PDA

View Full Version : 12. Cornel Cernea

Pages : [1] 2 3

stelist
20th September 2005, 21:13
Cornel Cernea
http://img235.imageshack.us/img235/9862/12cerneacornel2ny.jpg

ANTIDINAMO
21st September 2005, 09:33
Cernea ar trebui incercat pt a-i face concurenta lui Vasili .
are experienta si merita sa-i dea o sansa de afirmare .

colonelu Voiculescu
21st September 2005, 11:12
La meciul de Cupa + evetual returul cu Valerenga

#EffecT
21st September 2005, 13:14
Am citit astazi ca este anuntat titular in meciul cu Rapid 2 , o sa vad astazi ce poate si o sa revin cu detalii :D

UnForsaken
22nd September 2005, 02:39
Da...am vazut ce bun e...din 8 suturi doar 1 data a atins mingea. GG Cernea!!!

TANITA
22nd September 2005, 09:51
valoarea unui portar nu se judeca dupa o serie de lovituri de la 11m. amintiti-va de lung la italia90. toata echipa a jucat penibil in cupa,nu numai Cernea.
GT

nemilosul
22nd September 2005, 09:55
nu are si el nici 1 strategie????

ce dracu din 8 nici 1

mai bine steatea la toate pe mijloc ca tot se lovea mingea de el

anamarya
22nd September 2005, 10:34
Da...am vazut ce bun e...din 8 suturi doar 1 data a atins mingea. GG Cernea!!!

asta e.... nu o sa-i luam capu pt o serie de penalty-uri..... tre sa vedem ce face mai departe

ANTIDINAMO
22nd September 2005, 10:42
Cerenea are fata de rezerva la STEAUA !

zidane
22nd September 2005, 11:39
Cele cateva suturi prinse pe spatiul portii de jucatori rrapidisti au fost retinute cu siguranta, Cernea nu a scapat nici un balon si sa nu uitam ca balonul era ud ceea ce face misiunea unui portar foartea grea. Eu sunt sigur ca Hamutovski ar fi respins in corner sau ar fi balbait cel putin 1 balon.
Insa din pacate nu le prea are cu loviturile de la 11m. Aaa, am uitat sa va spun o vb, din care sper ca veti trage cateva concluzii "Un 11m nu se apara niciodata, el se rateaza.".

Felix
22nd September 2005, 14:32
Mi-a plăcut cum a apărat cernea în partida Rapid II-Steaua.Păcat că nu a reuşit să apere penalti-urile înscrise de rapidişti

colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 17:37

Macar nu s-a facut de rusine precum altii

Tot avem nevoie de un portar ...

Steaua_rap
22nd September 2005, 21:36
oi zic k Cernea shi`a facut datoria shi a aparat tot in cele 120 de min...la penaltyuir m`a enervat pt k numai pe partea dreapata(a noastra) sarea.....nu a fost atent....

AssAsin0
23rd September 2005, 15:00
O avut o tactica destul de buna sa sara numa intr`o parte ca o sa fie unu care o sa dea acolo ... din pacate n`o dat rezultate :( La iasi sper sa il vad pe khamu :D

Time2Chill
23rd September 2005, 16:05

Cam ai dreptate, dar un portar de genul asta nu este pentru steaua, nu am nimic impotriva lui Cernea, dar nu mi se pare foarte potrivit. Stiu ca sezonul trecut, steaua adusese de la juniori 2 portari foarte inalti, undeva pe la 2m aveau. Din punctul meu de vedere cam asa ar trebui sa fie un portar, uitati-va la Van der Sar, ala daca sta pe centru portii acopera peste 75% din spatiul ei. Parerea mea este ca s-ar trebui incercat cu un portar mai inalt.

dax
23rd September 2005, 16:55
Aaa, am uitat sa va spun o vb, din care sper ca veti trage cateva concluzii "Un 11m nu se apara niciodata, el se rateaza.".

No shit ! Sa inteleg ca nu ai auzit de Helmut Ducadam ?

Cernea e varza ! Daca aveam portarul lui Liverpool... hehe..

zidane
23rd September 2005, 17:22

@Dax:
Cred ca, conteaza mai mult cum apara un portar in timpul meciului si nu la penaltyuri. Acesta este criteriul de evaluare a unui portar, daca le are si cu penaltyurile hai sa consideram ca este un BONUS.
Daca l-ai fi urmarit pe Cernea pana acum in mai multe meciuri oficiale ai fi observat ca este un portar foarte sigur, intr-adevar mai are unele momente in care le comite (ca orice portar de altfel), fata de Hamu ai caror evolutii sunt oscilante.
Cred ca in meciul de la Iasi ar trebui sa i se acorde o sansa si lui Cernea.

korkom
23rd September 2005, 17:37
Eu cred ca are mare potential si poate ca timpul imi va da dreptate.
In schimb nu pot sa uit minutul 87 din meciul cu dinamu , cand la o minge asa usoara hamu nu a intervenit.
Si nu este prima oara cand gafeaza...
Pe mine unul incepe sa ma deranjeze gafele astea copilaresti ale lui hamu.
Sper sa nu ajung sa il fluier pe ghencea .

daby
24th September 2005, 13:01
in meciiu din cupa nu a aparat rau...dar tre sa se acomodeze cu statutul de jucator al stelei...e o mare diferenta sa joci la otelul si dupaia sa vii la o echipa ca Steaua.,
http://img386.imageshack.us/img386/7861/cerneacornel2lk.jpg (http://imageshack.us)
'Cornel CERNEA

Height: 184 cm
Weight: 83 kg
Nationality: Romanian
Position: goalkeeper

'Career

First match in Divizia A: 04.03.2000 • Petrolul Ploieşti - Gloria Bistriţa 1-2

1996-1997 Griviţa IRA - - -
1996-1997 Minerul Motru 4B 9 0
1997-1998 Minerul Motru 7B 12 0
1998-1999 Minerul Motru 9B 1 0
1999-2000 Griviţa Bucureşti - - -
1999-2000 Petrolul Ploieşti 11A 1 0
2000-2001 Petrolul Ploieşti 9A 13 0
2001-2002 Petrolul Ploieşti 15A 15 0
2002-2003 Petrolul Ploieşti 1B 10 0
2003-2004 Oţelul Galaţi 5A 19 0
2004-2005 Oţelul Galaţi 8A 17 0
2005-2006 Steaua Bucureşti A

'Matches

Divizia A 65 matches - 0 goals
Divizia B 32 matches - 0 goals

'European Cups (4 matches - 0 goals)

2004-2005 UEFA Cup 4 matches 0 goals

colonelu Voiculescu
24th September 2005, 13:05
Hamu tb sa inteleaga ca nu e singurul portar al echipei .
ar fi bine sa i se dea lui Cernea o sansa la Iasi +retur cu Valerenga

Fata cu coasa
25th September 2005, 02:23
in cupa mia placut cum a aparat...dar cred ca mai are nevoie de meciuri

MEREL_STEUA
2nd October 2005, 11:59
E un portar de viitor,dar trebuie folosit mai mult pt aceasta...mi-ar placea sa concurenta pt postul de titular:)

colonelu Voiculescu
2nd October 2005, 12:04
E un portar de viitor,dar trebuie folosit mai mult pt aceasta...mi-ar placea sa concurenta pt postul de titular:)

Ha ha ha

Cernea are acusi 30 de ani . Daca si asta e de viitor ce zici de Silviu Lung ?

Snakes
2nd October 2005, 12:40
Nu prea esti in cunostinta de cauza ! :) Cernea e batran ! Nu prea mai e de viitor! Cred k il confunzi ! :P

dargo
2nd October 2005, 12:48

No shit... Sa stii ca asa e. E una din primele chestii care le inveti legate de penaltyuri. Un penalty nu se apara, se rateaza.

dax
2nd October 2005, 16:09
No shit... Sa stii ca asa e. E una din primele chestii care le inveti legate de penaltyuri. Un penalty nu se apara, se rateaza.

Inseamna ca nu prea te-ai uitat la fotbal.

Wholigan
2nd October 2005, 16:14

Siiiiiiigur ca da. Majoritatea penaltiurilor se bat pe colturi, pe jos, acolo unde portarul ajunge, sa zicem un portar f bun ca Dida poate ajunge f repede.

Mai sunt multe dume de genul asta in fotbal: "2-0 e cel mai periculos scor", etc.
In realitate insa, un portar POATE apara un penalty bine executat, si o echipa care e antrenata calumea face dintr-un 2-0 un 3-0 sau 4-0 si gata meciul.

dax
2nd October 2005, 16:18
Dap. Mai ales cand are ocazii cu carul. Nu ca altii.. de la 2-0 la 2-2. Sau de la 2-1 la 2-3. Bine ca nu suntem atat de varzalai incat sa facem 4-5 de la 4-0, cum sunt unii.

Helmut va ramane in istorie ca singurul portar care a aparat toate penalty-urile executate intr-o finala de Cupa Campionilor Europeni. Si alea au fost aparate, nu executate peste/pe langa poarta.

ANTIDINAMO
3rd October 2005, 09:36
ce aveti ma cu Cernea ? cate meciuri a aparat pt STEAUA ca sa va dati cu parerea ?

daby
10th October 2005, 22:27
ppoate cateva meciuri la echipa a doua nu iar strica....e un portar bun dar ii trebuie meciuri ...cine stie cand se accidenteaza Hamu

h1911
10th October 2005, 22:50
Siiiiiiigur ca da. Majoritatea penaltiurilor se bat pe colturi, pe jos, acolo unde portarul ajunge, sa zicem un portar f bun ca Dida poate ajunge f repede.

Probabil ca nu ai fost niciodata pe linia portii sa aperi un penalty si sa vezi cat e de mare poarta.Un penalty bine executat nu poate fi aparat.

dargo
10th October 2005, 23:43
Inseamna ca nu prea te-ai uitat la fotbal.
Din fericire pe langa uitat am si jucat la viata mea.

dargo
10th October 2005, 23:43

Mai sunt multe dume de genul asta in fotbal: "2-0 e cel mai periculos scor", etc.
In realitate insa, un portar POATE apara un penalty bine executat, si o echipa care e antrenata calumea face dintr-un 2-0 un 3-0 sau 4-0 si gata meciul.
Sa te vad pe tine in poarta cum scoti o torpila la vinclu. Si inca ceva, acele penaltyuri "majoritatea", adik cele batute pe jos, sunt ratate, tocmai prin faptul ca sunt batute la un mod in care portarul are sansa de a le scoate.

daby
1st May 2006, 01:34
Oli, Cornel e solutia ...in meciu cu Panduri trebuie titularizat !

ZIZOU
1st May 2006, 16:50
Probabil ca am putea sa-l bagam in orimul 1 cu pandurii si daca confirma sa ramana titular.

aris-din-zalau
1st May 2006, 18:50
nu stiu daca ar fi o idee buna, e drept ca nu a primit gol de cand a venit la Steaua decat din penaltyuri, insa si cand le-a primit, le-a primit destul de rusinos, adica unele chiar erau parabile...
in fine, asa ziceatzi si inainte de meciul cu rrapid ca ar putea fi titular, asa zicetzi si acuma, iar eu cred ca vetzi ramane doar cu drintza... :yup:

cogdao
1st May 2006, 19:08
nu stiu daca ar fi o idee buna, e drept ca nu a primit gol de cand a venit la Steaua decat din penaltyuri, insa si cand le-a primit, le-a primit destul de rusinos, adica unele chiar erau parabile...
Pai,pana la urma a primit goluri sau nu?Cernea merita o sansa,poate,cine stie,o concurenta i-ar face bine lui Carlito.

ZIZOU
1st May 2006, 19:24
De ce sa nu-l incercam si pe el.Mai stii?Poate apara mai bine decat portughez.

aris-din-zalau
1st May 2006, 22:43
Pai,pana la urma a primit goluri sau nu?Cernea merita o sansa,poate,cine stie,o concurenta i-ar face bine lui Carlito.
pey a primit, insa doar la meciul cu rrapid2, cand am pierdut in Cupa Romaniei la 11m

uvi
2nd May 2006, 00:20
normal, ca numai atunci a jucat:))

ANTIDINAMO
2nd May 2006, 13:55
ar fi bine sa fie incercat iar daca nu corespunde SOLUTIA = AFARA !

LoMax8
2nd May 2006, 16:07
Ar fi culmea sa-i dam in cap lu Carlos scotandu-l din poarta si punandu-l pe asta care nu a aparat niciodata acum cand se apropie finalul. Daca se dovedeste a fi un portar slab ce facem???

ingerash_negru
2nd May 2006, 16:57
Chiar nu consider ca e momentul potrivit sa facem experimente!! Carlos tre sa apere maine cu Panduruii!
Dak avem campionatul castigat sa-l bage, dar acum e bine sa riscam! :unsure:
Oricum Olaroiu decide... :-?

LoMax8
2nd May 2006, 17:01
nu mai pomeni numele lu olaroiu asta ca ma apuca fiorii

colonelu Voiculescu
2nd May 2006, 18:51
adus de umplutura de marele manager general al clubului care a uitat sa prelungeasca contractul lui Martin Tudor

Daca nu corespunde , atunci exista o singura solutie : AFARA

elyzutzawz
2nd May 2006, 22:25
ANTIDINAMO si Colonelu Voiculescu, deja exagerati cu datul afara...acum sa fim seriosi.cine mai ramane sa joace ca deja ati vrea sa plece multi.relax...o sa fie mai bine.

uvi
2nd May 2006, 22:35
le trece la primul succes

ZIZOU
3rd May 2006, 18:21
ar fi bine sa fie incercat iar daca nu corespunde SOLUTIA = AFARA !
Tu numa,afara,afara,pai daca i-am da pe toti care zici tu sa-i dam afara,am ramane cu 13 jucatori.

LoMax8
3rd May 2006, 18:34
13 jucatori, atat va aveam dinamu... la vara, cica la ei incepe reconstructia...prin ziare scrie cum ca ar fi titular

elyzutzawz
6th May 2006, 22:25
s-a descurcat bine Cernea,nu-l consider vinovat absolut pentru gol.e bine sa fie concurenta pe postul de portar.

ingerash_negru
6th May 2006, 22:39
s-a descurcat bine Cernea,nu-l consider vinovat absolut pentru gol.e bine sa fie concurenta pe postul de portar.

Asa e!! E bine sa stim ca avem un portar pe care ne putem baza!
Dar totusi il prefer pe carlos!!
Nu stiu, dar chiar asa mult nu a avut ce apara! Si Jiul, Gloria nu se compara cu Boro sau Rapid! Parerea mea...
Oricum felicitarile mele lui Cernea!

kalashnikov
20th October 2006, 18:49
e adevarat ca va juca pe bernabeu ? sa ma lamureasca si pe mine cineva , poate am inteles prost

eli.
20th October 2006, 20:31
e adevarat ca va juca pe bernabeu ? sa ma lamureasca si pe mine cineva , poate am inteles prost
in gsp.ro cica Cernea ar fi titular in meciul cu Real. sincer sa fiu mie mi se pare un lucru normal daca tinem cont de ce a facut / face Carlos . deoarece jucam cu Real si in deplasare nu avem nimic de pierdut asa ca ce se intampla daca incercam cu Cernea ? ne cade cerul in cap ? nu cred.

kalashnikov
20th October 2006, 20:34
in gsp.ro cica Cernea ar fi titular in meciul cu Real. sincer sa fiu mie mi se pare un lucru normal daca tinem cont de ce a facut / face Carlos . deoarece jucam cu Real si in deplasare nu avem nimic de pierdut asa ca ce se intampla daca incercam cu Cernea ? ne cade cerul in cap ? nu cred.
cred ca ar fi 1 varianta destul de buna , vedem daca merita sa fie titular

#EffecT
20th October 2006, 20:38
Probabil ca portughezul va mai primi cateva sanse sa apere.Pe Santiago Bernabeu poate fi ultima lui sansa de reabilitare in fata suporterilor.

skill
20th October 2006, 20:46
si asta ar fi sa apere vreo 3 penaltiuri si vreo 4-5 faze singur cu Nisterloy si compania?...sa fim seriosi...nu a fost numai vina lui Carlos ca a luat goluri.

Cristi89
20th October 2006, 21:05
Eu doresc sa il vad pe Cernea jucand in campionat,poate chiar in aceasta etapa cu Otelul.Are nevoie de meciuri,daca va fi titularizat pe Bernabeu.

colonelu Voiculescu
20th October 2006, 21:09
Cernea pe Bernabeu ? Grozav de tot , dar nu ma mir . Felicitari MM ca ai lasat echipa cu 3 portari unul si unul : un gafeur , un junior si unul care nu are mai mult de 2 meciuri in cupele europene desi are 30 de ani .

eli.
20th October 2006, 21:10
Cernea pe Bernabeu ? Grozav de tot , dar nu ma mir . Felicitari MM ca ai lasat echipa cu 3 portari unul si unul : un gafeur , un junior si unul care nu are mai mult de 2 meciuri in cupele europene desi are 30 de ani .
colonele sa inteleg ca il vrei tot pe Carlos in poarta ? oricum numai conteaza deoarece nu avem nici o sansa la victorei.
ps : chiar are 2meciuri ? nu cumva are 0 ?

colonelu Voiculescu
20th October 2006, 21:11
Parca a prins cu Otelul niste meciuri in cupa UEFA

Cristi89
20th October 2006, 21:17
A jucat si in returul cu Gorica din aceasta vara.

lucian_iasi
20th October 2006, 21:57
si unul care nu are mai mult de 2 meciuri in cupele europene desi are 30 de ani .

Si Hilario are 31 de ani si abia impotriva Barcelonei a debutat in CL

colonelu Voiculescu
20th October 2006, 22:08
Hilario are experienta campionatului Portugaliei unde a jucat ceva spre deosebire de conationalul (Carlos) sau care este profesionist de vreo 3 ani

Mix
29th October 2006, 03:23
A jucat destul de bine Cernea in meciul de azi! Ramane de vazut doar ce va face cu Real!

dumitra_
29th October 2006, 17:12
ne`a cam scos cernea in meciul de ieri....cred ca el vrea sa ramana la Steaua si face tot ce poate ca sa reuseasca....oricum cu Real, eu una nu am pretentii mari de la el..

alexa_dica_steaua
30th October 2006, 16:58
Mi-e cam frica de meciul cu Real....Nici cu Carlos nu ma simteam altfel inainte de un meci mare,dar nici Cernea nu e cine stie ce....Sa speram k va face un meci bun.....si dak o sa scoata macar o minge importanta o sa devin pro-Cernea pe viatza!!!

dumitra_
30th October 2006, 17:50
Mi-e cam frica de meciul cu Real....Nici cu Carlos nu ma simteam altfel inainte de un meci mare,dar nici Cernea nu e cine stie ce....Sa speram k va face un meci bun.....si dak o sa scoata macar o minge importanta o sa devin pro-Cernea pe viatza!!!

nu cred ca are nimeni pretentii de mare portar de la Cernea pt meciul de la Madrid...totusi macar sa nu gafeze prea mult:wink:...oricum e sigur k va fi titular...GB nu concepe altceva.. :unsure:

Go Cernea! :punk:

stefan_moraru
31st October 2006, 12:15
...tot ce vreau e ca Cernea sa prinda o zi normala, pt ca astfel nu vom incasa mai mult de 2 goluri......

kalashnikov
31st October 2006, 17:32
Cernea este un portar foarte constant , nici nu face gafe prea mari , dar nici nu are vreo evolutie sclipitoare

Qoss
31st October 2006, 17:45
Cernea este un portar foarte constant , nici nu face gafe prea mari , dar nici nu are vreo evolutie sclipitoare

Asta-i definitia portarului bun... cel care este foarte constant si nu face gafe prea mari.

dumitra_
31st October 2006, 18:21
oricum nu`i cere nimeni lui Cernea lucruri mari...macar mingile parabile..si sa nu iasa aiurea din poarta :rolleyes:..am auzit ca la centrari sta cam prost..in cazul asta sper ca Ghionea si Goian sa nu mai viseze...ca si la primul gol din Bucuresti...

Gepeto
31st October 2006, 18:52

Acum are posibilitatea, unica, de a arata daca este un portar care merita sa ramana la Steaua. Eu ii tin pumnii... ;)

Mix
1st November 2006, 15:54
Cica Cernea o sa fie titular! Asa scrie pe GSP! Sper sa faca un meci mare! :romania2:

alexa_dica_steaua
1st November 2006, 16:05
Pai era logic k Cernea va fi titular,din moment ce nici un oficial de la ekipa nu mai are de gand sa-l lase pe Carlos sa joace si in plus si Carlos a spus k nu va mai juca in vreun meci oficial pt Steaua...anyway,ii urez mult succes lui Cernea diseara si sper k va face un meci bun...

Steaua Forever
1st November 2006, 18:55
Hai sa fim serios,daca Carlos nu e de Steaua atuncea nici Cernea nu e,eu o sa am mai mari emotii cu el decat cu Carlos ,dar cu aceasta mutare se vede ca Gigi cand vrea el face echipa ,din pacate pentru Oli...

Qoss
1st November 2006, 18:57
L-ai vazut tu pe Cernea aparand? Poate ca Cernea e un portar bun, dar deocamdata nu a avut sanse. Diseara o sa fie sansa lui sa ne demonstreze ce poate.

#EffecT
1st November 2006, 19:46
Curaj Cornele,ca te tai :)))

dan_fuica
1st November 2006, 20:52
Am fost un mare sustinator a lui carlos,dar nu se mai poate.Cernea trebuie sa aiba si el sansa lui.

raulutz
1st November 2006, 21:16
am incredere in el..sincer...:>

d-izzy
1st November 2006, 21:55
pana acum nu s-a descurcat rau Cernea ... ce-i adevarat nici nu a jucat vreun astfel de meci, cum este cel cu Realul ...

alexa_dica_steaua
1st November 2006, 22:01
Adevarul e k Cernea e sub Carlos k valoare....Carlos se baga la mingi,le scapa,asta e :)) dar macar se baga...Am o presimtzire k in poarta va sta Carlos...Poate k nu am dreptate,dar cred k vom avea mai putzine emotzii cu el in poarta.Stiu k multzi vetzi tzipa k decat cu gafele lui mai bine cu Cernea,dar totusi....Acum,totul e la alegerea lui Oli....Sa speram k va alege ce e mai bine pt ekipa.Oricum nu mai are rost sa comentam noi aici dsp portari,nu rezolvam nik...

lucian_iasi
1st November 2006, 22:03
Am fost un mare sustinator a lui carlos,dar nu se mai poate.Cernea trebuie sa aiba si el sansa lui.

Asa e..fiecare merita o sansa..daca Cernea va profita de ea,nu-l mai scoate Carlos din poarta pana la iarna

Master Steaua
1st November 2006, 23:34
Oameni buni pina acum Cernea si-a facut datoria repriza I. Sa-l vedem dupa pauza.

eli.
1st November 2006, 23:36
Asa e..fiecare merita o sansa..daca Cernea va profita de ea,nu-l mai scoate Carlos din poarta pana la iarna
se pare ca pana la pauza Cernea a profitat din plin :naughty: sper sa ne salveze si dupa pauza si sa plecam macar cu 1pct ! sa dea domnu sa faca in continuare Cornelush un meci mare !

dumitra_
1st November 2006, 23:37
Oameni buni pina acum Cernea si-a facut datoria repriza I. Sa-l vedem dupa pauza.
cred ca si`a facut mai mult decat datoria....tot asa in continuare...si cu ajutorul lui Dumnezeu :pray: poate nu luam goluri...:wink:..(doamne ce am ajuns sa spun...k nu ia goluri Steaua pe Bernabeu :naughty: )

Master Steaua
2nd November 2006, 00:36
Imi pare rau de gol , dar Cornel a facut azi meciul vietii lui. Acum cred ca va mai avea posibilitatea sa mai apere in campionat si CL. Cu inca un portar, poate MArtin Tudor cred ca nu mai avem nevoie de cine stie ce expirati din afara.

eli.
2nd November 2006, 00:37
Multumim Cernea Pt Acest Meci Incredibil Facut De Tine ! Sper Sa Ai In Continuare Asemenea Interventii Si Asemenea Meciuri !

dumitra_
2nd November 2006, 00:38
:romania2: aveam un portar extraordinar si nu l`am vazut...bravo Cernea...pt mine a fost omul meciului...asemenea surprize placute sa tot avem...

kalashnikov
nu ma asteptam sa faca asa o gafa mare , unde era la golul luat de noi ? mi-e putin dor de Carlos

Gepeto
:romania2: aveam un portar extraordinar si nu l`am vazut...bravo Cernea...pt mine a fost omul meciului...asemenea surprize placute sa tot avem...

Sa recunoastem, a avut si noroc. Oricum, felicitari Cernea!

Mix
Cernea a jucat remarcabil in meciul de azi! La gol nu a avut nici o vina pentru ca el a urcat in partea dreapta ca sa degajeze o pasa inapoi de la Nicolita! Din pacate Banel a stat cu capul in pamant si nu s-a uitat unde s-a pozitionat Cernea! Totusi ma intreb cum ar fi jucat Carlos in acest meci? Oare ar fi fost mai bun ca Cernea? Se pare ca nu vom sti asta niciodata...

Gepeto
2nd November 2006, 00:40
Totusi ma intreb cum ar fi jucat Carlos in acest meci? Oare ar fi fost mai bun ca Cernea? Se pare ca nu vom sti asta niciodata...

Lasa, mai bine sa nu stim...Cernea si-a facut treaba!!

mheemhee
2nd November 2006, 00:41
Cernea a jucat remarcabil in meciul de azi! La gol nu a avut nici o vina pentru ca el a urcat in partea dreapta ca sa degajeze o pasa inapoi de la Nicolita! Din pacate Banel a stat cu capul in pamant si nu s-a uitat unde s-a pozitionat Cernea! Totusi ma intreb cum ar fi jucat Carlos in acest meci? Oare ar fi fost mai bun ca Cernea? Se pare ca nu vom sti asta niciodata...
iti spun io ce ar fi facut

vezi cate suturi pe poarta au avut aia de la real,imparte la 2 si atatea goluri am fi luat

kalashnikov
2nd November 2006, 00:42
cu siguranta la acea faza Carlos nu gresea in halul ala , dar nimeni nu stie ce fel de meci era

#EffecT
2nd November 2006, 00:49
Unde ai fost pana acum,Cornele ? :blink:
Bravo tie,bravoo de 10 ori. :notworthy

mheemhee
2nd November 2006, 00:53
cu siguranta la acea faza Carlos nu gresea in halul ala , dar nimeni nu stie ce fel de meci era
bai baiatule mai si suferi ca ai fost portar pe aici

daca te uiti la reluare nicolita avea capul in pamant cand a dat pasea inapoi

cernea astepta mingea in coltul careului de 6 m ce cacat vroia sa faca cernea daca ala a dato fara sa se uite mingea direct in coltul opus???in plm cand dai pase la portar te uiti unde e portarul nu o dai ca disperatul spre poarta..

cu siguranta carlos lua mai mult de 2 goluri

raulutz
2nd November 2006, 00:54
cu siguranta carlos lua mai mult de 2 goluri

doar in prima repriza:P tot cam atatea intr`a 2a

LoMax8
2nd November 2006, 00:55
Banel a gresit cand a pasat fara sa se uite...dar Cernea nu avea ce sa caute in COLTUL de pe linia de tusa a careului mic legandu-se la sireturi, numarand firele de iarba sau adunand brichete din tribuna...
Cu siguranta dak erai tu in poarta totul era OK.

raulutz
2nd November 2006, 00:56
Banel a gresit cand a pasat fara sa se uite...dar Cernea nu avea ce sa caute in COLTUL de pe linia de tusa a careului mic legandu-se la sireturi, numarand firele de iarba sau adunand brichete din tribuna...
astepta sa ii dea banel pasa k dak statea pe linia portii exista riscul sa o intercepteze nistelrooy

dax
2nd November 2006, 00:58
Multumim ca existi ! Pacat ca antrenorul s-a trezit prea tarziu in ce priveste portarii. Eu as fi renuntzat la carlitos inca din sezonul trecut.

Sper sa ramai la noi. Mi-a placut cum ai aparat. Tine-o tot asa ! Daca renuntza berbecul la tine, si-ar dovedi inca o data prostia nemarginita.

Multumim inca o data, ca daca era carlitos in locul tau, cred ca plecam cu minim 5 goluri luate.

LoMax8
2nd November 2006, 00:59
Mdea...astepti sa primesti pasa din pozitzia de "pup", bine ca u statea in fund. Buna explicatzie raulutz...:) :) :)

raulutz
2nd November 2006, 01:01
Multumim ca existi ! Pacat ca antrenorul s-a trezit prea tarziu in ce priveste portarii. Eu as fi renuntzat la carlitos inca din sezonul trecut.

Sper sa ramai la noi. Mi-a placut cum ai aparat. Tine-o tot asa ! Daca renuntza berbecul la tine, si-ar dovedi inca o data prostia nemarginita.

Multumim inca o data, ca daca era carlitos in locul tau, cred ca plecam cu minim 5 goluri luate.
a lasat sa se inteleaga in interviul de dupa partida cu lacrimi in ochi ca n`o sa mai fie la steaua din iarna..pacat..MEMEEEEEEEEEEEEEEEE uita`te ce portar ai la echipa si dupa aia vinde si cumpara GK...

mheemhee
2nd November 2006, 01:03
nu mai suferi ca esti praf la capitolul fotbal

si de unde ai scoso ca un portar tb sa stea numai pe centru portii???

ma gandesc ca a venit spre nicolita pt a primi pase de la el(pt a-l ajuta)

nu mai incerca sa il scoti atat pe idolu tau carlos ca nu ai cum

cernea a aparat extraordinar si nu am ce sa ii reprosez

nu mai comparati nici un portar cu panarama de carlos...ala mai bine ar termina cu plansu` ca o ****re proasta prin ziare si s-ar pune pe treaba ca sincer nu cred ca mai exista un antrenor atat de prost sa ia maimutica la el

LoMax8
2nd November 2006, 01:06
Bai oaie beata unde vezi ca la-m comparat pe cernea cu carlos...

Unde vezi ca am zis ca un portar tre sa stea pe pe linia portii...

Banuiesc ca venea tiptil in pasul pitcului sa-l ajute pe banel...

Dute la oile tale si lasa-ne cu vrajelile tale de amiba.

Mix
2nd November 2006, 01:09

:lol:

Tu esti varza! Propun sa se inchida thread-ul asta pentru cateva zile ca sunt cativa amanti de-a lui Carlos care tot o dau pe aici! :unsure:

sorin_g
2nd November 2006, 01:10
Nu va mai certati!
Cernea se astepta ca Nicolita sa lase mingea sa se scurga in out, de aceea se afla acolo, ca sa o opreasca inainte de a iesi din teren si a mai castiga cateva secunde. Nu a avut nici o vina, poate doar ca nu a urlat la Nicolita.

PS: Bre lomax, sper ca nu vorbeai de mine...

LoMax8
2nd November 2006, 01:11
Te-ai bagat si tu in seama....al pupincurist de-a lu oaie...mai bine varza decat oaie.

eli.
2nd November 2006, 01:12
:lol:

Tu esti varza! Propun sa se inchida thread-ul asta pentru cateva zile ca sunt cativa amanti de-a lui Carlos care tot o dau pe aici! :unsure:
eu zic sa terminati scandalul asta deoarece chiar nu isi are rostul in acest moment. parerea mea : la autogol 50% vina a avut Cernea deoarece (uitati-va bine pe reluare) el statea in genunchi si nu se astepta la o pasa de la Banel
ps : parerea mea , poate gresesc eu , poate nu am vazut bine , poate am vizionat alt meci si alte chestii.

mheemhee
2nd November 2006, 01:14

bai retardatule razi ca sclavu de ralutz

mai te si dai cunoscator

toti portarii vin sa ajute jucatorii

dar tu care spuneai ca valdez e mai prost decat carlos ce dracu sa vb cu tine
du-te ba si vb cu admiratoarele lu` carlos ca pe la nivelu` lu` alea esti in materie de fotbal

vobeste de moatele lui Carlos,de ce frumaosa e timisoara,de ce bulangii sunt timisorenii ca nu va lasa sa va bucurati cand da gol Steaua(nu ca daca ar lua campionatul timisoara nu ai tine cu panaramele alea)

lasa-ne bai sa ne bucuram si noi ca am gasit portar si nu ne mai aburi cu cunostintele tale ca ne-am convins toti ce stii cand il comparai pe carlos cu Valdez si ne ziceai ca Cernea e mult mai praf ca carlos

nu vezi ca esti prostu` forumului

LoMax8
2nd November 2006, 01:15
E greu sa-ti dai cu parerea Elisey ca vin oile si te baga in origini rapid...

mheemhee
2nd November 2006, 01:20
E greu sa-ti dai cu parerea Elisey ca vin oile si te baga in origini rapid...
bai cacatule la cate meciuri ale Stelei ai fost tu???

du-te ba sa tii cu panaramele din timisoara ca esti reprezentativ pt suporterii hibridului(habar n-ai de fotbal,iti faci idoli din toate panaramele)

LoMax8
2nd November 2006, 01:20
Oaie cu 4 "e" te oftici...prostu forumului esti tu cu neamu tau...
Alceva in afara de a jigni nu cred ca stii...defapt mai toate posturile tale suna amenintatoare si sunt pline de aroganta...
Asa-s portarii ca tine frustratii...

LoMax8
2nd November 2006, 01:21
bai cacatule la cate meciuri ale Stelei ai fost tu???

du-te ba sa tii cu panaramele din timisoara ca esti reprezentativ pt suporterii hibridului(habar n-ai de fotbal,iti faci idoli din toate panaramele)

Cacat esti tu ...ce faci? aduni posturi sau injuraturi? foarte reprezentativa in context poza ta de la avatar...shhhh

Kishcutia
2nd November 2006, 01:27
Great goalkeeping
As Steaua found more room to manoeuvre in the centre of the field, so their game began to improve. Petre Marin had an curling shot palmed away by the flying Casillas on the half-hour while Daniel Oprita might have done better from a corner but could only scoop his shot high over the bar. However, the chance of the half fell to Van Nistelrooy, who was denied by a remarkable point-blank save from Cernea, and the Steaua goalkeeper then managed to scramble the ball off the line with his outstretched foot as the Dutch striker attempted to turn in the rebound, before eventually clearing with assistance from Dorin Goian.
eufa.com

ULTRA BOY
2nd November 2006, 03:18
Fratilor Cernea A facut Meciul vieti lui...A aprat tot ce se putea si CHIAR MAI MULT!!!!!POT SA SPUN CA ESTE PORTAR!!!!CHIAR DACA L_AM CONSTESTAT LA MECIUL CU OTELU

ULTRA BOY
2nd November 2006, 03:23

Hai sa iti spun eu ce face un portar nu de alta da am jucat si eu vro 9 ani portarul tot timpul pleaca spre faza unde este mingea ( stanga sau dreapta ) tot timpul iese la passs Banel nu stie ffff bine asta pt ca joaca mijlocas sau nu si-a dat seama oricum se intampla si la case mai mari...... Cernea nu a GRESIT DELOCCCCCC in mecil asta .

ULTRA BOY
2nd November 2006, 03:30
Nu il acuzati pe Cernea pt ca nu are nici o vinaaa . nu fiti nebuni !!!! NU A GRESIT EL .........NU MAI CAUTATI VINOVATI ASTA ESTE >> BANEL A GREST DAR AU GRESIT LA FEL CA EL SI ALTII MAI BUNI CA EL CU STATE VECHI IN FOTBAL ( HIERO) ASTA A FOST !!!! UNA PESTE ALTA ECHIPA A JUCAT FOTBAL DE CALITATE SI MERITA SA CASTIGE.( PAREREA MEA)

flaviuf
2nd November 2006, 09:00
Cernea nu a GRESIT DELOCCCCCC in mecil asta .

In general a aparat bine. Parearea mea e ca agresit putin la faza penalty-ului..putea sa iasa mai repede si ajungea de 10x la minge.

Maximus_X
2nd November 2006, 09:17
Ma bucur ca intr-adevar avem un portar in lot.
Toata stima pentru Cornel pentru meciul facut aseara si mult succes in continuare. A demonstrat ca merita sa ramana in lot, indiferent de intaririle din iarna. :yup:

flaviuf
2nd November 2006, 09:23
Acum e foarta important cum va evolua mai departe..nu cred ca putem concluziona dupa 1 meci.

dumitra_
2nd November 2006, 09:27
dupa meci Cernea a declarat ca va pleca la iarna de la Steaua chiar si dupa prestatia de aseara :nope: ...sper sa nu fie adevarat...si el sa ramana cat mai mult!

Crezi ca Steaua si-a gasit mult cautatul portar în persoana ta?
Nici chiar dupa aceasta evolutie buna nu pot fi sigur de locul de titular.

De ce spui asta?
Ei îsi cauta de mult timp un alt portar, iar eu nu voi ramâne la Steaua! In fiecare zi prin presa se vehiculeaza ca un nou goalkeeper va fi transferat în Ghencea. E clar ca nu mai sunt dorit, iar în aceste conditii voi pleca. Poate acum, dupa meciul acesta, ma ia si pe mine cineva.

asta`i un fragment din interviu... :roll:

NicolleC
2nd November 2006, 09:55
Nu inteleg de ce se cauta alt portar. Evident ca Cernea are potential si poate sa faca fata onorabil unui meci. Daca vrea sa plece in conditiile astea il inteleg. Desi poate ca acum a atras atentia conducatorilor. :razz: Stiti zicala cu vrabia si cioara. :D

#EffecT
2nd November 2006, 10:39
Carlos nu e cu nimic mai presus decat Cernea!Cornel va fi titularul pana in iarna

miki_stelista
2nd November 2006, 11:03
Nici eu nu cred ca Cernea va pleca in iarna dupa meciul reusit de aseara. Insa, tot trebuie adusi 2-3 portari...

Aseara s-a vazut ca Cernea a vrut sa arate ca nu este cu nimic mai prejos decat Carlos. Ba dimpotriva...Incepe sa-mi para rau ca nu i-am dat o sansa mai devreme, can in jurul meciului cu Lyon...

PS: Nu putem insa sa nu recunoastem ca a avut partea lui de vina la (auto)golul lui Banel...

dora79
2nd November 2006, 11:05
intradevar asear Cernea a avut un meci bun. ma intreb oare nu ar fii prins si alte zile bune pe parcursul meciurilor trecute?

dax
2nd November 2006, 11:06
Eu cand ma certam cu lomax din cauza lui carlos, cativa ma injurau pe mine ca nu-i acord credit lui carlitos. Uite ca s-a dovedit ca am avut dreptate ! Cu carlitos am avut numai de pierdut.. Da-i domnule romanului mintea cea de pe urma !

De ce draq a jucat Opritza titular in locul lui Thereau ? De ce greseala asta imensa ? Of, ce meci superb stricat de acea super gafa... Intr-un fel, cred ca gafele lui carlitos s-au extins si la alti jucatori. Bine ca am scapat de congolez... la banane cu el.

Sper ca deshteptii din conducerea Stelei sa-l pastreze pe Cernea. Poate dupa seara magica de ieri isi vor da seama ca ar putea reedita greseala cu alungarea lui Martin tudor si neachizitionarea lui Hilario.

stefan_moraru
2nd November 2006, 11:24
,,,toata lumea i-a cerut lui Cernea sa joace ca intr-o zi normala, noi suntem entuziasmati de evolutia lui de aseara pt ca in ultima vreme ne-am obisnuit cu stilul lui Carlos, iar evolutiile sale erau ceva normal pt noi. Dar, starea de normalitate ne-a aratat-o aseara Cornel. Si daca omu asta ar fi jucat meci de meci, poate jucam si finala de UEFA si multe alte chestii.

Imi pare rau ca cei din Ghencea vor sa-l cedeze din iarna, Cornel aseara si-a spalat toate pacatele. si mai e si modest fata de altii.

#EffecT
2nd November 2006, 11:51
Nici eu nu cred ca Cernea va pleca in iarna dupa meciul reusit de aseara. Insa, tot trebuie adusi 2-3 portari...

Aseara s-a vazut ca Cernea a vrut sa arate ca nu este cu nimic mai prejos decat Carlos. Ba dimpotriva...Incepe sa-mi para rau ca nu i-am dat o sansa mai devreme, can in jurul meciului cu Lyon...

PS: Nu putem insa sa nu recunoastem ca a avut partea lui de vina la (auto)golul lui Banel...
Pai il pastram pe Cernea si mai aducem inca 2-3 portari ? :lol:
Nu a avut nicio vina la gol,e vina lui Banel 100% pentru ca a stat cu capul in pamant si nu l-a vazut pe Cornel care iesise la pasa...asta e ,degeaba mai despicam noi acum firul in 4.

Red&Blue Army
2nd November 2006, 11:57
"Nici la Bucuresti nu a fost usor, dar de data asta chiar am întâlnit un portar bun", a comentat Casillas

Andrei4Steaua
2nd November 2006, 12:09
Hai sa fim serios,daca Carlos nu e de Steaua atuncea nici Cernea nu e,eu o sa am mai mari emotii cu el decat cu Carlos ,dar cu aceasta mutare se vede ca Gigi cand vrea el face echipa ,din pacate pentru Oli...

...... cand ma uit la voi parca il vad pe bunicamiu` ..... pacat ca ala e in mormant de 6 ani ...... Cernea deabea a jucat pentru Steaua cateva meciuri (si in meciurile alea spune-mi cand a luat gol ..... sau cand a luat daca a fost din greseala lui) si repede va dati cu parerea ca e mai prost decat Carlos ..... nu stiu cine gafeaza meci de meci ..... nu stiu cine e idolul discotecilor ....... nu stiu ...... oare cine ? Aseara oricum Cernea a fost un fel de Buffon pe langa Carlos ... care in general e cam la nivelul lui Vintila

"E o mare diferenta intre Cernea si Carlos. La Bucuresti ne-a fost foarte usor sa dam gol, pe <<Bernabeu>> a fost aproape imposibil"

Iker Casillas

Adrians
2nd November 2006, 12:38
Cernea a prins aseara o zi mai buna dar nu cred ca este un portat de top,pentru ca daca era,pina sa ajunga la Steaua ar fi trebuit sa joace la echipele f.bune din campionat.Este doar un punct de vedere si cred ca cel mai in masura sa decida viitorul lui Cernea la Steaua este doar Vasile Iordache.

danielac
2nd November 2006, 13:21
Cernea e cel mai bun portar pe care il avem la ora asta!

lucian_iasi
2nd November 2006, 13:23
Ptr cei care zic ca e si Cernea vinovat:
Bixente Lizarazu: "S-a spus si tot repetat. Se invata la juniori: nu se da pasa la portar pe spatiul portii. Se invata la juniori si copii... Steaua merita egal!".

Iar Cernea a facut ce trebuia,daca si Banel ar fi ridicat capul din pamant...

Gepeto
2nd November 2006, 15:15
Ptr cei care zic ca e si Cernea vinovat:
Bixente Lizarazu: "S-a spus si tot repetat. Se invata la juniori: nu se da pasa la portar pe spatiul portii. Se invata la juniori si copii... Steaua merita egal!".

Iar Cernea a facut ce trebuia,daca si Banel ar fi ridicat capul din pamant...

Exact, asta e si motivul pentru care Cernea astepta in afara portii, credea ca Banel va trimite mingea in partea stanga, nu pe centrul portii...
Jenant pentru Banel.....

alexa_dica_steaua
2nd November 2006, 17:33
Wow...nu ma asteptam k Cernea sa joace atat de bine....La fazele alea consecutive de pe linia portzii am ramas masca....Aseara a demonstrat k,pana la urma,Steaua are portar...

roxana`
2nd November 2006, 18:13
dap..respect...a facut un meci f bun!!! sa o tina tot asa :wub: :wub: :romania2:

karmen
2nd November 2006, 19:46
Exact, asta e si motivul pentru care Cernea astepta in afara portii, credea ca Banel va trimite mingea in partea stanga, nu pe centrul portii...
Jenant pentru Banel.....
"jenant prt banel"JENANT PTR TINE! :cenzurat: CARE TE CREZI STELIST!tot asa gandeai oare despre ei(amandoi)si pana acu? :?: nu prea cred!de ce sunt ridicati in slavi cand au1-2 faze sclipitoare si ridiculizati tocmai de noi cand gresesc?cine e perfect?ex ronaldiniho:cel mai tare jucator...cel mai tehnic..etc..etc..si acu?toata lumea il acuza si il arata cu degetu?
cand au afirmat(vreodata...niciodata)acesti extraordinari OAMENI k is perfecti?k nu gresesc niciodata,k ar putea sa bata pe toti?
de ce nu putem sa ii acceptam asa cum sunt?OAMENI! cu bune si cu rele!ca noi restu!
si sa nu uitam k ei sunt cei care cu adevarat fac ceva ptr STEAUA!lupta,sufera,nu vorbesc si cel ami important JOACA! noi suferim,vorbim,"luptam"dar NU JUCAM!
sa fim noi acolo sa ii ridicam cand altii ii lovesc!sa ii incurajam cand altii ii injura!
FORTZA STEAUA!SUNTEM MANDRI DE TINE!
:romania:

ww
2nd November 2006, 19:46
meci foarte bun a lui Cernea... a avut noroc asa cum a recunoscut si el... dar a aparat bine...
iar daca ne uitam a aparat si suturile care le dadeau "spaniolii" din offside... si a fost sigur pe el...
dupa meciul de aseara spun ca este pacat daca v-a pleca...

ww
2nd November 2006, 19:47
meci foarte bun a lui Cernea... a avut noroc asa cum a recunoscut si el... dar a aparat bine... golul nu este vina lui...
iar daca ne uitam a aparat si suturile care le dadeau "spaniolii" din offside... si a fost sigur pe el...

Gepeto
3rd November 2006, 11:19
"jenant prt banel"JENANT PTR TINE! :cenzurat: CARE TE CREZI STELIST!tot asa gandeai oare despre ei(amandoi)si pana acu? :?: nu prea cred!de ce sunt ridicati in slavi cand au1-2 faze sclipitoare si ridiculizati tocmai de noi cand gresesc?cine e perfect?ex ronaldiniho:cel mai tare jucator...cel mai tehnic..etc..etc..si acu?toata lumea il acuza si il arata cu degetu?
cand au afirmat(vreodata...niciodata)acesti extraordinari OAMENI k is perfecti?k nu gresesc niciodata,k ar putea sa bata pe toti?
de ce nu putem sa ii acceptam asa cum sunt?OAMENI! cu bune si cu rele!ca noi restu!
si sa nu uitam k ei sunt cei care cu adevarat fac ceva ptr STEAUA!lupta,sufera,nu vorbesc si cel ami important JOACA! noi suferim,vorbim,"luptam"dar NU JUCAM!
sa fim noi acolo sa ii ridicam cand altii ii lovesc!sa ii incurajam cand altii ii injura!
FORTZA STEAUA!SUNTEM MANDRI DE TINE!
:romania:

Domnisoara draga...fotbalul trebuie gandit, nu numai jucat...
Sa-ti fac o mica demonstratie:
1. Banel a primit pasa de la Petre Marin, s-a intors spre poarta CU CAPUL IN PAMANT, lucru nepermis unui jucator profesionist....
2. Banel a continuat sa TINA CAPUL IN PAMANT si in clipa in care a sutat balonul spre poarta...
3. Banel, jucator de fotbal care incaseaza sume de bani pe care tu nu le vei vedea niciodata in viata, ar fi trebuit, la varsta sa, sa stie ca nu dai pasa la portar pe centrul portii ci in lateral...
4. Cernea i-a strigat sa-i dea pasa si s-a deplasat spre stanga portii...de aici rezulta ca Banel are si probleme cu auzul...
5. Degeaba iti pare rau dupa ce ai distrus munca colegilor...Stelistii s-au luptat din greu si au pierdut pe mana lui Banel...

Eu am mai scris pe acest topic si am subliniat faptul ca Banel este iesit din forma...iar faptul ca nu joaca bine ii creeaza o stare de enervare care duce la un joc mediocru al lui Banel...
Nu contest faptul ca e un jucator bun, dar acum nu e in forma....

Faptul ca tu vrei sa ascunzi greseala lui Banel, nu-ti face cinste!! Gandeste-te ca era "ipotetic" finala CL....si noi pierdeam datorita autogolului lui Banel....Atunci ce ai mai fi zis??

Steaua are nevoie de jucatori in forma, nu de vedete...Vezi cazul Realului care ii tine pe bara pe Ronaldo si Beckam, mari vedete, dar fotbalisti care nu sunt in forma!!

Gandeste-te la ceea ce am scris mai sus!

JustMe
3rd November 2006, 11:56
se pare ca dupa acest meci Cernea va ramane si din iarna...
Uitati ce zice GG pe GSP:
- Ce spuneţi de Cernea?
- A apărat foarte bine şi chiar dacă el a spus că nu se ştie dacă mai rămîne la echipă eu vă spun că el poate să rămînă.

flaviuf
3rd November 2006, 12:11
eu cred ca nu e cazul sa ne ambalam sa credem acum ca Cernea e Spiderman..de ce? la faza aia in care a scos incredibil de 2 ori a fost vorba si de noroc cel putin 90%..orice portar din lumea asta din 100 de faze similare ia 99 de goluri..la autogol, multi oameni din lumea fotbalului au zis ca vina e impartita..iar la penalty eu il consider vinovat 100%(ca s-a ratat e alta poveste)-trebuia sa iasa mult mai devreme(avea timp suficient) sa degajeze...lasati-l sa apere cateva meciuri si abia atunci ne vom putea face o parere mai clara...eu raman la parerea ca ne trebuie un portar de top ca titular..Cernea poate fi rezerva sau o solutie in caz de criza.

Alinutzzza
3rd November 2006, 14:08
sincera sa fiu nu ma asteptam sa joace asa.nu zic k a jukt excelent dar oricum a avut un meci destul de bun.chiar mi'a parut rau cand a zis si el la sfarsitul emciului k nu crede k din iarna o sa mai fie la Staeua k nu crede k mai e dorit..pakt..k rezerva ar fi bun..dar totusi si el s stea doar k rezerva s joace in cateva meciuri p sezon..asa macar poate ajunge la o echipa mai slaba dar la care s fie titular.oricum a avut o faza super tare in meciul q Real in prima repriza...cred k a jukt mai bine dekt ar fi jukt Carlos dak juca

daby
3rd November 2006, 14:37
se pare ca dupa acest meci Cernea va ramane si din iarna...
Uitati ce zice GG pe GSP:
- Ce spuneţi de Cernea?
- A apărat foarte bine şi chiar dacă el a spus că nu se ştie dacă mai rămîne la echipă eu vă spun că el poate să rămînă.
Sa dea Domnu'

dax
3rd November 2006, 21:35
Domnisoara draga...fotbalul trebuie gandit, nu numai jucat...
Sa-ti fac o mica demonstratie:
1. Banel a primit pasa de la Petre Marin, s-a intors spre poarta CU CAPUL IN PAMANT, lucru nepermis unui jucator profesionist....
2. Banel a continuat sa TINA CAPUL IN PAMANT si in clipa in care a sutat balonul spre poarta...
3. Banel, jucator de fotbal care incaseaza sume de bani pe care tu nu le vei vedea niciodata in viata, ar fi trebuit, la varsta sa, sa stie ca nu dai pasa la portar pe centrul portii ci in lateral...
4. Cernea i-a strigat sa-i dea pasa si s-a deplasat spre stanga portii...de aici rezulta ca Banel are si probleme cu auzul...
5. Degeaba iti pare rau dupa ce ai distrus munca colegilor...Stelistii s-au luptat din greu si au pierdut pe mana lui Banel...

Eu am mai scris pe acest topic si am subliniat faptul ca Banel este iesit din forma...iar faptul ca nu joaca bine ii creeaza o stare de enervare care duce la un joc mediocru al lui Banel...
Nu contest faptul ca e un jucator bun, dar acum nu e in forma....

Faptul ca tu vrei sa ascunzi greseala lui Banel, nu-ti face cinste!! Gandeste-te ca era "ipotetic" finala CL....si noi pierdeam datorita autogolului lui Banel....Atunci ce ai mai fi zis??

Steaua are nevoie de jucatori in forma, nu de vedete...Vezi cazul Realului care ii tine pe bara pe Ronaldo si Beckam, mari vedete, dar fotbalisti care nu sunt in forma!!

Gandeste-te la ceea ce am scris mai sus!

Corect ! Poate ca Olaroiu ar trebui sa le faca un pic de Abecedarul fotbalului elevilor lui, ca sa nu mai avem parte de momente penibile si dureroase.

alexa_dica_steaua
3rd November 2006, 22:27
Fratzilor,mai nou Cernea=Udrea conform unui post pe threadul lui Banel...pacat k nu e blond saracul Cornel :)) .....

costicasuciu2007
5th November 2006, 13:14
cernea a avut .... putine sanse pentru .a arata ca are valoare

alexa_dica_steaua
5th November 2006, 13:43
Eu zic k in meciul cu Real a aratat k are valoare....A aratat tuturor din conducere k nu si-a meritat locul de rezerva....Iar acum sunt sigura k nu va mai pierde locul de titular prea curand...

LACATUS
5th November 2006, 23:34
Azi iar ne-a scos!De nu era el,nici punctul asta nu-l mai luam la P Neamt!

Qoss
5th November 2006, 23:54
Omul meciului la Piatra Neamt.

nistoras
6th November 2006, 00:48
nu-nteleg de ce cautam douj de portari cand avem unul in ograda. sper ca Cernea sa ramana la Steaua si sa i se dea mai multa incredere

Snakes
6th November 2006, 00:52
As vrea sa cred k dupa meciul de azi, am castigat un portar, cand aveam mare nevoie de el.
Dar parca e prea devreme...

#EffecT
6th November 2006, 00:52
Bravo Cernea,ai fost ingerul nostru pazitor si in aceasta seara :notworthy

ww
6th November 2006, 01:13
Cernea, unde erai pana acuma?

Mix
6th November 2006, 01:15
Cernea, unde erai pana acuma?

Pe banca de rezerva...

dumitra_
6th November 2006, 09:00
multumesc cernea ca ne`ai salvat din nou de o rusine si mai mare...si pe colegii tai de la mai multe...pacat ca unii dintre ei nu vad ce faci tu in ultimele meciuri..

Gepeto
6th November 2006, 11:04
As vrea sa cred k dupa meciul de azi, am castigat un portar, cand aveam mare nevoie de el.
Dar parca e prea devreme...

Nu zice nimeni ca Cernea e super portar, dar apara!!! si nu scapa mingii penibile ca maimuta de Carlos...
Oricum, pare un baiat serios...

Bogdanbibi
6th November 2006, 11:10
cernea e portar...atat...asta face un portar, apara suturi, ne-am obisnuit noi cu bufonu ala in poarta, de-aia ni se pare cernea superportar

Gepeto
6th November 2006, 11:12
cernea e portar...atat...asta face un portar, apara suturi, ne-am obisnuit noi cu bufonu ala in poarta, de-aia ni se pare cernea superportar

:) :) Se poate sa ai dreptate, dupa penibilitatile de goluri primite, acum multa lume il vede pe Cernea ca pe un sfant...Oricum, apara...

Snakes
6th November 2006, 13:42
Nu zice nimeni ca Cernea e super portar, dar apara!!! si nu scapa mingii penibile ca maimuta de Carlos...
Oricum, pare un baiat serios...
Da, asa este. Dar eu nu vreau k asta sa fie forma lui de moment shi dupa 2, 3 meciuri sa stinga...
Sunt curios dak o sa existe continuitate in evolutia lui.

Mix
6th November 2006, 15:09
Din pacate din surse sigure stiu ca MM e plecat in America de Sud ca sa caute un alt portar si nu un jucator de camp (cum se credea initial), si prin urmare zilele lui Cernea la Steaua sunt numarate ca din iarna o sa avem iarasi un portar "exotic" in echipa!

Alinutzzza
6th November 2006, 17:03
CERnea e un portar bunicel.cred ca a fost cel mai bun jucator din meciul cu Ceahlaul.a reusit sa nu i'a gol dpa cele doua mari gafe ale lui Goian si Ghionea...BV CERNEA!!!

Gepeto
6th November 2006, 21:33
CERnea e un portar bunicel.cred ca a fost cel mai bun jucator din meciul cu Ceahlaul.a reusit sa nu i'a gol dpa cele doua mari gafe ale lui Goian si Ghionea...BV CERNEA!!!

A fost 1000% cel mai bun jucator...Fara el, eram de rasul curcilor...ne batea si Ceahlaul...

Cristi89
6th November 2006, 21:49
Cu Ceahlaul Cernea a fost cel mai bun asa cum a fost si in meciul cu Real.Este clar insa ca si in aceste conditii tot mai avem nevoie sa aducem un portar in la iarna.

karmen
9th November 2006, 15:53
sper k in seara asta sa isi demonstreze iar valoarea!si sa apere la fel ca si pana acu!asa poate ar confirma k el ii cel de care echipa are nevoie!bafta multa!

Bogdanbibi
9th November 2006, 16:03
sper k in seara asta sa isi demonstreze iar valoarea!si sa apere la fel ca si pana acu!asa poate ar confirma k el ii cel de care echipa are nevoie!bafta multa!
cu apulum pana si lovin poate sa para mare fotbalist

karmen
9th November 2006, 16:22
cu apulum pana si lovin poate sa para mare fotbalist
la fel cum a facut si dinamo cu jiul? :notworthy

Qoss
9th November 2006, 19:57

Sper ca in seara asta sa nu fie nevoie sa-si demonstreze valoarea.

eli.
10th November 2006, 00:29
ce se mai aude , chiar ne paraseste din iarna ? :( si suporterii au afisat un banner pt Cernea.

#EffecT
10th November 2006, 11:26
Elisey,aici totul depinde de Steaua.Daca vrem ii putem prelungi contractul ;)
Cernea este un portar decent si merita sa ramana la echipa.
De asemenea,superb gestul suporterilor

jaap
10th November 2006, 12:50
pe vremea cand era la galatzi facea miracole...pacat ca nu i s-au dat sanse iar daca nu intervenea JJ (P)Oli ar fi mers in continuare pe mana petardei ccarlos

dumitra_
10th November 2006, 13:59
si eu zic ca a fost frumos gestul suporterilor.....a luat el un gol...dar mi`a placut interventia cu capul:wink:...
sper sa ramana in continuare la Steaua...vorba aia cu vrabia din mana...

kalashnikov
11th November 2006, 10:12
ar fi indicat sa ramana , este un portar foarte bun

Heavenstar5
13th November 2006, 02:07
A jucat excelent cu Nationalul, in ciuda erorilor pe care le-a mai facut Goian, in ciuda paselor aiurea care i se dadeau. Cernea merita cu sigurantza o sansa, si nu spun asta doar asa pt a o spune, dar atzi vazut si voi cat suflet a pus la fiecare interventzie...omul asta e un mare portar:)

M4r|us
13th November 2006, 02:52
MI-a placut si azi Cernea, daca va apara in continuare poarta stelei va creste si mai mult.. bravo

#EffecT
13th November 2006, 12:22
"Cernea merita o sansa! "

Gepeto
13th November 2006, 17:11
ar fi indicat sa ramana , este un portar foarte bun

Poate nu e un super portar, dar cu el in poarta nu mai tresar la orice sut, ca in cazul lui Carlos...Cernea da incredere apararii.
Din pacate, degajeaza doar cu piciorul stang; sper sa nu faca vreo prostie daca primeste balonul pe piciorul drept...Il astept sa inchida poarta in meciul cu dinamo Kiev!!

Ciprian 86
13th November 2006, 20:50
Sincer nu ma asteptam sa joace asa bine...oricu da sigurantza echipei...nu stau cu emotzii cum faceam cu clovnul de carlos...
Mi-a placut in meciul de la Piatra Neamtz...a scos 2 goluri...e mai bun decat ma asteptam...

RESPECT WALTER ZENGA !
:romania2:

Cristi89
13th November 2006, 21:18
De cand a devenit titular Cernea a demonstart ca este un portar destul de bun.Oricum mult mai bun de cat ne-am fi asteptat.Pentru aceste evolutii ar merita sa ramana la Steaua.

Mix
17th November 2006, 14:24
Ce se mai aude de Cernea? Ramane sau nu din iarna la Steaua?

M4r|us
17th November 2006, 14:37
Becali zicea ca ramane, Cernea spunea ca nu pleaca. Oricum, Cernea nu a spus ca pleaca de la steaua din iarna, a spus doar ca are o presimtire ca n-o sa mai fie la steaua. Oricum, nu cred ca va pleaca.. unde sa plece??:)

Mix
17th November 2006, 15:03
Becali zicea ca ramane, Cernea spunea ca nu pleaca. Oricum, Cernea nu a spus ca pleaca de la steaua din iarna, a spus doar ca are o presimtire ca n-o sa mai fie la steaua. Oricum, nu cred ca va pleaca.. unde sa plece??:)
Sunt niste zvonuri ca Borcea il vrea pe Cernea in locul lui Gaev. Dar eu nu cred ca o sa-l lase Gigi sa plece la Dinamo decat pentru o suma consistenta.

dumitra_
17th November 2006, 15:31
Sunt niste zvonuri ca Borcea il vrea pe Cernea in locul lui Gaev. Dar eu nu cred ca o sa-l lase Gigi sa plece la Dinamo decat pentru o suma consistenta.
nu cred asta....nu pot sa`mi imaginez ca ar merge Cernea de la Steaua la dinamue...imposibil.... :crazy:

Bogdanbibi
17th November 2006, 15:38
nu cred asta....nu pot sa`mi imaginez ca ar merge Cernea de la Steaua la dinamue...imposibil.... :crazy:
de parc-ar fi jucat toata viata la steaua, au ajuns la dinamo stelisti mai mari ca cernea

dax
18th November 2006, 18:35
Cernea, esti cel mai bun jucator al nostru ! Multumim ca ne aperi poarta, ca astia sunt incompetenti sa o apere sau sa strapunga poarta adversa. Multumim ca ai avut rabdarea sa ramai la Steaua, si ai suportat atata vreme sa fii rezerva babanierului din congo.

colonelu Voiculescu
18th November 2006, 18:40
Stai sa vezi la iarna ca-l dau pe Cernea si-l pastreaza pe Carlos :)

allex_inl
18th November 2006, 18:57
Nu cred ca mai vrea Carlos, in conditiile de fata! Poate il dam celor de la Dinamo!

Gepeto
18th November 2006, 19:16

:P Asta lipseste acum...cel mai in forma stelist la Dinamoaie...

Mix
18th November 2006, 22:51
Uitati ultimile 4 meciuri jucate in Liga 1 cu Cernea in poarta:

Pandurii -Steaua 0-0
Steaua -National 6-0
Ceahlaul - Steaua 0-0
Steaua - Urziceni 3-0

Asta inseamna ca Cernea nu a mai primit nici un gol de cel putin 360 de minute jucate.
Totusi eu vreau ca in meciul cu Dinamo Kiev sa jucam cu Carlos in poarta ca sa ii facem o retragere frumoasa ca oricum Steaua nu mai poate pierde locul 3.

colonelu Voiculescu
18th November 2006, 22:56
Carlos sa-si faca retragerea intr-un bar . Steaua mai poate pierde locul 3 !!!

camy2steaua
18th November 2006, 23:03
ar fi pacat sa plece Cernea de la STEAUA acum ca tot a ratat ca are valoare si oricum Carlos nu mai are ce cauta la STEAUA.
MEREU CU STEAUA MEREU CAMPIONI

blilib
19th November 2006, 00:39
Si eu sunt de parere ca ar fi pacat ca Cernea sa plece de la Steaua si , mai ales, la Dinamo. In prezent este cel mai bun jucator de la steaua , urmat de Thereau si Badea.
CERNEA MERITA SA RAMANA LA STEAUA

NoNa4Steaua
19th November 2006, 00:54
pacat intr`adevar daca pleaca .. am avut un portar bun si nu am stiut.. trebuia sa stea in umbra la maimutza de carlos ..
si acum cand sa " afirmat" speram sa nu fie prea tarziu .. k am citit o declaratie de`a lui in care zicea k vrea sa plece k este rezerva si nu se simte bine ..
acum speram k s`a razgandit ..

blilib
19th November 2006, 00:59
Chiar mi-a parut rau de el dupa meciul cu Real (unde a aparat atat de bine) cand a spus ca e sigur ca nu va mai ramane la STEAUA. Nu a fost apreciat, dar sper si eu, ca si altii, sa ramana la Steaua, sa fie mult mai apreciat si dupa meciurile bune pe care le-a facut sa nu ne dejamageasca, asa cum a facut si Carlos

kalashnikov
19th November 2006, 10:36
sincer nu cred ca va pleca la dinamue , dar oricum se va tira din iarna

Mix
20th November 2006, 19:43
Nu stiti cine va apara poarta in meciul cu Dinamo? Eu cred ca Carlos merita sa isi faca acum meciul de ramas bun ca oricum nu avem cum sa pierdem calificarea. Doar nu credeti ca o sa gafeze de 4 ori, nu? E si el un portar destul de bun si nu cred ca o sa pierdem cu el la mai mult de 3 goluri ca sa ne facem probleme cu calificarea.

Bogdanbibi
20th November 2006, 20:05
Nu stiti cine va apara poarta in meciul cu Dinamo? Eu cred ca Carlos merita sa isi faca acum meciul de ramas bun ca oricum nu avem cum sa pierdem calificarea. Doar nu credeti ca o sa gafeze de 4 ori, nu? E si el un portar destul de bun si nu cred ca o sa pierdem cu el la mai mult de 3 goluri ca sa ne facem probleme cu calificarea.
si daca pierdem la un gol terminam 60% pe locul 4, stam la mana lui real

oop
20th November 2006, 20:14
si daca pierdem la un gol terminam 60% pe locul 4, stam la mana lui real

Eu sper intr-o victorie a Realului in meciul cu Lyon...in cazul asta vor trebui sa joace serios la Kiev pt a avea sanse la locul I si astfel ne-ar fi si noua mai bine...dar daca ia bataie si (Doamne fereste!!!) Steaua pierde maine suntem 100% eliminati...

Hai Cernea...sper sa dea din nou incredere echipei ca la meciul cu Real...

Forza Steaua!

dan_fuica
20th November 2006, 20:23
speram ca va avea evolutii bune si de ce nu si mai bune.Toata baza in tine Cornele.

Mix
21st November 2006, 23:56
Frumoasa interventie ai avut acum. Sper sa continui tot asa....

raulutz
22nd November 2006, 00:47
a cam facut`o la inceputul meciului dar s`a revansat pe parcurs..evolutie foarte buna..desi a primit 3 goluri :P

Gepeto
22nd November 2006, 01:39
a cam facut`o la inceputul meciului dar s`a revansat pe parcurs..evolutie foarte buna..desi a primit 3 goluri :P

Cernea este un bun portar...de rezerva. Nu straluceste, dar incearca sa prinda ceea ce ar trebui sa prinda un portar...Asta face diferenta intre el si Carlos...

danielac
22nd November 2006, 14:33
aseara Cernea si-a facut din nou datoria! felicitari!

cogdao
22nd November 2006, 17:52
Eu zic ca Cernea,daca are motivatie poate sa fie un super portar.La centrari iese destul de sigur si mingea se cam lipeste de manusi,macar nu respinge in fata ca stiti voi ce "portar".

Mix
22nd November 2006, 19:10
Trebuie sa avem in vedere ca Cernea in ultimul an si jumatate nu a jucat decat 3 meciuri oficiale la Steaua (exceptand astea de acum), si alea in cupa romaniei. Si faptul ca a aparat bine acum arata doar ca are valoare. Dar trebuie sa avem rabdare cu el si sa asteptam sa aibe mai multe meciuri in picioare sa isi intre in ritm. In rest bafta Cernea in meciurile urmatoare si sper sa te vedem si dupa pauza de iarna tot la Steaua.

M4r|us
24th November 2006, 16:41
A zis dupa meciul cu Kiev ca el nu vrea sa plece de la Steaua. Sa speram ca va fi tinut in lot!

Banel Nicolita
24th November 2006, 17:03
Pai sper ca o sa fie tinut in lot pentru ca a demonstrat ca poate fi un portar bun, insa fara practica unde sa isi demonstreze valoarea?

nico16
24th November 2006, 17:37
cred k cernea e un portar valoros si merita sa fie in lotul stelei. bv cernea :yes:

blilib
25th November 2006, 02:14
imi doresc f mult sa ramana cernea la echipa si sper ca si ceilalti sa il revad si dupa pauza de iarna tot ca portar la steaua

kalashnikov
25th November 2006, 11:41
cel mai bine ar fi sa ramana la echipa si sa fie titular

dax
27th November 2006, 00:46
Bine Cernea. Meci bun si azi. Inca un meci fara gol primit. Tot asa.

miki_stelista
27th November 2006, 11:17
Din cate am inteles, Cernea nu pleaca de la Steaua (cel putin, nu in iarna). In schimb, vor mai fi adusi jucatori...

nico16
30th November 2006, 23:33
:-D ar fi culmea sa plece cernea si sa ramana carlos:-D :)) =))

eli.
30th November 2006, 23:53
:-D ar fi culmea sa plece cernea si sa ramana carlos:-D :)) =))
suna imposibil ? la ce lucruri s-au intamplat in ultimu' timp ...

d-izzy
2nd December 2006, 20:30
Cernea e unul dintre cei mai constanti portari pe care i-a avut Steaua in ultimii ani. Nu a facut nici macar o gafa majora de cand e titular meci de meci. Mai trebuie sa-si imbunatateasca jocul de picior. In rest numai de bine.
Nu ar trebui sa fie lasat sa plece (asta daca ar vrea el) ... si in niciun caz dat afara

colonelu Voiculescu
2nd December 2006, 21:47
Si cand te gandesti ca a fost mentiunut pe tusa doar ca sa apere mega-super-extra transferul lui MM

alexa_dica_steaua
2nd December 2006, 22:09
Ma uitam acu` 15 minute pe TV Sport si am citit ce a zis Hamutovsky.A zis ceva de genul "Atmosfera senzationala,Steaua a ramas in inima mea,la fel ca Romania.Mai am 1 an de contract in Rusia iar in iarna voi face antrenament cu Cernea." Eu nu inteleg ce vrea sa zica cu faza aia cu antrenamentul... :D Help ! :))

blilib
2nd December 2006, 23:37
L-am vazut in seara asta pe Hamutovsky la fotolii. Sper ca va reveni la Steaua si mai sper sa ramana si Cernea, astfel Steaua va avea cei mai buni portari!!!!

miki_stelista
2nd December 2006, 23:47
Nici prin vise nu-i trecea lui Cernea sa aiba asemenea parcurs in acest sezon, la Steaua! A dovedit inca o data ce castig este pentru Steaua...Inca un portar de adus, si eu zic ca putem sta linistit in privinta acestui post!

LA CAT MAI MULTE MECIURI BUNE!

Steaua Forever
2nd December 2006, 23:57
Cernea merita sa ramana la Steaua dupa prestatiile avute,sa vedem ce portar o sa mai aduca ,si dupa aceea ne dam cu parerea cine sa fie titular...

mike2funy
3rd December 2006, 15:59
evolutii surprinzatoare din partea lui Cernea , pacat ca nu a facut meciuri mai bune inainte de a fi cumparat Carlitos

nico16
3rd December 2006, 17:28
Prezent aseara la meciul cu "Poli", fostul portar al Stelei, Hamutovski, s-a intretinut cu managerul Stelei, Mihai Stoica, dar acesta din urma a precizat ca nu se pune problema ca bielorusul sa revina in Ghencea. "Am tinut legatura cu Hamu, suntem prieteni, dar el mai are contract un an cu Tom Tomsk si joaca acolo pe bani multi. Oricum, Cernea a demonstrat si azi (n.r. ieri) ca a fost o achizitie buna si sunt foarte multumit de el", a declarat MM. Hamutovski a fost intampinat cu aplauze de fanii "ros-albastrilor", care i-au scandat numele.
nu revine :(((

alexa_dica_steaua
3rd December 2006, 22:10
:(((( Kiar vroiam sa revina.Avem nevoie de el.O fi Cernea bun deocamdata,dar din cate am vazut pe la stiri nu prea are sanse sa ramana mult la Steaua,din pacate :(

mike2funy
4th December 2006, 14:22
ai vazut aiurea , chiar Oli a zis ca Cernea va ramane

eli.
4th December 2006, 15:45
Cernea ofertat de FC Arges.
La finalul meciului de sambata, portarul Cernea s-a dezlantuit. El l-a criticat pe Gigi Becali si a declarat ca are o oferta de la FC Arges.

"M-am saturat de vorbele lui nea Gigi. Vreau sa fiu respectat la Steaua. A fost greu pentru mine. Erau momente cand Carlos ar fi aparat si daca avea piciorul in ghips! Nu stiu daca raman din iarna! S-a vorbit ca la Steaua nu exista alternativa pentru postul de portar si acum cand s-a vazut cum apar si-au schimbat parerea!".

Goalkeeperul "ros-albastrilor" e dorit la Pitesti de managerul argesenilor, Dorinel Munteanu, dar si de Unirea Urziceni.
cred ca ar trebui discutat cu Cornel ... stim cu totii ce am patit cu M.Tudor si acum cateva saptamani suspinam dupa el .
ps : ce nasol arata si acum perioada cand mankiul Carlito statea in poarta si gafa iar Cernea care in perioada aceasta este unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei , statea si freca menta pe bara
:grr: carlito`

Gepeto
4th December 2006, 17:01
Cernea nu este un super-portar!! Este un portar bunicel; noua, insa, dupa gafele lui Bufon-carlos, ni se pare ca acest portar, Cernea, are super valoare...Sa nu exageram...
Felicitari Cernea si sa aperi tot asa!

CREIERU78
4th December 2006, 17:02
Sa nu uitam ca Cernea a fost adus sa fie rezerva nu inteleg de unde atata nemultumire din partea lui si ne tot ameninta ca va pleca foarte bine pleaca si nu strica atmosfera din vestiar .
Nu are valoare de STEAUA nu a convins pe nimeni sa nu suspinam dupa el pt ca este departe de M Tudor .
Ce ma supara cel mai tare la el este faptul ca acum nu avem ce face si trebuie sa-l folosim si el ameninta nu este frumos !
Da domnule Cernea ai valoare dar sa fii al 3-lea portar la STEAUA si nimic mai mult daca nu iti convine pleaca in tara ta si lasa-ne ! :no:

dan_fuica
4th December 2006, 18:36
E portar bun .Eu sper sa ramana la Steaua.S-a vazut ca nu este de lepadat.Mai trebuie un portar si sa se faca rotatie daca amundoi au evolutii bune.

CREIERU78
4th December 2006, 19:42
Da este bun dar pt alte echipe nu pt STEAUA.
Nu vedeti cum sare in sus , s-a ofensat baiatu iese la atac ,ameninta ca pleaca si ne lasa Foarte bine du-te dar nu cumva vrei sa-ti ridicam vreo statuie pt ce ai facut pt STEAUA?
Sa fie clar nu am nimic personal cu el dar atitudinea lui il descalifica total! :no:

Cristi89
4th December 2006, 20:17
Eu cred ca Cernea ar merita sa ramana si in retur,nu neaparat ca titular pentru ca poate in timpul pauzei de iarna vom aduce un portar strain valoros. Cred ca iesirea lui de sambata se datoreaza frustrarii acumulate in perioada cand a fost rezerva lui Carlos si toata lumea era panicata daca se accidenta portughezul pe motiv ca nu ar avea cine sa apere.Am citit chiar acum cateva zile un interviu cu Cernea care spunea ca nu-l deranjeaza sa fie rezeal doilea portar insa doreste sa fie respectat.

dumitra_
4th December 2006, 20:25
Am citit chiar acum cateva zile un interviu cu Cernea care spunea ca nu-l deranjeaza sa fie rezeal doilea portar insa doreste sa fie respectat.

mi se pare foarte normal sa ceara lucrul asta...

“Când Carlos era accidentat, toata lumea spunea ca nu au alta alternativa, dar nu se uitau pe banca de rezerve. Il bagau pe Carlos si daca era în ghips, daca era nevoie. Nu am nimic cu el, dar asta este adevarul. Acum, dupa ce au vazut ca pot sa apar si eu, si-au schimbat parerea”, a spus dezamagit portarul stelist.

si asta e adevarul dureros...

kalashnikov
5th December 2006, 15:13
apara bine cernea dar parca hamutovski era putin mai bun

sorin_g
5th December 2006, 15:16
Cernea, Martin Tudor si Khamutovski sunt de valori apropiate, fiecare cu mici plusuri si minusuri fata de ceilalti.

P-I-C-002
5th December 2006, 18:32
Stau si ma intreb unde era CERNEA pe timpul cand sacalul isi facea de cap in poarta noastra!Cernea merita sa ramana la STEAUA!Cine stie poate vine Khamu'!!

Mix
7th December 2006, 00:51
Bravo Cernea pentru meciul cu Lyon. Tine-o tot asa :)

#EffecT
7th December 2006, 00:55
Felicitari Cornel.Esti un portar fabulos :notworthy
Iti meriti locul la Steaua !!!

dax
7th December 2006, 01:15
Inca un joc bun ! Bravos !

LoMax8
7th December 2006, 01:24
Dragomir: "Dacă mai apără Cernea aşa, nu-l mai scoate Steaua 10 ani din poartă!"

Seful LPF stie unde este problema Stelei in momentul de fata. "Partea dreapta si stanga sunt problemele. Este o gaura mare la fundasul dreapta si Stelei îi mai trebuie doi oameni de constructie. Atacul nu este o problema, sunt patru oameni buni acolo. Cat despre Cernea, daca mai apara 2-3 partide nu-l mai scoate Steaua 10 ani din poarta", a precizat Dragomir la TV Sport.

Andrei4Steaua
7th December 2006, 01:28
Eh ... nu se stie cat o sa-l mai tina si pe el oasele ca e cam "batran" :) dar oricum .... mai bine unul bun cum e Cernea decat oricare alt portar tanar si praf

M4r|us
7th December 2006, 02:52
Mi-a placut din nou Cernea in seara asta. Bravo!

al3ra4steaua
7th December 2006, 14:20
inca o data ne este demonstrat ca la steaua,nu intotdeauna locul de titular e al celui mai bun.meciuri intregi carlos statea in poarta si gafa cat cuprinde,iar cernea,care ne-a demonstrat ca are calitati de portar adevarat,statea si apara banca de rezerve.S-a luat o decizie buna cu titularizarea lui,merita sa ramana la steaua,si sper ca acelasi lucru se va intampla si cu celelalte posturi,adica cel mai bun in teren.

Gepeto
7th December 2006, 14:36
Cernea are probleme la degajari...NU foloseste deloc piciorul drept, degajeaza balonul doar cu piciorul stang...si, in multe cazuri, imprecis...

In rest, felicitari pentru meciul din Franta :)

TheScouser
7th December 2006, 15:34
Nu il mai felicitati atat pe Cernea...asa a inceput si Carlosito :|. Sper sa nu-i ia pe urmele lui Carlos...:roll:

nico16
7th December 2006, 19:13
bv cernea!!!ink un meci reusit!

Mix
10th December 2006, 23:41
Bravo Cernea. Inca un meci reusit si de data asta ti-ai imbunatatit si jocul de picior. Felicitari pt joc si merita sa ramai la steaua in continuare.

Trybalus
10th December 2006, 23:51
Bravo prietene esti singurul care joaca bine meci de meci.. daca o sa te dea afara insemna ca echipa e condusa de niste incompetenti.

crucificatoru
11th December 2006, 00:56
Felicitari Cernea..singurul de care sunt mandru in seara asta

M4r|us
11th December 2006, 01:35
Felicitari. Un meci bun.

Mix
13th December 2006, 11:29
Au aparut zvonuri ca zilele lui Cernea la Steaua sunt numarate. Cica va fi adus un partar din albania si unul din africa. Oricum, multumim Cernea pentru faptul ca nu ai primit decat un gol in ultimile 7 meciuri din Liga 1 si ca ne-ai calificat in primavara europeana.

miki_stelista
13th December 2006, 11:32
S-a spus de multe ori ca Cernea NU va parasi Steaua. Sper sa se tina de cuvant...Avem nevoie de cat mai multi portari de valoare.