View Full Version : Lockerz.com invitatii
rayden
24th September 2009, 21:45
lockerz.com, pe scurt, e un site pe care poti castiga foarte usor puncte si, implicit, premii. Punctele se castiga jucand jocuri, raspunzand la cate o intrebare zilnica sau pur si simplu printr-un log in zilnic pe site. Numai prin log in castigi 2 puncte.
Premiile sunt diverse, de la skin-uri de iPhone pana la televizoare LCD, de la iPoduri Shuffle de 1 gb pana la XBox-uri, aparate de fotografiat & so on. Multe din premii nu sunt available acum, pentru simplul motiv ca sunt foarte multe cereri.
I'm not going to bullshit you si va zic direct : sunt de 1 saptamana si deja am 51 de puncte/PTZ. Pot sa imi iau ceva de acolo, dar imi tin punctele sa iau ceva mai valoros. Nu va puteti inscrie pe site fara sa primiti invitatie. Fie ca va trimit eu invitatia, fie ca o luati din alta parte.
Exista posibilitatea sa ajungi VIP, denumit de ei Z-Lister. Ce inseamna asta? Trebuie sa inviti 20 de insi ca sa castigi mai multe puncte si asa mai departe. Mai multe puncte inseamna mai multe premii...and...you get the picture.
Deci, care vreti invitatii? :prankster:
P.S. : Daca aveti vreo nedumerire, intrebati.
$TEAU@
24th September 2009, 23:35
Vreau eu :
simo_marius2000@yahoo.com
rayden
24th September 2009, 23:42
invite sent! Vezi ca dupa ce te inscrii si dai log in, prima chestie va fi sa joci un joc. Fii atent ca numai din jocul ala poti sa iei 15-20-25 de puncte.
r0bb3n
24th September 2009, 23:44
lockerz.com, pe scurt, e un site pe care poti castiga foarte usor puncte si, implicit, premii. Punctele se castiga jucand jocuri, raspunzand la cate o intrebare zilnica sau pur si simplu printr-un log in zilnic pe site. Numai prin log in castigi 2 puncte.
Premiile sunt diverse, de la skin-uri de iPhone pana la televizoare LCD, de la iPoduri Shuffle de 1 gb pana la XBox-uri, aparate de fotografiat & so on. Multe din premii nu sunt available acum, pentru simplul motiv ca sunt foarte multe cereri.
I'm not going to bullshit you si va zic direct : sunt de 1 saptamana si deja am 51 de puncte/PTZ. Pot sa imi iau ceva de acolo, dar imi tin punctele sa iau ceva mai valoros. Nu va puteti inscrie pe site fara sa primiti invitatie. Fie ca va trimit eu invitatia, fie ca o luati din alta parte.
Exista posibilitatea sa ajungi VIP, denumit de ei Z-Lister. Ce inseamna asta? Trebuie sa inviti 20 de insi ca sa castigi mai multe puncte si asa mai departe. Mai multe puncte inseamna mai multe premii...and...you get the picture.
Deci, care vreti invitatii? :prankster:
asta e un sistem piramidal . Caritas pe net, pentru unii? Cand o sa transpuna cineva o schema Ponzi si pe internet, da-mi si mie o invitatie. Ms
rayden
24th September 2009, 23:52
bre da' chiar asa iti place sa te caci in threadu' omului?:yernuts:
r0bb3n
25th September 2009, 00:29
bre da' chiar asa iti place sa te caci in threadu' omului?:yernuts:
What can I say? Say Hello TO THE BAD GUY!
rugati-l ma sa va dea si voua invitatii..
garantez eu.
rayden
25th September 2009, 00:30
Da' chiar iti place sa te bagi asa in orice nu? Rog moderatorii sa stearga threadul, pentru ca domnului robben nu-i convine. Multumesc.
r0bb3n
25th September 2009, 00:34
Da' chiar iti place sa te bagi asa in orice nu? Rog moderatorii sa stearga threadul, pentru ca domnului robben nu-i convine. Multumesc.
Wow. Dar de ce te ataci asa? De ce le iei personale..
Frate,sunteti afectati de criza? ce-i cu comportarea asta? nu mai stiti si voi de gluma?
Tu chiar crezi ca iti luai ipodul de pe chestia aia?
Hai frate!
rayden
25th September 2009, 00:45
Eu am zis mai sus : "chiar iti place sa te bagi asa in orice?". Bre, nu-ti convine subiectul threadului sau despre orice altceva vrea sa scrie **** mea aici, nu intra, nu comenta, lasa-ma in plata domnului. Vad ca a lovit smecheria pe toti si toti vin numai cu impresii. Daca nu te intereseaza ce e aici, du-te si comenteaza in alta parte.
Mentalitatea asta de cacat dauneaza bre. Si da bre, poate suntem afectati de criza. Dumneata evident nu esti. La revedere.
#EffecT
25th September 2009, 00:54
http://img28.imageshack.us/img28/2819/internetseriousbusiness.jpg
Threadul e perfect fain , da-mi o invitatie pana una alta. Daca ma inscriu si nu mai intru in viata mea pe siteul ala , iti iei punctele ?
rayden
25th September 2009, 00:57
Bre, stii care-i faza?As fi foarte recunoscator daca mi-ai sterge threadul atat de hulit.Multumesc mult.
Si, in legatura cu intrebarea ta : Nu stiu. Abia am o saptamana pe siteu' ala. O sa-mi gasesc in alta parte oameni "loviti de criza".
bend_it_like_banel
25th September 2009, 00:59
berea cand o dai?
Gruppo Aparte
25th September 2009, 08:53
gruppo_aparte@yahoo.com
alexxx89
25th September 2009, 11:10
eu am impresia ca e un site nu neaparat piramidal ci care (cel putin asa cred) functioneaza asa:....trebuie sa intre si sa fie activi pe site cat mai multi pentru a scoate bani din publicitate la mia de afisaje..la clicuri etc.....iar o parte din bani mai mica sau mai mare se intorc sub forma de premii.....ceva de genu am gandit-o si eu dar am renuntat pana la urma....
Aleks_777
25th September 2009, 12:41
Ma bag si eu :)
aleks_donici@yahoo.com
Theonliner
26th September 2009, 13:36
Ofer invitatii! Mai sunt disponibile doar 6 invitatii! Multumesc!
rayden
15th October 2009, 17:21
Hai bre, nu mai vrea nimeni invitatii?
@ Aleks_777 : ti-am trimis invite pe adresa aia, dar vad ca nici macar nu ai deschis mailul.
Aleks_777
15th October 2009, 21:29
posibil sa fi intrat la spam. Ma uit acuma.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.