PDA

View Full Version : Stadionul "Steaua"

Pages : [1] 2 3 4

sergiu pasca
28th August 2005, 13:36
Stadionul "Ghencea" este cea mai moderna arena de fotbal din Romania. Pozitionat in sud-vestul Bucurestiului, in cartierul Ghencea, stadionul "Ghencea" face parte din "Complexul Sportiv Steaua" fiind o arena tipica de fotbal (fara pista de atletism).

Constructia a fost inaugurata in aprilie 1974, cu ocazia unui meci amical Steaua - OFK Belgrad (scor 2-2). La inceputul deceniului 9 au inceput lucrarile instalatiei de nocturna, aceasta fiind inaugurata pe 14 august 1991, la un meci Steaua-FC Bacau (scor 4-1). Mai tarziu, in 1996, arena din Ghencea a fost modernizata in totalitate, tribunele fiind dotate cu scaune, cantonamentul jucatorilor de sub tribuna a doua fiind renovat la nivelul unui hotel de patru stele, iar utilitatile fiind aduse la standardele vremii.

Stadionul "Ghencea" reprezinta pentru toti stelistii o mare mandrie. Unic in tara prin facilitati, poate gazdui partide de fotbal la standardele impuse de FIFA si UEFA, atat in ceea ce priveste confortul si securitatea spectatorilor cat si al facilitatilor oferite mass-media.

Stadionul este dotat cu un sistem de supraveghere a spectatorilor dotat cu un numar de 7 camere fixe si 9 camere mobile, acestea avand posibilitatea de a lua imagini chiar si de la intrarea spectatorilor in stadion. La tribuna oficiala exista o camera de monitorizare performanta care este folosita, in caz de nevoie, de catre fortele de ordine.

Date tehnice

Inaugurat:
1974
Renovat:
1996
2006

Locuri in stadion: 28.000, toate pe scaune

Nocturna: 1400 lucsi/mp

http://img244.imageshack.us/img244/1410/newbitmapimageli9.png

http://img374.imageshack.us/img374/8048/hartaghencealh3.png
http://img138.imageshack.us/img138/6773/legendaks0.jpg

giulianomarini
28th August 2005, 14:40
stadionul este al mapn si daca nu-l concesioneaza lui gigi pe mai multi ani iti dai seama ca gigi nu poate investi sume mari(cum ar fi marirea nr de locuri cu 10.000) si ministerul sa nu-l lase stelei pt o perioada mai mare!cat priveste gazonul deja gigi a dat suma de 250.000 de euro ministerului(de fapt banii sunt intr-un cont comun a celor 2 parti implicate) si se va face alt gazon imediat ce timpul va permite(e nevoie de o perioada in care steaua sa evolueze pe alt stadion,acum cu cupa uefa nu stiu daca e cazul)!dar se va face in curand gazonul pt ca e jalnic!!

Dj_B
28th August 2005, 21:06
sunt sigur ca in urmatorii 5 ani se va face ceva la gazon!

aris-din-zalau
28th August 2005, 21:34
eu cred ca se va face chiar la anu`... :whistling

Wholigan
29th August 2005, 02:02
...si la multi ani!

La revedere, totul era gargare ieftina a la becali.

Bebe
29th August 2005, 02:35
...si la multi ani!

Corect :yes:

The Pretender
29th August 2005, 03:59
Auzi, sa mareasca capacitatea stadionului, cand la foarte multe meciurii, sufla vantul prin tribune. Gazon, mda.
Aveti grija, sa va strangeti din timp banii pentru finala Uefa, doar asta este pohta marelui "b".

anamaria
29th August 2005, 09:37
La cate promisiuni d-astea am auzit... Vorbe, vorbe... :unsure:

#EffecT
29th August 2005, 12:22
Cred ca daca pana la urma Gigi Becali ar primi stadionul, ar face si terenul si ar mari si stadionul,insa atata vreme cat nu este al lui mi se pare corect sa nu faca terenul..

EuSiCuMine
29th August 2005, 13:31
Nici de data asta nu pari a cunoaste foarte bine limba romana. Baiatule, tu esti o jale pentru profesorii de scoala primara. "Meciurii" se scrie cu un singur I in fraza asta.

Auzi, sa mareasca capacitatea stadionului, cand la foarte multe meciurii, sufla vantul prin tribune. Gazon, mda.
Aveti grija, sa va strangeti din timp banii pentru finala Uefa, doar asta este pohta marelui "b".

ANTIDINAMO
29th August 2005, 13:32
daca trecem de norvegienii astia din uefa ne facem de ras cu gazonu' + tabela + targile !

zidane
29th August 2005, 13:37
@EuSiCuMine:
"1.3 Fara "Trolling": Va rugam sa nu postati mesaje care intrerup pacea, armonia si buna-dispozitia Formului .
Discutiile trebuie sa aiba logica, sa fie fluente, agreabile, iar bagarile in seama nu sint bine-venite. Mesajele, semnaturile si profilul nu trebuie sa contina cuvinte plasate special sa enerveze pe membrii."
Regulament Forum Steaua FC

balteanu_marius
29th August 2005, 13:58
Nici de data asta nu pari a cunoaste foarte bine limba romana. Baiatule, tu esti o jale pentru profesorii de scoala primara. "Meciurii" se scrie cu un singur I in fraza asta.

ce ne faceam fara tine? dc tot esti asa destept zi si mie knd se scrie cu doi II cuvantul meciuri ??????

star's child
29th August 2005, 15:22
avand in vedere ca "pacea, armonia si buna-dispozitia Formului " sunt importante,revenind la subiect...(desi sunt de acord cu marius..CAND se scrie meciuri cu 2 de "i" ? :innocent:)
stie cineva ceva sigur...?tre' sa se faca ceva...

ANTIDINAMO
29th August 2005, 16:22
zidane fa curat pe site ca au aparut vreo 2-3 cu posturi putine care se tin numai de lectii , corectii , amenintarii , injuraturi, etc. si samd . astia merg pe stilul celui din marele oras Targoviste ( fara ironie ) si eu cred ca ar fi cazul ca cei care au ramas sa aiba grija de site si nu s-au dus pe santier sa-l ajute pe vulturu' gg sa fie mai drastitici !
sincer ma bucur ca nu ai plecat !

21Cristea
2nd September 2005, 09:02
In primavara anului trecut Gigi Becali anunta mare si tare ca va rezolva problema gazonului din ghencea, chiar daca va fi nevoie de iarba artificiala, si ca va mari stadionul cu 10 000 de locuri. Era doar o afirmatie prin care patronul echipei incerca sa scape de critici sau a uitat ce a promis????????
frate degeaba ,promite dar nu stie sa se tina de cuvant .Din cauza lai gigi toata echipa cade in joc mai ar pleca de steaua

ANTIDINAMO
2nd September 2005, 10:21
21Cristea tu ai citit ce ai postat pt ca e greu de inteles ce ai vrut sa spui ?!

pinkGIRL
2nd September 2005, 12:15
Eu nu cred ca o se se schimbe ceva la gazon in viitorul apropiat.Poate sa ajunga si mai rau.De cand promite jiji ca schimba gazonul am imbatranit.Asa ca in continuare cea mai buna echipa joaca pe cel mai prost gazon

nicolita_16
2nd September 2005, 14:13
mah...s a grabit..chiar il crezi prost???se mai intampla...in caz k nu jtiai "i" are aceeasi tasta k "i"si se poate intampla sa l tii mai mult apasat si sa scrie "ii"fara ca tu sa ti dai seama...acum ai inteles...tu eji o d aia care se crede tare desteapta...moaaa park ai fi profa d romana sa fii desteapta

nicolita_16
2nd September 2005, 14:15
21Cristea tu ai citit ce ai postat pt ca e greu de inteles ce ai vrut sa spui ?!
:))mijtoam citit si eu msj lui...chiar as dori sa inteleg..imi poate explik cineva?poate eusicumine poti te rog?tu eji ala destept/desteapta

Streetcat
2nd September 2005, 17:36
cred ca laui Becali ii este acuma sa nu bage bani intr-un stadion pe care s-ar putea sa-l piarda....

Blue17
3rd September 2005, 18:13
Pai cred k la oricine ii e teama sa investeasca in ceva in care e constient ca lar putea pierde

Bebe
6th September 2005, 02:01
250.000 $ în contul MApN

Înainte de începutul acestui sezon, Gigi Becali era strîns cu uşa de către generalii din Ministerul Apărării, proprietarul stadionului, că dacă nu va reface gazonul, clauză obligatorie în contractul de închiriere, Steaua nu va mai avea dreptul să joace în Ghencea. "Dacă ne vom califica în grupele Ligii Campionilor, atunci vom cere o dispensă către cei de la Minister pentru a putea juca în continuare pe Ghencea, iar dacă nu ne vom califica, atunci vom reface gazonul", a declarat atunci Becali.

Cum Steaua nu a reuşit să intre în grupele Champions League, problema stadionului a revenit de actualitate. Gigi Becali a anunţat ieri că "voi vira în zilele următoare 250.000 de dolari în contul Ministerului, drept garanţie pentru investiţia pe care o voi face în suprafaţa de joc. Astfel, proprietarul stadionului va avea banii la dispoziţie şi atunci cînd vom găsi o portiţă liberă, vom începe imediat lucrările de refacere a gazonului".

4 luni mai sînt pînă cînd expiră înţelegerea dintre Ministerul Apărării Naţionale şi clubul FC Steaua care se referă la închirierea stadionului din Ghencea către gruparea patronată de Gigi Becali, contractul fiind valabil pînă la finalul anului 2005

Stadionul Cotroceni ar fi o soluţie

Steaua nu este prea încîntată să demareze lucrările de reabilitare a suprafeţei de joc şi pentru că echipa nu are alternative de a evolua pe un alt stadion în Bucureşti. Pe arena "Lia Manoliu" se lucrează, iar variantele Ştefan cel Mare şi Giuleşti pică din start, deoarece sînt ale rivalelor de moarte. Singura soluţie ar putea fi stadionul Cotroceni, FC Naţional jucînd de fiecare dată în deplasare atunci cînd Steaua are meci acasă, în Divizia A. - GSP

ANTIDINAMO
7th September 2005, 10:31
domnule Becali ,
cand vom avea si noi un gazon ca cei de la RRapid sau cei de la Dinamue ?

e bine asa mosh ?

korkom
26th September 2005, 18:49
Eu cred ca Steaua nu va avea stadion la nivel european , pana cand nu ii dau astia stadionul pe 20 de ani lui Becali!
Pai daca stau bine si ma gandesc , daca eu as fi in locul lui Becali , la fel as face ...
De ce sa bag o groaza de bani in stadion , nefiind sigur de investitia mea..
Si oare de ce o tot amana astia de la minister atata?
Ca de bine de rau s-a vazut ca Becali nu este de rea credinta in ceea ce priveste stadionul...
Amanarea asta din an in an, nu arata ca astia de la minister au altceva in cap in ceea ce priveste viitorul stadionului?

Betty
26th September 2005, 19:19
O sa avem gazon bun cand o sa vrea GB.

korkom
26th September 2005, 19:24
O sa avem gazon bun cand o sa vrea GB.

Degeaba ai bani ,daca nu poti sa faci nimic cu ei ....ori in privinta gazonului chiar asa este..
O vrea jiji , dar trebuie sa vrea si niste colonei de la minister ,care din pacate nu prea trag pentru Steaua..

dan_fuica
26th September 2005, 19:57
Pacat totusi...ca bunele intentiii se vad si sunt convins ca Gigi ar face un stadion demn de europa.

unu`
26th September 2005, 21:09
degeaba baga el bani prin conturile MApN daca nu face gazonu ca intram in grupe si cine stie ce echipe or veni in Ghencea si vor zice de noi ca traim ca in 1907... si asa e.... suntem slab organizati ...suntem subdezvoltati
baftã

korkom
26th September 2005, 21:17
degeaba baga el bani prin conturile MApN daca nu face gazonu ca intram in grupe si cine stie ce echipe or veni in Ghencea si vor zice de noi ca traim ca in 1907... si asa e.... suntem slab organizati ...suntem subdezvoltati
baftã

Tot nu ai inteles ca nu tine de Becali aspectul stadionului?
Tu ai baga bani in ceva care se poate ca a doua zi sa nu iti mai apartina?

unu`
26th September 2005, 21:21
Tot nu ai inteles ca nu tine de Becali aspectul stadionului?
Tu ai baga bani in ceva care se poate ca a doua zi sa nu iti mai apartina?

hai omule ca pt el sa faca terenu e exact cum ar fi pentru mine sa imi cumpar
un trening cool ( un efort considerabil pt situatia mea financiara)
asa ca in concluzie... trage tu o concluzie...
baftã

korkom
26th September 2005, 21:25
hai omule ca pt el sa faca terenu e exact cum ar fi pentru mine sa imi cumpar
un trening cool
asa ca in concluzie... trage tu o concluzie...
baftã

Omule nu e vorba ca Becali nu ar vrea sa bage bani.
Stadionul in momentul de fata este dat spre Steaua pe un an de zile...
dupa perioada asta poate deveni iar a ministerului daca asa vor unii din colonei.
Din cauza asta , Becali nu vrea sa bage bani in stadion ...azi bagi 4 mil $ si maine poti ramane fara ei daca asa vor coloneii.
Sper ca am fost destul de clar....

unu`
26th September 2005, 21:27
de unde 4 mil ?! ma e vorba de cateva sute de mii... nu milioane .... ce dreaq... hai ca nu mai am timp sa ma contrazic... sper sa nu mi`o iei in nume de rau.. eu mi`am expus doar punctul de vedere si ti`l respect p`al tau....
baftã

korkom
26th September 2005, 21:29
de unde 4 mil ?! ma e vorba de cateva sute de mii... nu milioane .... ce dreaq... hai ca nu mai am timp sa ma contrazic... sper sa nu mi`o iei in nume de rau.. eu mi`am expus doar punctul de vedere si ti`l respect p`al tau....
baftã

Da , in fine nu era vorba despre bani , era vorba despre situatie...
Bafta omule si tie.

h1911
26th September 2005, 21:53
Din cate stiu Becali era obligat prin contract sa refaca suprafata de joc,in caz contrar trebuia sa i se ia stadionul.Stiu ca a cerut o amanare si a si depus o suma de bani garantie pentru refacerea gazonului,parca 300.000 euro.Nu mai tin minte pe unde am citit chestia asta.

ANTIDINAMO
27th September 2005, 10:04
chestia cu gazonul este in pom !
ce se intampla cu masinuta de interventie la accidentari ? sau mai bine este cu targa ?

dax
11th October 2005, 23:20
Nu vrea jiji sa bage bani in Steaua prea multi. Cum se iveste ceva, vinde golghetterul si-si ia un maybach. Asta e. El vrea sa forteze ministerul sa-i dea terenul gratis. Ceea ce ar fi o greseala. Jiji joaca la santaj.

Eu nu as vrea ca berbecali sa faca multi purici la Steaua. Mi-as dori cineva cu cap, demnitate si dorinta de progres si calitate. Dar nu va fi asa. Cu totii stim ca acolo unde-si baga un machedon coada, isi baga tot neamul. Pana in 2010 nu vad vreo schimbare in bine in ce priveste calitatea gazonului. Decat daca intervine UEFA.

dargo
11th October 2005, 23:32
Nu vrea jiji sa bage bani in Steaua prea multi. Cum se iveste ceva, vinde golghetterul si-si ia un maybach. Asta e. El vrea sa forteze ministerul sa-i dea terenul gratis. Ceea ce ar fi o greseala. Jiji joaca la santaj.

Eu nu as vrea ca berbecali sa faca multi purici la Steaua. Mi-as dori cineva cu cap, demnitate si dorinta de progres si calitate. Dar nu va fi asa. Cu totii stim ca acolo unde-si baga un machedon coada, isi baga tot neamul. Pana in 2010 nu vad vreo schimbare in bine in ce priveste calitatea gazonului. Decat daca intervine UEFA.
Nu stiu dak vrea sa forteze ministerul sa dea terenul gratis... Oricum nu stiu de ce e atata cearta pe arena...

i0nutz83
12th October 2005, 11:12
Peste tot se intampla asha, acolo unde stadioanele nu sunt proprietatea clubului.
Un exemplu concret de la Targoviste, la Chindia: stadionul este al Primariei, actualul patron a cerut concesionarea pe 10 ani, parca, l-au refuzat, etc.. A inceput sa cerseasca autorizatii de constructie pentru un mini-cantonament la stadion, a obtinut mare parte din ele, a demarat constructia dupa care au venit baietzii si i-au spus sa inceteze, ca e ilegal..
Peste tot sunt anumite interese, oameni care se opun fotbalului, etc..

dargo
12th October 2005, 11:16
bai da pe cand un stelist la conducerea MApN ???

dax
12th October 2005, 14:41
copos a folosit banii publici ca sa le faca la tigani gazon klumea. La noi nu poate face nimeni ceva in privinta asta ? Chiar numai cacaciosi sunt la MApN ?

Adrians
13th October 2005, 16:36
La conferinta de presa ocazionata de numirea lui Marius,GB a anuntat ca problema stadionului este rezolvata.Termnenul de concesiune se va ridica la cca 10 ani,in urmatoarea perioada de timp capacitatea stadionului urmind sa fie majorata cu cca 10000 locuri si gazonul refacut.

#EffecT
13th October 2005, 17:29
La conferinta de presa ocazionata de numirea lui Marius,GB a anuntat ca problema stadionului este rezolvata.Termnenul de concesiune se va ridica la cca 10 ani,in urmatoarea perioada de timp capacitatea stadionului urmind sa fie majorata cu cca 10000 locuri si gazonul refacut.
..O veste foarte buna ...de-abia astept sa vad pe Ghencea 40.000 de oameni ..dar prioritar ramane gazonul

Cristi
13th October 2005, 17:34
Vorbe Adrians, doar vorbe. Sunt curios daca facem o medie ..................... cat % din ce zice gigi se adevereste? legat de bugete, planuri de viitor ptr Steaua etc. Bine macar ca a rezolvat problema cu concesionarea (sper). Cand o sa vad gazon si alte cateva probleme rezolvate prin Ghencea o sa-mi cer scuze ca nu am dat 2 bani pe ce a spus gigi.

Adrians
13th October 2005, 19:56
De data asta o sa faca ce a promis pt.ca MApN va cesiona stadionul pt.10-15 ani.In plus nu se va mai putea juca pe stadion decit cu riscuri f.mari pt.integritatea jucatorilor si pt.performantele viitoare.

dax
13th October 2005, 20:44
Oare chiar ne face jiji gazonul ? Atatia ani au trecut si nimik in aceasta privintza. Ce-o fi o fi... timpul trece...

korkom
13th October 2005, 21:59
Eu sunt convins ca in momentul in care MApN-ul cesioneaza stadionul pe 10 ani , jiji a doua zi da drumul la lucrarea de modernizare...

s0me1
13th October 2005, 22:15
Am auzit la ProTV ca cica o sa mareasca capacitatea cu 10.000 ...
Probabil o sa faca asta cum a facut gazonul pana acuma.

steauaclub.tk
13th October 2005, 23:16
Cu refacerea gazonului sunt 101% de acord! Nu vad rostul pentru care am mari capacitatea stadionului. Pana la urma va trebui ca toate tribunele sa fie acoperite si mi se pare mult mai important decat marirea capacitatii.
Ar fi foarte bine ca lucrarile sa inceapa in pauza dintre tur si retur, dar vine iarna...:doh:

dax
14th October 2005, 02:10
mai bine ar moderniza stadionul cu totul. vad ca toate echipele din europa isi fac stadioane de calitate. si bulgarii chiar. numai noi ramanem de caruta..

ANTIDINAMO
14th October 2005, 10:02
domne Gigi a zis ca s-a inteles cu mapn pt inchiriere pe minim 10 ani !
marirea capacitatii nu stiu daca este asa de necesara acum cand gazonul arata asa de rau !
cred ca trebuie sa inceapa cu refacerea gazonul ,dotarile stadionului : toalete , bufet , surse de apa , masinuta sanitara , refacerea tabelei electronice , parcarea si in ultimul rand marirea capacitatii ....
sa nu uitam sunt banii lui Gigi si face ce vrea cu ei ...

dargo
14th October 2005, 10:40
domne Gigi a zis ca s-a inteles cu mapn pt inchiriere pe minim 10 ani !
marirea capacitatii nu stiu daca este asa de necesara acum cand gazonul arata asa de rau !
cred ca trebuie sa inceapa cu refacerea gazonul ,dotarile stadionului : toalete , bufet , surse de apa , masinuta sanitara , refacerea tabelei electronice , parcarea si in ultimul rand marirea capacitatii ....
sa nu uitam sunt banii lui Gigi si face ce vrea cu ei ...
a zis ca s-a inteles pe 2 ani si ca spera sa puna o clauza de prelungire de 10 ani.

ANTIDINAMO
14th October 2005, 11:00
de unde stii tu ca sunt 2 si nu 10 cum a zis Gigi ca nu apareai langa cei 3 ...
ce faci ma te da fara Gigi sau mai ramai pe acolo sa aprinzi tigarile si sa faci spriturile ?

colonelu Voiculescu
14th October 2005, 13:12
Deocamdata "arogante " specialitatea casei la GG : gazon , 10.000 de locuri , tribune acoperite etc samd . Adica vreo 10 mil $ se duc lejer ... Vrem fapte nu vorbe . Mai intai sa schimbe gazonul + jucatori noi si buni . Astea sunt prioritati

#EffecT
14th October 2005, 13:35
Deocamdata "arogante " specialitatea casei la GG : gazon , 10.000 de locuri , tribune acoperite etc samd . Adica vreo 10 mil $ se duc lejer ... Vrem fapte nu vorbe . Mai intai sa schimbe gazonul + jucatori noi si buni . Astea sunt prioritati
A mai promis jiji ceva ..ca in iarna o sa aduca cativa jucatori de la valoare sa vedem daca o sa-i dea bani lui Laca pentru transferuri

colonelu Voiculescu
14th October 2005, 13:53
Cum am spus , pe mine ma incanta lucrurile concrete . Deocamdata sunt doar vorbe ...

eusunt
14th October 2005, 14:21
Cum am spus , pe mine ma incanta lucrurile concrete . Deocamdata sunt doar vorbe ...

Cand zicea GG de primavara UEFA acum un an toata lumea ii sarea in cap ca nu stie ce vb ca is numa vorbe ca mai mult se lauda..ca vb gura fara el...si va scos in strada??? si mai mai sa ne faca sa visam mai mult...
Acum cum zice GG ceva gata toata lumea la gatul lui.... eu zic sa nu ne grabim...ca nu au intrat zilele in sac...problema cu gazonul este veche si aia nu depinde numa de banii lui GG ci si de programul echipei... ca sa se refaca gazonul Steaua trebe sa joace in alta parte..unde? si rapidul cand a refacut gazonul a jucat pe manoliul..dar de acum acolo creste mushetelul..iar pe Cotroceni mai este si Nationalul acolo...deci cam naaspa cu refacerea Ghencea...dar macar bani de transferuri sa vedem...

danielac
14th October 2005, 14:28
Cand zicea GG de primavara UEFA acum un an toata lumea ii sarea in cap ca nu stie ce vb ca is numa vorbe ca mai mult se lauda..ca vb gura fara el...si va scos in strada??? si mai mai sa ne faca sa visam mai mult...
Acum cum zice GG ceva gata toata lumea la gatul lui.... eu zic sa nu ne grabim...ca nu au intrat zilele in sac...problema cu gazonul este veche si aia nu depinde numa de banii lui GG ci si de programul echipei... ca sa se refaca gazonul Steaua trebe sa joace in alta parte..unde? si rapidul cand a refacut gazonul a jucat pe manoliul..dar de acum acolo creste mushetelul..iar pe Cotroceni mai este si Nationalul acolo...deci cam naaspa cu refacerea Ghencea...dar macar bani de transferuri sa vedem...

exact asa am ajuns... mai carcotasi decat carcotasii... pai ce treaba avem... stam la panda si ochim tot ce misca...

eusunt
14th October 2005, 14:42
exact asa am ajuns... mai carcotasi decat carcotasii... pai ce treaba avem... stam la panda si ochim tot ce misca...

Nui rau ca poate tzine aia cand sacai pe unul la cap cu ceva se va satura si fa pune mana si va reface gazonul....dar e bine totusi sa incepem sa vedem si partea plina a paharului Steaua nu numai ce a mai ramas gol din pahar...
ce zicea lumea ca atata timp cat este GG la Steaua , nu va venii Lacatusi...si dai si injura la GG...acum cand o venit Laca...gata lumea vede ascunzishurile...cum o da GG cum nui bine...eu pot pune pariu ca daca GG va aduce jucatori va marii stadionul si va reface gazonul ..noi carcotasii tot ii vom sparge capul..ca de noi ce sa facem? nu?

colonelu Voiculescu
14th October 2005, 15:06
Domnilor

GG a zis ca mareste stadionul , face gazonul , cumpara jucatori si ne baga in Liga . Eu vreau doar sa-si tina promisiunea

ANTIDINAMO
14th October 2005, 15:16
colonele stii ca nu sunt fan Gigi , dar hai ma sa fim mai pozitivi !
Gigi (cu litera mare ca merita ) a inceput sa faca si lucruri bune .....
acum prea le iei si tu numai pe alea care nu le-a facut ....

dax
14th October 2005, 17:06
Dar la cate lucruri proaste a facut... vrei sa stergem totul pt o fapta buna ?

Steaua_rap
14th October 2005, 18:39
dak face asta, ii mai adaugam un plus in carnetel.....sper sa se tina de cuvant......shi dax, nul iertam pt asta dar dak continua aja sar putea sa ne placa in sfarsit...

cogdao
14th October 2005, 19:28
Sa faca lucruri bune ca e de datoria lui daca tot a furat STEAUA

dargo
14th October 2005, 23:42
Sa faca lucruri bune ca e de datoria lui daca tot a furat STEAUA
Ce-a facut????

colonelu Voiculescu
15th October 2005, 11:16
Din cate stiu eu, normele UEFA prevad ca din 2008 stadioanele sa fie acoperite in proportie de 2/3 . Deci, chiar daca pt unii acoperirea stadionului pare un moft , ea e necesara daca vrem sa jucam meciuri in Ghencea In UCL sau Cupa Uefa
In plus, ordinea firesca a operatiunilor e : maresti capacitatea si apoi acoperi . Daca acoperi mai intai , va fi foarte costisitor sa maresti mai apoi stadionul daca vei dori

eusunt
15th October 2005, 11:51
Din cate stiu eu, normele UEFA prevad ca din 2008 stadioanele sa fie acoperite in proportie de 2/3 . Deci, chiar daca pt unii acoperirea stadionului pare un moft , ea e necesara daca vrem sa jucam meciuri in Ghencea In UCL sau Cupa Uefa
In plus, ordinea firesca a operatiunilor e : maresti capacitatea si apoi acoperi . Daca acoperi mai intai , va fi foarte costisitor sa maresti mai apoi stadionul daca vei dori

Pentru jocul echipei chestia cea mai urgenta este gazonul apoi cred ca acea marire cu 10000 cu tot cu acoperire si acea promisa Tabela...dar cred ca nimic nu se va realiza pana la vara pentru ca aceste competitzii nu ne da ragazul sa se faca nici o modificare la stadion...deci nu mai dati cu pietre in GG ca o sa le faca de gura voastra dar atunci cand se va gasii timpul necesar.... pentru ca din pacate aceste modificari mananca timp si uite ca UEFA ne tine ocupati...

colonelu Voiculescu
15th October 2005, 12:06
Ar fi bine sa se faca ceea ce s-a promis pt ca sursele mele bine informate imi spun ca Temesvarul va avea cea mai buna situatie financiara la nivel de club in urmatorii ani

eusunt
15th October 2005, 12:19
Ar fi bine sa se faca ceea ce s-a promis pt ca sursele mele bine informate imi spun ca Temesvarul va avea cea mai buna situatie financiara la nivel de club in urmatorii ani

Ce nu a avut anul asta Temesvarul? nu au avut bani? cand au cumparat si ce contracte au jucatorii..DAR? is varza frate VARZA sunt...nu au echipa nu au experientza nu au nimic o GLOATA de MERCENARI nu o ECHIPA...aseara daca nu gafa prostia aia de portar facea egal is de tot rahanul Temesvarul...
Apropo de situatzia financiara de care zici tu...alo astia fac o societate comerciala care va avea un buget de 32mil eur...si va include si clubul...deci asta nu inseamna ca cei 32mil se duc in fotbal..OK?...adika dintr`o afacere de 32mil va traii si echipa...
Pe cand la noi echipa va traii si in continuare din necesitati adika e nevoie de ceva GiGi da bani ca de buzunarul lui va asigur eu ca are mai mult de 32 mil ca la aia... iar aia daca or sa vrea sa faca cheltuieli de 32 nu or sa poata ca doar nu mananca capitalul...hehehehe

colonelu Voiculescu
15th October 2005, 12:21
Informatiile mele nu sunt din ziare . Asta cu societatea comerciala din care se va finanta clubul e o vraja pentru presa .

dargo
15th October 2005, 12:24
Informatiile mele nu sunt din ziare .
nici nu trebuie. Vezi ca devenim off-topic. Timisoara cu ale lor, noi cu ale noastre.

colonelu Voiculescu
15th October 2005, 12:32
revenind la oile :grin: noastre...
Si totusi pt ce perioada se face inchirierea ?

Si care sunt obligatiile lui Becali ?

dax
16th October 2005, 02:39

Mai degraba ar trebui regandit stadionul, ca la cum e acum, e departe de a fi un stadion modern. Eventual un concurs de proiecte si cel mai viabil sa fie cumparat si pus in aplicare.

Dar traim in Romania si asta ne mananca tot timpul ! si sperantzele...

ANTIDINAMO
17th October 2005, 10:52
domne sa fim realisti .
daca Gigi va semna cu mapn o noua anexa la contractul de inchiriere pe o perioada de 10 -15 ani atunci va face si gazonul , tabela , parcarea , extinderea , acoperirea !
sa speram ca se va semna repede ....

#EffecT
17th October 2005, 14:00
Parca presimt ca iar se cearta gg cu mapn si nu mai semneaza nimik..

ANTIDINAMO
18th October 2005, 12:38
acum ca gg este ,,sechestrat'' cred ca gazonul si celelalte vor ramane in pom !

adriancostin83
11th November 2005, 00:55
Ar treui sa avem si noi un stadion european cu vreo macar 50.000 de locuri si de asemenea si un gazon mai frumos.

nicolita_16
11th November 2005, 01:09
Ar trebui inainte de toate sa avem o echipa de talie europeana(suntem pe aproape;) )
Avem 25000 de locuri si de multe ori stadionul este foarte departe de a fi plin..
Gazonul e si normal ca trebuie sa fie mai frumos..sa vedem cand si daca se apuca de el

Clujeanu`
19th November 2005, 11:01
nu faceti griji daca se tine mm de promisiuni vom avea un stadion modern!!

bigrabbyt
19th November 2005, 13:05
si o sa dai cu mana de pat k sa t trezeshti .....fi serios ...mEmE si promisiunile lui....un mincinos shi mana asta dreapta a lui jiji a avut profesor bun ce-i drept pacat k LACATUS tre sa stea intre mizerii

revinho
19th November 2005, 13:38
il cred pe MM ca va face ce a promis.
sa adauge 2-3 randuri la stadion (este loc in partea de jos, se renunta la scarile alea infecte... ca in anglia) si vom avea 30.000 de locuri, destule dupa parerea mea pentru MEDIA noastra de spectatori.
il vom vedea acoperit numai cand vom fi obligati... 2008.
gazonul se va face primul, iar tabela nu este o prioritate.
acum sa vedem cum putem interpreta "stadionul modern" al lui MM. poate pentru el modern este cel de la galati, sau poate old trafford...? eu m-as multumi cu niste scaune decente de pe care sa nu pici (la peluza ma refer...), si cu un joc bun al echipei, pentru anul asta :) la vara vreau promisiunile lu MM... voi? :)

akaos
19th November 2005, 16:46
Si eu il cred pe mm ca vrea stadion modern ;-) , dar sa nu uitam ca
deocamdata Steaua are o datorie de aproape 12 mil €, iar mm nu ar trebui sa vorbeasca despre stadion inainte sa faca un plan de plata al datoriilor in caz
ca becali nu vrea sa le achite. Gazonul cel mai probabil o sa fie refacut ca e doar 3-400 k.

dan_fuica
19th November 2005, 17:42
Trebuie refacut neaparat stadionul

darkalin
22nd November 2005, 22:18
sa adauge 2-3 randuri la stadion (este loc in partea de jos, se renunta la scarile alea infecte... ca in anglia) si vom avea 30.000 de locuri, destule ...

ai intrat vreodata pe un stadion? vorbesc de un stadion modern, in care ai intrari moderne, unde controlarea biletelor nu ti se pare o gramada intr-un joc de rugby, unde ai toalete, unde ai standuri de bauturi racoritoare si mancare? noi vorbim de acoperire si de marirea stadionului cand printr-o investitie relativ mica ar creste gradul de confort al suporterilor cu mult mai mult decat o tabela noua sau cresterea numarului de locuri cu 10-15%.

balteanu_marius
28th November 2005, 13:33
Valeriu Argaseala a declarat aseara la recurs k lucrarile de refacare a gazonului vor incepe inaintea primaverii si k vom juca returul pe Lia Manoliu!

Ir3aL^
28th November 2005, 16:53
Valeriu Argaseala a declarat aseara la recurs k lucrarile de refacare a gazonului vor incepe inaintea primaverii si k vom juca returul pe Lia Manoliu!
Atunci...de abia astept returul :D:D:D

costi32
1st December 2005, 09:39
Frumoasa echipa e Steaua,pacat ca gazonul la meciul de aseara arata groaznic,ne facem de ris in Europa cu un asemenea gazon

cogdao
1st December 2005, 19:09
Am vazut si auzit o multime de pareri despre amenajarea stadionului,tabela,gazon s.a.m.d.Problema ar putea fi rezolvata usor ,prin cumpararea stadionului de catre Gigi Becali si transformarea lui intr-o arena europeana pentru o echipa de talie europeana.Cu totii vrem sa vedem un gazon mai frumos,mai verde,o tabela mai frumoasa si sa nu mai dam cu nasul de gunoaie cand mergem la tr a IIa.

cogdao
1st December 2005, 21:07
Pareri?...

FATAluiMIREL6RADOI
1st December 2005, 21:14
Gigi in general nu e zgarcit...da` de data asta cred ca e zgarcit,pt ca e vorba despre ffff multi bani...sau cumperi stadionul...si sa mai si investesti in el...renovandu`l...ajunge la o suma extrem de mare...si nu cred ca vrea sa dea atatia bani pt asta...cel putin nu in momentul asta.

Wholigan
1st December 2005, 23:58
Sunt niste zeci de milioane de dolari de care cred ca nu dispune becali chiar in modul asta. Daca i-ar avea ar aduce si jucatori mai calumea, si 3 jucatori buni sau f buni l-ar costa numai 5 milioane sa zic.

dargo
2nd December 2005, 00:00
Bai frate problema asta a fost discutata si ras-discutata, intoarsa pe toate fetele de o mie de ori. Aia de la MApN nu vor sa dea stadionul, gigi nu reuseste sa se inteleaga cu ei etc. oricum din retur se reface gazonul si jucam pe lia manoliu.
Pana la urma se pare ca s-au inteles, nu e vorba de zgarceala sau ceva. Gigi a tot incerca sa ia stadionul dar n-a reusit. Ce e atat de simplu?

dax
5th December 2005, 00:47
sa adauge 2-3 randuri la stadion (este loc in partea de jos, se renunta la scarile alea infecte... ca in anglia) si vom avea 30.000 de locuri, destule dupa parerea mea pentru MEDIA noastra de spectatori.
il vom vedea acoperit numai cand vom fi obligati... 2008.
gazonul se va face primul, iar tabela nu este o prioritate.
acum sa vedem cum putem interpreta "stadionul modern" al lui MM. poate pentru el modern este cel de la galati, sau poate old trafford...? eu m-as multumi cu niste scaune decente de pe care sa nu pici (la peluza ma refer...), si cu un joc bun al echipei, pentru anul asta :) la vara vreau promisiunile lu MM... voi? :)

Daca vrei scaune de pe care sa nu mai pici, atunci nu mai sta cu picioarele pe ele.

Daca tot vor sa modernizeze stadionul, cred ca ar trebui sa faca si instructaj cu "suporterii" adevarati care vin in peluza nord, mai ales. Ca sunt atat de infocati incat pana nu distrug cateva scaune nu se simt bine.

Niste mici magazine de racoritoare si samantza ar aduce venituri la bugetul echipei. La meciul Romania - Cehia de la Constana se vindea un pahar de cola la pret de sticla de 2 L parca, de exemplu. Deci s-ar strange ceva bani.

Sa puna cateva camere video, ca sa fie vazuti scandalagii.

Prioritar insa este refacerea gazonului. Ca este cel mai prost din lume la ora actuala. Sa speram ca de data asta chiar se tin de cuvant oficialii stelisti.

balteanu_marius
5th December 2005, 00:50
Sa puna cateva camere video, ca sa fie vazuti scandalagii.

Exista deja asemea camere video...doar k nu sunt folosite

skill
5th December 2005, 01:25
nu se mai poate.... sa se faca odata gazonul ca ne facem de rusine in europa...(e bine ca se joaca returul pe lia manoliu pt ca vor fii mai multi suporteri in cupele europene!:)

Mandark
5th December 2005, 01:56
Daca berbecali vrea sa faca performanta la Steaua ar trebui sa nu se mai zgarceasca atata pentru cateva sute de mii de dolari, cat ar costa un gazon. Vroia sa dea 1.5 milioane de dolari pe trompeta aia de plesan si nu poate sa faca un gazon ca lumea. De ani de zile stadionu asta e de rasu lumii la capitolul gazon si jiji se tot lauda ca o sa faca gazon de stadion european. Si sa mai lasam povestea ca nu e stadionu lui ca sa faca investitii.

Wholigan
5th December 2005, 05:27
Da, o buna comparatie pentru intelesul tuturor e ca daca suporterii din Ghencea sunt considerati prin acel cliche etern "al 12-lea jucator", atunci gazonul poate fi deseori considerat inca vreo 2 jucatori, 12 si 13, dar in cadrul echipei adverse.
Oricum titlul nu e pierdut, si titlu de campioana de toamna (desi suntem in decembrie, asa se zice....) l-am pierdut cu Gloria, cu CFR Cluj, cu cele 3 egaluri cu dinamo, rrapid, si poli t,.... nu neaparat ieri cu vasluiu.

adriancostin83
5th December 2005, 06:36
Ar trebui si stadionul acoperit dar asta nu conteaza acum pentru ca o sa facem asta cand o sa fim obligati dar gazonul e foarte urgentsper macar sa se apuce de acum ca sa mai prindem si cateva meciuri din retur in templu :punk: :punk: :punk:

GT29
5th December 2005, 11:11
Pierdem puncte pretioase...si dinamo se distanteaza ba mai mult le dam indirect si curaj.

Pierdem puncte in ochii suporterilor echipei din tara, ne stirbim imaginea si uneori inotam in penibil.

De ce toate astea?
Pentru ca o echipa nu se tine cu vorbe si interviuri pompoase...
Pentru ca transferurile nu se fac de pe pozitii de forta...
Pentru ca fotbalul de calitate ne se joaca in mocirla..
Pentru ca jucatori buni se cauta prin cautatorii de talente si participand la meciuri care nu se tin in biroul de general manager..
Pentru ca jucatorii nu respecta fotbalul, spectatorii si pe ei insusi..

Pentru ca nu suntem profesionisti...toti, inclusiv noi suporterii!

Haideti sa facem ceea ce trebuie facut sau sa acceptam statutul de mediocritate!

dargo
5th December 2005, 11:46
Sa inteleg ca tot ce ai scris acolo se gaseste doar la Steaua, nu si la Dinamo?

4steaua
5th December 2005, 23:56
de fapt noi n-am jucat cu vasluiul,noi am jucat cu aroganta noastra si cu nenorocitul asta de teren!!!!cum se poate ca un jucator ca iacob,care se tine de obicei ff bine pe picioare,sa cada singur de atatea ori???rasounsul??terenul!!!respect bostina,care a reusit totusi niste driblinguri criminale pe un asemenea teren tampit,chiar dc a kluat si el cateva cazaturi!!!cum e posibil sa zboare in halul ala!!!clar,tre sa-l schimbe neaparat!!!nu se mai poate,ne batem singuri,plus ca ne facem de ras!!!

Mandark
6th December 2005, 00:11
de fapt noi n-am jucat cu vasluiul,noi am jucat cu aroganta noastra si cu nenorocitul asta de teren!!!!cum se poate ca un jucator ca iacob,care se tine de obicei ff bine pe picioare,sa cada singur de atatea ori???rasounsul??terenul!!!respect bostina,care a reusit totusi niste driblinguri criminale pe un asemenea teren tampit,chiar dc a kluat si el cateva cazaturi!!!cum e posibil sa zboare in halul ala!!!clar,tre sa-l schimbe neaparat!!!nu se mai poate,ne batem singuri,plus ca ne facem de ras!!!

Terenul ala se traduce asa: indolenta conducerii. Restul e istorie :romania:

ANTIDINAMO
6th December 2005, 10:47
se pare ca gg s-a inteles cu mapn pt o inchiriere de cca 2 ani !
mm zicea la tv ca incep lucrarile la terenul de joc !
instalatie de incalzire si covor de gazon pt a scurta timpul lucrarii .

GT29
6th December 2005, 11:28
Sa inteleg ca tot ce ai scris acolo se gaseste doar la Steaua, nu si la Dinamo?

dargo,

nu vreau sa intru in polemica pentru ca te respect si punctul tau de vedere.
In acelasi timp nu vreau sa fac o comparatie cu dinamo!
Steaua este Steaua si nu se poate compara cu nici-o o alta echipa.
Poate este si deformatie profesionala, dar nu ma intereseaza ce face competitia ci ca NOI sa fim cei mai buni, ei sa-si adapteze tactica dupa NOI.
Iar ca si in business, detaliile fac diferenta!
Si in cazul nostru suporterilor mai avem multe de lucrat.....iar in aceasta directie nu pot sa fiu de acord cu cei care il ataca absolut violent pe Paraschiv.
Daca vreti ca jucatorii si conducerea sa ne respecte, sa le aratam respect!

dan_fuica
6th December 2005, 17:52
Deci in final se pare ca se va juca pe "Lia Manoliu"din ce am auzit pe la televizor.Or sa schimbe oare doar gazonul sau o sa faca si acea marire si acoperire partiala a stadionului promisa de Gigi Becali acum cu foarte putin timp in urma?Sper ca nu a mintit atunci.

p4link
6th December 2005, 17:55
Se pare ca doar gazonul .. cu instalatie de incalzire si drenaj.

steauaclub.tk
6th December 2005, 18:05
Se pare ca doar gazonul .. cu instalatie de incalzire si drenaj.
Peste vreo doi ani sau cam asa ceva nu vom mai putea sa jucam meciurile de Liga Campionilor pe stadioane din Romania care nu indeplinesc conditiile minime dispuse de UEFA. Ghencea corespunde doar partial. De exemplu dinamo nu ar fi trebuit sa joace meciurile din Cupa Uefa in "groapa", dar Giovanni are relatiile lui. :@

aris-din-zalau
6th December 2005, 18:09
vestea ca se va face gazonul e cea mai buna din ultimii ani in Ghencea, dar sper ca refacerea gazonului sa nu conste doar in gazonul propriu-zis, ci si la marimea stadionului + inca alte facilitati pentru fani si totul sa fie gata macar pana pe 7 mai, ca meciul de retragere a lui Marius Lacatus sa fie inaugurat chiar pe NOUL GHENCEA :yes: !!!

p4link
6th December 2005, 18:14
Eh poate asa se vor misca lucrurile si pe la cluburile noastre.Eu am mai spus , multi vorbeau de televiziune proprie clubului...dar noi nu indeplinim niste norme elementare a UEFA , si nu numai noi ..toate cluburile din Romania.Etalon e echipa campioana .E inadmisibil ca Stadionul Ghencea sa fie subiect de scandal intre conducere si proprietar(am inteles ca acum s-a ajuns la o intelegere pe 2 ani pentru stadion.. nu inteleg ce altceva ar putea face MAPN-ul cu stadionul), este inadmisibil ca gazonul arata asa cum arata , ca nu avem terenuri de antrenament,parcare amenajata pentru suporteri, toalete curate si utilate corespunzator,ca nu avem stadionul macar partial acoperit, ca in anul 2005 apa de pe teren se degajeaza cu TEUL...ca nu avem masinuta pentru accidentati, ca nu avem autocarul Echipei, ca se tuseaza marginile terenului ci matura sau cu mana.Macar acum dupa 5 ani de promisiuni sa avem gazon.

KosmyN
6th December 2005, 18:42
Peste vreo doi ani sau cam asa ceva nu vom mai putea sa jucam meciurile de Liga Campionilor pe stadioane din Romania care nu indeplinesc conditiile minime dispuse de UEFA. Ghencea corespunde doar partial. De exemplu dinamo nu ar fi trebuit sa joace meciurile din Cupa Uefa in "groapa", dar Giovanni are relatiile lui. :@

In Romania DOAR GHENCEA indeplineste conditiile necesare unui meci de UCL si in curand probabil si Lia Manoliu

eli.
6th December 2005, 18:48
kosmyn degeaba indeplinim conditiile necesare daca avem gazonu varza...

dargo
6th December 2005, 19:17
kosmyn degeaba indeplinim conditiile necesare daca avem gazonu varza...
Gazonul se reface din retur. Kosmyn ii raspundea lui steauaclub.tk, care spunea ca nu ar fi conditiile necesare in Romania. Ba sunt, pe Ghencea si Lia Manoliu.

steauaclub.tk
6th December 2005, 19:29
Gazonul se reface din retur. Kosmyn ii raspundea lui steauaclub.tk, care spunea ca nu ar fi conditiile necesare in Romania. Ba sunt, pe Ghencea si Lia Manoliu.

Da, in mare parte sunt indeplinite conditiile, dar nu toate. Acoperirea tribunelor chiar va deveni obligatorie! Exista pe Ghencea locuri special amenajate pentru persoanele in carucior? Ne trebuie un anumit numar de toalete la fiecare mie de scaune. Si separate pentru femei si barbati. :grin: Si multe, multe altele. :blink:

dargo
6th December 2005, 19:38
Da, in mare parte sunt indeplinite conditiile, dar nu toate. Acoperirea tribunelor chiar va deveni obligatorie! Exista pe Ghencea locuri special amenajate pentru persoanele in carucior? Ne trebuie un anumit numar de toalete la fiecare mie de scaune. Si separate pentru femei si barbati. :grin: Si multe, multe altele. :blink:
or sa se faca de toate. Daca e obligatie, e obligatie.

p4link
6th December 2005, 19:38
Macar gazonul cu drenaj si incalzire anul acesta si daca se poate o tabela de marcaj profesionala...gen Timisoara sau Sahtior.Poate se rezolva si intrarea in stadion a suporterilor care este sub orice critica.Sa nu mai zic de marirea asa-zisei parcari .Atat si tot e ceva pentru un an.

eli.
6th December 2005, 20:58

dargo stiu ca vor sa refaca gazonul dar daca e vrajeala ca si pan acu ?

dargo
6th December 2005, 21:08
dargo stiu ca vor sa refaca gazonul dar daca e vrajeala ca si pan acu ?
ce vrajeala domne daca au zis clar ca acum incepe si nu altadata ?
Nu poti sa pornesti de la ideea ca e vrajeala. Au zis ca se face, deci pana la proba contrarie asa e.

lostinspace
10th December 2005, 20:31
gazonul trebuie facut neaaparat acuma si am citit undeva ca mapn este in conflict cu conducerea Stelei deoarece tocmai gazonul nu a fost refacut ca ei s-au angajat sa il faca si e logic daca anumite investitii se fac la stadion ar fi mult mai usor ca neintelegerea sa nu mai fie plus ca e mandria noastra in joc trebuie facut gazonul si intrarea la stadion este sub orice critica :) ar fi prea frumos sa sa fie asa

cogdao
15th December 2005, 17:07
Sa nu uitam de tabela si de wc-uri,instalatia de sonorizare...

EagleRaider
15th December 2005, 17:14
sunt multe de facut ,important e sa se faca si nu conteaza cat dureaza numa` sa fie facute bine ,nu sa le faca repede ca sa revina steaua in ghencea sa si dureze cateva luni si dupa sa se strice

red_blue_demon
15th December 2005, 18:14
Ar fi foarte bine k daca tot are loc refacerea terenului sa se modernizeze tot stadionul inclusiv instalatia de sonorizare, wc-urile, tabela, scaunele......tot. Sunt curios cum se va termina tot.

Mandark
15th December 2005, 18:31
Nu va inchipuiti ca o sa apara Amsterdam Arena in locul actualului stadion. Se reface gazonul in principiu, ca de o marire a capacitatii mi-e greu sa cred ca vom avea parte prea curand. Nu-i cereti lui jiji prea multe lucruri deodata. De sonorizare ma cam indoiesc ca e prea pasionat ca sa investeasca intr-o instalatie noua. Sa fim optimisti. Si mai ales realisti.

aris-din-zalau
15th December 2005, 22:06
...si la multi ani!

nu mah, se face anu` acesta(2006), nu stiu daca va si mari nr. de locuri, dar gazonul 100% il va face si sper sa se intzleaga si cu Mapn-ul pt. mai multzi ani
dar sper totusi sa mareasca si nr. de locuri, pt. ca la meciurile importante se va vedea diferentza :yup:

colonelu Voiculescu
17th December 2005, 13:15
Gazonul se face din banii pe care conducerea ii va lua pe Ogararu (1.5 mil ). Cred ca mai ramine si ceva pentru un Maybach si pt MM Stoica
Daca vreti marirea capacitatii stadionului si acoperirea sa trebuie sa-l vindem pe Radoi
Tabele o vom face dupa ce il vindem pe Iacob
Am inteles ca Argaseala , Lacatus si Olaroiu au nevoie si ei de masini noi asa ca si Bostina are zilele numarate !

Wholigan
17th December 2005, 13:25
Ai dat-o in diverse Dom' Colonel. Pai un transfer, cum e cel al lui Ogararu, este ceva nesigur, am auzit zvonu asta si anu trecut dupa dubla cu Villareal, si nu s-a materializat nimic. In schimb nu ar fi nici o mirare ca factura pentru gazon sa fie in linii mari deja achitata. Banii care i-am lua eventual pe Radoi i-am folosi mai bine pentru a aduce alti jucatori, iar tabela nu valoreaza cat transferul lui Iacob.
Olaroiu are SUV, e bazat, Laca e baiat modest nu-i trebuie Maybach, si Argaseala a fost arbitru, daca vrea isi ia singur :lol:
http://img226.imageshack.us/img226/2286/image12170333tv235ec.jpg (http://imageshack.us)

luciano
18th December 2005, 05:03
Ne-am cam saturat de vorbe precum :
-Marirea stadionului cu 10-15000 de locuri
-Refacerea gazonuli (unde nu este deajuns sa pui un covor de iarba , mai trebe refacut si drenajul )
-In vara sa mai spus ca acum in perioada de transferari din iarna "se vor aduce jucatori de valoare din strainatate ca in romania nu prea mai sunt" , iar acum se aude doar de transferuri precum pecarea lui : Radoi , Ogararu , Iacob.
Cum ne intarim lotul pt. "Cupa UEFA" ( si mai nou se vrea si "Supercupa Europei "),doar prin vanzarea celor mai valorosi jucatori ??????????????????????

dargo
18th December 2005, 12:41
Ne-am cam saturat de vorbe precum :
-Marirea stadionului cu 10-15000 de locuri
-Refacerea gazonuli (unde nu este deajuns sa pui un covor de iarba , mai trebe refacut si drenajul )
-In vara sa mai spus ca acum in perioada de transferari din iarna "se vor aduce jucatori de valoare din strainatate ca in romania nu prea mai sunt" , iar acum se aude doar de transferuri precum pecarea lui : Radoi , Ogararu , Iacob.
Cum ne intarim lotul pt. "Cupa UEFA" ( si mai nou se vrea si "Supercupa Europei "),doar prin vanzarea celor mai valorosi jucatori ??????????????????????
nu te mai lua dupa toate zvonurile. Asa cum se zvonesc plecari se zvonesc si sosiri. Stadionul deja se face.
In plus nu e sigur ca pleaca nimeni. Un lucru insa e sigur: conducerea stie ce face.

dan_fuica
18th December 2005, 14:04
is curios cum va arta dupa renovari

aris-din-zalau
18th December 2005, 17:31
is curios cum va arta dupa renovari
daca va fi renovat doar gazonul, nu se va vedea asha mare diferntza, insa daca va fi renovat intreg stadionul(tabela, instalatzia de sonorizare, parcarea de langa stadion) atunci intr-adevar va fi ceva nemaipomenit pt. acest club si vom putea concura cu stadioanele europene :yes:

steauaclub.tk
18th December 2005, 18:38
Sper ca pe viitor sa nu mai fie nevoie sa apelam la aceasta tehnica a "mileniului III"

http://img482.imageshack.us/img482/6849/gazon2ru.jpg

Wholigan
19th December 2005, 00:56
Eh, calcatul terenului e face oriunde mai sare cate un pic de gazon, si asta se poate intampla oriunde, dar e drept ca in imaginea respectiva se vede ca un gazon f prost necesita mult mai multa atentie de genul asta.
Sper sa schimbe si modalitatea de trasare a liniilor terenului, la gazon nou sa avem si metode noi in aceasta privinta. Si eventual pentru momentele cand ninge, foehn-uri, ca-n Franta.

KosmyN
19th December 2005, 03:49
Apropo de skimbatul stadionului, nu stiu pe unde am citit ca cik si dinamo va juca in retur tot pe Lia Manoliu....

Clujeanu`
19th December 2005, 09:33
nu stiti cand se termina lucrariile??si nu stiti daca au inceput lucrariile?

eusunt
19th December 2005, 11:02
Apropo de skimbatul stadionului, nu stiu pe unde am citit ca cik si dinamo va juca in retur tot pe Lia Manoliu....

Ce naibili o sa ajunga pe Manoliul sa se joace toate meciurile...o sa inceapa de vineri dimineatza si pana duminica seara se incheie etapa..hehehehehe

dargo
19th December 2005, 11:16
Ce naibili o sa ajunga pe Manoliul sa se joace toate meciurile...o sa inceapa de vineri dimineatza si pana duminica seara se incheie etapa..hehehehehe
In Malta daca nu ma insel toate meciurile se joaca pe 2 stadioane.

i0nutz83
19th December 2005, 13:25
Yo unul nu consider de bun augur exilul pe "Lia Manoliu".. Cred ca era cu totul alta atmosfera daca am fi jucat pe Cotroceni.. Tribunele mai compacte, mai aproape de gazon, zona - relativ mai linistita, etc..

colonelu Voiculescu
19th December 2005, 13:34
Momentan se schimba gazonul ! Ceea ce este cel mai important lucru . Nu mai puteam sa jucam in mlastina aia
Alte modernizari ale stadionului gen : marira capacitatii , acoperirea tribunelor , tabela nou , parcari etc samd nu se pot face daca GG nu primeste pe o perioada mai mare (>10-15) stadionului . Deocamdata contractul e pe 2 ani
Stiti ca sunt in general anti conducere , dar sa nu-l acuzam pe GG atunci cand nu e cazul
Cu transferurile ... e alta problema

Mandark
19th December 2005, 13:37
Yo unul nu consider de bun augur exilul pe "Lia Manoliu".. Cred ca era cu totul alta atmosfera daca am fi jucat pe Cotroceni.. Tribunele mai compacte, mai aproape de gazon, zona - relativ mai linistita, etc..
Ar fi fost cea mai buna alegere Cotroceniul. Stadion tipic britanic, cochet, tocmai bun pentru Steaua. Lia Mociurliu? Cam neinspirata alegere. Parerea mea.

i0nutz83
19th December 2005, 13:46
Ar fi fost cea mai buna alegere Cotroceniul. Stadion tipic britanic, cochet, tocmai bun pentru Steaua. Lia Mociurliu? Cam neinspirata alegere. Parerea mea.

Corect.. Probabil ca gigel a preferat stadionul ala din ratiuni financiare.. a se citi "chirie mai mica"..
Daca in Ghencea aveam o medie de aprox. 10.000 de spectatori pe meci, in tribunele alea ponosite de pe Lia Manoliu nus` daca se vor strange mai mult de 5-6.000.. In plus, nu stiu cat de bine se vor mai auzi ooo-urile lui Mustata.. Asta da pierdere!

Mandark
19th December 2005, 13:51
Corect.. Probabil ca gigel a preferat stadionul ala din ratiuni financiare.. a se citi "chirie mai mica"..
Daca in Ghencea aveam o medie de aprox. 10.000 de spectatori pe meci, in tribunele alea ponosite de pe Lia Manoliu nus` daca se vor strange mai mult de 5-6.000.. In plus, nu stiu cat de bine se vor mai auzi ooo-urile lui Mustata.. Asta da pierdere!
Perfect adevarat. Ratiunile financiare au primat in fata unei atitudini mai practice. Si chiar asa, Mustata ar trebui sa faca vocalize de pe acum, ca sa se auda pe Manoliu. Sau sa pape oua crude.

i0nutz83
19th December 2005, 14:01
Perfect adevarat. Ratiunile financiare au primat in fata unei atitudini mai practice. Si chiar asa, Mustata ar trebui sa faca vocalize de pe acum, ca sa se auda pe Manoliu. Sau sa pape oua crude.

Au primat ca de obicei, am putea generaliza.. Un covor de iarba si drenajul corespunzator cred ca se puteau face in 3 luni si jumatate..Ar fi urmat sa jucam doar meciul cu Herenveen in exil. Personal, cred ca si Constanta ar fi fost o solutie mai buna decat Lia Manoliu pentru o perioada scurta..

alpopa
19th December 2005, 22:49
Ma baietzi, nu mai vorbitzi prostii ! Cum sa fie Cotroceni o alegere mai buna ?! :O: Voi atzi vazut ce gazon are ?! Voi shtitzi ca nu intra mai mult de 15 000 de oameni in el ?!
Ganditzi-va ca avem un retur foarte greu shi o primavara europeana ! Pentru astea avem nevoie in primul rand de un teren bun de joc shi de circa 30 000 de spectatori, pe putzin !
Sunt sigur ca motivul pentru care a fost ales Lia este ca are un gazon despre care se spune ca e de "clasa mondiala". Shi dak intr-adevar asha nu am nici un dubiu ca e cea mai buna alegere !
Iar media de spectatori acasa este de circa 13 000 ! Shi o sa depasheasca probabil media de anul trecut (15 000), avand in vedere ce meciuri vom avea in retur, shi avand in vedere capacitatea stadionului Lia....

Referitor la renovarea stadionului......sunt multe lucruri de facut. Nici n-ar incapea daca m-ash apuca sa le scriu. Dar o sa numesc cateva :
-repararea acoperishului de la T I (dak atzi observat acele geamuri sunt sparte, de zici ca e un stadion parasit !!!)
-tunderea copacilor shi arbushtilor de la intrarile de acces la T II (cand mergi la meci treci de-a dreptul prin "balarii".......)
-asfaltarea parcarii shi trotuarului in dreptul intrarilor de acces

Shi nu in ultimul rand : DE CE DRACU NU SE FOLOSESC PORTZILE ELECTRONICE DE ACCES IN STADION, ACHIZITZIONATE EXACT ACUM 2 ANI ?! Le-am vazut o singura data, la nushtiu ce amical, dar atat !

alpopa
19th December 2005, 22:54
Pe stadion shi terenurile aferente de antrenament eu n-ash da mai mult de 10 milioane. Nu face atat ! Investitzile insa care ar fi necesare pentru aducerea acestora la standarde capitaliste ar trebui sa ajunga pe la 5 bulioane sau 10-15 bulioane, in functzie de pretentzii.....

Pisicot
20th December 2005, 00:24
Eu sper sa se rezolve cu gazonul pt ca Steua este o echipa tehnica si are nevoie de un teren pe masura. Steau poate juca pe aproape orice teren dar cand joaca pe teren bun face spectacol.

RedStar
20th December 2005, 00:40
Ar fi urmat sa jucam doar meciul cu Herenveen in exil. Personal, cred ca si Constanta ar fi fost o solutie mai buna decat Lia Manoliu pentru o perioada scurta..

Asta ai spus-o la misto sau te-ai gandit mult si profund ?
Daca ai spus-o chiar serios, lasa fotblalul si fa o analiza la un cabinet psihologic, pe urma posteaza aici rezultatele, chiar sunt curios unde te incadrezi :accident2

balteanu_marius
20th December 2005, 00:48
-asfaltarea parcarii shi trotuarului in dreptul intrarilor de acces
a declarat parca MM k treaba asta nu tine de ei ci de primarie, k ei au facut de mai multe ori cerere sa fie asfaltat.

Shi nu in ultimul rand : DE CE DRACU NU SE FOLOSESC PORTZILE ELECTRONICE DE ACCES IN STADION, ACHIZITZIONATE EXACT ACUM 2 ANI ?! Le-am vazut o singura data, la nushtiu ce amical, dar atat !
au fst folosite la meciu cu rapid cand am facut 3-3!

RedStar
20th December 2005, 01:40
Stadionul Ghencea nu poate fi vandut.Este un bun in domeniul public Se poate da doar in administrare,concesionare sau inchiriere.

i0nutz83
20th December 2005, 03:37
Asta ai spus-o la misto sau te-ai gandit mult si profund ?
Daca ai spus-o chiar serios, lasa fotblalul si fa o analiza la un cabinet psihologic, pe urma posteaza aici rezultatele, chiar sunt curios unde te incadrezi :accident2

Cat se poate de serios: preferam Constanta in locul stadionului ala grotesc!

red_blue_demon
20th December 2005, 15:47
Ar costa prea mult sa cumpere stadionul de la MApN si ar costa chiar mai mult sa-l refaca si sa-l aduca la standarde internationale.Oricum faptul ca Gigi incepe sa investeasca in stadion desi nu este al lui spune destul de multe.....

alpopa
20th December 2005, 21:07
au fst folosite la meciu cu rapid cand am facut 3-3!
Ai dreptate, cred k a fost primul meci acasa dupa pauza de iarna, daca nu ma inshel in etapa a 2-a ?

Gone
21st December 2005, 14:14
Daca esti suporter "adevarat" vi si pe Lia Manoliu. Eu zic ca e bine acolo. In meciurile din Cupa UEFA sper sa vina cel putin 40 000 de oameni. National e prea mic plus ca arata ca dracu. Alea sunt peluze? Pai daca sar putin mai tare le rupi.

aris-din-zalau
21st December 2005, 15:29
intrebare: Lia Manoliu este deja gata refacut ???
ca intr-o vreme era in reconstruztie... :hmm:

independe
21st December 2005, 15:31
intrebare: Lia Manoliu este deja gata refacut ???
ca intr-o vreme era in reconstruztie... :hmm:
daca te referi la gazon..sa stii ca s-a ales solutia cea mai simpla...au pus covor!

aris-din-zalau
21st December 2005, 15:33
daca te referi la gazon..sa stii ca s-a ales solutia cea mai simpla...au pus covor!
si deja e gata ???
e practicabil ?

independe
21st December 2005, 15:34
si deja e gata ???
e practicabil ?
pai da..ce era sa ii mai faca? sa faca sistem de irigatii la covor?:P

aris-din-zalau
21st December 2005, 15:38
pai da..ce era sa ii mai faca? sa faca sistem de irigatii la covor?:P
:naughty: pey eu stiu... ;)
k, e bine aunci !
"Lia Manoliu" e cea mai buna solutzie :yup:

RedStar
21st December 2005, 16:01
Ar costa prea mult sa cumpere stadionul de la MApN si ar costa chiar mai mult sa-l refaca si sa-l aduca la standarde internationale.Oricum faptul ca Gigi incepe sa investeasca in stadion desi nu este al lui spune destul de multe.....

Tu ce ai inteles din "Stadionul Ghencea nu poate fi vandut.Este un bun in domeniul public Se poate da doar in administrare,concesionare sau inchiriere." ?

Ca poate fi vandut dar ar costa prea mult ?

Atat timp cat este un domeniu public NU POATE FI VANDUT prin lege !

dan_fuica
21st December 2005, 20:15
Tu ce ai inteles din "Stadionul Ghencea nu poate fi vandut.Este un bun in domeniul public Se poate da doar in administrare,concesionare sau inchiriere." ?

Nu am prea multe cunostinte in domeniu.E domeniu public si nu poate fi vandut.....dar ma gandesc ca ar putea cumva scos la o licitatie nu?....ma repet:nu am cunostinte in domeniu.

red_blue_demon
21st December 2005, 20:40

Imi cer scuze dar cunostintele mele in domeniu timp undeva catre "-".Totusi ai spus k stadionul nu poate fi vandut prin lege.Da cine a zis k trebuie sa fie ceva legal????In Romania nu prea sunt multe lucruri facute legal. :whistling Eu insa sunt de acord cu inchirierea stadionului da pe o perioada mai lunga de timp k sa se poata investi in el.Macar asa este legal. :ntz:

anamarya
21st December 2005, 21:47
Nu am prea multe cunostinte in domeniu.E domeniu public si nu poate fi vandut.....dar ma gandesc ca ar putea cumva scos la o licitatie nu?....ma repet:nu am cunostinte in domeniu.

daca este scos la licitatie inseamna ca e vandut :twisted:

se poate concesiona (adik el ramane al statului, dar e inchiriat pe termen lung si exista si alte drepturi in plus fata de inchirierea clasica....)

Pisicot
21st December 2005, 23:43
Eu acum trebuia sa zic ceva de genul:"de ce nu cumpara stadionul?" ca vad ca va place sa repetati aceleasi chestii. Eu cred ca conteaza doar sa fie un stdion bun, cu gazon practicabil si nu cine e proprietar. Sa fim seriosi, cine o sa o de pe Steaua afar de pe stadionul Ghencea?

red_blue_demon
22nd December 2005, 14:10
Eu acum trebuia sa zic ceva de genul:"de ce nu cumpara stadionul?" ca vad ca va place sa repetati aceleasi chestii. Eu cred ca conteaza doar sa fie un stdion bun, cu gazon practicabil si nu cine e proprietar. Sa fim seriosi, cine o sa o de pe Steaua afar de pe stadionul Ghencea?
Cineva care nu doreste obtinerea de performanta de catre Steaua, nici progresul fotbalului romanesc ci doar interesele proprii.Exista si astfel de personaje. :shock:

superglue
25th December 2005, 14:59
Am fost pe la inceputul lunii pe Cotroceni. Gazonul era JALNIC !!
Lia Manoliu... cea mai buna solutie

morph3o
25th December 2005, 16:55
Cand o sa jucam pe Lia Manoliu, unde o sa stea galeria? Presupun ca la peluza 1. Unde se vor pune in vanzare biletele?

red_blue_demon
25th December 2005, 20:43
Cred k biletele or sa se puna in vanzare si la stadionul Steaua si la Lia Manoliu.Asa ar fi normal.

alpopa
27th December 2005, 21:18
Poate sta galeria la Tribuna a II-a :) Cu ocazia asta invatza shi neinitziatzii nishte cantece :p

steauaclub.tk
27th December 2005, 21:23
Ma si gandesc cum o sa arate stadionul cu vreo 10mii de spectatori la unele meciuri. Ar fi o varianta ca cei de la peluza sa stea la T2, dar nu cred ca ei vor fi de acord :)

alpopa
27th December 2005, 21:26
Io zic ca o sa fie mai mereu in jur de 15 000, cu exceptzia meciurilor cu adevarat importante. Nu conteaza insa numarul, ci cat de activi sunt !!! Sa cante, sa urle, sa faca atmosfera !!!!!!!

Adrians
27th December 2005, 21:47
Cand o sa jucam pe Lia Manoliu, unde o sa stea galeria? Presupun ca la peluza 1. Unde se vor pune in vanzare biletele?

Distanta de la tribune la teren este mai mica decit distanta de la peluze la teren si prin urmare logic ar fi sa stam citi mai multi la tribune.

Steaua Forever
27th December 2005, 22:38
Nu va suparati ca intervin in acest subiect dar voi care locuiti in Bucuresti trebuie sa mergeti cat mai multi la jocurile echipei pe Lia Manoliu pentu ca jucatorii sa simta cat de cat admosfera de pe Ghencea pentru ca altfel echipa ar avea de suferit eu as da orice de pe lume daca as avea ocazia sa-l urmaresc pe jucatori in fiecare meci jucat acasa.....Daca am deranjat imi cer scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

dargo
27th December 2005, 23:41
Nu va suparati ca intervin in acest subiect dar voi care locuiti in Bucuresti trebuie sa mergeti cat mai multi la jocurile echipei pe Lia Manoliu pentu ca jucatorii sa simta cat de cat admosfera de pe Ghencea pentru ca altfel echipa ar avea de suferit eu as da orice de pe lume daca as avea ocazia sa-l urmaresc pe jucatori in fiecare meci jucat acasa.....Daca am deranjat imi cer scuze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Probabil ca cei care merg pe ghencea or sa mearga si pe Lia Manoliu. Nu cred ca se schimba situatia asa ca nu vad rostul acelui post. Cu atat mai mult sa spui ca ai deranjat.

red_blue_demon
28th December 2005, 00:12
Pentru unii dintre noi or sa fie niste probleme mai ales la meciurile care se disputa seara tarziu.Dar pot sa spun sigur k Lia Manoliu nu o sa fie plin decat poate la un meci cu un super-adversar.
De deranjat nici nu se pune problema.Ar fi bine daca suporterii din Bucuresti ar avea aceeasi dorinta ca si tine sa vina la meciurile Stelei.Atunci sa vezi stadionul plin si ce atmosfera....

Steaua Forever
28th December 2005, 15:20
Probabil ca cei care merg pe ghencea or sa mearga si pe Lia Manoliu. Nu cred ca se schimba situatia asa ca nu vad rostul acelui post. Cu atat mai mult sa spui ca ai deranjat.
Prin acel post pa care am trimis am vrut sa auziti si parerea unui suporter care nu poate sa vada un meci cu echipa lui de suflet si ar da orice sa-l vada macar odata echipa in viu...
de aceea am inscris ca daca va deranjez cu acest post sa-mi ziceti pentru ca am crezut ca o sa primesc multe posturi de genul.....cum poate un suporter care na fost niciodata la un meci al Stelei sa ne dea indicatii sa mergem cat mai multi pe LIA MANOLIU....ACUM INTELEGI ROSTUL MESAJULUI?

alpopa
30th December 2005, 15:38
Avand in vedere ca in retur o sa vina nume grele ale campionatului nostru pe Lia Manoliu shi ca de obicei ora maxima de incepere a unei partidei in divizia A este 20, eu cred k cel putzin abonatzii (aproape 10 000) vor fi prezentzi meci de meci la stadion. Am sperantza totushi ca la meciurile importante sa umplem tribunele !!!
FORZA STEAUA !

PS : cred k e o ocazie pentru cei mai timizi, care simpatizeaza cu Steaua dar nu au calcat niciodata pe Ghencea, sa fie cuceritzi de atmosfera rosh-albastra; o ocazie sa cashtigam noi suporteri activi :)

dargo
30th December 2005, 15:45
Prin acel post pa care am trimis am vrut sa auziti si parerea unui suporter care nu poate sa vada un meci cu echipa lui de suflet si ar da orice sa-l vada macar odata echipa in viu...
de aceea am inscris ca daca va deranjez cu acest post sa-mi ziceti pentru ca am crezut ca o sa primesc multe posturi de genul.....cum poate un suporter care na fost niciodata la un meci al Stelei sa ne dea indicatii sa mergem cat mai multi pe LIA MANOLIU....ACUM INTELEGI ROSTUL MESAJULUI?
da bre inteleg. Dar eu ziceam ca atat lia Manoliu cat si Ghencea sunt tot aici in bucuresti, deci nu cred ca o sa varieze foarte mult numarul suporterilor. Majoritatea celor care vin la cele de campionat sunt oricum abonati si mai mult ca sigur ca ei vor veni si pe lia manoliu.

anamarya
4th January 2006, 11:59

da, probabil ca vor merge... mai ales abonatii.. dar problema cu distanta se pune pt cei care sunt mai "mici" si ii lasau parintii la meci pe ghencea pt ca era aproape.... nu stiu daca o sa ii mai lase pe Lia....

dargo
4th January 2006, 12:16
da, probabil ca vor merge... mai ales abonatii.. dar problema cu distanta se pune pt cei care sunt mai "mici" si ii lasau parintii la meci pe ghencea pt ca era aproape.... nu stiu daca o sa ii mai lase pe Lia....
O sa-i lase pe cei care locuiesc langa Lia.

candy_stelista4ever
4th January 2006, 17:18
asa e..o sa fie cam greu la inceput sa ne obisnuim cu un alt stadion..pt. ca eu una pe ghencea ma simteam ca la mine acasa...cand mai luam prieteni cu mine era k-lumea ca stiam tot ce mishca pe acolo...da' o sa ne obisnuim si p lia nu e asta o pb...o sa fie mai greu de 2-3 ori da' cine e suporter adevarat<asa ca mine ;) > sigur va merge la toata meciurile..macar la alea din bucuresti.trebuie sa fim la nr atatia cati eram si p ghencea ca ei sa nu ne simta lipsa...si la bine si la greu,nu??? e vedetzi... :smoking:

steauaclub.tk
4th January 2006, 18:38
Se pare ca marile lucrari la stadion vor fi doar inlocuirea gazonului si varuirea pomilor.Iata ce spune dl. Argaseala:

se fac lucrari de drenaj, irigatii si infrastructura necesara pentru un teren performant
+
se va investi incit stadionul va arata ca unul occidental
Si de fapt...
deocamdata numai terenul
Macar ceva este de bine: Vom face magazin in incinta`stadionului

candy_stelista4ever
4th January 2006, 19:37
:devil: e normal sa avem si noi magazin in incinta stadionului!!!!!! :devil: abia astept sa vad cum o sa arate totul!!!!! o sa fim cei mai tari < nu ca nu am fi,da acum mereu se gaseste cineva care sa comenteze> :devil:

LeGaL_1991
18th January 2006, 21:03
Un club cu pretentiile stelei trebuie sa aiba ceva mai mare !!FORZA STEAUA

Wholigan
19th January 2006, 00:45
Nu cred ca ar refuza nici un suporter un stadion mai mare, dar poate la fel de importante sunt si alte facilitati la stadion, cum ar fi scari mai LATE, mai multe, pavaj calumea in jurul stadionului, toalete de secolul 21, magazin calumea, cate si mai cate... S-au promis, noi asteptam.

eusunt
19th January 2006, 10:09
Nu cred ca ar refuza nici un suporter un stadion mai mare, dar poate la fel de importante sunt si alte facilitati la stadion, cum ar fi scari mai LATE, mai multe, pavaj calumea in jurul stadionului, toalete de secolul 21, magazin calumea, cate si mai cate... S-au promis, noi asteptam.

Nu are cum sa nu le faca , pentru ca in grupele CL exista un standard european si daca nu le respecti nu iti aproba astia stadionul si ce ai facut??? te califici in grupele CL dar trebe sa joci pe alt stadion acceptat de UEFA pentru ca pe al tau nu poti juca...

Apoi eu cred ca daca se muta echipa pe Manoliul inseamna ca se va face ceva pe Ghencea ca doar nu ne mutam de dragul mutatului...

Wholigan
19th January 2006, 13:48
Asa as fi sperat si eu, dar din cate am inteles (si a zis si Argaseala), tot ceea ce este in lucru este gazonul si drenajul, restul, putem visa.
Nu pot zice ca nu-l inteleg oarecum pe becali, dat fiind ca are Ghencea in cesiune pentru numai 2 ani. Poate daca intram in CL se mai imbuneaza aia din MApN. Lia Manoliu e "al nostru" pe 5 ani, si propriul nostru stadion nu il putem obtine pe mai mult de 2, penibil! Asta in conditiile in care un contract de cesiune pe 8 ani (spre ex) ar prinde bine tuturor suporterilor.

alpopa
20th January 2006, 13:08
Nu-i fac shi instalatzie de incalzire ?! :grr: Degeaba e gazonu' ca lumea dak ingheatza iarna !!! Trebe neaparat under-soil heating !

lostinspace
25th January 2006, 21:34
ma intreb daca ar putea sa puna tribune suspendate si sa fie acoperite...cat de bine ar arata :D si cu un gazon super smeker nu am mai avea probleme dar astea sunt vise deja, desi se poate realiza

p4link
25th January 2006, 21:48
Tribune suprapuse e deja prea mult .. eu vreau parcarea suporterilor renovata , cu taxa daca se poate...toalete la standarde europene, trotuare ,tabela de marcaj terenuri de antrenament, sigur pe langa gazon cu instalatie de drenaj si incalzire.

eusunt
26th January 2006, 12:27
Tribune suprapuse e deja prea mult .. eu vreau parcarea suporterilor renovata , cu taxa daca se poate...toalete la standarde europene, trotuare ,tabela de marcaj terenuri de antrenament, sigur pe langa gazon cu instalatie de drenaj si incalzire.

NU MAI PRIMIM ACCEPT DE LA UEFA!!!

Daca stadionul nu este cel putin de 4stele nu mai primim accept de joc pe propiul teren in UEFA or CL deci in ce consta:
-- utilitare de 4stele(toalete,parcari,cai de evacuare,sisteme de paza si protectie)
-- stadionul trebuie sa fie acoperit 2/3 din capacitatea lui care trebuie sa fie mai mare de 20000locuri
-- gazon impecabil cu drenaj,incalzire subterana
-- vestiare de 5stele cu toate tehnologiile de ultima ora
-- clubul ori oarsul sa detina un hotel de 5stele
-- aeroport international
-- sisteme de televizare de inalta calitate
-- nocturna cu generator propiu(caderea nocturnei se pedepseste meci pierdut)

Deci daca GG are vise erotice de CL va trebuii sa bage mana in buzunar si sa faca aceste cerinte pentru ca in Romania nu exista nici un stadion cu aceste calitati si poate devenii primul Stadion din Romania cu accept FIFA si UEFA si atunci va sta nenea GG in loja stadionului si la meciurile nationalei care va trebuii sa joace pe Ghencea....

p4link
26th January 2006, 12:49
Odata si odata trebuie sa inceapa sa bag bani in Stadionul asta , doar daca nu vrea sa faca unul nou din temelii desi nu cred ca e o idee buna , Steaua se identifica cu Stadionul Ghencea...
Iata de ce banii din Rafo sunt bineveniti...daca sunt chibzuiti cum trebuie.Aici se va vedea calitatile de manager si patron ale lui MM si GG.

lostinspace
26th January 2006, 15:41
la cati bani se baga la transferuri de jucatori mai nou e absurd sa zici ca nu se poate moderniza un stadion si care sa indeplineasca cerintele de mai sus...si chiar si cu tribune suspendate si acoperite :D

colonelu Voiculescu
26th January 2006, 15:45
Parca vad ca in 2-3 ani va trebui sa jucam la Budapesta sau Viena pt ca nu suntem capabili sa avem un stadion european

Cristi
26th January 2006, 16:02
la cati bani se baga la transferuri de jucatori mai nou e absurd sa zici ca nu se poate moderniza un stadion si care sa indeplineasca cerintele de mai sus...si chiar si cu tribune suspendate si acoperite :D
Ce simplu e se vorbim despre banii altuia :nope: Vorbim despre campionatul romaniei bre si de milioane multe de $$$. In alta ordine de idei.......nici mie nu-mi place cum arata stadionul, nu-mi convine ca merg prin noroaie la meciuri...totusi, cine crezi ca e prostul sa bage bani (ceva milioane bune de para) intr-un ceva care nu-i apartine?
Aici nu e vina lui Becali ... E vina MAPN-ului care nu-i da stadionul pe o perioada mai indelungata
Exact. Cum dreaq sa investesti 10 mil $$$ daca nu ai nici macar siguranta ca peste 2 ani iti prelungesc domnii generali contractul?

colonelu Voiculescu
26th January 2006, 16:04
Aici nu e vina lui Becali ... E vina MAPN-ului care nu-i da stadionul pe o perioada mai indelungata

p4link
26th January 2006, 20:33
Ati vazut proiectele lui CFR Cluj pentru modernizarea stadionului.Cica baga 6 milioane in el.Sper ca acest lucru sa-l ambitioneze pe al nostru Becali.Si sa faca din Ghencea cel mai frumos stadion din Estul Europei.

cogdao
26th January 2006, 21:08
Ati vazut proiectele lui CFR Cluj pentru modernizarea stadionului.Cica baga 6 milioane in el.

Vorbe...asa s-a auzit acum ceva vreme ca vor sa investeasca 20 mil. si sa construiasca unul nou...

JustMe
27th January 2006, 09:50
Vorbe...asa s-a auzit acum ceva vreme ca vor sa investeasca 20 mil. si sa construiasca unul nou...
Nu conducatorii lui CFR au zis faza cu 20 de milioane ci primaria Clujului. Si se va realiza acest proiect. Deja fostul stadion al lui U Cluj e propus pentru demolare in locul lui se va face un Mall, iar noul stadion va fi facut la marginea orasului si vor juca pe el atat CFR cat si U Cluj.

eusunt
27th January 2006, 10:01
Nu conducatorii lui CFR au zis faza cu 20 de milioane ci primaria Clujului. Si se va realiza acest proiect. Deja fostul stadion al lui U Cluj e propus pentru demolare in locul lui se va face un Mall, iar noul stadion va fi facut la marginea orasului si vor juca pe el atat CFR cat si U Cluj.

Eu tind sa cred ca la Cluj asta se urmareste prin zvonul construirii unui stadion nou ..demolarea celui vechi construirea unui Mall iar noul stadion va astepta sosirea unor fonduri... un stadion nou si modern de 30000 de locuri cu 2/3 acoperire si nocturna si toate cele necesare costa 200mil$ de unde fratilor la Cluj o asemenea investitie???

GG a spus ca va investi in Ghencea 7mil$ pentru ca Romania si mai ales Steaua in CL sa nu fie nevoita sa joace pe alte stadioane din europa pentru ca Romania nu detine nici un stadion la standardele FIFA si UEFA
Si acum chiar daca el mai are obiceiul sa se mai laude acum nu are ce face trebuie neaparat sa faca daca nu vrea reprezinte Romania cu Steaua de pe la Budapeste...

p4link
27th January 2006, 10:35
Nu ati inteles.Clujul nu vrea stadion de Champions League sau stadion de 5 stele pt echipa nationala..Deci nu le trebuie 200 mil$.Ei vor sa-l renoveze pe asta al lor.Sa mai faca o tribuna , capacitatea stadionului va fii de 16 000 locuri pe scaune.Plus instalatie de nocturna, gazon , cu instalatie de incalzire si drenaj, doar tribuna 1 acoperita,vestiare moderne si facilitati de evacuare in caz de urgente.Pentru asta au nevoie dupa proiectul lor de doar 6 milioane.Treaba cu Mall-ul este alta problema.

eusunt
27th January 2006, 10:40
Nu ati inteles.Clujul nu vrea stadion de Champions League sau stadion de 5 stele pt echipa nationala..Deci nu le trebuie 200 mil$.Ei vor sa-l renoveze pe asta al lor.Sa mai faca o tribuna , capacitatea stadionului va fii de 16 000 locuri pe scaune.Plus instalatie de nocturna, gazon , cu instalatie de incalzire si drenaj, doar tribuna 1 acoperita,vestiare moderne si facilitati de evacuare in caz de urgente.Pentru asta au nevoie dupa proiectul lor de doar 6 milioane.Treaba cu Mall-ul este alta problema.

Se va demola stadionul lui U.Cluj nu al CFR.. se va face Mall iar noul stadion va murii ca PROIECT...

Problema de care zici tu , DA!!! dar este a lui CFR cu stadionul lor actual in care patronul lor a spus ca baga 6mil$ ca sa il mai modernizeze un pic ca este varza ...

p4link
27th January 2006, 10:41
Pai asta spuneam si eu .CFR-ul a anuntat acest proiect al lor.Despre ei era vorba..

JustMe
27th January 2006, 11:50

Da, ai dreptate, eu doar am raspuns celui care a confundat ceea ce au zis cei de la CFR cu ceea ce a promis prefectura si primaria. Sa inteleaga ca nu au legatura cele doua. E prima data cand patronii de la CFR spun ca vor investi in modernizarea stadionului CFR, nu au mai promis asta in trecut, cealalta promisiune a fost a prfecturii si primariei.

JustMe
27th January 2006, 11:56
Eu tind sa cred ca la Cluj asta se urmareste prin zvonul construirii unui stadion nou ..demolarea celui vechi construirea unui Mall iar noul stadion va astepta sosirea unor fonduri... un stadion nou si modern de 30000 de locuri cu 2/3 acoperire si nocturna si toate cele necesare costa 200mil$ de unde fratilor la Cluj o asemenea investitie???

Adica ce vrei sa spui??? Nu se poate construi un stadion la Cluj??? Ai fost vreodata in Cluj??? Sti asa multe de Cluj incat sa poti sa afirmi asta??? Sau ai senzatia ca numai in capitala se fac investitii? Se incearca atragerea unor investitori pentru proiectul acesta. Nu zice nimeni ca se va face usor dar se va face. Oricum vechiul stadion al lui U se darama si singur.... Asa l-au gestionat meseriasii din PSD care au pus mana pe U Cluj. Ca sa il modernizeze ar costa in jur de 20 - 30 de mil EU de aia va fi daramat si normal se va face un Mall acolo. Si apropo nu costa 200 mil $. Nu uita ca terenul pe care se va face nu trebuie cumparat. Proiectul deja exista si a fost facut de firma care a construit stadionul lui Juventus... si investitia se va ridica la 30 -40 mil .

colonelu Voiculescu
27th January 2006, 15:44
E bine ca se face un stadion modern la Cluj
Asa Steaua va avea unde juca in cupele europene si nu va trebui sa mearga la Budapesta sau Viena

eusunt
27th January 2006, 16:00
Adica ce vrei sa spui??? Nu se poate construi un stadion la Cluj??? Ai fost vreodata in Cluj??? Sti asa multe de Cluj incat sa poti sa afirmi asta??? Sau ai senzatia ca numai in capitala se fac investitii? Se incearca atragerea unor investitori pentru proiectul acesta. Nu zice nimeni ca se va face usor dar se va face. Oricum vechiul stadion al lui U se darama si singur.... Asa l-au gestionat meseriasii din PSD care au pus mana pe U Cluj. Ca sa il modernizeze ar costa in jur de 20 - 30 de mil EU de aia va fi daramat si normal se va face un Mall acolo. Si apropo nu costa 200 mil $. Nu uita ca terenul pe care se va face nu trebuie cumparat. Proiectul deja exista si a fost facut de firma care a construit stadionul lui Juventus... si investitia se va ridica la 30 -40 mil .

Tu crezi ca numai tu stii Clujul??? si eu stiu unde este stadionul vechi al U.Cluj...odepanatura de stadion..dar terenul este bine amplasat acolo pentru un adevarat MALL in care afacerile PD+PNL sa prospere...ashea ca eu iti garantez si mai vorbim noi ca Mall`ul se va face repede iar ashea zisul stadion pentru Cluj se va face in 2000ani lumina...pe cat pariem???
Pe ce ma bazez eu ? pentru ca patronul de la CFR isi face el stadionul lui deci nu vad eu pe altii facand stadion in CJ pentru cine? U.Cluj? sa fim seriosi....

colonelu Voiculescu
27th January 2006, 16:04
Macar sa faca cineva un stadion in tara asta sa nu fim nevoiti sa jucam prin alte tari !
In legatura cu Ghencea treaba e simpla !
In momentul acesta nu corespunde normelor UEFA , iar din 2008 nu se va mai putea juca pe el meciuri din C.League /Cupa UEFA

steauaclub.tk
27th January 2006, 16:04
E bine ca se face un stadion modern la Cluj
Asa Steaua va avea unde juca in cupele europene si nu va trebui sa mearga la Budapesta sau Viena
Asta probabil ca este o gluma...proasta! Sau este inca un post care sa enerveze lumea, ca deja ne-am obisnuit in ultimul timp. Probabil ca nu ati mai fost pe Ghencea de ceva timp, altfel nu pot sa-mi explic.

colonelu Voiculescu
27th January 2006, 16:07
Cred ca nu ai fost tu pe alte stadioane din Europa ... ca sa vezi diferenta !
Momentan stadionul Ghencea e cotat la 2 stele
Din 2008 , ca sa joci in C league , iti trebuie stadion de 4 stele !
Daca voi credeti ca astia de la UEFA se joaca cu vorbele precum GG , sunteti in off-side !

eusunt
27th January 2006, 16:12
Cred ca nu ai fost tu pe alte stadioane din Europa ... ca sa vezi diferenta !
Momentan stadionul Ghencea e cotat la 2 stele
Din 2008 , ca sa joci in C league , iti trebuie stadion de 4 stele !

Tu chiar crezi ca daca nebunul asta a bagat bani in reconstructie si de reconstructia stadionului Ghencea se ocupa o firma din austria , ce te face sa crezi ca stadionul Ghencea nu va arata ca cele di Austia macar??? dar eu cred ca aia vor face treaba buna si Steaua va putea juca linistit meciurile din CL la toamna...pentru ca cele din UEFA anul acesta nu le putem juca decat pe manoliul....

colonelu Voiculescu
27th January 2006, 16:19
Becali a bagat bani in schimbarea gazon + drenaj ! Atit !
Clasificarea stadioanelor tine cont de mai multe criterii , nu numai de calitatea gazonului !
Cum am spus pina acuma ... Ghencea are 2 stele . Din 2008(sau 2010 ... nu stiu exact ) ne trebuie stadion de 4 stele !

JustMe
27th January 2006, 16:23
Tu crezi ca numai tu stii Clujul??? si eu stiu unde este stadionul vechi al U.Cluj...odepanatura de stadion..dar terenul este bine amplasat acolo pentru un adevarat MALL in care afacerile PD+PNL sa prospere...ashea ca eu iti garantez si mai vorbim noi ca Mall`ul se va face repede iar ashea zisul stadion pentru Cluj se va face in 2000ani lumina...pe cat pariem???
Pe ce ma bazez eu ? pentru ca patronul de la CFR isi face el stadionul lui deci nu vad eu pe altii facand stadion in CJ pentru cine? U.Cluj? sa fim seriosi....
Patronul de la CFR doar il modernizeaza pe ala. Oricum pe ala nu se va putea juca in CL cum viseaza el. Si mai stiu ceva ca vin alegerile si deocamdata Boc a facut cam tot ce a promis in Cluj. Nu am zis ca numai eu stiu Clujul dar poate ca stiu mai bine ca tine ce se intampla in Cluj mai ales ca sunt din Cluj. :offtopic:
Oricum aici e vorba de Steaua. Sper sa faca jj un stadion care sa le bage in buzuna pe alea din Europa de Est... :romania:

eusunt
27th January 2006, 16:29
Patronul de la CFR doar il modernizeaza pe ala. Oricum pe ala nu se va putea juca in CL cum viseaza el. Si mai stiu ceva ca vin alegerile si deocamdata Boc a facut cam tot ce a promis in Cluj. Nu am zis ca numai eu stiu Clujul dar poate ca stiu mai bine ca tine ce se intampla in Cluj mai ales ca sunt din Cluj. :offtopic:
Oricum aici e vorba de Steaua. Sper sa faca jj un stadion care sa le bage in buzuna pe alea din Europa de Est... :romania:

Daca vine Boc la OTV o sai pun eu niste intrebari sa vedem cat de sigur este constructia unui MALL si cat de sigura este constructia unui stadion nou ...sa vezi tu ca Mall`ul se face uana doua iar stadionul o sa dureze ceva anishori...

JustMe
27th January 2006, 16:58
Daca vine Boc la OTV o sai pun eu niste intrebari sa vedem cat de sigur este constructia unui MALL si cat de sigura este constructia unui stadion nou ...sa vezi tu ca Mall`ul se face uana doua iar stadionul o sa dureze ceva anishori...
Aici sunt de acord cu tine... :) S-a si zis asta :P

lostinspace
29th January 2006, 19:08
stadionul Ceahlaului are nocturna mai nou si ma bucura asta...daca ar investi cat mai multe echipe in stadioane nu ar mai fi problema asta cred ca ar trebui interventia mass mediei aici daca s-ar mediatiza aceasta problema intens sigur s-ar lua niste masuri primul stadion e mai greu dupa toti o sa preia exemplul

elena_steaua
31st January 2006, 19:19
:pray: parca pe gigi il stiam ca pe un om care se tine de cuvant cand promite ceva
nu-i asa gigi?
ai promis multe dar parca prea putine ai facut pt steaua

DUMY86
1st February 2006, 14:14
Pana la urma returul se joaca pe stadionul "Lia Manoliu", sau nu? Am inteles ca nu este terminat 100% si ca e posibil sa nu se mai joace. In cazul in care totusi se joaca pe "Lia Manoliu" stie cineva daca se vand abonamente pentru retur? In mod normal asa ar fi, este un stadion aproape dublu fatza de Ghencea.

Mandark
1st February 2006, 15:06
Pana la urma returul se joaca nu se stie unde. Conducerea nu a mai dat nici o declaratie in acest sens.

colonelu Voiculescu
1st February 2006, 15:17
Sa nu ne faca astia o figura si sa nu ne lase sa jucam meciul cu Heerenveen pe considerentul ca nu e gata stadionul !
Asta inseamna meci pierdut la masa verde ... 3-0
La Uefa stadionul tb anuntat cu ceva vreme inainte ... nu-l schimbi in ziua meciului ...

KosmyN
1st February 2006, 15:24
Valeriu Argaseala a declarat ca in proportie de 100% returul se joaca pe Lia Manoliu

kpr4x
1st February 2006, 15:33
yo zic ca or sa ne puna bete in roate ..va spun yo ..la cit se doreste ca Steaua sa ajunga in fotbalul mare european .. sigur ne vor pune bete in roate

sa dea Dumnezeu sa ma insel yo ..

p4link
6th February 2006, 22:04
Iata cateva dintre cerintele pe care vor trebui sa le indeplinim in urmatorii ani pentru a mai primii licenta de joc in cupele europene.

Toalete pt un stadion de 20 000 locuri - 10 pt barbati , 10 pt femei 83 de pisoare
Parcare 10% din capacitatea stadionului in cazul nostru 2 800 locuri de parcare.
Locuri pe scaune ( la noi nu e cazul)- cel putin 90% din capacitatea stadionului
Sistem video cu circuit inchis atat pt incinta stadionului pt fiecare sector cat si in afara acestuia( intrarile in stadion, parcarea,etc.
Trasee speciale(locururi) pentru persoanele cu dizabilitati.
Cabinet de asistenta medicala.
1/3 din capacitatea stadionului trebuie sa fie acoperita.
1% din numarul de spectatori prezenti la un meci trebuie sa se regaseasca in numarul organelor de ordine.
Iesiri de urgenta pentru fiecare sector.
Sala de conferinte de presa(min 20 de locuri)
Cabine sonorizate pt televiziuni.
Intrarea pe stadion individuala prin porti gen stadionul Farul (nu stiu denumirea exacta)
Gazon practicabil

aris-din-zalau
6th February 2006, 22:10
aceste cerintze vor putea fi indeplinite doar daca MaPN ii va acorda lui Gigi Becali terenul pt. o perioada de mai mult de 10 ani, in caz contrar nu cred ca va risca Gigi Becali sa investeasca atatzia bani pentru un teren care nu ii apartzine, in fine, sa speram ca pana la urma cele 2 partzi se vor intzelege cumva, pt. ca Steaua merita sa aiba un stadion la standarde europene

p4link
7th February 2006, 12:12
Fie ca vrea fie ca nu vrea MAPN-ul aceste cerinte trebuiesc indeplinite mai devreme sau mai tarziu..altfel nu vad o alta obtiune.Si daca MAPN-ul nu ii concesioneaza stadionul Ghencea lui GG pe mai multi ani , ma intre eu ce va face cu el?Datorita lui GG s-au facut investitiile de pana acum...Trebuie sa se ajunga cat mai curand la un acord , sau va trebui sa gasim alte solutii...nu concep ca Steaua sa nu se poata inscrie in cupele Europene din cauza unor tipi din MAPN, care nu vad interesul Romaniei la urma urmei ...Daca a facut cineva ceva pe plan fotbalistic in ultimii ani a fost Steaua si mai nou Rapid...motivati parca de succesele deloc facile ale Stelei.

p4link
7th February 2006, 12:23
Daca lucrarile la Stadion ar incepe acum si tot nu cred ca pana la sfarsitul anului se pot termina .Din 1 ian 2007 intra in vigoare noul caiet de sarcini in care sunt obligatorii cele relatate mai sus.De fapt acest caiet de sarcini era valabil din anul 2000.Dar nu s-a facut mare lucru tocmai datorita binevoitorilor din MAPN

dargo
7th February 2006, 15:39
Daca lucrarile la Stadion ar incepe acum si tot nu cred ca pana la sfarsitul anului se pot termina .Din 1 ian 2007 intra in vigoare noul caiet de sarcini in care sunt obligatorii cele relatate mai sus.De fapt acest caiet de sarcini era valabil din anul 2000.Dar nu s-a facut mare lucru tocmai datorita binevoitorilor din MAPN
De fiecare data cand s-a vorbit de aceste sarcini, stiti ce s-a zis despre Ghencea? Ca este SINGURUL, UNICUL stadion din Romania la standarde internationale, marea problema fiind GAZONUL, care se va termina de facut pana la vara. Asa ca nu cred ca avem mari probleme la capitolul asta.

p4link
7th February 2006, 17:53
Toate acele cerinte din caietul de sarcini trebuiesc indeplinite daca vrem sa intram in randul Cluburilor de fotbal europene.60-70% dintre acele cerinte au fost deja puse in aplicare de catre Clubul Steaua si asa cum ai afirmat si tu dargo, este stiu faptul ca suntem singurul stadion la standarde internationale.Sunt insa cateva lucruri de facut pe langa gazon.Intrarea in stadion este execrabila, mocirla sau praful si maracinii din jurul stadionul ar trebui sa dispara , lipsa trotuarelor si a parcarilor pentru suporteri ...facilitatile pentru persoanele cu dizabilitati.. e de munca .
Bine acum carcotasii vor spune daca noi ne facem griji ce sa mai zicem de celelalte echipe romanesti...treaba lor dar situatia e grava si nu mai e timp...credeti voi ca degeaba s-a apucat GG de gazon anul acest ??Stie si conducerea de aceste noi norme ce trebuiesc indeplinite de la 1 ian 2007 .Mai aveti informatii cu privire la lucrarile de la Ghencea?... cum merg, au inceput?

superglue
11th February 2006, 12:53
Mai aveti informatii cu privire la lucrarile de la Ghencea?... cum merg, au inceput?

Am fost ieri pe acolo si eu nu am vazut nimic care sa imi indice ca s-ar lucra. Excavatorul ala si inca un utilaj erau in acelasi loc in care erau si ultima oara cand am fost la stadion. Sper sa ma insel eu..... dar..... :-|

Totusi aproape jumatate de teren era deszapezit cat de cat ...

dargo
11th February 2006, 12:57
Am fost ieri pe acolo si eu nu am vazut nimic care sa imi indice ca s-ar lucra. Excavatorul ala si inca un utilaj erau in acelasi loc in care erau si ultima oara cand am fost la stadion. Sper sa ma insel eu..... dar..... :-|

Totusi aproape jumatate de teren era deszapezit cat de cat ...
trebuie sa fie o anumita temperatura ca sa inceapa lucrarile... Eu asa stiu.

ZORRO
13th February 2006, 17:59
:drunk: Care gazon ???? Vorbiti de patinuarul Ghencea?

amarildo
23rd April 2006, 22:58
Sunt un tip putin obsedat de "imagine"(estetica) in general iar ca suporter stelist as dori sa vad stadionul emanand ceva "aer occidental". Si ma refer la niste imbunatatiri zic eu minore; ele sunt:

- schimbarea gardului de protectie din jurul gazonului care e intr-o stare proasta.

- shimbarea mantelor de publicitate cu unele electronice digitale, gen cele de pe stadionele din Spania; chiar sunt impresionat cat de bine "dau" alea. Si cred ca financiar sunt mai profitabile.

- liniile de marcaj ale gazonului sa fie mult mai lizibile, ceva gen cele de pe Camp Nou, unde nu cred ca se foloseste var pt trasarea lor.

- banca de rezerve sa fie gen Bayern, Barcelona, ma refer in special la fotolii; pana si cei de la Poli au asa ceva.

- cumpararea unui golf-car pt "raniti". Si la capitolul asta Poli ne-a luat-o inainte.

- montarea unei tabele de marcaj digitale in locul celei existente de zeci de ani.

- marirea luxilor nocturnei

- modernizarea incintei stadionului(utilitati, asfaltare, etc)

- imbunatatirea politicii de marketing pt abonamente in vederea cresterii numarului de abonati.

Poate sunt prea pretentios sau unele din doleantele mele sunt ridicole, va rog sa comentati, adaugati, corectati din(la) cele de mai sus. Sau sa imi stergeti thread-ul. :)

bytisor
25th April 2006, 09:36
-toaletele sa fie la standarde europene
-sa se vanda sucuri popcorn sau alte chestii la preturi accesibile in toate zonele stadionului-si peluze (nu cum sunt uneori mai mari ca biletele de intrare)
-Asfaltarea parcarii sa nu ne mai innamolim cand ploua\
-eliminarea bisnitei

p4link
2nd May 2006, 17:40
Prima TV: Astăzi la Focus Sport, la 18.45

Exclusivitate: Guvernul plănuieşte cedarea tuturor stadioanelor de la ministere către administraţiile locale. Un singur stadion va rămîne ministerial. Care este acesta veţi afla astăzi la Focus Sport şi tot atunci cum privesc oficialii stelişti şi cei rapidişti viitoarea lege.

colonelu Voiculescu
2nd May 2006, 19:07
Prima TV: Astăzi la Focus Sport, la 18.45

. Un singur stadion va rămîne ministerial.

Ghencea :-?

aris-din-zalau
2nd May 2006, 23:25
eu chiar ma intreb ce mama naibii face Guvernul cu stadionul asta, ca numai nu vrea sa-l cedeze lui GB, dar oricum nu vor indrzani sa nu il cedeze echipe de fotbal, pt. ca ar fi o adevarata revolutzie a fanilor impotriva Guvernului... :yup:

JustMe
3rd May 2006, 11:09
Ghencea :-?
Gresit :) Stefan cel Mic a.k.a groapa.

p4link
3rd May 2006, 11:20