View Full Version : Cel mai frumos loc din Romania
cora20
4th July 2005, 23:30
Care este dupa voi cel mai frumos loc din Romania? Pe care l-ati vizitat sau pe care ati dori sa-l vizitati. :romania:
MIREL6RADOI
4th July 2005, 23:41
Iarba Verde De Acasa:MARAMURES :notworthy :notworthy :notworthy
Ca sa citez pe violatul "MARAMURES is not romania" :naughty:
oktay_STEAUA
5th July 2005, 00:17
cel mai frumos loc din romania este delta dunarii si apoi zona maramuresului!
casuals
5th July 2005, 00:20
fiind student am facut practica prin toata tara si mie greu sa spun un loc totusi am sa enumar mai multe care mi-au placut:delta dunarii,transfagarasan,cazanele mari de la orsova,baile herculane,maramures manastirile din moldova,calimanesti.
steauaclub.tk
5th July 2005, 00:21
Poate puneti si niste fotografii cu acele locuri. :D
aris-din-zalau
5th July 2005, 00:45
printre cele mai frumoase locuri din Romania se numara: Valea Prahovei, Sinaia, statziunile Mamaia, Neptun si nu in ultimul rand... Ghencea
FATAluiMIREL6RADOI
5th July 2005, 00:52
1.Bran :-D
FATAluiMIREL6RADOI
5th July 2005, 00:52
2.Busteni :mrgreen:
FATAluiMIREL6RADOI
5th July 2005, 00:53
3.Poiana Izvoarelor ;-)
eu sunt indragostit iremediabil de Delta Dunarii.. :wub:
am fost pana acum de 7 ori.... e adev ca sunt si pescar inrait... dar am fost de 2 ori cu un ponton plutitor, cate o saptamana in inima Deltei. era misto ca aveam conditii de 3-4 stele in mijlocul salbaticiei, dar cel mai tare era ca aveam la dispozitie barci cu motor si ghizi care ne bagau pe niste canale de ziceai k nu mai poti sa iesi(poza 2)... o sa va pun mai multe poze, dar sunt prea mari si acum nu am timp sa le editez... dar chiar dk nu am prea pescuit atunci, am ramas impresionat de peisaje, de pasari si animale, de modul in care trece timpul acolo... de absolut tot... parca este alta lume.. :drool:
KosmyN
5th July 2005, 01:17
Mie imi palce cel mai mult la mine in fatza blocului. Sunt locuri memorabile, pe care cu siguranta nu le ve-ti uita.
aris-din-zalau
5th July 2005, 01:24
Mie imi palce cel mai mult la mine in fatza blocului. Sunt locuri memorabile, pe care cu siguranta nu le ve-ti uita.
ciudat raspuns... :crazy:
baga poze... eventual sa se vada si adresa:D
poze cu canalasele de care ziceam... bine, nu sunt chiar cele prin care am trecut si eu, dar ca sa va faceti o idee... pe aste degeaba aveai motor pe barca, treb sa tragi la rame:D
a fost misto cand au mutat cu vaporasul care tragea pontonul, un plaur.. ca sa putem intra cu barcile cu motor intr-un lac care avea toate intrarile blocate...
KosmyN
5th July 2005, 01:28
@jos - nu stiu daca pot. O sa apara astia de pe la "Politia in actiune" sau mai stiu io ce emisiuni....si nu vreau publicitate. Sunt modest.
Selena
5th July 2005, 01:31
de departe sunt de acord q m6r MARAMURESUL este superb....nu cred k mai e vreun loc in romania care sa se compare q zona maramuresului....
casuals
5th July 2005, 01:45
am fost la borsa si este supeb,o comuna situata pe vreo 20 km
Selena
5th July 2005, 01:56
am fost la borsa si este supeb,o comuna situata pe vreo 20 km
daaa....frumos tare la borsa...am urcat q telescaunul...frumooos si pasul prislop...preea tare:D
Danna
5th July 2005, 02:20
Pe mine Valea Prahovei m`a impresionat... Am fost de vreo 2 ori pe la Bran, Pelesh... Transfagarashanul este S U P E R B ! Nordul Moldovei de asemenea :) Litoralul + Delta Dunarii m`au fascinat. In Delta am fost o sg data... Acum ceva timp... Dar mi`a lasat o impresie super buna.
In Maramuresh n`am fost... Da` vad ca toata lumea`l lauda :) Poate o sa dau vreo raita candva... sper curand.
casuals
5th July 2005, 02:29
daaa....frumos tare la borsa...am urcat q telescaunul...frumooos si pasul prislop...preea tare:D
da la baia borsa
Selena
5th July 2005, 02:35
si apoi mai e ff frumos pe valea izei ...off...ce'mi place mie sa'mi petrec vacantza acolo....:wub:
aris-din-zalau
5th July 2005, 02:53
si apoi mai e ff frumos pe valea izei ...off...ce'mi place mie sa'mi petrec vacantza acolo....:wub:
valea Izei este cumva cea din Sighetul Marmatziei ???
Selena
5th July 2005, 02:54
valea Izei este cumva cea din Sighetul Marmatziei ???
dap aia e...:P app de sighetul marmatiei ...cine a vazut memorialul d la sighet...brr...daca nu l'ati vaz ..nu vi'l recomand e de'a dreptul scary..:(
aris-din-zalau
5th July 2005, 02:57
dap aia e...:P app de sighetul marmatiei ...cine a vazut memorialul d la sighet...brr...daca nu l'ati vaz ..nu vi'l recomand e de'a dreptul scary..:(
acolo in Sighet am eu un var, de-aia stiu... :razz:
ca altfel nu prea le am eu cu geografia... :ntz:
Selena
5th July 2005, 02:59
daca ajungi la sighet...ocoleste memorialul.....insist....e un loc ff macabru ...dupa ce au trecu 4 ani de cand am vaz memorialul..ink nu pot concepe com poate train un om intr'o celula de 2 pe 2 cu peretii d piatra si fara lumina....
MIREL6RADOI
5th July 2005, 03:04
In numele MARAMURESENILOR va multumesc din suflet! :yup: :wub:
Numa imi creste inima cand MARAMURESUL este laudat :wub:
Merssssssssi!
Selena
5th July 2005, 03:07
hmmm m6r...fii mandru k traiesti intr;o zona asa superba....si bucura'te de ea cat poti ...bucurate si pt noi care suntem asa d departe...si pana una alta ..propune si u o tema pt buhuhu club ..k murim d plictiseala
aris-din-zalau
5th July 2005, 03:15
In numele MARAMURESENILOR va multumesc din suflet! :yup: :wub:
Numa imi creste inima cand MARAMURESUL este laudat :wub:
Merssssssssi!
M6R, daca tot esti din Maramures, ia spune-mi, ai auzit de satul Glod ?
spune-mi daca stii ce formatzie celebra de muzica populara s-a nascut acolo ???
MIREL6RADOI
5th July 2005, 03:16
Fratii Petreus?
aris-din-zalau
5th July 2005, 03:18
Fratii Petreus?
:D EXACT :yes:
si tu stii cine e nepotul lor din partea varului sau ?
stelist
5th July 2005, 03:20
:D EXACT :yes:
si tu stii cine e nepotul lor din partea varului sau ?
Lasa-ma sa ghicesc...
Petreus al mic?
aris-din-zalau
5th July 2005, 03:22
Lasa-ma sa ghicesc...
Petreus al mic?
nu mah....
nu e in formatzie.....
ci e o ruda de-a lor....
da` de fapt si eu ce intreb, ca n-avetzi voi de unde sa-l stitzi... :ntz:
stelist
5th July 2005, 03:25
da` de fapt si eu ce intreb, ca n-avetzi voi de unde sa-l stitzi... :ntz:
Parerea ta...
Selena
5th July 2005, 03:26
Parerea ta...
locatia ta ...intre rai si iad...poate fi considerat un loc frumos?
aris-din-zalau
5th July 2005, 03:28
Parerea ta...
nu-mi spune acuma ca le ai si cu muzica populara... :shocked:
sau de ce ai zis "Parerea ta..." il cunosti pe nepotul lor ???
bigrabbyt
5th July 2005, 04:03
cel mai frumos loc din romania p care l-am vizitat este TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC ..:d
anamarya
5th July 2005, 12:02
greu de zis... cel mai frumos loc din Romania......
dincolo de faptul ca sunt de acord cu Kosmyn.... ca lka mine in fata blocului nu e nicaieri.... mai ales cand fac vecinii gratar :blush:
imi place toata Romania, sau cel putin ce am vazut eu din ea..... ador Sinaia dar aiaci sunt subiectiva, imi place la mare, la munte, oriunde mai putin in Bucuresti dupa ploaie si cand sunt 40 de grade :no:
dar de departe cel mai frumos loc din Romania e Cismigiul cand infloresc pomii in primavara si se intalnesc Savistii cu Lazartistii la o bere la buturuga (adik sper ca pastreaza traditia inca)
later edit: cum sa uit tocmai de asta: si Ghencea in zi de sarbatoare
4steaua
5th July 2005, 12:22
cel mai frumos loc din romania era la mine la bunici,in oltenia!!!dar acu s-a mutat delta acolo!!!deci tot cel mai frumos ramane!!!si ghencea!!!
si valea prahovei e superba!!!!!!!dar tot in oltenia e mai bine!!!
Brasovul si Valea de pesti.
anamaria
5th July 2005, 12:42
eu sunt indragostit iremediabil de Delta Dunarii.. :wub:
Aoleu, mi-a venit un chef de pescuit.... :cry:
4steaua
5th July 2005, 12:51
va invit la mine la bunici la pescuit,pescuiti o gaina,o vaca,un porc,o rata?!!!!ce ziceti????se baga cineva??? :naughty:
anamaria
5th July 2005, 13:08
va invit la mine la bunici la pescuit,pescuiti o gaina,o vaca,un porc,o rata?!!!!ce ziceti????se baga cineva??? :naughty:
Hai mai ca nu e de gluma... Bietii oameni!
4steaua
5th July 2005, 13:13
io stiu cel mai bine situatia,la mine e grav,dar mi-am mai revenit ca ai mei sunt ok,casa nu mai exista,nu glumeam,chiar poti sa pescuiesti asa ceva!!!
nUCLEo
5th July 2005, 13:15
Tot aici e cel mai frumos:
4steaua
5th July 2005, 13:17
cata dreptate ai!!!!
flaviuf
5th July 2005, 13:18
Muntii Apuseni, Vatra Dornei, Cheile Bicazului - super zone.
Cristi
5th July 2005, 13:49
Cel mai frumos loc? Hmmmmm................greu de spus, sunt multe
dar ca muntii nostrii ptr mine nu este nimic, Retezat, Parang (valea jiului noaptea cu toate orasele insirate arata incredibil de pe munte, parca e un rau format din miliarde de stele care curge printre munti), Fagaras.............fantastici, tot timpul iti ofera ceva nou. Sa te trezesti dimineata si sa vezi crestele muntilor in departare iar ceva mai jos un covor imens de ceata........FANTASTIC, simti ca traiesti :wub:
viorel 31
5th July 2005, 15:38
Parafarazandu-l pe "mosh Cristi" greu de spus...
Litoralul romanesc, Valea Prahovei-Brasov-Poiana Brasov, Valea Oltului-Voineasa, zona Bran-Rucar, locuri unde am fost, superbe.
Inca nu am ajuns in Moldova dar mi-am propus sa fac "turul manastirilor" cu prima ocazie.
De asemenea in Delta nu am fost;anul trecut tb sa merg la Gura Portitei cu niste prieteni dar in perioada respectiva nu am putut eu merge. Nu sunt pasionat de pescuit dar pt frumusete as merge in delta.
Concediu placut tuturor! Distrati-va bine! :yes:
Jackass
5th July 2005, 16:12
cel mai frumos loc din romania e STADIONUL GHENCEA!!! :fotbal:
iar in rest la munte e super k-lumea peste tot! am fost doar 1 data la cruce si pot zice ca pt. mine personal a fost cel mai tare loc in care am fost!
dar loooooooogo ca si la mare e top!
MR.KILLER.ULTRAS
5th July 2005, 22:18
TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC(pe care n-am avut inca onoarea sa il vizitez)
cora20
5th July 2005, 23:08
Cred ca aici pe forum suntem toti de acord ca Stadionul Ghencea este cel mai frumos loc din Romania. :)
cora20
5th July 2005, 23:12
Dar nimeni nu considera Bucurestiul cel mai frumos loc din Romania?
independe
5th July 2005, 23:14
nu este asa de important locul, pe cat este persoana alaturi de care esti :)
eu sunt din tulcea....dar imi place constanta!!!!si bucuresti!!!!!!normal ca si tulcea........dar vreau sa scap de aici........parca ...prea m-am saturat de oras......de.......vad pe strada parca aceeasi lume....numa mosi si babe!!!!!!vreau pe plaja........ca am 15 ani:Psi imi place aglomeratia....gg
KosmyN
6th July 2005, 03:43
Profund...detalieaza te rog... :naughty:
Cristi
6th July 2005, 10:18
Dar nimeni nu considera Bucurestiul cel mai frumos loc din Romania?
sa fim seriosi, are bucurestiul partile lui frumoase da iti garantez io ca daca incepi sa "sapi" dupa partile nasoale te duci cu capu' de ce ai sa descoperi, sunt locuri care nici in filmele horror nu le gasesti.
De fapt oricum era vorba de cel mai frumos loc nu oras
da ... dar si locul e important intr-o mica masura... ca nu poti sa fi cu ea la groapa de gunoi!
bine dar oricum persoana e mai importanta ca locul..
#Caddy
6th July 2005, 12:37
il vizitezi?! faci ca aris...te duci ca turist :))) :D :lol:
btw.cel mai frumos loc..este acolo unde iti place tie cel mai mult
Jackass
7th July 2005, 17:03
whaaaaaaaaaaat??? cum sa nu fi fost niciodata in ghencea??? pai cam e timpul... :romania2:
steauaclub.tk
24th July 2005, 20:27
Eu zic ca si Bucurestiul este un loc frumos. Unii zic ca nu este curat,dar tot aia arunca gunoaie pe jos.
http://img136.imageshack.us/img136/5518/cecul0jr.th.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=cecul0jr.jpg) <> http://img321.imageshack.us/img321/1407/athneul9tv.th.jpg (http://img321.imageshack.us/my.php?image=athneul9tv.jpg) <> http://img242.imageshack.us/img242/8568/arhit8ic.th.jpg (http://img242.imageshack.us/my.php?image=arhit8ic.jpg) <> http://img140.imageshack.us/img140/7997/cismigiustatuie6vg.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=cismigiustatuie6vg.jpg) <--Dovada ca e frumos.
Kishcutia
24th July 2005, 21:08
pai sa vedem...nu spun ca sunt cele mai frumoase locuri dar sunt speciale:
1.acasa(nu am cum sa pun poze....difera de la om la om)
2.in ghencea(nu pun poze...stiti cu totii cum e)
alte locuri frumoase: piatra craiului: plaiul foii
pai nicaieri nu e ca acasa...
oricum in fiecare loc pe unde mergi e ceva frumos. depinde daca esti capabil sa vezi acel frumos sau sa-l faci sa fie frumos!
daby
5th August 2005, 12:25
CONSTANTA
cel mai curat oras din Romania :romania2:
daby
5th August 2005, 12:27
K-1 PE TUNEL
În minutul 4, Dică a căzut de lîngă irlandezul Rogers. Arbitrul i-a eliminat după ce s-a consultat cu asistentul. Irlandezul a făcut o criză de nervi şi a început să scuipe înspre banca Stelei. Apoi s-a intersectat cu Dică, spre care s-a îndreptat ameninţător, dar cei doi au fost despărţiţi de arbitrul de rezervă. Suporterii din Ghencea au aruncat în Rogers cu monede şi cu sticle de plastic, după care amîndoi s-au îndreptat spre vestiare. După ce au fost eliminaţi, Rogers şi Dică au continuat bătaia în drum spre vestiare. Primul a încercat să lovească, stelistul s-a ferit şi apoi l-a umplut de sînge pe irlandez. Cu siguranţă, Protasov nu-l va avea la dispoziţie pe Dică pentru "dubla" cu Rosenborg, fiind exclus ca atacantul să primească mai puţin de două etape suspendare
#Caddy
5th August 2005, 12:36
CONSTANTA
cel mai curat oras din Romania :romania2:
ms daby...:mrgreen:
nu ca, cartierul Palas ar fi cel mai curat..si pasnic
...dar oricum cel mai frumos e acasa..pt ca nicaeri nu e ca acasa
Ciprian Bojan
5th August 2005, 12:38
Care este dupa voi cel mai frumos loc din Romania? Pe care l-ati vizitat sau pe care ati dori sa-l vizitati. :romania:Pai am vazut multe locuri faine. Da' cel mai mult imi plac zonele montane cu lacuri de acumulare: Portile de Fier, Vidra, Vidraru, Izvorul Muntelui. Is curios cum arata Delta. :?: :yup:
Ciprian Bojan
5th August 2005, 12:45
printre cele mai frumoase locuri din Romania se numara: Valea Prahovei, Sinaia, statziunile Mamaia, Neptun si nu in ultimul rand... GhenceaDa' Zalau' nu-i fain? Mie imi place PE BUNE!!!, PS: MULTZAM FAIN PT MESAJ!!! :flowers:
#EffecT
10th August 2005, 12:39
In general orice loc din Romania e frumos , mie imi place capitala! :)
anamaria
10th August 2005, 12:50
Is curios cum arata Delta. :?: :yup:
Delta e ... de vis. Neaparat sa te duci sa vezi. Iti recomand zona Sf. Gheorghe.
MEREL_STEUA
10th August 2005, 13:04
Pt mine cel mai frumos loc din tara este stadionul Corvinului!!!! (pt ca aici am crescut)...dupa care urmeaza GHENCEA (PT CA ACOLO E SUFLETUL MEU) si nu in ultimul rand lic.3 (pt ca acolo s-au petrecut cele mai frumoase momente din viata mea)!!! :D
Allah
21st September 2005, 17:00
dupja minje e Vaslui
s0me1
21st September 2005, 20:01
Nu am poza ... insa cel mai frumos loc din Romania mi s-a parut lacul Izvorul Muntelui din Moldova.
katutza
23rd September 2005, 23:21
cel mai frumos loc mie mi se pare oraselul meu cel mic...sunt mandra ca locuiesc aici...si sunt constienta k sunt altele mai frumoase...dar cand sunt in alta parte tot mai bine e acasa :D
korkom
23rd September 2005, 23:26
E foarte greu sa gasesti in Romania un loc frumos si asta din cauza ca sunt prea multe .
Mie de exemplu mi-a placut foarte mult la Moeciu .
Snakes
13th November 2005, 23:56
Sunt multe locuri f mishto in Romania! Dar cel mai mult mi-a placut, k zona, Maramuresul ! :yes:
http://img128.imageshack.us/img128/8845/barsana19xq.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/3904/borsa20yq.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/1982/botiza106zf.jpg
Snakes
13th November 2005, 23:58
Sorry k am bagat atatea poze, dar sunt mishto ! :)
http://img397.imageshack.us/img397/8512/sapanta25ox.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/623/borsa30nx.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/663/botiza166bj.jpg
eli.
14th November 2005, 16:56
cheile bicazului din moldova , baile herculane si sunt mai multe...
forzzasteaua
14th November 2005, 22:12
Snakes...si mie imi place Maramuresul...am fost acolo la Manastirea Barsana, cea mai mare manastire construita din lemn din Europa...si locul 2 din lume. :yes:
kalashnikov
20th August 2006, 11:03
cred ca muntii bucegi , au tot ce iti trebuie , frumuseti ale naturii , sunt si trasee mai dificile , intalnesti oameni noi , aer curat , privelisti impresionante
mike2funy
20th August 2006, 11:45
lasati prostiile .... Ghencea e cel mai frumos loc din Romania :D
ww
20th August 2006, 14:02
Snakes... foarte faine poze... si intr-adevar e frumoasa zona...
la Barsana am fost si eo... e superb acolo.... si toate constructiile din lemn.. am dormit chiar o noapte acolo...
la Sapantza... te distrezi un pic daca citesti toate alea...
in orice caz e foarte frumoasa zona Maramureshului...
raulutz
20th August 2006, 17:20
la balea lac iar mai e frumos
allex_inl
20th August 2006, 17:44
Bucovina! Nu degeaba am bunici in Gura Humorului...
eli.
20th August 2006, 17:48
pe acolo ma duc maine ... stii ceva de vizitat ? :naughty:
miki_stelista
20th August 2006, 18:23
Dupa mine, merita vizitate Cheile Bicazului si Lacul Bicaz, lac de baraj.
nicolaecristian
7th March 2007, 15:09
Eu recomand Gura Portitei...o insulica de nisip..superba...liniste...fara muzica..doar tu..natura...mancarea de peste..si marea:D...pe aproape e si dunarea..asa ca..amatori pescari..au ce face:)
13.StEaUa
17th April 2007, 19:06
eu as recomanda Arieseni, http://photos.hi5.com/0000/112/662/ZS8OKN112662-02.jpg
jurnalistul2000
17th April 2007, 20:13
Recomand cu caldura Sighisoara, Medias, Sibiu, Targu-Mures, Brasov, orasele in general medievale.Sunt foarte frumoase si aveti parte de primire deosebita.
dan_fuica
17th April 2007, 20:25
eu recomand Oradea si localitatea Balvanyos din Judetul Covasna asta daca suportati sa vi se raspunda in ungureste.
stefan_moraru
18th April 2007, 11:20
Cel mai frumos e Slanic-Moldova, jud Bacau.
sergiuku
10th May 2007, 19:38
cele mai frumoase locuri sunt alea unde sunt femei !!:welcome(1 :biggrinth:rm_sperm::eek::throb::clap:
andreea`
13th August 2007, 21:30
cele mai frumoase locuri sunt alea unde sunt femei !!:welcome(1 :biggrinth:rm_sperm::eek::throb::clap:
si pe pariu ca nu e chiar asa :D
andreea`
13th August 2007, 21:32
Recomand cu caldura Sighisoara, Medias, Sibiu, Targu-Mures, Brasov, orasele in general medievale.Sunt foarte frumoase si aveti parte de primire deosebita.
Targu - Mures nu e chiar atat de medieval...ori si-a pierdut farmecul,ptr k il vad zilnic...
Cetatea ce pare mai interesata...in rest? Cotidian...
stelista_yo
13th August 2007, 21:33
Cel mai frumos loc din lume e TEMPLU FOTBALULUI ROMANESC :P
oop
13th August 2007, 21:46
bine mah,dar ai grija ca pe urma :baby: si apoi tu :wallbash: si noi o sa zicem :doh: ...pe bune...:D
n3@gA2oo7
13th August 2007, 22:47
si daca sunt lesbiene =)):drool:???
tudorloredana
13th August 2007, 23:14
eu va recomand ghencea si anume peluza...a fost locul unde mi-am dorit sa ajung si cand am reusit sa ajung acolo am simtit o bucurie de nedescris iar emotie simt de fiecare data cand ajung acolo si se intampla destul de des...iubesc steaua si va recomand"GHENCEA"...!!!
nyquist06
15th August 2007, 03:15
Targu - Mures nu e chiar atat de medieval...ori si-a pierdut farmecul,ptr k il vad zilnic...
Cetatea ce pare mai interesata...in rest? Cotidian...
e na foarte cotidian... daca te plimbi pe stradutele unde nu sa u gandit oamenii sa isi construiasca case babane o sa gasesti si locuri mai spre "medieval" ex zona cetatii, bulevardul, si stradutele din jur pana la bisericuta de piatra(cei din ms stiu despre ce vb)
sergiuku
15th August 2007, 03:18
si pe pariu ca nu e chiar asa :D
pai in cazul tau , normal ca nu e asa :)))) ,la tine e chiar invers ;) !!!
sergiuku
15th August 2007, 17:27
si daca sunt lesbiene =)):drool:???
deja e Paradisul ...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
roby_stelist4ever
21st August 2007, 18:25
:steagcrucE fara discutie templul fotbalului romanesc.......GHENCEA:steagcruc
onutzyk_21
21st August 2007, 20:04
fiecare dintre noi are pareri diferite in ceea ce priveste anumite locuri frumoase din Romania... dar cred ca singurul lucru cu care vom fi cu toti de acord este ca cel mai frumos loc din Romania este Ghencea:wub:...
Claudiu Miron
21st August 2007, 22:16
Normal ca e Complexul Sportiv Steaua e un loc frumos!
crusnik02nano
5th September 2007, 23:24
cel mai frumos loc e [campu din spatele cimitirului....se vede ca akolo nu au ajuns prea multi oameni :unsure: .]......pai cred ca cele mai frumoase privelisti sunt cele de la munte :D
adrian_92
10th September 2007, 16:11
:steagcruc Ghencea :steagcruc :fular_ste
miki_stelista
10th September 2007, 17:11
Bine, pe langa sustinerea neconditionata fata de Steaua, si anume ca Ghencea e cel mai frumos loc din Romania, cred ca si Cheile Bicazului merita plasate intre aceste locuri...
adrian_92
10th September 2007, 17:16
Bine, pe langa sustinerea neconditionata fata de Steaua, si anume ca Ghencea e cel mai frumos loc din Romania, cred ca si Cheile Bicazului merita plasate intre aceste locuri...
aici ai dreptate
interista
10th September 2007, 22:56
delta, de departe
miki_stelista
11th September 2007, 12:36
Si zona Maramuresului este una foarte frumoasa!
Danna
11th September 2007, 17:06
Ma bucur ca acum pot afirma si eu ca Ghencea e cel mai frumos loc din Romania :blush: :blush:
jurnalistul2000
11th September 2007, 20:32
Ghencea, Manastiriile din Moldova.Chiar si zona Banatului este frumoasa.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.