PDA

View Full Version : Daniel Balan

daby
7th July 2005, 12:17
Daniel Balan
http://img198.imageshack.us/img198/8384/5balandaniel9bx.jpg

Gruppo Aparte
7th July 2005, 12:26
Psss aloo ce dreaq deschizi topicurile astea de kakat? kiar nu vezi ca ce scrii tu nu citeste nimeni?
Sau deschizi de dragul de a deschide?

#EffecT
7th July 2005, 12:35
Mie chiar imi plac topicurile astea , ar trebui sa existe ! Despre daniel Balan cat timp a jucat la steaua mi-a placut baiatu avea potential pacat de accidentarea aia urata, sper doar sa confirme in acest an !

Gruppo Aparte
7th July 2005, 12:39
Mie chiar imi plac topicurile astea , ar trebui sa existe ! Despre daniel Balan cat timp a jucat la steaua mi-a placut baiatu avea potential pacat de accidentarea aia urata, sper doar sa confirme in acest an !
Da ma frate da acuma pt fiecare jucator cate un topic? . Nici nu mai stiu unde sa scriu.

alex80
7th July 2005, 14:41
Ma bucura revenirea lui Balan .Il poate inlocui fara probleme pe Ogararu ,in caz ca acesta pleaca.

Zamolxe
7th July 2005, 15:21
Balan e de nivelul lui Radoi atit fizic cit si tactic.
O sa vedeti. Pun pariu pe cit vreti voi :)).
Numai sa nu se accidenteze din nou.

4steaua
7th July 2005, 15:23
Hai Ca Asta-i Buna!!!!cum Sa Fie Mah La Nivelul Lui Radoi??pai Dc Era Mi Pleca De La Steaua??sunteti Fantastici!!!ne Laudam Jucatorii, Dar Totusi,putin Realism Zic Io Ca N-ar Strica

Misu87
7th July 2005, 15:40
poate daca nu ar fi stat atata pe bara ar fi fost la fel de mare ca radoi

4steaua
7th July 2005, 15:41
Problema E Ca A Stat,poate Pt Ca Nu Toti Antrnorii Au Vazut Un Radoi 2 In El!!!dar Acum Isi Poate Arata Valoarea,sa Vedem Dc Merita!!!

MEREL_STEUA
7th July 2005, 15:54
La fel de bun ca Radoi????...NICIODATA!!! Cred ca are de lucru, daca vrea sa prinda primul 11!!!

daby
7th July 2005, 16:40
baieti a fost K.O. 2 ani :accident2

Zamolxe
7th July 2005, 16:50
A avut o accidentare de 2 ani si era normal sa joace dupaia la
alta echipa imprumutat.
Altfel era azi titular.

Vom vedea cine are dreptate campionatul asta .....

Hai Ca Asta-i Buna!!!!cum Sa Fie Mah La Nivelul Lui Radoi??pai Dc Era Mi Pleca De La Steaua??sunteti Fantastici!!!ne Laudam Jucatorii, Dar Totusi,putin Realism Zic Io Ca N-ar Strica

andrei_vs_25rn
7th July 2005, 22:14
daniel balan ar putea sa-l inlocuiasca cu brio pe ogararu in caz ca acesta va pleca sau va fi accidentat . va asigur eu ! cat timp a jucat la Fc. Vaslui a facut-o forte bine si a fost titular incontestabil cu toate ca in lot erau si alti fundasi buni!
Balan merita sa joace la Steaua sau dak nu macar la o echipa care vrea sa devina performanta!... parerea mea !

The Pretender
7th July 2005, 22:23
Vasluiene, multumim de informatie.

Mi-a parut tare rau de baiatul asta Balan. Cat timp jucase o facuse foarte bine, are viteza un dribling bun, capacitate de efort foarte mare. Daca nu s-ar fii accidentat cred ca ii lua fata si lui Ogararu.
Oricum salut revenirea lui si cred ca va fii foarte util echipei.

daby
7th July 2005, 22:28
de acord cu vvoi zalmoxe si andrei vs ..

S0nIK
7th July 2005, 22:43
Bai daby esti un terminat care crede ca ai da cineva paine pe gratis daca va ajunge la un nr mare de posts. Ce sunt frate topicurile astea. Dute ba in cismigiu si vb cu moshii aia.

oktay_STEAUA
7th July 2005, 23:15
era bunicel balan inainte de a se accidenta!dar acea accidentare urata cred ca i-a stricat tot viitorul!daca juca cred ca era un fundas bun!

zidane
8th July 2005, 22:32
cand a venit era dintre cei mai buni mai buni fundasi dreapta daca isi va reveni la forma de atunci Ogararu va avea concurenta serioasa

independe
8th July 2005, 22:34
cred ca daniel balan nici macar daca va ajunge la forma maxima nu va putea sa-i ia locul de titular lui ogararu(e prea bun)

MaCHer
8th July 2005, 22:52
e vai de capu lu balan .... n-are valoare de Steaua ... afara cu el ... noi avem probleme cu atacu si ne apucam sa luam fundasi! ... o prostie ... ce sa mai ...

independe
8th July 2005, 22:55
e vai de capu lu balan .... n-are valoare de Steaua ... afara cu el ... noi avem probleme cu atacu si ne apucam sa luam fundasi! ... o prostie ... ce sa mai ...
da' cine ti-a zis k steaua l-a "luat" pe balan?
el e la noi de cativa ani dooh...numai k de 2 ani a fost accidentat.

The Pretender
8th July 2005, 23:57

E vai de capul tau. Dupa inca un post de azi, in care dorea-i sa revina Hamu, care este de o saptamana la echipa, eu zic sa te mai informezi si dupa aia sa postezi.

Bobby_Ro
9th July 2005, 02:03

E clar ... tu esti suporter doar cu numele ! ... Nu ai nici o legatura cu ce se intampla in jurul echipei ... :grr:

cristi_mutu
9th July 2005, 21:01
E un jucator bun, pacat k s-a accidentat, cum ziceati si voi, prin 2001 cand era Pitzi era titular fundas dreapta, si Steaua avea cea mai buna aripa dreapta cu Balan&Dumitru. Si vreau sa va intreb ceva, io stiam k Alex Piturca e jucatorul Stelei, si ca era imprumutat la Caracal, asa-i?

zidane
10th July 2005, 11:21
odata cu intoarcerea lui Balan si Keca va avea de suferit deoarece ii va fi foarte greu sa joace, fiecare post este bine asigurat (ma refer la cele pe care poate juca el)

@cristi_mutu: din cate stiam Steaua a renuntat la serviciile lui Alex Piturca

The Pretender
10th July 2005, 11:36
E un jucator bun, pacat k s-a accidentat, cum ziceati si voi, prin 2001 cand era Pitzi era titular fundas dreapta, si Steaua avea cea mai buna aripa dreapta cu Balan&Dumitru. Si vreau sa va intreb ceva, io stiam k Alex Piturca e jucatorul Stelei, si ca era imprumutat la Caracal, asa-i?

Acolo sa ramana, piti jr. !

daby
8th September 2005, 12:01
Name: Daniel BĂLAN
Date of birth: 18.09.1979
Place of birth: Suceava
Height: 175 cm
Weight: 69 kg
Nationality: Romanian
Position: right defender

'Career

First match in Divizia A: 26.09.1998 • NC Foresta Suceava - Universitatea Craiova 1-2

1996-1997 FC Bucovina Suceava 12B 1 1
1997-1998 Foresta II Fălticeni 18B 27 0
1998-1999 NC Foresta Suceava 16A 19 1
1999-2000 NC Foresta Suceava 1B 28 2
2000-2001 NC Foresta Suceava 13A 8 0
2001-2002 Steaua Bucureşti 1A 9 0
2002-2003 Steaua Bucureşti 4A 19 0
2003-2004 Steaua Bucureşti 2A 0 0
2004-2005 Steaua Bucureşti 2A 1 0
2004-2005 Steaua 2 Bucureşti 10C - -
2004-2005 FC Vaslui 1B 15 0
2005-2006 Steaua Bucureşti A
2005-2006 Pandurii Târgu-Jiu A

'Matches

Divizia A 56 matches - 1 goal
Divizia B 56 matches - 3 goals

'European Cups (4 matches - 0 goals)

2001-2002 q.Champions League 3 matches 0 goals
2001-2002 UEFA Cup 1 match 0 goals

On 29.08.2004, Balan returned on the field after a break of 2 years. He was opereted by two times at right knee, his injury being similar with that of Marco van Basten.

ANTIDINAMO
8th September 2005, 12:29
nu te lasa daby dai inainte !

daby
20th September 2005, 20:09
ar fi pacat sal dam la pandurii .....daca se accidenteaza goerge sau va fii suspendat (doamne fereste) ..cine ii ia locul ...lui balan ar trebui sa i se dea o sansa in sezonu asta .. are sanse mari sa joace in cupa .. e un jucator f bun... ati vazut ca la FC vaslui era titular meci de meci si a si dat 3 goluri frumoase :yes:

ANTIDINAMO
21st September 2005, 09:39
Balan ar trebui incercat ! mi-aduc aminte ce sacandal a fost cand a venit la STEAUA !
daca nu vor sa-l tina la STEAUA conducerea ar trebui sa-l vanda /schimb pt a aduce jucatorii doriti .

KosmyN
21st September 2005, 19:57
Lasa, ca a fost incercat azi si e clar ca are nevoie de meciuri, dar cu siguranta nu la Steaua

Steaua_rap
21st September 2005, 20:03
Ba nu! io zic, k desi nu am facut un joc excelent, Balan a fost unu din putini jucatori buni(jucatori buni=Radoi, k numai el a fost ceva mai....)...Io zic k poate sa ajung titular, dar Goian ia luato inainte....Intradevar, shi joc slab!

daby
21st September 2005, 20:14
Lasa, ca a fost incercat azi si e clar ca are nevoie de meciuri, dar cu siguranta nu la Steaua
te inseli...Balan nu trebuie sa plece de la steaua ..azi a facut un joc f bun

Steaua_rap
21st September 2005, 20:16
asta am spus shi io...ar trebui sal foloseasca mia des......decat baciu, care desi nu prea merge in 11 de baza, a facut un joc bun....zic io...oricum, pacat k il impprumuta pe balan la pandurii!

daby
21st September 2005, 20:18
asta am spus shi io...ar trebui sal foloseasca mia des......decat baciu, care desi nu prea merge in 11 de baza, a facut un joc bun....zic io...oricum, pacat k il impprumuta pe balan la pandurii!
de acord..daca doamne fereste pateste ceva george ..cine ii ia locul ?

ANTIDINAMO
22nd September 2005, 10:46
balan nu are fata de STEAUA ! AFARA !

p4link
22nd September 2005, 11:20
SUBSCRIU!!! Afara cu BALAN!

Felix
22nd September 2005, 14:27
Bălan e ieşit din foormă a făcut două greşeli mari în meciul din Cupa României care ne putea costa

ANTIDINAMO
22nd September 2005, 15:39
felixe ce sa ne mai coste bre ca ne-a eliminat rrapid 2 . vai de STEAUA noastra !

colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 17:31
Balan nu are fata de Steaua . O fi fost bun el acu 3-4 ani dar acuma e cam terminat .

Solutia :AFARA !!!

daby
22nd September 2005, 19:42
a facut 2 grseli ...mare branza
si hamutovski greseste ........(Villarreal)
totusi balan stie sa dribleze ,paseze bn .....

colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 19:45
Domle

Cred ca tu urmaresti meciurile Stelei la radio comentate de MM@Argaseala ca altfel nu-mi explic parerea ta despre Balan

daby
22nd September 2005, 19:55
Domle

Cred ca tu urmaresti meciurile Stelei la radio comentate de MM@Argaseala ca altfel nu-mi explic parerea ta despre Balan

daca nu avea valoare nu era adus la Steaua...si daca a fost tinut la Steaua cat a fost accidentat (2 ani si 4 luni ) inseamana ca e ceva de capul lui

colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 20:00
Poate a avut valoare acu 4-5 ani . Acuma sigur e terminat. Nu vezi ca , Ghencea devine un cimitir al elefantilor

Allah
22nd September 2005, 20:02
Poate a avut valoare acu 4-5 ani . Acuma sigur e terminat. Nu vezi ca , Ghencea devine un cimitir al elefantilor
ba tu ma enervezi....de Oprita nu zici ca e mai expirat ca Balan

colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 20:06
Citeste si alte posturi de ale mele si ai sa vezi de cine am zis eu ca este expirat
Daca nu ai rabdare ii insir eu acuma: Balan , Curt, Baciu, Marin , Dumitru , Cristea , Lovin , Oprita , Dinita .
Din astia mai am ceva sperante cu Oprita , Lovin , Baciu si Dumitru

daby
22nd September 2005, 20:14
sa nul amestecam pe Allah in asta

Citeste si alte posturi de ale mele si ai sa vezi de cine am zis eu ca este expirat
Daca nu ai rabdare ii insir eu acuma: Balan , Curt, Baciu, Marin , Dumitru , Cristea , Lovin , Oprita , Dinita .
Din astia mai am ceva sperante cu Oprita , Lovin , Baciu si Dumitru
Curt na jucat de 2 ani...a avut duminica si ieri meciuri
Oprita nusi mai revine..nare viteza sxi nici tehnica
Cristea joaca din ce in ce mai bn
Balan are viteza si tehnica ceea ce OPrita nare
P.Marin joaca desul de bn......

KosmyN
22nd September 2005, 20:46
Daby, cum se face ca esti singurul care ii vezi pe Balan si Marin jucand bine ?!?

Balan nu are meciuri in piciore, tb imprumutat ca sa joace.

daby
22nd September 2005, 21:41
Daby, cum se face ca esti singurul care ii vezi pe Balan si Marin jucand bine ?!?

Balan nu are meciuri in piciore, tb imprumutat ca sa joace.
Balan a fost imprumutat sezonu trecut la Vaslui si a jucat titular meci de meci si a dat 3 goluri frumoase

daby
22nd September 2005, 21:42
iar Petre Marin a jucat bn in meciu cu dinamu si a si avut o ocazie

Steaua_rap
22nd September 2005, 21:44
Balan duce lipsa de exercitiu...nu are meciuri.......ar fi o rezerve pt Radoi de ex, sau ceva de gen, dar mai trebuie lucrat cu el...Marin nu imi place...cred k avut varicela la picior shi la talent...:naughty:

KosmyN
22nd September 2005, 21:44
iar Petre Marin a jucat bn in meciu cu dinamu si a si avut o ocazie

Nu fac polemica cu tine.
Dar ai putea sa te intrebi de ce Balan era depasit in dueluri 1 la 1 de ciorile 2, iar de Marin intreabate unde era cand a centrat petre la golul 2 al lui dinamo

ANTIDINAMO
23rd September 2005, 09:52
ma voi uitati ceva balan a jucat meci de meci la vaslui !ce lipsa de meciuri ? asta trebuia sa zbarnie dar avem solutie si pt el : AFARA !

allex_inl
23rd September 2005, 11:08
Dar ce meciuri a jucat la Vaslui? Cotonogeala in Divizia B? Alea-s meciuri? Eu cred ca va reveni treptat la forma de odinioara! Trebuie rabdare!

4steaua
23rd September 2005, 11:42
balan e total depasit,solutia??back to vaslui sau din iarna la pandurii,clar nu mai prinde echipa!!!

korkom
24th September 2005, 00:01
balan e total depasit,solutia??back to vaslui sau din iarna la pandurii,clar nu mai prinde echipa!!!

O sa vezi ca Balan are valoare , trebuie doar sa mai prinda niste meciuri.
E greu sa revii dupa o accidentare asa de urata ca a lui.

colonelu Voiculescu
24th September 2005, 11:55
Pai poate sa prinda niste meciuri fiind imprumutat la alta echipa . Nu ne permitem sa jucam cu el + altii gen : Cristea , Dinita , Curt , Oprita etc la infinit sperind sa-si revina .
Nu de alta dar Dinamo chiar joaca fotbal un ultimul timp si cand nu joaca echipa , joaca Borcea . NU ne permitem sa pierdem puncte prea multe ca nu luam campionatul , care sper ca ne intereseaza ... Sau nu ?

Fata cu coasa
25th September 2005, 02:21
din ceam citit ..mai multzi il criticatzi pe Balan decat sal apreciati...e si el om
dar din pacate e total iesit din forma....trebuie lasat mai mult la juniori sau imprumutat..tre sa isi revina ... nu ne putem baza pe George al infinit ..nu ?

daby
8th October 2005, 03:37
de ce ziceti ca T.Curt, D.Balan, E.Baciu sunt expirati dupa ce iati vazut jucand daor unu, doua meciuri :shocked:

pinky
8th October 2005, 03:39
poate tu l-ai vazut p baciu doar intr-un meci..io l-am vazu tin mai multe si imi mentin parerea

daby
8th October 2005, 03:40
poate tu l-ai vazut p baciu doar intr-un meci..io l-am vazu tin mai multe si imi mentin parerea
sezonu asta

colonelu Voiculescu
8th October 2005, 12:10
Cate meciuri trebuie sa joace Balan si cate rusini gen Rrapid 2 trebuie sa mai patim ca sa constatam ca Balan nu este de Steaua ?

#EffecT
8th October 2005, 13:15
Cate meciuri trebuie sa joace Balan si cate rusini gen Rrapid 2 trebuie sa mai patim ca sa constatam ca Balan nu este de Steaua ?
Si acum ce vrei ??asta este trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa nu se accidenteze Ogararu ...ca suntem descoperiti rau pe partea dreapta ca de altfel si pe partea stanga a apararii,dar pe domnul jiji nu-l prea intereseaza amanuntele astea

colonelu Voiculescu
8th October 2005, 13:20
Stelistule , vad ca iti place de balan cat si de Dumitru si Curt . Meciul cu Rrapid 2 ti-a placut ?
Pt Balan e o singura solutie AFARA !!! Cu sau fara el suntem la fel de descoperiti !! Daca se accidenteaza Ogararu solutia temporara si mult mai buna decit Balan este Radoi , care a mai jucat pe acest post , ca tot este el plomba echipei la ora actuala

PS: Balan joaca la Steaua 2 meci de meci ?

#EffecT
8th October 2005, 13:31
Stelistule , vad ca iti place de balan cat si de Dumitru si Curt . Meciul cu Rrapid 2 ti-a placut ?
Pt Balan e o singura solutie AFARA !!! Cu sau fara el suntem la fel de descoperiti !! Daca se accidenteaza Ogararu solutia temporara si mult mai buna decit Balan este Radoi , care a mai jucat pe acest post , ca tot este el plomba echipei la ora actuala
Nu pot sa spun ca ii simpatizez pe toti jucatorii de la Steaua,dar parerea mea este ca atat timp cat imbraca tricoul stelei,toti jucatorii acestei formatii merita respectati nu facuti "HAHALERE" cum am mai vazut eu pe forum ...am si spus cred ca exista cativa jucatori care ar trebui imprumutati la diferite formatii pentru a avea meciuri in picioare,iar printre ei se afla si Balan

ioana20
15th November 2005, 15:56
Balan pina in 2010
Oleg Protasov a trimis, in corpore, rezervele la echipa-satelit pentru a evolua, vineri, in Divizia C in partida cu Conpet Ploiesti. In mod surprinzator, chiar daca a beneficiat de aportul mai multor jucatori cu nume, Steaua II a pierdut cu 1- 0. "Pare un esec rusinos, pentru ca am evoluat mai multi jucatori de la prima echipa, dar meciul a fost la discretia noastra. Am ratat foarte mult si am avut si o bara. Ei au dat gol la singura ocazie pe care au avut-o", a spus fundasul dreapta, Daniel Balan.

Acesta respinge, in acest moment, orice varianta de imprumut sau transfer de la Steaua pentru ca face parte din planurile de viitor ale lui Oleg Protasov. Ucraineanul il apreciaza si se gindeste sa-l introduca, in timp, tot mai des in teren cu atit mai mult cu cit Balan nu mai are probleme medicale. "Sint sanatos tun. Nu mai am nimic la picior", a spus Daniel. Astfel, managerul Mihai Stoica i-a prelungit contractul cu Steaua pentru inca cinci ani, Balan fiind legat de club pina in 2010.

cora20
15th November 2005, 16:54
Acesta respinge, in acest moment, orice varianta de imprumut sau transfer de la Steaua pentru ca face parte din planurile de viitor ale lui Oleg Protasov. Ucraineanul il apreciaza si se gindeste sa-l introduca, in timp, tot mai des in teren cu atit mai mult cu cit Balan nu mai are probleme medicale. "Sint sanatos tun. Nu mai am nimic la picior", a spus Daniel. Astfel, managerul Mihai Stoica i-a prelungit contractul cu Steaua pentru inca cinci ani, Balan fiind legat de club pina in 2010.
Nu ar fi trebuit sa mai fie pastrat Balan. Au plecat multi jucatori de la Steaua deoarece s-au certat cu conducerea, si el care nu a mai jucat de foarte mult timp, iar cand a jucat nu a fost remarcabil, este pastrat pana in 2010. :wallbash: Un jucator ca Oprita, care chiar are potential dupa parerea mea, nu prea face parte din planurile lui Protasov, iar Balan da???

Dani@Steaua4ever
15th November 2005, 18:10
tipic mm ...ai face contract pe inca 5 ani unui jucator care ba e accidentat ba e PRAF.mai tre sa ai dea salariu mai mare k a lui Mirel lu Curt si asta e.e culmea mm..vam zis io k el e doar pe prietenii prostii din astea...nu prea al intereseaza k nu joaca etc..lui ai plak jucatorii care muncesk si fara pik de tehnica.

dargo
15th November 2005, 18:12
tipic mm ...ai face contract pe inca 5 ani unui jucator care ba e accidentat ba e PRAF.mai tre sa ai dea salariu mai mare k a lui Mirel lu Curt si asta e.e culmea mm..vam zis io k el e doar pe prietenii prostii din astea...nu prea al intereseaza k nu joaca etc..lui ai plak jucatorii care muncesk si fara pik de tehnica.
Eu am vazut ca scrie ca face parte din planurile de viitor ale lui Oleg. Stie el ce stie.

#EffecT
17th November 2005, 12:17
Nu va mai suparati atat....Protasov a decis ...daca Balan ii este de folos ...trebuie sa ii acordam credit si incredere lui Protasov

sfg
21st November 2005, 16:36
Nu ar fi trebuit sa mai fie pastrat Balan. Au plecat multi jucatori de la Steaua deoarece s-au certat cu conducerea, si el care nu a mai jucat de foarte mult timp, iar cand a jucat nu a fost remarcabil, este pastrat pana in 2010. :wallbash: Un jucator ca Oprita, care chiar are potential dupa parerea mea, nu prea face parte din planurile lui Protasov, iar Balan da???
Protasov stie mai mult fotbal decat voi(cred ca imi dati dreptate) asa ca lasati-l sa-si faca meseria, oricum raspunde cu functia daca greseste

colonelu Voiculescu
10th December 2005, 12:51
Balan nu a fost inca dat afara ?

daby
8th April 2006, 16:27
Acum ce mai ziceti de Balan ? a a ?
Meci perfect cu Otelul si cateva minute f bune cu Crapid ... tre' sa prinda mai mult echipa !

Thrylos
8th April 2006, 16:31
da intradevar...cred ca ne putem baza pe el in cazul in care ogararu ar fi indisponibil pt un meci.

Mandark
8th April 2006, 19:01
Eu ma mir ca inca mai e la Steaua.

elyzutzawz
8th April 2006, 19:07
a lasat o impresie foarte buna,nu-i lipsesc decat meciurile in picioare.

aris-din-zalau
8th April 2006, 20:17
Balan este un fotbalist mare, este tare pe picioare si are un potentzial mare, dupa parerea mea il poate depasi pe Ogararu, oricum este peste Badoi, deci am facut foarte bine ca nu l-am luat si ca l-am pastrat pe Balan :yup:

sorin_g
8th April 2006, 21:06
Imi place de el, are un angajament a' la Radoi...

Kingpin
9th April 2006, 02:09
daca OGA va pleca are sanse mari sa fie titular de sezonul viitor.
in ziare scrie ca Ajax a facut o oferta de 3 mil de BANEL si de 2 mil pe OGA.
daca se adevereste stirea si GIGI accepta ne lasa aia fara toata banda dreapta!

vrajitoru
9th April 2006, 20:17
Eu cred ca Gigi la pastrat pe Balan la echipa pentru ca vrea s-al vanda pe Ogararu in curand...Este doar o idee, poate gresesc

Taica Tereza
10th April 2006, 03:16
Citat din jiji ( pe la Otv, parca):"in iarna i-am zis lui Mihai(MM):-eu zic sa-l dam pe Balan, ca nu-si mai revine asta, si luam unul tanar, ala de Jiul(Badoiu). Stii ce mi-a zis? -Nu-l da mai Gigi. asta o sa ajunga cel mai bun fundas dreapta din Romania.
Si atunci am zis:- Gata ma, ramane Balan."
Dupa cum a inceput Balan sa joace, cred ca nu e departe de adevar MM.

ZIZOU
10th April 2006, 09:10
Nu joca rau dar nu este la forma lui maxima.

aris-din-zalau
10th April 2006, 15:03
Citat din jiji ( pe la Otv, parca):"in iarna i-am zis lui Mihai(MM):-eu zic sa-l dam pe Balan, ca nu-si mai revine asta, si luam unul tanar, ala de Jiul(Badoiu). Stii ce mi-a zis? -Nu-l da mai Gigi. asta o sa ajunga cel mai bun fundas dreapta din Romania.
Si atunci am zis:- Gata ma, ramane Balan."
Dupa cum a inceput Balan sa joace, cred ca nu e departe de adevar MM.
da, MM are ochi buni la fotbalisti, doar el l-a descoperit atat pe Jardel, cat si pe Iacob si mai nou pe Balan, + altzii care au fost transferatzi la alte echipe...

daby
14th April 2006, 14:16
Bălan a renăscut!

Fundaşul Daniel Bălan a revenit cu succes în circuit, după o accidentare care l-a ţinut departe de fotbalul de performanţă în ultimele patru sezoane. El a demonstrat că îl poate înlocui oricând pe Ogăraru.

Daniel Bălan a suferit în sezonul 2002 - 2003 o accidentare la glezna dreaptă, oarecum asemănătoare cu cea din cauza căreia s-a retras olandezul Marco van Basten: necroză de astragal.
El a fost operat de două ori la o clinică din Belgia şi a revenit pe gazon prima oară după o pauză de doi ani, la data de 29.08.2004, în partida Steaua - Universitatea Craiova (5-0). În această ediţie de campionat, Bălan a evoluat în trei partide, una desfăşurată în Cupa României, cu Rapid II, iar în campionat cu Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi. “Sunt foarte mulţumit de jucătorii, care au evoluat mai puţin în acest sezon. Când am venit la echipă, am văzut o diferenţă de pregătire între primul «11» şi restul componenţilor lotului. Dar în acest moment, nivelul de pregătire al jucătorilor este acelaşi pentru toţi. La Steaua nu există rezerve!”, spunea tehnicianul roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu.
Daniel Bălan trebuie să se lupte pentru un post de titular cu George Ogăraru, unul dintre cei mai constanţi jucători din lotul roş-albaştrilor. Bălan a evoluat în acest retur în meciul pe care Steaua l-a disputat cu Oţelul, atunci când Olăroiu a menajat mai mulţi dintre jucătorii de bază, şi miercuri seară împotriva lui Poli Iaşi, concurentul său pe postul de fundaş dreapta fiind suspendat din cauza cartonaşului roşu primit în derby-ul cu Dinamo. Bălan s-a achitat foarte bine de sarcini, iar din sezonul următor are şansa să fie jucător de bază, George Ogăraru, alături de Bănel Nicoliţă, fiind pe lista de achiziţii a celor de la Ajax Amsterdam.

eusunt
14th April 2006, 14:30
Nu joca rau dar nu este la forma lui maxima.

Nu are cum sa ajunga acel Balan neaccidentat...acum incerca sa demonstreze ca nu trebuie dat, dar pana a juca ce juca Balan mai are...dar macar cu ciupituri de meciuri va mai prinde echipa si incetul cu incetul ajunge sa fie un fundasi de baza la Steaua....

flaviuf
14th April 2006, 15:09
Mie imi place foarte mult Balan. Cand porneste in cate o cursa ai impresia ca este imposibil de oprit. In plus am vazut ca centreaza foarte bine. Sper ca mai are inca rezerve - asa ar putea ajunge intr-adevar un jucator remarcabil.

Florin2004
14th April 2006, 15:57
Doar fundas dreapta poate juca? Ca din pacate acolo e cam greu sa prinda echipa in locul lui Ogararu.

LoMax8
14th April 2006, 16:02
Cred k trebuie incercat si pe postu de mijlocas dreapta....sa vedem. Totusi dak cumva pleaca Oga zic ca e in masura sa-l inlocuiasca si nu trebe sa cumpere altu in loc....

ZIZOU
14th April 2006, 16:23
E bine ca Oli il baga in campionat si Balan demonstreaza ca Oli nu a gresit atunci cand l-a titularizat.

daby
14th April 2006, 22:06
Am auzit ca Balan joaca si pe stanga si pe dreapta, dar nu;s sigur.

aris-din-zalau
14th April 2006, 23:02
ala-i Petre Marin, Balan joaca numai pe dreapta...

Ana712
15th April 2006, 01:25
Speram sa fie si el un pariu castigat...un talent precum Goian!Totul este sa munceasca si sa nu si-o ia in cap dupa cateva meciuri reusite! :chinez:

daby
15th April 2006, 01:28
Te asigur yo ca nu isi i'a asta in cao. ;)

Danna
15th April 2006, 11:55
A jucat foarte bine, de ce sa nu recunoashtem, in ultimele partide. Majoritatea l`am considerat a fi "pierdut", dar se pare ca ne`am inshelat intr`un mod original :) S`o tzina tot asha ca e chiar bine :yes:

Mabrick
15th April 2006, 12:00
Balan daca ar fi titular meci de meci, ar fi peste Ogararu

colonelu Voiculescu
15th April 2006, 12:56
in orice caz , e bine ca avem concurenta serioasa pe postul de fundas dreapta !

ZIZOU
15th April 2006, 17:22
Balan daca ar fi titular meci de meci, ar fi peste Ogararu
Nu fi asa sigur.Pana la urma Ogararu nu-i chiar asa slab.

miki_stelista
15th April 2006, 18:10
Chiar daca e mai bun sau mai putin bun decat Ogararu, ceea ce e important este ca avem mai multe posibilitati pentru postul de fundas dreapta. Astfel, nu mai riscam ca atunci cand un titular este accidentat sau suspendat (Ogararu...), sa nu avem cu cine sa acoperim acel post.

Humanimal
15th April 2006, 22:26
mi se pare mai tehnik decat ogararu ... parerea mea

ZIZOU
15th April 2006, 22:34
mi se pare mai tehnik decat ogararu ... parerea mea
Ii mai tehnic,dar in aparare Ogararu ii mai bun decat Balan.

Humanimal
15th April 2006, 22:46
yep ... probabil .... l-am vazut prea putzin pe balan ca sa-mi fac o impresie ...

Ciprian Bojan
20th April 2006, 12:56
Balan daca ar fi titular meci de meci, ar fi peste Ogararu101% de acord. poate fi o solutie si in cazul in care vor fi probleme la mijlocul terenului, ar putea juca si la inchidere.

Gruppo Aparte
20th April 2006, 13:10
Promite pustiul. Sa il vedem mai tarziu...sper sa nu ii intre vedetismul in cap. :bye:

miki_stelista
20th April 2006, 13:21
Oricum, a intrat in istoria Stelei prin punerea la pamant a antrenorului....Asteptam si alte rezultate!

daby
22nd April 2006, 03:57
Bălan!

În doar 8 minute cu Middlesbrough, Steaua a pierdut doi jucători pentru retur. Paraschiv şi Nicoliţă au încasat cartonaşe galbene în minutele 33 şi 40 şi vor sta în "revanşa" din Anglia. O lovitură simţită din plin de conducerea tehnică a echipei, pentru că cei doi au jucat pînă acum în toate cele 17 meciuri din cupele europene din acest sezon.

Lovin în locul lui Paraschiv
Dacă în locul lui Paraschiv va intra Lovin, un jucător la care Olăroiu a mai apelat şi care are experienţă internaţională, evoluînd anul trecut şi în meciul de referinţă cu Valencia, pentru postul de mijlocaş dreapta Oli pregăteşte o mutare surpriză. Antrenorul campioanei îl va titulariza pe Daniel Bălan, jucător care în ultimii 4 ani a jucat doar două meciuri de 90 de minute în Divizia A, cele cu Oţelul şi cu Poli Iaşi din actualul sezon!

Are viteză şi capacitate mare de efort
Decizia lui Oli se bazează pe forma bună în care se află Bălan, el fiind unul dintre evidenţiaţii antrenorului după cele două întîlniri, dar şi pe faptul că în retur Steaua va face un joc de contraatac, iar suceveanul este un jucător extrem de rapid. Pe deasupra, Bălan a ieşit pe locul 2, după Bănel Nicoliţă, la testul pe care Steaua l-a făcut în cantonamentul din Italia, din luna ianuarie, test care scotea în evidenţă capacitatea de efort a jucătorilor.

În gleznă i s-a injectat măduvă din şira spinării!

Venit la Steaua în urmă cu 5 ani de la Foresta Fălticeni, Bălan s-a accidentat foarte grav la glezna stîngă în vara lui 2002. Verdictul medicului a fost necroză a osului astragal, care se măcina în timp. Bălan a fost la un pas să renunţe la fotbal după aflarea verdictului. Nu s-a întîmplat aşa, pentru că a fost operat de doctorul Irimia, la o clinică din Germania, la una dintre intervenţii fiindu-i scoasă măduvă din şira spinării şi injectată în gleznă (foto)! Fotbalistul a locuit timp de doi ani la cantonamentul echipei de la stadionul Steaua, perioadă în care nu a ieşit deloc în cluburi sau baruri, preferînd să facă recuperare timp de 5-6 ore pe zi. A revenit, a fost împrumutat acum un an la FC Vaslui, pentru a juca, şi acum are şansa vieţii, să evolueze în semifinala Cupei UEFA.

6 meciuri a disputat Bălan în cupele europene în tricoul Stelei, singurul ca titular fiind returul cu Dinamo Kiev, scor 1-1 în vara lui 2001, din deplasare, contînd pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

27 de luni este perioada de pauză pe care Bălan a avut-o din cauza accidentării la gleznă, între 1 iunie 2002 şi 29 august 2004

colonelu Voiculescu
22nd April 2006, 11:07
Interesant !
Si in atac cu cine jucam ? Dica + Oprita sau Dica + Cristea ?

p4link
22nd April 2006, 11:08
Cred ca in atac vor juca Dica + Iacob...Cel putin asa sper.

ZIZOU
22nd April 2006, 11:31
Cred ca in atac vor juca Dica + Iacob...Cel putin asa sper.
Iacob va intra probabil la pauza.Cred ca vom incepe cu Dica+Oprita.

eli.
28th April 2006, 14:30
la ultimul gol a fost gafa lui.. mai bine o dadea in aut sau tare in fata...si pt el a fost prea mare miza jocului..

ZIZOU
28th April 2006, 16:31
Mai bine nu-l baga,este o prostie a antrenorului,a bagat un jucator neexperimentat.

pinky
28th April 2006, 19:55
mai conta?important era ca e fundas;)

geoovy
28th April 2006, 20:17
Mai bine nu-l baga,este o prostie a antrenorului,a bagat un jucator neexperimentat.
si toti il dadeati inainte de meci titular pe partea dreapta, si acu nu trebuia, ii vina antrenorului...

ZIZOU
28th April 2006, 20:40
si toti il dadeati inainte de meci titular pe partea dreapta, si acu nu trebuia, ii vina antrenorului...
Il dadeam dar nu era el solutia buna,si chiar asa era echipa,cu Balan titular daca nu era recuperat Iacob.Au fost niste schimbari foarte aiurea.Pe Bostina il putea baga cu Cristocea care fuge pe contraatac nu sta ca Bostina.

aris-din-zalau
28th April 2006, 22:20
mey voi chiar suntetzi culmea, inainte de meci il dadeatzi pe Balan in primul 11, iar dupa ce l-a bagat Oli in repriza a doua, zicetzi ca a fost o mutare gresita, incredibile !!! :blush:

eli.
28th April 2006, 22:28
mey voi chiar suntetzi culmea, inainte de meci il dadeatzi pe Balan in primul 11, iar dupa ce l-a bagat Oli in repriza a doua, zicetzi ca a fost o mutare gresita, incredibile !!! :blush:

pai normal aris.. deoarece din cauza lui am luat golul care a duso pe boro in finala.. eu totusi nu inteleg ce a vrut sa faca la faza aia.. sa o loveasca sa preie sa dribleze ? mai bine o dadea tare in fata

aris-din-zalau
28th April 2006, 22:31
si din cauza lui Nesu, care acuma mai mult ca oricand, a demonstrat ca pe partea stanga a Stelei sunt mari probleme si ca avem nevoie neaparata de un fundas stanga, Nesu poa` sa fie transferat oriunde, ca nu e de Steaua, iar P. Marin sa fie rezerva postului de fundas stanga...
consider ca daca aveam fundas stanga, nu pierdeam calificarea :nope:

starr
28th April 2006, 22:39
si din cauza lui Nesu, care acuma mai mult ca oricand, a demonstrat ca pe partea stanga a Stelei sunt mari probleme si ca avem nevoie neaparata de un fundas stanga, Nesu poa` sa fie transferat oriunde, ca nu e de Steaua, iar P. Marin sa fie rezerva postului de fundas stanga...
consider ca daca aveam fundas stanga, nu pierdeam calificarea :nope:

Si eu consider k daca echipa nu cadea psihic la scorul general de 3-0 in min 30,acum eram toti fericiti si in nr mult mai mare la aeroport sa-i primim pe baieti.Mergeam la Eindhoven si continuam sa visam pana pe 10 mai k putem aduce cupa la Bucuresti,in vitrina Stelei.
Mi se pare nedrept sa-l scopti tap ispasitor pe Nesu,care a jucat 5min din cele 180+prelungiri cat a durat calificarea in total.E vina lui k am ratat multe ocazii de gol.Ai dreptate.

aris-din-zalau
28th April 2006, 22:44
pey nu numai el, insa a gresit in min. 89, tocmai in faza in care Maccarone a inscris golul calificarii, iar daca acolo, in locul lui Nesu era un fundas inalt, Maccarone nu inscria, in cel mai rau caz era corner pt. Borro si respingea aceea minge in corner...

starr
28th April 2006, 23:04
Lasa k i-am avut in teren pe ambii nostri fundasi centrali,falnici k niste brazi,nu firavi k Nesu(si nu sunt ironica cu aceste afirmatii,ii apreciez pe G&G) si tot s-au dat goluri de langa ei,asa k nu are sens sa mai comentam acum..daca,poate...nu are rost.Ramanem cu bucuria de a vedea Steaua in semifinalele unei competitii europene dupa 17 ani si cu finalul de cosmar care s-a abatut asupra noastra,cand nu credeam k e posibil,de a nu ajunge in finala.Pacat. :(

ANTIDINAMO
2nd May 2006, 13:53
balan NU este o solutie pt echipa !
ar fi bine daca ar fi dat AFARA !

LoMax8
2nd May 2006, 16:09
Balan asta nu stie decat fundas dreapta? Ca e bun baiatu, oricum peste opritza care e pus mijlocas dreapta si nu e bun de nimik.

colonelu Voiculescu
2nd May 2006, 18:57
Ce comparatie ai facut si tu ...
Toti sunt mai buni decit Oprita . Cred ca si Carlos ar da acolo randament , atunci cand nu e ocupat cu barurile
Balan e bun cand jucam cu Otelul
Cu astfel de jucatori vrem in Liga Campionilor ?

#Alex
4th September 2006, 21:03
Balan joaca 1 an la Omonia Nicosia. Steaua l-a imprumutat pentru 100 000$.

bicolor
4th September 2006, 21:03
Danel Balan a fost imprumutat la Omonia lui Andone. Mie nu mi-a displacut in meciurile pe care le-a jucat la noi, era solid si urca bine, numai ca acum erau cam multi pe drepta. Sa speram ca Stancu/Saban ii poate face concurenta lui P. Marin.

#EffecT
4th September 2006, 21:21
Sa recunoastem ca odata cu venirea lui Stancu,Balan nu mai avea cum sa prinda echipa.
Decat sa faca tusa la noi meci de meci,mai bine un imprumut la o echipa unde are mari sanse sa joace titular si peste un an poate reveni sa se bata pentru un loc de titular in echipa noastra.
Am iesit si noi bine,100.000 $ sunt bani frumosi. :D

LoMax8
4th September 2006, 21:23
Cu astfel de jucatori vrem in Liga Campionilor ?
se pare ca nu tocmai l-am pasat lu Ando!

mike2funy
4th September 2006, 21:48
eu cred ca ar fi fost o solutie de urgenta asa ca ar fi prins din ce in ce mai greu echipa cu toate ca am vazut evolutii bune din partea sa in ultimile meciuri

colonelu Voiculescu
4th September 2006, 22:04
Balan e de apreciat pentru daruire si ambitie . A avut o accidentare groaznica dupa care multi jucatori se lasa de fotbal . El a revenit
Din pacate , bunele intentii nu sunt suficiente
Are acuma sansa la Omonia sa arate ca este fotbalist si nu doar jucator de fotbal

mike2funy
4th September 2006, 22:23
Balan e de apreciat pentru daruire si ambitie . A avut o accidentare groaznica dupa care multi jucatori se lasa de fotbal . El a revenit
Din pacate , bunele intentii nu sunt suficiente
Are acuma sansa la Omonia sa arate ca este fotbalist si nu doar jucator de fotbal

daca o sa aiba aceiasi daruire si la Omonia il vor iubi cipriotii si sunt sanse chiar sa-l cumpere de tot

Generalu assasino
4th September 2006, 22:42
balan e un jucator bun de viteza , bine facut, dar nu cred ca mai avea loc la noi totusi avem deja 2 pe post plus ca p marin mai joak si pe dreapta in cazuri extreme.dar la omonia sigur va demonstra ca este fotbalist am mare incredere in el sper sa demonstreze ca are calitati tehnice pe masura celor fizice.

colonelu Voiculescu
5th September 2006, 12:07
daca o sa aiba aceiasi daruire si la Omonia il vor iubi cipriotii si sunt sanse chiar sa-l cumpere de tot

Daca va juca bine la Omonia , va reveni in Ghencea
Nu cred ca-l vom vinde in acest caz
Daca nu va juca bine , atunci treaba se complica

alex80
5th September 2006, 14:03
Lui Balan nu i s-a dat sansa sa-si arate adevarata sa VALOARE, mare pacat ca a plecat,era cel mai bun dintre cei 4 fundasi dreapta.

#EffecT
5th September 2006, 14:21
Lui Balan nu i s-a dat sansa sa-si arate adevarata sa VALOARE, mare pacat ca a plecat,era cel mai bun dintre cei 4 fundasi dreapta.
Stai linistit,ca daca o sa confirme la Omonia,o sa reintre in planurile lui Olaroiu.
El trebuie sa joace si acest lucru nu-i putea fi garantat de steaua.

Cristi89
5th September 2006, 14:27
Si mie imi pare rau ca Balan a fost imprumutat deoarece este un fotbalist talentat.Cred ca ar fi putut fi folosit macar in Cupa Romaniei,un trofeu caruia i se da mai putina importanta in Ghencea in ultimii ani.Oricum eu ii doresc mult succes in Cipru :yes: .Sper sa joace cat mai bine si sa revina in sezonul urmator la Steaua.

Andrei4Steaua
5th September 2006, 14:27

si-a aratat adevarata valoare cu Boro si alte meciuri din campionatul trecut stai linistit ..... cat despre sanse acum i s-a dat sansa sa arate ce stie cu adevarat .... daca nu confirma la Omonia s-a cam dus Balan ... daca o sa confirme nici nu se pune problema sa il vanda ... vine inapoi

daby
5th September 2006, 22:18
Balan a jucat foarte bine in toate meciurile sub comanda lui Oli, exceptand cel cu Boro.

Andrei4Steaua
6th September 2006, 00:13
Nu stau sa te contrazic ca doar il ai ca idol ... totushi sper sa demonstreze ca e peste Saban si peste Stancu cum imi doresc sa ne arate cei doi ca au valoare de Steaua

ZIZOU
7th September 2006, 22:46
E bine ca a fost imprumutat la Omonia pt k trebuia sa jaoce si el...sa aiba meicuri in picioare.

#EffecT
18th September 2006, 11:52
Victorie pentru Omonia Nicosia in Cipru
Omonia Nicosia, antrenata de Ioan Andone si Stefan Stoica, a cistigat, cu scorul de 5-0, partida disputata, in deplasare, impotriva formatiei Aris Limassol, la care evolueaza Mihai Stere si Adrian Mihalcea, in etapa a IV-a a campionatului din Cipru.
La Omonia, fundasul Daniel Balan a fost integralist. (spt.ro)

daby
20th September 2006, 02:19
Va reveni si va deveni titular ;) parerea mea e ca e mai bun ca Stancu.

daby
24th September 2006, 15:52
Daniel Bălan a reuşit să înscrie pentru Omonia Nicosia în minutul 38. Echipa lui Ioan Andone a reuşit să cîştige meciul cu Anorthosis Famagusta cu scorul de 2-0.

jaap
24th September 2006, 15:59
Balan nu numai ca este peste tot ce avem acum pe dreapta(saban , stancu, marin) dar era si peste Ogararu..pacat ca nu a fost jucat...

#EffecT
24th September 2006, 16:05
Balan nu numai ca este peste tot ce avem acum pe dreapta(saban , stancu, marin) dar era si peste Ogararu..pacat ca nu a fost jucat...
Aceeasi parere,imi place foarte mult Balan.Pacat ca faza defensiva scartaie la el.
Stai linistit,ca se intoarce la steaua peste un an ;)

daby
24th September 2006, 16:35
Balan seamana la joc cu Chichino de la Real. ;)

Cristi89
24th September 2006, 17:18
Ma bucur pentru golul marcat de Daniel Balan.

*Ogararu este cel mai bun fundas dreapta din Romania :!:

daby
24th September 2006, 22:27
Daniel Balan a inscris pentru echipa lui Andone

Fostul fundas stelist a punctat pentru Omonia Nicosia, prima reusita de la transferul în Cipru, in partida cistigata ieri acasa (2-0), in fata lui Anorthosis Famagusta, unde joaca Stelian Carabas.Balan, care a fost integralist, a marcat al doilea gol al trupei antrenate de Ioan Andone in minutul 38. La oaspeti, Carabas a evoluat pina in minutul 58.

raulutz
24th September 2006, 22:28
fara suparare: esti senil?! a jucat cand a trebuit..cu boro..sa iti reamintesc: " ogararu..a alunecat goian..o incercare de preluare subtila a lui..a lui..hasselbaink..a fost greseala LUI BALAAAAN, NUUUUUUU NUUUUUUUU " am incheiat citatul..sincer balan nu e cine stie ce..e determinat dar atat..urca in atac dar uita sa coboare..shaban e mult peste el..pe stancu nu prea l`am vazut jucand..petre marin are experienta si ogararu..cel mai bun fundas dreapta al stelei din istorie..mare jucator..mare caracter..nu poti sa`l compari pe balan cu ogararu..dak era mai bun balan acum era la ajax..think about it

raulutz
24th September 2006, 22:29
Balan seamana la joc cu Chichino de la Real. ;)
cicinho e mai micut si mai tehnic..ah da..si s`a accidentat 7 luni :D

colonelu Voiculescu
19th November 2006, 12:01
Mai stie cineva ce face Balan ? E mai bun ca Saban !

raulutz
19th November 2006, 14:05
saban e tehnic, e in echipa nationala,.."a fost greseala LUI BALAAN!!! NUUUUUUUU!!! NUUUUUU!!!! " :| cred ca suferim cu totii de sindromul fostei prietene

daby
12th December 2006, 22:53
Bai da Balan nu e doar imprumutat la ciprioti ? Ca aia de la gsp ii zic "fostul stelist" si e aproape de un transfer la Arges.

M4r|us
13th December 2006, 04:37
Ba da. E imprumutat pentru un an la Omonia Nicosia ( echipa antrenata de Andone ).

mike2funy
13th December 2006, 07:53
da parca se descurca acolo , odata parca si marcase , cum sa ajunga la Arges ???

daby
13th December 2006, 19:33
Pai si aia de ce ii zic "fostul stelist " ?

raulutz
14th December 2006, 00:41
var rog eu..sa nu va fie dor de el... " a fost greseala LUI BALAAAAAAAAAAAN!!! NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! NUUUU.... " ..suferiti toti de sindromul fostei prietene

daby
14th December 2006, 01:46
N'a fost numai vina lui, a gresit si Nesu si Carlos si pot spune toata echipa caci aveau 3-0 la general totusi ....

raulutz
14th December 2006, 15:04
N'a fost numai vina lui, a gresit si Nesu si Carlos si pot spune toata echipa caci aveau 3-0 la general totusi ....
eu ziceam strict de fragmentul ala..k la boro toti au fost penibili

allex_inl
7th January 2007, 22:56
Bine, macar ca e imprumutat pana la vara. Ca ne-a mancat sufletul in primavara! Aveti idee daca la Omonia joaca? Si daca joaca, o face bine?

daby
20th January 2007, 17:33
Joaca destul de des titular.

Fostul jucător al Stelei, Daniel Bălan, s-a transferat la FC Argeş
2007-01-20 14:44:00

Impresarul Ana Maria Prodan a declarat, sâmbătă, în exclusivitate pentru NewsIn, că Daniel Bălan va deveni începând de luni jucătorul lui FC Argeş.

"Ne-am înţeles cu FC Argeş. Luni, când Bălan va reveni din Cipru, se va perfecta contractul cu echipa lui Dorinel Munteanu. Jucătorul va semna un contract valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire", a declarat Ana Maria Prodan.

Daniel Bălan are 27 de ani, evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a mai jucat la Bucovina Suceava, Foresta Fălticeni, Steaua Bucureşti, FC Vaslui şi Omonia Nicosia.

colonelu Voiculescu
3rd February 2007, 23:53
A cui jucator mai este Balan ? In vara a plecat drept imprumut la Omonia !

daby
7th February 2007, 04:12
Daniel Balan a fost prezentat ieri, oficial, alaturi de Milosevic si Dorinel, la FC Arges. Astia au zis "jucatorul imprumutat pana in vara ". Va purta tricoul cu numarul 20

pau_gasol
12th February 2007, 14:08
CLOSE TOPIC... Nici nu se mai stie al cui e Balan:))))

raulutz
12th February 2007, 16:11
CLOSE TOPIC... Nici nu se mai stie al cui e Balan:))))
e jucatorul stelei imprumutat la arges :|

KosmyN
12th February 2007, 16:57
Nu este imprumutat, este definitiv al Argesului.

#EffecT
12th February 2007, 20:52
Pai si atunci de ce nu se muta threadul asta ? Raman la parerea ca Balan era mult mai bun decat ce avem noi in momentul asta pe banda dreapta .

colonelu Voiculescu
12th February 2007, 23:00
Balan + Saban+ Stancu < Ogararu

raulutz
13th February 2007, 00:15
Balan + Saban+ Stancu < Ogararu
eh..poate suntem si putin subiectivi pt ca ogararu a fost/este o emblema a stelei..tind sa cred ca saban se apropie relativ de oga..ca valoare..