PDA

View Full Version : Pentru Moderatori / Admini

Pages : [1] 2 3 4

superglue
27th May 2005, 01:55
Avand in vedere ca in ultima vreme s-au inmultit criticile (mai mult sau mai putin pertinente) la adresa moderatorilor, threadul aici de fata va va sta la dispozitie pentru a va spune sugestiile dar si reclamatiile la adresa moderatorilor / adminilor. (Nu dorim un thread in care sa fim "periati")

Va multumim.

MIREL6RADOI
27th May 2005, 14:04
ppl,prea putine emoticons pe forum... uitati aici cate emoticons au cei de pe acest forum www.devilszone.com
Vorbiti cu adminul,intrebati-l cum a facut emoticons-urile.Sunt superadevarate.

steauaclub.tk
31st May 2005, 12:39
Cum ati ajuns moderatori?

superglue
31st May 2005, 12:42
Eu, Vladimir si zidane am fost intrebati daca avem timp si daca vrem sa ne ocupam de asa ceva. Mai multe detalii nu am.
In legatura cu ra55u si KosmyN nu pot sa iti raspund.

cristi_mutu
6th June 2005, 17:05
io am facut un wallpaper cu Steaua& 22 (visul nostru)...cum pot sa fac sa apara pe site dak se poate? (sau nu pe site, macar sa fie vazut pt k e mijto)

zidane
6th June 2005, 17:14
io am facut un wallpaper cu Steaua& 22 (visul nostru)...cum pot sa fac sa apara pe site dak se poate? (sau nu pe site, macar sa fie vazut pt k e mijto)
http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=1651&page=5&pp=10&highlight=wallpaper
posteaza aici wallpaper-ul tau :yes:

Giuseppe
6th June 2005, 17:28
Care sunt criteriile care stabilesc care mesaje sunt sterse si care nu? (pe langa cele legate de limbaj)

zidane
6th June 2005, 17:32
Care sunt criteriile care stabilesc care mesaje sunt sterse si care nu? (pe langa cele legate de limbaj)
Se sterg mesajele care contin un limbaj neadecvat, jignirele precum si mesajele offtopic

jos
6th June 2005, 23:53
dupa cat timp sunt mutate thread-urile il arhiva? dupa 1 sapt, dupa o luna, dupa ce devin enervante?:D

k mai multi scriam p unul... am postat, mi-a raspuns cineva si cand sa postez si eu din nou... surpriza! nu mai puteam sa scriu pt k fusese mutat in arhiva... la nici 5 min dupa ce se scrisese in el... :confused:

si nu era un thread offtopic, ca multe de p forum.. ci era unul despre ce s-ar putea intampla dk ar pleaca jijel de la Steaua. se vb civilizat... nu ne certam.. ce frumos era... :sad:

jimi
7th June 2005, 00:18
am observat ca NU la toti se sterg msgurile off topic.........de ce????

Vladimir
7th June 2005, 06:36
@jimi: Facem si noi ce putem.... nu le stergem pe toate... e adevarat... dar nu facem nici discriminari... am si eu si ceilalti moderatori mesaje sterse... nu doar userii sau doar anumiti useri. Incercam sa facem sa fie cat mai bine dar avem nevoie si de ajutorul vostru.

Giuseppe
7th June 2005, 19:11
Dar totusi n-ati raspuns la o intrebare: de ce sunt sterse thread-uri care sunt inca 'fierbinti'?

stelist
7th June 2005, 19:13
pai da si tu un exemplu...depinde ce consideri tu a fi un thread fierbinte

Giuseppe
7th June 2005, 19:29
'fierbinte' adica abia s-a postat in el.
e normal sa fie sters la 11:00 un topic in care s-a scris la 10:35, de exemplu?

stelist
7th June 2005, 20:46
pai depinde si ce se scrie in el...

MIREL6RADOI
10th June 2005, 13:35
Admin,inainte de a mai propune pe un user pt gloriosul topic "ban permanent" iti sugerez sa vii cu argumente adevarate!Cica motivare pt ban "am primit numeroase pm de la useri"Asta da motivare,anumiti useri s-au plans la Big Boss.Faza cu pm de la useri,e ffff subiectiva.Esta la mare moda "ai jignit userii" asta depinde de sensibilitatea fiecarui user.De exemplu:un user poate spune de userul X ca el/ea este urat/a!Userul vizat se va "plange" la Admin,cica,a fost jignit.Pana la urma,ce este o jignire?Unde incepe si unde se termina?Din punctul meu de vedere ar trebui ca ban-urile sa se dea pentru injuraturi.Forumul e locul unde fiecare individ isi spune parerea sa personala,in limitele acceptabile(fara injuraturi).Parerea userului nu tre sa coincida cu cea a adminului,moderatorului,altor useri!Din acest motiv nu am fost de acord cu ban pt viola.
Atata timp cat nu injura!
Fiecare avem o parere!
Mersi.

MIREL6RADOI
11th June 2005, 11:32
Admin,de ce nu se poate asculta tot meciul STEAUA 2 - 0 valencia?Doar 1:23.....

anti berbecali
15th June 2005, 21:01
banuiala mea e ca admini si moderatorii sunt toti nepotii lui razboinicul ... altfel nu s-ar explica frenezia cu care sunt rase posturile anti becali si banati membrii care il contesta pe Gigi .
Jignirile sunt una , a contesta pe cineva motivat e cu totul altceva . Faceti diferenta !!! Se poate ?
mersi

Kishcutia
15th June 2005, 21:02
ia spune-mi si mie cine a fost banat pentru ca il contesta pe becali. ca vad ca esti convins de ce spui!

Vladimir
15th June 2005, 21:06
banuiala mea e ca admini si moderatorii sunt toti nepotii lui razboinicul ... altfel nu s-ar explica frenezia cu care sunt rase posturile anti becali si banati membrii care il contesta pe Gigi .
Jignirile sunt una , a contesta pe cineva motivat e cu totul altceva . Faceti diferenta !!! Se poate ?
mersi

Intr-adevar, primim cate un maybach pentru fiecare post sters si ban dat. Hai mah... revino cu picioarele pe pamant. Becali a fost de mai multi criticat... nimeni nu a patit nimic atata timp cat nu au injurat sau nu au jignit.

Kish, te obosesti degeaba... se pare ca mai nou tot felul de useri noi.... vin sa faca ei ordine pe aici. Dupa cum ziceam... vreti sa injurati si sa jgniti... gasiti-va fratilor un bar!!

anti berbecali
15th June 2005, 21:19
Kish, te obosesti degeaba... se pare ca mai nou tot felul de useri noi.... vin sa faca ei ordine pe aici.
Sunt mai vechi pe situl asta decit iti imaginezi tu . NU ma interseaza sa fac ordine pe sit , stiu cine se ocupa de asa ceva ;)

Kishcutia
15th June 2005, 21:19
ok....daca esti vechi...raspunde-mi la intrebare!

anti berbecali
15th June 2005, 21:20
eu am fost banat de vreo cateva ori , ultima oara cu contul mosu , dar nu are importanta. Important e ca moderatorii sa-si faca treaba ca sa-l multumesca pe "unchiul" :D

Kishcutia
15th June 2005, 21:26
de cateva ori? si ce nickuri ai mai avut...sa ma uit si eu la avertismente/banari ca acolo se scrie tot! si sa vad de cate ori te-au banat! si daca te-au banat...macar o data....era pt ca te-ai luat de becali sau pt ca nu ai folosit un limbaj "adecvat"(ca sa zic asa)? Cat despre faza cu nepotii razboinicului (nu lui razboinicu) se vede ca nu stii....moderatorii sunt alesi dintre userii mai seriosi de pe forum!

anti berbecali
15th June 2005, 21:36
si daca te-au banat...macar o data....era pt ca te-ai luat de becali sau pt ca nu ai folosit un limbaj "adecvat"
imi confirma inca o data ceea ce gandeam , "m-am luat de Becali" bineinteles , nu e voie asa ceva , doar osanale si imnuri daca compunem pt el era bine

Faza cu "moderatorii sunt nepotii lui Becali" era o metafora dar am fost prea subtil , in sensul ca au acelasi apucaturi precum "sefu" adica pumnul in gura nu era vorba ca ar fi "rude de singe "

chris_t
15th June 2005, 21:42
Pai aici sta toata arta. Trebuie sa ai subtilitate in tine. Si daca zici ca ai luat ban, inseamna ca undeva e o problema:D

Kishcutia
15th June 2005, 21:48
exagerezi....eu nu am compus "osane si imnuri " pentru nimeni...si l-am contestat de destule ori pe becali si totusi uite ca nu am luat ban ...dubios nu? poate ca folosim alt limbaj in exprimarea nemultumirilor! Am fost nemultumita de multe chestii si m-am manifestat si nu mi-a fost sters nici un post, tocmai din cauza limbajului!(cred eu) exagerati rau la faza cu cenzura!

jimi
15th June 2005, 21:53
Sunt mai vechi pe situl asta decit iti imaginezi tu . NU ma interseaza sa fac ordine pe sit , stiu cine se ocupa de asa ceva ;)
se zice site!!!nu sit!!!!!!
de cand esti pe forum???zi anu...luna.....chestii deastea.......

anti berbecali
16th June 2005, 15:58
Alo Gestapoul ... mai lejer cu intrebarile

PS: in romana se spune Sit (termen folosit si in arheologie), in engleza e site

mansiz26
16th June 2005, 18:42
am si io o intrebare pt moderatori....daca nu va iese nimic de ce va chinuiti atata?
io nu as face asa ceva plus ca mai iau si suturi de la unii ca de ce mi-ai sters nush ce si de ce aia si de ce aia....
Peace!

nemilosul
16th June 2005, 19:06
dar daca ziceam ceva de radoi tot ma banai???

in momentul de fata ce ar tb sa ii transmit lui becali?????

pot sa stiu si io de ce postul are l-am pus ieri a fost sters???

nu inteleg cuvantul c i o b a n de ce trebuie cenzurat???? poate imi explica si mie cineva

Vladimir
16th June 2005, 19:18
am si io o intrebare pt moderatori....daca nu va iese nimic de ce va chinuiti atata?
io nu as face asa ceva plus ca mai iau si suturi de la unii ca de ce mi-ai sters nush ce si de ce aia si de ce aia....
Peace!

Cine se chinuie? Nu e atat de greu sa stergi niste posturi. Nu trebuie sa ne iasa nimic... dar sincer eu prefer sa intru pe un forum unde se vorbeste civilizat decat pe unul pe care se injura si se jigneste... asa ca pentru mine asta e un motiv suficient. Daca ai stii cat de mult ma doare ca ma iau unii la suturi. Sa scrie fara sa injure si fara sa jigneasca si (important) on-topic... si nu o sa le stearga nimeni posturile. Majoritatea nu se plang ca le sunt sterse posturi (ma refer la userii vechi sau la userii care intra constant pe forum) si asta pentru ca reusesc sa inteleaga anumite chestii.

dar daca ziceam ceva de radoi tot ma banai???

in momentul de fata ce ar tb sa ii transmit lui becali?????

pot sa stiu si io de ce postul are l-am pus ieri a fost sters???

Si eu l-am criticat zilele astea pe Becali, si nu numai... si daca te-ai uitat atent nu a primit nimeni ban. Depinde ce vroiai sa spui de Radoi. Probabil ca era off-topic de aceea. PS: Ca veni vorba... nu mai postati off-topic... mai ales la astfel de rubrici daca vreti sa ne putem intelege.

Alo Gestapoul ... mai lejer cu intrebarile

PS: in romana se spune Sit (termen folosit si in arheologie), in engleza e site

Exemplu de mesaj off-topic.

Va rog sa va rezumati la topic si sa lasati alte chestii personale pentru PM sau messenger. Multumesc.

anti berbecali
16th June 2005, 19:22
OK Vladimir am inteles , nu mai postez off topic,promit . In alta ordine de idei nu vreau sa fi suparat pe nimeni dar problema mea e ca am fost banat desi nu am injurat pe sit , nici nu-mi sta in fire , probabil atitudinea mea anti-becali este prea vadita dar situatia nu-mi da alta posibilitate . Ceea ce am facut doar e sa-l contest si cred ca am motive
Imi cer scuze ca uneori sunt prea radical dar cateodata e nevoie

stelist
16th June 2005, 19:30
Peace!

Cu ce ne chinuim?

@antiberbecali- Sincer cred ca tu ai injurat...sau ai criticat folosind niste termeni mai putin ortodoxi...oricum nu stiu care a fost situatia ta...
Vreau sa-ti spun doar ca un moderator nu poate bana pe nimeni...Si puteai sa ni te adresezi si altfel decat fazele de genul "nepotii lui ciobanu"...
Iti doresc sa castigi si tu tot la fel de multi bani ca si noi(aici ma refer la banii primiti pt ce facem pe acest sit)...chiar daca...eu nu-ti doresc sa-i castigi murdari de branza(ca nu cred ca ii primeste nici la banca) :)

P.S.: Cred ca nu ai contestat tu pe forum cat am contestat unii dintre noi...acolo unde trebuia(adica pe stadion)...

Vladimir
16th June 2005, 19:30
problema mea e ca am fost banat desi nu am injurat pe sit , nici nu-mi sta in fire , probabil atitudinea mea anti-becali este prea vadita dar situatia nu-mi da alta posibilitate . Ceea ce am facut doar e sa-l contest si cred ca am motive
Imi cer scuze ca uneori sunt prea radical dar cateodata e nevoie

Uite cum sta treaba. Chiar nu stiu exact de ce ai fost banat. Dar trebuie sa presupun ca au fost motive solide. Multi l-au contestat pe GB, nu numai tu. Intr-adevar s-au mai sters unele posturi care nu erau la locul lor dar nu a fost nimeni banat pentru asta (cu cateva exceptii se pare). Sincer nu vad ce motiv ar fi avut admin sa te baneze numai pe tine si pe restul nu (daca e asa cum spui). Poate a fost o gresala. Dar de contestat iti mai spun o data ca nu esti singurul care il contesta sau l-a contestat in trecut.

mansiz26
16th June 2005, 19:31
Cu ce ne chinuim?
nush...sa stati toata ziua si sa alegeti posturi si chestii de-astea... :flowers: :)

jimi
16th June 2005, 19:51
nush...sa stati toata ziua si sa alegeti posturi si chestii de-astea... :flowers: :)
lasa-i maa....
isi fac si ei meseria cum ar veni!!!!! :devil:

a4stagioni
17th June 2005, 02:21
au disparut 10 threaduri d azi dimineatza pana acum ... macar anuntzatzi undeva c s a intamplat cu ele ... le atzi shters, le atzi unit ... sa shtie lumea ... c fac stau sa caut prin 700 d mesaje sa gasesc raspunsuri ???

KosmyN
17th June 2005, 03:04
Omule relax.....datorita faptului ca au aparut "10 threaduri" cu acelasi subiect...ele au fost unite intr-unul singur.

a4stagioni
17th June 2005, 03:19
Omule relax.....datorita faptului ca au aparut "10 threaduri" cu acelasi subiect...ele au fost unite intr-unul singur.
care cum unde ?

KosmyN
17th June 2005, 03:24
Probabil ca threadul acum se numeste "Anti-dictatura"...il gasesti la "Conducere"

a4stagioni
17th June 2005, 03:31
Probabil ca threadul acum se numeste "Anti-dictatura"...il gasesti la "Conducere"

sar'na :D old buddy !

KosmyN
17th June 2005, 03:34
No problemo....Si eu l-am cautat un pic...ca nu stiam cu ce titlu a ramas...

a4stagioni
17th June 2005, 03:35
No problemo....Si eu l-am cautat un pic...ca nu stiam cu ce titlu a ramas...

intre timp facusem acelash thread ... :pirat: la echipa noastra :(

nemilosul
17th June 2005, 23:42
si la faza cu banatul cuvantului c i o b a n ??? ca aia mi se pare cea mai penala faza :))

hai bai baieti chiar nu aveti ce face
????

va jucati aiurea cu cenzuaratul si banatul dar pb aveti si voi sponsorii vostri ca doar 1 site nu se tine din bursa a 3 studenti nu???

steauaclub.tk
19th June 2005, 15:02
si la faza cu banatul cuvantului c i o b a n ??? ca aia mi se pare cea mai penala faza :))

????

va jucati aiurea cu cenzuaratul si banatul dar pb aveti si voi sponsorii vostri ca doar 1 site nu se tine din bursa a 3 studenti nu???
Dar cine a spus ca este site-ul lor? De fapt, acest forum. :?

stelist
19th June 2005, 23:03

????

Nemilosule...din cate inteleg eu tu ne bati niste apropouri cum ca GB este sponsorul nostru... :slap:
Pai ce sa spun acum ne-ai prins...fiind site oficial, putem spune si asa :mrgreen:
De fapt hai sa spunem...ca este site-ul clubului.

nemilosul
20th June 2005, 20:23
pai daca continuati sa banati lumea aiurea nu o sa mai fie site oficial

si tot nu mi-ai raspuns la faza cu cenzuratul cuvantului c io ban

20th June 2005, 20:29
poate nu a fost observata intrebarea... sa o repet si eu:
DE CE ESTE CENZURAT CUVANTUL C.I.O.B.A.N.?

KosmyN
20th June 2005, 20:35
Nu vad prea bine....mai mare poti scrie??? :naughty:

stelist
20th June 2005, 20:38
pai daca continuati sa banati lumea aiurea nu o sa mai fie site oficial

Vorbesti ca sa te afli in treaba...spune-mi si mie cand a fost ultimul banat?
Pentru banarile permanente intotdeauna au fost intrebati toti userii forum-ului.

si tot nu mi-ai raspuns la faza cu cenzuratul cuvantului c io ban

probabil din cauza c io ban ilor !?

stelist
20th June 2005, 20:50
Probabil cand o sa intrebati civilizat, o sa primiti raspunsul in acelasi mod.

P.S. Raspunsul poti sa-l primesti de la un admin...eu sunt moderator si nu stiu nimic.

20th June 2005, 20:57
Ok, intreb civilizat (a n-a oara): admin, de ce este cenzurat cuvantul c.i.o.b.a.n.? Poti sa dai lista de cuvinte (nu cele obscene) care sunt cenzurate, ca sa stim si noi?

nemilosul
21st June 2005, 00:11
1)eu am fost banat acum 1 luna si nici pana azi nu am inteles de ce

2) #22 multumesc pt ajutor :)

astept si io foarte curios raspunsul adminului in legatura cu , cuvantul ******= c i o b a n

admin
21st June 2005, 00:27
Mda....

Stiu care este o tampenie, dar am ales sa cenzurez aceste cuvinte, ptr a inceta cu jignirile. Asa cum am mai spus, aici este un forum oficial. Trebuie pastrata o anumita decenta. Cei mai multi dintre voi nu vor sa inteleaga ca aici se vb despre Steaua si nu despre persoana pe care multi dintre voi nu o accepta.
Asa ca am decis sa incercam sa mai taiem din numeroasele jigniri. Si chiar a dat roade. Fara sa jignesc pe nimeni, o sa repet cateva probleme:

1. Este un forum oficial. Aici se poate vorbi numai in termeni civilizati despre Steaua, jucatori, conducere. Toti pot fi criticati fara probleme, atat timp cat se face civilizat.
2. Nu tine dreptul la "libera exprimare". Aici exista niste minime reguli de bun simt care trebuie respectate. Atat timp cat nu le incalcati, aveti dreptul sa va exprimati cat se poate de mult. Nu le respectati, cu regret - out.
3. Admini, moderatorii fac asta benevol. Credeti sau nu este benevol. Din placere si in timpul liber. Eu am incercat sa aduc si pe cei din conducere pe forum, cu MM stiti ce s-a intamplat, inca il aveti pe Paul Andone si raspunsurile mele (care reflecta parerile conducerii) la multe din intrebarile voastre. Nu aveti nevoie de ele, este alegerea voastra.
4. Exista multe forumuri de suporteri unde se poate exprima necenzurat si in termeni vulgari opinia voastra. Daca doriti un dialog civilizat, va asteptam aici, daca nu vi le recomandam cu placere.
5. Regurile sunt stabilite de cei care au grija (cum pot) de forum, si toti cei care nu le respecta vor fi banati incetul cu incetul. Exista persoane (chiar azi am observat una) care in cca 100 de posturi nu are nici macar unul civilizat. Toate sunt cu jigniri, incitare, ura. acele persoane vor fi excluse chiar daca nu injura, ptr ca nu au ce cauta pe forumul nostru.
6. Nu vrem sa ridicati ode nimanui. Criticati conducerea / echipa/ jucatorii, vrem parerile voastre, vrem sfaturi de la voi, vrem sa ne invatati sa venim in intampinarea voastra. Se tine f mult seama de parerile voastre, de idei de tot. Sfaturile voastre sunt importante pentriu noi si vrem sa facem impreuna o treaba mai buna. Nu suntem toti (cei de la Steaua) perfecti. Dar..... Va respectam f mult opiniile ATAT TIMP CAT O FACETI CIVILIZAT !!!

Va multumesc ptr rabdare :notworthy

21st June 2005, 00:35
Multumesc pentru raspuns.Totusi, cred ca ati exagerat cu "c.i.o.b.a.n." Mai e o problema cu cuvintele cenzurate:ele sunt cenzurate si daca sunt doar parti din alte cuvinte, De ex, am vrut sa postez un site portughez pt. un fan de acolo care a intrebat ceva (vezi: nonce) si nu am putut fiindca site-ul continea pe undeva "f u t", mai exact in f u t e b o l, care la ei inseamna fotbal. Si exemplele pot continua... Nu se poate face ceva in acest sens?

admin
21st June 2005, 00:37
o sa verific.... sa vad ce se poate face... ***ebol

nemilosul
21st June 2005, 10:53
si inca ceva nu e normal inainte sa banezi pe cineva sa il avertizezi sau macar sa ii trimiti 1 e-mail si sa ii spui motivul???

in ultimul post nu am jignit,nu am vorbit vulgar doar mi-am aratat nemultumirea fata de demiterea lui zenga

modul in care am fost banat m-a facut sa cred (inca nu sunt convins) ca siteul asta e numai pentru oameni vesnic fericiti de ce se intampla la steaua

anamarya
21st June 2005, 13:42
Multumesc pentru raspuns.Totusi, cred ca ati exagerat cu "c.i.o.b.a.n." Mai e o problema cu cuvintele cenzurate:ele sunt cenzurate si daca sunt doar parti din alte cuvinte, De ex, am vrut sa postez un site portughez pt. un fan de acolo care a intrebat ceva (vezi: nonce) si nu am putut fiindca site-ul continea pe undeva "f u t", mai exact in f u t e b o l, care la ei inseamna fotbal. Si exemplele pot continua... Nu se poate face ceva in acest sens?

in primul rand, admin de acord cu tine la ce ziceai, dar si #22 are dreptatea lui.... de ce se modifica automat cuvantul popularitate?

later edit: multumesc..... am observat ca s-a modificat si aceasta setare.....

AssAsin0
29th June 2005, 12:32
uitati-va oleak pe www.inter.it ... poze aproape in fiecare zi...imi place cum sunt prezentati jucatorii..(poza + informatii)...informatii despre jucatori si transferuri ... aici pe siteul stelei o stire sta vreo 3-4 zile nimic interesant cand intri... acolo la inter da ceva in fiecare zi..chiar dak nare legatura cu steaua...ar trebui sa luati exemplu ;)

aris-din-zalau
29th June 2005, 12:41
uitati-va oleak pe www.inter.it ... poze aproape in fiecare zi...imi place cum sunt prezentati jucatorii..(poza + informatii)...informatii despre jucatori si transferuri ... aici pe siteul stelei o stire sta vreo 3-4 zile nimic interesant cand intri... acolo la inter da ceva in fiecare zi..chiar dak nare legatura cu steaua...ar trebui sa luati exemplu ;)
la cap. asta subscriu in totalitate: MAI MULTE VESTI ZILNICE SI CAT DE PROASPETE... :yes: !!!

ANTIDINAMO
29th June 2005, 13:12
De Ce Nu Sunt Trecuti In Echipa Steaua : Hamutovski ,tudose , Balan , Enescu , Iacob , Orac ?
De Ce Nu Sunt Trecute Citeva Date Principale La Tinerii Jucatori Tercuti In Echipa !

Ar Fi Prea Mult Sa Cerem Stiri Despre Steaua !?

aris-din-zalau
29th June 2005, 13:14
De ce n-au totzi jucatorii poza si daca se poate si mai multe date...

AssAsin0
29th June 2005, 19:13
am facut eu o recenzie pe seam asta in mesajul anterior luati exemplu de la www.inter.it

AssAsin0
29th June 2005, 21:42
Ma apuc de webdesign...termin liceul .. daula facultate..si vin sa facem siteul stelei ;) ... no offense oricum siteule f bun..atata tot pozele si informatiile proaspete...completarea la echipa de seniori cu poze..si de ce nu o sectiune LIVE a meciurilor Stelei ;)

casuals
3rd July 2005, 01:32
chiar trebuia dat afara viola? eu nu sunt de acord cu asa ceva sper sa fie primit inapoi,uneori spune adevaruri pe care unii dintre noi nu vor sa le vada si chiar daca spune o prostie are farmecul lui.

oktay_STEAUA
3rd July 2005, 01:37
si eu cred ca viola ar trebui sa se intoarca!e urat sa fie numai sustinatori ai aceleasi echipe!asa daca vb intre noi o sa ne aprobam unii poe altii si o sa ridicam echipa in slavi!
asa era mai bine deoarece se intalneau afirmatii contradictorii!

3rd July 2005, 03:56
As vrea sa stiu de ce a fost dat afara viola? Sondajul acela nu este un argument. Voturile de la variantele "pentru" eliminarea lui reprezentau exact 50% din nr.total de voturi exprimate. In plus, nu era un poll adevarat pentru ca avea mai multe variante care insemnau practic acelasi lucru, ceea ce reprezenta un indemn pentru a vota "pentru" eliminare.
A incalcat regulile forumului? Daca da, a facut-o mai mult decat altii, care continua sa fie pe forum?
Chiar daca nu era un suporter al Stelei si era de multe ori enervant, era o persoana care isi exprima parerile pe acest forum, asa cum facem toti.
Banarea lui mi se pare un gest care exprima neputinta. Neputinta de a accepta parerile altora care sunt diferite, chiar opuse parerilor noastre. Ori neputinta nu i-a caracterizat niciodata pe stelistii adevarati.
As vrea sa mi se raspunda exact de ce a fost banat viola, cu argumente clare. Pana atunci nu voi mai posta pe acest forum. Stiu ca nu moare forumul fara mine, cum nu moare nici fara viola, dar e singurul lucru pe care il pot face pentru a protesta impotriva unui lucru care mi se pare incorect.
Daca nu mi se raspunde in cateva zile, voi repeta intrebarea iar apoi ma voi retrage definitiv.
Stelist raman pana la moarte,dar incep sa simt ca acest forum nu ma mai reprezinta.

KosmyN
3rd July 2005, 04:01
#22, un raspuns exact nu iti pot da deoarece Admin a dat bannul, iar eu in acest moment nu stiu motivul.
Dar, da-mi voie sa te intreb altceva:
Daca era vorba de o javra sau o cioara sau un oltean, reactionai la fel, nu de alta, dar iti citesc semnatura si vad ca esti impotriva lor.
Si cam orice suporter cunoaste faptul ca banatenii sunt sclavii ciorilor, deci ii putem alatura unii langa altii....

casuals
3rd July 2005, 14:30
kosmyN atata timp cat nu injura si se purta cum trebuie putea intra oricine, de aceea eu cer ca viola sa fie reprimit

MIREL6RADOI
3rd July 2005, 17:24
kosmyN atata timp cat nu injura si se purta cum trebuie putea intra oricine, de aceea eu cer ca viola sa fie reprimit
Scuza-ma,"se purta cum trebuie" wow,esti nou pe acest forum?Nu sunt adeptul tehnicii pumnului in gura!Insa,violatul nu venea cu argumente,el doar dorea sa ne enerveze!Asta ma enerva la culmea,era gica contra!Ziceai ca afara-i e soare,el zicea ca-i intuneric....

casuals
3rd July 2005, 17:46
si acum ce vrei sa ne laudam intre nou

MIREL6RADOI
3rd July 2005, 20:07
Nu nu!Virusake tine cu U Craiova,insa niciodata nu s-a pus problema sa fie dat afara.

admin
3rd July 2005, 21:54
Viola a fost banat ptr un limbaj neadecvat. A mai fost odata banat, dar in urma unei discutii politicoase cu el, a revenit in niste conditii. Conditii pe care le-a incalcat, deci ban, de data asta permanent.
Daca vreti mai mule explicatii, le dau.
Casuals simti nevoia sa fii la tot ce se intampla contra? cool......

nUCLEo
3rd July 2005, 21:56
Viola a fost banat ptr un limbaj neadecvat
Cumva intr-o discutie pe messenger sau nici macar acolo?
Atunci de Mirel6Radoi ce mai zici?

3rd July 2005, 21:57
As vrea mai multe explicatii... Mai ales exemplele concrete de limbaj neadecvat.

nemilosul
3rd July 2005, 22:00
dar io de ce sunt banat apoi iar mi se ridica banul apoi iar banat

vad ca pt viola se face un thread ,un sondaj pe mine ma banezi direct

deci acum 2 luni am fost banat nici pana acum nu stiu de ce dupa 1 luna mi s-a ridicat banul apoi peste 2 sapt iar banat in 3 zile mi se ridica banul iar ieri seara am fost banat din nou ca apoi azi de dimineata iar sa mi se ridice banul

am si io 1 mare rugaminte sa mi se raspunda si mie de ce sunt banat sau macar de ce inainte sa fiu banat nu sunt si io avertizat ca din momentul ala promit sa nu repet aceiasi greseala

nUCLEo
3rd July 2005, 22:01

deci acum 2 luni am fost banat nici pana acum nu stiu de ce dupa 1 luna mi s-a ridicat banul apoi peste 2 sapt iar banat in 3 zile mi se ridica banul iar ieri seara am fost banat din nou ca apoi azi de dimineata iar sa mi se ridice banul

am si io 1 mare rugaminte sa mi se raspunda si mie de ce sunt banat sau macar de ce inainte sa fiu banat nu sunt si io avertizat ca din momentul ala promit sa nu repet aceiasi greseala
Cei care se vad in functii mari se cred bastani... dar sunt numai simpli functionari...

MIREL6RADOI
3rd July 2005, 22:05
Cumva intr-o discutie pe messenger sau nici macar acolo?
Atunci de Mirel6Radoi ce mai zici?
Nucleo lol suferi?

admin
3rd July 2005, 22:18

:shocked:

Sincer sa fiu, nu cred ca esti sau ai fost banat. Eu m-am uitat pe lista de banati si nu am vazut nici un nemilos. Din cunostintele mele, nu ai fost banat pe acest user niciodata.
Nu consider o obligatie din a da (administratori sau moderatori) explicatii de ce se sterg anumite mesaje/thread-uri sau de ce sunt banati anumiti utilizatori.
Asa cum am mai spus si repet, acest forum este facut ptr suporterii stelei, ptr opiniile lor si trebuie sa se respecte anumite reguli. Sunt foarte multi oameni care au criticat conducerea/jucatorii si nu au luat ban, nu le-au fost sterse posturile, etc.
Asta deoarece am cerut in primul rand sa respectati oamenii de langa voi si sa aveti un limbaj adecvat. Puteti critica o persoana si fara sa il jigniti. Puteti sa va expuneti o parere fara sa considerati ca este unicul adevar si sa ii jigniti pe cei care nu va impartasesc parerea. Nu cere nimeni sa periati pe nimeni, dar cand intrii numai ptr a jigni anumite persoane, fara a scrie nimic altceva, forumul asta nu isi atinge scopul lui.

nemilosul
3rd July 2005, 22:21
your ip has been baned
if you want to contact the ......

ceva in genul asta imi aparea am trimis si 2 e-mailuri la adresa care imi aparea atunci cand eram banat dar nici pana acum nu mi s-a raspuns

ce e cel mai curios e ca prima oara cand am fost banat a fost exact atunci cand am intrat in polemici cu tine

admin
3rd July 2005, 22:24
your ip has been baned
if you want to contact the ......

ceva in genul asta imi aparea am trimis si 2 e-mailuri la adresa care imi aparea atunci cand eram banat dar nici pana acum nu mi s-a raspuns

ce e cel mai curios e ca prima oara cand am fost banat a fost exact atunci cand am intrat in polemici cu tine

ai ip rutabil?

casuals
3rd July 2005, 22:31
admin ca sa fie toti sustinatorii lui gigi fericit eu propun un pools in care sa-l pupam bine pe gigi poateasa o sa fie toata lumea fricita,eu cred ca la-ti dat afara pt. ca facea misto de gigel si uneori mai spunea si lucruri adevarate,acum nu ne ramane decat sa ne mintim singuri ca suntem cei mai tari

admin
3rd July 2005, 22:39
admin ca sa fie toti sustinatorii lui gigi fericit eu propun un pools in care sa-l pupam bine pe gigi poateasa o sa fie toata lumea fricita,eu cred ca la-ti dat afara pt. ca facea misto de gigel si uneori mai spunea si lucruri adevarate,acum nu ne ramane decat sa ne mintim singuri ca suntem cei mai tari

Daca asta ai inteles din ce am spus eu...... Mai citeste odata posturile. Citeste incet, aprofundeaza, mai relaxaza-t, mai citeste odata. Nu are nici o legatura forumul asta cu o anumita persoana ci cu respectul fata de toti cei care scriu aici. Daca il dadeam afara ptr critici si tu si multi altii erati de mult out !

3rd July 2005, 22:44
Eu revin la obsesia mea: care sunt exemplele de limbaj neadecvat pe care le-a folosit viola si pentru care a fost banat? Nu ma intereseaza cazul viola in sine, dar e unul din cazurile cunoscute (nu poate sa spuna cineva ca de fapt nu a fost banat, ca are sau nu ip rutabil, etc) si daca ni se raspunde exact pentru ce a fost banat, poate intelegem mai bine cum functioneaza banurile pe acest forum.

nemilosul
3rd July 2005, 23:04
am ip routabil

i0nutz83
4th July 2005, 13:57
Viola a fost banat fiindca asta a fost voia poporului, intrunit ad-hoc pe un poll. ;-)

Cu precizarea ca poll-ul, dupa parerea mea, nu a fost intocmit bine.. Ii oferea timisoreanului o singura sansa de a ramane, iar celelalte optiuni erau fie contra, fie abtineri. Asta nu e poll !

Gruppo Aparte
4th July 2005, 14:09
Se sterg mesajele care contin un limbaj neadecvat, jignirele precum si mesajele offtopic
pe tine daca te prind iti sparg avatarul :D

Gruppo Aparte
4th July 2005, 14:11
Contul meu de user. Am vazut ca majoritatea folositi emoticoane noi , eu nu. Mi-am facut un alt cont sa vad ce se intampla. Acolo am vazut ca apr noile emoticoane daca apesi "more". E , la contul asta Gruppo Aparte..nema. numa alea 5-6 emoticoane. Deci rezolvati odata problema ca va impusc :D

Cristi
4th July 2005, 14:12
Viola a fost banat fiindca asta a fost voia poporului, intrunit ad-hoc pe un poll. ;-)

Cu precizarea ca poll-ul, dupa parerea mea, nu a fost intocmit bine.. Ii oferea timisoreanului o singura sansa de a ramane, iar celelalte optiuni erau fie contra, fie abtineri. Asta nu e poll !
din cate-mi aduc io aminte a fost banat ptr cu totul alte motive decat cele spuse de tine mai sus
sincer sa fiu ptr comportamentul pe care-l are fata de noi imi pare rau ca nu a fost ban permanent ;)

Gruppo Aparte
4th July 2005, 14:14
Daca nu ma faci moderator iti iau dreptul de admin :p

Gruppo Aparte
4th July 2005, 14:17

Eu l-am intocmit. Acel poll a fost facut de mine...cu precizarea ca tocmai aia era ideea..sa nu aiba mai multe sanse. Vezi ce inseamna sa te joci putin cu psihologicul?
Nu il mai suportam pe viola pt ca era un magar fara limite si a facut o prostie mare de tot in momentul in care s-a luat de "moa" nestiind cu cine se pune. Chiar daca la primul poll i-am luat apararea de aceasta data mi-a dat pe nas si nu l-am mai putut suporta. O zi buna.

steauaclub.tk
4th July 2005, 14:36
Contul meu de user. Am vazut ca majoritatea folositi emoticoane noi , eu nu. Mi-am facut un alt cont sa vad ce se intampla. Acolo am vazut ca apr noile emoticoane daca apesi "more". E , la contul asta Gruppo Aparte..nema. numa alea 5-6 emoticoane. Deci rezolvati odata problema ca va impusc :D
Nu este o problema pe la optiuni? Sau pur si simplu omuletii astia au ceva cu tine! :mrgreen:

Gruppo Aparte
4th July 2005, 14:41
Nu este o problema pe la optiuni? Sau pur si simplu omuletii astia au ceva cu tine! :mrgreen:
Da.. cred ca omuletii sunt de vina. Am activat emoticoanele. Nema. Raman la faza cu uzzi :D

aris-din-zalau
4th July 2005, 14:57
http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=1651&page=5&pp=10&highlight=wallpaper
posteaza aici wallpaper-ul tau :yes:
Zidane, de ce nu se pun si pe site, la sectziunea download, walppapere cu Steaua Campioana... ?

Streetcat
4th July 2005, 15:16
care imi spune si mie cine este contabilul clubului?

zidane
4th July 2005, 16:52
Zidane, de ce nu se pun si pe site, la sectziunea download, walppapere cu Steaua Campioana... ?
din cate imi aduc aminte, mentionez: NU SUNT SIGUR DE ACEST LUCRU, au fost puse si pe site unele wallpaper-uri
Mai spun inca o data: E FF POSIBIL SA MA INSEL

Gruppo Aparte
5th July 2005, 10:15
din cate imi aduc aminte, mentionez: NU SUNT SIGUR DE ACEST LUCRU, au fost puse si pe site unele wallpaper-uri
Mai spun inca o data: E FF POSIBIL SA MA INSEL
Vreo sugestie? sa-mi apara si mie emoticoanele alea?:O

stelist
5th July 2005, 13:28
Vreo sugestie? sa-mi apara si mie emoticoanele alea?:O

Despre ce smile-uri vorbesti?...nu au fost adaugate emote-uri noi...le aveai si inainte numai ca trebuie sa apesi pe "more"

Xsi0
5th July 2005, 13:39
eu sti ce spun sunt multi care aduc comentari si toti sunt incepatori sau de putin timp pe forum mai bine ati citi ragulamentul forumul pt si de acela exista si mai invatati si voi sa vorbiti . De ce nu comenteaza un user care ii de mult pt forum pt el stie cum sa se comporte si nu are de ce sa se agite pt nimik

ANTIDINAMO
5th July 2005, 14:25
o simpla intrebare : de ce nu completati lotul cu toti jucatorii si cu datele lor ?

KosmyN
5th July 2005, 15:29
o simpla intrebare : de ce nu completati lotul cu toti jucatorii si cu datele lor ?

Ti s-a mai raspuns la intrebarea asta.
Daca ai ratat raspunsul....ghinionul tau...

i0nutz83
5th July 2005, 22:11
Eu l-am intocmit. Acel poll a fost facut de mine...cu precizarea ca tocmai aia era ideea..sa nu aiba mai multe sanse. Vezi ce inseamna sa te joci putin cu psihologicul?
Nu il mai suportam pe viola pt ca era un magar fara limite si a facut o prostie mare de tot in momentul in care s-a luat de "moa" nestiind cu cine se pune. Chiar daca la primul poll i-am luat apararea de aceasta data mi-a dat pe nas si nu l-am mai putut suporta. O zi buna.

a fost un poll tendentios. cand ii dai unui om doar 25% sanse intr-un sondaj, de la cap de loc, ti se pare un lucru corect?

AssAsin0
6th July 2005, 16:14
Pana si siteul politehnicii iasi e tare..www.politehnicaiasi.ro...stiri poraspete tot timpu la capitolul pozemai au de lucrat dar siteul stelei fara suparare dar sucks...stirea cu radoi e de vreo saptamana aproape doua...

ANTIDINAMO
6th July 2005, 17:04
pt kosmyn : trec peste faptul ca nu esti politicos cu o persoana mult mai in varsta !
in timpul liber (nu cand esti ocupat sa ,, moderezi '' acest site ) incearca sa vezi si alte site-uri facute pt alte echipe din Romania !
acest site este poate cel mai ,, neschimabat'' din lume tinere !

KosmyN
6th July 2005, 21:11
Stimabile....cu tot respectul celor 100 de ani pe care ii ai....te-ai gandit vreo clipa ca poate de site se ocupa altcineva ?!?
Dar nu e nici o problema...te inteleg...la 100 de ani apare schizofrenia.

casuals
6th July 2005, 23:41
pai daca memelus nu vrea sa se scrie nu se scrie nu e clar ,asa e kosmyne?

stelist
7th July 2005, 00:09
Casuals cand bagi tot timpul in fata texte de genul asta semeni perfect cu cei pe care ii contesti atat de vehement...numai teorii si conspiratii peste tot...
Chiar crezi ca ne suna MM cum apare ceva care il deranjeaza pe forum?...sau altceva...chiar crezi ca MM mai intra pe forum?...<parerea mea personala este ca oricum nu da prea mult pe parerea noastra>...
Cum nu ai ce face, cum zici de x sau y ca este MM sau ca este omul lui...
Sa sti ca mai este lume de prin galerie pe aici, contestatari ai conducerii, sunt chiar si baieti de la SUD...<majoritatea doar citesc> DAR niciodata nu i-am auzit sa inceapa sa se prosteasca pe forum si sa se laude ca fac si dreg.

AssAsin0
7th July 2005, 10:14
iN afara de stiri si poze la zi ar mai trebui ca la prezentare jucatori (seniori) sa scrie Inaltimea , greutatea (vezi www.inter.it) ca meciuri jucate in sezon sau alte faze de astea nu cred ca intereseaza pe nimeni :(

Gruppo Aparte
7th July 2005, 11:05
Despre ce smile-uri vorbesti?...nu au fost adaugate emote-uri noi...le aveai si inainte numai ca trebuie sa apesi pe "more"
iNTELEGE. PE ACEST CONT NU-MI APARE ACEL BUTON. PE CONTUL NOU IMI APARE INSA SI AM TOATE EMOTICOANELE

Gruppo Aparte
7th July 2005, 11:07
a fost un poll tendentios. cand ii dai unui om doar 25% sanse intr-un sondaj, de la cap de loc, ti se pare un lucru corect?
ASA E N-AM FOST CORECT. TREBUIA SA-I DAU 1% SANSE :p

ANTIDINAMO
7th July 2005, 11:17
pt cei care se fac ca administreaza site-ul : scoteti-l domne pe Dorinel (Respect) de pe lista cu cei care sunt doriti pe chat ca a cam plecat de la STEAUA !

ultima oara pt kosmyn : tinere diferenta dintre noi este ca eu iti vorbesc civilizat iartu inca nu ai invatat cum sa te porti ..... nu toti au cei 7 ani de acasa
promit sa nu te mai bag in seama pt ca esti ignobil

i0nutz83
7th July 2005, 11:18
ASA E N-AM FOST CORECT. TREBUIA SA-I DAU 1% SANSE :p

n`ai fost fair play ;)

nemilosul
7th July 2005, 15:16
admin parca ai zis ca s-a rezolvat pb

"exista o persoana care intra din acceasi plaja de ip-uri cu tine. Acea persoana, cu nick-ul ***************voastre a luat ban de ip. Se pare ca era de la acelasi provider ca tine (tie ti se schimba ip-ul cand intrii pe net, deci cand intrai pe unul anume erai banat).
s-a rezolvat."

nu prea s-a rezolvat e a 6 oara cand sunt banat

sper sa nu imi fie sters postul iar io sa fiu banat iar

Gruppo Aparte
7th July 2005, 15:48
Admin inca nu m-ai facut moderator :romania: :smoking: he he he :flowers:

casuals
8th July 2005, 01:15
ra55u eu zic sa asteptam sa inceapa meciurile dar iti spun ca daca va fi rau o sa fie bal mare

KosmyN
8th July 2005, 04:52
pt cei care se fac ca administreaza site-ul : scoteti-l domne pe Dorinel (Respect) de pe lista cu cei care sunt doriti pe chat ca a cam plecat de la STEAUA !

ultima oara pt kosmyn : tinere diferenta dintre noi este ca eu iti vorbesc civilizat iartu inca nu ai invatat cum sa te porti ..... nu toti au cei 7 ani de acasa
promit sa nu te mai bag in seama pt ca esti ignobil

Din pacate vrei sa faci pe desteptul si nu prea iti merge.
Se pare ca esti destul de scelerat.
Problemele tale existentiale, acum la apusul vietii...(100 de ani...lasa si altora locul) sunt elucubre, iar prezenta ta pe forum e infantila.
Cand o vei trata cu seriozitate, poate scancetele tale vor avea ecou.
Numai bine...si cand pe site vor aparea schimbarile, nu uita sa dai o petrecere in cinstea acestor schimbari.

casuals
10th July 2005, 16:15
admin nu e frumos sama iei la misto ca din cercetarile facute s-ar putea sa ne cunoastem

admin
10th July 2005, 17:11
admin nu e frumos sama iei la misto ca din cercetarile facute s-ar putea sa ne cunoastem

Casuals eu nu te-am luat niciodata la misto. Am incercat sa port o discutie civilizata cu tine si m-ai luat cu altele. Te-ai dat cunoascator (stii faza cu garda) ca pe urma sa o lasi balta cand te-am intrebat ce si cum. Apoi te-ai laudat ca mi-ai scris pe prv, fara sa o faci.
Se poate sa ma stii, se poate sa ma confunzi cu G**** (si el scrie aici). Daca vrei sa discutam civilizat iti stau oricand la dispozitie. Daca continui sa crezi ca numai tu te pricepi, numai tu ai dreptate, te respect si te las sa iti vezi de viata. Inca astept mesajul ala pe prv.....
:shock:

casuals
10th July 2005, 17:32
Casuals eu nu te-am luat niciodata la misto. Am incercat sa port o discutie civilizata cu tine si m-ai luat cu altele. Te-ai dat cunoascator (stii faza cu garda) ca pe urma sa o lasi balta cand te-am intrebat ce si cum. Apoi te-ai laudat ca mi-ai scris pe prv, fara sa o faci.
Se poate sa ma stii, se poate sa ma confunzi cu G**** (si el scrie aici). Daca vrei sa discutam civilizat iti stau oricand la dispozitie. Daca continui sa crezi ca numai tu te pricepi, numai tu ai dreptate, te respect si te las sa iti vezi de viata. Inca astept mesajul ala pe prv.....
:shock:
sa stii ca ti-am trimis un mesaj,nu stiu de ce nu a ajuns probabil ca am gresit ceva,eu nu las asemenea lucruri neterminate,sa zicem ca nu esti acea persoana dar tot pot afla cine esti,nu ma laud cu garda chiar stiu unele lucruri pe care altii nu au ocazia sa le afle

admin
10th July 2005, 17:38
sa stii ca ti-am trimis un mesaj,nu stiu de ce nu a ajuns probabil ca am gresit ceva,eu nu las asemenea lucruri neterminate,sa zicem ca nu esti acea persoana dar tot pot afla cine esti,nu ma laud cu garda chiar stiu unele lucruri pe care altii nu au ocazia sa le afle

Inca odata, ptr ultima data. putem continua discutia pe PRV. Repet, daca stii zi aici cine conduce garda in locul tripletei de cosmar (pahontu, balan, toma).
Si in alta ordine de idei, iti zic eu cine sunt, ca doar nu ma ascund de nimeni, nu este nici un secret. De ce te chinui sa afli din alte parti?

10th July 2005, 20:43
Iar incep sa pun intrebari retorice: de ce a fost sters poll-ul cu pro si contra becali?

admin
10th July 2005, 20:47
Spuneam acum cateva zile:

"Inca odata va rog sa intelegeti ca ne aflam pe un forum in care se vorbeste de Steaua. Echipa de fotbal Steaua Bucuresti. Deja pentru multi acesta a devenit un forum in care isi exprima numai ura.
Va rog sa intelegeti ca nu acesta este scopul acestui forum !"

Am lasat subiectul cu acel site deoarece este un subiect "la zi" in care (inca) se discuta foarte civilizat. Poll-ul deschis de tine a mai fost, era si pus unde nu trebuie si era inutil. Ar fi fost exact aceleasi persoane, exact aceleasi discutii ca si in cel deja deschis.

Cu multumiri ptr intelegere.

PS - mesajul cu poll-ul a fost sters chiar de cel care il postase.

10th July 2005, 20:55
Cu placere, dar nu inteleg. Poll-ul era pentru a incerca sa aflam cati dintre stelistii de pe acest forum il apreciaza pe becali, cati il mai vor in Ghencea, etc. Daca nu era pus unde trebuie, putea fi mutat. Poll-ul cu "Va mai juca Steaua in Ghencea", mult mai inutil a fost inchis, nu sters. Thread-uri gen daby, care lua la rand toti jucatorii Stelei si facea 10 threaduri consecutive la "Echipa noastra" au fost lasate. Pe cine incerci sa prostesti? Cum e ceva de gigi care sa arate clar ca nu e apreciat si dorit de stelisti, cum dispare. Si ce poate fi mai clar decat un poll?
Din ce am vazut, admin, pari baiat destept.Tu crezi ce ai scris in post-ul anterior?

PS: si mesajele mele despre poll tot eu le-am sters, nu?

admin
10th July 2005, 21:16
Nu vreau sa ma cert cu nimeni si repet inca odata. ACEST FORUM ESTE DEDICAT ECHIPEI DE FOTBAL STEAUA BUCURESTI !!!
Daca vroiam sa sterg totul legat de GB o faceam. Asa cum ai observat am lasat acel thread in care se vorbeste despre acelasi subiect. Repet.
Nu voi lasa ca acest forum dedicat echipei de fotbal, Stelei sa se transforme in altceva.

#EffecT
12th July 2005, 12:22
Cum ajung si io moderator??lol

ANTIDINAMO
12th July 2005, 13:00
draga admin pe site-ul dedicat echipei Steaua apare stirea ca Martinica nu mai este la echipa ! dar in lotul echipei apare la rubrica portari Martin Tudor !

cind se va efectua modificarea ?

eusunt
12th July 2005, 14:15
draga admin pe site-ul dedicat echipei Steaua apare stirea ca Martinica nu mai este la echipa ! dar in lotul echipei apare la rubrica portari Martin Tudor !

cind se va efectua modificarea ?
Oare cei care se ocupa de Forum se ocupa si de stirile de pe www.steauafc.com??? daca da au si ei vina dar eu cred ca din mai multe privintze sietul clubului este in urma rau nu numai cu lotul ... si mai ales cu poze din cantonament ,.., de la meciuri amicale, cu interviuri cu jucatorii ...ca sa nu mai citim kkGSP si kkProstiiSport... daca ar fii chemat Gigi,Radoi, Protasov la interviuri pe site eu cred ca nu o sa mai citim "din surse de incredere" or " surse din anturajul Stelei"...
Iar despre Forum nu pot spune ca a sosit momentul ca acest FORUM sa fie numai al echipei si despre echipa nu un forum ANTIjiji.... nu ne intereseaza GIGI ci echipa ....

anghel iulia
14th July 2005, 00:28
Admin te rog schimba numele forumului , ca acest forum nu mai este al echipei , numai de echipa nu se mai vorbeste aici.Acest forum nu se mai poate numi forum Steaua.

steauaclub.tk
16th July 2005, 00:17
Ce ar fii sa se schimbe butoanele astea mici albastre unde scrie "Thread", "Quote" etc si in locul lor sa se scrie in romana?! Ca e foarte simplu. Ca doar nu traim in America!

Wholigan
16th July 2005, 02:14
Hmmmm, totusi necesita ceva munca. Butoanele astea cred ca sunt poze. Si trebuie refacute, teoretic cu acelasi font, dar cu textul romanesc. Si desenele alea mishto cu scrisoarea si penita trebuie copiate... cel putin ptr nivelul meu de prelucrare "grafica", ar fi ceva de munca, dar nu e o idee rea.
In plus, nu stiu cum e luat forumul, poate e o licenta, trebuie cazut de acord cu proprietarul daca se fac modificari...
Pana acum romanii s-au descurcat cu "Quote", "Thread" si alte denumiri. Ce vor face strainii daca le facem in romana?

steauaclub.tk
16th July 2005, 17:14
Singurul lucru este ca trebuie sa aiba aceeasi dimensiune in pixeli. Am vazut forumuri care au acelasi model, insa butoanele sunt scrise in romana. Nu stiu ce sa-ti zic de straini...Sa invete romana!

MIREL6RADOI
16th July 2005, 20:08
Ce ar fii sa se schimbe butoanele astea mici albastre unde scrie "Thread", "Quote" etc si in locul lor sa se scrie in romana?! Ca e foarte simplu. Ca doar nu traim in America!
Ai probleme cu limba lui Beckham? :rolleyes:

Wholigan
17th July 2005, 00:49
Singurul lucru este ca trebuie sa aiba aceeasi dimensiune in pixeli. Am vazut forumuri care au acelasi model, insa butoanele sunt scrise in romana. Nu stiu ce sa-ti zic de straini...Sa invete romana!
Faza cu dimensiunea e foarte usor de gestionar, ca se poate lua chiar poza cu "thread" si se poate lucra pe ea, eu asa am facut cel putin singura data cand am lucrat asa ceva.
Ti-am zis, mi se pare greu sa gasesti acelasi font, aceleasi pictograme, si daca tot zici de marime in pixeli, sa incapa cuvantul romanesc pe un buton facut pentru un cuvant englezesc, in general mai mic.

steauaclub.tk
17th July 2005, 16:36
Atunci ma duc sa le fur p'alea in romana. :P Eu le aveam in computer numai ca erau pe fundal galben!
N-am nici o problema cu limba lui Beckham, dar sa si-o tina in gura lui. :lol:

eusunt
17th July 2005, 16:52
Ai probleme cu limba lui Beckham? :rolleyes:
Eu vreau limba lui "nevaasta lu Beckham" cu limba VB in Londra nu am nica ca nu stiu ce nevasta are LONDRA....

steauaclub.tk
17th July 2005, 18:59
5.2 Avatar
Va puteti pune, la alegere, imagine JPG sau GIF de dimensiuni maxime 100 x 100 pixeli.

Si cand colo este de 80 de pixeli. De ce e asa? :rolleyes:

r0bb3n
17th July 2005, 19:15
Am vazut celor de la shoulbourne ditamai avatarele , noi dc nu putem avea asa cva ?

i0nutz83
18th July 2005, 00:21
Admin te rog schimba numele forumului , ca acest forum nu mai este al echipei , numai de echipa nu se mai vorbeste aici.Acest forum nu se mai poate numi forum Steaua.

ete na..s-a gasit cine sa vorbeasca..

i0nutz83
18th July 2005, 00:22
Am vazut celor de la shoulbourne ditamai avatarele , noi dc nu putem avea asa cva ?

ce n-as da sa am avataru` la vreo 200x200 ;))

The Pretender
19th July 2005, 02:08
Sincer acest site, parca numai al Stelei nu este. Cand ma uit la site-urile altor echipe din afara si nu numai, suntem departe rau de tot. Informatii actualizate ioc si alea administrate cu pipeta; grafica proasta (in ceea ce priveste articolele, care sunt prezentate in mare parte sub forma unor amarate de linkurii), pagina principala are un aspect tern, neatractiv, fata de site-urile altor echipe, care ti-e mai mare dragul sa le privesti. Intotdeauna este loc de mai bine, dar vad ca ne complacem in mediocritate si indiferenta.

stelist
19th July 2005, 02:18
Pretender...nu ne putem compara cu echipele din afara la aproape nimic...site-ul nu face exceptie...:(
iti dau ca exemplu, site-ul interului...care are de 10 ori mai multi oameni angajati sa se ocupe de el...

ANTIDINAMO
19th July 2005, 10:12
pt cei care zic ca administreaza acest site !

intelegem dificultatile care le aveti dar nu intelegem cum sunt posibile urmatoarele greseli :

1 ) lotul echipei contine si pe Martin Tudor . INCA !
2 ) un minimum de date + poza despre jucatorii stelisti este necesar !
3 ) Martin Tudor apare si la rubrica jucatori solicitati pe chat !

chiar daca erau doar 1 admin + 1 moderator puteati sa faceti aceste modificari destul de usor !?

The Pretender
19th July 2005, 23:58
Pretender...nu ne putem compara cu echipele din afara la aproape nimic...site-ul nu face exceptie...:(
iti dau ca exemplu, site-ul interului...care are de 10 ori mai multi oameni angajati sa se ocupe de el...

Nu cred sa nu existe printre stelistii, suporterii inimosii care sa nu se priceapa la web-design si care ar putea face ceva pentru site-ul asta fara a cere sa fie platiti.
Eu zic ca ar fi bine sa se faca un anunt ceva, in care sa se faca apel la persoane in genul celor mai sus mentionate, care ar putea sa dea o mana de ajutor la imbunatatirea site-ului, iar ca plata sa beneficieze de anumite avantaje, gen abonament gratuit, tricourii and stuff. O solutie ar mai fii sponsorizarea, adica banii obtinutii prin afisarea de reclame (banere) pe site, sa fie folositi la imbunatatirea acestuia; eu zic ca ar fii o solutie viabila treaba cu sponsorii (reclamele) findca site-ul este accesat de un numar mare de persoane, deci nu cred ca am fii ocoliti daca s-ar incerca acest lucru.

Sper sa nu fii spus prostii, findca nu ma prea pricep prea mult in chesti de genul asta.

steauaclub.tk
20th July 2005, 13:06
Acum toate site-urile au reclame, de ce ne ferim noi? Sau exista un contract in care nu pot fi mentionati pe site decat sponsorii oficiali ai echipei? Site-ul a devenit cu adevarat plictisitor...Si s-ar putea face multe. Cum sa-i spui "stire" unui text de trei randuri? Asta pe site-ul oficial, nu pe unul al suporterilor, care este facut doar din pasiune.

ANTIDINAMO
20th July 2005, 13:38
cu putin efort veti completa si minimul de date + poza !
poate nu stiti Keca este la STEAUA de un an si nu are date si poza !?! pacat .

eusunt
20th July 2005, 13:56
cu putin efort veti completa si minimul de date + poza !
poate nu stiti Keca este la STEAUA de un an si nu are date si poza !?! pacat .
Pai cand o face si Keca la steaua cati ani ai tu atunci va aparea cu sigurantza si datele lui ..ai rabdare ca pun baietzii datele lui dupa ce il da rusul afara....hihihiih

steauaclub.tk
21st July 2005, 12:52
Priviti ce greseala era (poate inca mai este) pe prima pagina a site-ului oficial!!!

The Pretender
21st July 2005, 23:07
Sincer sunt foarte dezamagit de site. Ceea ce mai ridica steauafc.ro este forumul in rest se vede dezinteresul .

star's child
22nd July 2005, 13:59
sincer si mie mi se pare ca forumul e punctul forte al siteului ca in rest...e slabut
dar am si eu o propunere:sa se faca ordine mai des...oricum, am vazut ca exista tentative in acest sens si asta e bine...ca la un moment dat ajunsesem sa vorbim pe cel putin vreo 3 threaduri despre exact acelasi lucru...

MIREL6RADOI
22nd July 2005, 14:52
"Melodia care o ascultati in acest moment" - Closed
Moldoviene,di shie inchizasi topicul aista?Acu traduc din moldoviniasca in romana:) Moldovene,de ce ai inchis topicul asta?

stelist
22nd July 2005, 14:58
Daniele,mai intai, poate ne spui si noua rostul acelui thread

steauaclub.tk
22nd July 2005, 15:13
Bine ca l-ati inchis! Unii scriau la fiecare minut. :wallbash:

independe
22nd July 2005, 15:14
Sincer sunt foarte dezamagit de site. Ceea ce mai ridica steauafc.ro este forumul in rest se vede dezinteresul .
pai frorumul il ridica in primul rand userii care posteaza aici ;)

MIREL6RADOI
22nd July 2005, 15:43
Daniele,mai intai, poate ne spui si noua rostul acelui thread
Rassu,era un topic unde aflam si noi ce muzica asculta userii...ce rost are topicul "hai sa radem" ce rost are topicul "filme" ce rost are topicu.....mai continuu?

zidane
22nd July 2005, 15:48
Rassu,era un topic unde aflam si noi ce muzica asculta userii...ce rost are topicul "hai sa radem" ce rost are topicul "filme" ce rost are topicu.....mai continuu?
poti afla ce muzica asculta userii de pe acest forum daca te uiti la threadul "Muzica" care se afla in sectiunea Offtopic

MIREL6RADOI
22nd July 2005, 15:49
poti afla ce muzica asculta userii de pe acest forum daca te uiti la threadul "Muzica" care se afla in sectiunea Offtopic
Aha....atc il puteai uni cu acel topic.
Oricum,faci ce vrei,u are the big boss.

stelist
22nd July 2005, 15:51
Asta e Daniele...trebuie sa-ti gasesti alta modalitate de a aduna posturi...

MIREL6RADOI
22nd July 2005, 16:36
rassu,incearca alta replica...s-a zgariat placa.

stelist
22nd July 2005, 19:10
Daca ai impresia ca imi bat capul sa iti dau o replica tie, te inseli amarnic.
In opinia mea tu nu urmaresti altceva decat sa ai cat mai multe postari...altfel nu imi pot da seama cum de ai facut thread pe care postai de o gramada de ori/zi.
"la revedere" pungas mic ce esti :neutral:

MIREL6RADOI
22nd July 2005, 19:37
Daca ai impresia ca imi bat capul sa iti dau o replica tie, te inseli amarnic.
In opinia mea tu nu urmaresti altceva decat sa ai cat mai multe postari...altfel nu imi pot da seama cum de ai facut thread pe care postai de o gramada de ori/zi.
"la revedere" pungas mic ce esti :neutral:
Lol si asta e o parere,nu insa si adevarul.
Upss...inca un mesaj pt mine lol
ps care e acel topic la care "postai de o gramada de ori/zi." :mrgreen:
Apropo,"pungas" zici la neamurile tale,cunostintele tale,nu iti permit sa-mi te adresezi in felul asta.

steauaclub.tk
22nd July 2005, 20:13
Alta intrebare la care poate vine si un raspuns: de ce nu functioneaza toate smile-urile? Toata lumea a observat pana acum. http://www.retzea.ro/forum/Smileys/default/dwarf.gif

stelist
22nd July 2005, 20:33
Lol si asta e o parere,nu insa si adevarul.
Upss...inca un mesaj pt mine lol
ps care e acel topic la care "postai de o gramada de ori/zi." :mrgreen:
Apropo,"pungas" zici la neamurile tale,cunostintele tale,nu iti permit sa-mi te adresezi in felul asta.

"pungas" nu e acelasi lucru cu pungas - in cazul de fata "pungas" e un fel de a-i spune omului cu punga ;)
"La neamurile" mele nu merg cu punga pe stadion...din moment ce mi te adresezi si vorbesti cu mine, te pot considera o "cunostinta de pe forum", ce credeai ca vorbesc aici pentru caritate?

P.S.: topicul este ala cu "ce melodie ascultati in momentul asta"...
P.S.2: nu imi permiti "sa-ti" ce? :roll:

@steauaclub.tk - nu merg smile-urile care incep sau contin , codul altora...se lucreaza si la acest aspect :-)

nemilosul
22nd July 2005, 22:46
de ce imi sunt sterse posturile de ce sunt banat de 1 gramada de ori(7 ori)de ce adminii isi permit sa jigneasca useri,de ce oricine posteaza impotriva lui becali e banat sau jignit

daca aveti tupeu raspundeti si voi 1 data la intrebarile astea si nu imi mai stergeti postul

zidane
22nd July 2005, 22:50
de ce imi sunt sterse posturile de ce sunt banat de 1 gramada de ori(7 ori)de ce adminii isi permit sa jigneasca useri,de ce oricine posteaza impotriva lui becali e banat sau jignit

daca aveti tupeu raspundeti si voi 1 data la intrebarile astea si nu imi mai stergeti postul
nu sunt sterse posturile care contin critici la adresa conducerii sau a jucatorilor, sunt sterse numai posturile care contin jigniri la adresa acestora

nemilosul
22nd July 2005, 22:59
aha deci sa inteleg ca postul meu de ieri in care am intrebat de ce am fost banat de 7 ori a fost jignitor nu???? de aia a fost sters????

bun atunci de ce am fost banat de 7 ori fara sa fiu avertizat sau sa mi se spuna de ce sunt banat??

stelist
22nd July 2005, 23:25

Ce posturi ti-au mai fost sterse acum?...sincer imi pare ciudat, cum tie iti dispar asha posturile...si stai linistit...nu te cenzureaza nimeni, nu te baneaza nimeni pentru ca l-ai contestat (in termeni civilizati) pe becali...
Intreaba-l pe casuals(contestatar al conducerii) de cate ori a fost banat, de cate ori i-au fost sterse posturile s.a.m.d.
Ultimul tau post este pe 8 iulie(exceptandu-le pe cele de azi)...

Cine a fost jignit de vre-un admin?

nemilosul
22nd July 2005, 23:33
inseamna ca sunt io mincinos , dus cu capul si nu mai stiu ce scriu

bun nu imi sunt sterse posturile da atunci de ce am fost banat de 7 ori din moment ce nu am folosit limbaj jignitor???

zidane
22nd July 2005, 23:50
inseamna ca sunt io mincinos , dus cu capul si nu mai stiu ce scriu

bun nu imi sunt sterse posturile da atunci de ce am fost banat de 7 ori din moment ce nu am folosit limbaj jignitor???
ai mai purtat o discutie, pe acest thread, si ai aflat atunci motivul pt. care ai fost, asa-zis, "banat"

s0me1
23rd July 2005, 00:08
Sa spun si eu problemele mele.
1. Nu inteleg de ce Admin nu raspunde la private message. Plus ca nu imi place faptul ca el vorbeste cu majoritatea de parca suntem asa de inferiori ... ne ia pe toti la misto.
2. Am facut un thread la "magazin" in legatura cu tricourile Champions League ( link pentru a ajunge mai repede http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=2807 ) in care am pus on intrebare si nu mi s-a raspuns nici pana azi.
3. La threadul "Abonamente" am pus tot o intrebare care pentru mine era foarte importanta si tot nu mi s-a raspuns desi au trecut 5 zile (http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=2554&page=31&pp=10&highlight=abonamente ).
Cam de atat imi aduc aminte acuma.
Daca se rezolva problemele va multumesc anticipat :P

#Alex
23rd July 2005, 00:19
Documentele necesare infiintarii de Fan Cluburi SUPORTER STEAUA nu pot fi vizualizate.

s0me1
23rd July 2005, 00:38
Uite-te putin aici ... http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=2531&page=13&pp=10&highlight=mv%7C3

#Alex
23rd July 2005, 00:40
Mai precis http://www.steauafc.ro/forum/showpost.php?p=77607&postcount=124

s0me1
23rd July 2005, 00:41
Si inca ceva ... cand dai search la ceva si la search results apare threadul atunci cand dai click pe thread sa se duca direct la mesaj.
De exemplu la un thread ca asta pe care l-am pus mai sus sa nu mai stai sa cauti prin 15 - 20 de pagini ce vrei sa gasesti.
Sper ca se intelege ce am vrut sa zic.

stelist
23rd July 2005, 01:37
Sa spun si eu problemele mele.
1. Nu inteleg de ce Admin nu raspunde la private message. Plus ca nu imi place faptul ca el vorbeste cu majoritatea de parca suntem asa de inferiori ... ne ia pe toti la misto.
2. Am facut un thread la "magazin" in legatura cu tricourile Champions League ( link pentru a ajunge mai repede http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=2807 ) in care am pus on intrebare si nu mi s-a raspuns nici pana azi.
3. La threadul "Abonamente" am pus tot o intrebare care pentru mine era foarte importanta si tot nu mi s-a raspuns desi au trecut 5 zile (http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=2554&page=31&pp=10&highlight=abonamente ).
Cam de atat imi aduc aminte acuma.
Daca se rezolva problemele va multumesc anticipat :P

1.....
2.nu se pot comercializa astfel de tricouri
3.nu este nici o problema

Documentele necesare infiintarii de Fan Cluburi SUPORTER STEAUA nu pot fi vizualizate.

Problema va fi remediata cat mai curand posibil.
Multumim ca ai semnalat aceasta defectiune.

Uite-te putin aici ... http://www.steauafc.ro/forum/showth...ighlight=mv%7C3

Ups...:D
Scuze pentru aceasta scapare dar era chiar dupa castigarea 22-ului si atunci am avut nevoie de o perioada mai mare de refacere...probabil de-aia mi-a scapat

Si inca ceva ... cand dai search la ceva si la search results apare threadul atunci cand dai click pe thread sa se duca direct la mesaj.
De exemplu la un thread ca asta pe care l-am pus mai sus sa nu mai stai sa cauti prin 15 - 20 de pagini ce vrei sa gasesti.
Sper ca se intelege ce am vrut sa zic.

Asta tine de meniul forumului <vbulletin>, aceasta problema nu tine de noi...
Daca folosesti "advance search" e mult mai usor ;)

s0me1
23rd July 2005, 17:05
Mersi mult.

steauaclub.tk
26th July 2005, 21:48
Si pana la urma de ce nu ne putem pune avatar de 80x80 de pixeli/ Vad ca moderatorii il au mai mare. http://img314.imageshack.us/img314/3249/quarti2uu.gif

AssAsin0
4th August 2005, 10:57
Am niste idei pentru imbunatatirea siteului...inprimul rand vreau sa felicit adminul ca a pus si poze la articolul cu Steaua-Shelbourne...dak tot avem cea mai tare echipa de ce nu sa avem si un site pe masura...o sectiune live ar fi tare de tot...sa vedem scrorul in fiecare minut si fazele care se petrec comentate live , ar mai fi la prezentarea lotului de seniori sa pui poza la fiecae si sa pui inaltimea, greutatea ca sa facem o parere...si dak am uitat ceva www.inter.it vezi aici ca e un model f bun

Gruppo Aparte
4th August 2005, 12:08
Ce posturi ti-au mai fost sterse acum?...sincer imi pare ciudat, cum tie iti dispar asha posturile...si stai linistit...nu te cenzureaza nimeni, nu te baneaza nimeni pentru ca l-ai contestat (in termeni civilizati) pe becali...
Intreaba-l pe casuals(contestatar al conducerii) de cate ori a fost banat, de cate ori i-au fost sterse posturile s.a.m.d.
Ultimul tau post este pe 8 iulie(exceptandu-le pe cele de azi)...

Cine a fost jignit de vre-un admin?
Sau mai bine zis sa ma intrebe pe mine . Bine... pe mine nu m-ati banat ca va e frika ca va aliniez. :naughty: (joke). Dar topicuri la adresa conducerii n-am eu par in cap cate ati sters. :mrgreen:

ANTIDINAMO
4th August 2005, 12:20

intelegem dificultatile care le aveti ( vara + caldura mare + inundatii + anticipate + samd ) dar nu intelegem cum este posibil ca in lotul echipei sa apra in continuare Keca care este de mult exclus din lot !
un minimum de date + poza despre jucatorii stelisti este necesar !
chiar daca erau doar 0,5 admin + 0,5 moderatori puteati sa faceti aceste modificari destul de usor !?

eusunt
4th August 2005, 12:28

intelegem dificultatile care le aveti ( vara + caldura mare + inundatii + anticipate + samd ) dar nu intelegem cum este posibil ca in lotul echipei sa apra in continuare Keca care este de mult exclus din lot !
chiar daca erau doar 0,5 admin + 0,5 moderatori puteati sa faceti aceste modificari destul de usor !?
Exista o explicatie ..cei care au grija de pagina Stelei nu sunt responsabili pentru asta..adica nu au o responsabilitate renumerata adica o fac din alte motive si de aici indiferenta lipselor din informatiile de pe site..de ce sa nu recunoastem ca in afara de 2 rubricute totul e cam varza pe sietul official..si ma doare sufletul cand vad acea brambureala de acolo... PACAT mare pacat si cred ca Dl.Paul Andone care din cate stim noi se ocupa cu imaginea clubului ...ar trebui sa arunce aceasta pisika lui GIGI si sa ii zica ca in CL echipele au un site adevarat de CL...

superglue
4th August 2005, 12:33

Moderatorii (si cred ca nici adminul) nu au nici o legatura cu munca la site-ul oficial...Vom vorbi cu cineva mai in masura sa vedem ce se poate rezolva.

4steaua
4th August 2005, 13:28
eu propun sa se acorde note pt fiecare jucator in urma unui meci,iar la sfarsti sa se vada care jucator are media cea mai buna!!de exemplu la meciul de aseara ii nominalizam si pe radoi si pe nicolita!!!

antidinamo,intr-adevar mult timp a trecut de cand keca nu mai e in echipa,1 zi!!!lasa oamenii sa respire

anamarya
4th August 2005, 14:56
buna ideea ta... oricum e buna si ideea cu poll-ul :cel mai bun jucator" facut dupa fiecare meci...

MIREL6RADOI
6th August 2005, 21:58
Salutare!
Cine se ocupa de sectiunea "etapa curenta"?
Am o propunere:moderatorul care se ocupa de acea sectiune,sa faca topicul fiecarei etape.Daca se poate,sa faca cu o grafica asemanatoare norvegianului care a facut topicul STEAUA vs Rosenborg.Bafta
ps ar fi nevoie de un moderator care intra mai des..ca imediat dupa sfr meciului,sa faca noul sondaj,pt etapa care vine.
Bafta! :naughty:

zidane
8th August 2005, 23:40
Salutare!
Cine se ocupa de sectiunea "etapa curenta"?
Am o propunere:moderatorul care se ocupa de acea sectiune,sa faca topicul fiecarei etape.Daca se poate,sa faca cu o grafica asemanatoare norvegianului care a facut topicul STEAUA vs Rosenborg.Bafta
ps ar fi nevoie de un moderator care intra mai des..ca imediat dupa sfr meciului,sa faca noul sondaj,pt etapa care vine.
Bafta! :naughty:
O sa tinem cont de parerea ta si o sa incercam sa vedem mai exact la ce te referi. Nu stiu ce a facut exact norvegianul, poate ne poti ajuta cu un link.

MIREL6RADOI
9th August 2005, 00:10
Rassu,la topicul facut de-M-,cel cu STEAUA vs rosenborg!Dragutza chestia cu emblemele celor 2 cluburi,nu?

stelist
9th August 2005, 00:17
Rassu,la topicul facut de-M-,cel cu STEAUA vs rosenborg!Dragutza chestia cu emblemele celor 2 cluburi,nu?

Da este buna ideea.
De etapa urmatoare asa vor fi.

eu propun sa se acorde note pt fiecare jucator in urma unui meci,iar la sfarsti sa se vada care jucator are media cea mai buna!!de exemplu la meciul de aseara ii nominalizam si pe radoi si pe nicolita!!!

Acum am pornit sezonul cu "cel mai bun jucator"..este cam aceeasi idee si oricum cred ca nu are rost sa ne sucim acum...si e cam aiurea sa alegi doar 1-2 jucatori :)
Poate de sezonul viitor, oricum multumim pt idee :yes:

stelist
9th August 2005, 00:29

alo ne aude cineva!?
Domnu care nu are avatar...vreau sa va anunt ca jucatorul Keca a fost scos din lotul afisat pe site.

Multumim pentru intelegere + samd !

Celtic
9th August 2005, 00:34
Intrebare pt moderatori sau admin.: de ce substantivul C_I_O_B_A_N este considerat obscen pe site-ul nostru si este inlocuit automat cu asterix-uri? Chiar pana aici s-a ajuns?

stelist
9th August 2005, 00:40
Mda....

Stiu care este o tampenie, dar am ales sa cenzurez aceste cuvinte, ptr a inceta cu jignirile. Asa cum am mai spus, aici este un forum oficial. Trebuie pastrata o anumita decenta. Cei mai multi dintre voi nu vor sa inteleaga ca aici se vb despre Steaua si nu despre persoana pe care multi dintre voi nu o accepta.
Asa ca am decis sa incercam sa mai taiem din numeroasele jigniri. Si chiar a dat roade. Fara sa jignesc pe nimeni, o sa repet cateva probleme:

1. Este un forum oficial. Aici se poate vorbi numai in termeni civilizati despre Steaua, jucatori, conducere. Toti pot fi criticati fara probleme, atat timp cat se face civilizat.
2. Nu tine dreptul la "libera exprimare". Aici exista niste minime reguli de bun simt care trebuie respectate. Atat timp cat nu le incalcati, aveti dreptul sa va exprimati cat se poate de mult. Nu le respectati, cu regret - out.
3. Admini, moderatorii fac asta benevol. Credeti sau nu este benevol. Din placere si in timpul liber. Eu am incercat sa aduc si pe cei din conducere pe forum, cu MM stiti ce s-a intamplat, inca il aveti pe Paul Andone si raspunsurile mele (care reflecta parerile conducerii) la multe din intrebarile voastre. Nu aveti nevoie de ele, este alegerea voastra.
4. Exista multe forumuri de suporteri unde se poate exprima necenzurat si in termeni vulgari opinia voastra. Daca doriti un dialog civilizat, va asteptam aici, daca nu vi le recomandam cu placere.
5. Regurile sunt stabilite de cei care au grija (cum pot) de forum, si toti cei care nu le respecta vor fi banati incetul cu incetul. Exista persoane (chiar azi am observat una) care in cca 100 de posturi nu are nici macar unul civilizat. Toate sunt cu jigniri, incitare, ura. acele persoane vor fi excluse chiar daca nu injura, ptr ca nu au ce cauta pe forumul nostru.
6. Nu vrem sa ridicati ode nimanui. Criticati conducerea / echipa/ jucatorii, vrem parerile voastre, vrem sfaturi de la voi, vrem sa ne invatati sa venim in intampinarea voastra. Se tine f mult seama de parerile voastre, de idei de tot. Sfaturile voastre sunt importante pentriu noi si vrem sa facem impreuna o treaba mai buna. Nu suntem toti (cei de la Steaua) perfecti. Dar..... Va respectam f mult opiniile ATAT TIMP CAT O FACETI CIVILIZAT !!!

Va multumesc ptr rabdare :notworthy

raspuns pt celtic

Celtic
9th August 2005, 01:04
Consider ca nu e cazul sa ascundem mizeria sub pres si tocmai pentru ca este forumul oficial trebuie sa spunem lucrurilor pe nume pt ca altfel ne mintim pe noi insine.
Sunt perfect de acord cu pastrarea unui ton civilizat insa banarea substantivului c_i_o_b_a_n consider ca este o exagerare.

aris-din-zalau
9th August 2005, 02:01
eu inca nu intzeleg de ce mi-atzi inschis threadul cu celularul :nope: :nope: :nope:

stelist
9th August 2005, 02:05
eu inca nu intzeleg de ce mi-atzi inschis threadul cu celularul :nope: :nope: :nope:

Nu ti-a ajuns cat te-ai facut de ras? :doh:

aris-din-zalau
9th August 2005, 02:07
Nu ti-a ajuns cat te-ai facut de ras? :doh:
lol...
pey de ce m-am facut de ras ????
daca au ras unii de necazul altuia, nu inseamna ca victima, in cazul acesta eu, s-a facut de ras...

Snakes
9th August 2005, 02:13
De ce a fost sters thread-ul "Greetings Steaua fans!" ?
Multumesc!

stelist
9th August 2005, 02:13
@aris -...esti un caz pierdut :ntz:

@Snakes - A fost mutat la offtopic, nu inchis...chiar acum urma anuntul :D

Snakes
9th August 2005, 02:15
Ok! Multumesc! :)

aris-din-zalau
9th August 2005, 02:17
@aris -...esti un caz pierdut :ntz:

multzumesc si eu.... :devil: !!!

ANTIDINAMO
9th August 2005, 10:00
pt ra55u care are avatar : domne trebuie sa intelegi ca acest site este site-ul oficial al echipei STEAUA care are sansa de a fi in ucl ! acest site va fi vizitat de straini dornici de a afla cat mai multe despre echipa !

revin pt a n -a oara : trebuie completate cateva date despre jucatori si puse pozele !

daca solicitarile de bun simt efectuate intr-un mod civilizat va deranjeaza este pacat .

asa zisele ,,arogante'' ale voastre ma lasa complet indiferent si voi insista pe toate caile posibile pt realizarea unui site decent pt echipa cea mai buna din Romania !

sper ca pana la urma vor intelege aceasta toti cei care au legatura cu acest site !

s0me1
11th August 2005, 01:31
Mai frumos era forumul inainte. De ce l-ati schibmat ?

ANTIDINAMO
11th August 2005, 10:07
1) Orac nu mai este in lotul STELEI !
2) nu sunt poze si date despre toti jucatorii !

bravo pt schimbarea facuta la site !

#Caddy
11th August 2005, 10:48
De ce numai apare prima pagina care era inainte?!

4steaua
11th August 2005, 10:55
da,buna intrebare!!!

aris-din-zalau
11th August 2005, 11:03
exact !
tu, Caddy, de unde ai stiut ca azi e ziua lui anamarya(26), de vreme ce nu aparea pe prima pagina ??? :shifty:

4steaua
11th August 2005, 11:07
ce are forumul???/de doua zile nu merge bine,tocmai am postat ceva si la revedere, nu s-a salvat!!!

aris-din-zalau
11th August 2005, 11:10
ce are forumul???/de doua zile nu merge bine,tocmai am postat ceva si la revedere, nu s-a salvat!!!
se lucreaza la el.... :fotbal:

Cristi
11th August 2005, 11:10
De ce numai apare prima pagina care era inainte?!
io cred ca e o problema pe undeva, problema pe care cei care se ocupa de forum transpira (oare?) sa o rezolve...............refuz a cred ca cineva a fost asa de istet sa-si imagineze ca e mai bine asa. E al dracu' de nashpa :nope:

ANTIDINAMO
11th August 2005, 11:47
arise eu acum am observat noul (pentru mine ) motto pe care il etalezi domne !
ai devenit un clasic in viata caci am observat ca se citeaza din cele spuse de tine !
meriti un premiu bre de fidelitate !

4steaua
11th August 2005, 12:19
chiar nu credeti ca ar fi mai bine sa acordam note ,ca sunt mai multi jucatori care au jucat f bine!!de ex aseara lovin,dar totusi cel mai bun a fost radoi,cu notele s-ar fi vazut la sfarsit care au fost cei mai buni si cei mai slabi mult mai bine!!!!

s0me1
11th August 2005, 15:18
exact !
tu, Caddy, de unde ai stiut ca azi e ziua lui anamarya(26), de vreme ce nu aparea pe prima pagina ??? :shifty:
In ultimele randuri din pagina forumului scrie today's birthdays.

aris-din-zalau
11th August 2005, 15:23
In ultimele randuri din pagina forumului scrie today's birthdays.
ms de lamurire !
acuma vad si eu... ;)

4steaua
11th August 2005, 15:34
va rog mult schimbati prima pagina,e chiar stresant!!!

ANTIDINAMO
11th August 2005, 15:49
bravo pt cel / cei care a avut ideea noului forum ! felicitari intr-adevar este facut inteligent si modern !

daca s-ar completa si fisele jucatorilor + poza chiar ar fi ok !

4steaua
11th August 2005, 16:02
ANTIDINAMO N-AM SESIZAT IRONIE,ASA CA TE ROG LAMURESTE-MA SI PE MINE CE VEZI TU ASA OK!!!SUNT MAI OBOSITA,SUNT LA SERVICIU,E POSIBIL SA NU OBSERV!!!

baieti,va rog mult,ce pot face sa-mi apara ca inainte,ma enerveaza rau prima pagina!!FACETI CEVA

ENESCU SI TUDOSE S-AU NASCUT IN 00.00.0000????????bunnnnnnnnn

s0me1
11th August 2005, 17:10
Bravo ... asa mai merge. E mai frumos !

4steaua
11th August 2005, 17:26
multumesc, multumesc,multumesc!!!
da tudose,toma si enesu tot in 00.00.0000 s-au nascut!!

steauaclub.tk
11th August 2005, 23:54
De ce nu putem folosi cod html la semnatura? :D

aris-din-zalau
12th August 2005, 00:11
De ce nu putem folosi cod html la semnatura? :D
pey probabil acest forum nu permite...
sau nu are optziunea....

#Alex
12th August 2005, 00:21
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

aris-din-zalau
12th August 2005, 00:23
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
oare Admin poate face HTML sa fie ON ???

justtupeu
12th August 2005, 00:35
Nu o sa fie On.. Se pot face multe :)

steauaclub.tk
12th August 2005, 00:44
Nu o sa fie On.. Se pot face multe :)
Macar acolo putin. O imagine mica. http://www.steauafc.ro/forum/images/smilies/imported_icon_pray.gif

#Alex
12th August 2005, 00:46
Pentru imagini trebuie activat [img]. Da' park vad o poza de 600X800 k semnatura :D

anamarya
12th August 2005, 15:22
aia e problema... dac ail activeaza o sa existe semnaturi cumplit de mari si atunci va merge cumplit de greu

zidane
12th August 2005, 15:23
Au fost introduse pe site 30 de poze de la meciurile cu Shelbourne si din Supercupa

4steaua
12th August 2005, 15:24
stiu ca ma repet, dar de ce nu se face un top cu notare a jucatorilor, dp fiecare meci, e mult mai corect??!!!!!!!!!!!!!!macar raspundeti-mi macar,sa nu mai intreb degeaba

Cristi
12th August 2005, 15:26
Au fost introduse pe site 30 de poze de la meciurile cu Shelbourne si din Supercupa
ms zidane
daca ar face un efort si ar pune pozele la 1-2 zile dupa meciuri ar fi extraordinar :yes:

4steaua
12th August 2005, 15:27
waaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!chiar ma uimiti, ce rapizi ati fost!!!voi chiar ne ascultati in ultima vreme!!!VA FELICIT SINCER

MIREL6RADOI
12th August 2005, 16:03
Facem un mic concurs din pronosticurile pt fiecare etapa?Sectiunea Divizia A.
Suntem la etapa a 2 a...Pt fiecare pronostic ghicit,se aloca 2 pct(simpla) pt o "dubla" ghicita sa se acorde 1 pct?
Cine se baga sa se ocupe de clasament?Daca va intereseaza ideea,eu as opta sa dam pronosticuri 1 ,X sau 2...fara duble!Incepand de etapa viitoare.
Din cate am inteles,Kish a nimerit cele mai multe rezultate. :coffee:

KosmyN
12th August 2005, 16:45
stiu ca ma repet, dar de ce nu se face un top cu notare a jucatorilor, dp fiecare meci, e mult mai corect??!!!!!!!!!!!!!!macar raspundeti-mi macar,sa nu mai intreb degeaba

S-a pornit deja cu topicul "Cel mai bun jucator", care apare dupa fiecare meci.

4steaua
12th August 2005, 16:51
tocmai la asta ma refer, ar trebui o notare a lor, nu cine a fost cel mai bun!!mai la toate meciurile radoi si banel au fost cei mai buni,cum ii votezi pe amandoi, apoi lovin joaca din ce in ce mai bine, n-ar fi bine sa aiba si el un punctaj????

zidane
12th August 2005, 16:59
tocmai la asta ma refer, ar trebui o notare a lor, nu cine a fost cel mai bun!!mai la toate meciurile radoi si banel au fost cei mai buni,cum ii votezi pe amandoi, apoi lovin joaca din ce in ce mai bine, n-ar fi bine sa aiba si el un punctaj????
acest lucru e ff greu de realizat pt. moment
acasta ar insemna ca dupa fiecare meci sa facem 14 threaduri pt fiecare jucator plus ca ar trebui sa facem rost si de un probram care sa faca dupa aceasta o medie a notelor

deocamdata se lucreaza la acest aspect, sa vedem ce va iesi pana la urma

4steaua
12th August 2005, 17:03
era inainte pe www.fcsteaua.ro dp fiecare meci un clasament,unde trebuia sa notezi fiecare jucator, nu cred ca e asa greu!!!iar oana la media notelor mai e, asta ar trebui la sf turului,returului si dp ce vom fi eliminati din liga/uefa!!!
ar fi mult mai interesant si mai obiectiv!!

KosmyN
12th August 2005, 17:04
Una e sa faci asa ceva pe un site, si alta e sa faci asa ceva pe un forum, la pornirea unui topic...

4steaua
12th August 2005, 17:08
probabil stiti mai bine ca mine, dar oricum puteti incerca, pt ca ar fi mai bine,vom putea vedea mai usor evolutia jucatorilor de la meci la meci!!

stelist
12th August 2005, 21:54
pt ra55u care are avatar : domne trebuie sa intelegi ca acest site este site-ul oficial al echipei STEAUA care are sansa de a fi in ucl ! acest site va fi vizitat de straini dornici de a afla cat mai multe despre echipa !

revin pt a n -a oara : trebuie completate cateva date despre jucatori si puse pozele !

daca solicitarile de bun simt efectuate intr-un mod civilizat va deranjeaza este pacat .

huh?
:unsure:

stelist
12th August 2005, 22:01

Ti-am raspuns eu, cand ai intrebat prima data...:flowers:
http://www.steauafc.ro/forum/showpost.php?p=103630&postcount=187

4steaua
13th August 2005, 11:18
sorry,chiar n-am vazut!!!
de ce nu mai pot sa vad cine a votat pt polul din meciul cu rosenborg???parca era public???

aris-din-zalau
13th August 2005, 13:15
de ce nu mai pot sa vad cine a votat pt polul din meciul cu rosenborg???parca era public???
se poate....
ca sa vezi cine a votat, ca sa vezi userii ce optziune au ales, trebuie sa dai click pe oricare dintre cifrele care indica numarul de voturi...
apoi itzi vor aparea si userii care au votat ;-)

4steaua
13th August 2005, 13:43
da,stiam si eu asta,nu sunt cazuta-n cap,dar acum nu mai e activata optiunea asta!!DE CE???

giulianomarini
13th August 2005, 14:00
VENITI LA MECI DUMINICA SEARA SA LE ARATAM TUTUROR CAT NE IUBIM ECHIPA!IN ACEST MOMENT STEAUA ARE NEVOIE MARE DE AJUTORUL NOSTRU!URMEAZA MECIURI IMPORTANTE SI ECHIPA TREBUIE SA SIMTA AJUTORUL NOSTRU!UNII SAU INDOIT DE FIDELITATEA NOASTRA LA ULTIMILE MECIURI ASA CA TREBUIE SA DEMONSTRAM DIN NOU CA SUNTEM CEI MAI BUNI!!!FORZA STEAUA PANA LA MOARTE SI DUPA!

KosmyN
13th August 2005, 16:12
da,stiam si eu asta,nu sunt cazuta-n cap,dar acum nu mai e activata optiunea asta!!DE CE???

Cine a facut pollul, a uitat sa bifeze si aceasta optiune.
Se mai intampla. Sper ca nu e un capat de tara.

aris-din-zalau
13th August 2005, 16:22
atat meciul "Steaua-Rossenborg", cat si meciul "Rossenborg-Steaua" au optziune de poll
itzi arat aici la al doilea meci, deoarece eu am deschis threadul si stiu ca am pus optziunea...
dar am verificat si am vazut ca si primul meci are....
nu stiu de ce tzie nu-tzi apare....

KosmyN
13th August 2005, 16:24
Aris, era vorba de poll-ul "Cel mai bun jucator"

aris-din-zalau
13th August 2005, 16:26
Aris, era vorba de poll-ul "Cel mai bun jucator"
aha....
n-am stiut
sorry !

4steaua
13th August 2005, 17:17
e,nu-i nimik,eram curioasa cine l-a mai votat pe lovin!!!!

stelist
13th August 2005, 17:52

NU este obligatoriu ca poll-ul sa fie facut cu vot public.Fiecare il face cum vrea iar in cazul de fata nu cred ca este neaparat necesar sa fie public.

@ aris - moderator sau admin?

aris-din-zalau
13th August 2005, 20:59
@ aris - moderator sau admin?
n-am intzeles intrebarea... :huh:

MIREL6RADOI
16th August 2005, 23:22
Dl admin,va rog mai aduceti "sange proaspat" in trupa de moderatori....Aveti un moderator de toata jena aka zidane!Nu ar fi rau ca o fata sa fie moderator pe aici,as propune un nume "anamarya",asta ca sa nu fiti acuzati ca sunteti misogin.
Acest zidane crede ca prin faptul ca a devenit moderator pe acest forum,l-a tras de picior pe Dumnezeu...La topicul "poli timisoara vs STEAUA" mi-a sters un mesaj unde ziceam ca fanii lui poli aek sunt prezenti la mec de acasa,nu si cele din deplasare....ce motiv era sa mi-l stearga?
Rog pe onorabilul moderator zidane sa nu raspunda la acest mesaj.