PDA

View Full Version : Handbal

Pages : [1] 2 3 4

LACATUS
15th May 2005, 22:58
Mirel6Radoi,imi pare sincer rau pt Minaur!Am fost la meci si nu pot sa descriu in cuvinte ce-am simtit!Majoritate jucatorilor de la Minaur plangeau ca niste copii!

chris_t
15th May 2005, 22:58
Mda:( . Cam ciudate eliminarile alea:(

Kishcutia
15th May 2005, 23:04
offtopic rau: imi place semnatura ta.....foarte frumos si adevarat!

LACATUS
15th May 2005, 23:18
Nu stiu,dar intr-a doua parca tot aiurea fluierau arbitrii aia.Jucatorii au fost cam fraieri.In ultimele 5 min n-am mai dat nici un gol.Si Stanescu atunci s-a gandit sa se trezeasca,pana atunci n-a prea aparat.Cu primul si ultimul gol inscrise din noroc(mai ales primul...),Constanta a castigat Cupa!Minaur a avut o galerie numeroasa si fff frumoasa.Pt un meci de handbal au venit destul de multi suporteri!

MIREL6RADOI
15th May 2005, 23:28
Minaur...asta e:)Suntem prea mici pt a ne bate cu echipe care au buget precum Constanta....Avem un superjucator,Ghionea(sper sa nu-i pocesc numele).
off-topic- nu e destul sa strigi "hai cristea,hai baiatule" daca el are evolutii sub-mediocre:)Doar jucatori emblematici see:Tudorel Stoica,HAGI,LACATUS,RADOI au parte de "la multi ani"Acest "la multi ani" ti-l castigi pe teren.

caddy89
16th May 2005, 10:13
bv HCM!!!!!! a venit cupa la cta dupa un meci nerecomandat cardiacilor in care constatenii au marcat in ultima secunda!bv bv bv si inca odata bv baeti!

MIREL6RADOI
16th May 2005, 22:30
caddy,ati cotizat la arbitrii?:)omer un nimeni in drum!LASCA PANA=MIT!

zidane
16th May 2005, 22:39
daca il consideri pe antrenorul celor de la constanta un nimeni cred ca nu te-ai mai uitat de mult la un meci de handbal

MIREL6RADOI
16th May 2005, 22:41
Zidane am vazut mai mult handbal decat ai vazut tu vreodata!

zidane
16th May 2005, 22:43
nu te contrazic mai ales ca esti dintr-un oras care are o echipa buna de handbal
zic ca Lascar Pana este un antrenor bun (se pare ca va pleca la dinamo) dar nu poti sa zici ca Omer este un nimeni

chris_t
16th May 2005, 22:45
Minaur...asta e:)Suntem prea mici pt a ne bate cu echipe care au buget precum Constanta....Avem un superjucator,Ghionea(sper sa nu-i pocesc numele).
off-topic- nu e destul sa strigi "hai cristea,hai baiatule" daca el are evolutii sub-mediocre:)Doar jucatori emblematici see:Tudorel Stoica,HAGI,LACATUS,RADOI au parte de "la multi ani"Acest "la multi ani" ti-l castigi pe teren.

Si Sandu Sabou. Hai te rog:P. Vroiam sa mai zic ceva, dar mai bine ma opresc:)

chris_t
16th May 2005, 22:51
offtopic rau: imi place semnatura ta.....foarte frumos si adevarat!

offtopic fff rau: pot zice si eu la fel despre semnatura ta;)

MIREL6RADOI
16th May 2005, 22:54
Sandu?Lol smechera extrema:)Il stiu pe fratele lui Zenoviu:)
HAI MINAUR!

chris_t
16th May 2005, 22:59
Smechera, smechera :D

MIREL6RADOI
16th May 2005, 23:03
Anul asta,MINAUR a avut echipa de titlu!Nu inteleg dc s-a renuntat la play-off...poate ca sa mai castige si dinamo campionatul!In mec directe atata STEAUA,MINAUR,hcm invingeau pe dinamo.

LACATUS
17th May 2005, 17:08
Am citit in Gazeta ca galeria Minaurului a scandat impotriva lui Gatu.Ma intreb cand?Eu am fost in sala cu mai mult de o ora inaintea inceperii meciului si am stat minute bune dupa incheierea lui,am stat la cativa metrii de galeria Minaurului,am auzit perfect tot ce s-a scandat,dar impotriva lui Gatu n-am auzit nimic!Poate au mai ramas unii dupa ce eu am iesit,nu stiu,dar cat eu am fost acolo n-am auzit nimic!

zidane
24th May 2005, 22:17
"Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al FC Steaua, a afirmat că se va implica financiar în susţinerea secţiei de handbal a grupării din Ghencea. "Am jucat patru ani handbal la Steaua. Din păcate cea mai importantă secţie pe care a avut-o clubul, cea de handbal, nu este campioană a României. M-am hotărât să mă implic în susţinerea secţiei de handbal, care dispune de tehnicieni foarte buni. Există baza pentru a se face performanţă, dar lipsesc probabil banii", a declarat Viorel Păunescu." Prosport

MIREL6RADOI
12th June 2005, 12:36
Suntem condusi la handball.
Valentin Ghionea e un geniu...

bicolor
12th June 2005, 12:42
e egalitate la pauza.
la inceputul reprizei secunde ne-au dominat clar, dar ne revenim, si jucam super bine, ajutati si de publicul care a umplut polivalenta.
am castigat un meci senzational. am dat golul 26 in ultima secunda, bv baieti.
turul playoff-ului ptr camp european: romania 26-25 serbia
hai romania

bicolor
12th June 2005, 13:40
am castigat un meci senzational. am dat golul 26 in ultima secunda, bv baieti.
turul playoff-ului ptr camp european: romania 26-25 serbia

MIREL6RADOI
12th June 2005, 13:40
26-25 a invins romania!In ultima secunda!Oricum ne rup sarbii in mec retur.
ps bicolor,s-a umplut polivalenta pt ca a fost intrarea libera....

stelist20
15th June 2005, 14:05
Alin Sania a semnat un contract pe doua sezoane cu Steaua.''E un transfer extrem de important pentru noi.Sania e un jucator de mare perspectiva in care ne punem mari sperante.''(Vasile Stanga-antrenor Steaua)

bicolor
18th June 2005, 13:28
echipa feminina a romaniei a invins cehia, in barajul de calificare la mondialele din rusia, in ambele manse.
azi se joaca si a doua mansa din calificarea baietilor la campionatului european cu serbia si muntenegru. in tur baietii au invins la un sg gol diferenta, asa ca returul de azi va fi f greu.

MIREL6RADOI
18th June 2005, 14:18
Ne rup sarbii.....Apropo de echipa natioanala de fete..cica Carmen Amariei ar fi cerut interventia lui gatu!Why?Easy.Jucatoarele sustin ca Tadici le vb urat,le jigneste....Nu stiu dc nu ma mira,this is Tadici Style!Cum poti sa vb urat cu niste fete,care abia au peste 20 de ani....Mai inteleg atc cand le zici 2-3 la baieti,suntem obisnuiti:)Insa cu fetele....

aris-din-zalau
18th June 2005, 14:28
Daca tot vb de handbal, stitzi voi cine este Campioana Romaniei la handbal feminin ??? :whistling

MIREL6RADOI
18th June 2005, 14:29
aris,aici vb de omul Tadici!Nu de antrenorul Tadici!

aris-din-zalau
18th June 2005, 14:32
aris,aici vb de omul Tadici!Nu de antrenorul Tadici!
pey bine, eu v-am intrebat daca stitzi cine e Campioana, nu v-am intrebat cine-i antrenorul ???
ps. si sa stitzi ca Tadici, datorita temperamentului sau agresiv a avut rezultate...
doar il vad in fiecare sapt si stiu cum e... :innocent:

MIREL6RADOI
18th June 2005, 14:39
Antrenor bun!Caracter 0!Degeaba esti bun,daca nu ai caracter!Parerea mea...
aris,tadici asta e prieten/neam cu lucescu?Stii dc te intreb?Tadici cand pierde,da vina pe arbitrii,pe federatie,e de vina vantul,ramu,allah,yenicerii ca el nu a castigat!Cand castiga...ehhh,atc se schimba faza,el motivand ca "fetele mi-au respectat indicatiile.Puteam invinge si mai clar!Se vede adevarata echipa campioana!"Exact la fel face si il muce!In ultimul an la besiktas,avea dupa tur,vreo 8-9 puncte avans fata de fener....Nici nu mai stiu la cate pct a terminat in urma lui fener...Bineinteles a dat vina pe arbitrii,federatia turca,ziarele turcesti...mai lipsea sa dea vina pe Bugs Bunny & Popey Marinarul!

aris-din-zalau
18th June 2005, 14:53
Antrenor bun!Caracter 0!Degeaba esti bun,daca nu ai caracter!Parerea mea...
aris,tadici asta e prieten/neam cu lucescu?Stii dc te intreb?Tadici cand pierde,da vina pe arbitrii,pe federatie,e de vina vantul,ramu,allah,yenicerii ca el nu a castigat!Cand castiga...ehhh,atc se schimba faza,el motivand ca "fetele mi-au respectat indicatiile.Puteam invinge si mai clar!Se vede adevarata echipa campioana!"Exact la fel face si il muce!In ultimul an la besiktas,avea dupa tur,vreo 8-9 puncte avans fata de fener....Nici nu mai stiu la cate pct a terminat in urma lui fener...Bineinteles a dat vina pe arbitrii,federatia turca,ziarele turcesti...mai lipsea sa dea vina pe Bugs Bunny & Popey Marinarul!
Degeaba...
Ii antrenor bun !
Nu a luat el pe gratis 2 titluri ale Romaniei consescutive, ca apoi sa califice natzionala la CM din Russia...
si revin la intrebarea: voi stitzi ce echipa de club antreneaza Tadici ???
da` zicetzi fara sa cautatzi pe google... :) 8)

Taica Tereza
18th June 2005, 14:59
Degeaba...
Ii antrenor bun !
Nu a luat el pe gratis 2 titluri ale Romaniei consescutive, ca apoi sa califice natzionala la CM din Russia...
:) pai nu tre sa caut pe google mah. io stiu ca era la sicotub, care mie mi se pare cea mai spectaculoasa echipa feminina de la noi si mult peste rrapid. :yes:

Elias
18th June 2005, 17:30
Degeaba...
Ii antrenor bun !

Silcotub Zalau.

Dar parca s-a retras de acolo.

bicolor
18th June 2005, 17:43
Apropo de echipa natioanala de fete..cica Carmen Amariei ar fi cerut interventia lui gatu!Why?Easy.Jucatoarele sustin ca Tadici le vb urat,le jigneste....Nu stiu dc nu ma mira,this is Tadici Style!Cum poti sa vb urat cu niste fete,care abia au peste 20 de ani....Mai inteleg atc cand le zici 2-3 la baieti,suntem obisnuiti:)Insa cu fetele....

Amariei Lungu: „Nu mai vin la naţională
cât timp antrenor este Tadici”
Handbalista Carmen Amariei Lungu a declarat, sâmbătă, după meciul cu Cehia, contând pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial, că nu va mai reveni la echipa naţională a României atât timp cât la conducerea tehnică se va afla antrenorul Gheorghe Tadici. „Spun doar atât: răzbunarea este arma prostului. Urez succes echipei României la Campionatul Mondial de handbal din Rusia. Nu voi mai veni la naţională atâta timp cât antrenor este Gheorghe Tadici. Cu Dumitru Muşi (n.r. - antrenorul secund al echipei naţionale) nu am nimic de împărţit", a declarat Carmen Amariei Lungu. La rândul său, antrenorul Gheorghe Tadici a precizat că nu poate tolera acte de indisciplină la echipa naţională
gsp.ro

aris-din-zalau
18th June 2005, 19:59
Silcotub Zalau.

Dar parca s-a retras de acolo.
Avea de gand sa se retraga, dar nu s-a retras....
A primit o oferta tentanta de la Oltchim Ramnicu Valcea, insa sper s-o refuze...

aris-din-zalau
18th June 2005, 20:04
Amariei Lungu: „Nu mai vin la naţională
cât timp antrenor este Tadici”
Handbalista Carmen Amariei Lungu a declarat, sâmbătă, după meciul cu Cehia, contând pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial, că nu va mai reveni la echipa naţională a României atât timp cât la conducerea tehnică se va afla antrenorul Gheorghe Tadici. „Spun doar atât: răzbunarea este arma prostului. Urez succes echipei României la Campionatul Mondial de handbal din Rusia. Nu voi mai veni la naţională atâta timp cât antrenor este Gheorghe Tadici. Cu Dumitru Muşi (n.r. - antrenorul secund al echipei naţionale) nu am nimic de împărţit", a declarat Carmen Amariei Lungu. La rândul său, antrenorul Gheorghe Tadici a precizat că nu poate tolera acte de indisciplină la echipa naţională
gsp.ro
Tadici e foarte dur cu handbalistele, asta cred ca toata lumea stie....
Insa si rezultatele sunt pe masura, are in palmares 2 titluri consecutive castigate cu Silcotub, cu cel mai mic buget in fiecare an dintre toate candidatele la titlu(rrapid bucuresti, Oltchim Ramnicul Valcea, U Remin Deva)
Asta spune multe despre el, nu ???

Elias
18th June 2005, 22:18
Are cam acelasi caracter ca si Octavian Belu, iar daca face performanta, nu ar trebui sa se supere nimeni.

Apropo, baietii au luat-o de la Sarbi cu 35-25 :(

CETATE
11th September 2005, 15:19
In afara de fotbal nu-i place la nimeni de pe forumul asta handbalul? Daca va place vizitati si siteul meu cu galeriea echipei de handbal feminin Cetate Deva denumita Legione Cetatica! www.UltrasLC.tk

mihaela
11th September 2005, 16:56
In afara de fotbal nu-i place la nimeni de pe forumul asta handbalul? Daca va place vizitati si siteul meu cu galeriea echipei de handbal feminin Cetate Deva denumita Legione Cetatica! www.UltrasLC.tk

Mie imi place si hanbalul de fapt am si practicat cativa ani buni acest sport la una dintre cele mai tari echipe din tara SILCOTUB ZALAU (la junioare din pacate pt mine)
Avem ceea mai tare galerie nu?

aris-din-zalau
11th September 2005, 16:59
Mie imi place si hanbalul de fapt am si practicat cativa ani buni acest sport la una dintre cele mai tari echipe din tara SILCOTUB ZALAU (la junioare din pacate pt mine)
Avem ceea mai tare galerie nu?
clar avem cea mai tare galerie, va spune unul care face parte din ea... :yup: :yes:
forza Silcotub !!! luam titlul si in acest an GARANTAT !!!

#Caddy
11th September 2005, 17:02
aris imi pare rau pt voi dar HCM anul asta v-a triumfa iar !mult succes pt locul 2 !

aris-din-zalau
11th September 2005, 17:05
aris imi pare rau pt voi dar HCM anul asta v-a triumfa iar !mult succes pt locul 2 !
:D :D :D
mah....
Silcotub si cu rezervele o bate pe HCM !!!
e cea mai tare echipa din Romania, cu cele mai bune jucatoare si cu cel mai bun antrenor !!!
daca avea si bani, se putea bate si pt. Liga Campionilor, dar din pacate, nu are... :nope:

#Caddy
11th September 2005, 17:06
da aris si marmota tinea cu dinamo ...astept sa vad cum silcoteava ta bate pe Barca :d

ps.vorbesc de echipa de handbal masculin

aris-din-zalau
11th September 2005, 17:11
da aris si marmota tinea cu dinamo ...astept sa vad cum silcoteava ta bate pe Barca :d

ps.vorbesc de echipa de handbal masculin
pey mah...
Silcotub e echipa de handbal feminin....
cum o poate bate HCM Constantza pe Silcotub, doar sunt echipe de categorii de sexe diferite... :D

#Caddy
11th September 2005, 17:12
pey mah...
Silcotub e echipa de handbal feminin....
cum o poate bate HCM Constantza pe Silcotub, doar sunt echipe de categorii de sexe diferite... :D
asta am zis si eu .. :shocked: FII MAI ATENT.Bafta succes lu silcotub mai departe :ermm:

aris-din-zalau
11th September 2005, 17:23
asta am zis si eu .. :shocked: FII MAI ATENT.Bafta succes lu silcotub mai departe :ermm:
chiar asha ai zis ???? :-?

Vladimir
11th September 2005, 18:20
Sincer eu tin cu Oltchim... intotdeauna mi s-au parut peste Silcotub...

#Caddy
11th September 2005, 18:44
chiar asha ai zis ???? :-?
am citit si am precizat dupa asa ca mucles :wallbash: :wallbash:

HCM Rullz ! :naughty:

KosmyN
11th September 2005, 21:18
Si daca tot e vorba de handbal....HAI SA VORBIM DESPRE STEAUA !!!

Anul acesta s-a intarit prin transefrurile efectuate:
S-a intors portarul Laufceag si au fost transferati si Pancu plus Shenia, amandoi jucatori tineri si foarte talentati, care au facut un joc excelent in prima etapa in victoria in fata echipei Minaur Baia-Mare cu 34-28 !!!
Etapa viitoare jucam cu dinamo .... :mrgreen:

aris-din-zalau
12th September 2005, 23:51
Sincer eu tin cu Oltchim... intotdeauna mi s-au parut peste Silcotub...
Huuuuuuuu !!!
pey mah.....
eu ca zalauan, itzi dai seama cum reactzionez cand e vb de oLTCHIM ??? :devil: :furios: :grr:

Si daca tot e vorba de handbal....HAI SA VORBIM DESPRE STEAUA !!!

Anul acesta s-a intarit prin transefrurile efectuate:
S-a intors portarul Laufceag si au fost transferati si Pancu plus Shenia, amandoi jucatori tineri si foarte talentati, care au facut un joc excelent in prima etapa in victoria in fata echipei Minaur Baia-Mare cu 34-28 !!!
Etapa viitoare jucam cu dinamo .... :mrgreen:
noi tzinem cu FC Steaua, nu HC Steaua sau VC Steaua, cel putzin eu sunt fan al echipei de fotbal, nu si la alte sporturi...

KosmyN
13th September 2005, 03:30
Aris, inseamna ca nu esti un Stelist adevarat si nici nu esti crescut in buna traditie a culorilor ros-albastre...
Rusine !!!!

ioana20
13th September 2005, 04:09
Aris, inseamna ca nu esti un Stelist adevarat si nici nu esti crescut in buna traditie a culorilor ros-albastre...
Rusine !!!!

Subscriu Kosmyn.
btw Aris sa nu imi spui ca intre SC Miercurea Ciuc si Steaua Bucuresti (la hochei) ai alege pe Miercurea Ciuc, fiindca sunt din Ardeal; sau cine stie, poate ai alege pe dinamo. :whistling

Adrians
13th September 2005, 15:22
Rusine !!!!

Ai dreptate,cam ciudate optiunile lui Aris la alte sporturi.Este primul suporter pe care-l aud ca sustine o alta echipa,functie de sportul in discutie.Eu nu pot sa-mi imaginez un suporter adevarat,chiar si dinamovist,tinind la fotbal cu
Dinamo si la fotbal cu Baia Mare.Revenind la topic,excelent meciul facut de Pancu,Mazilu ( ca de obicei ) si Novanc.Mare pacat ca nu i-ai prins pe Gatu,Gruia,Vasile Stinga,Voina sau Nicu Munteanu ori Birtalan.Handbalul prin cele 2 cupe ale campionilor si cele peste 20 de titluri nationale a fost si poate va fi cea mai buna sectie a lui CS Steaua.

KosmyN
13th September 2005, 16:57
Fara discutie, de-a lungul timpului handbalul, fotbalul si hocheiul au tinut capul de afis la CS Steaua. Asta nu inseamna ca rugbyul sau polo-ul de exemplu sunt mai prejos.
Din pacate si asta regret enorm, numai avem o buna traditie la baschet si la volei.
Pacat, pentru ca nu cred ca locul Stelei este in divizia a 2-a indiferent de sport

#Caddy
13th September 2005, 17:38
kosmin ai uitat hockey`ul :ermm:
later edit:
cat despre handbal tin si cu HC Steaua dar si cu echipa orasului HCM Constanta ..pacat ca la basket numai are echipa in A ...

Adrians
13th September 2005, 18:53
Fara discutie, de-a lungul timpului handbalul, fotbalul si hocheiul au tinut capul de afis la CS Steaua. Asta nu inseamna ca rugbyul sau polo-ul de exemplu sunt mai prejos.
Din pacate si asta regret enorm, numai avem o buna traditie la baschet si la volei.
Pacat, pentru ca nu cred ca locul Stelei este in divizia a 2-a indiferent de sport

Kosmyne,tu ai ceva noutati sau transferuri legate de baschet si volei ? Siteul de la baschet nu l-am mai gasit si despre ei nu mai stiu decit ca au ramas la stadiul de intentie in crearea unei echipe tinere,care sa promoveze in A.
Despre volei nu mai stiu nimic,cred ca sint in B.Este pacat ca cei de la CSA nu au inca un site al clubului.Iti multumesc anticipat daca ai noutati.

KosmyN
13th September 2005, 20:27
As fi vrut sa am, dar nu am nici o noutate.
Stiu doar ca ambele echipe joaca in B si au in componenta jucatori tineri care sa isi demonstreze valoare si sa promoveze in A

Adrians
13th September 2005, 21:01
As fi vrut sa am, dar nu am nici o noutate.
Stiu doar ca ambele echipe joaca in B si au in componenta jucatori tineri care sa isi demonstreze valoare si sa promoveze in A

Multumesc anyway.Cred ca esti la curent cu noutatile din hochei si faptul ca au transferat 4 rusi ( in plus la cei 3-4 ucrainieni ) si ca avem un site !

KosmyN
13th September 2005, 21:47
De transferuri auzisem ceva, dar de site chiar nu stiam...
Care e adresa, daca se poate? :mrgreen:

Adrians
13th September 2005, 22:22
De transferuri auzisem ceva, dar de site chiar nu stiam...
Care e adresa, daca se poate? :mrgreen:

Ai doua posibilitati :
- direct pe www.steauahc.ro - dara este de anul trecut.
- ceri pe google steaua hochei club sau csa steaua si de aici ai multe linkuri atit despre hochei cit si alte sectii ale clubului.
Eu am mai intrat si pe siteurile federatiilor de specialitate unde am gasit multe informatii despre echipele noastre din ramurile respective.
Sint multi stelisti in zona Salajan ? Nu este mai mult o zona canina ?

KosmyN
14th September 2005, 03:20
Nu predomina javrele.
Sa zicem ca intr-un fel "convietuim" impreuna, dar marea majoritate sunt stelisti, mai ales in zona Salajanului in care stau eu, avem o dominatie clara ca sa zic asa :mrgreen:

aris-din-zalau
14th September 2005, 15:18
Rusine !!!!
n-atzi intzeles... :ntz:
vreau sa spun ca nu fac atata caz in caz ca pierde Steaua la hochei sau la handbal, ca si atunci cand fac cand pierde la fotbal.
Nu ma doare la fel sufletul cand e vb despre Fotbal Club Steaua sau Handbal Club Steaua, Volei Club Steaua... e o diferentza, bineintzeles ca tzin cu Steaua la toate sporturile, insa nu sunt fan inrait cum sunt la fotbal, dar normal ca atunci cand joaca la hochei de ex. cu Miercurea Ciuc, nu voi alege niciodata Miercurea Ciuc... :no:, ci mereu Steaua... :yup:

aris-din-zalau
14th September 2005, 15:19
vreau sa spun ca nu fac atata caz in caz ca pierde Steaua la hochei sau la handbal, ca si atunci cand fac cand pierde la fotbal.
Nu ma doare la fel sufletul cand e vb despre Fotbal Club Steaua sau Handbal Club Steaua, Volei Club Steaua... e o diferentza, bineintzeles ca tzin cu Steaua la toate sporturile, insa nu sunt fan inrait cum sunt la fotbal, dar normal ca atunci cand joaca la hochei de ex. cu Miercurea Ciuc, nu voi alege niciodata Miercurea Ciuc... :no:, ci mereu Steaua... :yup:

Adrians
14th September 2005, 16:29

Este un pic mai bine dar nu cum ar trebui sa fie un fan adevarat.Fanul adevarat trebuie sa traiasca la acelasi nivel toate meciurile jucate de clubul - nu sectia - pe care-l iubeste.

aris-din-zalau
14th September 2005, 16:44
Este un pic mai bine dar nu cum ar trebui sa fie un fan adevarat.Fanul adevarat trebuie sa traiasca la acelasi nivel toate meciurile jucate de clubul - nu sectia - pe care-l iubeste.
pey mah... clubul Steaua inseamna FC Steaua, tot timpul cand spui Steaua, toata lumea face referire la echipa de fotbal, nu si la alte sectzii...

#Caddy
14th September 2005, 16:48
pey mah... clubul Steaua inseamna FC Steaua, tot timpul cand spui Steaua, toata lumea aduce referire la echipa de fotbal, nu si la alte sectzii...
1.se zice "face referire" sau "se refera la" nu aduce referire :doh:
2.CS STEAUA nu inseamna numai fotbal :D ci si canotaj..gimnastica..handbal...hochei etc
3.btw sunt curios cat esti de talentat la fotbal? :innocent:

aris-din-zalau
14th September 2005, 16:55
1.se zice "face referire" sau "se refera la" nu aduce referire :doh:
2.CS STEAUA nu inseamna numai fotbal :D ci si canotaj..gimnastica..handbal...hochei etc
3.btw sunt curios cat esti de talentat la fotbal? :innocent:
la 1 am corectat ! 10x
la 2 stiu f. bine ca CS nu e numai fotbal, insa spun ca la modul general cand cineva aduce vb de Steaua nu se refera la alta sectzie, decat la fotbal, majoritatea nici nu stiu de Steaua la alte sectzii, in afara de fotbal.
la punctul 3, ti-am mai spus, imi place sa joc fotbal, n-am facut fotbal de perfomantza, deci n-as putea sa stiu nici eu cat sunt de talentat, insa joc destul de bine...

#Caddy
17th September 2005, 21:51
mda...am luat bataie la handbal de la dinamu :( ..sper sa ii razbunam maine la fotbal

loverboy666
18th September 2005, 01:04
mda...am luat bataie la handbal de la dinamu :( ..sper sa ii razbunam maine la fotbal

Va rupem peste tot unde va prindem: handbal, rugby, baschet, polo
De ce ar fi miine la fotbal altfel?????

HAI DINAMO

#Caddy
18th September 2005, 01:23
lasa ca veniti voi etapa viitoare la Constanta sa jucati cu HCM ...va rupem

#Caddy
22nd September 2005, 19:33
Intr-un final interzis cardiacilor HCM a invins pe Dinamu cu scorul 22-21

#Alex
22nd September 2005, 19:39
Duelul portarilor .. foarte frumos meciul :) ... cel mai probabil si anul acesta lupta pentru titlu se va da intre HCM si dinamu.

KosmyN
22nd September 2005, 20:42
E bine ca dinamu nu a castigat, dar sper din tot sufletul ca anul asta sa conteze si Steaua in lupta pt titlu

#Alex
22nd September 2005, 21:08
Siteul oficial al Federatiei Romane de Handbal este http://www.frh.ro

TUR

Liga Nationala Feminin

Etapa I-a – 10.09.2005

Tomis Constanta - HC Dunarea Braila 31 - 23
HCM Roman - Oltchim Rm. Valcea 25 - 23
CSM Cetate Deva - Rulmentul Brasov 22 - 24
CSM Sibiu - Univ. Jolidon Cluj 26 - 35
HCF Piatra Neamt - Astral Posta Calnau 29 - 40
HC Otelul Galati - Rapid CFR Bucuresti 27 - 23
HCM Baia Mare - Silcotub Zalau 24 - 27

ETAPA a II-a 17.09.’05

HC Dunarea Braila - Rapid CFR Bucuresti 29 - 23
Astral Posta Calnau - HC Otelul Galati 29 - 22
Silcotub Zalau - HCF Piatra Neamt 37 - 28
Univ. Jolidon Cluj - HCM Baia Mare 21 - 21
Rulmentul Brasov - CSM Sibiu 36 - 11
Oltchim Rm. Valcea - CSM Cetate Deva 29 - 26
Tomis Constanta - HCM Roman 26 - 23

ETAPA a III-a 21.09.’05

HCM Roman - HC Dunarea Braila 23 - 19
CSM Cetate Deva - Tomis Constanta 27 - 32
CSM Sibiu - Oltchim Rm. Valcea 13 - 25
HCM Baia Mare - Rulmentul Brasov 18 - 26
HCF Piatra Neamt - Univ. Jolidon Cluj 25 - 28
HC Otelul Galati - Silcotub Zalau 21 - 24
Rapid CFR Bucuresti - Astral Posta Calnau

ETAPA a IV-a 24.09.’05

HC Dunarea Braila - Astral Posta Calnau
Silcotub Zalau - Rapid CFR Bucuresti
Univ. Jolidon Cluj - HC Otelul Galati
Rulmentul Brasov - HCF Piatra Neamt
Oltchim Rm. Valcea - HCM Baia Mare
Tomis Constanta - CSM Sibiu
HCM Roman - CSM Cetate Deva

ETAPA a V-a 01.10.’05

CSM Cetate Deva - HC Dunarea Braila
CSM Sibiu - HCM Roman
HCM Baia Maren - Tomis Constanta
HCF Piatra Neamt - Oltchim Rm. Valcea
HC Otelul Galati - Rulmentul Brasov
Rapid CFR Bucuresti - Univ. Jolidon Cluj
Astral Posta - Calnau Silcotub Zalau

ETAPA a VI-a 05.10.’05

HC Dunarea Braila - Silcotub Zalau
Univ. Jolidon Cluj - Astral Posta Calnau
Rulmentul Brasov - Rapid CFR Bucuresti
Oltchim Rm. Valcea - HC Otelul Galati
Tomis Constanta - HCF Piatra Neamt
HCM Roman - HCM Baia Mare
CSM Cetate Deva - CSM Sibiu

ETAPA a VII-a 22.10.’05

CSM Sibiu - HC Dunarea Braila
HCM Baia Mare - CSM Cetate Deva
HCF Piatra Neamt - HCM Roman
HC Otelul Galati - Tomis Constanta
Rapid CFR Bucuresti - Oltchim Rm. Valcea
Astral Posta Calnau - Rulmentul Brasov
Silcotub Zalau - Univ. Jolidon Cluj

ETAPA a VIII-a 26.10.’05

HC Dunarea Braila - Univ. Jolidon Cluj
Rulmentul Brasov - Silcotub Zalau
Oltchim Rm. Valcea - Astral Posta Calnau
Tomis Constanta - Rapid CFR Bucuresti
HCM Roman - HC Otelul Galati
CSM Cetate Deva - HCF Piatra Neamt
CSM Sibiu - HCM Baia Mare

ETAPA a IX-a 29.10.’05

HCM Baia Mare - HC Dunarea Braila
HCF Piatra Neamt - CSM Sibiu
HC Otelul Galati - CSM Cetate Deva
Rapid CFR Bucuresti - HCM Roman
Astral Posta Calnau - Tomis Constanta
Silcotub Zalau - Oltchim Rm. Valcea
Univ. Jolidon Cluj - Rulmentul Brasov

ETAPA a X-a 07.01.’06

HC Dunarea Braila - Rulmentul Brasov
Oltchim Rm. Valcea - Univ. Jolidon Cluj
Tomis Constanta - Silcotub Zalau
HCM Roman - Astral Posta Calnau
CSM Cetate Deva - Rapid CFR Bucuresti
CSM Sibiu - HC Otelul Galati
HCM Baia Mare - HCF Piatra Neamt

ETAPA a XI-a 14.01.’06

HCF Piatra Neamt - HC Dunarea Braila
HC Otelul Galati - HCM Baia Mare
Rapid CFR Bucuresti - CSM Sibiu
Astral Posta Calnau - CSM Cetate Deva
Silcotub Zalau - HCM Roman
Univ. Jolidon Cluj - Tomis Constanta
Rulmentul Brasov - Oltchim Rm. Valcea

ETAPA a XII-a 21.01.’06

HC Dunarea Braila - Oltchim Rm. Valcea
Tomis Constanta - Rulmentul Brasov
HCM Roman - Univ. Jolidon Cluj
CSM Cetate Deva - Silcotub Zalau
CSM Sibiu - Astral Posta Calnau
HCM Baia Mare - Rapid CFR Bucuresti
HCF Piatra Neamt - HC Otelul Galati

ETAPA a XIII-a 28.01.’06

HC Otelul Galati - HC Dunarea Braila
Rapid CFR Bucuresti - HCF Piatra Neamt
Astral Posta Calnau - HCM Baia Mare
Silcotub Zalau - CSM Sibiu
Univ. Jolidon Cluj - CSM Cetate Deva
Rulmentul Brasov - HCM Roman
Oltchim Rm. Valcea - Tomis Constanta

Clasament

1 Rulmentul Brasov 6
2 Astral Posta Calnau 6
3 Tomis Constanta 6
4 Silcotub Zalau 6
5 U Jolidon Cluj 5
6 HCM Roman 4
7 Oltchim Rm.Valcea 4
8 HC Dunarea Braila 2
9 Otelul Galati 2
10 CSM Baia Mare 1
11 CSM Cetate Deva 0
12 Rapid CFR Bucuresti 0
13 HCF Piatra Neamt 0
14 CSM Sibiu 0

#Caddy
22nd September 2005, 21:22
Go tomis constanta ! :mrgreen: aris silcoteava pe 4 dupa TOMIS CTA tineti`o tot asa

#Alex
22nd September 2005, 21:25
TUR

Etapa I - a

Steaua Bucuresti - HC Minaur Baia Mare 34 – 28
Romvag Caracal - UCM Resita 31 - 34
HCM Constanta - Armat. Univ. Agron. Cluj 46 - 18
Politehnica Iasi - Univ. Poli. Izomet. Timisoara 25 - 28
Uztel Ploiesti - Dinamo Brasov 28 - 25
Lignitul Pandurii Tg. Jiu - CSM Leonardo Oradea 31 - 18
CSM Medgidia - Dinamo Baumit Bucuresti 19 - 26

ETAPA a II-a 18.09.’05

UCM Resita - CSM Leonardo Oradea 33 – 21
Dinamo Brasov - Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 26 – 27
Univ. Izomet. Timisoara - Uztel Ploiesti 25 - 23
Armat. Univ. Agron. Cluj - Politehnica Iasi 29 - 24
HC Minaur Baia Mare - HCM Constanta 34 - 40
Romvag Caracal - CSM Medgidia 30 - 31
Dinamo Bucuresti - Steaua Bucuresti 36 - 32

ETAPA a III-a 22.09.’05

CSM Medgidia - UCM Resita 29 - 29
Steaua Bucuresti - Romvag Caracal 33 - 26
HCM Constanta - Dinamo Bucuresti 22 - 21
Politehnica Iasi - HC Minaur Baia Mare 23 - 29
Uztel Ploiesti - Armat. Univ. Agron. Cluj 37 - 23
Lignitul Pandurii Tg.Jiu - Univ. Poli. Izomet. Timisoara 26 - 20
CSM Leonardo Oradea - Dinamo Brasov 28 - 24

ETAPA a IV-a 24.09.2005

Armat. Univ. Agron. Cluj - Lignitul Pandurii Tg.Jiu
UCM Resita - Dinamo Brasov
U. Poli. Izomet. Tim. - CSM Leonardo Oradea
HC Minaur Baia Mare - Uztel Ploiesti
Dinamo Bucuresti - Politehnica Iasi
Romvag Caracal - HCM Constanta
CSM Medgidia - Steaua Bucuresti

ETAPA a V-a 02.10.’05

Steaua Bucuresti - UCM Resita
HCM Constanta - CSM Medgidia
Politehnica Iasi - Romvag Caracal
Uztel Ploiesti - Dinamo Bucuresti
Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu - HC Minaur Baia Mare
CSM Leonardo Oradea - Armat. Univ. Agron. Cluj
Dinamo Brasov - Univ. Poli. Izomet. Timisoara

ETAPA a VI-a 09.10.’05

UCM Resita - Univ. Poli. Izomet. Timisoara
Armat. Univ. Agron. Cluj - Dinamo Brasov
HC Minaur Baia Mare - CSM Leonardo Oradea
Dinamo Bucuresti - Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu
Romvag Caracal - Uztel Ploiesti
CSM Medgidia - Politehnica Iasi
Steaua Bucuresti - HCM Constanta

ETAPA a VII-a 16.10.’05

HCM Constanta - UCM Resita
Politehnica Iasi - Steaua Bucuresti
Uztel Ploiesti - CSM Medgidia
Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu - Romvag Caracal
CSM Leonardo Oradea - Dinamo Bucuresti
Dinamo Brasov - HC Minaur Baia Mare
Univ. Poli. Izomet. Timisoara - Armat. Univ. Agron. Cluj

ETAPA a VIII-a 23.10.’05

UCM Resita - Armat. Univ. Agron. Cluj
HC Minaur Baia Mare - Univ. Poli. Izomet. Timisoara
Dinamo Bucuresti - Dinamo Brasov
Romvag Caracal - CSM Leonardo Oradea
CSM Medgidia - Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu
Steaua Bucuresti - Uztel Ploiesti
HCM Constanta - Politehnica Iasi

ETAPA a IX-a 06.11.’05

Politehnica Iasi - UCM Resita
Uztel Ploiesti - HCM Constanta
Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu - Steaua Bucuresti
CSM Leonardo Oradea - CSM Medgidia
Dinamo Brasov - Romvag Caracal
Univ. Poli. Izomet. Timisoara - Dinamo Bucuresti
Armat. Univ. Agron. Cluj - HC Minaur Baia Mare

ETAPA a X-a 13.11.’05

UCM Resita - HC Minaur Baia Mare
Dinamo Bucuresti - Armat. Univ. Agron. Cluj
Romvag Caracal - Univ. Poli. Izomet. Timisoara
CSM Medgidia - Dinamo Brasov
Steaua Bucuresti - CSM Leonardo Oradea
HCM Constanta - Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu
Politehnica Iasi - Uztel Ploiesti

ETAPA a XI-a 20.11.’05

Uztel Ploiesti - UCM Resita
Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu - Politehnica Iasi
CSM Leonardo Oradea - HCM Constanta
Dinamo Brasov - Steaua Bucuresti
Univ. Poli. Izomet. Timisoara - CSM Medgidia
Armat. Univ. Agron. Cluj - Romvag Caracal
HC Minaur Baia Mare - Dinamo Bucuresti

ETAPA a XII-a 04.12.’05

UCM Resita - Dinamo Bucuresti
Romvag Caracal - HC Minaur Baia Mare
CSM Medgidia - Armat. Univ. Agron. Cluj
Steaua Bucuresti - Univ. Poli. Izomet. Timisoara
HCM Constanta - Dinamo Brasov
Politehnica Iasi - CSM Leonardo Oradea
Uztel Ploiesti - Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu

ETAPA a XIII-a 11.12.’05

Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu - UCM Resita
CSM Leonardo Oradea - Uztel Ploiesti
Dinamo Brasov - Politehnica Iasi
Univ. Poli. Izomet. Timisoara - HCM Constanta
Armat. Univ. Agron. Cluj - Steaua Bucuresti
HC Minaur Baia Mare - CSM Medgidia
Dinamo Bucuresti - Romvag Caracal

MIREL6RADOI
22nd September 2005, 22:23
TUR
Politehnica Iasi - HC Minaur Baia Mare 23 - 29

Prima victorie :notworthy pt HC Minaur Baia Mare :notworthy Hai MINAUR! :punk:

#Caddy
22nd September 2005, 22:39
HC Minaur Baia Mare - HCM Constanta 34 - 40

ne revedem in retur!! :naughty:

MIREL6RADOI
22nd September 2005, 23:53
ne revedem in retur!! :naughty:
"Ne"?Caddy,poate nu te-ai prins,dar eu nu sunt fata pe care sa inviti la mare,asa cum ai facut cu toate fetele care scriu pe acest forum :coffee:
HCM Cta este mai buna decat HC MINAUR BAIA MARE !Stie cineva in ce sistem se va decide campioana la handbal?Tur-retur sau play-off?

#Alex
22nd September 2005, 23:58
Clasament

1 HCM Constanta 6
2 Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 6
3 UCM U Resita 5
4 Uztel Ploiesti 4
5 Dinamo Baumit Bucuresti 4
6 Steaua Bucuresti 4
7 U Poli Izometal Timisoara 4
8 CSM Medgidia 3
9 HC Minaur Baia Mare 2
10 CSM Leonardo Oradea 2
11 Armatura U Cluj 2
12 Dinamo Brasov 0
13 Romvag Caracal 0
14 Politehnica Iasi 0

#Caddy
23rd September 2005, 15:08
"Ne"?Caddy,poate nu te-ai prins,dar eu nu sunt fata pe care sa inviti la mare,asa cum ai facut cu toate fetele care scriu pe acest forum :coffee:
HCM Cta este mai buna decat HC MINAUR BAIA MARE !Stie cineva in ce sistem se va decide campioana la handbal?Tur-retur sau play-off?
ma refeream la echipa de handbal dar daca te consideri domnisoara ..... :lol:

on-topic: se va juca tur-retur

CETATE
24th September 2005, 17:20
Am deschis acest Thread pt. toti suporterii stelei care vor sa vorbeasca despre handbalul feminin din Romania! :romania2: Apropo Gatule esti [MODERATED] :no: Cine stie handbal stie ce am vrut sa zic Hai noroc :bere2:

#Alex
25th September 2005, 12:08
ETAPA a IV-a [Handbal feminin]

HC Dunarea Braila - Astral Posta Calnau 30 - 29
Silcotub Zalau - Rapid CFR Bucuresti 31 - 21
Univ. Jolidon Cluj - HC Otelul Galati 28 - 26
Rulmentul Brasov - HCF Piatra Neamt 34 - 22
Oltchim Rm. Valcea - HCM Baia Mare 28 - 23
Tomis Constanta - CSM Sibiu 28 - 17
HCM Roman - CSM Cetate Deva 23 - 21

Clasament

1 Rulmentul Brasov 8
2 Tomis Constanta 8
3 Silcotub Zalau 8
4 U Jolidon Cluj 7
5 Astral Posta Calnau 6
6 HCM Roman 6
7 Oltchim Rm.Valcea 6
8 HC Dunarea Braila 4
9 Otelul Galati 2
10 CSM Baia Mare 1
11 CSM Cetate Deva 0
12 Rapid CFR Bucuresti 0
13 HCF Piatra Neamt 0
14 CSM Sibiu 0

#Alex
25th September 2005, 16:10
ETAPA a IV-a 25.09.’05 [Handbal masculin]

Armat. Univ. Agron. Cluj - Lignitul Pandurii Tg.Jiu 32 - 34
UCM Resita - Dinamo Brasov 34 - 27
U. Poli. Izomet. Tim. - CSM Leonardo Oradea 25 - 29
HC Minaur Baia Mare - Uztel Ploiesti 25 - 25
Dinamo Bucuresti - Politehnica Iasi 40 - 33
Romvag Caracal - HCM Constanta 30 - 38
CSM Medgidia - Steaua Bucuresti 25 - 28

CLASAMENT

1 HCM Constanta 8
2 Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 8
3 UCM U Resita 7
4 Dinamo Baumit Bucuresti 6
5 Steaua Bucuresti 6
6 Uztel Ploiesti 5
7 U Poli Izometal Timisoara 4
8 CSM Leonardo Oradea 4
9 HC Minaur Baia Mare 3
10 CSM Medgidia 3
11 Armatura U Cluj 2
12 Dinamo Brasov 0
13 Romvag Caracal 0
14 Politehnica Iasi 0

ANTIDINAMO
27th September 2005, 16:50
STEAUA afost una din cele mai mari echipe de handbal din lume ! sunt uimit sa vad acum echipe ca pandurii , resita ,dinamue , ploiesti ca bat STEAUA !

#Alex
1st October 2005, 21:22
Dinamo 24-29 Sudad de Real

#Alex
1st October 2005, 21:34
CSM Cetate Deva - HC Dunarea Braila 24 - 24
CSM Sibiu - HCM Roman 16 - 25
HCM Baia Mare - Tomis Constanta 25 - 23
HCF Piatra Neamt - Oltchim Rm. Valcea 27 - 38
HC Otelul Galati - Rulmentul Brasov 24 - 26
Rapid CFR Bucuresti - Univ. Jolidon Cluj 08.10. (14:30)
Astral Posta Calnau - Silcotub Zalau 08.10. (17:00)

1 Rulmentul Brasov 10
2 Oltchim Rm.Valcea 8
3 Tomis Constanta 8
4 Silcotub Zalau* 8
5 HCM Roman 8
6 U Jolidon Cluj* 7
7 Astral Posta Calnau* 6
8 HC Dunarea Braila 5
9 CSM Baia Mare 3
10 Otelul Galati 2
11 CSM Cetate Deva 1
12 Rapid CFR Bucuresti* 0
13 HCF Piatra Neamt 0
14 CSM Sibiu 0

* un meci mai putin disputat

#Alex
2nd October 2005, 13:36
HCM 30-20 S. Nicosia

#Caddy
2nd October 2005, 16:48
Steaua 35-31 UCM Resita

#Alex
2nd October 2005, 16:54
Steaua Bucuresti - UCM Resita 35 - 31
Politehnica Iasi - Romvag Caracal 32 - 32
Lignitul Pandurii Tg.Jiu - HC Minaur Baia Mare 29 - 27
CSM Leonardo Oradea - Armat. Univ. Agron. Cluj 26 - 32
Dinamo Brasov - Univ. Poli. Izomet. Timisoara 27 - 27
HCM Constanta - CSM Medgidia 27 - 23
Uztel Ploiesti - Dinamo Bucuresti 16:00

Etapa viitoare - derby - Steaua - HCM

Clasament

1 HCM Constanta 10
2 Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 10
3 Dinamo Baumit Bucuresti 8
4 Steaua Bucuresti 8
5 UCM U Resita 7
6 Uztel Ploiesti 5
7 U Poli Izometal Timisoara 5
8 CSM Leonardo Oradea 4
9 Armatura U Cluj 4
10 HC Minaur Baia Mare 3
11 CSM Medgidia 3
12 Dinamo Brasov 1
13 Romvag Caracal 1
14 Politehnica Iasi 1

Adrians
2nd October 2005, 18:49
Am vazut la TV meciul cu Resita si sa stiti ca baietii au jucat slab,rezultatul este mincinos ! Cu 7 minute inainte de final resitenii aveau un gol avantaj dupa care arbistrii au cam gresit in favoarea noastra.Sa speram ca lotul se va omogeniza si implicit imbunatatii evolutia,caz contrar nu avem nici o sansa la campionat.

KosmyN
2nd October 2005, 19:02
Avem un lot tanar, iar achizitiile sunt de viitor.
Mai e nevoie de putin timp pt omogenizare.

#Caddy
2nd October 2005, 20:44
Am vazut la TV meciul cu Resita si sa stiti ca baietii au jucat slab,rezultatul este mincinos ! Cu 7 minute inainte de final resitenii aveau un gol avantaj dupa care arbistrii au cam gresit in favoarea noastra.Sa speram ca lotul se va omogeniza si implicit imbunatatii evolutia,caz contrar nu avem nici o sansa la campionat.
subscriu adrians... au cam gresit :whistling dupa eliminarea aia sa rupt echilibrul ...

Adrians
2nd October 2005, 23:13
Avem un lot tanar, iar achizitiile sunt de viitor.
Mai e nevoie de putin timp pt omogenizare.

La capitolul jucatori iti dau dreptate,dar nu stiu ce sa spun despre Vasile Stinga ; ca antrenor nu are nici o performanta dar sa raminem insa optimisti.
Adevarul este ca dupa retragerea generatiilor de aur de pe banca de antrenori,nu a mai venit nimeni din urma si la capitolul asta tot handbalul romanesc sta rau.

ANTIDINAMO
3rd October 2005, 16:49
kosmyne asa se zice si despre echipa de fotbal care a patit rusinea cu rrapid 2 !
domne sa fim corecti : daca nu ne ajutau arbitrii ne batea resita ! de altfel avramescu antrenorul resitei i-a batut obrazul lui stanga ....

#Alex
8th October 2005, 13:30
ETAPA a VI-a 05.10.’05

Univ. Jolidon Cluj - Astral Posta Calnau 28 - 28
Rulmentul Brasov - Rapid CFR Bucuresti 35 - 16
Oltchim Rm. Valcea - HC Otelul Galati 23 - 23
Tomis Constanta - HCF Piatra Neamt 40 - 30
HCM Roman - HCM Baia Mare 30 - 25
CSM Cetate Deva - CSM Sibiu 34 - 17
HC Dunarea Braila - Silcotub Zalau 25 - 28

Clasament

1 Rulmentul Brasov 12
2 Tomis Constanta 10
3 Silcotub Zalau 10 (5meciuri)
4 HCM Roman 10
5 Oltchim Rm.Valcea 9
6 U Jolidon Cluj 8 (5meciuri)
7 Astral Posta Calnau 7 (5m)
8 HC Dunarea Braila 5
9 CSM Cetate Deva 3
10 Otelul Galati 3
11 CSM Baia Mare 3
12 Rapid CFR Bucuresti 0 (5m)
13 HCF Piatra Neamt 0
14 CSM Sibiu 0

#EffecT
8th October 2005, 13:39
S-a jucat meciul cu Hcm ???

#Alex
8th October 2005, 13:40
Meciul cu hcm este maine ...

#Alex
9th October 2005, 21:15
UCM Resita - Univ. Izomet. Timisoara 25 - 20
Armat. Univ. Agron. Cluj - Dinamo Brasov 31-29
Romvag Caracal - Uztel Ploiesti 29 - 30
CSM Medgidia - Politehnica Iasi 34 - 25
Dinamo Bucuresti - Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 34 - 30
HC Minaur Baia Mare - CSM Leonardo Oradea 36 - 29

12.10.2005, ora 19.00, TV Sport direct
Steaua Bucuresti - HCM Constanta
Sala L.Grigorescu
Arbitri:Harabagiu/Stanescu-DB

MK Budapesta 37-27 dinamu

ZIZOU
9th October 2005, 22:17
In sfarsit,prima victorie pt. Minaur pe teren propriu.N-am fost la meci,ca am fost plecat.Oricum Minaur nu mai e cea fost anul trecut.

#Alex
12th October 2005, 20:28
Steaua 13-20 HCM (pauza) -- In direct pe TvSport --

Scor Final: Steaua 29-36 HCM

KosmyN
13th October 2005, 03:48
Azi am sufetir o infrengere rusinoasa, dar ce-i drept in fata unei echipe mai experimentate.
Sper totusi sa ne luam revansa duminica, la fotbal

Adrians
13th October 2005, 12:56
Ar trebui sa le dea de gindit ca atit Dinamo cit si Constanta i-au invins fara nici o problema.

#EffecT
13th October 2005, 16:25
Deoacamdata avem o echipa tanara..am facut achizitii si este nevoie de timp pentru a se putea omogeniza..cred ca steaua ar trebui sa se gandeasca sa il transfere de la Hcm pe Toma..care s-a distrat cu apararea noastra..mi se pare ca joaca extrema

#Alex
22nd October 2005, 14:31
Etapa 7

CSM Leonardo Oradea - Dinamo Bucuresti 30 - 38
HCM Constanta - UCM Resita 36 - 30
Politehnica Iasi - Steaua Bucuresti 24 - 26
Uztel Ploiesti - CSM Medgidia 37 - 35
Energia Pandurii Tg.Jiu - Romvag Caracal 32 - 27
Dinamo Brasov - HC Minaur Baia Mare 28 - 27
Univ. Poli. Izomet. Timisoara - Armat. Univ. Agron. Cluj 28 - 25

1 HCM Constanta 14
2 Dinamo Baumit Bucuresti 14 *
3 Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 12
4 Steaua Bucuresti 10
5 UCM U Resita 9
6 Uztel Ploiesti 9
7 U Poli Izometal Timisoara 7
8 Armatura U Cluj 6
9 HC Minaur Baia Mare 5
10 CSM Medgidia 5
11 CSM Leonardo Oradea 4
12 Dinamo Brasov 3 *
13 Romvag Caracal 1
14 Politehnica Iasi 1

* 8 meciuri

#Alex
22nd October 2005, 14:35
Etapa VI

Univ. Jolidon Cluj - Astral Posta Calnau 28 - 28
Rulmentul Brasov - Rapid CFR Bucuresti 35 - 16
Oltchim Rm. Valcea - HC Otelul Galati 23 - 23
Tomis Constanta - HCF Piatra Neamt 40 - 30
HCM Roman - HCM Baia Mare 30 - 25
CSM Cetate Deva - CSM Sibiu 34 - 17
HC Dunarea Braila - Silcotub Zalau 25 - 28

1 Rulmentul Brasov 12
2 Silcotub Zalau 12
3 Tomis Constanta 10
4 U Jolidon Cluj 10
5 HCM Roman 10
6 Oltchim Rm.Valcea 9
7 Astral Posta Calnau 7
8 HC Dunarea Braila 5
9 CSM Cetate Deva 3
10 Otelul Galati 3
11 CSM Baia Mare 3
12 Rapid CFR Bucuresti 0
13 HCF Piatra Neamt 0
14 CSM Sibiu 0

stelist20
23rd October 2005, 09:58
Intr-un meci de liga campionilor dinamo-Veszprem 27-38

#Alex
23rd October 2005, 11:17
Inainte de meci, Pasarila de la dinamo a semnat un contract cu Veszprem urmand ca din iarna sa joace pentru echipa din Ungaria.

#Alex
23rd October 2005, 13:21
Dinamo Bucuresti 31-28 Dinamo Brasov
HCM Constanta 37-24 Politehnica Iasi
Steaua Bucuresti 38-32 Uztel Ploiesti

#Alex
29th October 2005, 14:43
ETAPA a VII-a 22.10.’05

CSM Sibiu - HC Dunarea Braila 18 - 35
HCM Baia Mare - CSM Cetate Deva 27 - 27
HCF Piatra Neamt - HCM Roman 26 - 31
HC Otelul Galati - Tomis Constanta 23 - 23
Rapid CFR Bucuresti - Oltchim Rm. Valcea 21 - 24
Astral Posta Calnau - Rulmentul Brasov 26 - 33
Silcotub Zalau - Univ. Jolidon Cluj 31 - 19

ETAPA a VIII-a 26.10.’05

HC Dunarea Braila - Univ. Jolidon Cluj 27 - 28
Rulmentul Brasov - Silcotub Zalau 32 - 26
Oltchim Rm. Valcea - Astral Posta Calnau 24 - 19
Tomis Constanta - Rapid CFR Bucuresti 30 - 25
HCM Roman - HC Otelul Galati 28 - 21
CSM Cetate Deva - HCF Piatra Neamt 29 - 20
CSM Sibiu - HCM Baia Mare 20 - 37

1 Rulmentul Brasov 16
2 Silcotub Zalau 14
3 HCM Roman 14
4 Tomis Constanta 13
5 Oltchim Rm.Valcea 13
6 U Jolidon Cluj 12
7 Astral Posta Calnau 7
8 HC Dunarea Braila 7
9 CSM Cetate Deva 6
10 CSM Baia Mare 6
11 Otelul Galati 4
12 Rapid CFR Bucuresti 0
13 HCF Piatra Neamt 0
14 CSM Sibiu 0

ETAPA a IX-a 29.10.’05

HCM Baia Mare - HC Dunarea Braila 18 - 18
HCF Piatra Neamt - CSM Sibiu 35 - 27
HC Otelul Galati - CSM Cetate Deva 27 - 27
Silcotub Zalau - Oltchim Rm. Valcea 23 - 24
Rapid CFR Bucuresti - HCM Roman ?-?
Astral Posta Calnau - Tomis Constanta ?-?
Univ. Jolidon Cluj - Rulmentul Brasov ?-?

#Alex
29th October 2005, 14:47
ETAPA a VIII-a 23.10.’05

Dinamo Bucuresti - Dinamo Brasov 31 - 28
UCM Resita - Armat. Agron. Cluj 34 - 29
HC Minaur Baia Mare - Univ. Izomet. Timisoara 34 - 33
Romvag Caracal - CSM Leonardo Oradea 30 - 33
CSM Medgidia - Energia Pandurii Tg.Jiu 22 - 22
Steaua Bucuresti - Uztel Ploiesti 37 - 31
HCM Constanta - Politehnica Iasi 37 - 24

1 HCM Constanta 16
2 Dinamo Baumit Bucuresti 14
3 Energia Lignitul Pandurii Tg.Jiu 13
4 Steaua Bucuresti 12
5 UCM U Resita 12
6 Uztel Ploiesti 9
7 HC Minaur Baia Mare 7
8 U Poli Izometal Timisoara 7
9 CSM Medgidia 6
10 Armatura U Cluj 6
11 CSM Leonardo Oradea 6
12 Dinamo Brasov 3
13 Politehnica Iasi 2
14 Romvag Caracal 1

#Alex
2nd November 2005, 17:46
Uztel Ploiesti - HCM Constanta - 02.nov.2005, ora 17:00, Tv Sport

#Alex
2nd November 2005, 19:18
Rezultat final: Uztel Ploiesti 25-34 HCM Constanta

#Alex
3rd November 2005, 14:17
Marinarii invincibili
http://www.spt.ro/poze/436910de0d449.jpg
HCM Constanta a ramas neinfrinta, dupa ce a dispus de Uztel, cu scorul de 34-25. Samungi ar putea renunta la echipa
Vicecampionii Romaniei si-au pastrat invincibilitatea in acest sezon, dupa ce s-au impus, ieri, la Ploiesti, in fata celor de la Uztel, cu scorul de 34-25 (17-10). La final, Valentin Samungi a anuntat ca se va retrage de la cirma echipei ploiestene din cauza arbitrajului ostil. Tehnicianul considera ca in acest meci i-au fost platite o serie de polite pentru perioada cind a ocupat functii de conducere in federatie.

Intilnirea a contat pentru etapa a 10-a a Ligii Nationale masculine si s-a disputat in devans, intrucit dobrogenii vor juca simbata in Cupa Cupelor, cu Sporting Lisabona. HCM Constanta ramine neinvinsa in cele sase partide disputate in orasul aurului negru, cu un palmares de trei victorii si tot atitea remize. Constantenii au inceput sa se desprinda dupa 8 minute de joc, cind tabela a indicat pentru ultima data egalitate (3-3).

Apararea avansata si extrem de agresiva conceputa de Aihan Omer a zadarnicit orice tentativa ploiesteana. Scorul a capatat, treptat, proportii nebanuite nici de cei mai patimasi suporteri ai formatiei de pe litoral. Diferenta maxima dintre cele doua echipe a fost de 7 goluri (8-15). Meciul si-a pastrat acelasi aspect si in repriza secunda, cind incercarile gazdelor de redresare au ramas fara nici un rezultat. Singura noutate, pina la final, au reprezentat-o cele trei cartonas e rosii, primite de Mihai Ghizdavescu si de Valentin Samungi, de la Uztel, respectiv Marius Stavrositu.

UZTEL Ploiesti-HCM Constanta 25-34

UZTEL: Macri - Cirstoaia (5), Savlovschi(2), Dimache (1), M. Ghizdanescu (1), E. Voica (7), Georgescu (8 ).
Au mai jucat: Marchis, G. Ghizdanescu(1), Marin.
Antrenor: V. Samungi

HCM:
Stanescu - Timofte (4), Adzici (2), Stavrositu (7), Baiceanu (2), Iacob (5), Toma (3).
Au mai jucat: Buricea (5), Saulescu (3), Dragicevici (2), Nicolae (1).
Antrenor: A. Omer Arbitri: C. Dinu - S. Dinu (ambii din Bucuresti)

REZULTATE
LIGA NATIONALA
Etapa a IX-a, masculin, astazi
Uztel Ploiesti - HCM Constanta 25-34 (10-17)
Etapa a X-a, masculin, astazi
Dinamo Baumit - Armatura Cluj 43-34 (in devans)

CLASAMENT
1. CONSTANTA 9 9 0 0 316 234 18
2. Dinamo 9 8 0 1 304 260 16
3. Lignitul Tg. Jiu 8 6 1 1 231 216 13
4. Steaua 8 6 0 2 254 237 12
5. Univ. Resita 9 5 2 2 284 262 12
6. Uztel Ploiesti 9 4 1 4 268 268 9
7. Minaur Baia Mare 9 3 2 4 271 272 8
8. Univ. Timisoara 8 3 1 4 206 214 7
9. Armatura Cluj 10 3 1 6 284 332 7
10. CSM Medgidia 8 2 2 4 218 224 6
11. CSM Oradea 8 3 0 5 224 249 6
12. Dinamo Bra[ov 8 1 1 6 214 233 3
13. Poli Iasi 9 0 2 7 244 289 2
14. Romvag Caracal 8 0 1 7 235 263 1

(spt.ro)

#Alex
5th November 2005, 11:59
La miezul nopţii

HCM Constanţa întîlneşte pe Sporting Lisabona, azi, de la ora 23:00, cel mai tîrziu meci disputat vreodată de "marinari"

În turul 3 al Cupei Cupelor, liderul Ligii Naţionale masculine, HCM Constanţa, va juca împortiva portughezilor de la Sporting Lisabona. Prima partidă e programată în această seară, în Portugalia, şi va începe la ora 23:00 (ora României)! "I-am rugat pe oficialii gazde să programeze meciul măcar cu o oră mai devreme, dar nu am găsit înţelegere. Asta e, o să jucăm la miezul nopţii", a declarat Nurhan Ali, directorul sportiv al lui HCM Constanţa.

Cu maximum de puncte în România după 9 etape, constănţenii au făcut haz de necaz faţă de situaţia inedită. "Meciul se va termina undeva pe la ora unu. Sper să nu adormim pe teren", a glumit Sandu Iacob. "Băieţii erau obişnuiţi să doarmă la ora aia, dar o să facem un efort. Sper să nu ne afecteze prea tare randamentul", a adăugat antrenorul Aihan Omer, care e mai îngrijorat de faptul că nu-i va putea folosi pe sîrbii Butulja şi Kazici. Sporting e pe locul 3 în Portugalia tot după 9 etape, lusitanii suferind prima înfrîngere chiar în această săptămînă. "Calificarea se va decide oricum la Constanţa, săptămîna viitoare. Trebuie doar să facem un meci bun şi, de ce nu, să cîştigăm", au încheiat jucătorii de pe Litoral.
Partida retur se va disputa duminica viitoare, de la ora 11:00.

--------------------------------------------------------------------------------
CUPA EHF / US Creteil-Minaur Baia Mare
Şanse infime
Dintre echipele româneşti angrenate în cupele europene, băimărenii au cele mai mici şanse la calificare, mai ales că au acceptat să joace ambele manşe din turul 3 pe terenul francezilor de la Creteil. "Pe noi ne interesează mai mult situaţia din campionat. Era greu să ne calificăm şi dacă jucam în România", a declarat preşedintele lui Minaur, septuagenarul Lascăr Pană. Nici Creteil nu a avut un start lansat în Franţa, echipa internaţionalilor români Eremia Pîrîianu şi Adrian Petrea aflîndu-se pe locul 11 din 14 echipe, după primele 7 etape. Primul meci se va disputa azi, de la ora 17:00, iar returul mîine, de la aceeaşi oră.

--------------------------------------------------------------------------------
CHALLENGE CUP / Steaua-Diomidis of Argos (Grecia)
Ambele meciuri acasă
După un an de pauză în Europa, steliştii revin cu gînduri mari, românii propunîndu-şi să atingă măcar semifinalele în Challenge Cup. Adversarii din turul 3, grecii de la Diomidis of Argos, s-au speriat de români. "Ne-au propus să jucăm ambele meciuri în România. Cred că ei s-au uitat la palmaresul Stelei de altădată", a glumit antrenorul Vasile Stîngă. După ce i-a studiat pe o casetă, Stîngă e convins că vor avea viaţă grea. "Au un inter stînga foarte bun şi un pivot suedez. Pornim oricum cu prima şansă", a declarat Stîngă. Prima manşă se va disputa azi, de la ora 17:00, iar returul mîine de la ora 15:00, în sala "Antilopa" din Capitală.

Uztel Ploieşti-Vardar Skopje (Macedonia)
Amintiri urîte
Românii nu au amintiri plăcute cu macedonenii de la Vardar. În 2003, echipa lui Petre Paleu, Fibrex Săvineşti, a ratat calificarea în "sferturile" Ligii Campionilor după ce a pierdut ultimul meci la Skopje. Anul trecut, HCM Constanţa a pierdut şi ea trei puncte în faţa macedonenilor, chiar dacă bătuse pe FC Barcelona! "Sperăm să răzbunăm noi eşecurile precedente, deşi va fi foarte greu. Nu am putut face rost de o casetă cu jocul lor, pentru că au o echipă complet nouă", a declarat antrenorul Valentin Samungi. Întîlnirea tur are loc azi, de la ora 11:00, la Ploieşti, returul fiind programat peste o săptămînă, în Macedonia.

LIGA CAMPIONILOR / Ciudad Real-Dinamo Baumit
Star Trek, episodul 2!
"Nu avem ce să le facem la ăştia, sînt extratereştri!", spunea după primul meci în Liga Campionilor preşedintele lui Dinamo, Marcel Popescu. Finaliştii ultimei ediţii a Ligii, spaniolii de la Ciudad Real, au învins Dinamo la Buzău cu 29-24, fără să se forţeze prea tare. Mîine, în Spania, de la ora 18:00, va ave loc partea a doua a războiului cu magicienii vestitului Talant Duşebaev, acum antrenorul echipei spaniole. "Noi ne mai gîndim doar la locul trei, pentru care vom lupta cu slovacii de la Tatran Presov. În faţa spaniolilor vrem să nu ne facem de rîs", au declarat bucureştenii. Dinamo e pe locul 3 în grupa F, avînd 2 puncte, cu 6 mai puţin decît MKB Veszprem şi cu 4 mai puţin decît ibericii.

(gsp.ro)

forzzasteaua
6th November 2005, 10:24
Meciul de handbal dintre Steaua si Diomidis of Argos (returul) va fi transmis in direct de TV Sport azi, de la ora 15:00.
In tur ai nostri au castigat cu 33-28.

#Caddy
6th November 2005, 20:41
Dinamo Baumit, spulberată de Ciudad Real

Dinamo Baumit a fost umilită în Spania, scor 17-40 (9-19), de Ciudad Real în grupa F a Ligii Campionilor. Campioana României se menţine însă pe locul 3 înaintea ultimului meci, cu Tatran Preşov, programat sâmbăta viitoare, în Slovacia. Pentru a se califica în turul patru al Cupei Cupelor, Dinamo Baumit poate să şi piardă acest joc, însă nu la mai mult de trei goluri

Adrians
9th November 2005, 11:29
Lăcă îşi plânge bunul prieten

Virgil Nicolae, fost pivot de la Steaua, a trecut în nefiinţă la 44 de ani.

Marius HUŢU
Familia Steaua, dar şi handbalul românesc au primit o lovitură cruntă duminică. În jurul orei 20:00, unul dintre jucătorii “militari” care au disputat finala Cupei Campionilor în 1989, Virgil Nicolae, a decedat la numai 44 de ani.
Fostul pivot al grupării din Ghencea a avut o soartă necruţătoare, fiind victima unui cancer la ficat, descoperit în urmă cu trei săptămâni. “Boala a fost descoperită târziu şi nu s-a mai putut face nimic”, ne-a relatat Mariana, soţia actualului preşedinte al FC Steaua, Marius Lăcătuş (foto dreapta). De altfel, “şeptarul” Stelei a fost poate cel mai bun prieten al lui Virgil Nicolae. Înainte de a trece în nefiinţă, fostul handbalist a mai avut o dorinţă, să-l vadă pentru ultima dată pe Marius Lăcătuş. “A fost prietenul nostru. Rareori găseşti o persoană săritoare, dezinteresată, precum a fost Virgil Nicolae”, ne-a declarat Mariana Lăcătuş.
Ca handbalist, Virgil Nicolae şi-a adus contribuţia la câştigarea celor nouă titluri ale Stelei în anii 80. Fostul pivot a făcut parte şi din echipa de start care a jucat finala Cupei Campionilor Europeni în 1989, cu SK Minsk. Foştii coechipieri îl vor conduce mâine pe ultimul drum.

Clujeanu`
17th November 2005, 11:37
Romania a incheiat la egalitate, miercuri seara, al doilea meci jucat in cadrul Cupei Mondiale din Danemarca, 28-28 contra gazdelor.
Bravo romania!!

#EffecT
17th November 2005, 12:47
Romania a incheiat la egalitate, miercuri seara, al doilea meci jucat in cadrul Cupei Mondiale din Danemarca, 28-28 contra gazdelor.
Bravo romania!!
In mod normal dupa ultimele evolutii....cred ca vom obtine victoria cu Suedia si ne vom califica mai departe ...merita felicitari fetele pentru acest egal ...cred ca vom castiga turneul

Johnny_radoi
17th November 2005, 14:33
se transmit partidele la tv?? pe tvr2?? spunetzi-mi va rog cand jucam cu Suedia

KosmyN
17th November 2005, 19:14
SA nu confundam Cupa Mondiala care are loc acum si e doar un turneu, cu Campionatul Mondial care va avea loc in decembrie

stelist20
17th November 2005, 22:38
se transmit partidele la tv?? pe tvr2?? spunetzi-mi va rog cand jucam cu Suedia

Meciul cu Suedia s-a jucat si a fost castigat de Romania cu 29-28

Victorie dramatică, 29-28 cu Suedia
România s-a calificat în această seară în semifinalele Cupei Mondiale, care se dispută la Aarhus, în Danemarca. După 32-24 cu Coreea de Sud şi 28-28 cu Danemarca, tricolorele au învins cu 29-28 Suedia şi au ocupat primul loc în Grupa 1. Meciul cu scandinavele a fost dramatic. Suedia a condus cu 15-11 la pauză şi cu 21-17 în minutul 41, dar România a egalat la 22 în minutul 46 pentru ca 8 minute mai tîrziu să ia pentru prima dată conducerea, 26-25. În semifinale, elevele lui Tadici şi Muşi vor juca sîmbătă cu Norvegia, care a fost întrecută de Rusia cu 35-31

gsp

stelist20
17th November 2005, 22:42
SA nu confundam Cupa Mondiala care are loc acum si e doar un turneu, cu Campionatul Mondial care va avea loc in decembrie

Da, e adevarat,dar aceasta cupa mondiala e ultima verificare inainte de Mondiale...si am reusit sa invingem Coreea de Sud(finalista la olimpiada parca),Suedia si am facut egal cu Danemarca(chiar la ea acasa)...ceea ce inseamna ca suntem in forma...

KosmyN
18th November 2005, 07:29
Este intr-adevar un turneu de verificare, dar este extrem de puternic, iar faptul ca am fost invitati la el arata ca inca avem un cuvant de spus in handbalul feminin

pinky
19th November 2005, 19:32
s-a terminta si parcursul nostru la cupa mondiala.....dupa ce am ajuns pana in semifinale am fost eliminate de norvegiene,camp olimpice la diferentza de un gol....dureros dar asa e..orikum fetele noastre sunt de felicitat si incurajat l camp mondiale!se pare ca skimbarea lui cornel otelea (a carei zi de nastere este astazi)si a unei mare parti a lotului a fost benefica!kiar dak l pauza am fost conduse cu 6 goluri dak nu m insel ,am reusit s revenim in repriza secunda(lucru mai rar la noi)!asta demonstreaza ca putem si vrem mai mult!

MIREL6RADOI
19th November 2005, 19:48
Atata entuziasm si cu natioanala de handbal...aceasta echipa nationala e la fel ca inter!Inainte de orice competitie..ne autoincurajam" acu e anul potrivit!vom castigam!"Insa sfarsitul e unul tipic interist...nu castigam nimic.

stelist20
5th December 2005, 20:50
In fata a catorva sute de spectatori, la Sankt Petersburg, Romania a debutat cu o victorie lejera.
Cu Hutupan si capitanul Luca pe banca de rezerve, echipa trimisa in teren de Tadici a inceput timid iar primul gol a venit destul de tarziu, in min 2, prin Elisei. Apoi, sarbatorita Cristina Varzaru si-a intrat in rol si a marcat de pe dreapta 4 goluri consecutiv. De partea cealalta doar Mariana Sanguinetti a incercat ceva, insa timid. Jocul in prima repriza a fost atat de lejer incat si portarul Paula Radulescu a avut timpul necesar sa inscrie cu o minge trimisa din poarta in poarta! Romania a continuat destul de prost meciul si in partea secunda. Degeaba a gesticulat Tadici la propriile jucatoare, degeaba a cerut ca in teren, pe atac, sa vorbeasca doar centrul de joc.

La ordinea zilei a fost haosul si individualitatea tehnico-tactica, lucruri de care am tot sperat ca am scapat inaintea acestui Turneu Final. In poarta Tereza Tamas a fost un adevart dezastru, pe stanga Farcau a ratat cel putin 12 goluri ca si facute iar Lecusanu a fost si ea mana moarta . Maine Romania intalneste de la ora 15.30 Camerun, echipa infranta in aceasta seara de Ucraina , scor 34-23. Romania: Radulescu - Elisei, Gogarla,Galca, Lecusanu, Bradeanu, Varzaru. Au mai jucat: Tamas - Farcau, Tivadar, Gatzel, Lazer, Soit. Antrenor: Gheorghe Tadici.

ioana20
5th December 2005, 20:53
nu era 17-17 la pauza cumva? sau ce am vazut eu oare?:D

stelist20
5th December 2005, 20:55
nu era 17-17 la pauza cumva? sau ce am vazut eu oare?:D

la pauza era 17-7...ai vazut tu ceva...

Adrians
5th December 2005, 21:43
Intr-un fel de cupa UEFA dar la handbal, ne-au invins la un punct diferenta niste pescari islandezi - probabil un fel de rude ale celor care i-au invins la fotbal pe Dinamo.Cam rusinos stimabili urmasi ai celei mai galonate sectii ai clubului Steaua.

KosmyN
6th December 2005, 03:44
Mai mult decat rusinos, tinand cont si de faptul ca islandezii au vrut sa joace ambele meciuri la Bucuresti, dar clubul a refuzat din considerente financiare.
Sper ca in retur sa nu avem dificultati.
Mazilu declara inainte de meci ca vrea sa ajunga in finala...

p4link
6th December 2005, 16:57
Handbal feminin .Campionatul Mondial - ziua a doua .Camerun - Romania 8-26 la pauza

România - Camerun 50-19 (rezultat final)

Florin2004
7th December 2005, 17:43
Romania-Ukraina (vicecampioana europeana si olimpica) 30-27. Felicitari fetelor. Hai romania !

p4link
7th December 2005, 17:45
Intr-adevar .. am avut emotii la un moment dat am avut si 8 goluri avans iar cu 2 minute inainte de final Ucraina conducea cu un gol, pana l-a urma s-a incheiat frumos pentru noi.Hai Romania!!

independe
7th December 2005, 20:43
bravo romania! victoria cu ucraina este cea mai importanta de pana acum si cred ca le va da incredere fetelor care chiar sunt intr-o forma remarcabila :romania:

aris-din-zalau
7th December 2005, 21:36
Bravo Romania ! Bravo Tadici !!!
Zalaul sarbatoreste !!! :drunk: :naughty: :grin:

LACATUS
8th December 2005, 12:30
Felicitari pt victoria cu Ucraina,dar cand vom putea si noi sa ne uitam relaxati la un meci pana la final?Avem 7-8 goluri in fata si pierdem mereu acest avantaj!Noroc ca si Ucraina e tara estica si dupa ce au intors rezultatul,nu s-au mai concentrat si am reusit sa intoarcem si noi scorul!Sa speram ca vom lua si noi in sfarsit o medalie!

adriancostin83
9th December 2005, 00:31
E calr romania evolueaza la toate sporturile nu numai la fotbal,felicitari romania

p4link
9th December 2005, 21:44
Romania - Franta 28-26 .Hai Romania!!!

LACATUS
9th December 2005, 22:15
Hai Romania,dar din nou emotii pe final!Chiar nu vor sa ne lase fetele sa ne uitam relaxati la un final de meci?Oricum,un sincer BRAVO pt victoria cu Franta!

independe
9th December 2005, 23:10
romania - franta 28-26, dupa ce la un moment dat am avut avantaj de 5 goluri. pacat ca fetele isi pierd concentrarea asa repede si castigam mereu cu emotii...am avut si cateva ratari de la 7m, iar luminita hutupan nu a fost in cea mai buna forma!
sa speram ca vom castiga si meciul de maine cu macedonia si ca vom intalni un adversar accesibil in faza urmatoare.
hai romania! :romania:

Wholigan
9th December 2005, 23:29
romania - franta 28-26, dupa ce la un moment dat am avut avantaj de 5 goluri. pacat ca fetele isi pierd concentrarea asa repede si castigam mereu cu emotii...am avut si cateva ratari de la 7m, iar luminita hutupan nu a fost in cea mai buna forma!
sa speram ca vom castiga si meciul de maine cu macedonia si ca vom intalni un adversar accesibil in faza urmatoare.
hai romania! :romania:

Cred ca am avut si 6, al 20-14 spre ex.
Luminita Hutupan s-a si accidentat, asta ar putea fi un motiv pentru forma mai putin buna, altfel inchide poarta super bine.

E calr romania evolueaza la toate sporturile nu numai la fotbal,felicitari romania

E CALR intr-adevar, mai ales la Curling.

Clujeanu`
10th December 2005, 09:23
România a învins, scor 28-26, campioana mondială Franţa

Echipa de handbal feminin a României a învins, vineri seara, campioana mondială en-tire, Franţa, cu scorul de 28-26 (16-12), obţinând a patra victorie consecutivă în grupa D a Campionatului Mondial din Rusia.

Elevele antrenorilor Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi au început mai greu partida cu Franţa, care a condus de câteva ori, până în minutul 20. Două minute mai târziu, echipa României a preluat definitiv conducerea, printr-un contraatac al extremei dreapta Cristina Vărzaru, care a dus scorul la 11-10. Până la pauză, româncele şi-au mărit avantajul, ieşind la vestiare cu patru goluri în plus faţă de adversare (16-12).

La începutul reprizei secunde reprezentativa României s-a detaşat la 18-12 (min. 34), după care a urmat însă o sincopă. Apărarea avansată a Franţei şi jocul mult peste duritatea admisă de regulament au intimidat formaţia României, care a pierdut mingi preţioase în faza ofensivă, iar pe propriul semicerc nu a putut face faţă.

Pe final, scorul a ajuns la 26-25 (min. 57) şi, la fel ca în meciul cu Ucraina, banca tehnică şi jucătoarele au avut emoţii în privinţa victoriei. Portarul Luminiţa Huţupan Dinu a salvat un gol ca şi făcut, la scorul 27-26, după care extrema stângă Valentina Elisei-Ardean a marcat pentru România, care a câştigat, cu scorul de 28-26. Cristina Vărzaru a fost cea mai bună jucătoare a echipei României, secondată de portarul Luminiţa Huţupan Dinu.

Marcatoarele României au fost:
Vărzaru 10 goluri, Gogârlă 5, Lecuşanu 4, Luca 3, Maier 2, Gâlcă 2, Elisei-Ardean 2. Din lotul Franţei, principalele realizatoare au fost Specer şi Herbrecht, ambele cu câte 5 goluri.

În urma acestei victorii România, cu 8 puncte accumulate, este deja calificată în grupa semifinală a Campionatului Mondial,. Indiferent de rezultatul ultimului meci din grupa D, sâmbătă, de la ora 17.30, cu Macedonia, formaţia României va juca în runda următoare.

Conform regulamentului, în grupa semifinală se califică primele trei clasate din fiecare grupă, cu punctajul acumulat în meciurile directe dintre ele. România are patru puncte, datorită victoriilor în faţa Ucrainei şi Franţei, favorite şi ele la calificarea în grupa semifinală.

Rezultatele îregistrate vineri:
Camerun - Macedonia 24-44, Ucraina - Argentina 34-17, ROMÂNIA - Franţa 28-26.

Clasament
1. ROMÂNIA 4 4 0 0 139- 87 8 (ne sta bine pe primul loc!!)
2. Franţa 4 3 0 1 117- 78 6
3. Macedonia 4 2 1 1 127- 93 5
4. Ucraina 4 2 1 1 124- 99 5
5. Argentina 4 0 0 4 58-130 0
6. Camerun 4 0 0 4 83-161 0
Am un pronostic=romania campiona mondiala!!!!

bicolor
10th December 2005, 21:06
România – Macedonia 29-22

În ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, echipa de handbal feminin a României a învins, sâmbătă, scor 29-22 (18-8 ), reprezentativei Macedoniei, obţinând a cincea victorie consecutivă la această competiţie.

Golurile echipei României au fost reuşite de Vărzaru (7), Brădeanu (6), Maier (4), Luca şi Gălcă (câte 3), Ardean-Elisei şi Lecuşanu (câte 2), Gogârlă şi Şoit (câte unul).
Echipa pregătită de Gheorghe Tadici şi Dumitru Muşi a mai învins în cadrul aceleiaşi grupe Argentinei (31-15), Camerun (50-19) şi Ucraina (30-27) şi campioanei mondiale en-titre, Franţa (28-26), ocupând prima poziţie cu zece puncte.
prosport.ro

stelist20
10th December 2005, 23:37
In faza urmatoare a grupelor vom juca cu germania,danemarca si brazilia...
primul meci ar fi luni cu germania...poate continuam seria de victorii...totusi cu danezele cred ca vom opri acest sir...

Florin2004
11th December 2005, 01:48
Din cate am inteles eu avem nevoie de 2 victorii din astea 3 meciuri. Deci cel putin o victorie in meciurile cu Germania si Danemarca si o victorie cu Brazilia. Caz in care ne-am califica in semifinale. Hai Romania ! Hai fetele ! Faceti-ne un cadou frumos.

LACATUS
11th December 2005, 04:16
In sfarsit un final,fara emotii!Desi prin min 50 macedoneencele au inceput sa se apropie destul de periculos,de data aceasta fetele si-au revenit mai devreme si au invins la scor!acum sa speram ca dupa cele 5 victorii vor mai veni inca 5!!!
HAI ROMANIA!!!

claudinho
11th December 2005, 14:25
Echipa masculină de handbal Steaua Bucureşti s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Challenge, după ce a învins, cu scorul de 30-21 (13-9), formaţia islandeză KA Akureyri.

eusunt
11th December 2005, 14:30
Echipa masculină de handbal Steaua Bucureşti s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Challenge, după ce a învins, cu scorul de 30-21 (13-9), formaţia islandeză KA Akureyri.

BRAVO BAIETI!!! felicitarile noastre ...a fost in sala si GG si Lacatus ...felicitari baieti si cat mai sus!!!

LACATUS
12th December 2005, 01:01
Bravo Steaua pt calificarea in sferturi!Tinti-o tot asa!Bravo si Constantei!

ww
12th December 2005, 20:24
Brazilia - România 33-35 ... bravo fetelor...

s0me1
12th December 2005, 21:15
Brazilia - România 33-35 ... bravo fetelor...
Ura !
Sa batem pe Germania si sa fim calificati inainte de meciul cu Danemarca :)

stelist20
12th December 2005, 22:25
O sa fie foarte greu cu Germania care a invins azi Franta cu 32-26!!!!!Sa speram totusi ca vom invinge ca sa nu depinda calificarea in semi-finale de meciul cu danemarca....

independe
12th December 2005, 22:34
romania nu numai ca a invins brazilia, dar cred ca a facut si cel mai bun joc de la acest campionat!
totusi, desi avem o forta ofensiva importanta, cu apararea nu stam prea bine!
sunt sigura ca vom ajunge in semifinale, cel mai probabil invingand pe germania!
bafta fetelor!

ww
12th December 2005, 23:31
totusi s-a ratat mult in situatie singur cu portarul... bine ca a iesit asa ca eo ma cam temeam dupa inceputul care l-au avut braziliencele...
ce mi-a placut mult in meciul asta a fost ca fetele au avut puterea sa marcheze in fata unei aparari om la om, agresiva si inaintata...
bravo lor si succes maine!!!

adriancostin83
13th December 2005, 02:23
De ce le mai criticati fratilor,doar suntem pe primul loc cu nici o inrangere si nici un egal.

Bravo fetelor!!!!!! :yes: :punk: :smoking:

Aaaaaauuuuuu am gresit,ultimul smile nu e bun ca nu au voie sa fumeze.

aris-din-zalau
13th December 2005, 18:08
Ce echipa feminina de handbal avem :drunk: !!! Si cand te gandesti ca mai mult de 50% din staff sunt din Zalau !!! :yes:
Ieri am invins Brazilia, azi am invins Germania si suntem calificati matematic in semifinalele Campionatului Mondial, deci asta inseamna ca vom fi cel putin a 4-a echipa din lume !
Bravo Romania ! Bravo Tadici ! Bravo Zalau !

Florin2004
13th December 2005, 18:09
Romania - Germania 37-26 si suntem in semifinale. Superba victorie si se pare ca fetele joaca din ce in ce mai bine pe masura ce avansam in competitie. Bravo fetele ! M-ati facut din nou sa ma simt mandru ca sunt roman. HAI ROMANIA !

pinky
13th December 2005, 18:15
intr-adevar un jok extraordinar al handbalisetelor noastre...de mult n-am vazut o partida asa reusita...si cred ca este si cea mai categorik victorie a noastra...cu mici "faulturi"ale arbitrilor ne-am descurcat excelent si suntem deja calificate in semifinale...sper in jokul de joi cu danemarca sa pierdem...pt ca asa ne-am califica de p locul doi si am juka cu ungaria..ceea e e mai bine cred eu,decat cu rusia care ar juk acasa l ea...si ar putea beneficia de unele "privilegii":D

aris-din-zalau
13th December 2005, 18:16
intr-adevar un jok extraordinar al handbalisetelor noastre...de mult n-am vazut o partida asa reusita...si cred ca este si cea mai categorik victorie a noastra...cu mici "faulturi"ale arbitrilor ne-am descurcat excelent si suntem deja calificate in semifinale...sper in jokul de joi cu danemarca sa pierdem...pt ca asa ne-am califica de p locul doi si am juka cu ungaria..ceea e e mai bine cred eu,decat cu rusia care ar juk acasa l ea...si ar putea beneficia de unele "privilegii":D
exact, si in meciul cu Danemarca am putea sa odihnim cateva jucatoare, ca sa nu fie obosite pt. meciul cu Ungaria :yes:

#Caddy
13th December 2005, 18:43
PS.Si echipa de handbal masculin HCM Constanta s-a califcat in sferturile Cupei Cupelor :naughty: Sa vina cupa la constanta :mrgreen:

independe
13th December 2005, 19:21
yeeeeee romania in semifinale! eram convinsa ca o sa trecem de germania!
se pare ca fetele sunt dispuse sa faca totul pentru o medalie la acest campionat mondial, se vede asta dupa cum joaca!

eli.
13th December 2005, 19:34
se pare ca nu numai la fotbal suntem pe 1loc in europa.. bravo "fetelor"

dan_fuica
13th December 2005, 20:04
Bravo fetelor noastre.nu prea le am eu cu handbalul dar am auzit ca se face o figura misto si acolo.

s0me1
13th December 2005, 21:04
Felicitari fetelor. Trecem si de Rusia / Ungaria si castigam finala http://www.xs4all.nl/~ernstmul/images/yahoo/07.gif

manutd
13th December 2005, 22:20
felicitari fetelor...:) sper sa castigam si finala :)

jimi
13th December 2005, 22:38
da chiar ba joaca foarte bine fetele!!cu toate ca nu pot sa ma uit la toate meciurile.........
si simona gogirla....mama ce le infige!!!!!joaca fffffffffffffffff bine!!!
bv romania!!!asta da echipa nationala!!!!!

LACATUS
14th December 2005, 04:14
Bravo Romania!7 din sapte si suntem in semifinale!Mai avem 3 meciuri de castigat si suntem campioni!!!Meciul cu netoaicele a fost extraordinar!In sfarsit un meci,asa cum mi-am dorit.Ne-am distantat deja in prima repriza,iar in a doua ne-am marit avantajul si n-am avut nici o emotie!Bravo fetelo,tineti-o tot asa!Sa veniti acasa cu frumoasa cupa!

adriancostin83
14th December 2005, 08:27
Anu asta o om titlu mondial

revinho
14th December 2005, 22:10
Ce facem fratilor, trecem pe handbal? :D
A propos, sa mergem cu totii cand o fi meciu din sferturile Challenge Cup al Stelei la Bucuresti. La meciu cu cu islandezii au fost vro 2 factiuni de galerie si au facut atmosfera la polivalenta.
Nationala fem zic io ca ajunge in finala si pierde acolo la diferenta mica.

#Caddy
14th December 2005, 22:17
pe langa ei l-am vazut la televizor si pe Lacatus prezent :naughty: si astia au inceput sa ii scandeze numele :D

adriancostin83
15th December 2005, 04:00
Super tare.

Stie cineva cand e meciul urmator?????

pinky
15th December 2005, 07:40
urmatorul meci cu danemarca va fi disputat astazi de la ora 19:55 pe tvr2!

adriancostin83
15th December 2005, 08:10
urmatorul meci cu danemarca va fi disputat astazi de la ora 19:55 pe tvr2!
merci mult!!!!!!!!!Ii batem de ii rupem :rolleyes: !!!!!!!!!!!

pinky
15th December 2005, 08:15
merci mult!!!!!!!!!Ii batem de ii rupem :rolleyes: !!!!!!!!!!!
n-ai pt ce....apropo nush cum "ii"putem bate!ca sunt fete :rolleyes:

adriancostin83
15th December 2005, 08:25
n-ai pt ce....apropo nush cum "ii"putem bate!ca sunt fete :rolleyes:
Greseala mea.Atunti le batem de le omoram

red_blue_demon
15th December 2005, 18:19
Fetele noastre joaca foarte bine.Ar fi cazul sa castigam anul asta k de mult timp nu am mai avut un rezultat notabil la fete.Si Luminita Dinu asta e un adevarat inger pazitor in poarta echipei.Apara incredibil e bine.Haideti fetelor.

Clujeanu`
15th December 2005, 18:38
Romania ,Romania !!Hai Romania!!Hai Luminita cea mai buna jucatoare a mondialelor(poate doar conopida sa ii titlul neoficial de cea mai buna jucatoare)!!

LACATUS
15th December 2005, 21:25
Bravo fetelor,la pauza e bine,ne indreptam spre cea de a 8-a victorie!

cogdao
15th December 2005, 21:26
Fetele noastre conduc la pauza cu 16-13.Daca castgam jucam cu Ungaria.In celalalt meci,Rusia-Ungaria 35-33

cogdao
15th December 2005, 21:27
Fetele noastre conduc la pauza cu 16-13.Daca castigam jucam cu Ungaria.In celalalt meci,Rusia-Ungaria 35-33

stelist20
15th December 2005, 21:35
Ar fi bine dak am reusi sa castigam si acest meci...am evita Rusia care e si tara gazda...si normal e mai favorizata de arbitri...

aris-din-zalau
15th December 2005, 21:56
Castigam, apoi o sa castigam cu Ungaria si in Finala va fi cosmar la propriu !!!
Daca o sa intalnim Rusia, va fi extraordinar de greu, insa Tadici e zalauan si va stii sa faca in asha fel incat Romania sa castige !
Hai Romania !!! :yes:

LACATUS
15th December 2005, 22:09
Romania-Danemarca33-29!8 din 8!Extraordinar!Bravo fetelor si mult succes si in urmatoarele 2 meciuri!Sambata dupamasa la 5 jucam semifinala.HAI ROMANIA!!!

starr
15th December 2005, 22:09
8 victorii din 8 meciuri pt Romania la Campionatul Mondial...Doamne ajuta sa fie 10 victorii din 10 meciuri...
bravo fetelor,ne-ati facut sa fim mandri k suntem romani :flowers: :flowers: :flowers:

ioana20
15th December 2005, 22:12
Bravo Romania! 8 victorii consecutive din 8 meciuri si totusi ar fi pacat ca acum cand suntem atat de aproape de aurul mondial sa il ratam, asa ca bafta fetelor si tineti-o tot asa in meciurile cu Ungaria si Rusia/Danemarca! Daca tezaurul nostru tot la rusi e, macar aurul sa il aduceti de acolo!:D

s0me1
15th December 2005, 22:22
Felicitari.
ce ziceti ? 10 din 10 :naughty:

independe
15th December 2005, 23:34
bravo romania! sunt sigura ca o sa trecem de ungaria, iar finala o sa fie probabil impotriva rusiei! atunci vom vedea daca publicul va face diferenta! dar dupa cum au jucat pana acum, cred ca fetele noastre pot chiar sa castige campionatul! important e sa aiba incredere in ele si sa nu se multumesca doar cu ce au obtinut pana acum!

adriancostin83
16th December 2005, 00:42
Romania o sa castige finalka pun pariu cu voi!!!Dupa cum a jucat nu mai are adversar si mai dati-le incolo de rusoaice ca le batem si palea :smile: .

HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!! :flowers:

anamarya
16th December 2005, 11:34
Felicitari.
ce ziceti ? 10 din 10 :naughty:

vorba lui Tadici... sa ne ocupam intai de 9

pinky
16th December 2005, 11:39
superb parucrs al ekipei noastre la aceste camp!sambata trebuie sa fim atente si sa prestam acelasi jok sigur !eu am remarcato
pe valentina elisei care are o detenta impresionanta...se inalta si are o viteza de neimaginat...f buna!totusi eu as juk cu ea mijlocas ,nu extrema ,se descurca perfect l mijlok si are si idei!:D!

cogdao
16th December 2005, 19:08
O mica corectare...nu exista mijlocas la handbal,ci centru.Oricum,sper si eu sa stabilim un record si sa castigam 10 din 10.Ar fi ceva nu?

revinho
16th December 2005, 20:33
Pe langa valoare, orgoliul si identitatea nationala isi vor spune cuvantul in meciul de maine. :) Sa le umilim pe bozgoroaice!
Mi-e teama de un arbitraj net favorabil Rusiei intr-o eventuala finala...

dan_fuica
16th December 2005, 22:01
FElicitari fetelor...ingropati lumea..Cupa vine in Romania

khelu
17th December 2005, 01:30
>eu nu vreau "sa trecem mai departe de 9"...eu vreau "sa le batem pe nomade"...limba tribului lor, venit din muntii Urali, te face sa te mai gandesti daca vrei sa te apropii totusi, chiar si de cea mai frumoasa dintre ele...Vedeam-ash vecin direct cu Austria si pe voi vecini la polu' nord cu Alaska!!!
>ba nu vreau sa le batem, vreau sa le zdrobim si Marko Bela sa planga precum b(p)orcea...E OARE PREA MULT CE-MI DORESC???

Clujeanu`
17th December 2005, 10:39
Încă 120 de minute şi lumea e a voastră!

Naţionala feminină luptă azi cu Ungaria (ora 14:30) pentru calificarea în finala CM. Fetele au primit zeci de mesaje de încurajare.

De la ora 14:30, când va începe prima semifinală la St. Petersburg, România - Ungaria, aproximativ 22 de milioane de români vor trăi cu sufletul la gură.
După 32 de ani, reprezentativa feminină încearcă să pătrundă din nou în finala unui campionat mondial. Tricolorele au “măturat” toţi adversarii până în prezent şi speră să facă acelaşi lucru şi cu Ungaria. “De ce ar fi un meci cu Ungaria special? Este o semifinală de Campionat Mondial. Poate fi rivalitate între UDMR şi PRM, dar noi nu suntem cu politica”, ne-a declarat Tadici. El admite că Ungaria are în componenţă multe valori, însă spune că româncele sunt peste ele: “Trebuie doar să le băgăm mai des mingea în poartă”.
Tricolorele, pe cale să devină eroine, au primit nenumărate mesaje de încurajare înaintea semifinalei.
Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, care va ajunge mâine la St. Petersburg, cu speranţa de a vedea marea finală, le-a trimis fetelor un SMS pe telefonul selecţionerului. “Sunt mândru de voi, de prestaţie şi performanţe! Toată România este în extaz. Mai aveţi 120 de minute şi veţi avea tot mapamondul la picioare. Jucaţi pentru voi, pentru familiile voastre, pentru antrenori, pentru ţară!”, le-a transmis Gaţu. (mi-a placut f mult articolul ,sursa: prosport.ro)

Wholigan
17th December 2005, 16:34
DAAAAAAAAAAAA! "SUNTEM FINALISTI (si dupa meciul nr 10 va urma) am castigat CUPA!!" :D
BRAVO ROMANIA!
ROMANIA 26 - 24 UNGARIA :D

Mi-e mila de Naum si de FOSTA lui voce :lol::lol:

aris-din-zalau
17th December 2005, 16:39
Bravo Romania !!! Bravo Tadici !!!
Avem cea mai mare relizare din handbalul romanesc feminin !!!
Avem cea mai buna echipa de handbal feminin din toate timpurile !!!
Avem cel mai bun antrenor de hanbal feminin din toate timpurile !!!
Maine vom vedea daca avem fatza doar de finalisti sau chiar de campioni...
HAI ROMANIA !!! :romania2: :romania: :romania2:

Florin2004
17th December 2005, 16:44
Vicorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nici nu mai am cuvinte sau superlative. Sunt asa fericit si mandru pentru ce au realizat fetele noastre. Hai inca o victorie maine si suntem campionii lumii. FORZA ROMANIA !

Romaaaaaaaania !
Rooooooooooomania !
Roooooooooomania !

independe
17th December 2005, 16:48
yeeeeeeeeeeeee
romania in finala! bravo fetelor, sunteti fenomenale!ne-ati facut sa plangem de fericire! ati demonstrat tuturor ca nu numai fotbalul merita atentie din partea romanilor! voi sunteti adevaratele valori sportive!
:romania:
tre sa beeem! :bere2:

ww
17th December 2005, 16:55
pt un elev sau student numarul 10 este foarte ravnit... si greu de obtinut...
pt echipa de handbal numarul 10 maine ar insemna cea mai mare bucurie....
felicitari fetelor pt parcusul de pana acum si succes maine

pinky
17th December 2005, 16:57
extraordinara performantza!n-am prins decat finalul...dar s-a simtit tensiunea si dorintza imensa a echipei noastre de a castiga!bv fetelor!meritati aurul!

starr
17th December 2005, 17:24
Bravo fetelor!!! 9 victorii in 9 meciuri si suntem in finala...sincer,la inceputul acestul Campionat Mondial,nu credeam k o sa ne faceti asa de fericiti...imi cer scuze k nu am avut incredere in aceasta minunata echipa :notworthy
Multa bafta maine,sa fiti mai ambitioase decat astazi si sa veniti acasa cu medaliile de aur!!!Ar fi extraordinar....dar oricum suntem mandrii de voi :flowers: :romania:

aris-din-zalau
17th December 2005, 18:46
nu stiu de ce am o presimtire ca primul meci al Romaniei dupa ce va fi Campioana Mondiala va fi la Zalau... :naughty:

dan_fuica
17th December 2005, 19:10
am deschis azi televizorul cand am venit de la munca si ce credeti ca am vazut......niste fete frumoase viitoare campioane.Bravo fetelor pentru performanta voastra.Ati reusit sa ma tineti aproape o ora in fata televizorului uitandu-ma la handbal (si asta da performanta).Sper sa ne bucuram maine.

starr
17th December 2005, 19:10
Maine este marea finala Rusia-Romania...
Sa le tinem toti pumnii fetelor noastre si sa speram k vor venii cu medaliile de aur acasa...bafta Romania ...Doamne ajuta :pray:

red_blue_demon
17th December 2005, 19:12
Fetele noastre merita din plin felicitari pentru modul in care au jucat anul asta.Merita cu prisosinta medaliile de aur si cu siguranta le vor castiga dak nu vor interveni alti factori perturbatori.HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!

pinky
17th December 2005, 19:43
dupa ce am vazut cum au maturat p jos cu danezele...mi-a intrat un ghimpe in gat...rusoaicele joak dur,f dur!cu 3 jukatoare d 1.85 si una d 2 metrii.... :blink: au o aparare criminala...si in atac merg f bine,lucreaza mult cu pivotul...sper s avem puterea fizica si psihica sa le depasim maine!meritam medalia de aur!

LACATUS
17th December 2005, 20:06
Bravo fetelor,va felicit inca o data!Ati jucat extraordinar si ati obtinut o victorie meritata.Indiferent de rez de maine,meritati toate laudele posibile!Eu insa sunt sigur ca nu va veti opri aici,pt ca aveti puterea sa invingeti si Rusia,desi sunt gazde!Ar fi si pacat sa va opriti acum.Vrem cu totii 10 din 10!!!

khelu
17th December 2005, 20:16
bravo fetele noastre...FELICITARI!...Imi pare rau ca nu ati sters pe jos cu bozgoroaicele(stiti voi ultima picatura de venin aruncata de Marko Bela:cica 1 decembrie nu inseamna pentru el si aici citez:"Nimic...doar drepturile minoritatilor!")...Tu-s...si tu-s...de bozgor...BRAVO FETELOR, BRAVO!!!I-ati mai luat un an din viatza fino-ugricului!!!

s0me1
17th December 2005, 20:48
Bravo fetelor. Felicitari si mult mult mult succes maine !

ww
17th December 2005, 22:31
sincer vazand ce au jucat rusoaicele cu danezele... sunt un pic pesimist in privinta finalei...
dar nici un meci nu seamana cu altul asa ca Doamne ajuta sa fie campioane "fetele noastre"...

s0me1
17th December 2005, 22:36
sincer vazand ce au jucat rusoaicele cu danezele... sunt un pic pesimist in privinta finalei...
dar nici un meci nu seamana cu altul asa ca Doamne ajuta sa fie campioane "fetele noastre"...
Si eu am zis la fel cand s-a terminat prima repriza. Insa avand in vedere a doua repriza ... cred ca daca suntem la pe la egalitate cu ele la pauza le putem bate destul de usor.

Danna
18th December 2005, 15:23
In mai putzin de o ora jumatate va incepe marea finala dintre fetele noastre shi rusoaice. Sa speram ca azi Dumnezeu o sa fie roman shi o sa reushim sa invingem shi sa cashtigam titlul mondial. :pray:

cogdao
18th December 2005, 16:00
Si eu as vrea sa castigam dar avem de batut o echipa de monstrii toate sunt inaltew si bataioase

independe
18th December 2005, 16:02
Si eu as vrea sa castigam dar avem de batut o echipa de monstrii toate sunt inaltew si bataioase
sa speram ca ingerii vor invinge monstrii :P

MIREL6RADOI
18th December 2005, 16:32
Imi pare rau ca nu ati sters pe jos cu bozgoroaicele
pletosule,o "bozgoroaica" a invins echipa ungariei...
Tot guvernu + Base se afla la Sankt Petersburg!In cazul unei victorii,echipa va fi premiata cu 60 de miliarde de lei vechi! :mrgreen: Sa tot joci in echipa nationala de handbal feminin :mrgreen:
Hai Romania!
Acum 30 secunde,tvr1 a aratat reactiile lui Gatu la meciul cu Ungaria..mama,ce tare a fost!:)Gatu,dupa 19 ani,a mers cu avionul...frumos:D

Florin2004
18th December 2005, 16:39
Pregatiti-va de sarbatoare romani ca vine mosul la noi inca din seara asta. Inca putin si inimile noastre se vor uni intr-un singur gand: sa castigam campionatul mondial de handbal feminim. Va tinem pumnii si inimile fetelor. Va iubim si va asteptam acasa glorioase sa sarbatorim . Doamne ajuta !

LACATUS
18th December 2005, 17:21
Rusia-Romania 17-12,greu cu rusoaicele astea!Nici noi nu jucam prea bine din pacate,dar meciul inca nu e jucat,se poate.Trebuie sa vina si in jocul lor momente mai slabe!Oricum fetele merita felicitari pt parcursul de la acest mondial.

aris-din-zalau
18th December 2005, 17:24
la pauza, Rusia-Romania-17-12, meci f. greu si ghinion incredibil pt. Romania
sper si cred ca inca mai putem fi Campioni Mondiali, am incredere in fete, hai Romania !!!

khelu
18th December 2005, 17:51
pletosule,o "bozgoroaica" a invins echipa ungariei...

>Ti-am mai zis sa-ti revizuiesti comportamentul si sa nu mi te mai adresezi asa...am zis "vreodata" dar hai, lasa...
>bine ca Romania a jucat numai cu o jucatoare de camp si le-am invins...inseamna ca avem valoare, nu gluma...TALK TO THE HAND mirel6radoi!

4steaua
18th December 2005, 18:06
asta este!!!bvo fetelor,ati intrat in istorie,pacat de acest motiv!!!ne-ati facut mandri!!!pt prima oara ma uit pe site-ul gsp si nu vad nik legat de foTbal pe o pag intreaga!!FELICITARI!!!!pt noi sunteti eroine,macar voi ati ajuns acolo unde echipa nationala de fotbal n-o sa ajunga poate niciodata!!!!ink o data, BRAVO FETELOR!!BVO ROMANIA!!!meritati tot respectul!!!!

aris-din-zalau
18th December 2005, 18:07
din pacate am pierdut aceasta Finala printr-un ghinion specific romanilor, oricum fetele sunt de remarcat pt. ce au facut la acest Mondial si cred ca aceasta generatie va mai putea obtzine Aurul chiar la urmatorul Modnial !!!
Felicitari Romania !!! Bafta pe viitor !!!

LACATUS
18th December 2005, 18:11
Am pierdut din pacate finala!N-a fost sa fie titlul,dar fetele oricum merita felicitari pt parcursul de la acest mondial!Cine s-ar fi gandit acum 2 saptamani ca vom ajunge sa jucam finala?BRAVO FETELOR!!!

s0me1
18th December 2005, 18:12
Felicitari Romania pentru argintul mondial. Pacat pentru ca am fi putut avea aurul dar asta e. Inca o data felicitari.

steauaclub.tk
18th December 2005, 18:14
... :( ... Oricat de bine am fi jucat, tot Rusia ar fi iesit campioana. Prietenii stiu de ce.
Argintul este un rezultat extraordinar si trebuie sa ne bucuram de el!

FATAluiMIREL6RADOI
18th December 2005, 18:29
FELICITARI ROMANIA !!! Sunt mandra ca sunt romanca !! Este o performanta mare...demult n`am mai avut parte de asa ceva ! BRAVO FETELOR !!!!!

Ursu Stelist
18th December 2005, 18:51
FELICITARI INCA O DATA!! Meritam mai mult dar din pacate nu s-a putut.. cel putin astazi..Vor mai fi insa campionate mondiale si europe..o data si o data vom fi pe primul loc..