View Full Version : Sigle Hattrick
eusunt
2nd June 2005, 15:32
Cred ca va intereseaza exemplele mele de sigle ...
si daca cineva de aici vrea sa aiba una personalizata sa spuna ce si cum si va avea sigla corespunzatoare
Eu am un mic catalog exemplicativ de vreo 20 de sigle dar pot face mai multe...
o sa afisez acum numa 5 si daca o sa aiba succes o sa va arat mai multe
mansiz26
3rd June 2005, 21:12
sunt mishto....ai ceva idei :)
Taica Tereza
3rd June 2005, 23:39
da, arata super. am si eu echipa in hattrick si m-ar interesa o sigla. ma poti ajuta?
aris-din-zalau
3rd June 2005, 23:56
stai sa primesc echipa si dupa aia mi-ar trebui o sigla personalizata, dar nu sh din cate litere se poate... echipa mea se va numi "Forza Aris" !!!
Wholigan
4th June 2005, 01:52
Sigla 4 pare sigla unei echipe americane, iar 5 e caterinca rau, dar sunt misto facute, tine-o tot asa!
eusunt
6th June 2005, 11:23
da, arata super. am si eu echipa in hattrick si m-ar interesa o sigla. ma poti ajuta?
Deci am zis ca pot ajuta pe cine vrea o sigla la echipa.. deci aveti suporrter la echipa si nu aveti idee ce sigla sa va puneti va pot ajuta GRATIS va trimet 4,5 sigle si va alegeti.. nu este obligatoriu sa va si placa..nu le puneti eu am considerat ca po sa va ajut ca pe niste colegi de forum iar daca cineva de aici poate face acelasi lucru ca mine cred ca nu strica sa facem o expozitie de sigle personalizate cu numele echipelor noastre din HT..
sm3naru
6th June 2005, 16:11
Sunt marfa rau....poti sa-mi faci si mie una personalizata? :D plzzzz....a si exista un maxim de caractere?
zidane
6th June 2005, 16:17
eusunt avem voie sa ne punem una dintre aceste sigle sau acestea sunt doar pt. privit?
eusunt
6th June 2005, 20:28
eusunt avem voie sa ne punem una dintre aceste sigle sau acestea sunt doar pt. privit?
Cum de privit frate?
Astea is shabloane...le poti folosii tu or potzi sa spui ce echipa ai si eu o personalizez ori imi dai datele si fac eu un calup de 3,4,5,6,7,8,9 cate vrei si iti alegi tu si nu numai tu toti care le pot folosii ca sigle...deci care au suportter la echipa ca altfel nu potzi pune sigla ...
bai omule cu ce program le faci ??? ca tare`s curios... esti priceput... chiar foarte.. bravo...
baftã
adyultras
6th June 2005, 22:23
Sunt chiar misto... Da ceva in rosu si albastru ai? :-o
uraaaa....mi-am facut si eu in sfarsit echipa!!!acum ma zbat sa invat ce sa fac prima data...poate o sa imi faci si mie o sigla de-aia...plssss
Snakes
7th June 2005, 00:11
uraaaa....mi-am facut si eu in sfarsit echipa!!!acum ma zbat sa invat ce sa fac prima data...poate o sa imi faci si mie o sigla de-aia...plssss
K sa poti avea sigla, iti trebuie supporter! Iti recomand sa iti iei, pt k e mishto! ;)
Snakes
7th June 2005, 00:14
Cred ca va intereseaza exemplele mele de sigle ...
si daca cineva de aici vrea sa aiba una personalizata sa spuna ce si cum si va avea sigla corespunzatoare
Eu am un mic catalog exemplicativ de vreo 20 de sigle dar pot face mai multe...
o sa afisez acum numa 5 si daca o sa aiba succes o sa va arat mai multe
Chiar mishto shabloanele tale! Felicitari!
Eu mi-am facut singur sigla, in Corel! Nu e cine stie ce, dar sunt multumit de ea, chiar imi place (tema am vrut sa fie semnul de la Red Hot Chili Peppers, d-aia are forma aia!) :yes:
Ce zici, o perere? :rolleyes:
e misto snakes!!!!o sa ma bag si la supporter...sa citesc...sa vad cum....abia azi am aflat ca ieri am primit echipa!!!:D
Snakes
7th June 2005, 00:40
e misto snakes!!!!o sa ma bag si la supporter...sa citesc...sa vad cum....abia azi am aflat ca ieri am primit echipa!!!:D
Merci! Bafta cu echipa!
(dak ai nevoie de vreun sfat, intreaba! Sunt multi p-aici care te pot ajuta)
eusunt
9th June 2005, 16:29
Chiar mishto shabloanele tale! Felicitari!
Eu mi-am facut singur sigla, in Corel! Nu e cine stie ce, dar sunt multumit de ea, chiar imi place (tema am vrut sa fie semnul de la Red Hot Chili Peppers, d-aia are forma aia!) :yes:
Ce zici, o perere? :rolleyes:
Da este simpatica si dragutza....
Cu ce le fac?.. pai cu Corel+AAA Logo 1.21+GifAnimator+Xara asta sunt uneltele mele...
Ca sa va fie mai ushor eu am echipa F.C. Steaua Calarasi pe HT cu userul impactul ,deci cine are suportter si poate sa`shi puna sigla si nu are or vrea toate siglele mele sa le personalizeze el sa trimeata un mesaj la echipa mea cu o adressa de e-mail unde pot sa descarc zipul meu de sigle....
eusunt
9th June 2005, 18:34
Uite inca cateva... poate le personalizati voi.. daca nu le fac eu...
Jesse_James
30th June 2006, 00:03
Logo Fed (LogoF)
(AllianceID: 43945)
Vrei logo? :)
khelu
5th July 2006, 10:27
>eu vreau un logo de mai demult
>nu am inca HT Supporter tocmai pt ca nimeni nu a fost in stare sa-mi faca si mie un logo:))...se poate zice ca sunt cam pretentios de vreme ce nimeni nu a putut:))...asta e!
Jesse_James
3rd September 2006, 09:28
Dupa ce-ti cumperi suporterul iti fac eu logo
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.