View Full Version : Laurentiu Dinitza
daby
7th September 2005, 00:07
ce parere aveti despre atacantul stelei.yo unul nu inteleg de ce il tot criticati. cand intra in teren el joaca, bine intra la mingi nu face figuratie in teren
steauaclub.tk
7th September 2005, 00:38
Dinita era un jucator foarte bun. Acum cativa ani. Acum...
Krupp
7th September 2005, 01:17
acum e praf
KosmyN
7th September 2005, 03:56
Dinita e genul de jucator care trebuie sa joace meci de meci pentru a-si putea dovedi calitatile.
Din pacate pentru el nu s-a potrivit excelent pe sistemul Stelei pentru ca e un atacant cu prosil de contraatac
ANTIDINAMO
7th September 2005, 09:16
Dinita a fost bun la sportul ! la STEAUA impreuna cu Cristea sunt cei mai slabi !
solutie dati la schimb .
zidane
7th September 2005, 11:06
In ultimul timp Dinita a facut meciuri acceptabile la Steaua. Are viteza, tehnica si cel mai important este ca intra in combinatii. La ultimul meci, cel cu otelul, a si dat centrarea din care Oprita a reusit sa inscrie.
ANTIDINAMO
7th September 2005, 11:39
zidane este foarte bine ca Dinita il vezi tu in revenire ca putem sa-l vindem / schimbam mai usor !
zidane
7th September 2005, 11:44
Sunt de acord ca in cazul in care gasim un inlocuitor de valoare pt. Dinita sa-i dam drumul. Dar pana atunci este jucatorul Stelei si trebuie tratat cu respect. Din pacate marele dezavantaj a lui Dinita este fragilitatea si din acest motiv nu prea cred ca l-am putea vinde intr-un campionat strain plus ca are si el o varsta.
ANTIDINAMO
7th September 2005, 11:47
zidane lasa ma ca il avem pe Cristea in locul lui Dinita !
Dinita back to sportul ca moneda de schimb !
zidane
7th September 2005, 11:49
Crezi ca ia Sportul un atacant asa de batran, hai sa fim seriosi. Sportul se bazeaza pe prpria pepiniera.
O solutie pt. Dinita ar fi pe la arabi sau rusi unde ar i cel mai bine pt. el dpdv financiar.
JokerBarcelona
7th September 2005, 13:20
Dinita n-o sa fie titular la STEAUA niciodata (poate can nu mai are adversar pe post) pentru ca el si Cristea se potrivesc de minune ca rezerve la STEAUA, ca a 2-a solutie.
"Problema" e ca isi revine Oprita si este un jucator de baza care trebuie sa fie titular si Dica & Iacob joaca foarte bine asa ca ori il readuce pe Dica mijlocas stanga ori joaca cu 3 atacanti.
P.S. As vrea si eu sa il vad pe Enescu cum joaca (putea sa il introduca Protasov la 4-0 cu Otelul)
ANTIDINAMO
7th September 2005, 13:24
jokere de acord cu parerile tale ! Enescu a jucat cu STEAUA II si a jucat binisor spre bine ! se vede ca are trac dar da pase inainte si dribleaza corect !
Snakes
7th September 2005, 13:41
E imposibil k Dinita sa fie titular la Steaua, cand nu e nimeni accidentat ! Poate doar dak baga Protasov 4 atacanti...
Chiar nu are valoarea necesara pt a putea intra in locul lui Iacob, Dica sau Oprita !
Pacat de el, k e baiat bun! :)
ANTIDINAMO
7th September 2005, 14:17
Dinita nu poate fi titular pt. ca nu are valoare si iar este accidentat !
Muggs
7th September 2005, 14:37
din pacate dinita e praf demult :(...si din cate se vede nici nu prea mai are tragere de inima...solutie..schimb... :yup:
castorul
7th September 2005, 14:58
este prea fragil dar mie mi se pare ca pune inima.
Snakes
7th September 2005, 15:04
este prea fragil dar mie mi se pare ca pune inima.
Din pacate nu se poate juca doar cu inima...
ANTIDINAMO
7th September 2005, 15:13
sincer eu sper ca gg aka vulturu' va face curatenie . in afara de Dinita mai sunt cativa care freaca menta : Curt , Petre , Baciu (daca nu pleaca Radoi ) , Dumitru (daca nu are o revenire spectaculoasa ), Dinita , Cristea (daca nu isi revine ) !
Snakes
7th September 2005, 15:18
sincer eu sper ca gg aka vulturu' va face curatenie . in afara de Dinita mai sunt cativa care freaca menta : Curt , Petre , Baciu (daca nu pleaca Radoi ) , Dumitru (daca nu are o revenire spectaculoasa ), Dinita , Cristea (daca nu isi revine ) !
Pai da, dar dak pleaca toti astia ramanem fara rezerve ! :)
ioana20
7th September 2005, 15:25
Dinita din nou pe bara
Atacantul a suferit o accidentare mai serioasa decit credea in meciul cu Otelul
Golgeterul Sportului din urma cu patru sezoane a sosit in tabara ros-albastrilor ca o mare speranta. Din pacate, dorinta de afirmare a lui Dini-gol a fost umbrita in multe momente de ghinion. In locul golurilor aducatoare de puncte, au aparut problemele de sanatate care nu l-au lasat sa intre pe teren, uneori, atunci cind isi dorea mai mult. “Asta este, n-am ce sa fac!”, a comentat, ieri, pe un ton resemnat, Dinita. Ultima accidentare suferita este cea din finalul meciului cu Otelul, din etapa trecuta. Laurentiu a iesit pe targa, in urma unui contact cu unul dintre aparatorii adversi, lasindu-si echipa in inferioritate numerica.
DesI initial, staff-ul tehnic a fost optimist in privinta recuperarii rapide a atacantului, jucatorul va absenta de la partida cu Pandurii de duminica, el nefiind complet refacut. “Inca mai am probleme cu piciorul. Am tot incercat sa fac alergari usoare in aceste zile, dar nu am reusit din cauza durerii”, a spus virful stelistilor. La antrenamentul de luni al Stelei, Dinita a dat doua ture de teren, iar apoi s-a retras la vestiare. In urma consultatiilor, a reiesit ca Dinita are un hematom profund la gamba piciorului sting, destul de aproape de articulatie. Medicul Radu Paligore i-a spus ca nu trebuie sa se grabeasca sa revina pe gazon, deoarece pot aparea complicatii. Dini-gol spera totusi sa-si poata ajuta echipa, in dubla mansa cu Valerenga, contind pentru turul intii al Cupei UEFA.
Si-a lasat echipa la greu
In meciul din Ghencea, cu irlandezii de la Shelbourne, Dinita a gafat incredibil. Dupa ce primise deja un cartonas galben, el a simulat in careul advers, incercind sa-l impresioneze pe arbitru. Atacantul a fost eliminat, iar advertismentul i-a adus o suspendare de o etapa in cupele europene. Astfel, Protasov nu a putut conta pe serviciile lui in turul cu Rosenborg.
ANTIDINAMO
7th September 2005, 15:43
snakes nu uita ca gg aka vulturu' ii vrea pe Pancovic , Prepelita , Lazar ,Balan T !
SUNT 4 JUCATORI IN VANA !
cei care pot deveni disponibili sunt 4 - 6 !
DE CE SA NU LE DAM SANSE CELOR TINERI Tudose , Enescu , Litu , Simion ?
si apoi e posibil ca Dumitru si Cristea sa fie buni in curand !
ANTIDINAMO
7th September 2005, 15:45
ioana 20 eu am anuntat mai inainte ca Dinita este iarasi accidentat !
Dani@Steaua4ever
7th September 2005, 16:13
hai frate ..asteptam un sezon intreg sasi revina cristea si gibonu..asteptam de 2 ani sa scape de accidentare curt ...asteptam de 2 campionate sa dea dinita un gol..deja e prea de tot...stau degeaba niste terminati cu toti .Sa ai vanda sai dea k moneda de skimb si cu asta basta..sa ia niste Rezerve capabile.
daby
7th September 2005, 16:23
hai frate ..asteptam un sezon intreg sasi revina cristea si gibonu..asteptam de 2 ani sa scape de accidentare curt ...asteptam de 2 campionate sa dea dinita un gol..deja e prea de tot...stau degeaba niste terminati cu toti .Sa ai vanda sai dea k moneda de skimb si cu asta basta..sa ia niste Rezerve capabile.
dinitza a marcat sezonul trecut .STEAUA 3-0 Apulum
Dani@Steaua4ever
7th September 2005, 16:29
lol..a marcat cat ..1 gol?!?hai sa fim seriosi...
ANTIDINAMO
7th September 2005, 16:30
Dani eu incerc sa fac un curent impotriva acestor ,,freaca menta '' dar apar tot felul de binevoitori care zic ca nu e bine !
daca Dinita ar fi capabil sa puna osul (sunt convins ca vrea ) .......
Dani@Steaua4ever
7th September 2005, 16:37
dak pune osul sil rupe.LOL.Dinita si Cristea sunt super expirati..nu stiu de unde tot se asteapta lumea sa asi revina..nau cum..nau fizik pt jokul Stelei de acum.Cristea siar reveni doar dak ar creste inca 10cm si ar pune pe el inca 15Kg 20:)
daby
7th September 2005, 16:40
bn ma ... daca pleaca toti jucatorii pe care voi ii credeti "expirati " cine dracu sa le ia locul/?
Dani@Steaua4ever
7th September 2005, 16:41
pai lazar balan pascovici prepelita:)Normal k am zis sa plece dar sa vina cineva in lokul lor desigur...
daby
7th September 2005, 16:42
si crezi ca da jiji bani pe jucatorii astia ??
:!:
ANTIDINAMO
7th September 2005, 16:44
aia 3-4 pe care ii vrea gg aka vulturu' ! tu pe ce lume traiesti mai daby !
fara suparare Dinita e varza batrana ! privitor Cristea eu nu sunt de acord cu Dani . mai am rabdare pana in iarna !
Dani@Steaua4ever
7th September 2005, 16:45
ai degeaba rabdare pana in iarna..nu o sal mai vezi pe cristea ...poate doar 2 3 min pe final..sau dak batem cu 5 0.Rezerva de atacant e Opritza:D
ANTIDINAMO
7th September 2005, 16:48
dani hai ma ca sunte offtopic si se supara moderatorii !
daby
7th September 2005, 16:50
nati vazut ca oleg ii baga in teren doar pe oprita , dinitza si cristea, si uneori pe petre marin
ANTIDINAMO
7th September 2005, 17:02
daby doar pe astia ii are rezerve valide ! intelegi ?
Ana712
7th September 2005, 17:22
nati vazut ca oleg ii baga in teren doar pe oprita , dinitza si cristea, si uneori pe petre marin
Am vazut si unde vrei sa ajungi? :blink:
Steaua_rap
7th September 2005, 22:20
Are dreptate ANTIDINAMO! Astia doi, Cristea shi Dinita sa fie moneda de skimb, k avem nevoie de un atacnt bun shi de cativa mijlocasi(coordonator, de creatie, la inkidere, etc) Avem avantajul k jucatorii se cunosc bine, Steaua avand acelasi lot, cu mici skimbari, de mult timp...dar, totusi, mai trebe improspatata ekipa ;) :yup:
dargo
7th September 2005, 23:36
Mie imi place Dinita, dar are o varsta si e chinuit si de accidentari. N-am prea apucat sa-mi fac o parere despre el sezonul asta.
dargo
7th September 2005, 23:36
Mie imi place Dinita, dar are o varsta si e chinuit si de accidentari. N-am prea apucat sa-mi fac o parere despre el sezonul asta.
Si inca ceva: nu consider ca e nevoie de inca un atacant la lot
daby
7th September 2005, 23:56
de acord cu tine dargo
ANTIDINAMO
8th September 2005, 09:40
si mie mi-a placut Dinita cand juca la sportu ! din pacate la noi a fost si este zero ca Bucur la poliaek .
dargo ce aia facut ma la Giurgiu ? ai rezolvat-o sa avem echipa 2 in B ?
daby
8th September 2005, 12:00
Name: Laurenţiu Nicolae DINIŢĂ
Date of birth: 29.03.1975
Place of birth: Bucureşti
Height 170 cm
Weight 69 kg
Nationality: Romanian
Position: striker
'Career
First match in Divizia A: 31.07.1996 • Jiul Petroşani - Sportul Studenţesc Bucureşti 4-1
1995-1996 Electromagnetica B. - - -
1996-1997 Sportul Studenţesc 12A 28 2
1997-1998 Sportul Studenţesc 17A 29 1
1998-1999 Sportul Studenţesc 13B 30 13
1999-2000 Sportul Studenţesc 3B 32 12
2000-2001 Sportul Studenţesc 1B 27 18
2001-2002 Sportul Studenţesc 13A 27 4
2002-2003 Sportul Studenţesc 15A 29 15
2003-2004 Steaua Bucureşti 2A 21 5
2004-2005 Steaua Bucureşti A
'Matches
Divizia A: 134 matches - 27 goals
Divizia B: 89 matches - 43 goals
daby
8th September 2005, 12:58
http://img367.imageshack.us/img367/7223/laurentiudinita0hq.jpg (http://imageshack.us)
ANTIDINAMO
8th September 2005, 13:04
daby pune ma si o poza de a ta ! sa te cunoasca fetele ....
daby
8th September 2005, 13:06
nam poze cu mine . si oricum toate fetele au mai mult de 13, 14 ani
zidane
8th September 2005, 13:08
@ANTIDINAMO: Te rog sa termini cu aceste mesaje care provoaca offtopic.
@Daby: Te rog frumos sa incetezi cu aceste mesaje. Ti-am explicat ca ar trebui s abagi date si poze cu jucatorul doar atunci cand faci un thread despre el si sa fie in primul mesaj.
daby
8th September 2005, 13:09
zidane , am inteles
ANTIDINAMO
8th September 2005, 14:44
domne orice ar face daby asta micu si activu Dinita este expirat pt STEAUA !
va suparati sau nu asta e !
Fata cu coasa
25th September 2005, 03:59
e iesit din forma dar....uite ca e trimis la echipa a doua si o sasi revine (parerea mea )
MilkyWay
25th September 2005, 04:04
Si eu cred ca o sa-si revine (nu e parerea mea)
colonelu Voiculescu
25th September 2005, 10:57
De cand e la Steaua face figuratie , ba e accidentat, ba nu are chef de fotbal , ba nu este in forma .
E un jucator terminat .
korkom
25th September 2005, 18:52
Eu unul nici nu mai tin minte cum juca inainte Dinita...
Cred ca Steaua se poate lipsi de aportul lui....
dan_fuica
25th September 2005, 19:04
cred ca atrecut vremea lui la steaua
ANTIDINAMO
26th September 2005, 09:25
pt dinita este o singura solutie : AFARA !
korkom
26th September 2005, 14:11
Se pare ca Dinita nu mai are ce cauta la Steaua...
A avut timp sa demonstreze ca are valoare de Steaua dar din pacate nu a fost asa...
colonelu Voiculescu
26th September 2005, 14:12
Nu-l da afara GG pe Dinita pt ca este "protejatu " sau
korkom
26th September 2005, 14:18
Nu-l da afara GG pe Dinita pt ca este "protejatu " sau
Protejatul lui jiji a fost si Aliuta si ai vazut ce a patit..
La machedoni nu merge prea mult cu protejatul...
Ai reusit sa ii dezamagesti ...la revedere...
Sunt curios sa vad ce se va intampla cu Andrei Cristea!
ANTIDINAMO
26th September 2005, 14:46
dinita si cristea sunt cei mai prosti jucatori pe care ii are STEAUA acum ! si ce este mai grav ca nici nu vor sa puna osul ! unica solutie : AFARA !
colonelu Voiculescu
19th December 2005, 15:03
timpul a trecut ... dar Dinita e in continuare la Steaua ...
Ce are de gand sa faca conducerea cu acest exemplar ?
Dani@Steaua4ever
19th December 2005, 15:13
e nu stii k gigi la facut baiat cuminte ,la loku lui etc etc.El mai mult apreciaza chestii din astea decat valoarea fotbalistului...cel mai elocvent caz e Neaga.
Iar in afara de asta...poate nar fi bine sal vindem...nu vedeti k nu luam pe nimeni?toti jucatori caer erau prin vizoru nostru se duk la alte ekipe..mie sa nu ramanem dracu fara rezerve..
red_blue_demon
19th December 2005, 15:13
Totusi eu am o parere destul de buna despre Dinita desi nu stiu exact ce s-a intamplat cu el dupa atatea accidentari.Pacat.In momentul cand a venit la Steaua era o solutie buna pentru echipa.Asta este probabil k o sa fie vandut.
colonelu Voiculescu
19th December 2005, 15:16
e nu stii k gigi la facut baiat cuminte ,la loku lui etc etc.El mai mult apreciaza chestii din astea decat valoarea fotbalistului...cel mai elocvent caz e Neaga.
Daca noi tinem jucatori pentru ca sunt cuminti ....
Dinita e cuminte si in afara terenului si pe teren . Fundasii adversi nici nu stiu ca el exista pe teren , asa de cuminte este domnul Dinita
Dani@Steaua4ever
19th December 2005, 15:18
pai asta facem ce vrei...
Dinita k e cuminte
Cristea k e in capu lu gigi noul pele
Fl dumitru k al considera micul beckam desi de vro 2ani nu stie sa dea o centrare
ANTIDINAMO
19th December 2005, 15:51
dinita & dumitru mai sunt la STEAUA ?
cand scapam de muraturile astea ?
ZIZOU
19th December 2005, 20:50
Ar trebui sa scapam de ei,da apoi trebuie gigi sa aduca mai multi jucatori
colonelu Voiculescu
21st December 2005, 16:23
Dinita + 300.000 = G Coman . Steaua vrea , vrea si Coman , dar nu vrea Hagi !
Nu-l ia nimeni pe Dinita ca e prea slab ! Ar trebui sa-i reziliem contractul , cum a fost si cu Curt !
Mabrick
21st December 2005, 18:51
Si pe cine luam in locul lui Dinita??V-ati gandit la asta????Dinamo are vreo 7 atacanti iar noi de-abia avem 3 pe care ne putem baza!!
red_blue_demon
21st December 2005, 20:45
Si pe cine luam in locul lui Dinita??V-ati gandit la asta????Dinamo are vreo 7 atacanti iar noi de-abia avem 3 pe care ne putem baza!!
Asta este si problema....pe cine aduce in loc gigi.Dak nu vine nimeni in loc atunci degeaba il mai da.Da stai linistit k il mutam pe Radoi in atac dak nu mai avem solutii :yes:
colonelu Voiculescu
22nd December 2005, 09:43
Mai bine aduci un pusti gen Litu@Simion decit sa-l tii pe Dinita
red_blue_demon
22nd December 2005, 14:51
Mai bine aduci un pusti gen Litu@Simion decit sa-l tii pe Dinita
Nu este chiar asa de indicat sa risti sa joci intr-un meci din fazele superioare ale cupelor europene cu un jucator lipsit de experienta.Va mai aduceti aminte de Para in meciul cu Dinamo Kiev k se plangea k se sufoca?
colonelu Voiculescu
22nd December 2005, 15:15
dar cine a zis de "fazele superioare ale cupelor europene " ? Eu zic de campionat . Conduci cu un 2-0 , scoti un virf si in loc sa-l bagi pe Dinita , care oricum e degeaba , il bagi pe Litu sau pe Simion
red_blue_demon
22nd December 2005, 15:20
Da dar pana si in campionat din postura de rezerva intra Cristea si nici macar Dinita.Nu stiu ce sa zic.E asa un haos la echipa sau poate imi fac eu prea multe griji....
colonelu Voiculescu
22nd December 2005, 15:24
Nu-i haos . Chestie e ca avem 11 titlari buni , dar rezervele sunt praf . Eu as fi optat pt o curatenie mai agresiva . Daca nici pt 720.000 nu-l dai pe Oprita , care e praf, ce mai vrei ?
Sper totusi sa scapam de Dinita , care e degeaba ! E cel mai slab de pe lista rusinii !
red_blue_demon
22nd December 2005, 15:32
Da cu asa ceva sunt de acord.Trebuie adusi vreo 7 jucatori care sa poata sa le faca concurenta celor din primul 11.Dar functioneaza doar la inceput pentru k dupa un timp jucatorilor nu le mai place banca de rezerve(vezi cazul lui Dumitru).
Ma intreb saracul Larsson cum se simte sa stea pe banca?Da de ce nu zice nimic?
Wholigan
22nd December 2005, 15:47
Nu-i haos . Chestie e ca avem 11 titlari buni , dar rezervele sunt praf . Eu as fi optat pt o curatenie mai agresiva . Daca nici pt 720.000 nu-l dai pe Oprita , care e praf, ce mai vrei ?
Sper totusi sa scapam de Dinita , care e degeaba ! E cel mai slab de pe lista rusinii !
Praf asa cum e se pare ca Hagi l-a vrut expres la timisoara, si la fel de mult a dorit si Olaroiu sa fie pastrat in lot. Poate shtiu ei totusi ceva...
morph3o
22nd December 2005, 18:24
Poate face nea gigi pe mosu si ne aduce ceva nou la echipa. :) Adevarul e ca cu rezervele nu ne prea putem lauda, dar avem un prim 11 de exceptie.
colonelu Voiculescu
23rd December 2005, 14:14
Praf asa cum e se pare ca Hagi l-a vrut expres la timisoara, si la fel de mult a dorit si Olaroiu sa fie pastrat in lot. Poate shtiu ei totusi ceva...
Este la noi de ~ 4 ani . NU cred ca o sa vedem ceva ce nu am vazut pina acuma .
Oprita are o medie de 1 gol la vreo 8-9 meciuri jucate ! Asta e atacant ?
De Dinita cand scapam ? Asta de cand a venit la noi a fost mereu accidentat .
Dani@Steaua4ever
23rd December 2005, 14:29
de scapat putem sa scapam ..problema e k nu aducem ..deci daia inca nu sa scapat de ei.Si intre un tanar k litu fara experienta si Dinita intreun meci de Uefa las prefera pe dinita.
colonelu Voiculescu
31st December 2005, 13:22
Inca nu a fost dat afara ?
colonelu Voiculescu
3rd January 2006, 17:58
Asta se prezinta la reunirea lotului sau am scapat de el ?
Am inteles ca s-a accidentat iar in noaptea de revelion !
cogdao
3rd January 2006, 18:52
Dinita are 30 ani si se poate numi jucator expirat la cum evolueaza(sau mai bine zis face figuratie...)
colonelu Voiculescu
3rd January 2006, 18:54
las domle ca am auzit ca in discoteca joaca de rupe .... Si GG care il credea cuminte !
cogdao
3rd January 2006, 18:55
Ce vorbesti...in disco sunt toti zmei,beau ,se bat,alea,alea...Sa se duca la Dinamue ca acolo e loc de dansatori
red_blue_demon
3rd January 2006, 18:55
Pai daca l-au dat afara pe Dorinel din cauza varstei, desi facea minuni pe teren, ma gandesc k il pot da afara si pe Dinita care e ceva mai tanar dar nu face nici jumatate din cate facea Dorinel.
cogdao
3rd January 2006, 18:56
Sa te auda D-zeu,pardon Gigi Becali...:-P
red_blue_demon
3rd January 2006, 18:58
Ma duc sa pun o lumanare la biserica pentru el si pentru un transfer reusit al lui de la Steaua.
colonelu Voiculescu
3rd January 2006, 18:59
Ce vorbesti...in disco sunt toti zmei,beau ,se bat,alea,alea...Sa se duca la Dinamue ca acolo e loc de dansatori
Sa-i faca concurenta lui Tamas si Semeghin !
red_blue_demon
3rd January 2006, 19:00
Toti sunt niste distrusi care nu stiu ce trebuie sa faca pentru performanta.
cogdao
3rd January 2006, 19:01
Sa Munceascaaaaa
red_blue_demon
3rd January 2006, 19:03
N-au auzit ei de cuvantul asta "munca".O fi vreun criminal in serie.
mheemhee
6th January 2006, 02:06
Dinita da Steaua pe Pandurii
Foarte aproape de achizitionarea mijlocasului Dinu Todoran (se cere suma de 1.000.000 $ pentru el), al doilea 'farist' dupa Cristocea care ar sosi in Ghencea, Steaua a renuntat deja la un atacant: Laurentiu Dinita.
Dupa ce antrenorul Olaroiu a fost de acord cu disponibilizarea lui Laurentiu Dinita, varful dorit in mod expres de Viorel Hizo a ajuns la un acord de transfer la Pandurii Tg. Jiu.
Marin Condescu, presedintele gorjenilor, bun amic cu Gigi Becali, a confirmat afacerea.(online sport)
Obligat moral faţă de sindicalistul Marin Condescu, patronul stelist Gigi Becali i-a propus atacantului Laurenţiu Diniţă să joace pentru formaţia pregătită de Viorel Hizo.
Ionuţ DANIEL
Diniţă are mari şanse de a părăsi Ghencea, patronul Gigi Becali cedând insistenţelor boss-ului gorjean Marin Condescu.
Jucătorul în vârstă de 31 de ani a primit vestea în exclusivitate de la ProSport, ieri-dimineaţă. “Nu exclud să merg la Pandurii, dar mi-aş fi dorit mai mult să plec afară. Nu-mi vine să cred că nea Gigi şi Oli mă dau la Pandurii. Nu banii mă interesează, ci performanţa”, spunea dimineaţă Diniţă.
După câteva ore, jucătorul a fost anunţat de patron că Steaua a acceptat oferta gorjenilor, cifrată la 100.000 de dolari, iar astăzi este aşteptat la Târgu Jiu pentru a-şi negocia contractul.
Încrederea acordată de Zenga şi Protasov, dar şi valoarea contractului - 65.000 de dolari/sezon - nu şi-au găsit un corespondent real în prestaţiile de pe gazon. Prin urmare, ideea preşedintelui Pandurilor, Marin Condescu, de a avea un atacant valoros, a prins contur după ce prietenia cu Gigi Becali a luat amploare. Cele 50 de voturi deţinute pentru şefia FRF, direcţionate către Mircea Sandu la sugestia lui Gigi Becali, dar şi asigurarea de efectiv uman pentru acţiunea umanitară Vadu Roşca a patronului stelist, l-au făcut pe Condescu să aibă un atu în faţa patronului stelist, care i-a oferit prioritate pentru transferul lui Diniţă.
“Am considerat că trebuie să fac şi eu ceva pentru Condescu la cât bine mi-a făcut omul ăsta. Am zis că dacă tot e să-i dau jucatori, măcar să-i dau unul bun care să-l ajute să nu retrogradeze”, a motivat Becali gestul său. (pro sport)
in sfarsit ....era si cazul
"dar mi-aş fi dorit mai mult să plec afară"-extraordinar si-ar fi dorit sa plece afara
simpatic "baiatu` "asta
am inteles ca real madrid a trimis un reprezentant la meciul cu rapid 2 sa il urmareasca pe dinita
ANTIDINAMO
6th January 2006, 10:37
da Doamne sa scapam de dinita la pandurii !
dumitru e prin Austria poate ramane acolo .
ar mai fi petre dar asta e prieten cu Olaroiu ...
p4link
6th January 2006, 10:59
Nu vreau sa par carcotas, dar tare mi-e frica sa nu-l vedem din nou pe Pere Marin in primul 11 in locul lui Nesu, stiut fiind faptul ca Oli e foarte bun prieten cu Petre Marin...sa dea domnu' sa ma insel..
colonelu Voiculescu
6th January 2006, 12:50
Scapam de Dinita ! In seara asta dau de baut ! O sa fie petrecere mare ! Daca scapam si de Dumitru si de Marin , o tin in petreceri pina la meciul cu Heerenveen !
eusunt
6th January 2006, 13:31
Nu vreau sa par carcotas, dar tare mi-e frica sa nu-l vedem din nou pe Pere Marin in primul 11 in locul lui Nesu, stiut fiind faptul ca Oli e foarte bun prieten cu Petre Marin...sa dea domnu' sa ma insel..
Nesu a intrat in sufletul suporterilor si nu cred ca Oli va risca dezacordul tribunei pentru asi baga prietenul PMarin care este cu mult sub ce joaca Nesu... daca il baga pe bosorogul ala se strica Steaua...se strica toata masinaria aia pe banda lui Nesu si o sa avem de suferit ...eu zic ca mai bine sa il tina acolo ca rezerva lui Nesu ..si atat..
Cat despre Dinitza numai de bine... uite ashea poate mai aducem un varf de valoare .. pe cand Cristea pa pa pa ???
Daca tot vrea GG sai dea lui Condescu un varf autentic de ce nui da doua un pavhetzel de iarna Dinita+Cristea si bonus P.Marin?
p4link
6th January 2006, 13:38
Pai iti spun eu de ce....Daca ii da pe astia la pachet , v-a trebui sa bage multi bani sa-si acopere posturile ramase libere ... asa ca mai bine il opreste pe Cristea care pun pariu ca nu v-a pleca de la Steauain urmatorii doi ani, doar e flebetea lui GB..Iar Petre Marin v-a ramane rezerva lui Nesu pentru ca Pascovici e prea scump ca sa-l ia pe el in locul lui Marin daca pleaca.
colonelu Voiculescu
6th January 2006, 13:39
Cristea ramine la Steaua . Bine ca pleaca Dinita , daca o va face .
Wholigan
6th January 2006, 14:51
A sunat Dinita azi la TotalSport FM, si a zis ca el nu stie nimic, tot ce vehiculeaza prin presa desopre plecarea lui E minciuni, el e jucatorul Stelei, etc...
colonelu Voiculescu
6th January 2006, 14:58
Dinita nu stie ca GG + Condescu lucreaza la mutarea sa la Pandurii !
JustMe
6th January 2006, 15:10
Dinita nu stie ca GG + Condescu lucreaza la mutarea sa la Pandurii !
Se pare ca Dinita deja s-a inteles cu Pandurii citeste pe onlinesport...
Dupa ce antrenorul Olaroiu a fost de acord cu disponibilizarea lui Laurentiu Dinita, varful dorit in mod expres de Viorel Hizo a ajuns la un acord de transfer la Pandurii Tg. Jiu.
colonelu Voiculescu
6th January 2006, 15:12
Nu am o parere prea buna despre onlinesport . Sper ca de data aceasta sa aiba dreptate !
ANTIDINAMO
10th January 2006, 11:43
este clara ! dinita ramane la STEAUA !
a plecat in Italia cu echipa venind primul la aeroport !
JustMe
10th January 2006, 12:21
Nu cred ca ii asa de clara cum zici tu, poate sa vina din Italia si sa plece in cantonamentul altei echipe dupa ce jj vb cu condescu sau cu coreeni.
JustMe
10th January 2006, 12:22
Componenţii formaţiei Steaua au plecat, în Italia, pentru un stagiu de pregătire la Montecatini, care se va încheia pe 21 ianuarie.
Delegaţia stelistă, condusă de preşedintele Marius Lăcătuş, numără 32 de persoane, dintre care 24 de jucători:
Portari: Cornel Cernea, Marius Toma;
Fundaşi: Dorin Goian, Daniel Bălan, Mirel Rădoi, Mihai Neşu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogăraru, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea;
Mijlocaşi: Andrei Enescu, Nicolae Dică, Gabriel Boştină, Bănel Nicoliţă, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilică Cristocea, Răzvan Ochiroşii;
Atacanţi: Daniel Opriţa, Victoraş Iacob, Andrei Cristea, Alin Liţu, Laurenţiu Diniţă.
Nu au făcut deplasarea în Italia portarul Cezar Lungu, fundaşul Alexandru Filip şi atacantul Valentin Simion. De asemenea, nu mai fac parte din lotul echipei Steaua portarul Vasili Hamutovski şi mijlocaşul Florentin Dumitru.
Primul sosit la aeroport a fost Cosmin Olăroiu, urmat de atacantul Laurenţiu Diniţă, ceilalţi componenţi ai lotului şi preşedintele Marius Lăcătuş venind cu autocarul.
Mi-ar place ca Enescu, Tudose, Litu si Ochirosii sa ramana in echipa mare si incet incet sa fie folositi cand se poate. Altfel nu au cum sa castige experienta.
eusunt
10th January 2006, 12:33
Mi-ar place ca Enescu, Tudose, Litu si Ochirosii sa ramana in echipa mare si incet incet sa fie folositi cand se poate. Altfel nu au cum sa castige experienta.
Pai ce tactica hoatza are si Dinita asta...se da accidentat la antrenement incepe recuperararea cu medicul apoi pleaca in Italia si apoi mai vedem noi daca ajunge la Pandurii ...mai mai mai ce va ziceam eu ca nu scapam niciodata de frecatorii de banca de rezerva ...trag astia din toate pozitiile de statutul de rezerva
colonelu Voiculescu
10th January 2006, 18:04
Nu scapam inca de hahalera asta ?
ioana20
10th January 2006, 19:17
de acord cu tine; astept sa ii vad cat mai curand pe teren, mai ales pe Enescu; si sper ca Litu sa se mai fi copt putin si sa reuseasca cat mai curand primul sau gol in divizia A
ANTIDINAMO
11th January 2006, 10:28
si totusi in loc sa mearga un pusti de perspectiva in Italia (Filip , Simion ) mult hulita noastra conducere i-a luat pe dinita sau petre !
mi-e teama ca Olaroiu nu a invatat nimic .......
eusunt
11th January 2006, 11:22
si totusi in loc sa mearga un pusti de perspectiva in Italia (Filip , Simion ) mult hulita noastra conducere i-a luat pe dinita sau petre !
mi-e teama ca Olaroiu nu a invatat nimic .......
Nu cred ca juniorii care au fost lasati acasa, nu au fost luati din motive de NR.jucatori ci exista ceva motive ...pentru ca eu din cate am inteles de la Oli era ca Steaua duce lipsa de LOT adica ca nu are 25jucatori cu tot cu aia mici ashea ca cine stie ce probleme au cei mici de nu au mers in cantonament..ei stiu mai bine ... cum au mers cativa juniori aveau loc si ei...
ANTIDINAMO
12th January 2006, 10:22
Simion este adus in Italia !
raman la parerea mea ca dinita nu are ce cauta la STEAUA !
asta si cand sta pe banca de rezerve se accidenteaza ....
red_blue_demon
12th January 2006, 11:12
Cred k a sosit vremea si pentru dinita sa plece de la echipa.Nu a mai facut nimic de mult timp si nu cred k mai are ce sa arate.
ANTIDINAMO
19th January 2006, 17:02
fara nici o placere observam ca Olaroiu trage de dinitza incercand sa-l resapeze bagandu-l in meciurile din Italia !
de ce nu se renunta la dinitza ? sa-l dea la Bacau , pandurii , otelu' , oriunde !numai sa scapam odata de el !
uvi
19th January 2006, 17:16
macar bine ca il baga in "echipa rezervelor" :D
colonelu Voiculescu
20th January 2006, 11:41
Nici acolo nu ar trebui sa aiba loc !
Dani@Steaua4ever
20th January 2006, 11:45
crezi k oli e multumit de dinita?nai vzt k a negociat cu otelu vasluiu pana mea..si nimeni nu la vrut..la fel k si cu gibonu...sunt asa praf k nici ekipele retrogradante nu ai vor..
dAR sunt prietenii lui mm..sunt "baieti cuminti" etc..
colonelu Voiculescu
20th January 2006, 14:15
Cand il vad pe Dinita , ma gandesc sa ma apuc si eu de fotbal, chiar daca am 35 de ani !
Dani@Steaua4ever
20th January 2006, 14:21
ahaha ..pai sigur ai face colonele mai multe decat el...nu vezi k e tot timpu intrun; picior...io nu inteleg frate cum se accidenteaza pe banca aia de rezerve..e asa alunecoasa ?mai zicea si walter de el...cum domne' sa accidentat dupa 5min de jucat...e un Mister al naturii Dinitaa'a asta.
KosmyN
20th January 2006, 14:39
Eu zic sa va duceti la Oli si sa-i propuneti un trial in care voi sa hotarati cine sa ramana la echipa si cine nu.Eventual chiar acum in turneul din Cipru
Asa am ramane cu un lot competitiv, am defila prin UCL si marile echipe europene vor venii sa va ceara parerea in legatura cu un jucator sau altul.
Dani@Steaua4ever
20th January 2006, 14:43
ce vrei kosmyne suntem si noi niste suporteri ingrijorati pt marea noastra iubire:)
Oricum aseara lam sunat pe Oli si iam dat lista mea de achizitii...a zis k o sa vada..:))
colonelu Voiculescu
20th January 2006, 14:45
Kosmyne ... ne-am lamurit cat de bun este Dinita ! In 2 ani a fost mereu accidentat ! Daca si asta merita sa fie la Steaua , atunci deschidem un azil si tratam jucatori
KosmyN
20th January 2006, 14:46
Sunt multi ingrijorati, stai relax.
Singura diferenta e ca ei isi expun o data de 2 ori parerea, iar altii fac asta zii d zii.
Poate ca de fapt asta e singurul sub de conversatie vis-a-vis de marea lor iubire.
@Colonel
Cat de bun e Dinita, Baciu, Dica, Radoi, Oprita, Lovin, Ogararu, etc hotaraste Oli, noi nu putem decat sa ne dam cu parerea.
Dar asta nu inseamna k din 30 d posturi pe care le scriem intr-o zii, 29 sa fie legate de faptul ca x sau y nu mai au ce cauta la Steaua.
colonelu Voiculescu
28th January 2006, 14:39
Lui Dinita cand ii expira contractul cu Steaua ?
LeGaL_1991
28th January 2006, 17:34
e pe banca 4 ever dak pleaca , pleaca cu tot cu banca de rezerve din ghencea :))
KosmyN
28th January 2006, 19:50
Stai linistit, cand ii expira ii va fii prelungit...
adriancostin83
28th January 2006, 20:51
hai...ma...ca nu o fi chiar asa.....sa dea bani dejeaba...ce rost are!!??!!
colonelu Voiculescu
29th January 2006, 09:53
Stai linistit, cand ii expira ii va fii prelungit...
Speram sa nu aud asa ceva :roll:
colonelu Voiculescu
1st February 2006, 16:10
Dinita si Cristea sunt urmariri de un trimis al clubului Toulouse in vederea unui transfer
Cum Cristea a fost declarat netransferabil , ar ramine Dinita ...
Oare sunt aia asa de naivi de il vor pe Dinita ? M-as mira !
viorel 31
1st February 2006, 16:16
N-avem noi norocul asta sa-l vindem pe Dinita si tocmai in Franta.
Din pacate pt noi fostul jucator din Regie nu a aratat foarte multe in Ghencea asa ca m-as minuna tot sa-l vindem "afara" :chinez:
colonelu Voiculescu
1st February 2006, 16:20
Poate gasim niste fraieri afara ... poate ...
Daca nu il trimitem la Bacau/Jiul/Pandurii
Clujeanu`
1st February 2006, 16:26
Si anul trecut o aparut o oferta pt dinita, din partea lui Fc Seul (pe 1 mil de para) care s-a dovedit, a fi un simplu paie pe foc.
ANTIDINAMO
1st February 2006, 16:27
dinita e prins cu suruburi de banaca STELEI ca sa nu se accidenteze !
hai ma sa fim seriosi ca dinita iese la pensie de pe banca noastra de rezerve !
NU-L VREA NIMENI !
cogdao
1st February 2006, 16:53
eee,deja e batran are 30 de ani,sper sa se retraga mai repede
colonelu Voiculescu
1st February 2006, 18:30
Speranta moare ultima ... si eu inca mai am speranta ca scapam de Dinita si de inca cativa (se stie lista )
KosmyN
1st February 2006, 18:35
Valeriu Argaseala:
"Dumitru a incercat sa-si gaseasca o echipa in iarna, insa n-a reusit. Acum, Cosmin Olaroiu l-a anuntat ca-l doreste in continuare la Steaua, asa ca Florentin se antreneaza cu lotul nostru. Tot <Oli> va decide si in cazul lui Dinita"
Cu declaratia asta poate va mai calmati si voi astia carcotasi si mai postati si in legatura cu alte subiecte, desi cred ca o sa va fie greu
colonelu Voiculescu
2nd February 2006, 19:24
Kosmyne ... vezi ca fabletea ta Dinita i-a impresionat pe coreeni care vor sa-l ia !
KosmyN
2nd February 2006, 19:32
Foarte bine, sa-l ia, nu am nimic impotriva.
ANTIDINAMO
3rd February 2006, 10:11
se pare ca Olaroiu l-a propus pe dinita la FC Seul !
ar fi bine pt STEAUA sa-l dea pe o suma rezonabila 100000 usd !
P-I-C-002
3rd February 2006, 12:19
:bye: >>>Macar bine ca pleaca nu conteaza bani care se iau pe el,as rade sa joace bine pe la aia pe acolo si sa-l vanda aia mult mai scump,dar parca visez prea departe,ii urez bafta daca pleaca asa face pe unii foatre fericiti!!>>>> :bye:
colonelu Voiculescu
3rd February 2006, 15:29
Dinita s-ar potrivi perfect la coreeni !
Acolo toti au sub 1.65 !
ingerash_negru
3rd February 2006, 16:12
:offtopic:
ce faceti aici e deja prea mult! il tratati mai rau ca pe niste dinamuvisti!!
bai e d-al nostru, e stelist! terminati odata!
pe meme l-ati iertat desi a batut un stelist si pe dinita il jigniti mai rau ca pe un bataus!
daca va gasi o echipa va pleca! si daca oli are nevoie de el ramane!
nemaipomenit ce faceti aici...
e STELIST
colonelu Voiculescu
3rd February 2006, 16:15
Dinita e accidentat de cand a venit la Steaua
Ce nevoie sa aiba Olaroiu de el ?
E bine daca gasim pe cineva sa-l cumpere
colonelu Voiculescu
5th February 2006, 11:19
Cica era urmarit de niste coreeni !
Se concretizeaza ceva sau raminem cu el ?
cogdao
5th February 2006, 18:57
Cica era urmarit de niste coreeni !
Se concretizeaza ceva sau raminem cu el ?
Nu sunt nici coreenii aia chiar asa de prostii sa ia toti varzoii si sa le dea o poala de bani.Cred ca ramanem cu el pe cap cel putin pana isi termina contractul care expira,cred,in vara
KosmyN
5th February 2006, 19:12
Din cate stiu eu, in vara de abia va intra in ultimele 6 luni de contract
cogdao
5th February 2006, 19:15
Deci daca nu scapam atunci de el inseamna ca mai avem un an de indurat...aia e...
Steaua Forever
5th February 2006, 19:19
Eu cred ca Dinita daca nu joaca ceva in retur (daca va fi folosit) este aproape sigur ca va fi cedat la vara pentru ca a avut timp destul ca sa confirme si asa va patii si Oprita daca nu revine dar eu sper sa-si revina amandoi....
adriancostin83
5th February 2006, 21:10
Oprita maiare ceva sanse dar Dinita....eu chiar nu cred ca va mai confirma
Mabrick
5th February 2006, 23:08
Poate-l dam la schimb cu Larsson de la Barcelona
adriancostin83
6th February 2006, 02:04
daaaaaaaaaaaaaaa...ar fi o afacere f. buna :naughty:
aris-din-zalau
6th February 2006, 10:33
Poate-l dam la schimb cu Larsson de la Barcelona
mai bine il dam la schimb cu Ronaldinho.... :grin:
nicolita_16
6th February 2006, 10:50
Nush de ce....insa nu cred ca ar vrea Barcelona.Chiar nu stiu de ce...:lol:
ingerash_negru
7th February 2006, 17:52
ha-ha-ha ce ironici suntem!
la unii e varsta, da la altii nu inteleg... :-x
nu tre sa fiti fani dinitza, nu va obliga nimeni! da nici sa-l batjocoriti!
ce oameni...
dan_fuica
7th February 2006, 17:56
nu cred ca sunt sanse ca el sa mai poata face ceva pentru Steaua.Cu regrete spun:Dinita lasane nene.
colonelu Voiculescu
7th February 2006, 18:24
Dinita nu mai are ce sa confirme !
El a confirmat destul ca poti sa te accidentezi si stand pe banca de rezerve !
Nu e nevoie de paralitici la Steaua !
Pt Dinita exista o singura solutie : AFARA !
starr
7th February 2006, 21:44
La stirile Tv Sport au spus k Dinita va pleca la Jiul.Chiar si patronul(Simota sau cum il cheama)a declarat k jucatorul isi doreste sa ajunga la echipa lui...
Sa fie oare adevarat k pleaca? :bye:
Ar fi bine...si sper sa fie o intelegere intre cluburi sa se realizeze un schimb de jucatori Badoiu - Dinita+o suma de bani eventual...
elyzutzawz
7th February 2006, 22:40
e foarte bine sa plece.dar noi cu ce rezerve ramanem? :unsure:
Dani@Steaua4ever
7th February 2006, 23:50
nu cred k pleaca dinica..noi am dat lista la uefa..cu ce rezerve ramanem?doar cu cristea si oprita...nu cred io k conteaza inca oli pe litu sau simion..
Ciprian 86
8th February 2006, 01:04
Ne-ar mai trebui in varf. Am vazut pe site-ul prosport ca s-ar putea sa vina Cafu, fost la Boavista. Cred ca e atacant. Anyway nu vad de ce Litu nu ar putea fi luat in considerare. E tanar, puternic, tehnic, ambitios. Doar e oltean la fel ca Mirel.
CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FI PANA VOM MURI STEAUA BUCURESTI !!!!!!!!!!!
:romania2: :romania2: :romania2:
GRAZIE WALTER TU SEI IL PIU FORTE !!!
ANTIDINAMO
8th February 2006, 10:24
se pare ca cei din conducere mai tin cont si de parerile noastre vehiculate pe forum !
oricum despartirea de ,,fotbalistul '' dinita este un pas inainte deoarece elibereaza un loc pe banca de rezerve si asa putem folosi si juniorii !
si de ce nu poate se vor mai aduce ceva plombe utile !
p4link
8th February 2006, 10:55
nu cred k pleaca dinica..noi am dat lista la uefa..cu ce rezerve ramanem?doar cu cristea si oprita...nu cred io k conteaza inca oli pe litu sau simion..
Ar fii bine sa conteze pe cei doi, altfel nu inteleg de ce i-ar mai pune pe Lista UEFA.Si oricum de Dinita m-am lamurit...ocupa locul pe banca degeaba.
p4link
8th February 2006, 13:19
Diniţă s-a făcut „miner”
Atacantul de 30 de ani al Stelei, Laurenţiu Diniţă, şi-a dat acceptul să evolueze în retur la gruparea petroşăneană, patronul Alin Simota urmînd să mai negocieze cu omologul său din Ghencea, Gigi Becali, doar termenii tranzacţiei. "Diniţă vrea la noi, asta e clar. Să vedem exact care sînt pretenţiile Stelei, însă eu cred că transferul se va realiza. Am o relaţie foarte bună cu Gigi Becali, un «nebun» care investeşte masiv în fotbal", a declarat aseară Simota.
sursa gsp
Ana712
8th February 2006, 13:43
Nu cred ca o sa ii simtim lipsa lui Dinita,mai ales ca ii avem pe Dica,Iacob si Cristea care da semnale de revenire..
Poate o sa ii prinda mai bine la noua sa echipa,ii urez succes in continuare si sa nu marcheze impotriva noastra.. :naughty:
colonelu Voiculescu
8th February 2006, 18:37
Dinita + cascaval = Badoiu !
In orice caz ... bine ca scapam de eternul accidentat !
#Alex
11th February 2006, 12:52
Diniţă, dat “minerilor”
Fostul stelist a fost împrumutat ieri pentru şase luni la Petroşani.
“Minerii” nu şi-au permis să facă transferurile pe care şi le-ar fi dorit, oprindu-se doar la patru nume: Paleacu, Şoltuz, Giuchici şi Diniţă.
“Bineînţeles că ne-am fi dorit să aducem mai mulţi jucători, pentru că ne aşteaptă un retur de campionat foarte greu, în care avem o misiune dificilă. Trebuie neapărat să scăpăm de retrogradare. Nici nu mă gândesc să revin în Divizia B după doar un an”, spunea patronul echipei din Vale, care ieri s-a întâlnit cu patronul Stelei, Gigi Becali, pentru perfectarea transferului lui Diniţă la Jiul.
Acesta va sta la Petroşani până în vara acestui an împreună cu familia sa, fapt pentru care a cerut clubului să-i pună la dispoziţie un apartament în oraş. “Am ales Jiul Petroşani pentru că în acest moment important pentru mine este să joc, nu să stau pe banca de rezerve”, ne-a declarat Laurenţiu Diniţă.
Oficialii clubului din Vale au spus că acesta va fi ultimul transfer realizat de Jiul înainte de începerea returului de campionat. “Ne-am fi dorit să-l aducem şi pe Emmanuel Osei de la Poli Timişoara, dar cu el e o poveste mai delicată şi am înţeles că este şi un jucător mai dificil, aşa că am renunţat să îl mai aducem la noi”, a afirmat finanţatorul alb-negrilor, Alin Simota.
Acesta acuză în continuare autorităţile locale că nu vor să ajute echipa, care are o situaţie financiară delicată. “Am aflat că ne vor da în acest an «fabuloasa» sumă de un miliard de lei vechi. Este bătaie de joc ceea ce se întâmplă la Petroşani. Nouă ne este foarte clar că nu vor să ne ajute. În timp ce alte primării din Vale dau bani grei unor echipe de Divizia C sau B, noi primim resturile. Ne va fi foarte greu să ne descurcăm în aceste condiţii”, a spus extrem de supărat Alin Simota.
prosport
colonelu Voiculescu
11th February 2006, 13:04
Pacat ca nu l-am dat definitiv !
Cine ii plateste salariul ? Sper ca nu tot noi !
dan_fuica
11th February 2006, 15:54
nu a plecat de tot....naspha......
aris-din-zalau
11th February 2006, 17:44
este bine ca nu l-am dat de tot, s-ar putea ca in vara sa plece unul dintre atacantzi pe o suma considerabila de bani si in locul lui sa reapara Dnitza, care cine stie la revenire sa fie intr-o forma ascendenta care sa i-l propulseze ca titular in echipa :yes:
tecton_sdr
11th February 2006, 20:37
eu zic ca mai bine definitivam transferul!litu si simion sunt si ei la fel de buni ca dinitza la stat pe banca...si nu stiu ce atacant va pleca....maxim 2,3 milioane ia steaua pe iacob si altu' mai bun n-avem
era frumos un schimb cu badoiu...sau un tansfer definitiv, nu vad rostul imprumutarii unui atacant expirat de 30 ani!!!!
claudinho
12th February 2006, 02:47
Diniţă semnează luni
Finanţatorul "minerilor", Alin Simota, a ajuns la un acord cu patronul Stelei, Gigi Becali, în privinţa transferului atacantului Laurenţiu Diniţă la echipa din Valea Jiului. "Nu semnez decît pe şase luni, pentru că în vară vreau să fiu liber de contract, să pot pleca la o echipă din străinătate", a declarat fotbalistul. Fostul stelist va parafa luni înţelegerea cu echipa antrenată de Aurel Şunda. Simota s-a arătat mulţumit de noua achiziţie: "Diniţă va fi o piesă importantă pentru noi".
adriancostin83
12th February 2006, 05:28
ma intreb ce echipa din strainatate il va lua :-? ...la ce "valuare" are....il ia Barca sau Realu' :-)
colonelu Voiculescu
12th February 2006, 11:45
In sfirsit scapam de Dinita !
As vrea sa-i multumesc pt ceea ce a facut la Steaua (chiar daca nu a facut mai nimic ) si succes in viitor !
PS: Pacat ca Dumitru se intoarce inapoi :( Era prea frumos sa scapam si de el
uvi
12th February 2006, 15:09
Diniţă semnează luni
Finanţatorul "minerilor", Alin Simota, a ajuns la un acord cu patronul Stelei, Gigi Becali, în privinţa transferului atacantului Laurenţiu Diniţă la echipa din Valea Jiului. "Nu semnez decît pe şase luni, pentru că în vară vreau să fiu liber de contract, să pot pleca la o echipă din străinătate", a declarat fotbalistul. Fostul stelist va parafa luni înţelegerea cu echipa antrenată de Aurel Şunda. Simota s-a arătat mulţumit de noua achiziţie: "Diniţă va fi o piesă importantă pentru noi".
inseamna ca nu e un imprumut...pt ca la vara nu se va intoarce la noi....era deja deci in ultimele luni de contract cu Steaua
ingerash_negru
12th February 2006, 16:41
Ii urez mult succes la noua sa echipa si sa scoata tot potentialul din el!!
Probabil ca este cea mai buna decizie! Asa va juca mereu si nu va sta asa pe banca!! :bere2:
Danna
12th February 2006, 20:41
Ii urez bafta la noua echipa shi sa vina intr`o forma mult mai buna inapoi atunci cand va expira imprumutul... :yes:
ANTIDINAMO
13th February 2006, 10:12
nu am scapat inca de dinita ! stati sa vedem ca a semnat contactul cu jiu !
sa nu-l trimita aia inapoi ca pe dumitru cand or vedea ce petarda este !
colonelu Voiculescu
13th February 2006, 17:52
Ar fi prea de tot sa nu scapam de nici unul !
Dumitru a revenit (NASOL ) ... sper macar de Dinita sa scapam !
colonelu Voiculescu
17th February 2006, 19:06
A semnat sau nu cu JIUL ?
colonelu Voiculescu
3rd March 2006, 17:55
Dinita Laurentiu da interviuri in calitate de jucator al Jiului
http://www.gsp.ro/index.php?a=36161&shift=1
Consider ca acest topic trebuie inchis !
Clujeanu`
22nd March 2006, 18:48
Nu numai ca a dat interviu din postura de juc a jiului,dar a dat si gol!(cu cfr)
Si Hamu face senzatie cu Tom (a batut torpedo la ea acasa) si se anunta marea revelatie!Se pare ca jucatorii plecati de la Steaua isi dau drumul la joc!
Thread trebuie inchis!(nu-s moderator,dar e parerea mea)
colonelu Voiculescu
29th March 2006, 18:37
http://www.gsp.ro/index.php?a=38571&shift=1
Patronul "minerilor", Alin Simota, i-a desfiinţat pe fotbaliştii săi după înfrîngerea din Regie, 0-4.
"Trei jucători de la Jiul cîştigă din contracte la un loc cît toată echipa Sportului. Este inadmisibil cum au evoluat! Au fost penibili, mai ales Diniţă!", a tunat finanţatorul hunedorean
LoMax8
29th March 2006, 19:44
Praf a fost la Steaua... pulbere e la Jiul.
ZIZOU
30th March 2006, 16:29
A dat si el un gol dar tot slab ramane.De acum incolo nu mai scriu despre el.
Gepeto
30th March 2006, 18:56
Ar fi bine ca admin sa inchida subiectul asta. Pentru Steaua si suporterii ei, Dinita nu mai exista.... ;)
colonelu Voiculescu
16th April 2006, 13:04
Dinita a fost o rusine pt Steaua !
Este echivalentul lui Baltoi de la Dinamue !
colonelu Voiculescu
4th September 2006, 22:18
Nu ca ar avea mare importanta , dar pe unde mai este ?
#Alex
4th September 2006, 22:21
Joaca la Aris Limassol.
colonelu Voiculescu
4th September 2006, 22:24
Il dau si aia afara dupa ce se lamuresc ce podoaba este .
Nu stiu de ce am senzatia ca Mazilu o sa calce pe urmele lui Dinita si Bucur - zmei in Regie , impotenti in alta parte
Apropo , Dinita si Bucur sunt din astia care ii plac lui Pizdurca de 1.70m . De ce nu-i cheama la echipa Nationala ?
LoMax8
5th September 2006, 00:10
care 1.70m asta dak stau pe varfuri si cu mana ridicata...Uita-te ca nu-s mai mari de steagu de la colt si ala e de 1.50m.
colonelu Voiculescu
5th September 2006, 13:06
bre , nu fi rau
Dinita si Bucur chiar au 1.70 !
Daca vrei unu si mai mic , ti-l recomand pe Dumitru Fl sau pe Sfarlea de la Poli Iasi
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.