PDA

View Full Version : STEAUA Bucureşti 0 - 1 Fenerbahçe S.K. Istanbul (0-1)

Cristi
18th October 2009, 21:24
http://www.suportersteaua.net/meciuri 2009-2010/Steaua_Fener.png

Count down:

Clasament Grupa H, inaintea meciului cu Fenerbahçe
Loc|Echipa|Meciuri|Victorii| Eg |Înfrângeri|Pct.
1|FC Twente|2|1|1|0|4
2| Fenerbahçe SK |2|1|0|1|3
3| FC Steaua Bucureşti |2|0|2|0|2
4| FC Sheriff |2|0|1|1|1

Bilete Steaua - Fenerbahce Istanbul!
FC Steaua Bucuresti anunta ca, incepand de sambata, 17 octombrie, se vor pune in vanzare, la casele de bilete de la stadion, biletele pentru meciul pe care echipa noastra il va disputa joi, 22 octombrie, pe propriul teren, in cea de-a treia etapa din UEFA Europa League, in compania echipei turce Fenerbahce Istanbul.

Preturile biletelor pentru meciul cu Fenerbahce Istanbul sunt urmatoarele:

Peluze - 15 lei
Tribuna a II-a - 25 lei
Tribuna I - 35 lei
Tribuna 0 - 70 lei
Fotolii - 150 lei

Casele de bilete ale stadionului Steaua sunt deschise conform urmatorului program:
Sambata: 10:00 - 18:00
Duminica 12:00 - 16:00
Luni 10:00 - 20:00
Marti 10:00 - 20:00
Miercuri 10:00 - 20:00

Alte detalii legate de achizitionarea biletelor gasiti AICI (http://www.steauafc.com/ro/articole/bilete_fenerbahce_2009/)

danielac
18th October 2009, 22:29
Victorie Steaua!

denis_ambrus06
18th October 2009, 22:34
Hai steaua!!

KosmyN
18th October 2009, 23:09
Daca feneru; prinde o zi buna nu cred ca e bine pt noi.
Pe stanga apararii noastre o sa fie bulevard, sau poate joaca Rada acolo si prinde o zi buna, dar in cazul asta slabim in centru.
Complicata situatia, important e sa nu pierdem, iar o victorie ar fi extraordinara.

denis_ambrus06
18th October 2009, 23:11
Daca avem noroc..cred ca o sa batem.. si ei sa aibe ghinion...sa dea bara de vreo 2 ori si sa-i batem cu 1-0..ar fi frumos

dracush0r
18th October 2009, 23:23
daca prindem o zi buna=egal,daca Feneru' prinde o zi buna=infrangere

votat(totusi)egal...

Mix
18th October 2009, 23:24
Pacat doar ca atmosfera in peluza o sa fie mai slaba avand in vedere cate persoane au primit interdictie.

LoMax8
18th October 2009, 23:26
Daca feneru; prinde o zi buna nu cred ca e bine pt noi.
Pe stanga apararii noastre o sa fie bulevard, sau poate joaca Rada acolo si prinde o zi buna, dar in cazul asta slabim in centru.
Complicata situatia, important e sa nu pierdem, iar o victorie ar fi extraordinara.

Pai si nu asta e ideea, sa prinda ei o zi buna si noi una proasta?

KosmyN
19th October 2009, 00:28
Ideea e ca echipa sa joace fotbal si sa scoata un rezultat pe masura jocului prestat joi seara.

Marius_Black
19th October 2009, 00:39
Ideea e ca echipa sa joace fotbal si sa scoata un rezultat pe masura jocului prestat joi seara.

Nu nu , echipa trebuie sa piarda ca sa plece Bec.ali! :to_pick_ones_nose3:

Nu-i asa baieti?:shot:

Dumitrescu.Daniel
19th October 2009, 01:02
Fener a fost invinsa ieri de Gaziantep,echipa din subsolul clasamentului, cu 2-1.

Cu ceva sansa la finalizare, putem sa speram la cele 3 puncte.

alexxx89
19th October 2009, 11:39
stie cineva se vand bine biletele?...mie sa nu fie 4-5 mii de suporteri la meci

jointu_ucigash
19th October 2009, 15:53
putem scoate un egal cu putin noroc si cu Zapata in forma.

$TEAU@
19th October 2009, 16:26
Victorie STEAUA! :D

Boggy
19th October 2009, 16:31
Am pus egal pentru ca nu am absolut nici o idee ce se va intampla... Exista posibilitatea sa plecam cu 2-3 luate, putem sa facem egal, dar putem sa si dam 2-3...

rayden
19th October 2009, 17:10
1-3/2-3/2-4.
Unul din scorurile astea va fi scorul final.

Robert
19th October 2009, 19:36
Sa jucam bine si poate reusim un 1-0.Hai baieti !

Marius_Black
19th October 2009, 19:37
1-3/2-3/2-4.
Unul din scorurile astea va fi scorul final.

Asta cred si eu dar parca vad ca la final tot 0-0 scrie pe tabela...

ULTRAS STEAUA
19th October 2009, 20:07
ori se termina egal ori luam multe, oricum nu castigam 99,9%

Thrylos
19th October 2009, 20:17
ma bazez pe cuplul Rada-Ghionea,care pare din ce in ce mai solid si pe interventiile lui Zapata sa scoatem un egal.Poate o sclipire a lui Dayro sau o interventie a lui Kapetanos in ultimele minute,ne pot aduce chiar si victoria...sa speram...

danielac
20th October 2009, 09:18
dupa infrangerea din campionat am vazut ca se gandesc mai mult la meciul cu Galatasaray, de duminica decat la cel cu Steaua de joi... sper sa ii invingem in Ghencea.

alexxx89
20th October 2009, 15:34
ma da bilete online nu se vand deloc????

sergiuku
20th October 2009, 18:13
Cata nevoie avem de victoria asta !!! :help:
Va fi un meci foarte greu ... un egal ar fi cel mai probabil !:smoke::heat:

19Tota07
20th October 2009, 20:42
Hi Steaua fans. I'm a Fener fan.

We'll play with Galatasaray the weekend.
Galatasaray derby match much more important than this match for us.
Therefore we don't overplay the Steaua match.
This certainly will not surprise you if you win.

Good luck for match. :yes:

diana_bp69
20th October 2009, 21:47
sa speram ca o sa fie bine!suntem in ghencea si ar fi pacat,dar si mai mare pacat este nr de interdictii care s-au dat suporterilor pe stadion!!!
o singura data in viata ti-e dat sa iubesti,eu iubesc steaua bucuresti!!!!

Dumitrescu.Daniel
20th October 2009, 22:46
Hi Steaua fans. I'm a Fener fan.

We'll play with Galatasaray the weekend.
Galatasaray derby match much more important than this match for us.
Therefore we don't overplay the Steaua match.

Hi Fener fan. I'm a Steaua fan.

We'll play with Rapid the weekend..
Rapid derby match much more important than this match for us.
Therefore we don't overplay the Fener match.

:)

19Tota07
20th October 2009, 23:53
hi fener fan. I'm a steaua fan.

We'll play with rapid the weekend..
Rapid derby match much more important than this match for us.
Therefore we don't overplay the fener match.

:)

:d........

MIREL6RADOI
21st October 2009, 10:59
La meciul cu Fenerbahce, fanii de la Peluza Sud "ascunşi" la tribunele I şi a II-a vor face tot ce le stă în putinţă să obţină suspendarea propriului club din cupele europene

Surse apropiate clubului dezvăluie ce pun la cale suporterii pentru ca Steaua să plătească după ce a decis să interzică după bunul plac accesul persoanelor de la peluze la meciul cu Fenerbahce.

Fanii de la Peluza Sud care nu s-au aflat ca abonaţi în baza de date a clubului din Ghencea au pus mîna pe mai multe zeci de bilete de la tribunele I şi a II-a, acolo de unde vor da startul planului de suspendarea a Stelei. Ce vor să facă aceştia?

1. Ploaie de coji de banane la cornere
În momentul în care echipa din Istanbul va avea un corner sau se va afla în apropierea tribunelor, va avea parte de o "ploaie" de coji de banane care se va prăvăli asupra lor.

2. Maimuţăreli la fiecare atingere de balon
De asemenea, la fiecare minge ajunsă la Fenerbahce, echipă care are în componenţă mai mulţi jucători de culoare, fanii vor să înceapă să imite strigătele maimuţelor.

Dacă suporterii îşi vor duce la bun sfîrşit acest plan, Steaua nu riscă numai o amendă usturătoare, ci chiar excluderea din cupele europene, fiind recidivistă după "episodul" Ujpest.
gsp.ro
Nu stiu cum cei de la gsp, stiu cu lux de amanunte....Insa sunt favorabil oricarei actiuni care va duce la indepartarea ciobanului!!!:party: Unicul rezultat care conteaza pt mine: plecarea ciobanului!

rayden
21st October 2009, 11:30
are you fuckin' kiddin' me? kktu' asta de articol a ajuns sa fie printat, in 2009, intr-un ziar de tiraj national? "ploaie de coji de banane care se va pravali asupra lor"? "maimutareli"? "strigatele maimutelor"? are you FUCKIN' kiddin' me?

steauaclub.tk
21st October 2009, 12:09
Astia de fapt provoaca lumea si le dau idei.

bend_it_like_banel
21st October 2009, 13:13
http://www.durbanbud.com/blog/images/dancingBanana.gif

catalin.andronic
21st October 2009, 14:56
eu cred ca in europa league nu ar trebui sa existe manifestari de o asa amploare incat sa ne suspende.macar aici ar trebui sa dovedim ca ramanem un club cu traditie si poate ar fi mai corect sa tragem numai niste semnale de alarma pt toata europa.in ceea ce priveste campionatul actiunile sa continue mai vehement si mai dur la adresa acesei nuliate de om g.b.despre suporterii interzisi imi pare rau pt ei pt ca poate au fost acolo si pe ninsoare si ploaie si vant.sunt alaturi de voi chiar daca nu sunt din bucuresti.

LoMax8
21st October 2009, 15:57
Cojile de mere mi se par mai ieftine si cu iz nationalist.

rayden
21st October 2009, 16:00
Eu cred totusi ca or sa aduca "huliganii" si "derbedeii" de la peluze oale cu sarmale si mamaliga. Gizas...

suporterx
21st October 2009, 16:28
Doamne, unde s-a ajuns! Nu sunt de acord cu asa ceva.
:protest:

seedorf
21st October 2009, 16:28
Hi there

I would like some info about Steaua before the Europe league game against fenerbahçe

1-The tactics against fenerbahçe (442, 443 etc)
2-the starting 11
3-if there are any injured players and their positions
4-any important players not included in the squad?

Thank you.

ULTRAS STEAUA
21st October 2009, 18:37
deci la casa de bilete am cerut lamuriri si explicatii de ce am fost interzis pe stadion bineinteles domnisoara nu raspundea, si cand i-am cerut un nr de telefon sa sun sa intreb si eu pe cineva din administratie ce se intampla cu abonamentul meu si de ce nu am dreptul sa intru dsoara mi-a dat un nr de telefon la care nu raspundea nimeni.E bataie incredibila de joc...am luat bilet cu alt buletin dar nu cred ca o sa pot intra pentru ca se vor verifica si buletinele cica ....sper ca cineva sa faca ceva si am un sfat pentru cei care au fost suspendati, NU SEMNATI ACELE FOI DE LA CONDUCERE....faceti plangeri pentru ca e un abuz inimaginabil, s-a intrecut orice limita iar acest cioban face orice ca sa ramana in ghencea.

MIREL6RADOI
21st October 2009, 19:45
De mâine merg cu SPP-ul la stadion! Sunt candidat la preşedenţie, deci trebuie să fiu protejat. Le-am zis 'Sunt ameninţat cu moartea!', trebuie să fiu apărat. S-a ajuns prea departe. Am şi eu lunetişti", a declarat ciobanul, într-o conferinţă de presă.
Ciobanul panicheaza!Auzi "spp-isti"!Pai cum, tocmai el, cel cu "Inima de leu" , "Razboinicul Luminii" "Mihai Viteazul" pai se poate?!:rofl:
La emisiunea lui ivanovici, au sunat mai multi stelistii.Majoritatea au fost impotriva ciobanului.Interlopul a avut 3 sustinatori.Primul fan, era un tip pe nume Carlan, care a afirmat ca ,daca ar pleca ciobanul,nimeni n-are veni la Steaua!Deh, nimeni nu vrea sa isi faca reclama pe spatele Stelei!La asa nume, se puteea sa nu-l sustina!?:rofl:!Al 2 lea fan, pe nume bogdan,student(cica) a dat o replica demna de fanii ciobanului "si din cauza suporterilor,steaua n-a avut antrenor pe o durata de cel putin 2 ani":| Si-a mai zis o enormitate "daca pleaca ciobanul, suporterii o sa cumpere clubul, o sa-i plateasca ?"
Al 3 lea fan,era o doamna psiholog.A dat dreptate ciobanului, afirmand ca din cauza cuvintelor care se rostesc pe stadion,ea nu mai merge cu fiul la meciuri. Bineinteles, stadionul e locul care strica aceast popor care exceleaza prin atitudine , mentalitate, buna-purtare.Fara nici cel mai mic dubiu, acel copil atunci cand merge la joaca, aude pe copii de varsta sa, cum citeaza poezii scrise de Eminescu.Cand nu esti in stare sa-ti educi propriul copil, dai vina pe altii.:coffee:Doar eu am auzit un baietas(14 ani) care i-a zis la o fata de clasa a 7a "tu, vii sa mi-o...?!" In Anglia nu se rostesc cuvinte precum "cunt", "motherf...", italia "puttana" "caz.,.." "merd." sau in spania "tu madre pu.." "hijo de.." nu ,nu,acolo e civilizatia suprema!!!Al dracului, ca stadioanele sunt pline! La sfarsit, balena de ivanovici,a pus-o pe dna psiholog, sa-i faca un portret psihologic al ciobanului.Bineinteles, n-a avut curaj, motivand "vai,dar nu pot, nu imi permit sa fac un porter unui candidat la presedinte".Bine c-a putut sa-i faca derbedei pe cei care-l contesta pe cioban.Femeie fara curaj...
Ciobanul a comparat pe suporterii Stelei, cu o soacra care-i geloasa pe ginerele cioban!Ginerele e doar prost si cu branza printre dinti, pacat de fata frumoasa si desteapta!

jointu_ucigash
21st October 2009, 22:03
io as da in judecata clubu' pt abuz daca as pati asa ceva...

ULTRAS STEAUA
21st October 2009, 22:16
io as da in judecata clubu' pt abuz daca as pati asa ceva...

si ce sa facem?sa stau sa ma judec cu ei si sa pierd timp si bani pentru cioban?

MIREL6RADOI
21st October 2009, 22:29
si ce sa facem?sa stau sa ma judec cu ei si sa pierd timp si bani pentru cioban?
Daca esti sigur de victorie, platesti avocatii, ca ,apoi sa ceri pe langa daune si plata cheltuielilor de judecata.:smoke:

kalashnikov
21st October 2009, 23:00
victorie fenerbahce 1-4

ULTRAS STEAUA
22nd October 2009, 00:30
Daca esti sigur de victorie, platesti avocatii, ca ,apoi sa ceri pe langa daune si plata cheltuielilor de judecata.:smoke:

in romania mai esti sigur de ceva?...oricum e un abuz de neimaginat si totusi nimeni nu face nimic...sincer o sa trimit un mail sau o scrisoare ceva la uefa, eu nu cred ca e permis asa ceva, mi se pare ceva strigator la cer ce poate sa faca acest gibon Stelei.

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 01:10
Ti-au luat-o inainte! (http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/9583)Insa poti sa trimiti din partea SuporterSteaua.net! ;)

ULTRAS STEAUA
22nd October 2009, 01:33
acum am citit si eu scrisoarea AISS, sper sa se faca ceva...s-a ajuns prea departe.Doamne deci ziua in care o sa scapam de acest babuin va trebui declarata zi de sarbatoare la fel ca 7 mai...

KosmyN
22nd October 2009, 02:50
In urma acestei idiotenii enorme facute de comunista conducere a clubului, diseara o sa fie o atmosfera trista, iar fanii turci vor domina fondul sonor.
Pe de alta parte, am observat ca baietii joaca mai bine in deplasare...asa ca poate iese bine.

stelist
22nd October 2009, 09:53
In aceasta seara...

Un vis dureros de frumos
Un vis dureros de fr
În această seară, mulţi suporteri se vor găsi iarăşi în dilema veche de peste un an: să-mi încurajez echipa, sau să protestez contra simbolului anormalităţii, al mitocăniei şi al bişniţei ordinare din ţara asta? Să fiu alături de echipă într-un moment în care "iese în lume", sau să arăt întregii Europe că setea mea de demnitate este mai mare decât un rezultat, mai ales acum, când ****** îl implora săptămâna trecută pe Buzărin să-i redacteze o scrisoare lacrimogenă către "drogaţi/huligani/beţivi/bagabonţi/nenorociţi"?

Dramatismul din Ghencea a prins noi culmi: echipa lui Stoichiţă pare a prinde tot mai multă personalitate, în timp ce protestele la adresa lui ****** au primele efecte devastatoare: Ghiţă din Pipera interzice juma' de stadion pentru că, în Ghencea, "el este şi procurator, şi Poliţie, şi Justiţie": după 1-5 în Ghencea, de pe data de 17 august 1996, cu FCM Bacău, din etapa a III-a, Ion Alecsandrescu, în direct, la Procesul Etapei, a cerut scuze tuturor fanilor Stelei pentru "acest rezultat umilitor" (aveam să pierdem şi în retur cu 0-1)! Etapa următoare, pe 25 august, Steaua surclasa la toate capitolele Rapidul şi învingea cu 2-0 în Giuleşti, trimiţându-i pe alb-vişinii pe ultimul loc al clasamentului.

Erau anii în care conducătorii din Ghencea îşi încurajau jucătorii să aibă o personalitate cât mai puternică pe teren, iar sărbătorirea golurilor alături de suporteri - cine poate uita acea escaladă rapidă pe garduri ale lui Lăcătuş&comp. pentru a-şi urla, alături fani, bucuria de a marca? - erau lucruri obişnuite.

În această seară, mulţi suporteri se vor găsi iarăşi în dilema veche de peste un an: să-mi încurajez echipa sau să protestez contra simbolului anormalităţii, al mitocăniei şi al bişniţei ordinare din ţara asta?

Intrarea în Templu ne este interzisă pentru că ne exprimăm furia că în fruntea clubului Steaua se află nişte urmaşi demni ai unora ca Iosif Vissarionovici Stalin, Viaceslav Molotov, Adolf Hitler, Heinrich Himmler, Joseph Goebbels, Hermann Goering, Benito Mussolini, Nicolae Ceauşescu. Toţi aceştia ar vărsa cu siguranţă o lacrimă de bucurie văzând că mentalitatea lor a dăinuit peste timp.

Ia auziti acilea:

Voi angaja 100-200 de băieţi selectaţi de mine, personal, luptători de K1, care vor sta între suporteri. Vor spiona şi apoi îi vor lua pe cei care fac ceea ce fac, îi vor scoate afară din stadion, unde Jandarmeria îi va umple de sînge şi îi va arunca în gurile cîinilor. Bătuţi ca pe vremuri, la Miliţie, la tălpi, la palme. Veţi vedea, va fi ca în arenele romane. La meciul cu Fenerbahce va fi arenă de gladiatori. Am aprobări de la toate organele abilitate, aşa că am voie să fac tot ceea ce am făcut pînă acum în relaţia cu suporterii.

În această seară, mulţi suporteri se vor găsi iarăşi în dilema veche de peste un an: să-mi încurajez echipa sau să protestez contra simbolului anormalităţii, al mitocăniei şi al bişniţei ordinare din ţara asta?

Unul dintre cei mai impunători fotbalişti ai României anilor '80 - din toate punctele de vedere! - Laszlo Boloni, îi scrie lui ******, printre altele:

Bine, accept ca patronul clubului meu de suflet să mă desconsidere. Dar n-are nici un drept să-i desconsidere pe suporteri, pe cei care nu stau în lojele climatizate pe timpul verii, pe cei care înfruntă ploaia şi lapoviţa, pe cei care nu deţin conturi în bănci! Aceşti oameni, fără de care fenomenul sportiv nu există, au o singură avere: dreptul de a visa. Oricît de proprietari aţi fi, NU AVEŢI DREPTUL SĂ LE CONFISCAŢI VISURILE! Eu, unul, le voi susţine pînă în pînzele albe dreptul de a visa.

Iată vomi... răspunsul lui ******:

Boloni e tot un vagabond! Îi dau lui emblema s-o antreneze, s-o ia acasă! Îi vând lui emblema! Ce mare fost jucător a fost el pentru Steaua? Să se ducă la el în Ungaria!

Un miracol poreclit Găboajă îi scrie lui ******:

1. Imaginea Stelei, cel mai popular şi galonat club din România, a avut şi continuă să aibă de suferit,

2. Capacitatea ta managerială este îndoielnică: viziune zero, strategie zero,

3. Relaţia ta cu toată suflarea stelistă este una dictatorială, arătând tuturor un dispreţ evident,

4. Ai jignit şi umilit suporterii, fostele glorii, jucătorii şi antrenorii pe care i-ai condus de când ai preluat echipa,

5. Ai reuşit să alungi din club toţi oamenii de valoare, cu personalitate, care au îndrăznit să te contrazică.

Răspunsul?

Nu ai cum să îi zici lui ****** cum să conducă. Viitorul Stelei e problema mea, pentru că eu sunt proprietar. El e idiot, pentru că viitorul e problema mea. E nebun, nu am ce sa îi spun unui om care spune că eu nu am niciun viitor la Steaua. Dacă el crede că eu nu am viitor, e părerea lui, eu o să demonstrez că am viitor la Steaua!

Românii nu au vocaţie de rebeli. Tocmai de aceea personaje precum Burebista, Vlad Ţepeş, Iancu de Hunedoara, Ştefan cel Mare, Mihai Viteazu, Ioan Vodă cel Cumplit, Tudor Vladimirescu au fost extrem de rare în decursul a atâtea amar de secole, tocmai de aceea un intelectual de talia lui Emil Cioran ofta revoltat "Doamne, ce vom fi făcut într-o mie de ani?", tocmai de aceea România a suportat cel mai cumplit regim comunist după Rusia stalinistă şi China maoistă, Fenomenul Piteşti, de exemplu, fiind unul dintre cele mai teribile momente trăite în istorie de compatrioţi de-ai noştri. Şi a fost nevoie ca CIA şi KGB să-şi dea mâna pentru ca ţara noastră să respire...

Braşov 1987? Liviu Babeş? Acestea sunt moştenirile de care trebuie să fim demni!

În această seară, mulţi suporteri se vor găsi iarăşi în dilema veche de peste un an: să-mi încurajez echipa sau să protestez contra simbolului anormalităţii, al mitocăniei şi al bişniţei ordinare din ţara asta? Să fiu alături de echipă într-un moment în care "iese în lume", sau să arăt întregii Europe că setea mea de demnitate e mai mare decât un rezultat, mai ales acum, când ****** îl implora săptămâna trecută pe Buzărin să-i redacteze o scrisoare lacrimogenă către "drogaţi/huligani/beţivi/bagabonţi/nenorociţi?"

Lari fcsteaua.ro

LoMax8
22nd October 2009, 11:40
Exemplu, un tip cu un ferrari, mort de beat la volan, s-a urcat cu masina pe un baiat care circula regulamentar si fara grija prin Timisoara. Toata lumea cred ca a auzit de cazul "Cocora". Cred ca sunt vreo 2 ani de cand s-a intamplat tragedia iar cazul nu s-a rezolvat, ba mai mult criminalul e liber, nu de mult a cerut permisie de la Judecatorie sa plece in vacanta...a si primit-o.

Acum vi tu cu avocati guru si te plangi ca ai fost abuzat de persoana juridica Steaua si o dai in judecata; nu-l dai pe JJ direct, ci clubul. Cam care ar fi sansele tale de castig, acum, in viitorul apropiat sau peste 20 de ani? Raspuns, sunt nule!

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 11:49
Exemplu, un tip cu un ferrari, mort de beat la volan, s-a urcat cu masina pe un baiat care circula regulamentar si fara grija prin Timisoara. Toata lumea cred ca a auzit de cazul "Cocora". Cred ca sunt vreo 2 ani de cand s-a intamplat tragedia iar cazul nu s-a rezolvat, ba mai mult criminalul e liber, nu de mult a cerut permisie de la Judecatorie sa plece in vacanta...a si primit-o.
!
Eh,vezi, dovada ca voi astia din Banat, nu sunteti mai corecti decat "miticii"sau altii..Bine,"miticii" v-au dat o echipa de liga 1.Deosebitilor ce sunteti...:smoke:
Acum vi tu cu avocati guru si te plangi ca ai fost abuzat de persoana juridica Steaua si o dai in judecata; nu-l dai pe JJ direct, ci clubul. Cam care ar fi sansele tale de castig, acum, in viitorul apropiat sau peste 20 de ani? Raspuns, sunt nule!
Important e ca se doreste sa se faca ceva, si nu stam ca oile.Am stat destul ca oile, si ciobanul si-a putut dezvolta comportamentul de dictator.AISS e unica sansa pt stelisti, ca sa se faca auziti.Daca individual, nu avem posibilitatea sa ne platim un avocat capabil, sper ca AISS sa aiba resursele necesare.

jointu_ucigash
22nd October 2009, 11:56
numai intr-o tara de cacao precum Rromania poate vietui si dicta un asemenea personaj precum jiji fecali. Abuzurile pe care le face sunt inimaginabile si ele sunt facute in complicitate cu organele abilitate ale statului.

danielac
22nd October 2009, 12:08

din pacate, cazuri ca cel precizat de tine sunt sute... nu uita de fata din Bucuresti calcata anul trecut pe trecerea de pietoni de catre o soferita, accident la care e martor si Mircea Badea si .......aia tot libera e si studenta e oase si ulcele...

e drept ca mereu spunem asta ca degeaba se incep procese si reclamatii ca tot aia care au banii si puterea inving, dar in acelsi timp e "placut" cand vezi ca cineva tot mai spera ca se va rezolva un sistem asa corupt si condus de mascarici cum e al nostru...

St3phano
22nd October 2009, 12:18
ultimele randuri sunt cumva din fanatik? aia cu soacra si branza....

Marius_Black
22nd October 2009, 15:19
Cateva poze in avampremiera meciului de diseara via prosport.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/14026/5023069/3/carlos-stoichita-vc.jpg?width=600&height=422

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/14026/5023069/4/carlos-onicas-vc.jpg?width=600&height=392

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/14026/5023069/2/banel-carlos-2-vc.jpg?width=600&height=372

Care-i mai brazilian de aici? :))

alexxx89
22nd October 2009, 15:47
am plecat la meci......Din Pitesti voi venii...sa-i dau **** lui gigii

jointu_ucigash
22nd October 2009, 16:09
make us proud

bend_it_like_banel
22nd October 2009, 16:27
sa nu uiti bananele acasa :yu:

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 20:06
"Cine ne suge p..a?jiji!"suuuuuuuuuuperb!:notworthy:
:respect: celor care striga aceasta minunata scandare!
Sper sa asculte toata familia ciobanului!;)) In mod normal, as urmari meciul fara sonor...insa nu pot sa ratez urarile fata de cioban!:yahoo:

diana_bp69
22nd October 2009, 20:24
cat e scorul!!!!!??????????????????
ca nu am unde sa vad meciul!!!!

MikStelista
22nd October 2009, 20:46
TRAIASCA ZAPATAAAA ! :notworthy::notworthy::notworthy:

rayden
22nd October 2009, 20:53
e posibil cumva sa stergeti poza in care R.CARLOS face o poza din mila cu tziganul ciordel? Nu de alta, dar imi face scarba sa vad unul din cei mai mari jucatori ai lumii pozand cu ciordel. Just kiddin', nu vreau sa agit spiritele anti-rasiste de pe aici. :mad:

Impresii la pauza : Baciu si Gheonea is de pe alta lume. Bucifal era pe alta planeta si merita sa fie schimbat in minutul 10, nu in min. 40. Szekely e prea firav sa-i faca fatza lu' Carlos. Zapata isi face treaba, like always. Surdu revine la vechile obiceiuri. My hope is in Kapetanos.

Dumitrescu.Daniel
22nd October 2009, 20:55
Roberto n-a dat nici macar o centrare.. fener a speculat greselile noastre, noi n-am reusit sa facem asta.

colonelu Voiculescu
22nd October 2009, 20:55
cat e scorul!!!!!??????????????????
ca nu am unde sa vad meciul!!!!

0-0 datorita lui Zapata

Sholdovenii conduc pe olandezi cu 1-0

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 21:04
Fanii turcilor au aprins torţe în debutul partidei şi au afişat un banner prin care îl contestau pe patronul Stelei, Gigi ******, arătîndu-şi sprijinul faţă de suporterii Stelei în conflictul cu acesta. "Vinde. Pleacă. ...", era mesajul transmis de suporterii turci.
gsp.ro
Pana si adversarii nu-l plac pe interlop!!! :rofl:
Sloganul original include si "mori".Bine-i si in aceasta varianta!

Master Steaua
22nd October 2009, 21:20
1-0 pentru turci si s-a terminat.

rayden
22nd October 2009, 21:22
Roberto n-a dat nici macar o centrare.. fener a speculat greselile noastre, noi n-am reusit sa facem asta.
trebuia sa zici tu ceva ma :sarcastic_blum:

Dadootza
22nd October 2009, 21:23
Roberto n-a dat nici macar o centrare..
Nici nu ne suparam noi .. ;))

1-0 pentru turci si s-a terminat.

Sa speram totusi ca nu.

Marius_Black
22nd October 2009, 21:23
Marele fundas Rada dormea la faza golului...asta e. (Baciu hiberneaza de mult)

MikStelista
22nd October 2009, 21:24
:ireful2::ireful3::imported_icon_mad22:ranting2::m ad22::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wall bash:

rayden
22nd October 2009, 21:31
serios vorbind acum, as vrea sa-l vad pe Kapetanos la o echipa mai mare.Anglia sau Germania cred ca i s-ar potrivi de minune.

colonelu Voiculescu
22nd October 2009, 22:00
Am luat gol ca la antrenament . Joc al nostru slab de tot , plictisitor , fara trasee , fara ritm , fara ceva care sa para a fotbal . Totul e improvizatie . Pacat

bend_it_like_banel
22nd October 2009, 22:00
rayden exagerezi. sunt destui mieji pe aici care in afara sunt muci. stii tu treaba aia..forma e temporara, clasa e permanenta.

ps: sa-i mai aud acum pe papagalii aia care ziceau de sheriff ca sunt desculti :mad:

rayden
22nd October 2009, 22:03
rayden exagerezi. sunt destui mieji pe aici care in afara sunt muci. stii tu treaba aia..forma e temporara, clasa e permanenta.

ps: sa-i mai aud acum pe papagalii aia care ziceau de sheriff ca sunt desculti :mad:
nu exagerez deloc bre. Omu' a pus osul la munca, a dat goluri, e folositor echipei, protejeaza bine mingea. Si in plus, cand zici de mieji, probabil te referi la rromanasii nostri, care odata ajunsi in strainatate, nu mai joaca nimic.

colonelu Voiculescu
22nd October 2009, 22:03

Noi suntem cei mai desculti

sergiuku
22nd October 2009, 22:04
Asta este Steaua noastra .... cu jucatori care dau ”totul” pe teren , niste OBOSITI .
Sunt cativa jucatori care au valoare si probabil daca ar fi la un club din vest ar creste foarte mult in joc ...dar la noi , cum vin asa se si duc . :heat::heat:
Scandaluri peste scandaluri si tot felul de declaratii , amenintari si alte lucruri care nu fac bine clubului . Pana nu se schimba ceva RADICAL , totul va fi ca si pana acum .
Astea ne sunt limitele si totul porneste de la MUIA de GIGI ****** ! :protest:

#EffecT
22nd October 2009, 22:04
Dupa trei meciuri , ultimul loc si 0 goluri marcate. Asta in a doua competitie a Europei. Cine-s vinovatii ? fanii bre ca ii dau **** lui Gigi si nu se mai concentreaza baietii :doh:

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 22:05
Interlopul o tot baga cu Divinitatea...De la meciul cu boro, n-am mai batut intr-un meci dim grupa/eliminatoriu pe teren propriu(exceptie tururi prel premergatoare grupelor).Asta n-o fi un semn pt producator de produse din carne/lapte de oaie?!

bend_it_like_banel
22nd October 2009, 22:06
nu exagerez deloc bre. Omu' a pus osul la munca, a dat goluri, e folositor echipei, protejeaza bine mingea. Si in plus, cand zici de mieji, probabil te referi la rromanasii nostri, care odata ajunsi in strainatate, nu mai joaca nimic.

stai linistit ca zic si de strainii sh care au trecut pe aici. da un exemplu de jucator plecat din romania si sa fi rupt gura targului in afara.

rayden
22nd October 2009, 22:07
Jur ca nu inteleg care e treaba cu placa asta pe care o pun toti : "vedeti domle, daca injura spectatorii, nu mai joaca bine echipa". Say what? Jucatorii Stelei sunt probabil emo.

Dani@Steaua4ever
ce sa ne mai ascundem dupa deget,avem o echipa de locurile 6 7 in liga 1 ,nu avem jucatori de valoare si cu asta basta..in afara de un portar si poate tanase toti sunt varza.auzi la gigi k lui i sa parut k noi am fost peste ei ..F**** MORTII MATII DE CIOBAN CHIOR LA CE DRACU MECI TEAI UITAT MA SAU PISAT PE NOI NAI VZT CUM PASAU.

VREAU JUCATORI LA STEAUA ,VREAU TRANSFERURI ,VREAU VALOARE,VREAU PE CINEVA SA BAGE BANI IN EKIPA ASTA.

#EffecT
Interlopul o tot cu Divinitatea...De la meciul cu boro, n-am mai batut intr-un meci dim grupa/eliminatoriu pe teren propriu(exceptie tururi prel premergatoare grupelor).Asta n-o fi un semn pt producator de produse din carne/lapte de oaie?!

Frate, omul e dus cu pluta si nu trebuie sa ai mari asteptari de la ei . Problema o reprezinta cei care ii contesta pe "huligani" si care sustin cu tarie ca nu exista viata dupa ******...Cand oare o sa inceapa tot stadionul sa urle din toate puterile impotriva cancerului ? cand ? cate recorduri negative mai trebuie sa bifam , cata rusine mai trebuie sa induram ca sa facem ceva?

Aleks_777
22nd October 2009, 22:08
stai linistit ca zic si de strainii sh care au trecut pe aici. da un exemplu de jucator plecat din romania si sa fi rupt gura targului in afara.

John Obi Mikel?

MickaelC
22nd October 2009, 22:08
Mi-au placut Zapata, Golanski, Szekely si Kapetanos. Nu ma asteptam la un rezultat mai bun, si totusi puteam sa scoatem mai mult in seara asta. Mare pacat de grec ca nu are o linie de mijloc mai buna in spate. Regret ca s-a mizat pe columbieni, de banii aia aduceam argentinieni mult mai valorosi.

rayden
22nd October 2009, 22:09
Da-mi TU un exemplu de jucator strain BUN care a venit in Rro si pe urma sa plece in afara. :tease:
Off-topic putin : M-am uitat si la meciul chefereului putin. Aveau cehii niste jucatori excelenti. As aduce numai sarbi si cehi la noi in echipa.

bend_it_like_banel
22nd October 2009, 22:09
John Obi Mikel?

ala nici n-a jucat la noi. tocmai de aia a scapat de blestem :))

@rayden: pai aleks tocmai a dat un exemplu de jucator bun, dar pe care marii nostri scautari nu l-au vazut. nu e obligatoriu sa vina unii deja buni, putem sa-i mai slefuim si noi un pic...daca ai avea cu cine.

kapetanos ar fi rezerva rezervei la orice club din tarile mentionate de tine...nu-mi schimb parerea :sarcastic_blum:

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 22:11
Frate, omul e dus cu pluta si nu trebuie sa ai mari asteptari de la ei . Problema o reprezinta cei care ii contesta pe "huligani" si care sustin cu tarie ca nu exista viata dupa ******...Cand oare o sa inceapa tot stadionul sa urle din toate puterile impotriva cancerului ? cand ? cate recorduri negative mai trebuie sa bifam , cata rusine mai trebuie sa induram ca sa facem ceva?
Ce sa faci,exista unii pe aici, care afirma ca noi tre sa incurajam echipa, numai asa putem bate pe MILAN,barcelona,real.Daca mergi la stadion si strigi cuie,bule si sugus..nu esti STELIST ADEVARAT!Defapt, cei care tin la acest club,il contesta pe cioban, in timp ce restu tin la rezultatul de pe teren!:rofl:
Oricum,sa nu fim negativisti!!!Noi si seriff, avem cele mai bune aparari din EL,1gol incasat!:taunt:

Dani@Steaua4ever
22nd October 2009, 22:11
Wesley,Ndoye,Helder,Si cativa de la cfr cluj gen Traore,culio,kone .

Jucatori straini care joaca f bine si ar avea cu usurinta loc la steaua ..cu ei am arata altfel dar dak noi al avem pe mache scouter nai ce sai faci.

rayden
22nd October 2009, 22:12
@bend_it
Uite, Dani a dat un exemplu excelent : Wesley. Ala da jucator.
Completare : Wesley are cele mai mari sanse sa plece din Rro si sa faca, dupa cum zici tu, kktu' praf in strainatete. :sarcastic_blum:

bend_it_like_banel
22nd October 2009, 22:15
@rayden: pai noi discutam de jucatori care au plecat de aici mieji si au facut kktul praf in strainatate.

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 22:17
Nu există încă la Steaua o lejeritate de a juca împotriva unor echipe. Şi publicul a avut o oarecare vină la această înfrîngere, trebuia să susţină echipa în clipele grele. Steaua putea specula unele greşeli ale lui Fenerbahce. Am avut din nou şansa unui portar în formă astăzi", a spus Emeric Ienei la GSP TV.
Hai,ca dupa ce-a dat-o de gard cu scuzele fata de interlop...acum e vina celor din tribune ca banel suteaza paralel cu linia portii!:coffee:

Mabrick
22nd October 2009, 22:18
cata caterinca pe comentatorii astia ,
zapata perpetuum mobile , sau szekely paseaza la bilica si-a adus aminte ca l-a mai vazut acum doi ani in acelasi loc,
sigurul lucru pozitiv , injuraturile pe care le-a luat prostul din loja cu tot cu restrictiile impuse !

sorin_g
22nd October 2009, 22:18
Arbitrul a fost absolut penibil, a fluierat orice adiere de vant.
A si nu stiu daca ati observat, a fost OFSAID la gol.
Oricum jenant meci, in afara de Zapata am fost pe burta.

jointu_ucigash
22nd October 2009, 22:25

asta e unu' dintre cele mai triste lucruri: prostia si imbecilitatea care abunda in tara asta. Nu ma hazardez cand zic ca pur si simplu regret ca sunt compatriot cu astfel de oameni.

Robert
22nd October 2009, 22:28
Wesley,Ndoye,Helder,Si cativa de la cfr cluj gen Traore,culio,kone .

Jucatori straini care joaca f bine si ar avea cu usurinta loc la steaua ..cu ei am arata altfel dar dak noi al avem pe mache scouter nai ce sai faci.

Chiar daca jucatorii spusi de tine ar veni,ce ar face aici ? Staff-ul nostru e varza.Jucatori pe la Bologna cu anii,antrenori mediocrii (principal,secunzi si altii din zona aia),conducerea e paralela cu lumea in care traim...

MIREL6RADOI
22nd October 2009, 22:29
Toate măsurile luate de ****** pentru a limita accesul suporterilor-huligani în Ghencea s-au întors ca un bumerang împotriva latifundiarului. Odată început meciul tribuna II-a a luat foc. Sectorul unde au fost 'cazaţi' pensionarii şi elevii lui Gigi a rămas doar un sector, restul tribunei fiind împânzită cu ultraşii cărora li s-au anulat abonamentele de la peluză.

Înjurăturile împotriva 'inamicului public numărul unu' au fost apreciate şi de tribuna I, care a aplaudat la fiecare scandare anti-Gigi.

Totuşi, ****** nu pare dispus la niciun compromis în războiul cu suporterii şi şi-a trimis gorilele să restabilească ordinea la tribuna a II-a. Bodyguarzii lui Gigi, conduşi de Fane Dediu, i-au încercuit pe fanii pe care i-au suspectat ca fiind cei care instigă. Pentru moment aceştia nu acţionează în niciun fel, aşteptând probabil ca suporterii să înceapă o altă rundă de scandări anti-******.
prosport.ro
Ce-ar mai fi de adaugat?

ULTRAS STEAUA
22nd October 2009, 23:00
Cred ca au fost 6 filtre pana la stadion...intr-un final i-am pacalit pe aia de au verificat buletinele si biletele si am reusit sa intru la meci la t2.....de meci nu mai are rost sa discut.****** si-a luat in continuare :uie: si isi va lua pana va pleca din ghencea...

Dumitrescu.Daniel
22nd October 2009, 23:07
Dilema lui Gigi ****** e atacantul Stelei

"Nu ştiu ce are Kapetanos? L-am întrebat şi pe Stoichiţă, pentru că nu-l mai recunosc. Voi ştiţi ceva?"

Am gasit vinovatul, si totul e frumos.Deja nu mai ma trage inima sa tin cu Steaua.Mi-am omorat mii de neuroni la meciurile noastre, acum chiar nu mai am de ce.

KosmyN
22nd October 2009, 23:44
Am jucat execrabil...am pierdut normal....nimic nou sub soare. A, ba da...nu suntem in stare sa dam niste amarate de pase de 2m unde trebuie, nu am auzit de pressing, nu am auzit cum se inchide un culoare, un spatiu de joc, sau cum sa-ti sufoci adversarul

steauaclub.tk
22nd October 2009, 23:49
Lucrul care mi-a placut cel mai mult, probabil si singurul, a fost galeria turcilor. Au cantat 90 de minute fara sa se opreasca. Aia chiar fac coregrafie in adevaratul sens al cuvantului, dansau pe acolo de zici ca erau la emisiunea cu Fanica Banica Jr. de pe Protv.
Pana la urma chiar i-a aplaudat toata lumea.

Dumitrescu.Daniel
22nd October 2009, 23:53
Daca nu ma insel, am vazut in galeria lor un banner anti-cioban.

M4r|us
23rd October 2009, 00:03
Ce ma deranjeaza pe mine este modul in care pasam. Daca am pasa mingea aia mai bine paote am avea alte rezultate. Noi nu suntem in stare sa legam 2-3 pase. M-am uitat la noi si apoi la Fener.. mai frate aia stiu sa paseze, parca mingea aia fuge teleghidata din picioarele lor catre coechipieri..

CFR, Dinamo, Urziceni, sunt peste noi la capitolul pase intre coechipieri...

Asta mi se pare lucrul cel mai jenant..

danielac
23rd October 2009, 09:34
Lucrul care mi-a placut cel mai mult, probabil si singurul, a fost galeria turcilor. Au cantat 90 de minute fara sa se opreasca. Aia chiar fac coregrafie in adevaratul sens al cuvantului, dansau pe acolo de zici ca erau la emisiunea cu Fanica Banica Jr. de pe Protv.
Pana la urma chiar i-a aplaudat toata lumea.

super galeria turcilor! la TV numai ei s-au auzit si nimic altceva, doar la inceputul reprizei a doua, cand am avut cateva ocazii de gol s-au auzit si ai nostrii (cati au mai reusit sa intre), in rest numai turcii au fost si pe teren si in tribune!

din pacate, echipa ne-a aratat aseara ca nu are rost sa ne mai tocim nervii pentru ei, nu merita, aratau ca si cum ar fi venit dupa noaptea de revelion si stoichita a facut schimbarile total aiurea ca timp si spatiu.... toti au fost depasiti aseara ... mai putin Zapata care e in ultima vreme singurul care pune osul la treaba! pacat...dar asta e situatia...mi-ar fi placut sa pot spune altceva dupa meciul de aseara ...

bubutza
23rd October 2009, 09:57
Nu a fost buna deloc schimbarea lui Szekely cu Dayro. Szekely mi-a placut cum a jucat, a facut si greseli, dar mai lansa niste pase. De cand l-a scos nush daca am mai avut o ocazie de poarta, inafara de sutul lui Dayro din lovitura libera. Kapetanos a jucat bine, daca prindea un sut mai bun la pasa lui Szekely, sau mingea expediata cu capul se ducea un pic mai in interior :to_pick_ones_nose3:

Golul turcilor a fost lucrat frumos, chiar daca am vazut pe forum speculatii de offside.