PDA

View Full Version : 16. Banel Nicolita

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RedStar
15th August 2005, 07:52
Banel Nicolita
http://img176.imageshack.us/img176/6145/16nicolitabanel9jb.jpg

ANTIDINAMO
15th August 2005, 09:28
alaturi de Iacob ,Banel este un transfer reusit la STEAUA !
ieri au jucat bine si Goian + Lovin !

#EffecT
15th August 2005, 11:06
Da, ieri in afara de faptul ca am inscris patru goluri nationalului , si am castigat trei puncte "de aur" , am castigat un super fundas Goian, care dupa parerea mea este peste Baciu! despre Banel , un jucator fantastic , altceva nu mai e de spus!

andreicostea
15th August 2005, 11:31
intr-adevar, Goian a aratat in sfarsit ca poate. M-a surprins placut. Sa speram ca va continua asa si va deveni un pion in important in apararea Stelei.

ANTIDINAMO
15th August 2005, 11:42
Banel este de neoprit parca are motor ! cred ca cei din conducere o sa-l mai si menajeze deoarece are numai 20 de ani adica in meciurile mai usoare sa intre in repriza a doua !

andreicostea
15th August 2005, 11:54
Banel este de neoprit parca are motor ! cred ca cei din conducere o sa-l mai si menajeze deoarece are numai 20 de ani adica in meciurile mai usoare sa intre in repriza a doua !

...cu siguranta, de indata ce va reveni Dumitru!

eusunt
15th August 2005, 12:27
...cu siguranta, de indata ce va reveni Dumitru!

Este foarte bun in randamentul echipei.. prin energia pe care o depune imprima echipei o stare de spirit si pofta offensiva asha ca eu ash dori chiar si prin revenirea unor jucatori de baza ca el sa fie titular... Cu jucatori incisivi de gen Banel Opritza si Dumitru eu cred ca Steaua nu are decat de castigat...

ps: De Goian poate se face un Thread dar mai tarziu dupa ce il vedem si in meciurile din deplasare unde apararea este mai solicitata

Adrians
15th August 2005, 13:11
Eu mi-as dori doar doua lucruri pt.Banel si anume sa-l tina Dumnezeu sanatos si modest si banii sa nu-i ia mintile.

ANTIDINAMO
15th August 2005, 13:36
costea mai repede revine Oprita .....

anamarya
15th August 2005, 13:42
Eu mi-as dori doar doua lucruri pt.Banel si anume sa-l tina Dumnezeu sanatos si modest si banii sa nu-i ia mintile.

da.. ai mare dreptate... ca in rest talent, ambitie, forta de munca are...

AssAsin0
15th August 2005, 15:33
Goian a jucat f bine... e tare....sper sa joace la fel de bine si sa il inlocuiasca cu succes pe Mirel Radoi !!! ;)

ANTIDINAMO
15th August 2005, 15:52
sa nu uitam ca dinamue a vrut sa-l ia dar a fost mai repede gg si de oftica alde borcea l-a luat pe fratele lui Dorin !

Dani@Steaua4ever
15th August 2005, 16:32
goian nici na fost f solicitat....oricum a jucat f bine..mult peste baciu dupa parerea mea...dar trebuei sal vedem pe goian intrun meci in care sa si atace echipa adversa...

a4stagioni
15th August 2005, 17:18
daca am avea inca 2 jucatori care sa alerge cat banel cred ca am fi invincibili :D

Dani@Steaua4ever
15th August 2005, 17:48
1 al avem deja...Opritza...dar e cu pregatirea fizik in urma..dar in 2 3 saptamani o sa fie ok:D

dargo
15th August 2005, 17:50
o linie de mijloc Nicolita-Bostina-Paraschiv (Lovin)-Oprita (Dumitru) cred ca ar merge mai bine ca cea de acum.

RedStar
15th August 2005, 17:53
o linie de mijloc Nicolita-Bostina-Paraschiv (Lovin)-Oprita (Dumitru) cred ca ar merge mai bine ca cea de acum.

Cred ca mai bine intra Goian central si Radoi urca la mijloc... :wink:

ioana20
15th August 2005, 18:13

nu ca nu as avea incredere in Goian, dar mai intai ar trebui sa il vedem ce va face la Timisoara si apoi sa mai vorbim; oricum este clar peste Baciu;
si eu cred insa ca ar trebui incercata si aceasta varianta, mai ales ca daca va pleca Mirel, va trebui sa ne descurcam cu ce avem mai bun, si ar trebui sa rodam din timp si acest cuplu de fundasi centrali Ghionea - Goian; dar nu cred ca ar trebui sa se riste intr-un meci "decisiv" (adica nu in meciul cu Rosenborg)
Oricum, cred ca Protasov va alege varianta cea mai buna indiferent de cati accidentati/suspendati va avea in echipa.

ontopic: Banel e din ce in ce mai bun si prin urmare din ce in ce mai iubit de suporteri.

nemilosul
15th August 2005, 18:38
DOAMNEEEEEEEEE inca mai sunt unii care cred ca in locul lui nicolita tb sa intre mare vedeta poreclita pe buna dreptate "micul beckam"
ala tb sa zboare de la episodul zenga

dargo
15th August 2005, 18:40
nu ! Din simplul motiv ca Radoi e bun ca fundas, acolo e locul lui.

dargo
15th August 2005, 18:40
DOAMNEEEEEEEEE inca mai sunt unii care cred ca in locul lui nicolita tb sa intre mare vedeta poreclita pe buna dreptate "micul beckam"
ala tb sa zboare de la episodul zenga
Cine tata? Unde?

nemilosul
15th August 2005, 18:49

scuze am inteles io gresit :*( :wallbash: :doh:

nu ma bagati in seama

circulati circulati..... :)

oricum dumitru nu mai are ce cauta in echipa parerea mea....

dargo
15th August 2005, 19:12
scuze am inteles io gresit
nu ma bagati in seama

circulati circulati..... :)

oricum dumitru nu mai are ce cauta in echipa parerea mea....
Pana nu avem inlocuitor pt el n-avem ce face :) Si din pacate este unul dintre acei jucatori cu talent, dar fite. Lucescu spunea foarte inteligent: E simplu sa fii un antrenor rigid si serios, e mai sa stii sa vorbesti cu jucatorii. Cred ca mai merita o sansa.

jimi
15th August 2005, 19:45
nicolita e un adevarat luptator!!!merita sa joace pt steaua!

Danna
15th August 2005, 19:48
Yoy... de la Banel s`a ajuns la Florentin :)
Dupa parerea mea (shi cred ca mai sunt multzi care mi`o impartashesc) Banel este cel mai constant jucator al Stelei, are o daruire shi o ambitzie cum rar intalneshti :)) shi pe merit a devenit preferatul tribunei. Imi doresc sa ramana la fel de modest, cu bun`simtz. Parca are motor... :D Asta inseamna ca tzine la Steaua shi ar fi dispus sa faca orice pe teren pentru echipa.
Tot asha, Banele :yes:

zidane
15th August 2005, 20:03
Protasov mai trebuie sa lucreze cu Banel la capitolul concentrare, la conditie fizica si tehnica, intr-o parte, a demonstrat ce poate. Din pacate imaturitatea lui Banel isi spune cuvantul atunci cand vine vb sa finalizeze, dar vad ca incetul cu incetul capata experienta. Oricum sper sa joace si de acum inainte la fel de dezinvolt.

In leg. cu FL. Dumitru cred ca ar fi foarte bun la ora actuala deoarece avem oameni in stare sa joace baloanele aeriene si precizia centrarilor sale ar putea face ravagii atunci cand jocul nu ne-ar iesi prea bine.

nemilosul
15th August 2005, 20:15
"Sa nu uitam ca in 2001 din cauza lui am castigat campioantul si a lui Martin Tudor.. el e poate juca pe partea dreapta pe orice post.. nu are ce cauta in centru! Fl Dumitru are o viziune de joc mai buna dekt Nicolita.. si parerea mea ca Dumitru sa fie titular , iar Nicolita sa fie introdus incepand din min 65 , cand jucatori adversi sunt deja obositi , iar Nicolita fiind cunoscut ca un vitezoman"

cica din cauza lui dumitru pai daca toate mingiile treceau pe la el normal ca din 30 de centrari pe meci dadea 4-5 bune ca doar el batea cornere lovituri libere etc

aha l-am gasit pe ala care spunea ca ar tb dumitru in locu` lui nicolita

nu stiu daca cei care INCA il mai sustin pe fitosul,paraciosul, lingaul si mincinosul de dumitru

au vazut ultimele meciuri alea lui inainte sa se accidenteze ???
cred ca si extraterestrii de pe luna ii cunosc driblingul ala iar despre centrari toti am vazut ca nu mai au aceiasi precizie

"Protasov mai trebuie sa lucreze cu Banel la capitolul concentrare, la conditie fizica si tehnica"----conditie fizica si tehnica?????? mie sincer astea mi se par punctele lui forte + viteza --la finalizare ai dreptate dar la celalte nu prea inteleg

nu exista termen de comparatie intre cei 2 cel putin la capitolul caracter care dupa parerea mea conteaza foarte mult

oricum sigur o sa fie titular dumitru ca daca nu o sa zboare si protasov ca doar toata echipa se invarte in jurul lui

Dani@Steaua4ever
15th August 2005, 20:46
dumitru probabil va intra in lokul lui Bostina...banel e titular incontestabil...iar dak gibonul asi recapata forma de mai demult..centrari etc ...victoras iacob iese golgeter:D ..de dica nu mai zik...k el e cel mai bun marcator cu capu:D

dargo
15th August 2005, 20:51
dumitru probabil va intra in lokul lui Bostina...banel e titular incontestabil...iar dak gibonul asi recapata forma de mai demult..centrari etc ...victoras iacob iese golgeter:D ..de dica nu mai zik...k el e cel mai bun marcator cu capu:D
Nu cred ca va reintra in locul lui Bostina. Are un rol foarte important la mijloc si il joaca bine.

zidane
15th August 2005, 20:58
"Protasov mai trebuie sa lucreze cu Banel la capitolul concentrare, la conditie fizica si tehnica"----conditie fizica si tehnica?????? mie sincer astea mi se par punctele lui forte + viteza --la finalizare ai dreptate dar la celalte nu prea inteleg

Nemilosule citeste mai atent inainte sa postezi!!! Am zis ca la capitolul concentrare are de lucrat Banel
Referito la conditie fizica si tehnica am zis ca a demonstrat ce poate. Iti recomand sa nu postezi decat dupa ce citesti bine!!!

Referitor la Fl. Dumitru, cred ca la ora actuala singurul pe care l-ar putea inlocui este Paraschiv, care trece printr-o forma destul de slaba. Astfel Banel ar trece pe stanga, Bostina in centru si Dumitru si-ar lua locul pe banda dreapta.

Dani@Steaua4ever
15th August 2005, 21:26
dap si asta ar fi o solutie....dumitru in loku lui Para.Oricum imbucurator este faptul k Lovin spre uimirea mea incepe sa joace din ce in ce mai bine....nu ma asteptam sincer.Oricum raman la idee k dak noi anu trecut al transferam pe Caramarin asa cum a zis si Zenga anu asta aveam cel mai tare mijloc din Divizia A: Dumitru Para Caramarin Banel:) aa si cea mai buna aparare...si atac beton cu victoras si dica:D

dargo
15th August 2005, 21:41
Referitor la Fl. Dumitru, cred ca la ora actuala singurul pe care l-ar putea inlocui este Paraschiv, care trece printr-o forma destul de slaba. Astfel Banel ar trece pe stanga, Bostina in centru si Dumitru si-ar lua locul pe banda dreapta.
Exact asta am zis si eu. Numai ca am pus variante. Alaturi de Bostina in centru ar juca fie Lovin fie Para, in functie de cine este mai in forma, iar pe dreapta ar putea evolua atat Dumitru cat si Oprita.

Kod
15th August 2005, 21:44
Nicolita a demonstrat meci de meci ca merita sa i se acorde atentie. Alearga mai mult decat oricare altcineva din echipa, se lupta pentru orice minge...daca o va tine tot asa va ajunge un jucator indispensabil pentru noi.

Dumitru sa mai astepte, sa demonstreze mai intai ca mai are valoare, apoi sa ajunga din nou titular, pt ca ultimele lui meciuri la Steaua il recomanda pe banca de rezerve....deocamdata.

Apropos de Banel, cred ca poate juca si varf in unele situatii de criza, pt ca la atacanti iar nu stam foarte bine....Dinita...slab...Cristea...forma proasta...Oprita lent...mult prea lent... mai ramane doar Iacob si Dica

dargo
15th August 2005, 22:08
Oprita lent...mult prea lent...
De unde pana unde e Oprita lent? Poate asa ti s-a parut in meciul cu Rosenborg, nefiind complet refacut, dar altfel...

Marius_Black
15th August 2005, 22:20
Omul asta nu avea thread ?????????

Banel m-a impresionat profund prin daruirea si efortul enorm pe care il depune
de fiecare data cand e pe teren, indiferent daca e meci oficial sau nu.
L-am vazut prima oara in Cipru pe Tv Sport, atunci alerga la fel de mult ca si acum dar parca era putin timorat, dar acum nu are nici un fel de inhibitie ...

Sper ca aici sa se adune cat mai multe informatii despre Banel (Jardel nu-mi place deloc cum suna, nici ca jucator nu mi-a placut, pomanagiu...) , schimb de pareri, opinii, stiti voi...

Si sa se vanda cat mai multe tricouri cu 16 !
Asa este Banel a demonstrat ca nu mai are nici o inhibitie in jocul si ara terenul de-a lungul si de-a latul si totdata demostreaza ca este un jucator de baza al Stelei .Aseara am mai vazut insa si alte doua surprize:Florin Lovin si Dorin Goian carora in aparare nu le scapa nimic si ca lui Mirel nu se simte lipsa prea mult...Oricum Lovin a demostrat ca si ofensiva se poate baza pe aratand ca stie cu mingea.
STEAUA FOREVER
Apropo, LA MULTI ANI Mariilor si Marianilor si mie implicit.....

Marius_Black
15th August 2005, 22:22
Asa este Banel a demonstrat ca nu mai are nici o inhibitie in jocul si ara terenul de-a lungul si de-a latul si totdata demostreaza ca este un jucator de baza al Stelei .Aseara am mai vazut insa si alte doua surprize:Florin Lovin si Dorin Goian carora in aparare nu le scapa nimic si ca lui Mirel nu se simte lipsa prea mult...Oricum Lovin a demostrat ca si ofensiva se poate baza pe aratand ca stie cu mingea.
STEAUA FOREVER
Apropo era sa uit LA MULTI ANI Mariilor si Marianilor (si mie implicit)

Kod
15th August 2005, 22:24
De unde pana unde e Oprita lent? Poate asa ti s-a parut in meciul cu Rosenborg, nefiind complet refacut, dar altfel...

Pe langa faptul ca a mai pus ceva pe el (sau doar mi se pare mie), Oprita nu este unul dintre cei mai rapizi atacanti ai nostri...si dupa parerea mea este lent.....sper sa revina la o forma fizica mai buna.

dargo
15th August 2005, 22:44
Pe langa faptul ca a mai pus ceva pe el (sau doar mi se pare mie), Oprita nu este unul dintre cei mai rapizi atacanti ai nostri...si dupa parerea mea este lent.....sper sa revina la o forma fizica mai buna.
E datorita lipsei de activitate. Va reveni insa la ofrma optima. Insa lent nu a fost niciodata. Era unul dintre aceia care alergau dupa mingi care pareau ca singur vor iesi afara, insa tot le recupera si facea ce vroia cu ele

Pisicot
15th August 2005, 22:51
Super idee un jucator asa important nu avea un thread al lui chiar daca a fost laudat in multe ale discutii. E un jucator care imi da impresia ca atunci cand se indreapa spre minge nu uge ci i-a taxiul(un ferari). e super rapid si istet.

axl_rose_1974
16th August 2005, 00:31
si este tanar , mai are timp sa se dezvolte...

axl_rose_1974
16th August 2005, 00:32
cat despre Cristea , nu prea are minute jucate ca sa ne dam seama daca mai poate sau nu....

ANTIDINAMO
16th August 2005, 09:38
am si eu o rugaminte acest thread este despre Banel ! nu mai scrieti domne despre Cristea , Dumitru ca au thread-uri separate !

Banel este ca si Oprita jucatorul care nu renunta niciodata ! conducerea echipei trebuie sa aiba grija sa-l menajeje in jocuri cu altii mai slabi pt ca este foarte tanar 20 ani si sa nu apara suprasolicitarea ! trebuie date sanse si altora mai tineri : Enescu ,Litu ,Simion ..

Adrians
16th August 2005, 09:47
si este tanar , mai are timp sa se dezvolte...

Bine ai venit pe forumul adevaratilor stelisti.Daca vrei sa scri citeva cuvinte si despre axl rose,vezi ca ai un thread separat.

axl_rose_1974
16th August 2005, 13:18
multumesc mult , o sa-l caut...:-)

Sinaia
16th August 2005, 13:45
Banel este poate cel mai reusit transfer al lui MM de cand e la Steaua. Ma intreb cum de au renuntat cei de la Poli asa de usor la un jucator ca el...Sper sa o tina tot asa si in curand o sa-l vedem si la nationala mare, k de Florentin Petre ala m-am plictisit. Banel e cu doua clase mai bun decat Petre.

Bravo Banele !!! :yes:

zidane
16th August 2005, 13:50
Banel este poate cel mai reusit transfer al lui MM de cand e la Steaua. Ma intreb cum de au renuntat cei de la Poli asa de usor la un jucator ca el...Sper sa o tina tot asa si in curand o sa-l vedem si la nationala mare, k de Florentin Petre ala m-am plictisit. Banel e cu doua clase mai bun decat Petre.

Poli nu a renuntat la el, dimpotriva chiar s-au straduit foarte mult sa-si asigure serviciile sale dar n-au reusit. Banel nu era jucatorul lui poli, ci a unui turc. Si cum Steaua a facut o oferta mai mare acestuia, Banel a venit la Steaua

P.S.: pana acum Steaua si poli s-au luptat doar pt. 2 jucatori: Banel si Goian. Amandoi au ajuns la Steaua.

star_girl
16th August 2005, 15:09
dovada ca in echipa steaua locul de titular se castiga, indiferent cine sta pe banca e acest Banel, care munceste cat pt 2-3, bravo lui!!!
adevarul e ca e un jucator foarte valoros si indiferent ce il motiveaza (banii sau treaba lui) daca joaca bine, suporterii il iubesc... Si pe buna dreptate... Respect!!

Crys
16th August 2005, 15:12
Da Banel "Jardel" Nicolita e un transfer f bun! Sper doar sa ramana la fel de modest si cu capul pe umeri. Bravo Banel!

RedStar
16th August 2005, 15:23
Da Banel "Jardel" Nicolita e un transfer f bun! Sper doar sa ramana la fel de modest si cu capul pe umeri. Bravo Banel!

Banel Nicolita si atat. Fara Jardel !
Nu este nici o asemanare intre cei doi, Banel are 10 clase peste ala.Plus ca e si mai negru Banel :D

ANTIDINAMO
16th August 2005, 15:40
crys : porecla de Jardel data de papagalii aia din presa lui Banel este ca sa arate ca e negru ! Jardel era atacant central cu vreo 15 cm mai inalt ca Banel .
numele CORECT este Banel Nicolita si atat !
baiatul asta nu merita sa-si bata joc nimeni de el : este prea cinstit , prea muncitor si prea STELIST ! sa nu uitam ca el este singurul sprijin material al numeroasei sale familii si ca nu uita de unde a plecat ! mai are un frate care joaca fotbal la Conpet . nu stiu daca l-a vazut cineva de la STEAUA poate ca merita sa fie adus la juniorii nostri .
nu te cert ca poate nu ai stiut doar te informez .......

refas
16th August 2005, 17:08
Toata lumea il lauda pe acest Nicolita,sa fim seriosi se vede ca nu e asa bun,rateaza cam mult,si daca e laudat asa non stop,mai ales de conducere, parca vad ca o sa ajunga ca si CRISTEA.Io cred ca astia nu sunt atacanti.Acuma fiecare are o parerere

dargo
16th August 2005, 17:10
Toata lumea il lauda pe acest Nicolita,sa fim seriosi se vede ca nu e asa bun,rateaza cam mult,si daca e laudat asa non stop,mai ales de conducere, parca vad ca o sa ajunga ca si CRISTEA.Io cred ca astia nu sunt atacanti.Acuma fiecare are o parerere
Pai tocmai, e mijlocas nu atacant. Si daca nu avea nici un defect nu juca la Steaua.

anamarya
16th August 2005, 17:12

pai normal ca mai si rateaza... important e ca alearga mult, se lupta pune suflet... si mai e important faptul ca creste de la meci al meci

ANTIDINAMO
16th August 2005, 17:19
refas : Banel Nicolita (acesta este numele sau nu acest Nicolita ) este prea modest si cinstit sa-si tradeze meseria . a fost prea sarac ca sa-si bata joc de el ! sunt auta la suta sigur ca Banel Nicolita este dintr-un aluat totatl diferit ca Andrei !

axl_rose_1974
16th August 2005, 19:32
refas : Banel Nicolita (acesta este numele sau nu acest Nicolita ) este prea modest si cinstit sa-si tradeze meseria . a fost prea sarac ca sa-si bata joc de el ! sunt auta la suta sigur ca Banel Nicolita este dintr-un aluat totatl diferit ca Andrei !

Corect...

Rafas , sa stii ca daca imi spui unul mai bun in tara pe postul lui Banel Nicolita , iti trimit prin posta 1.000 euro... :pimp:

Steaua_rap
16th August 2005, 19:34
Nuj cat are splina Banel, dar alearga k turbat!.........O sa-mi iau tricou cu el! :P......IO cred k are un dar sa fuga aja repede! Goian, fundas extraoridnar!....

Dani@Steaua4ever
16th August 2005, 21:16
Goian inca nu sia aratat clasa...sutn f curios dak o sal bage Oleg in meciu cu Poli..io unu nu cred k al baga deoarece nu poate sa fak fata la viteza lui Gigel sau a lui Mansour.Oricum ami place mai mult k Baciu...desi sa fim sinceri nu prea a fost solicitat in meciu cu Fc national....adik in joku aerian e imbatabil asta e clar..dar cand se trezeste cu unu k bucur mansour..nu stiu cum o sa se descurce...ramane de vzt!

dargo
16th August 2005, 21:19
Goian inca nu sia aratat clasa...sutn f curios dak o sal bage Oleg in meciu cu Poli..io unu nu cred k al baga deoarece nu poate sa fak fata la viteza lui Gigel sau a lui Mansour.Oricum ami place mai mult k Baciu...desi sa fim sinceri nu prea a fost solicitat in meciu cu Fc national....adik in joku aerian e imbatabil asta e clar..dar cand se trezeste cu unu k bucur mansour..nu stiu cum o sa se descurce...ramane de vzt!
Eu cred ca-l baga pe Goian. Tocmai, ca sa vada de ce e in stare.

ViNyL
16th August 2005, 21:23
Bun Nicolita...place cel mai mult datorita determinarii.
D.p.d.v. tehnic nu imi pare a fi cine stie ce dar conteaza ca pune suflet pentru echipa.

Dani@Steaua4ever
16th August 2005, 22:54
Da si mei miar place sal bage pe Goian..sa vedem klarr ce poate sa fak impotriva unor atacanti buni..dar avand in vedere k e f lent ..nu stiu..oleg va decide.Banel compenseaza lipsa tehnici prin viteza ambitie etc...in timp va deveni si mai tehnic..mai are nevoie de experienta!

ANTIDINAMO
17th August 2005, 09:33
domne eu zic sa-i faceti un thread lui Goian daca nu exista ca acesta este pt Banel Nicolita !

eusunt
17th August 2005, 12:28
Da si mei miar place sal bage pe Goian..sa vedem klarr ce poate sa fak impotriva unor atacanti buni..dar avand in vedere k e f lent ..nu stiu..oleg va decide.Banel compenseaza lipsa tehnici prin viteza ambitie etc...in timp va deveni si mai tehnic..mai are nevoie de experienta!

Cand a fost adus M.Lacatus la Steaua era echipamentul prea mare pentru el era firav si nu avea tehnica...in schimb muncea mult alerga ca nebunul si punea suflet in fiecare meci.. poate multi il stiti pe Marius mai batran dar eu va spun de cand a venit primul meci de la Brasov...

Exact si Banel poate momentan are mult de lucru cu tehnica cu luciditatea fazelor cu rautatea in joc dar promite mult si se vede in jocul lui, Dica de ar avea determinarea lui Jardel ar fi cel mai bun jucator din tzara dar din pacate Dica le cam doarme pe teren se trezeste da un gol apoi adoarme ,... asta este sunt 2 jucatori complecti diferiti dar Dica va avea de pierdut atunci cand Banel va si marca meci de meci...

De Goian ce sa zic ca fizic arata a fundas dar si el si Ghionea ar face bine sa lucreze mult la viteza de reactie ...

ANTIDINAMO
17th August 2005, 12:38
eusunt bravo domne aceeasi senzatie am cand ma uit la Banel Nicolita parca il vad pe LACA la inceputuri mai ales ca sunt bruneti amandoi .

valentin.ultras
17th August 2005, 14:56
Nicolita se bazeaza pe driblingul in viteza...insa cu timpul va reusi in 1-2 ani va deveni liderul acestei echipe mai ales ca Mirel va pleca....
Cel mai mult mi-as dori sa ne calificam cu golul lui in Ucl pt ca merita asta.....pt el asta ar conta si mai mult dekt banii cred....
Oricum tot ce cont este calificare pe care nu avem voie sa o ratam.....

SA VINA UCL!!!!

anamarya
17th August 2005, 15:25
Cand a fost adus M.Lacatus la Steaua era echipamentul prea mare pentru el era firav si nu avea tehnica...in schimb muncea mult alerga ca nebunul si punea suflet in fiecare meci.. poate multi il stiti pe Marius mai batran dar eu va spun de cand a venit primul meci de la Brasov...
adevarul e ca marea majoritate si-l aduc aminte pe Laca de dupa 90.. dar in tinerete asa era... cam cum e Banel acuma...

Valentin... chiar ca ar merita.. daca merita careva sa dea golul calificarii ala e Banel

ANTIDINAMO
17th August 2005, 16:12
domnisoara anamarya ar fi bine ca BANEL NICOILTA mai intai sa-i faca pe aia din TM !sa le scoata fumurile din cap !

star's child
17th August 2005, 16:14
ma intreb daca nu le pare rau celor de la timisoara ca l-au dat.... :devil:

dargo
17th August 2005, 16:27
ma intreb daca nu le pare rau celor de la timisoara ca l-au dat.... :devil:
Lasa-i si pe aia in durerea lor. L-au dat pe Nicolita, apoi s-au dat mari si tari, auzi declaratie: "Dobos s-a dus la Bacau cu o oferta de nerefuzat pt Goian", si surpriza, Goian a aterizat in Ghencea, apoi au luat juma de echipa de la National. Si mama vezi ca nu merge jocu. Pai la ce nebunie e acolo poa sa vina si mama lui de Ronaldo ca tot n-o sa se intample nimic. Asta e daca faci transferurile dupa auzite. Pun pariu ca daca il intrebi pe Rosianu de vreun pusti de la tineretu lui Poli AEK (apropo, au tineret???) se uita la tine ca la felu paispe. Nici nu cred ca au urmarit vreun jucator inainte de a-l aduce, s-au luat dupa ce au citit prin presa...
Iar saracu Olaroiu s-a trezit cu jucatori la Poli de oarece valoare si nu stie cum sa o intoarca, sa se disculpe. Cik jucatorii sunt de vina ca nu merge jocul. Ba eu cred ca antrenoru e de vina ca nu ii invata scheme, nimic.

ANTIDINAMO
17th August 2005, 16:35
dargo tu crezi ca Oli este scula de antrenor ? te inseli bre amarnic !

LoMax8
17th August 2005, 19:07
Banel e sef si dak se tine de treaba si de fotbal nu de "bani" va fi supertare. Poate va ajunge mare. Eu asa sper. Are o fuga de nici rapidul nu-l ajunge...

dargo
17th August 2005, 19:09
dargo tu crezi ca Oli este scula de antrenor ? te inseli bre amarnic !
tocmai asta ziceam. Ca e varza.

PaulS TM
17th August 2005, 19:18
domnisoara anamarya ar fi bine ca BANEL NICOILTA mai intai sa-i faca pe aia din TM !sa le scoata fumurile din cap !
Pana una alta il facem noi pe Banel sa regrete ca si-a batut joc de noi cand a plecat la......(mi-e scarba sa scriu numele). Nici nu-si imagineaza ce il asteapta.

Si cand te gandesti ca acum vreo 2 luni ati fi facut orice sa vina la voi. Dupa prima infrangere e deja varza. Gandire de bucuresteni, nu mai am ce comenta.

PaulS TM
17th August 2005, 19:21
Pana una alta pe Banel il asteapta iadul. O sa-l facem noi sa regrete ce a facut atunci cand a plecat la.......

Si cand te gandesti ca acum vreo 2 luni ati fi dat orice sa vina la voi. Acum dupa prima infrangere e deja varza. Gandire de bucuresteni, nu mai am ce comenta.

#Caddy
17th August 2005, 19:27
Pana una alta pe Banel il asteapta iadul. O sa-l facem noi sa regrete ce a facut atunci cand a plecat la.......

Si cand te gandesti ca acum vreo 2 luni ati fi dat orice sa vina la voi. Acum dupa prima infrangere e deja varza. Gandire de bucuresteni, nu mai am ce comenta.
gandire de banatean... :accident2

anamarya
17th August 2005, 19:29
Pana una alta il facem noi pe Banel sa regrete ca si-a batut joc de noi cand a plecat la......(mi-e scarba sa scriu numele). Nici nu-si imagineaza ce il asteapta.

Si cand te gandesti ca acum vreo 2 luni ati fi facut orice sa vina la voi. Dupa prima infrangere e deja varza. Gandire de bucuresteni, nu mai am ce comenta.

sincer ma intreb cum suporti culorile forumului... complicat... si cum accesezi forumul...daca iti e scarba... si sa stii ca Banel a ales corect... acum joaca oficiale in UCL.. nu amicale "aranjate"
referitor la partea cu Oli... iti aduci aminte ca a fost la noi? si n-a rezistat?

#Caddy
17th August 2005, 19:32
sincer ma intreb cum suporti culorile forumului... complicat... si cum accesezi forumul...daca iti e scarba... si sa stii ca Banel a ales corect... acum joaca oficiale in UCL.. nu amicale "aranjate"
referitor la partea cu Oli... iti aduci aminte ca a fost la noi? si n-a rezistat?
lasa k oli rezista .. la echipe din astea :cenzurat:

dargo
17th August 2005, 19:59

Imi explici si mie cum si-a batut joc prin faptul ca a plecat la mai bine?

Dani@Steaua4ever
17th August 2005, 22:36
o sa fie meciu greu cu poli....dar dica victoras banel unu din ei sigur o baga in ate:D ..si nu doar 1 data:))0

Wholigan
18th August 2005, 01:27
E bine sa va mai ganditi asa, dupa ce cititi postul unui suferind de la timisoara, ca nu toti sunt asa, nu toti mor de oftica fiindca le-au plecat din jucatori la o echipa mai mare, nu toti isi schimba echipa ca pe sosete, nu toti sunt grei de cap si vor sa fie vedete penibile.

In ceea ce-l priveste pe Oli, a fost deja la Steaua, si nu s-a descurcat. In vara toata lumea ar fi vrut sa vina Hagi sau sa se intoarca Zenga la echipa, nu a pomenit nimeni nimic de Olaroiu, dar shtiu ca v-ati fi simtit onorati sa ii auziti numele printre numele antrenorilor doriti de STEAUA, asa ca iti inteleg "confuzia".

Wholigan
18th August 2005, 01:28
E bine sa va mai ganditi asa, dupa ce cititi postul unui suferind de la timisoara, ca nu toti sunt asa, nu toti mor de oftica fiindca le-au plecat din jucatori la o echipa mai mare, nu toti isi schimba echipa ca pe sosete, nu toti sunt grei de cap si vor sa fie vedete penibile.

In ceea ce-l priveste pe Oli, a fost deja la Steaua, si nu s-a descurcat. In vara toata lumea ar fi vrut sa vina Hagi sau sa se intoarca Zenga la echipa, nu a pomenit nimeni nimic de Olaroiu, dar shtiu ca v-ati fi simtit onorati sa ii auziti numele printre numele antrenorilor doriti de STEAUA, asa ca iti inteleg "confuzia" PaulsTMjksda...

Ed_T
18th August 2005, 02:29
Eu cred ca cei de la Poli vor si ei o rivalitate cum este intre Steaua si Dinamo, doar ca ei nu inteleg ca Steaua nu isi face rivalitate cu o echipa care turul trecut se lupta sa supravietuiasca.

ANTIDINAMO
18th August 2005, 09:39
domne cei care administreaza acest site chiar ii lasa pe ,,violati'' sa faca ce vor ei pe aici ? dupa ce ca bubuie de inteligenti ce sunt mai au si ,,arogante'' de prost gust !
bai invatati sa folositi periuta de dinti si sapunul si apoi sa va dati cu parerea despre toate !

eusunt
18th August 2005, 11:11
domne cei care administreaza acest site chiar ii lasa pe ,,violati'' sa faca ce vor ei pe aici ? dupa ce ca bubuie de inteligenti ce sunt mai au si ,,arogante'' de prost gust !
bai invatati sa folositi periuta de dinti si sapunul si apoi sa va dati cu parerea despre toate !

Eu zica ca mai bine nu mai citim ce scriu diperatzi astia din Tm ...si se potolesc ei...pentru ca daca se simt bagati in seama se cred si mari ,...precum si javrele ei daca bat cu 4,5 prin campionat cu echipele alea mici si varza cred ca europa va fi la picioarele lor..vise taica vise... le doresc si lor si lui CFR si la rrApid drum lung in Europa dar din pacate cu modul cum joaca cand vor da de echipe omogene si tehnice vai de capul lor.. pai alde Omonia ,jalghiris ei cred ca alea is oglinzile adevaratei lor valoare?se insala sa vada ei cand or da de echipe Spaniole ...atunci sa te tzii

Cat despre Banel cei din Tm ar face mai bine sa il aplaude ca este singurul fost jucator de la ei care joaca la o echipa in CL... ca poate il ambitioneaza pe Banel si vrea sa dea gol cu Poli atunci saa vedem cine il mai tine de la ei

ANTIDINAMO
18th August 2005, 11:46
eusunt cam asa este domne dar sa vina astia la tine acasa si sa te injure nu prea e bine ! intodeauna cei inteligenti cedeaza primii !

PaulS TM
18th August 2005, 17:09
Imi explici si mie cum si-a batut joc prin faptul ca a plecat la mai bine?
La mai bine ? Care mai bine ? Ce i ofera steaua si nu i ofera Poli ? Voi jucati in preliminariile CL, corect, dar la noi poate simtii intradevar atmosfera de Cl, datorita suporterilor care vin la meci si canta, indiferent daca stau la tribuna sau la galerie. La noi tot stadionul e o galerie. Voua cred ca v-ar trebui niste scaune care sa cante singure, ca altfel cei cativa spectatori nu pot acoperi sunetul vantului.
Stiti ce a zis Nicolita cand a fost la nationala mica ? Ca i este dor de atmosfera de la Timisoara, de suporterii de aici si ca de-abia asteapta sa vina sambata. Ce Dumnezeu i faceti ? Chiar asa penali sunt suporterii stelei de a prins baiatu atata dor de noi ?

RedStar
18th August 2005, 17:13
La mai bine ? Care mai bine ? Ce i ofera steaua si nu i ofera Poli ? Voi jucati in preliminariile CL, corect, dar la noi poate simtii intradevar atmosfera de Cl, datorita suporterilor care vin la meci si canta, indiferent daca stau la tribuna sau la galerie. La noi tot stadionul e o galerie. Voua cred ca v-ar trebui niste scaune care sa cante singure, ca altfel cei cativa spectatori nu pot acoperi sunetul vantului.
Stiti ce a zis Nicolita cand a fost la nationala mica ? Ca i este dor de atmosfera de la Timisoara, de suporterii de aici si ca de-abia asteapta sa vina sambata. Ce Dumnezeu i faceti ? Chiar asa penali sunt suporterii stelei de a prins baiatu atata dor de noi ?

Ce-i oferea Steaua si nu-i oferea Poli ?
TITLUL DE CAMPION !!!

Si cand a spus ca ii e dor de Timisoara a spus-o fiindca e o persoana cu foarte mult bun simt si a mancat si el o paine la Timisoara.

Intreaba-l daca vrea sa se intoarca nu daca ii e dor ;)

Kishcutia
18th August 2005, 17:20
ia pune mana si citeste ce am scris unui coleg de al tau...nu ma mai obosesc ca nu merita! dar mai incetati o data sa va laudati singuri ca e aiurea.

PaulS TM
18th August 2005, 17:21
Ce-i oferea Steaua si nu-i oferea Poli ?
TITLUL DE CAMPION !!!

Si cand a spus ca ii e dor de Timisoara a spus-o fiindca e o persoana cu foarte mult bun simt si a mancat si el o paine la Timisoara.

Intreaba-l daca vrea sa se intoarca nu daca ii e dor ;)
Dupa "intampinarea" de sambata nu o sa mai vrea sa se intoarca niciodata. Nici ca jucator la Poli, nici ca adversar. Dupa meci (daca scapa cu bine) o aibe traume psihice. Cand o sa auda de Timisoara o sa-si inchipuie imediat cum arata iadul.

RedStar
18th August 2005, 17:23
Dupa "intampinarea" de sambata nu o sa mai vrea sa se intoarca niciodata. Nici ca jucator la Poli, nici ca adversar. Dupa meci (daca scapa cu bine) o aibe traume psihice. Cand o sa auda de Timisoara o sa-si inchipuie imediat cum arata iadul.

LOL !

E doar un meci de fotbal, daca ai temperatura ia niste aspirina ceva ...

star's child
18th August 2005, 17:25
ma intreb daca sa-ti raspund asa cum meriti...da' mi-e ca nu te prinzi...

referitor la nicolita...te-ai gandit ca nu a vrut sa jignesca pe nimeni...bravo lui ca a raspuns asa, dar pun pariu ca daca il intrebi unde prefera sa joace n-ar sta mult pe ganduri!

elyzutzawz
18th August 2005, 17:27
Mey "POLI TIMISOARA-viitoarea campioana a Romaniei",stai in banca ta k mai aveti mult pana sa va faceti echipa kre sa se bata la titlu!acum ceva timp va zbateati la retrogradare si vreti primul loc.viseaza in continuare.

Kishcutia
18th August 2005, 17:28
Mey "POLI TIMISOARA-viitoarea campioana a Romaniei",stai in banca ta k mai aveti mult pana sa va faceti echipa kre sa se bata la titlu!acum ceva timp va zbateati la retrogradare si vreti primul loc.viseaza in continuare.
au aceleasi sanse la titlu ca si U Craiova!

star's child
18th August 2005, 17:28
ok...sper ca nu toti suporterii timisoreni sunt la fel de frustrati ca tine...
ce mare pacat a facut nicolita??? doamne, fereste...

Kishcutia
18th August 2005, 17:29
ok...sper ca nu toti suporterii timisoreni sunt la fel de frustrati ca tine...
ce mare pacat a facut nicolita??? doamne, fereste...
problema e ca a plecat la "rivala"...numai ca ei nu-si dau seama ca sunt prea varza ca sa fie numiti rivalii nostri :)

elyzutzawz
18th August 2005, 17:29
au aceleasi sanse la titlu ca si U Craiova!
AI dreptate :punk:

elyzutzawz
18th August 2005, 17:32
Nu ne e frica de Poli Timisoara.

anamarya
18th August 2005, 17:34
problema e ca a plecat la "rivala"...numai ca ei nu-si dau seama ca sunt prea varza ca sa fie numiti rivalii nostri :)

auzi rivali... m-a facut sa rad.... :bye: :bye: :bye: baieti...

star's child
18th August 2005, 17:35
bine,bine, dar una e sa joci la o candidata la titlu(pe care l-a si castigat :D) care apoi se bate pt CL, si alta e sa joci la timisoara...e chiar atat de greu de inteles???...
daca nu ma insel moldovan a dat o declaratie destu de realista...ar trebui sa se gandeasca la asta timisoreanul nostru..

2_fast_4_you
18th August 2005, 17:47
poli?cine-i poli?poli se da mare dar e doar o echipa de :cenzurat:

2_fast_4_you
18th August 2005, 17:50
felicitari lui banel nicolitza(jardel) :yes: un jucator care merita sa fie titular

RedStar
18th August 2005, 17:53
poli?cine-i poli?poli se da mare dar e doar o echipa de :cenzurat:

poli = rocar + bragadiru + petrol

Si ajunge cu Poli pe thread-ul lui Banel Nicolita, este unul special pentru "rivali"...

RedStar
18th August 2005, 17:57
felicitari lui banel nicolitza(jardel) :yes: un jucator care merita sa fie titular

inteleg dreptul la libera exprimara dar ... FARA JARDEL !!!!

am si eu un pitic pe creier care tropaie cand aude de J*****

Please !

Sinaia
18th August 2005, 18:05

PaulS TM, treziti-va bah copilasi la realitate. Poate k la voi or fi 40.000 de suporteri la mfiecare meci, dar pt mine galeria lui poli nu este decat o masa de oameni haotici care vin si canta la stadion dar care nici nu cunosc fenomenul de fotbal.

In legatura cu atmosfera de CL de la Poli, stai tu linistit copilash. Voi mai intai sa invatzati sa scrieti si sa pronuntzati corect Uefa Champions League.Pana atunci insa ... ciocu' mic.

In ce priveste declaratia lui Banel despre faptul ca-i e dor de atmosfera de la Timisoara, stai sa ne calificam noi in UCL si sa simta pe pielea lui atmosfera din Ghencea din cupele europene. Din pacate pt voi...atmosfera ca aia nu o sa aveti voi niciodata, nici daca va strangeti tot Banatul :punk:

Adrians
18th August 2005, 19:16

Unde ai vazut tu declaratia lui Banel legata de atmosfera de la Timisoara ?
Vreau un raspuns scris nu din auzite.In plus,nu uita un lucru si anume ca la voi este o atmosfera mai ca lumea numai din aceasta iarna,de cind echipa a fost luata de BkP,in rest afluenta serioasa ati avut doar la meciurile mari.Prin urmare ce atmosfera a pierdut Banel ? Te referi cumva la meciul Steaua - Poli de la sfirsitul campionatului trecut ?

Adrians
18th August 2005, 19:23
Terminati cu cifre de genul 40000 spectatori.Daca au avut atitea locuri inainte de montarea scaunelor,atunci au pierdut cam 5 % dupa montare.Scadeti inca 10% datorita faptului ca FIFA nu permite vinzarea de bilete la capacitatea maxima.Asta in situatia cind suporterii vin in numar mare la toate meciurile.In realitate stadionul este full numai la meciurile cu Steaua si Dinamo si probabil UTA.
Apoi nu uitati cel mai important lucru - Poli este o echipa cu suporteri numai din judet
- este de fapt si singura echipa de A din judet - pe cind Steaua este numarul 1 atit in Bucuresti unde mai sint dinamo si rapid cit si in tara.Cum putem sa comparam o echipa
" de judet " cu una " nationala "

PaulS TM
18th August 2005, 19:32
In ce priveste declaratia lui Banel despre faptul ca-i e dor de atmosfera de la Timisoara, stai sa ne calificam noi in UCL si sa simta pe pielea lui atmosfera din Ghencea din cupele europene.
Poate ca o sa simta......daca bate vantul mai tare...... :ym24: In turul 3 preliminar ati avut mai putin de 10 000. In turul 2 erati vreo 5000 iar la aceeasi ora pe Dan Paltinisanu erau 40 000. Mi-ar fi rusine in locul vostru sa vorbesc despre public si suporteri.

Vreau un raspuns scris nu din auzite.In plus,nu uita un lucru si anume ca la voi este o atmosfera mai ca lumea numai din aceasta iarna,de cind echipa a fost luata de BkP,in rest afluenta serioasa ati avut doar la meciurile mari.Prin urmare ce atmosfera a pierdut Banel ? Te referi cumva la meciul Steaua - Poli de la sfirsitul campionatului trecut ?
Am fost si la meciul ala. Si nu mi-a placut deloc ce am vazut in ghencea. La noi cand canta toate tribunele se zguduie stadionul. La voi nimic. Galeria de-abia daca am auzit-o, desi ca tribunele sunt foarte aproape. Aiurea. Voi nu stiti sa faceti atmosfera. Si la sfarsit cand tot stadionul trebuia sa se bucure si sa sarbatoreasca voi ati stat si v-ati uitat la artificii. Penalibil. Se auzeau jucatorii cum sarbatoreau. In tribune era liniste totala.

A zis Radoi la televizor intr-un interviu pentru TVR Timisoara.

Kishcutia
18th August 2005, 19:34
a zis radoi ca lu nicolita ii e dor de atmosfera din timisoara?
:wallbash:

mika
18th August 2005, 20:57
Ce parere aveti despre capitanul nostru Mirel Radoi?A ramas si pt voi ca si pt mine acelasi jucator care este gata sa-si dea oricand viata pe teren...sau conflictul cu Piturca va facut sa va schimbati parerea?

Kishcutia
18th August 2005, 21:00
esi offtopic rau!

#Caddy
18th August 2005, 21:06
@kish:trebuie sa ii intelegem pe cei noi veniti ;) i suppose so... :whistling
@mika:aici se vb de banel

Dani@Steaua4ever
18th August 2005, 21:07
astai tare....ne intereseaza parerea timisorenilor despre capitanul nostru mirel radoi..lol.

axl_rose_1974
18th August 2005, 21:10
ce dulce e baiatul asta PaulS TM....
vine cu niste declaratii pe care nu le-a vazut nimeni...
Terminati cu prostia asta cu suporterii...STEAUA este pe primul loc la prezenta suporterilor la meciuri , detasat...IN TOATE ZIARELE !

axl_rose_1974
18th August 2005, 21:12
Cat despre Banel , este normal sa ii fie dor de atmosfera de la Timisoara...Acolo nu avea presiune pe umeri cum are la Steaua....Dar nici rezultate....lol...Cand o sa joace pe terenul Stelei la meciuri cu Rapid si Dianmo si Poli , o sa vada el atmosfera...Capacitatea Stadionului Steaua ESTE MAI MARE decat al lui Poli sau Rapid sau Dinamo....Nu mai spun de atmosfera care este pe Steaua....

pinet
18th August 2005, 21:16
ce cautati la poli pe site?????
MARSH BAH IN COCOTIER ca mirositi!CRA CRA

#Caddy
18th August 2005, 21:30
ce cautati la poli pe site?????
MARSH BAH IN COCOTIER ca mirositi!CRA CRA
alt violat plictisit de viata...
semnatura va e dedicata ;)

s0me1
18th August 2005, 21:32

Uite cine se dadea mare si tare :doh: :doh: :doh:

PaulS TM
18th August 2005, 21:40
Capacitatea Stadionului Steaua ESTE MAI MARE decat al lui Poli sau Rapid sau Dinamo....Nu mai spun de atmosfera care este pe Steaua....
Asta numai daca-l mariti..... :smile: :twisted: :twisted: Deja exagerati cu aberatiile. Voi va credeti cei mai tari in toate, chiar daca e adevarat doar in mintea voastra.

PaulS TM
18th August 2005, 21:50
a zis radoi ca lu nicolita ii e dor de atmosfera din timisoara?
:wallbash:
Da. Doar au fost colegi la nationala de tineret zilele astea.

dargo
18th August 2005, 21:52
Asta numai daca-l mariti..... :smile: :twisted: :twisted: Deja exagerati cu aberatiile. Voi va credeti cei mai tari in toate, chiar daca e adevarat doar in mintea voastra.
Mda... Intr-adevar, ne depasiti la toate. la numar de puncte in clasament, la numar de titluri, cupe, supercupe, ce sa mai, la palmares, la valoarea jucatorilor...
Hai mai las-o moarta ca nu sunteti nici pe departe asa de importanti pe cat va credeti.
Nicolita a spus ca ii e dor de atmosfera de la Timisoara, unde, recunosc, sunt mai multi spectatori decat pe Ghencea. Dar dupa cum vezi, suporterii din tribuna nu sunt suficienti pentru a face performanta. Am mai zis: suporterii isi dau mult prea mare importanta.

Adrians
18th August 2005, 22:30
Da. Doar au fost colegi la nationala de tineret zilele astea.

Daca a spus S.Radoi ca lui Banel ii este dor de Timisoara este clar ! Cum poate sa-i fie dor de atmosfera din tribuna unui jucator care a stat intr-un oras numai citeva luni ? Cum poate sa-i fie dor de Timisoara,cind numai cu 2 saptamini in urma Banel declara ca i s-a facut pielea de gaina cind stadionul Steaua ii striga numele ? Cum poate sa-i fie dor de Timisoara unui jucator care acum 2 luni primea tricoul de campion in Templul fotbalului romanesc si caruia patronul tocmai i-a majorat contractul la 80000 dolari ?
Las-o jos ca tine doar la copiii de 12 ani.

RedStar
18th August 2005, 22:32
$80k la 20 de ani ?

Nice... :)

Adrians
18th August 2005, 22:32
Mda... Intr-adevar, ne depasiti la toate. la numar de puncte in clasament, la numar de titluri, cupe, supercupe, ce sa mai, la palmares, la valoarea jucatorilor...
Hai mai las-o moarta ca nu sunteti nici pe departe asa de importanti pe cat va credeti.
Nicolita a spus ca ii e dor de atmosfera de la Timisoara, unde, recunosc, sunt mai multi spectatori decat pe Ghencea. Dar dupa cum vezi, suporterii din tribuna nu sunt suficienti pentru a face performanta. Am mai zis: suporterii isi dau mult prea mare importanta.

dargo,eu cred ca Banel a spus ca isi aminteste cu placere de atmosfera din Timisoara,un lucru de altfel politicos si normal,dar de aici si pina la a regreta este cale lunga.

Adrians
18th August 2005, 22:34
$80k la 20 de ani ?

Nice... :)

Hopefully this is just the beginning.

PaulS TM
18th August 2005, 22:46
dargo,eu cred ca Banel a spus ca isi aminteste cu placere de atmosfera din Timisoara,un lucru de altfel politicos si normal,dar de aici si pina la a regreta este cale lunga.
A spus ca i este dor nu ca regreta. Si chiar nu ma intereseaza daca ma crede cineva sau nu. Problema voastra.

PaulS TM
18th August 2005, 22:49
Avem tot ce ne trebuie pentru a face performanta. Cei mai buni jucatori, cel mai mare buget, cel mai tare stadion, cel mai tare public, cea mai tare galerie.

#Caddy
18th August 2005, 22:51
Avem tot ce ne trebuie pentru a face performanta. Cei mai buni jucatori, cel mai mare buget, cel mai tare stadion, cel mai tare public, cea mai tare galerie.
dar nu sunteti o echipa! :naughty:

RedStar
18th August 2005, 22:52

Bah, asta e thread pentru Banel Nicolita nu pentru Poli AEK !!!
La voi in Timisoara nu e forum ?
Va pun eu unul...

pinky
18th August 2005, 22:52
1.nu aveti cei mai buni jukatori si asta se va dovedi in timp
2.nu aveti cel mai tare stadion

PaulS TM
18th August 2005, 22:57
dar nu sunteti o echipa! :naughty:
Da, asta ne lipseste. Dar putem acoperi prin valoarea jucatorilor.

#Alex
18th August 2005, 23:00
Deja ati demonstrat asta la Bacau.

dargo
18th August 2005, 23:03
De acord cu publicu, si poate chiar si cu bugetu. La jucatori nu prea. Valoarea se va vedea pe teren. Uita-te si tu la campionatele de pana acum. La inceputul fiecarui campionat au fost cel putin 2 echipe care s-au laudat ca au aceleasi lucruri. acum sunt 4. Si fie ca vrei sa recunosti sau nu, Rapid, Steaua, Dinamo si Poli au aceleasi sanse la titlu.
Nu exista reteta pentru performanta. Trebuie sa faci o diferenta intre necesar si suficient. Tot ce ai scris mai sus este necesar, nu suficient.

rosalbastra
18th August 2005, 23:04
vreau sa se intoarca neaga.....

rosalbastra
18th August 2005, 23:06
cum adik poli viitoarea campioana?
ce nai avzut ultima etapa?

#Alex
18th August 2005, 23:14
:offtopic:
Daca aveti ceva respect pentru Banel incetati sa mai scrieti offtopicuri pe acest thread.
Eventual creati un thread in sectiunea Off-topic unde n'aveti decat sa ii contraziceti pe informaticienii din tm.

Pisicot
19th August 2005, 00:09

Defapt MM a reusit sa-l ia inainte sa vina noua conducere, el a spus ca il urmarea de 3 anii si nu dorea sa-l piarda deaceea s-a si grabit asa tare cu semnarea contactului. Daca se grabea transferul lui Mansur(scuze daca am scris gresit) ar fi ajuns si el in Ghencea. Cum a venit noua conducere toate transferurile au fost blocate.

Ed_T
19th August 2005, 00:22
Poate ca o sa simta......daca bate vantul mai tare...... :ym24: In turul 3 preliminar ati avut mai putin de 10 000. In turul 2 erati vreo 5000 iar la aceeasi ora pe Dan Paltinisanu erau 40 000. Mi-ar fi rusine in locul vostru sa vorbesc despre public si suporteri.

Am fost si la meciul ala. Si nu mi-a placut deloc ce am vazut in ghencea. La noi cand canta toate tribunele se zguduie stadionul. La voi nimic. Galeria de-abia daca am auzit-o, desi ca tribunele sunt foarte aproape. Aiurea. Voi nu stiti sa faceti atmosfera. Si la sfarsit cand tot stadionul trebuia sa se bucure si sa sarbatoreasca voi ati stat si v-ati uitat la artificii. Penalibil. Se auzeau jucatorii cum sarbatoreau. In tribune era liniste totala.

Ma dar tu esti un om foarte frustrat se pare. Vezi ca poate se prabuseste stadionul de la atata zgaltiala cat ii dati

Ana712
19th August 2005, 00:23
Ma dar tu esti un om foarte frustrat se pare. Vezi ca poate se prabuseste stadionul de la atata zgaltiala cat ii dati
Hahahaha!Ce tare!!!

ANTIDINAMO
19th August 2005, 09:36
domne acest thread este despre Banel Nicolita si voi bagati offtopicuri la greu !
alo admin+ moderatori bre democratie sa fie dar sa se respecte regulile !

Sinaia
19th August 2005, 11:31

Da PaulS TM, asa e. Insa singurul lucru care va lipseste cu desavarsire este o echipa. Cand o sa aveti si voi echipa atunci sa mai comentati. :fotbal:

Sinaia
19th August 2005, 11:41
Sunt sigur k Banel e mai mult decat incantat de mutarea sa in Ghencea. Era pacat ca un jukator k el sa se rateze pe la nu stiu ce echipa de provincie(de ex. Poli). Probabil a si vazut diferentza de a juka la o echipa de provincie si ce inseamna sa joci la campioana Romaniei.

elyzutzawz
19th August 2005, 14:21
Da, asta ne lipseste. Dar putem acoperi prin valoarea jucatorilor.
Jucatorii,luati individual,pot fi buni,dar e mult pana la formarea unei echipe.jucatorii trebuie sa fie uniti,sa se simta unul pe altul.e foarte important.

PaulS TM
19th August 2005, 16:46
Jucatorii,luati individual,pot fi buni,dar e mult pana la formarea unei echipe.jucatorii trebuie sa fie uniti,sa se simta unul pe altul.e foarte important.
Jucatorii care au venit la Poli sunt profesionisti si foarte valorosi. Iar un asemenea jucator in general nu are probleme de adaptare. Plus ca majoritatea sunt veniti de la National si se cunosc foarte bine. Si nu uita ca in retur, desi am transferat aproape o echipa intreaga, am facut 30 de puncte, adica cu 1 mai putin decat voi. Atunci am putut fi o echipa si acum nu ? Eu zic ca problema la Poli nu e echipa ci partea psihica. Deja toata lumea se credea campion inca dinainte campionatului. La meciul cu Juventus s-a strigat de nu stiu cate ori Poli campioana. Jucatorii simt ca daca nu castiga campionatul e moarte curata si atunci se suprasolicita.

Kishcutia
19th August 2005, 19:05
Jucatorii care au venit la Poli sunt profesionisti si foarte valorosi. Iar un asemenea jucator in general nu are probleme de adaptare. .
pana si jucatorii de la chelsea au avut probleme pana au format o echipa...si da ei erau cu adevarat profesionisti si valorosi!!

Cristi
19th August 2005, 19:50
Jucatorii care au venit la Poli sunt profesionisti si foarte valorosi. Iar un asemenea jucator in general nu are probleme de adaptare.
paulica......................ma copilashule fara minte, citeste semnatura mea ............. recunosti cuvintele alea? :whistling

anamarya
19th August 2005, 20:16
:offtopic:
Daca aveti ceva respect pentru Banel incetati sa mai scrieti offtopicuri pe acest thread.
Eventual creati un thread in sectiunea Off-topic unde n'aveti decat sa ii contraziceti pe informaticienii din tm.

total de acord... nu aratam pic de respect pt Banel daca asa a ajuns topicul lui...

hai sa revenim la subiect.... care credeti cas utrn sansele sa marcheze maine?

dax
19th August 2005, 20:38
Ce intrebari.. care sunt sansele sa marcheze maine.. aceleasi pe care le are si Radoi. Common...

Tot respectul pentru Banel. Cred ca pune cea mai multa daruire si pasiune in joc dintre toti ros-albastrii. Si ma bucura asta, ca poate ii molipseste si pe ceilalti. Nesu deasemenea imi place pentru daruire si sacrificiu pentru echipa.

Ce conteaza insa este sa nu mai fie egoisiti si daca stiu ca nu au sanse sa marcheze, atunci sa paseze naibii unui jucator care este intr-o pozitie favorabila.

Maine e meci mare. Trebuie sa le scoatem aerele timisorenilor. Sper ca Banel sa marcheze. A jucat prea bine in ultima vreme. E nevoie sa marcheze si el. Sa speram ca o va face. Si el si ceialalti. Poate nu un 1-8 , dar un 0-3 ar fi perfect maine. Forza Steaua !

anamarya
19th August 2005, 20:41
Ce intrebari.. care sunt sansele sa marcheze maine.. aceleasi pe care le are si Radoi. Common...

avand in vedere faptul ca Mirel e suspendat iar Banel mai mult ca sigur va fi titular... nu stiu ce sa inteleg din raspunsul tau :innocent:

dax
19th August 2005, 20:50
avand in vedere faptul ca Mirel e suspendat iar Banel mai mult ca sigur va fi titular... nu stiu ce sa inteleg din raspunsul tau :innocent:

Banel pare sa fie servantul perfect. E rapid, dribleaza bine si-si pune bine in valoare colegii.

Comparatia cu Radoi nu se aplica acum. Uitasem pe moment ca e suspendat. Sunt cu gandul in Norvegia.

anamarya
19th August 2005, 20:52
ok.. nu stiam la ce te referi.... si de aia am precizat... pt ca ma derutasei f tare cu comparatia pe care ai facut-o

PaulS TM
19th August 2005, 22:34
paulica......................ma copilashule fara minte, citeste semnatura mea ............. recunosti cuvintele alea? :whistling
Tu esti papagalul lui Oli ?

zidane
22nd August 2005, 11:20
"Pentru fotoreporteri, Bănel Nicoliţă e un chin. Nu ca să-l prindă, ci ca să scape de el. Din 200 de fotografii de la un meci, Bănel apare în 160. Dacă vrei să ilustrezi lupta oarbă, dai de Bănel. Cînd ai nevoie de un fault, cel mai spectaculos e cel suferit de Bănel. Un duel aerian? Bănel. Un dribling? Bănel. Un prim-plan transfigurat? Nici o problemă! Uite-l pe Bănel!

Sînge, transpiraţie şi gol, toate sînt descrise de acest jucător omniprezent, care aleargă cu aceeaşi poftă pe ploaie, pe huiduieli şi pe aplauze. De la Cătălin Hîldan, fotbalul nostru n-a avut de-a face cu un Forrest Gump care să cucerească dintr-o dată şi pentru totdeauna sufletul tribunei" GSp

Foarte frumos ceea ce a scris Tolontan. Sper ca Banel sa citeasca acest mic editoria si sa-si dea seama cat de mult il apreciem, atat noi cat si ceilalti si sa ramana acelasi jucator harnic si fara fite, pe cae-l cunoastem cu totii.

ANTIDINAMO
22nd August 2005, 11:42
Banel Nicolita cand intra la joc uita de toate si toti si este pe tot terenul !
poate plictisesc dar poate ma aud cei din conducere : Banel Nicolita are doar 20 de ani aveti grija la suprasolicitare ! eu zic ca in meciuri cu echipe mai slabe sa se odihneasca !
poate unt offtopic dar nu pot sa ma abtin : cu ce ochi se uita Cristea la Banel Nicolita ?

anamaria
22nd August 2005, 12:40
poate unt offtopic dar nu pot sa ma abtin : cu ce ochi se uita Cristea la Banel Nicolita ?
Hai sa incercam sa nu cream discutii care nu-si au rostul, mai ales acum, inaintea UNUI MECI ATAT DE IMPORTANT...

ANTIDINAMO
22nd August 2005, 13:06
anamaria si tu crezi ca Oleg il ia in calcul pe Cristea pt acest meci important ?

anamaria
22nd August 2005, 13:11
anamaria si tu crezi ca Oleg il ia in calcul pe Cristea pt acest meci important ?
Am inceput sa am incredere in Oleg; daca el considera ca Andrei e "in echipa" la meciul asta... ok
Insa nu la asta ma refeream. Au mai existat pe forum in trecut discutii de genul: trebuia pus ala, nu trebuia sa joace ala... care nu au facut bine, mai ales pentru moralul jucatorilor. De-asta spuneam, ar fii bine sa evitam...

anamarya
22nd August 2005, 16:58
Foarte frumos ceea ce a scris Tolontan. Sper ca Benl sa citeasca acest mic editoria si sa-si dea seama cat de mult il apreciem, atat noi cat si ceilalti si sa ramana acelasi jucator harnic si fara fite, pe cae-l cunoastem cu totii.

intr-adevar f frumos.. m-a socat cand am citit azi dimineata aceste cuvinte... care sunt emotionante si foarte adevarate

anamarya
22nd August 2005, 18:29
De regiune superior
Adrian Georgescu

Sînt mitic. O spun şi am s-o spun întotdeauna cu mîndrie, pentru că personajul lui Caragiale de la care ni se trage porecla cu iz răutăcios este un geniu, chiar dacă unul delăsător şi fanfaron. Se mişcă uşor în lumea ideilor şi are umor, unul greu de înţeles în toate zonele ţării.

Poate şi un pic ţigan, cine ştie? Sîngele înaintaşilor noştri a curs prin multe albii. Pe aici, din fericire, n-au trecut doar arieni. Aş vrea să fiu şi un pic sîrb sau machedon, dar mi-e teamă că nu-s.

Bănel Nicoliţă e sigur ţigan. E negru la chip, nu şi la suflet. Aduce atît de mult bun-simţ în jocul de fotbal, pe care nu ţin minte să-l fi păcălit vreodată, încît îmi doresc să văd fuga aia a lui dezordonată şi la naţională. Iar în meciul de la Timişoara "ţigan" a fost un altul, care l-a urmărit pe tot terenul cu talpa ridicată şi care merita 3 cartonaşe roşii. Probabil că bunul simţ apare mai lesne între pereţi de chirpici decît între termopane.

Mitici sau nu, ţigani sau nu, drumul nostru spre Vest, înainte de a străbate Timişoara, trece prin noi înşine. Iar singurul domeniu în care ar trebui să alegem cu ochii închişi rasa superioară este cel al vinurilor.

P.S. Charlie Chaplin, întrebat odată cu maliţie dacă este evreu, a dat un răspuns de o eleganţă maximă, care mereu trebuie reamintit rasiştilor: "Nu am această onoare".

22 august 2005
gsp

ANTIDINAMO
23rd August 2005, 09:38
complet adevarat ce spune georgescu in editorial ! nu vreau sa ma dau mare dar aceleasi lucruri simple frumoase si adevarate am spus si eu despre Banel Nicolita un pic mai inainte pe acest thread !

unde sunt domne magraonii aia cu amenzile pt rasism ? unde sunt machitorii aia de la frf si liga ? de ce nu amendeaza echipa din TM si-i suspenda terenul pt mizeriile ce le-au strigat ,, marea galerie '' a echipei poliaek ? sau numai STEAUA si rrapid trebuie pedepsite ?

eusunt
23rd August 2005, 13:42
complet adevarat ce spune georgescu in editorial ! nu vreau sa ma dau mare dar aceleasi lucruri simple frumoase si adevarate am spus si eu despre Banel Nicolita un pic mai inainte pe acest thread !

unde sunt domne magraonii aia cu amenzile pt rasism ? unde sunt machitorii aia de la frf si liga ? de ce nu amendeaza echipa din TM si-i suspenda terenul pt mizeriile ce le-au strigat ,, marea galerie '' a echipei poliaek ? sau numai STEAUA si rrapid trebuie pedepsite ?
Mai astia ori aveau televizoarele fara sunet?...cum nu au auzit ?se auzea clar cum strigau "tzigane" pai si atunci ce mai asteapta? amenda + stadion suspendat...adica pentru clubul steaua se pot da amenzi si etape suspendate si pentru poli NU????????? idiotzii dreaqu "banat not Romania" da au dreptate Banat incultura banat jungla, banat is Sahara...vai de viatza lor Violatoare... scria in ziar o gagicutza ca Timisoara a fost un Rosemborg de Romania niste MACELARI.. mereu Steaua trebe sa plece de la Timisoara cu unul cap spart si unul nasul rupt ...acum un an Nesu si Ghionea acum Banel si Bostina...acum un anu am venit calificati sper si anul asta sa venim calificati... FORZA STEAUA !!! BAFTA MULTA ECHIPEI STEAUA!!!

ANTIDINAMO
24th August 2005, 09:41
sa fi obosit Banel Nicolita ? aseara in Norvegia nu prea a jucat bine !

bytisor
24th August 2005, 10:05
n-a oibosit dar ca si in tur miza si-a spus cuvantul pe cei tineri!(vezi nesu).Banel am spus-o de multe ori va fi poate undeva intre mutu si hagi,dar mai are mult de munca!

ANTIDINAMO
24th August 2005, 10:45
domne m-am saturat sa dam vina pe miza , gazon , noroc , vreme ,arbitrii , adversari , etc . ha sa fim realisti !

anamarya
24th August 2005, 18:45

posibil sa fi obosit... dar cred ca mai degraba l=au marcat aia cum trebe... la inceput avea surpriza de partea lui.. acuma gata... toata lumea stie ca poate, motiv pt care il si pun in marcaj

colonelu Voiculescu
24th August 2005, 18:58
Banel e un jucator de perspectiva . E cam dezordonat si are momente in care ii lipseste concentrarea . In plus , inca nu centreaza prea bine .
E tinar , are cand sa cresca in valoare pt ca talent are . Cel mai important e ca nu are fitze , ca alti jucatori ..

nicolita_16
24th August 2005, 22:53
domne m-am saturat sa dam vina pe miza , gazon , noroc , vreme ,arbitrii , adversari , etc . ha sa fim realisti !
Ai dreptate...Nu-mi place s-o spun dar fotbalul romanesc nu are valoare..nici makr STEAUA n-a putut sa treaca de o echipa de nivel mediu...:((Asta este..suntem in a3a lume a fotbalului... :cry:

Ana712
25th August 2005, 00:22
Banel e un jucator de perspectiva . E cam dezordonat si are momente in care ii lipseste concentrarea . In plus , inca nu centreaza prea bine .
E tinar , are cand sa cresca in valoare pt ca talent are . Cel mai important e ca nu are fitze , ca alti jucatori ..
100% de acord...

P.s.:ce jucator de la steaua are dupa parerea ta fitze?

pinky
25th August 2005, 01:00
cristea;))

i0nutz83
25th August 2005, 02:19
sa ne mai lase si cioara asta... prea se umfla..

Wholigan
25th August 2005, 03:39
Hai, fugi la Poli pe forum, ca prea ai mentalitate de polist.
Cioara aia este cel mai bun jucator al Stelei din acest inceput de sezon, jucatorul care depune cel mai mult efort pe teren, si un jucator foarte apreciat, nu numai de catre stelisti.
Tu si restul cainilor puteti sa ziceti sa va mai lase cioara aia pe site-ul celor de la poli daca vreti.

FATAluiMIREL6RADOI
25th August 2005, 04:09
Banel Nicolita...bun jucator...un adevarat luptator..poate saracia la impins de la spate sa joace asa bine...a fost o alegere buna aducerea lui in Ghencea...pana acum a jucat exemplar...rusine..rusine pt suporterii celor de la pOLI tim...nu credeam ca`l vor primi asa de urat...cu injuraturi,jigniri si huiduieli...sincer..mi`am schimbat parerea despre acesta galerie care parea sa fie cea mai frumoasa...si onesta

pinky
25th August 2005, 04:11
oricat ar fi fost de ambitionat de starea materiala,banel fara un pik de talent macar, si zic asta in ipoteza cea mai sumbra(dupa parerea mea este un jukator valoros care trebuie doar sa persevereze)va reusi sa faca multe!cat despre "primirea"de care a avut parte l timisoara p undeva e d inteles atit suporterilor!

The Pretender
25th August 2005, 04:13
sa ne mai lase si cioara asta... prea se umfla..

M-ai scos din sarite...mm de j..
Sa te ineci cu microfonul de la statie, crainicul .....
Prefer sa traiesc printre tiganii ca el, decat printre romanii ca tine. Este el mai negru la piele, dar caracterul si sufletul lui este mai "alb" ca tine.........

ANTIDINAMO
25th August 2005, 09:46
ionutz83 pacat de tine ca esti tanar . ce ai zice daca cineva ti-ar zice : ba tarane din targoviste taci ba ca esti prost !
mai sunteti cativa pe acest site care in loc de argument folositi numai jigniri !
pacat de tine daca doar atata poti ...
sincer te compatimesc si mi-e rusine ca existi !

Danna
25th August 2005, 10:54
Banel nu a excelat in meciul de la Rosenborg, dar miza jocului a fost prea mare. Pur shi simplu mi se rupea inima cand il vedeam cum plange dupa meci :( O sa treaca peste, cel mai important e sa nu cada psihic. Sper sa`shi revina... pentru ca Steaua are nevoie de Banel. Banele, Capu` sus, mergem tot inainte.

Cristi
25th August 2005, 11:15
Prefer sa traiesc printre tiganii ca el, decat printre romanii ca tine. Este el mai negru la piele, dar caracterul si sufletul lui este mai "alb" ca tine.........
Subscriu ......................... sincer sa fiu nu ma mira comportamentul asta.................m-am convins de mult ce-i poate pielea "marelui ultras de targoviste".

anamaria
25th August 2005, 11:17
Subscriu ......................... sincer sa fiu nu ma mira comportamentul asta.................m-am convins de mult ce-i poate pielea "marelui ultras de targoviste".
Am fost avertizati de admin sa ignoram posturile lui... nu inteleg de ce inca va mai cramponati...

ANTIDINAMO
25th August 2005, 11:24
acest thread este pt Banel Nicolita ! sa scriem doar despre Banel Nicolita !

Tusca_radoi
25th August 2005, 13:27
Nicolita in curand va deveni cel mai iubit jucator al echipei, deci daca ramane JIJI va fi vandut Banel!

ANTIDINAMO
25th August 2005, 13:59
Tusca ti-am urmarit toate cele 9 posturi ! domne incearca sa fii mai coerent ca doar vreo doua sunt inteligibile ! in rest sunt toate pline de ,,arogante '' !

anamaria
25th August 2005, 14:03
Tusca ti-am urmarit toate cele 9 posturi ! domne incearca sa fii mai coerent ca doar vreo doua sunt inteligibile ! in rest sunt toate pline de ,,arogante '' !
Eu va propun pentru moderator! :D

anamarya
25th August 2005, 14:12

perfect de acord... dar nu are rost sa incerci sa-i explici... e mult prea mult pt el...

ANTIDINAMO
25th August 2005, 14:55
mersi anamaria dar sunt prea in varsta . e vremea sa va vedem pe voi astia tinerii si in putere de ce sunteti in stare !

anamarya sa aplicam povata strabuna : intr-o disputa cu un ,,prost'' intotdeauna cel inteligent cedeaza primul !

colonelu Voiculescu
25th August 2005, 19:12
Dincolo de laudele meritate , trebuie sa remarcam ca Banel e inca un jucator dezordonat care poate fi anihilat usor de un aparator experimentat , asa cum s-a intimplat cu Rosenborg
In plus , nu stie sa dribleze prea bine iar pt un jucator de banda centreaza cam prost

Nu vreau sa ma intelegeti gresit , e un jucator cu potential , fara fite (F important) dar mai are de lucru
In acest inceput de campionat a fost alaturi de Iacob cel mai bun jucator

zidane
25th August 2005, 20:25
Banel centreaza destul de bine dar nu din actiune si asta e din cauza ca se grabeste desi ar avea suficient timp. La dribling poate sta mai prost dar compenseaza prin viteza, care este mai necesara unui mijlocas de banda decat tehnica. Daca ar lucra putin la masa muscalara ar deveni in scurt timp unul dintre cei mai buni mijlocasi de banda din Europa, deoarece potential are si viziunea jocului o va capata odata cu experienta.

colonelu Voiculescu
25th August 2005, 20:31
Banel centreaza destul de bine dar nu din actiune si asta e din cauza ca se grabeste desi ar avea suficient timp.

De acord , inca lipsa de experienta isi spune cuvintul .

ANTIDINAMO
26th August 2005, 09:32
Banel Nicolita este un copil de buna calitate (are 20 ani ) este o ,,perla'' care trebuie slefuita cu atentie ! v-ati gandit ca poate si el a obosit si ca ar trebui menajat ?
din pacate in situatia actuala a lotului (extrem de subtire) este cam greu daca nu imposibil ....

Ciprian Bojan
27th August 2005, 14:18
Banel centreaza destul de bine dar nu din actiune si asta e din cauza ca se grabeste desi ar avea suficient timp. La dribling poate sta mai prost dar compenseaza prin viteza, care este mai necesara unui mijlocas de banda decat tehnica. Daca ar lucra putin la masa muscalara ar deveni in scurt timp unul dintre cei mai buni mijlocasi de banda din Europa, deoarece potential are si viziunea jocului o va capata odata cu experienta.Important e ca VREA!!! In rest, sa fie sanatos. fara el si numai cu oprita ar fi mai greu. banel poa' sa joace si pe stanga, dar nu face prea bine faza de aparare. Parerea mea! :cool:

zidane
28th August 2005, 12:30
"În urmă cu aproximativ o săptămână, Bănel Nicoliţă a trecut cu brio examenul care l-a făcut şofer cu
acte în regulă. Posesorul unui autoturism Peugeot 206 CC, “Jardel” a renunţat la taximetrişti, prieteni sau chiar la
şofer personal şi îşi conduce singur maşina. Fotbalistul este la volan la fel de sigur pe el ca şi pe teren, astfel încât, deşi începător, Nicoliţă nu vrea să aibă în dreapta lui un profesionist, el descurcându-se în ale şoferiei." Prosport

Felicitari Banele pt. permis si masina!!! Tot ce ai obtinut pana acuma in viat a a fost numai prin munca ta, felicitari inca odata!!!

Ontopic: @ANTIDINAMO: sunt de acord ca Banel ar trebui menajat in unele meciuri, problema e ca la ora actuala nu avem un inlocuitor capabil pt. el: unii sunt accidentati, altii in criza de forma; singura solutie ar fi urcarea lui Ogararu la mijloc si trecerea lui Mirel pe partea dreapta.

dargo
28th August 2005, 14:31
Daca il urcam pe Ogararu destabilizam defensiva, si asa destul de subreda. Oprita pe dreapta ce are?

zidane
28th August 2005, 14:39
Daca Mirel va juca bine pe partea dreapta nu cred ca am subrezi defensiva deoare cuplu Goian-Ghionea e destul de bun si a facut fata pana acum. Iar in legatura cu Oprita am precizat ca unii sunt in criza de forma. (Cred ca e blestemul tricoului cu nr. 7, asa cum zicea Lacatus mai demult)

dargo
28th August 2005, 15:02
Daca Mirel va juca bine pe partea dreapta nu cred ca am subrezi defensiva deoare cuplu Goian-Ghionea e destul de bun si a facut fata pana acum. Iar in legatura cu Oprita am precizat ca unii sunt in criza de forma. (Cred ca e blestemul tricoului cu nr. 7, asa cum zicea Lacatus mai demult)
Nu cred ca a jucat destul incat sa ne dam cu parerea despre forma actuala. In plus, si Dinita poate juca mijlocas dreapta.

huty
28th August 2005, 22:37
Intradevar Nicolita este un jucator care pune suflet pentru STEAUA, dar sa nu-l uitam pe OPRITA care este un jucator formidabil care ar trebui sa joace titular...

ZIZOU
29th August 2005, 12:13
Nicolita este un jucator talentat dar fara experienta.

ANTIDINAMO
29th August 2005, 13:13
dargoseala de ce nu-l dati pe Dinita + Curt la sportul ? mai bine luati domne un pusti de la aia !

se pare ca Oleg este antrenor : l-a odihnit pe Nicolita o repriza cu otelul !

anamarya
29th August 2005, 14:09
Felicitari Banele pt. permis si masina!!! Tot ce ai obtinut pana acuma in viat a a fost numai prin munca ta, felicitari inca odata!!!
Ontopic: @ANTIDINAMO: sunt de acord ca Banel ar trebui menajat in unele meciuri, problema e ca la ora actuala nu avem un inlocuitor capabil pt. el: unii sunt accidentati, altii in criza de forma; singura solutie ar fi urcarea lui Ogararu la mijloc si trecerea lui Mirel pe partea dreapta.

subscriu la felicitari...

in legatura cu urcarea lui Ogararu... nu stiu daca ar fi o solutie de lunga durata, dar merita incercat

ANTIDINAMO
29th August 2005, 16:14
zidane : pana la urma nu ai pleact . sincer ma bucur !
solutie este o repriza Banel Nicolita una Oprita !

dany_el
1st September 2005, 19:28
solutie perfecta

anamarya
1st September 2005, 19:30

interesanta idee.... :shock: dar nu stiu.. poate daca am reusit sa-i "inghesuim" pe amandoi :naughty:

The Pretender
2nd September 2005, 00:11

Da ce, suntem in curtea scolii, unde mai trag pustanii o miuta si joaca prin rotatie, sa nu se supere colegul ?
Cel care va fi mai in forma, are tot dreptul de a juca. Oricum, eu cred ca atat Oprita si Banel au loc in echipa. Oprita poate sa joace varf mai retras, unde poate deveni si servant pentru Iacob, iar Banel pe dreapta.

ANTIDINAMO
2nd September 2005, 09:20
nu uitati ca Oprita inca nu poate juca un meci intreg ....

alice26
2nd September 2005, 12:42
Oprita e unul din cei mai buni juktori ai Stelei, sa nu uitam cat de bine juca si cat de iubit era de suporteri inainte de accidentare...va juca cu timpul din ce in ce mai mult si isi va recapata postul de titular, dar si Banel va juca la fel ca inainte...nu-i nici o competitie intre ei...

Ciprian Bojan
2nd September 2005, 12:55
interesanta idee.... :shock: dar nu stiu.. poate daca am reusit sa-i "inghesuim" pe amandoi :naughty:Da' Oprita nu poate juca langa Iacob? Se poate juca si cu un sg. inchizator ca sa putem si noi castiga meciuri, nu cred ca Steaua e numai echipa de contraatac. :yup:

ANTIDINAMO
2nd September 2005, 13:02
Oprita poate juca oriunde chiar si in poarta dar uiti esentialul : Daniel nu poate juca acum mai mult de 30 min deoarece nu este pus la punct cu pregatirea !

anamarya
2nd September 2005, 13:25
Da' Oprita nu poate juca langa Iacob? Se poate juca si cu un sg. inchizator ca sa putem si noi castiga meciuri, nu cred ca Steaua e numai echipa de contraatac. :yup:

dar am castigat meciuri... si joaca cu doi inchizatori pt ca nu avem alti mijlocasi de valoare, asta e profilul celor pe care ii avem... nu are legatura cu nr de atacanti

ANTIDINAMO
2nd September 2005, 13:30
anamarya be cool ! mare este gradina Ta Doamne !

Ana712
2nd September 2005, 18:00
nu uitati ca Oprita inca nu poate juca un meci intreg ....
Isi revine el sunt 100% sigura!

ioana_steaua
2nd September 2005, 18:52
eu zic ca oprita a demonstrat ca poate atat cat a fost pus sa joace asa ca...si mai cred c-ar fi perfect in atac ca sa-i paseze lui nicolita pt gol :razz:

balteanu_marius
5th September 2005, 21:15
"Sper sa imi imbunatatesc jocul cu fiecare meci", a declarat Nicolita, devenit un obisnuit in echipa nationala de tineret. "Nu as pleca insa la nici un alt club. Iubesc Steaua, nu o dau nici pe un club din Spania, nici pentru un milion de dolari".

Bebe
6th September 2005, 02:05
„Inter vine degeaba după Nicoliţă”

După ce emisari de la Inter Milano l-au urmărit pe Bănel Nicoliţă în meciul de tineret România - Cehia 0-0 şi au rămas plăcut impresionaţi, Gigi Becali nici nu vrea să audă de plecarea mijlocaşului său. "Cei de la Inter să facă întîi o ofertă clară, dar îi asigur că o fac degeaba. Bănel nu este de vînzare, ca de altfel nici un jucător din lotul Stelei", a declarat ieri Becali. - GSP

ANTIDINAMO
6th September 2005, 10:00
ati auzit declaratia lui Banel Nicolita in care zicea ca nu pleaca de la STEAUA nici pt 1 mil$ salariu ?
mai exista un Nicolita , Stelian de 16 ani care joaca in D . ar fi bine daca l-ar vedea cei din conducere si daca merita sa-l aduca la juniorii STELEI !

#EffecT
6th September 2005, 12:16
ati auzit declaratia lui Banel Nicolita in care zicea ca nu pleaca de la STEAUA nici pt 1 mil$ salariu ?
mai exista un Nicolita , Stelian de 16 ani care joaca in D . ar fi bine daca l-ar vedea cei din conducere si daca merita sa-l aduca la juniorii STELEI !
Ar fi o idee buna , dar nu stiu daca mm are timp :D, oricat cred ca ar face treaba buna la Steaua , merita incercat poate este o solutie buna pentru Steaua

Blue17
6th September 2005, 14:09
Cred k ar fi o pierdere enorma sa il vanda pe Nicolita da cred k Gigi se tine de cuv si nu`l vinde

ANTIDINAMO
6th September 2005, 15:40
cine a zis ma ca il vinde pe Banel Nicolita ? tu ai citit postarile de mai sus ?

Blue17
6th September 2005, 20:30
mah am zis DACA

ANTIDINAMO
7th September 2005, 11:10
Banel Nicolita a zis ca nu pleaca de la STEAUA nici pe 1 mil $ salariu .
gg aka vulturu' a zis ca citez ,, Banel nu e transferabil '' .

pe de lata parte acelasi Banel Nicolita a zis ca nu doreste ca poliaek sa fie sanctionata ca au strigat ,,occidentalii '' aia murdarii la adresa lui si ca ii iarta daca au facut-o !

huo poliaek ! daca ursu d.v. si magraonii aia de la frf nu vor lua masuri atunci chiar trebuie sa protestam !

ioana20
7th September 2005, 17:10
Cazul Nicoliţă a fost clasat
Comisia de Disciplină a FRF a judecat incidentele produse la meciul Poli Timişoara - Steaua (0-0). Atunci, mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă, a fost înjurat de către spectatori. "Am clasat cazul din lipsă de probe. Este o decizie care nu face bine fotbalului", a declarat preşedintele comisiei, Doru Viorel Ursu. Bănel Nicoliţă a declarat: "Eu nu am auzit nimic din tribună. Eram prea concentrat pe teren."

ANTIDINAMO
7th September 2005, 17:19
Banel Nicolita este de bun simt !
machitorii astia de la frf in frunte cu d.v. ursu sunt sub orice critica !
astia din ziarele de sport , de la tv au urlat peste tot despre infamiile pe care le strigau ,,occidentalii '' pe stadion !

constat pe zi ce trece ca gg aka vulturu'' are din ce in ce mai multa dreptate ........

sunt sigur ca STELISTII in special cei din Transilvania vor tacea malc !

anamarya
7th September 2005, 17:24
Banel Nicolita a zis ca nu pleaca de la STEAUA nici pe 1 mil $ salariu .
gg aka vulturu' a zis ca citez ,, Banel nu e transferabil '' .

pe de lata parte acelasi Banel Nicolita a zis ca nu doreste ca poliaek sa fie sanctionata ca au strigat ,,occidentalii '' aia murdarii la adresa lui si ca ii iarta daca au facut-o !

huo poliaek ! daca ursu d.v. si magraonii aia de la frf nu vor lua masuri atunci chiar trebuie sa protestam !

ce putem spune... decat ca Banel ne cucereste nu numai pe teren.... ci si prin ceea ce spune si are f multa... daruire... (in lipsa altui cuvant)

Adrians
7th September 2005, 17:51
Ar fi interesant daca unul din violatii care posteaza pe aici ar avea bunul simt sa-i multumeasca lui Banel si sa-si ceara scuze public pt.magariile celei " mai civilizate galerii" din Romania.

Danna
8th September 2005, 00:18
Banel este un baiat de caracter. Nu a dorit ca Poli, clubul la care a debutat, sa fie sanctzionat pentru magariile care le`au spus civilizatzii suporteri ai Timishoarei la adresa lui. + faza ca nu pleaca de la Steaua nici pentru 1 milion $ ... baiatul asta chiar tzine la Steaua :D Ma bucur ca exista astfel de jucatori in "ograda" Stelei.

KosmyN
8th September 2005, 03:06
Bravo lui Banel pentru caracterul lui, dar cand a fost vorba sa ne suspende noua terenul....nu am vazut pe nimeni chemat in audieri pentru a ne acuza sau pentru a ne scuza....
Imi e scarba de ceea ce face viorel ursu acolo la comisie

Adrians
8th September 2005, 08:46
Caracter au dovedit si cei din conducere - Leo Strizu - care deasemenea a declarat ca nu a auzit nici o manifestare urita la adresa lui Banel.Razbunarea este mama prostilor si multi ar trebui sa invete din comportamentul nostru.Sper sa fie o totala schimbare in bine a intregului colectiv de conducere al Stelei,lucru inceput - se pare - chiar de GB.

ANTIDINAMO
8th September 2005, 09:35
am o simpla intrebare pt suporterii STELISTI din Transilvania :
de ce tineti ciocu mic ref Banel Nicolita ?

ioana20
8th September 2005, 10:18
am o simpla intrebare pt suporterii STELISTI din Transilvania :
de ce tineti ciocu mic ref Banel Nicolita ?

Domnule ANTIDINAMO e a doua oara cand spuneti acest lucru; vi se pare cumva ca suporterii STELISTI din Transilvania nu l-ar sustine pe Banel, sau ce vreti sa ziceti cu asta?
Mult respect pentru Banel pentru devotamentul fata de echipa, pentru daruirea sa pe teren si nu in ultimul rand pentru caracterul sau. Ii doresc evolutii din ce in ce mai bune la Steaua si la nationala.
In rest de acord cu Kosmyn, mi-e scarba de ce face Doru Viorel Ursu la comisie :no:

ww
8th September 2005, 10:20
[QUOTE=ioana20]Domnule ANTIDINAMO e a doua oara cand spuneti acest lucru; vi se pare cumva ca suporterii STELISTI din Transilvania nu l-ar sustine pe Banel, sau ce vreti sa ziceti cu asta?
Mult respect pentru Banel pentru devotamentul fata de echipa, pentru daruirea sa pe teren si nu in ultimul rand pentru caracterul sau. Ii doresc evolutii din ce in ce mai bune la Steaua si la nationala.
QUOTE]
subscriu...
in plus de ce se crede ca noi astia din transilvania am fi impotriva lui banel?... sa-mi explice cineva...

ww
8th September 2005, 10:21
Domnule ANTIDINAMO e a doua oara cand spuneti acest lucru; vi se pare cumva ca suporterii STELISTI din Transilvania nu l-ar sustine pe Banel, sau ce vreti sa ziceti cu asta?

subscriu...
in plus de ce se crede ca noi astia din transilvania am fi impotriva lui banel?... sa-mi explice cineva...

ANTIDINAMO
8th September 2005, 10:30
stimata boclujeanca ma bucur ca te-ai autonumit pe post de moderatoare ANTIDINAMO ! se pare ca am avut dreptate . pana acum esti unicul suporter di Transilvania care a luat atitudine ( sunt sigur ca 99 % te-a influentat dorinta de a ma ''modera'' si doar 1 % a fost sincera sustinere a lui Banel Nicolita ) .
in rest ce sa zic aceeasi dorinta napoceana marunta (pe care o cunosc foarte bine ) de a demonstra ,,miticilor'' cat de tari sunteti voi cei din orasul funariot .
respect pt orasul CLUJ- NAPOCA !

ioana20
8th September 2005, 11:01
Domnule ANTIDINAMO nu cred ca sunt singura care v-a facut observatii, incat sa ma puteti numi moderatoare ANTIDINAMO; in plus nu am nici o treaba cu moderatul acestui forum.
Nu inteleg de ce credeti ca noi stelistii din Transilvania nu l-am sustine pe Banel, nu vad de unde ar reiesi asta; daca nu am postat pe acest thread nu inseamna ca nu il sustinem pe Banel sau ca suntem impotriva lui; si va asigur ca nu "am luat atitudine" din dorinta de a va modera, dimpotriva am fost foarte sincera; il admir pe Banel inca dinainte de a ajunge titular la Steaua (il vazusem in meciurile nationalei de tineret), doar ca nu am postat acest lucru, la fel cum nu am postat pe alte threadu-ri dedicate altor jucatori ai Stelei, parerea mea despre ei.
offtopic: Nu cred ca am aceasta dorinta de a arata clor din Bucuresti cat de tari suntem noi cei din Cluj. Nu cred ca am facut acest lucru, iar unii de pa acest forum imi cunosc parerea mea despre asa-zisele "conflicte" intre locuitorii diferitelor regiuni ale tarii. Ii respect pe toti.

ANTIDINAMO
8th September 2005, 12:56
bogdane eu nu ma refeream strict numai la cei care posteaza pe acest site si sunt din Transilvania !
din pacate lui Banel Nicolita i s-au adresat acele vorbe in partea cea mai ,,civilizata '' a tarii unde un neica nimeni sabin gherman a expectorat alte mizerabile vorbe !

eusunt
8th September 2005, 13:07
bogdane eu nu ma refeream strict numai la cei care posteaza pe acest site si sunt din Transilvania !
din pacate lui Banel Nicolita i s-au adresat acele vorbe in partea cea mai ,,civilizata '' a tarii unde un neica nimeni sabin gherman a expectorat alte mizerabile vorbe !

Cum este posibil ca o astfel de comisie a suspendat un OM de la Steaua chiar si stadionul pentru niste chestii care nu prea erau iesite din comun si pentru ce sa intamplat la TIMISOARA au zis ca nu existe probe?!?!!? CUM DOMNILOR NU EXISTA PROBE?!!???? CAD SA AUZIT CLAR ...SA AUZIT MAI OAMENI BUNI DIN TRANSMISIA TV ...A AUZIT O TZARA INTREAGA SI EI ZIC LIPSA DE PROBE....... UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU NESIMTZITZII DREAQU ASTIA CU V.URSU IN FRUNTE....mai oameni buni daca Steaua este mereu sactionata este suspendata este necajita de tot felul de tertipuri pe teme de legalitate ...de ce legea nu este pentru totzi aceeasi???

Atunci ce sa credem???????????? O AVEA CINEVA CEVA CU STEAUA???
Ps: sa nu incerce nimeni sa ma convinga ca nu au strigat ca sa auzit CLAR la Tv cum strigau "Tzigane!!!"

Wholigan
8th September 2005, 13:12
Daca ar fi putut, n-ar fi clipit Ursu si le-ar fi suspendat terenul suporterilor migratori. Dar nu cred ca pot accepta caseta meciului drept proba. De-aia exista observator, sau persoanele direct implicate, cum ar fi Nicolita.
La fel ar fi procedat si UEFA, raportul meciului este unealta.
In acest caz, Sandu si Ursu trebuie sa se recunoasca invinsi.

ww
8th September 2005, 13:59
domnule antidinamo haideti sa nu facem din acest thread un razboi intre bucuresti si ardeal... in primul rand nu e vina mea sau a ioanei, ca cei din timisoara au strigat asa, e treaba lor si denota cultura publicului lor... regretabil ceea ce au strigat, dar aia nu inseamna ca tot ardealul este asa, nu inseamna ca tot ardealul a strigat...
timisoara trebuia sa plateasca pt ce a strigat, dar nu datorita faptului ca noi cei din ardeal nu am luat atitudine, nu datorita acestui fapt timisoara nu a platit...

ANTIDINAMO
8th September 2005, 14:41
mai bogdane pt ultima oara mentionez ca eu ceream atitudine DOAR celor din TRANSILVANIA (prefer acest nume al regiunii ) CARE POSTEAZA pe acest site !
razboi Bucuresti -Transilvania il vezi doar tu si Ioana !
nu am zis ca e vina ta sau a Ioanei ca au strigat ,,civilizatii'' aia porcarii !
nu am zis ca toti transilvanenii(prefer acest nume al locuitorilor) sunt vinovati pt ce s-a intamplat la Timisoara !

nu extrapolati parerile voastre asupra mea ! stra-strabunicii mei au venit la Bucuresti din Marginimea Sibiului si am rude la Sibiu ! chiar ma suparati cu parerile voastre !
eu nu m-am saturat de Transilvania !
fain oras este BoCluj- Napoca !

h1911
9th September 2005, 00:33
Olăroiu s-a supărat
"Dacă s-a ajuns ca şi Timişoara să fie adusă la comisie pentru scandările publicului, e dureros şi josnic, din punctul meu de vedere. Înţeleg să fiu atacat eu, echipa, conducătorii acestei echipe, dar cred eu cã, la Timişoara, nu se pune problema să fie insultat cineva sau vreo echipă, cum sînt scandãrile de pe alte stadioane. Astea sînt baliverne, n-au de ce să se lege şi se leagă de public", a declarat Olăroiu referitor la cazul Bănel Nicoliţă.

Chiar e strigator la cer.Uite cata nesimtire la Timisoara dupa ce Banel a fost domn si i-a scos din rahat.Si liderul galeriei a declarat ceva asemanator.Nici macar n-au avut decenta macar sa taca din gura daca nu sa-i multumeasca.Si ii mai aud pe unii la televizor nu mai contenesc cu laudele la adresa timisoarei oameni civilizati si asa mai departe....Nu-s oameni civilizati sunt oameni nesimtiti si fara caracter.

anamaria
9th September 2005, 09:34
Nicolita a dat dovada de mult MULT bun-simt atunci cand a negat ca au avut loc scandari de prost-gust impotriva lui la tm.
Numai ca violatii, in loc sa faca ciocu' mic ca au fost scapati de rusine, acum striga sus si tare ca nu s-a intamplat nimic. Or fii ei albi la piele, da' sunt negri la suflet. PENIBIL!

ioana20
9th September 2005, 14:17
O minciună dreaptă
Maria Andrieş

După un Mutu celebru, avem şi un surd talentat: stelistul Nicoliţă

Bănel a minţit pentru a apăra un adevăr, acela că galeria Timişoarei este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au întîmplat Diviziei A.

Între minciunile cotidiene din fotbalul nostru, minciuna lui Bănel e singura care nu ascunde, ci pune în evidenţă un adevăr. E singura nobilă şi dezinteresată. Fotbaliştii mint naiv sau convenţional cînd jură credinţă veşnică unor culori. Mint cînd promit că vor face totul, că vor marca atîtea şi atîtea goluri. Mint cînd spun că îşi iau salariile la timp, că nu sînt probleme în vestiar, că totul e exapserant de roz la echipă.

Iar şefii de cluburi mint natural, fără să clipească, fără să tragă aer în piept, fără să transpire. Pentru ei, a minţi se confundă şi cu exerciţiul puterii, şi cu exerciţiul de imagine. Nu se simt bine dacă nu ajustează realitatea după chipul şi interesul lor. Mint pe de-a-ntregul sau prin omisiune. Mint atît de mult şi des, încît apele nu numai că au îngheţat, dar ne ameninţă o nouă glaciaţiune.

Aşadar, Nicoliţă a îngro#