View Full Version : Cati din Constanta sunteti pe forumul asta ?
dax
12th August 2005, 11:08
Salutare !
Rog sa posteze numai cei care sunt din Constanta si intra pe forumul asta. Poate reusim sa ne organizam si sa mergem impreuna cand vine Steaua aici, sau la meciurile de pe Ghencea.
Numai bine !
#Caddy
12th August 2005, 11:13
eu sunt..;) zona ICIL
mai e si xxxy tot de acolo :D
btw.ala eu?! ala eu?!
dax
12th August 2005, 15:47
Mdea, multi suntem !
#Alex
12th August 2005, 17:01
cristi_mutu, lavinia_corina, d3vilgirl, ultra's steaua
dax
13th August 2005, 21:02
Bun. Deci suntem cativa.
deea4u
27th September 2006, 23:06
si eu sunt din c-ta!!!deeeeea4u,e id-ul meu.....
Heavenstar5
28th September 2006, 19:13
Si eu sunt ma! Pana acuma nu v-ati gandit la asta. Pusesem un thread cu ...constanta respira steaua..n-a postat nici draq pe threadul ala..acuma v-ati trezit aici:))
dax
1st October 2006, 19:35
Ne-am trezit mai demult. Chiar ne-am si organizat la cateva meciuri !
anook
2nd October 2006, 01:08
si eu sunt din constanta :)
#Caddy
2nd October 2006, 16:10
The lads have woken up...poate ne vdm la u meci ceva...fotbal pe la Oxford/Iaki @bere
dax
11th October 2006, 23:10
The lads have woken up...poate ne vdm la u meci ceva...fotbal pe la Oxford/Iaki @bere
N-ar fi rau !
Cum facem cu organizarea ? Cei care nu ma aveti in lista la yahoo, PM me.
Forza Steaua ! :romania:
#Caddy
12th October 2006, 16:37
Pt cei din constanta cati mergeti la meciul de handbal dintre echipa orasului HCM Constanta si campioana Germaniei THV Kiel (meci din cadrul Ligii Campionilor) ?
sambata ora 19.00 @Sala Sporturilor
-astept raspunsurile voastre pe Yahoo (id: masS_nike)
dax
14th October 2006, 15:45
Eu ma duc in Mamaia, la baloane, sa joc 2 ore fotbal. E mai bine pentru mine. :)
Succes lui HCM, desi m-au cam enervat la meciul contra Stelei, ca prea am avut noi jucatori eliminati pe banda rulanta. Chiar daca locuiesc in Constanta, eu tot cu Steaua tin ! :D
#Alex
14th October 2006, 16:35
S-a deschis primul FanClub Steaua (momentan neoficial) in Constanta, amplasat pe str. Amzacea nr.7
http://img221.imageshack.us/img221/5154/imagine16wy5.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=imagine16wy5.jpg)http://img218.imageshack.us/img218/4803/imagine25jh2.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=imagine25jh2.jpg)http://img218.imageshack.us/img218/1917/imagine26mc5.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=imagine26mc5.jpg)
In curand si poze din interior.
#Caddy
14th October 2006, 23:27
Pt cei din Constanta :
- marti seara daca e sa ne intalnim la Fan Club Steaua pt meciul cu Real (televizare cu ajutorul proiectoarelor) :drunk: :bere:
- pe 28.10.2006 la fotbal pe gazonn sintetic la oxford (intrare mamaia) doritori prv ;)
dax
29th October 2006, 18:16
Pt cei din Constanta :
- marti seara daca e sa ne intalnim la Fan Club Steaua pt meciul cu Real (televizare cu ajutorul proiectoarelor) :drunk: :bere:
- pe 28.10.2006 la fotbal pe gazonn sintetic la oxford (intrare mamaia) doritori prv ;)
Ai facut ceva rezervari ?
#Caddy
29th October 2006, 20:14
prietene n-am avut cand sa umblu, n-ai idee ce sapt infernala am avut si alex e accidentat :accidenta
poate sapt viitoare daca e..
anook
30th October 2006, 18:32
da ar fi frumos :romania2:
#Caddy
30th October 2006, 21:04
anook esti fata/baiat ?
alex a revenit la "antrenamente" ..
mariane cum facem?
apophis_redblue
1st November 2006, 18:41
Si eu sunt din Cta ...pe unde a Fan Clubul asta? prin ce zona?
dax
2nd November 2006, 11:13
anook esti fata/baiat ?
alex a revenit la "antrenamente" ..
mariane cum facem?
Cum sa facem ? Eu te sun ca sa vii si tu stai acasa. Eu mi-am dus mai multi preteni acolo. Ne-am simtit ok. Daca nu ar baga manele si n-ar fi atata fum, ar fi ok terasa aia. Desi e acoperita cam peste tot cu ros-albastru, ar fi trebuit renovat inainte de stilizare.
Poate la meciurile viitoare mai vorbim.
Florine, ca sa ajungi acolo faci cam asa. Sa zicem ca vii de la casa de cultura, faci dreapta, treci de intersectia cu poporului, la bifurcatie faci stanga, astfel incat sa fie cimitirul in stanga si bazarul rusesc in dreapta, treci de intersectie (atentie la gropi si santzuri), si mergi cam 300 de metri parca, si in dreapta o sa vei la un moment dat un Exchange House, si dupa el, la vreo 150 de metri, faci prima la dreapta (cand sa iei dreapta, chiar la coltz, este Vival Market , ca punct de reper) si mergi apoi cam 50 de metri si ai sa vezi pe stanga gardurile ros-albastre.
Tinem legatura !
anook
2nd November 2006, 13:36
fata :) sunt
#Caddy
2nd November 2006, 14:03
mariane ma refeream la meciul de fotbal intre noi..
florine..pai ajungi asa cum a zis marian..
sau
iei 48-ul de la ICIL de la mine 3-4 statii pana la Scoala nr 8 si de acolo intri in cartier (Adik faci dreapta) si mergi drerpt inainte pana ajungi la o strada care merge pana la casa de cultura si de traversezi si ai ajuns la str Amzacea si acolo e
apophis_redblue
4th November 2006, 02:00
Si eu ..care credeam ca este pe langa Tomis Mall Fan Clubul asta ... sper sa nu ma ratacesc sau poate mergem impreuna. Ma intereseaza si pe mine fotbalul @intre noi@ ... si in domeniul asta garantez ca nu-s strain de cauza.
#Caddy
4th November 2006, 10:11
ar fi fost mai bine pe langa Tomis MALL sau undeva in centru/peninsula.. dar acolo e departe de civilizatie..
ok at deci la fotbal contam si pe tine :bere:
costicasuciu2007
4th November 2006, 14:27
sunt tot din constanta FORZZA STEAUA!!! exista un fanclub steaua in c-ta?
apophis_redblue
4th November 2006, 14:30
Bun venit Costica...le ai cu fotbalul? poate punem de un meci ...
costicasuciu2007
4th November 2006, 15:19
CONSTANTA oras stelist !!!
costicasuciu2007
4th November 2006, 21:20
salut prietene ! mersi de ajutor redblue
dax
5th November 2006, 19:13
sunt tot din constanta FORZZA STEAUA!!! exista un fanclub steaua in c-ta?
Bine ai venit !
Un Fan Club Oficial nu exista, dar neoficial toata Constanta este un club stelist. :D Fiecare cum se organizeaza. Prietenii mei sunt mai toti stelisti, dar nu se omoara prea mult cu fotbalul. Dar cand e meci important, ne strangem pe unde gasim loc.
S-a deschis o terasa cu aspiratii de a fi loc pentru vizionarea meciurilor echipei Steaua. Calitatea in sine a localului este slaba, desi patronul a pus tricouri, fulare, esarfe pe toti peretii, chiar si pe tavan, a vopsit gardurile in rosu si albastru, stema pe geamuri. Musterii ar fi destui, insa in anul 2006 se cere si calitate. Pana acum, Phoenixul cred ca are cea mai mare audientza la meciuri. Cel putin acolo am vazut majoritatea meciurilor Stelei din 2001 incoace. Ar mai fi El comandante si Domino si inca cateva cu proiectoare.
Mi-as dori sa se faca un pub cu specific sportiv unde sa poti viziona meciuri de fotbal, formula 1, etc in Constanta. Unde sa te simti bine, nu stingher, ca vezi meciul intr-o bodega de manelisti, dar cu pretentii de club Steaua.
Mergeti si vedeti cu ochii vostri acest local si discutam dupa.
ronaldo2009
13th November 2006, 22:46
CONSTANTA ... oras ros-albastru !!! MANDRU CA SUNT STELIST !!!
kknich256
11th March 2007, 16:29
Mai da' o brigada nu e in Constanta? sau macar membrii de brigazi din Bucuresti, poate faceam ceva?... Nu s-a gandit nimeni la asta? Suntem atatia insi...ma rog, spiritul de cetatean e la mare pret in Constanta.
dax
11th March 2007, 17:43
Mai da' o brigada nu e in Constanta? sau macar membrii de brigazi din Bucuresti, poate faceam ceva?... Nu s-a gandit nimeni la asta? Suntem atatia insi...ma rog, spiritul de cetatean e la mare pret in Constanta.
Eu am multi prieteni care simpatizeaza cu Steaua, dar fiecare are alte probleme. Unii merg cu logodnica, dar numai la tribuna 1, altii nici nu se duc pe stadion.
Insa am putea sa ne organizam mai bine decat pana acum.
La meciuri ma intalnesc de obicei cu xxxy, caddy, un vecin de-al meu, si d-l Zamfir (nu mai stiu ce id are aici pe forum). Ar fi fain sa ne putem strange mai multi. Dar pana la a ne face o brigada, e cam mult.
Tu cu cine mergi la meciuri ?
#Caddy
11th March 2007, 20:34
hmm..o brigada e prea mult.
un grup mai organizat care sa mearga imrepuna la meciuri mai merge..
fiecare are un anumit program.eu de exemplu la ultimele 2 meciuri disputate de Steaua aici am fost plecat ba din tara respectiv din localitate..
deobicei merg cu dax,xxxy sau apophis_red&blue (asta e useru mariane :P )
o da .. spirit de cetatean :lol:
dax
12th March 2007, 00:22
apophis_red&blue (asta e useru mariane :P )
10x !
Forza brigada Copacabana!
apophis_redblue
27th April 2007, 10:49
Si nu uitati ...avem si un site stelist constantenii ...www.fansteaua.net ...cu redirectionare pe acest forum. Adevarat ... nu ar strica mai multa organizare. Mariane ... cred ca ai stofa de sef al comitetului de organizare :)
ReFLeXN1
1st April 2008, 23:25
sal , sunt din constanta si sunt stelist ... vreun fanclub ceva ?! avem si noi in Constanta ?:-s
ReFLeXN1
24th April 2008, 01:36
Eu am multi prieteni care simpatizeaza cu Steaua, dar fiecare are alte probleme. Unii merg cu logodnica, dar numai la tribuna 1, altii nici nu se duc pe stadion.
Insa am putea sa ne organizam mai bine decat pana acum.
La meciuri ma intalnesc de obicei cu xxxy, caddy, un vecin de-al meu, si d-l Zamfir (nu mai stiu ce id are aici pe forum). Ar fi fain sa ne putem strange mai multi. Dar pana la a ne face o brigada, e cam mult.
Tu cu cine mergi la meciuri ?
salut , mai am si eu vreo 3 prieteni care mergem la meciuri mai importante ... lasa si tu un id sa vorbim daca vrei si sa mergem toti
Nea Popa
5th August 2008, 15:51
Si nu uitati ...avem si un site stelist constantenii ...www.fansteaua.net ...cu redirectionare pe acest forum. Adevarat ... nu ar strica mai multa organizare. Mariane ... cred ca ai stofa de sef al comitetului de organizare :)
Nu merge site-ul :nono:
PS.Pacat ca nu avem si noi un magazin oficial ceva prin Constanta ,sper ca Vali Argaseala se va ocupa in curand de acest lucru ,si sper sa deschida cat mai multe magazine oficiale in provincie:steag_steaua_ro:
roby_stelist4ever
5th August 2008, 16:22
sper sa deschida cat mai multe magazine oficiale in provincie:steag_steaua_ro:
Da...sunt cam putine.:nono: A fost si aici in Sibiu unul...dar l-au inchis din diverse motive stiute doar de ei.Doar aveau vanzare buna.:imported_icon_sad:
dax
7th August 2008, 02:42
salut , mai am si eu vreo 3 prieteni care mergem la meciuri mai importante ... lasa si tu un id sa vorbim daca vrei si sa mergem toti
marian.danila@yahoo.com
Scuze ca n-am mai intrat pe aici ! Pur si simplu m-am luat cu munca si alte cele.. Insa invitatia ramane valabila.
ps : Merci, Florine, de apreciere !
finetti
28th August 2008, 21:58
eu sunt din judetul c-ta...mai precis din mangalia...nu e mare distanta:P
id:balautavlad_vaca
AdryaN99999
15th November 2008, 19:58
unde pot vedea si eu meciurile Stelei ,intr-o atmosfera relativ...buna...fara manele si de preferat in zona tomis 3 ..imi poate recomanda cineva un local ceva ???
Viper88
28th November 2008, 11:13
Hai salut lume... acum vad si yo topicu asta....
Caddy nush de ce cred ca te stiu... Daca iti zic Ciara si BIG iti spune ceva?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.