View Full Version : Muzica
steauaclub.tk
11th May 2005, 00:40
Fie că sunteţi rocker, rapper, manelist, vă place muzica dance sau popu_lară...Care sunt preferaţii voştri?
chris_t
11th May 2005, 00:55
Jay-z, Parazitii - mai noi
Bob Marley, Pink Floyd, Bon Jovi - oldies but goldies
TUPAC AMARU SHAKUR - FOREVER!
KosmyN
11th May 2005, 05:34
2pac rocks
Nwa
Snoop Dogg
And the black community....(k sa nu incep sa enumar la nesfarsit)
Nu ii neglijez nici pe rapperii nostrii care inceark, iar dintre ei Parazitii exceleaza.
Vladimir
11th May 2005, 05:44
Parazitii de la noi
Wu Tang Clan, 7L & Esoteric, Dialated Peoples... etc.
Zdob si Zdub, Phoenix, Iris, Compact, Voltaj (vechea formatie), Timpuri Noi
Counting Crows, Leonard Cohen, Bush, The Doors, Deep Purple
Astea sunt exemplele cele mai elocvente.... nu-mi ajung 5000 de caractere ca sa insir toate formatiile... Numa cand ma gandesc cate discografii am....
baa......parazitii,manelele......si parca imi place de unu don omar
caddy89
11th May 2005, 09:01
Parazitii...B.U.G Mafia..Bitza
50 cent; eminem; d12; snoop;sean paul
#Alex
11th May 2005, 15:03
50 cent,Eminem,Bug,Parazitii,Nightwish,Scooter
caesar
11th May 2005, 15:34
2Pac, Dr. Dre, Eminem, Snoop, 50 Cent....rap in general
Dj_Smurf
11th May 2005, 15:42
2pac , 2 live crew , nwa , wu tang , redman , afroman , lil jon &tesb , ying yang twins , T.I , trick daddy , lil mo' , pastor troy , david banner , J-kwon , petey pablo, trina , yun wung, jin , don omar , daddy yankee , chyna white , lil wayne , Axe bahia:P
independe
13th May 2005, 17:10
de la noi: iris, vama veche, cargo
in rest: guns, nirvana, queen, aeorsmith, greenday, metallica, rammstein, pink floyd, depeche...
faithless, darude, the rasmus...
si altele...
Bobby_Ro
13th May 2005, 17:17
Scooter, BUG Mafia, Parazitii, La Familia, Bitza
nUCLEo
13th May 2005, 17:27
De la noi: IRIS, HOLOGRAF, VAMA VECHE, BERE GRATIS, VOLTAJ, BUG MAFIA, PARAZITII
Mai veche: THE BEATLES, QUEEN
Straina noua: ascult orice... prin cluburi... si pe stadion... ;)
Celtic
13th May 2005, 17:42
Rammstein, Nightwish, Cypress Hill, Tribal Gathering, Manau, Paul van Dyk, 666, Atb, Celtic Cross, Leonard Cohen, Scooter, Prodigy, AC/DC, Metallica, Bregovic...
Cristi
13th May 2005, 18:01
Rammstein, Nightwish, Metallica
Da.............asa ceva ascult pana-mi pocnesc urechile, cand ascult Nightwish imi vine sa ma urc pe pereti :yes:
Restul sunt prea multi si nu prea merita sa-i numesc aici ptr 3-4 melodii care-mi plac. Cam tot ce se baga prin cluburi
Danna
13th May 2005, 18:05
50 Cent, 2PAC, 411, Aaliyah, Akcent, Ashanti, ATB rulzzz, Mafia, Beyonce, Bitza, BEP, Ciara, DJ Tiesto, Deftones, Deep Dish, Eamon, Eric Prydz, Evanescence, Green Day, HIM, Impact, Ja Rule, Jay Z, Linkin Park, Mariah Carey, Marilyn Manson, N.E.R.D, Nelly, PIO, Snoop Dogg, The Rasmus, The Chemical Brothers, Usher, Voltaj + multe alte formatzii & artishti... Ascult cam de toate, mai putzin manele. Imi place mult muzica house. Shi hip`hop`ul... :) Rock... mai mult balade :P Da` shi un pic de`ala zgomotos. Dance & restu`... Cand is binedispusa :P
Vladimir
13th May 2005, 18:15
Danna ... cand da Cristea gol ce asculti?... Ca ma gandesc ca esti superbinedispusa!!!
Danna
13th May 2005, 18:18
Ptiu... am uitat Scooter... In special Maria... asta ascult des :) E imnul nostru :P De toate odata cand da Cristea gol :))
independe
13th May 2005, 18:24
50 Cent, 2PAC, 411, Aaliyah, Akcent, Ashanti, ATB rulzzz, Mafia, Beyonce, Bitza, BEP, Ciara, DJ Tiesto, Deftones, Deep Dish, Eamon, Eric Prydz, Evanescence, Green Day, HIM, Impact, Ja Rule, Jay Z, Linkin Park, Mariah Carey, Marilyn Manson, N.E.R.D, Nelly, PIO, Snoop Dogg, The Rasmus, The Chemical Brothers, Usher, Voltaj + multe alte formatzii & artishti... Ascult cam de toate, mai putzin manele. Imi place mult muzica house. Shi hip`hop`ul... :) Rock... mai mult balade :P Da` shi un pic de`ala zgomotos. Dance & restu`... Cand is binedispusa :P
am si eu o intrebare: cum poate sa iti placa in acelasi timp akcent si marilyn manson?
pentru mine e cel putin bizar...
KosmyN
13th May 2005, 18:28
am si eu o intrebare: cum poate sa iti placa in acelasi timp akcent si marilyn manson?
pentru mine e cel putin bizar...
Poi asculta Tainted Love si se gandeste la unul dintre membrii Akcent !!!
:mrgreen: :naughty:
Danna
13th May 2005, 18:31
Am pus cam tot ce am in winamp... Shi am vrut oarecum sa subliniez faptul ca ascult cam orice, in special ce e nou shi... prinde... Nu sunt "adepta" unui singur stil muzical. Nu ascult numai rock, sau numai house s.a.m.d.
Cat despre exemplele date de tine - Akcent: a scos piesa asta noua, care mi se pare reushita, insa nu este singura piesa care imi place de la ei.
Marilyn Manson - sunt doua sau trei piese care le ascult de la el. Pot sa spun ca am fost, oarecum, "molipsita" cu MM (deshi nu abuzez, am spus) de la fosta mea colega de banca. :ph34r:
eusunt
13th May 2005, 19:14
Scooter, BUG Mafia, Parazitii, La Familia, Bitza,IRIS, HOLOGRAF, VAMA VECHE, BERE GRATIS, VOLTAJ, BUG MAFIA, PARAZITII,THE BEATLES, QUEEN,50 Cent, 2PAC, 411, Aaliyah, Akcent, Ashanti, ATB rulzzz, Mafia, Beyonce, Bitza, BEP, Ciara, DJ Tiesto, Deftones, Deep Dish, Eamon, Eric Prydz, Evanescence, Green Day, HIM, Impact, Ja Rule, Jay Z, Linkin Park, Mariah Carey, Marilyn Manson, N.E.R.D, Nelly, PIO, Snoop Dogg, The Rasmus, The Chemical Brothers, Usher, Voltaj
ce ascultati voi ascult si eu.....hihihihihihihih
zidane
13th May 2005, 20:20
ascult cam toate genurile de muzica cu exceptia manelelor
dar imi place in speciala muzica mai veche: haddaway, no mercy, n-trance, ace of base
steauaclub.tk
13th May 2005, 23:28
Acum sa zic si eu. QUEEN (no.1), Red Hot Chili Peppers, Oasis, Travis, Timpuri Noi, REM, Depeche Mode, e bun si un Rammstein, Scooter si altii...
The Pretender
13th May 2005, 23:43
ascult cam toate genurile de muzica cu exceptia manelelor
dar imi place in speciala muzica mai veche: haddaway, no mercy, n-trance, ace of base
Zidane esti pe gustul meu :D
Mai adaug si eu:Alphaville, U2, Depeche Mode, Moby, Jean Michael Jare, Scorpions,REM, Tiesto.......
caddy89
14th May 2005, 00:11
Am pus cam tot ce am in winamp... Shi am vrut oarecum sa subliniez faptul ca ascult cam orice, in special ce e nou shi... prinde... Nu sunt "adepta" unui singur stil muzical. Nu ascult numai rock, sau numai house s.a.m.d.
Cat despre exemplele date de tine - Akcent: a scos piesa asta noua, care mi se pare reushita, insa nu este singura piesa care imi place de la ei.
Marilyn Manson - sunt doua sau trei piese care le ascult de la el. Pot sa spun ca am fost, oarecum, "molipsita" cu MM (deshi nu abuzez, am spus) de la fosta mea colega de banca. :ph34r:
dak bagam eu tot ce am in winamp umpleam o pagina..eu mai asc Pindu,Ombladon,Cheloo si Scooter
aris-din-zalau
14th May 2005, 03:45
Mie imi plac toate genurile de muzica, in special muzica clasica pe care o si practic, iar compozitotul meu preferat este Friederich Chopin.
Asta nu sh daca a mai scris ca-i place cuiva... :o
KosmyN
14th May 2005, 04:25
Mie imi plac toate genurile de muzica, in special muzica clasica pe care o si practic, iar compozitotul meu preferat este Friederich Chopin.
Si sunt convins ca iti place si boy george, george michael si alti "flacai" :naughty:
Danna
14th May 2005, 10:09
dak bagam eu tot ce am in winamp umpleam o pagina..eu mai asc Pindu,Ombladon,Cheloo si Scooter
Itzi dai seama ca nu m`am apucat sa scriu ABSOLUT tot ce am in Winamp... Am scris formatziile/solishtii cu piese mai multishoare. Pe care le ascult des.
caddy89
14th May 2005, 10:12
Itzi dai seama ca nu m`am apucat sa scriu ABSOLUT tot ce am in Winamp... Am scris formatziile/solishtii cu piese mai multishoare. Pe care le ascult des.
pai da si eu ce zic,logik ca nu teai apucat sa le scrii pe toate.. :D ,
caddy89
14th May 2005, 10:14
ia` zi`ne ce`ti mai place... :lol: :lol: k neai uimit cu Chopin`!Parazitii,Bug Mafia,Bitza,Sisu&Puya,50 Cent etc asculti...s`au nu te lasa mamica pt k EXPLICI CONTENT? 8-)
eu am 4533 de melodii in winamp!!!!
Kishcutia
14th May 2005, 16:18
:doh: acum ne laudam cu cate melodii avem in winamp?
steauaclub.tk
16th May 2005, 00:29
The Rolling Stones! ____AC/DC____LED ZEPPELIN.
caddy89
16th May 2005, 00:37
eu am 4533 de melodii in winamp!!!!
si ce te lauzi atata?! :wallbash: :wallbash:
giuliano
17th May 2005, 17:47
Deep Purple, Rainbow, Whitesnake, Judas Priest, Iron Maiden, Metallica (vechile albume), Therion, Nightwish, Dream Theater, Death, Dimmu Borgir, Immortal si alte o gramada dar ocazional mai ascult muzica electronica, house (Scooter, of course) si chiar clasica. Singurul gen pe care nu il suport sunt manelele
anamarya
17th May 2005, 17:56
eu ascult aproape orice.... cu exceptii de genul: manele de prost gust (nu este pleonasm pt ca exista si manele ok), house fara versuri, hip-hop vulgar, in rest orice d ela Queen la Enrique, de la Akcent la Scooter, de la Liviu Guta la Mafia. dar in principal ascult pop-rock mai vechi si latino.
star's child
17th May 2005, 18:00
vama veche,taxi,directia5,holograf,parazitii...
ac/dc,bon jovi,rolling stones,guns'n roses,creed,evanesence...
goldies...si clasica atunci cand sunt intr-o stare mai linistita...eu insa nu practic...
ascult insa si chestii mai comerciale cand am chef...de la noi si de la ei.
in schimb nu suport manelele si aberatiile gen akcent,andreeab,etnic,emanuel si altii pentru care nu merita sa sa ma obosesc si sa-i enumar...fara suparare,dar versurile lor frizeaza prostia in starea cea mai pura,iar melodiile sunt trase la indigo...
d3vilgirl
17th May 2005, 18:01
eu ascult mai mult rap, rock shi house... manele de nici un fel... poluare fonica... doar cand sunt beata :) ca oricum atunci nu mai aud nik :P
eu ascult mai mult rap, rock shi house... manele de nici un fel... poluare fonica... doar cand sunt beata :) ca oricum atunci nu mai aud nik :P
da asculti si manele!!!!asta e ideea;)
caddy89
17th May 2005, 21:52
rap rullz!!!!!! nigga` rull! eu mai mult pe rap din cate ati vazut..muzik make asculta cineva?sau turceasca(a nu se confunda cu manele)?
zidane
17th May 2005, 21:55
pai asculti si manele caddy
imi amintesc ca eram intr-o conferinta unde tu vorbeai cu ioana si se auzeau pe fundal manele
na ca te-am dat de gol :smoking:
d3vilgirl
17th May 2005, 22:50
da asculti si manele!!!!asta e ideea;)
nu nu asta e ideea... daca cineva baga la mom cand eu sunt beata asta nu inseamna ca eu am ales... daca ar fi dupa mine n-ash asculta... da daca lumea cere.. .eu ce sa fac? sunt sigura... nu pot lupta impotriva tuturor :D
caddy89
17th May 2005, 22:55
pai asculti si manele caddy
imi amintesc ca eram intr-o conferinta unde tu vorbeai cu ioana si se auzeau pe fundal manele
na ca te-am dat de gol :smoking:
ti sa parut tie..dar am cateva in lista..recunosc..dar nu mai ascult..se auzea BUG!
superglue
17th May 2005, 23:05
Hmmm... asta cu muzica... e cam relativa...
Ascult cam orice..... mai putin manele, rock (... cele care imi dau dureri de cap....nu stiu genurile)......
In rest "consum" cam orice mi se pare mie reusit.. de la clasic la rap, si de la dance la house, tehno.. si alte d'alea.. Si sunt multe oldie-uri misto...
Within Temptation ce fel de rock e?... ca imi place.... vocea solistei prea tare
MilkyWay
17th May 2005, 23:46
Roxette, Ana Johnson, Phil Collins, Nelly, Ace of Base...pacat ca la mine se schimba destul de repde preferintele muzicale...peste o saptamana daca ma va intreba cineva...voi avea sigur alt top muzical :rolleyes:
ioana_steaua
18th May 2005, 00:06
ti sa parut tie..dar am cateva in lista..recunosc..dar nu mai ascult..se auzea BUG!
bine ca tu auzeai BUG ca eu auzeam nenorocitele alea de taste... :furios:
ioana_steaua
18th May 2005, 00:19
revenons a nos moutons:D
eu ascult mult praf in ochi,adica tot ce au scos,voltaj,bon jovi,holograf,iris,krypton,sheryl crow,anouk...in general rock cu diverse influente...dar imi place,ca majoritatii fetelor,si muzica latino si cate ceva pop-dance-hip-hop...
giuliano
18th May 2005, 00:22
Hmmm... asta cu muzica... e cam relativa...
Ascult cam orice..... mai putin manele, rock (... cele care imi dau dureri de cap....nu stiu genurile)......
In rest "consum" cam orice mi se pare mie reusit.. de la clasic la rap, si de la dance la house, tehno.. si alte d'alea.. Si sunt multe oldie-uri misto...
Within Temptation ce fel de rock e?... ca imi place.... vocea solistei prea tare
Within Temptation canta "melodic gothic metal". Ai gusturi, e intradevar o trupa excelenta!
bigrabbyt
18th May 2005, 02:34
romenesc -parazitii,bugm,zale(mai nou),suie paparude,brugner,straina-limp bizkit,soad,natalia imbruglia,lauryn hill,no doubt&gwen stefani,nas,jay-z,south central cartel,eazy-e,ludacris,m.man,r.man si mai sunt da ar fi culmea sa-i scriu p toti da in general apropiatii genurilor
star's child
18th May 2005, 09:22
cred ca aici e locul pentru intrebarea mea...
are cineva imnul stelei (ala pe care il punea inainte gabi safta)?daca il are cineva,daca stie cineva versurile,sau stie cine il canta...va rog sa-mi trimiteti si mie un pm...
eu nu-l am decat pe la ala de la armata ultra...
superglue
18th May 2005, 10:41
"melodic gothic metal".
mai zi-mi ceva formatii care canta asa ceva.... sa mai iau si eu niste sample-uri :))
Celtic
18th May 2005, 11:42
Ascultati muzica, beti bere si faceti sex! Dupa aia...la munca sau la scoala. Acolo nu aveti voie sa faceti decat unul din cele trei lucruri :mrgreen:
stelist
18th May 2005, 13:03
cred ca aici e locul pentru intrebarea mea...
are cineva imnul stelei (ala pe care il punea inainte gabi safta)?daca il are cineva,daca stie cineva versurile,sau stie cine il canta...va rog sa-mi trimiteti si mie un pm...
eu nu-l am decat pe la ala de la armata ultra...
Sunt 2 imnuri:
1. cik' oficial cantat de Gaz pe foc
2. neoficial cantat de Bere gratis
Snakes
18th May 2005, 13:38
Red Hot Chili Peppers !
ioana_steaua
18th May 2005, 13:40
Sunt 2 imnuri:
ra mai este un imn hip-hop cantat de ultras parca...
star's child
18th May 2005, 15:08
Sunt 2 imnuri:
si cum as putea sa fac rost de ele?...nu le-am prea gasit la nimeni...si le vreau muuult de tot...
aris-din-zalau
18th May 2005, 15:09
Si sunt convins ca iti place si boy george, george michael si alti "flacai" :naughty:
cine-s aia ????? :oh: :shifty: :nope:
aris-din-zalau
18th May 2005, 15:10
Ascultati muzica, beti bere si faceti sex! Dupa aia...la munca sau la scoala. Acolo nu aveti voie sa faceti decat unul din cele trei lucruri :mrgreen:
al 3-lea, nu ????? :)
zidane
18th May 2005, 15:12
armata ultra se cheama, cred
dar este vechi, de pe vremea cand peluza era condusa de jean pavel
stelist
18th May 2005, 15:13
A spus ca pe ala il are..Doamne ce reclama le faci baietilor de la ultras :P
@star's child-cauta-le pe odc,le gasesti sigur
star's child
18th May 2005, 15:21
A spus ca pe ala il are..Doamne ce reclama le faci baietilor de la ultras :P
@star's child-cauta-le pe odc,le gasesti sigur
:doh: merci mult...am gasit! ...:-)
cred ca scoala si caldura incep sa ma afecteze... :razz:
aris-din-zalau
18th May 2005, 15:33
:doh: merci mult...am gasit! ...:-)
cred ca scoala si caldura incep sa ma afecteze... :razz:
sa stii ca scoala nu te afecteaza numai pe tine... mai sunt o gramada pe care ii deranjeaza acest fenomen !!! :yup:
star's child
18th May 2005, 15:48
sa stii ca scoala nu te afecteaza numai pe tine... mai sunt o gramada pe care ii deranjeaza acest fenomen !!! :yup:
da, dar cand incepi sa crezi ai nevoie de o pauza ca sa te gandesti la un search mai de doamne-ajuta, chiar iti dai sema de efectele negative ale acestui experiment social... iar simptomele sunt din ce in ce mai ingrijoratoare...asa ca azi nu mi-am administrat toata doza... ;)
:innocent:
Vladimir
18th May 2005, 16:08
Am facut rost de albumele Cafe del Mar si Budha Bar ... cred ca in intregime... excelent...
Snakes
19th May 2005, 16:22
Hehe... tare asta ! :) Ar mai fi Elton John, Prince... ;)
giuliano
19th May 2005, 23:14
mai zi-mi ceva formatii care canta asa ceva.... sa mai iau si eu niste sample-uri :))
Theatre Of Tragedy, The Gathering, Lacuna Coil, Lullacry... Enjoy!
steauaclub.tk
20th May 2005, 00:07
Red Hot Chili Peppers !
B R A V O O O!!!
Jackass
20th May 2005, 00:11
traiasca rap-ul si hip-hopul!!!
steauaclub.tk
20th May 2005, 00:27
Am o curozitate: in afara de mine, mai exista vreun fan al trupei TIMPURI NOI?
Vladimir
20th May 2005, 00:39
Timpuri Noi... da.. eu ;) Dar nu prea imi place noua varianta... nici nu stiu cum ii zice.
steauaclub.tk
20th May 2005, 00:54
Timpuri Noi... da.. eu ;) Dar nu prea imi place noua varianta... nici nu stiu cum ii zice.
Noua varianta este tot TImpuri Noi. Dupa ce s-au despartit acum cativa ani s-a infiintat Partizan, care la randul ei s-a desfiintat pentru a se reinfiinta Timpuri Noi (de fapt doar Adrian Plesca si Dan Iliescu)...ati inteles ceva?
Jackass
20th May 2005, 00:57
io-s incult la ce priveste muzica asta!
adika ce fel de muica fak ei? rock??
steauaclub.tk
20th May 2005, 01:08
Timpuri Noi a fost in anii 80-90 cea mai buna formatie de rock din Romania. Era singura care avea curajul sa aiba niste versuri ceva mai deocheate. Ei canta un gen special de rock. De abia astept noul album!
Vladimir
20th May 2005, 01:37
Noua varianta este tot TImpuri Noi. Dupa ce s-au despartit acum cativa ani s-a infiintat Partizan, care la randul ei s-a desfiintat pentru a se reinfiinta Timpuri Noi (de fapt doar Adrian Plesca si Dan Iliescu)...ati inteles ceva?
Nu stiam ca s-a reinfiintat Timpuri Noi... eu vorbeam de Partizan ca nu-mi plac. Sa vedem ce scot. Astept si eu!
Jackass
20th May 2005, 01:39
da hip-hop ascultati?? dak da romanesc sau strain??
Vladimir
20th May 2005, 02:28
Am postat chiar la inceput ;) Am cateva discografii interesante dintre care ce am asc cel mai mult e Wu Tang Clan.. am tot inclusiv solourile :) Nu vreau sa ma laud... dar m-am chinuit putin sa fac rost de ele.
caddy89
20th May 2005, 10:42
da hip-hop ascultati?? dak da romanesc sau strain??
hip-hop rom ----->RESPECT MAFIA!("fara pop,fara rock,fara R&B")si strain desigur aici as putea da o lista intreaga de nume
caddy89
20th May 2005, 10:43
copii stresati de scoala :wallbash: :wallbash: :wallbash:
caddy89
20th May 2005, 10:43
copii stresati de scoala :wallbash: :wallbash: :wallbash:
anamarya
20th May 2005, 10:46
Scoala nu este un fenomen este o realitate necesara.
ontopic: da ascult si hip-hop, mai degraba romanesc
Vladimir
20th May 2005, 10:47
admin... tu ce muzica asculti? Ca din cate vad eu... cam ce ascultam eu odinioara.
caddy89
20th May 2005, 11:26
Scoala nu este un fenomen este o realitate necesara.
ontopic: da ascult si hip-hop, mai degraba romanesc
off-topic: asta asa este dar e o realitate cam dura..care ii streseaza pe unii
on-topic: ce trupe asculti?!
anamarya
20th May 2005, 11:32
ce nimeresc.... presupun ca te referi strict la hip-hop.... pai Mafia, La Familia (scuze Sisu si Puya), din gand in gand Morometzi..... Codu Penal.....ce apuc si eu.... doar sa nu fie o serie nesfarsita de beeepppppppp..... adik accept ca e un mod de exprimare a sentimentelor si ideilor, dar ar mai trebui sa mai aiba si alte cuvinte normale pe langa.
din astea relativ mai noi mi-a placut Vorbeste vinul.... are niste versuri superbe
caddy89
20th May 2005, 11:41
ce nimeresc.... presupun ca te referi strict la hip-hop.... pai Mafia, La Familia (scuze Sisu si Puya), din gand in gand Morometzi..... Codu Penal.....ce apuc si eu.... doar sa nu fie o serie nesfarsita de beeepppppppp..... adik accept ca e un mod de exprimare a sentimentelor si ideilor, dar ar mai trebui sa mai aiba si alte cuvinte normale pe langa.
din astea relativ mai noi mi-a placut Vorbeste vinul.... are niste versuri superbe
Bitza are niste versuri extraordinare..cum ar fi la musik for elske deg , vorbeste vnu,memnto mor ,10 degete!
La mafia -->Oldies BUT GOOD VERY GOOD!sisu si puya :wallbash: ch
zidane
20th May 2005, 13:51
eu mai ascult hip-hop
imi place asta romanesc dar consider ca ala francez e turbat rau de tot
zidane
20th May 2005, 13:59
eu mai ascult hip-hop
imi place asta romanesc dar consider ca ala francez e turbat rau de tot
Snakes
20th May 2005, 15:25
Am o curozitate: in afara de mine, mai exista vreun fan al trupei TIMPURI NOI?
Nu pot spune k sunt fan, dar imi plac foarte mult! Si in mod deosebit imi place fostul lor baterist, cel chelios shi cu niste codite la spate, nu ii stiu numele! Acum e la Zebre !
Jackass
21st May 2005, 08:23
respect!! da cum nu ascultii parazitii?? ombladon e cel mai tare!! :yup:
Black
21st May 2005, 10:56
Mie orce muzica imi place inafara de rock... :naughty:
Vladimir
21st May 2005, 10:59
Da ce are rockul?...sau ma rog... de ce nu iti place?
caddy89
21st May 2005, 16:06
Mie orce muzica imi place inafara de rock... :naughty:
dc nu iti place?! :roll: :huh:
caddy89
21st May 2005, 16:08
respect!! da cum nu ascultii parazitii?? ombladon e cel mai tare!! :yup:
ba da ascult si parazitii..Ombladon rulz cu Lectii particulare! sau Cheloo!
Explicit
21st May 2005, 19:54
www.ghetto-music.tk !!! fara numar pentru totzi stelistii !!! ALBUME FULL !!!
Humanimal
22nd May 2005, 01:35
Hardcore/Old school/Mainstream/Grind/Rap-core/Funk/Soul/Lo-tek/Trip-hop ..... asta in general ..... + orice mi se pare interesant si demn de ascultat.
Jackass
22nd May 2005, 22:43
ba da ascult si parazitii..Ombladon rulz cu Lectii particulare! sau Cheloo!
esti d-al casei!!! RESPECT!
Dj_Smurf
22nd May 2005, 23:15
ptr cei kre asclta muzica de klitate superioara , straina .. sa luati albumele lui The Game - The documentary ; si pe alu' Bobby Valentino; is cele mai marfa d.p 2005, parerea mea:P
Jackass
22nd May 2005, 23:16
ptr cei kre asclta muzica de klitate superioara , straina .. sa luati albumele lui The Game - The documentary ; si pe alu' Bobby Valentino; is cele mai marfa d.p 2005, parerea mea:P
da le am ma!! vb de rap-ul romanesc cu ceilalti!! si albumul lui 50 cent e beton! al lui bobby valentino nu-l am!
Dj_Smurf
22nd May 2005, 23:23
aaa..rap romanesc .. poi in afara de compilatia Sud stil party, si de albumu B.U.G kre nusj ce sa zic , ma asteptam la mai mult :( ..la unii le plac .. mie nu prea ..CODU' PENAL , in albumu asta nou ,are o mel ''intre femei si bani'' sau cva de genu asta, copiata la fel dupa negativu de la 2pac-thugz mansion.. si in rest..plictiseala , nik nu se compara cu scandalurile americane din rap, is de urmarit:D
Jackass
23rd May 2005, 00:01
aaa..rap romanesc .. poi in afara de compilatia Sud stil party, si de albumu B.U.G kre nusj ce sa zic , ma asteptam la mai mult :( ..la unii le plac .. mie nu prea ..CODU' PENAL , in albumu asta nou ,are o mel ''intre femei si bani'' sau cva de genu asta, copiata la fel dupa negativu de la 2pac-thugz mansion.. si in rest..plictiseala , nik nu se compara cu scandalurile americane din rap, is de urmarit:D
asa eeeee!!! da mie imi plac femeile alea...negresele din videoclipuri! de ce nu avem si noi asa ceva?????
#Caddy
25th May 2005, 00:28
A aparut pe piata noul al 6 lea maxi- single semnat BUG Mafia..contine o piesa hai cu mine care merge cat de cat..
Wholigan
25th May 2005, 01:17
Jean Michel Jarre
TATAL LOR JMJ!!!
Eu mai adaug Queen, The Prodigy, cam tot ce e pe Ministry Of Sound-uri, Buddha Bar, Para', Music Instructor, Moby, Alicia Keys, Phil Collins,...
Red&Blue Dragon
25th May 2005, 02:44
Mie imi place orice gen de muzik. Dar ma enerveaza k pe stadion se pune aceeasi muzik la fiecare meci... cu f mici exceptii. In plu, sonorizarea lasa de dorit.
#Caddy
25th May 2005, 09:25
ce are scooter?!nu inteleg e o melodie chiar fff marfa...care creaza atmosfera
Adrians
25th May 2005, 11:41
baa......parazitii,manelele......si parca imi place de unu don omar
Te-am iertat pentru limita de virsta da' pentru manele te radem.Singura scapare este sa iei lista lui Nucleo ca este pe pagina urmatoare,sa adugi la ea
Eagles,Zeppelin iar de la noi Pavel Stratan si Nightloosers si repede la studii ca ne faci forumul de ris.
#Caddy
25th May 2005, 15:00
manele?!cine unde cand!?ah don omar are melodia aia marfa dale don dale e super
Jackass
25th May 2005, 22:47
Te-am iertat pentru limita de virsta da' pentru manele te radem.Singura scapare este sa iei lista lui Nucleo ca este pe pagina urmatoare,sa adugi la ea
Eagles,Zeppelin iar de la noi Pavel Stratan si Nightloosers si repede la studii ca ne faci forumul de ris.
:) am urat manelele de cand ma stiu! :smoking:
daca aud una creste agrsivitatea in mine la maxim!
muzica asta o pot asemana cu o mie de unghii care zgarie o tabla!!
:no:
superglue
26th May 2005, 02:08
muzica asta o pot asemana cu o mie de unghii care zgarie o tabla!!
:no:
Super comparatia :))
Adaug si: versuri care te pocnesc in moalele capului.
da ce e forumu tau????fiecare cu opinia lui...am inteles ca nu va plac manelele.....bv voua!!!!eu tot ce am scis mai sus o sa ascult stai linistit!!!!si despre studii.....invat eu destul ca am de dat examen
#Caddy
26th May 2005, 10:05
gusturile nu se discuta...
ps.nucleo sa`mi dai si mie lista ta ;)
Adrians
26th May 2005, 11:20
da ce e forumu tau????fiecare cu opinia lui...am inteles ca nu va plac manelele.....bv voua!!!!eu tot ce am scis mai sus o sa ascult stai linistit!!!!si despre studii.....invat eu destul ca am de dat examen
Mama ce rau esti ! Tu nu stii de gluma !?
Vladimir
26th May 2005, 11:25
Adrians la 51 de ani iti arde sa iei copii peste picior? :)
PS: Gusturile nu se discuta, doar se mai schimba din cand in cand :mrgreen:
Adrians
26th May 2005, 11:27
gusturile nu se discuta...
ps.nucleo sa`mi dai si mie lista ta ;)
Bineinteles ca nu se discuta gusturile,eu am glumit cu Jimmi.Nucleo este la pag.2 si l-am mentionat pt.ca numeric este primul ce a scris despre Beatles si Queen.Pe linga faptul ca astazi pare sa fie cam multa muzica comerciala decit inainte,dupa ce asculti Let it be sau oricare din melodiitle lui Queen,obligatoriu iti schimbi preferintele.
#Caddy
26th May 2005, 12:12
Queen imi plac si mie ... mai ales We are the champions hit ce`l vom fredona cu totii in ziua de 11 iunie sau chiar saptamana asta!
#Caddy
26th May 2005, 12:14
Adrians la 51 de ani iti arde sa iei copii peste picior? :)
PS: Gusturile nu se discuta, doar se mai schimba din cand in cand :mrgreen:
asa e vlade ... gusturile se skimba..prin `98 am treccut la mafia am lasat celalalte porcarii care le ascultam
Jackass
26th May 2005, 22:56
Super comparatia :))
Adaug si: versuri care te pocnesc in moalele capului.
:crazy: asa e!!! da muzica asta e imnul rapidistilor!! lor le place! sa-i vezi pe coloratii din giulesti ce mandrii sunt!! :cool:
Cristi
1st June 2005, 10:55
a fost careva aseara la Faithless?
steauaclub.tk
2nd June 2005, 00:00
A fost un prieten de-al meu si mi-a zis ca nu are cuvinte sa spuna cat de mult i-a placut! Era si normal.
cora20
2nd June 2005, 18:17
RHCP, Cargo, Aerosmith,Faithless, Moby, Emin3m, P. Diddy, Lenny K., Zdob si Zdub
Jackass
3rd June 2005, 00:53
mai cora20 vad ca le amesteci bine! iti place si rockul si hip-hopul, techno!! :bye:
anamaria
3rd June 2005, 10:11
Mie imi place orice gen de muzik. Dar ma enerveaza k pe stadion se pune aceeasi muzik la fiecare meci... cu f mici exceptii. In plu, sonorizarea lasa de dorit.
De acord cu tine despre sonorizare!
viorel 31
3rd June 2005, 10:34
Acum sa zic si eu. QUEEN (no.1), Red Hot Chili Peppers, Oasis, Travis, Timpuri Noi, REM, Depeche Mode, e bun si un Rammstein, Scooter si altii...
Interesanta combinatie foarte apropiata si de ceea ce ascult eu cu mici diferente pt primul loc..
1. DEPECHE MODE,
Alte formatii si artisti: RO - Holograf si Morandi
Internationala - Duran Duran, Madonna, Rafaga, Faithless, Pet Shop Boys, Sting s.a.
Pe langa toate acestea mai sus mentionate ascult cu placere muzica noua si buna (cred eu :p )
steauaclub.tk
3rd June 2005, 12:08
mai cora20 vad ca le amesteci bine! iti place si rockul si hip-hopul, techno!! :bye:
Bine ca nu e si Guta sau Copilu' Măslină de aur coclit!
MEREL_STEUA
3rd June 2005, 17:18
In general ascult tot ce-mi place, nu conteaza cine canta!Mai nou imi plac formatiile straine sau cantaretii straini: Lil Bow Wow,Ja Rule,50 Cent, Green Day, Blink 182 etc. :*: :*: :*:
DAR CEA MAI TARE MELODIE ESTE CEA A LUI SCOOTER: MARIA I LIKE IT LOUD! :*:
Ultras_Alina
3rd June 2005, 18:31
de la noi:Cargo,Iris,Vama Veche,Vita de vie,E.M.I.L,AB4,OCS, Parazitzii(geniali)
de la altzii:Rancid,Ramms+ein,G'N'S,Nirvana,Placebo.HIM, Marylin Manson,Slipknot,Nightwish,The distillers,Entwine,Deftones,Busted
cora20
6th June 2005, 14:00
Imi place muzica buna in general shi totzi cei pe care i-am zis mi se par nishte cantaretzi shi formatzii foarte bune. Tu ascultzi un singur gen de muzica?
Jackass
6th June 2005, 18:55
cam da...normal ca exista si exceptii, sa mai imi placa o melodie rock, sau mai stiu eu ce! dar eu ascult de obicei rap, hip-hop si cateodata ragge! :yup:
cr(:)s_tina13
6th June 2005, 21:21
me asculta....muzica care sa-mi spuna ceva..(prietenii stiu d c....)....dar NU ascult manele....repet NU manele ...in rest....de toate..sa zicem...bine am preferinte...muzica oldies....shi....dak...ma indragostesc de-o mel..o asc over and over again;-) :yup:
sunt un rapper desavarsit.... imi place foarte mult 2pac... si pe urma 50cent, ja rule, ludacris, dmx, wu tang, trilleville ( nigga` you can neva eva... eva eva... eva evã !!!! rullzzz!!!) iar din cei romani Codu` Penal ( codu penal mereu pe viata/asta pe multi ii deranjeaza/ne vezi in cluburi sau pe piata/ tot ce conteaza .. sutnem pe viata!!!!), la familia, DECENEU ( baieii vreau sa va vad mainile NU DE ALTCEVA sa nu furati ceva/ fetele vreau sa va vad ta**** nu de alceva sa vad care`s mai naspa... rulzzz), parazitii, ombladon, raku, M&G dar mai imi plac si alte melodii care fac
abstractie de la acest gen...
PS. era sa uit... bravo cora... foarte frumos avatarul... e facut de tine ??? si daca da imi faci si mie unu` ??? asa misto ??? dai private message
baftã !!!
steauaclub.tk
6th June 2005, 22:58
...PS. era sa uit... bravo cora... foarte frumos avatarul... e facut de tine ??? si daca da imi faci si mie unu` ??? asa misto ??? dai private message...
baftã !!!
Nu e facut de ea, e facut de mine. E un fel de cover, ca sa ramanem in zona muzicii. :)
cora20
9th June 2005, 23:02
cam da...normal ca exista si exceptii, sa mai imi placa o melodie rock, sau mai stiu eu ce! dar eu ascult de obicei rap, hip-hop si cateodata ragge! :yup:
Vezi, nici mie nu-mi plac toate melodiile celor pe care i-am zis
Crys
11th June 2005, 03:57
Parazitii!!!
Respect Zenga!
steauaclub.tk
3rd July 2005, 00:01
Astazi s-a desfasurat cel mai mare concert organizat in istoria umanitatii! S-au organizat concerte in 10 tari: Marea Britanie – Hyde Park, Londra
Edinburgh - Edinburgh - The Final Push
Franta – Palatul Versailles, Paris
Germania – Siegessäule, Berlin
Italia – Circus Maximus, Roma
USA –Muzeul de Arta, Philadelphia
Canada –Park Place, Barrie
Japonia –Makuhari Messe, Tokyo
Africa de Sud –Piata Mary Fitzgerald Square, Newtown, Johannesburg
Rusia - Piata Rosie, Moscova
Scopul acestui concert gigant a fost acela de a convinge Grupul celor mai industrializate 8 state de pe Glob de a anula datoriile tarilor sarace din Africa. "Sa scoatem saracia din istorie!" a fost sloganul acestuia. Cei care sustin aceasta cauza s-au putut inscrie pe lista on-line de pe site-ul www.live8live.com
honey16
7th July 2005, 06:02
bug mafia prodigy nirvana wu tang clan parazitii blink 182 etc.....
FATAluiMIREL6RADOI
7th July 2005, 14:51
1.LINKIN PARK
2.STAIND
3.WITHIN TEMPTATION
4.NIGHTWISH
5.GOOD CHARLOTTE
+ Queen,Metallica,Cradle,Vama Veche,RHCP etc.. :bere2:
Streetcat
7th July 2005, 15:00
pey..as putea insira in nestire..sa zic..
din Romania: Parazitii, La familia, Bug Mafia, Cream, Spitalu de Urgenta
de pe la straini: daddy yankee..Don Omar..2pac, 50 cent,eminem,jay-z,beyonce,usher..in fine..in general muzica rap, hip-hop,..mai imi plac busted si good charlotte..care canta punk..eu ...si cu muzica braziliana..ritmuri orientale..muzica turceasca..arabeasca...si imi place si nina sky....genul asta in general..ca sa nu mai vorbesc de shakira....sau lou bega.king africa... :notworthy :drunk: :naughty:
arde72
12th July 2005, 05:01
deftones foo fighters korn s.o.a.d i.p.r greenday slipknot p.o.d godsmack blink182 transplants sunt cateva din regiune asta...dupa aia vin..coldplay the cure 311 portsihead massive attack mandalay..etc..si d&b intr un final..asa si mai e niste funk asa..cateodata..of sunt multe nu mai stiu acum
Jackass
14th July 2005, 16:30
au invadat rockerii tara!!!!!!!! heeeelp!
traiasca rapul! :bye:
r0bb3n
14th July 2005, 16:33
Traiasca Dirty South mai precis si Reaggaeton ! Pro Puerto Rico;))
#Alex
14th July 2005, 16:35
Listenin' to Lil' Jon & The ESB ft. Ying Yang Twins - Get Low
star's child
14th July 2005, 16:38
au invadat rockerii tara!!!!!!!! heeeelp!
traiasca rapul! :bye:
eu zic sa traiasca muzica!...
for those about to rock, I salute you! ;)
#Alex
14th July 2005, 16:40
traiasca rapul!
Yeah man I know what ya sayin' :yup:
ingerash_negru
16th July 2005, 18:43
Yeah man I know what ya sayin' :yup:
:) tare! care e raperul vostru preferat?
r0bb3n
16th July 2005, 19:12
Ca rappar in mod indubitabil The Game , si Ice Cube cand era mai tanar si mai canta :P
epikal2004
17th July 2005, 21:16
pink floyd, portishead, massive attack, lamb..........a perfect circle si tool
Steaua_rap
17th July 2005, 21:24
POi, Parazitii, CTC, Ad Litteram, Veritasaga, Cruciada, Personal, Zale, ANV, KST, KPT, Racla, Bitza, Jhivago, CenzuraH, etc.....Deci astia is din HH underground.....btw BUG Mafia SUX!!
KosmyN
17th July 2005, 21:45
Poi si USM nu asculti ???
Steaua_rap
18th July 2005, 11:54
???, ma lasi ce dreq de USM? Nama uzt in viata mea de ei.....oricum am inteles ideea...just testing, nuh? :)
KosmyN
18th July 2005, 19:27
CTC, Ad Litteram, Veritasaga, Cruciada, Personal, , ANV, KST, KPT,
Poi ii asculti pe astia si de USM nu ai auzit ?!? Ei, lasa ca e timp. O sa auzi de ei...
Sun din noul val...
FATAluiMIREL6RADOI
19th July 2005, 00:34
Eu il cunosc pe Faibox de la USM :D
bigrabbyt
19th July 2005, 01:41
POi, Parazitii, CTC, Ad Litteram, Veritasaga, Cruciada, Personal, Zale, ANV, KST, KPT, Racla, Bitza, Jhivago, CenzuraH, etc.....Deci astia is din HH underground.....btw BUG Mafia SUX!!
bai rap-erule aici era vorba de muzica care iti place nu de aia care nu-ti place ...si sa-ti mai spun daca tot is off-topic:p cat vrei tu k ai ascultat mafia la greu .zale hip hop underground?bai deschide-tzi ochii!de fapt urechile c ug,fi serios ,racla ?undreground?cand ai ascultat ultima data racla?2in1 iti spune cv(hipercomercial)+sa nu uitam p unde isi cashtiga existentza rimaru'...?bitza undreground?hai ma k mai dat gata ala n-are vlaga sa''bage''live shti tu il bagi la underground numai piese dulci are,supercomercial baaa, parazitii au fost cadva underground s-au dus vremurile alea(au piese comerciale garla p ultimele albume)nu mai spune prostii t rog k dezinformezi populatzia care nu cunoashte asha bine fenomenul...in rest no cooment de ceilalti mentzionatzi.faza cu ''...Mafia SUX...'' probabil ,dar sa nu uitzi k c fac ei (k stil)e total dif de c fac ce-i mentzionatzi sus de tine se numeshte gangsta rap (apropiat)
KosmyN
19th July 2005, 03:35
Eu il cunosc pe Faibox de la USM :D
Si daca il cunsoti pe Faibo-X, pe Axes sau pe Vick , nu :naughty: ???
KosmyN
19th July 2005, 03:38
bai rap-erule aici era vorba de muzica care iti place nu de aia care nu-ti place ...si sa-ti mai spun daca tot is off-topic:p cat vrei tu k ai ascultat mafia la greu .zale hip hop underground?bai deschide-tzi ochii!de fapt urechile c ug,fi serios ,racla ?undreground?cand ai ascultat ultima data racla?2in1 iti spune cv(hipercomercial)+sa nu uitam p unde isi cashtiga existentza rimaru'...?bitza undreground?hai ma k mai dat gata ala n-are vlaga sa''bage''live shti tu il bagi la underground numai piese dulci are,supercomercial baaa, parazitii au fost cadva underground s-au dus vremurile alea(au piese comerciale garla p ultimele albume)nu mai spune prostii t rog k dezinformezi populatzia care nu cunoashte asha bine fenomenul...in rest no cooment de ceilalti mentzionatzi.faza cu ''...Mafia SUX...'' probabil ,dar sa nu uitzi k c fac ei (k stil)e total dif de c fac ce-i mentzionatzi sus de tine se numeshte gangsta rap (apropiat)
Cam dispare "gangsta rap-ul" de la noi.
"Valul nou" se axeaza pe un "oldies" Parazitii :mrgreen: :mrgreen:
Dj_Smurf
19th July 2005, 08:50
Apropo de melodia Racla : 2in 1 , toata lume stie ca e o ciordeala nesimtita dupa 112 ( one twelve - se citeste , melodia Dont hate me feat Twista .
ANTIDINAMO
19th July 2005, 10:01
auzit-ati voi de THE TEMPTATIONS si PAPA WAS A ROLLING STONE ?
Steaua_rap
19th July 2005, 11:20
bigrabbyt, man, nu te ambala in halul asta asta, Aia care iam bagat io in lista aia, nu toti is neaparat under, io am spus k imi place in general underu`, shi am vrut sa spun predominant under.....cat despre Racla, dak nu stiai au fost under, la inceput....imi placeau vechile albume....shi sa itit mai spun ceva, Cand au lansat "O copie", inca erau under....is comerciali numai recent, cu noile albume...cat despre bitza, stiam k nui under, shi nici nu intetionam sal bag acolo, recunosc, mam incurcat shi am scris ceva prostii acolo, k bitza ii din under....dar mam grabit...ms de completare shi de corectare.....nu te mai ambala...k am gresit un pic.....
FATAluiMIREL6RADOI
19th July 2005, 14:47
Si daca il cunsoti pe Faibo-X, pe Axes sau pe Vick , nu :naughty: ???
Nup,decat pe Faibox il cunosc :)
ingerash_negru
19th July 2005, 16:02
da under e cool! e vorba aia rapul de pe strada! dar si asta comercialimi place muuuuuult! ca daca nu erau asa buni nu deveneau asa cunoscuti, nu??
2 pac este ceea ce numesc io rap 100%!! the king! :yes:
MEREL_STEUA
19th July 2005, 16:07
I LIKE GREEN DAY!!! imi plac multe formatii de diferite genuri de muzica,deoarece multe dintre ele au melodii faine!!!
KosmyN
19th July 2005, 17:37
Nup,decat pe Faibox il cunosc :)
Si de unde il cunosti tu pe FaiboX
FATAluiMIREL6RADOI
19th July 2005, 20:32
Si de unde il cunosti tu pe FaiboX
Sta pe la mine...e si`n retea cu mine...am si ID-ul lui de mess :P USM Rules ! :drunk:
KosmyN
19th July 2005, 20:49
Inteleg.
Credeam ca esti vreun "groupie" :mrgreen: (no offense)
FATAluiMIREL6RADOI
20th July 2005, 00:33
Inteleg.
Credeam ca esti vreun "groupie" :mrgreen: (no offense)
Vreo...ca sunt fata :P
KosmyN
20th July 2005, 02:12
Mi-am dat seama k esti fata, dar nu prea rima "vreo groupie"
bigrabbyt
20th July 2005, 02:55
bigrabbyt, man, nu te ambala in halul asta asta, Aia care iam bagat io in lista aia, nu toti is neaparat under, io am spus k imi place in general underu`, shi am vrut sa spun predominant under.....cat despre Racla, dak nu stiai au fost under, la inceput....imi placeau vechile albume....shi sa itit mai spun ceva, Cand au lansat "O copie", inca erau under....is comerciali numai recent, cu noile albume...cat despre bitza, stiam k nui under, shi nici nu intetionam sal bag acolo, recunosc, mam incurcat shi am scris ceva prostii acolo, k bitza ii din under....dar mam grabit...ms de completare shi de corectare.....nu te mai ambala...k am gresit un pic.....
atunci e bine daca ai greshit ,ma gandeam k asha vz tu genu' , cu ambalatu' nu trebuia sa mentionezi c nu-ti place ci doar c iti place ,poate de aceia ;)
bigrabbyt
20th July 2005, 02:57
Apropo de melodia Racla : 2in 1 , toata lume stie ca e o ciordeala nesimtita dupa 112 ( one twelve - se citeste , melodia Dont hate me feat Twista .
asta poate racla la ora actuala ;)
bigrabbyt
20th July 2005, 03:00
Cam dispare "gangsta rap-ul" de la noi.
"Valul nou" se axeaza pe un "oldies" Parazitii :mrgreen: :mrgreen:
sunt deacord sunt cam peste bugm la ora actuala ,sunt curios la c or sa scoata ''baietzii buni''acuma cv 2album din cate shtiu
Jackass
20th July 2005, 17:22
e slaaaaaaab rapul romanesc! mai sunt unele melodii reusite, dar in rest pauza! :yup:
chris_t
23rd July 2005, 06:18
O mica precizare: pe coperta albumului scrie ceva de genul asta: 5. cover dupa Dont Hate Me- 112 feat Twista.(adica au un copyright platit si alte treburi)
Macar ei s-au obosit sa zica asta, tu te-ai obosit sa platesti 3 euro sa cumperi albumul? Ca pe Dc inca nu am vazut si coperta.
Nu stiu cum sa zic, si piesa aia cu <degeaba te intrebi de ce iti spunem bagaboanta> de la La Familia parca seamana cu <Wonder why we call you bitch> de la Pac, dar, atat timp cat nu am dat bani pe albumul ala, nici nu comentez:D Parerea mea.
PS: Ai ascultat freestyle'ul lui Rimaru de pe "casa de copii"?
r0bb3n
23rd July 2005, 11:03
Dp albumu lui Bitza , asta nou , imi place f mult cele 2 skituri , Balada cu feeling si Dialog in fatza sectiei , voi ce parere avetzi de Sinuciderea unui inger ?
savi
23rd July 2005, 11:15
Dp albumu lui Bitza , asta nou , imi place f mult cele 2 skituri , Balada cu feeling si Dialog in fatza sectiei , voi ce parere avetzi de Sinuciderea unui inger ?
l-am ascultat si eu si e destul de misto. aia cu dialog in fata sectiei e super penala :D
Steaua_rap
23rd July 2005, 11:29
Nui stralucit, dar merge...Mia placut Bitza, in special cu Urmatorul Pas...super tare piesa, plus k imi place vocea lui...Il ajuta sa fie rarait :P
ingerash_negru
23rd July 2005, 15:09
tre sa ma pun la punct cu rapul din tara, ca vad ca nu le mai stiu!!
Dj_Smurf
23rd July 2005, 15:15
O mica precizare: pe coperta albumului scrie ceva de genul asta: 5. cover dupa Dont Hate Me- 112 feat Twista.(adica au un copyright platit si alte treburi)
Macar ei s-au obosit sa zica asta, tu te-ai obosit sa platesti 3 euro sa cumperi albumul? Ca pe Dc inca nu am vazut si coperta.
Nu stiu cum sa zic, si piesa aia cu <degeaba te intrebi de ce iti spunem bagaboanta> de la La Familia parca seamana cu <Wonder why we call you bitch> de la Pac, dar, atat timp cat nu am dat bani pe albumul ala, nici nu comentez:D Parerea mea.
PS: Ai ascultat freestyle'ul lui Rimaru de pe "casa de copii"?
N-am dat nici un ban , da am ambele albume si de la 112 si de la Racla , mi-a atras atentia melodia Dance with me , fiind super hit si in acelasi timp extraordinara , si am zis sa trag tot albumul .
beatboy
23rd July 2005, 17:47
In primul rand HIGHTWISH & VOLTAJ Apoi Cargo, Rammstein, System of a Down, Red Hot Chili Pappers, dar si Scooter 50 cent si Sean Paul.
FATAluiMIREL6RADOI
23rd July 2005, 19:49
doamne ce superba e mel. Unforgiven I de la Metallica...Metallica Rules !!!
FATAluiMIREL6RADOI
23rd July 2005, 20:08
foaaaa...si Scorpions cu Wind of change...:D
daby
29th July 2005, 00:37
B.U.G. Mafia , D-12, Eminem, 50 CENT si altii
Ady de Vito , Adi de la Valcea Si altii
si alto trupe care canta alte genuri muzicale dar nu stau sa lwe zic pe toate
daby
12th August 2005, 13:56
care credeti ca este cea mai tare manea
Cristi
12th August 2005, 14:19
aia care nu o canta nimeni e belea de piesa:rtfm:
independe
12th August 2005, 14:23
cea mai tare manea e threadul asta. perla anului!! hellooooooooooooooo....bre guta...esti pe forumul stelei!!! :wallbash:
#Caddy
12th August 2005, 14:41
aoleo ce e cu threadul asta frate?!
mafia si manele se bat cap in cap :wallbash:
star's child
12th August 2005, 15:55
doamne ce superba e mel. Unforgiven I de la Metallica...Metallica Rules !!!
e perferata mea de la metallica...mi-a placut de prima data cand am ascultat-o si atunci nu eram asa de mare fan al genului...
star's child
12th August 2005, 15:56
aia care nu o canta nimeni e belea de piesa:rtfm:
CORECT... :yes:
anamarya
12th August 2005, 16:02
]
complicat... veche sau noua?
veche ... Femei de femei.. Adi de la Valcea si 4 nopti si 4 zile... Liviu....
mai noi... As renunta ... Sorina cu Guta .. si De ce ma minti.. Liviu... fara D@niela
daby
15th August 2005, 11:36
care este trupa voastra de muzica
ANTIDINAMO
15th August 2005, 11:46
the temptations !
FATAluiMIREL6RADOI
15th August 2005, 16:46
omg...manele ?! asta nu`i muzica...:puke:
cora20
15th August 2005, 23:17
omg...manele ?! asta nu`i muzica...:puke:
Din pacate unii o considera muzica.
Off topic: o sa-ti spun eu pe mess cum se pune smile cu punk http://www.steauafc.ro/forum/images/smilies/imported_icon_punk.gif
anamarya
16th August 2005, 16:14
trupa favorita? greu... all-time probabil ca Queen
star's child
16th August 2005, 16:17
...prea greu...chiar nu stiu...robbie williams?
PARAZITII-VIOLENT-RULZ!!!
Snakes
25th October 2005, 02:43
M-am gandit sa va arat niste poze cu maestrii "funk-punk-rock"-ului ! ;) :punk:
h1911
25th October 2005, 02:58
Destiny's Child
stylekid
25th October 2005, 03:49
imi pare bine ca s-a adus in discutie si subiectul muzica....cu aceasta ocazie tin sa va invit pe data de 3 Noiembrie(nush inca sigur) la Malibu pentru o petrecre cu muzica electronica.Va astept pe toti iubitorii acestui gen de muzica akolo...intrarea va fi libera si atmosfera va fi zic eu incendiara..Petrecerea va incepe la orele 22:00 va astept
r0bb3n
25th October 2005, 09:17
Printre preferatii mei se afla : Nicky Jam , Daddy Yankee, Rakim & Ken-y,Tempo, Lito Mc Cassidy,Polaco, Mikey Agenda de la Aventura,Naldo,Hector'' El Father'',Danny & Chillin', Don Omar,Jon Erick,Noztra :pimp:
star's child
25th October 2005, 12:21
lifehouse sunt geniali
si kelly clarkson. :)
beautiful disaster.
Snakes
11th November 2005, 02:31
http://img243.imageshack.us/img243/4489/picture1083gs.jpghttp://img243.imageshack.us/img243/9849/picture1214ir.jpghttp://img243.imageshack.us/img243/104/picture1240rc.jpg
http://img243.imageshack.us/img243/4279/picture1264xo.jpg
Snakes
11th November 2005, 03:04
Trupa s-a format in anul 2002 in Focsani.
Gen muzical: probabil rock-alternativ, fiecare venind în trupă cu propria manieră în materie de muzică.
Travka, in limba rusa inseamna iarba... ierbusoara... ;)
Inca nu au scos nici un album (decat un DEMO, cu 5 piese), dar acesta e mai aproape k niciodata ! Este gata ! Urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii decembrie !
Componenta:
George Gadei - voce
Mihail Galca - chitara
Alexandru Hosu - chitara
Razvan Rusu - bass
Alexei Turcanu - tobe
http://img193.imageshack.us/img193/6783/travka25tx.jpg
http://img424.imageshack.us/img424/9237/travka12nl.jpg
Cine a ascultat Travka ? Cui ii place Travka ? Pareri...?
nicolita_16
11th November 2005, 13:05
hmm...Greu de zis...Imi place...Copilul de aur&Laura Vass-Esti fitos,mare fitos.
eli.
11th November 2005, 14:17
cel mai bun cantaretz de hip-hop ?
ingerash_negru
11th November 2005, 16:49
cel mai cool rapper e BUSHIDO!!
si din toate timpurile 2PAC, nimeni nu o sa-l egaleze!
si bow wow e tare si omarion!
djsee
11th November 2005, 16:57
Am ascultat si eu Travka. Sunt intr-adevar tari.Pot spune ca e una din cele mai tari trupe romanesti,oricum e o perere personala:).Abia astept sa lanseze albumu...cat mai repede :).Celor carora va place rockul ar trebui sa incercati sa ascultati,merita :). :notworthy Travka
Clujeanu`
11th November 2005, 17:03
Ar trebui sa se faca un pol cu preferinte.
Mie plac parazitii, coldplay,gorillas....etc
djsee
11th November 2005, 17:06
Trupa s-a format in anul 2002 in Focsani.
Gen muzical: probabil rock-alternativ, fiecare venind în trupă cu propria manieră în materie de muzică.
Travka, in limba rusa inseamna iarba... ierbusoara... ;)
Inca nu au scos nici un album (decat un DEMO, cu 5 piese), dar acesta e mai aproape k niciodata ! Este gata ! Urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii decembrie !
Componenta:
George Gadei - voce
Mihail Galca - chitara
Alexandru Hosu - chitara
Razvan Rusu - bass
Alexei Turcanu - tobe
Cine a ascultat Travka ? Cui ii place Travka ? Pareri...?
Am ascultat eu Travka,si mi-au placut super mult.Pot spune ca e una dintre cele mai tari trupe de rock alternativ de la noi din tara,e o doar o parere personala.Abia astept lansarea...sper sa vina cat mai curand.Celor carora va place rockul si nu ati ascultat Travka pana acum nu e timpul pierdut :) merita ;) :notworthy Travka
Johnny_radoi
11th November 2005, 17:35
hmm.. da si mie imi plac Parazitzii, Green Day, Coldplay, BUG, Kaiser-Chifs
MIREL6RADOI
22nd November 2005, 14:35
In acest moment ascult alexandra ungureanu "ingerul tau" este unica cantareata care are o voce de nota 10..restu sunt doar "operele" chirurgilor!Alexandra Ungureanu are o voce fff asemanatoare cu cea a Shania Twain...
Mai este o voce extraordinara...insa care a cam "disparut" din peisajul muzical!Este vorba de MARAMURESEANCA DE-A :notworthy MEA : PAULA SELING,care e STELISTA :yes:
Pacat,o voce de exceptie....ce sa faci daca nu merge cu vestimentatie decoltata la greu:yes: Respect!
Adrians
22nd November 2005, 15:53
Prin anii 70 trupele rock apareau si dispareau peste noapte.F.putina lume a auzit sau ascultat Ten Years After cu piesa Love Like a Man si un solo chitara facut de Alvin Lee.Daca sinteti curiosi si doritori de putina muzica adevarata,internetul va poate ajuta.
Adrians
22nd November 2005, 15:56
In acest moment ascult alexandra ungureanu "ingerul tau" este unica cantareata care are o voce de nota 10..restu sunt doar "operele" chirurgilor!Alexandra Ungureanu are o voce fff asemanatoare cu cea a Shania Twain...
Mai este o voce extraordinara...insa care a cam "disparut" din peisajul muzical!Este vorba de MARAMURESEANCA DE-A :notworthy MEA : PAULA SELING,care e STELISTA :yes:
Pacat,o voce de exceptie....ce sa faci daca nu merge cu vestimentatie decoltata la greu:yes: Respect!
Nu stiam ca este stelista dar stiam ca are o voce adevarata si mai stiu inca ceva ce tu ai uitat insa sa amintesti - este frumusica si la locul ei.La inceputurile ei a fost sponsorizata o perioada de timp si de o firma condusa de un prieten de-al meu.
MIREL6RADOI
22nd November 2005, 17:30
Bine,e frumoasa,dar am pus accent pe calitatea umana & cea profesionala!Din cate stiu...Paula Seling s-a casatorit :mrgreen: Ce frumoase colinde canta Paula Seling...Bine,cele mai frumoase colinde le canta un alt MARAMURESEAN DE-AL MEU:STEFAN HRUSCA:notworthy Nu lucrez la o agentie de turism..insa va invit sa va petreceti sarbatorile de iarna,aici in MARAMURES!Nu o sa regretati!Palinca MARAMURESEANA,SORICUL si voia buna va asteapta !
Ca veni vb de muzica 70's-80's,poate's old fashion,insa pot asculta QUEEN in orice moment al zilei..oridecateori ascult QUEEN,Beatles sau Elvis nu ma satur sa-i ascult!In timp ce,mi-e destul sa ascult de 2x Britney Spears(exemplu luat intamplator),ca, deja m-am saturat!Ce-i frumos,dainuieste in timp,ce-i "gunoi" muzical...ei,bine,uiti acea melodie dupa o anuumita perioada!OLDIES BUT GOLDIES!:notworthy
ps probabil ati observat,succesele muzicale din aceasta perioada,nu sunt altceva decat..remake-uri ale unor melodii de success din anii 50-80's:coffee:
anamarya
22nd November 2005, 17:43
Dani.. daca tot zici de Queen eu ascult de vreo 2 ore incontinuu si nu poit spune ca am ajuns sa ma plictisesc... ba dimpotriva, plus ca mi-a mai revenit si cheful de munca..... ceea ce este o performanta... si e valabil si pt zilele in care ascult Elvis.... mai ales "In the Ghetto" care e una din melodiile mele favorite din toate timpurile
r0bb3n
22nd November 2005, 18:14
Greu de decis.. Nas a fost si inca este unu' dintre cei mai buni ! Desi acum nu prea imi place hip-hop-ul..mai ascult daca mai apare vreun rapper printr-un featuring in melodii reggaeton.. Incercati sa cautati albumul Wisin Y Yandel : Pal Mundo . A aparut de 2 saptamani si e super marfa. Largiti-va orizontul macar in materie de muzica .
cogdao
22nd November 2005, 20:06
Ce ziceti de Dj Tiesto-Close to you sau Adagio for strings?
balteanu_marius
22nd November 2005, 20:56
doar astea 2 mel iti plac de la el? sau astea sunt preferatele tale?
FATAluiMIREL6RADOI
22nd November 2005, 22:40
LP...Staind...Green Day...SOAD..Nightwish...Within Temptation...Queen...Scorpions...Guns...Led Zepp...Deftones...Vama Veche...Vita de Vie..EMIL...POD...Anathema...RHCP...Adema...Aerosm ith...Coldplay...Good Charlotte...Placebo..Papa Roach...Rammstein...Hoobastank...Bon Jovi...3 Doors Down..Korn...LB...Ozzy..Pink Floyd...Prodigy..Seether...Sk...Offspring...Luna Amara...Altar...etc...etc
r0bb3n
26th November 2005, 15:45
Un album din 2005 super-reusit este cel al lui Sean Paul : The Trinity . Are niste melodii care pur si simplu si rup norma...ascultati doar Never gonna be the same , Send it on ,Breakout,Temperature..sa nu mai vorbim de We be burnin
mansiz26
26th November 2005, 15:51
digweed!!!
sa ascultati virtua trancer si heaven sent!
korkom
26th November 2005, 16:44
Coldplay , Radiohead , Deftones .......
ioana_steaua
26th November 2005, 16:44
Mai este o voce extraordinara...insa care a cam "disparut" din peisajul muzical!Este vorba de MARAMURESEANCA DE-A :notworthy MEA : PAULA SELING,care e STELISTA
paula tace si face... :yup: personal as mai adauga la voci feminine romanesti bune pe andra,narcisa suciu...
oricum,gusturile nu se discuta,asa ca... :rolleyes:
zattara
26th November 2005, 16:47
Parazitii si Vama Veche de la noi,iar de afara Coldplay,Eminem ,Hoobastank,3Doors Down...
Wholigan
17th January 2006, 17:02
Acum pe B1 TV Pruteanu vs Manelistii - Reluarea. SAVUROS!
Danna
17th January 2006, 17:44
Tot ce inseamna Tiesto este muzica buna :D Momentan am in playlist numai piese de`ale lui... nu ma pot satura :mrgreen:
Ca tot aduse vorba Dani despre Alexandra Ungureanu... are o piesa foarte mishto, de fapt un remix dupa o piesa foarte veche, "It Sounds Like A Melody". Merita ascultata :punk:
r0bb3n
18th January 2006, 11:26
Pentru mine tot ce inseamna Reggaeton inseamna muzica buna , am fost super incantat cand pe albumul ala mic de la Sisu si Puya a aparut Pune'i la pamant ( reggaeton remix)
nicolita_16
18th January 2006, 11:52
Dj Tiesto(in special Traffic si Suburban Train),B.U.G MAFIA,manale(vito,salam,gutza,copilul de aur si laura vass),50,Snoop si cam atat
Nu-mi place rocku'
#Caddy
5th February 2006, 10:15
"Primul volum din albumul aniversar "Viata Noastra" a iesit pe piata!"
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2568
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2569
A meritat asteptarea? Nici nu se pune problema! Albumul contine 15 ID-uri, mai exact 14 piese din discografia formatiei, remixate si reinregistrate si o piesa noua, "Viata Noastra", piesa ce are rolul de a promova materialul si al carei clip sigur l-ati vazut in "heavy rotation" pe postul TV Klumea. La piesele vechi s-a pastrat tempo-ul original, dar negativele au suferit importante imbunatatiri si se poate spune pe buna dreptate ca acest album este cel mai calitativ dpdv al sound-ului de pe piata romaneasca.
B.U.G. Mafia promite fanilor si o editie "de lux" a primului volum, ce se va putea gasi in magazine cam din a doua jumatate a lunii martie. Aceasta va contine, pe langa cd-ul audio, un cd multimedia cu 4 videoclipuri, galerii foto precum si alte surprize, si va veni intr-un ambalaj "special".
Videoclipul extrasului pe single de pe albumul "Viata noastra - vol. 1" s- a filmat in regia lui Marian Crisan. Plecand de la ideea de baza a baietilor de la B.U.G. Mafia, scenariul a fost dezvoltat ulterior impreuna cu regizorul. Un videoclip de exceptie, derulat pe simbolistica de imagine, "Viata noastra" este bazat pe un concept fotografic, in care accentul cade pe detalii.
Filmarile s-au desfasurat pe parcursul unei singure zi, pe platourile Marbo. In afara intarzierilor uzuale, care fac parte din "istoria" fiecarui videoclip romanesc, nu s-au inregistrat evenimente neobisnuite. Din "recuzita" videoclipului au facut parte un alergator, un iluzionist, o masina, o clepsidra, piese de domino, animatoare, toate acestea ajutand la sublinierea ideii ca viata trebuie traita in fiecare clipa.
De remarcat standardele foarte inalte din punct de vedere tehnic, "Viata noastra" fiind unul dintre putinele videoclipuri produse in Romania pe pelicula de 35 mm.
Piese:
- Viata Noastra
- N-ai fost acolo
- Capul sus
- Gherila p.t.m.
- Poezie de strada(remix)
- Fata-n fata
- Intre noapte si zi
- Romaneste
- Un 2 si trei de 0
- Pana cand moartea ne va desparti
- Anturajul
- De cartier
- Jucator adevarat
- Limbaj de cartier
- Pantelimonu' petrece
P-I-C-002
5th February 2006, 12:50
GHICI cine rasuna la mine in masina mea romaneasca,super tare albumul asta nou,nu degeaba impreuna cu PARAZITII sunt cei ma tari in domeniu de pe meleagurile noastre,MAFIA RULLLLSSSS!!!!!!
#Caddy
5th February 2006, 15:13
Copertile albumului:
http://img223.imageshack.us/img223/836/02020600101ht.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/5408/02020600118nf.jpg
star's child
7th February 2006, 20:49
baieti...am si eu o curiozitate...ascultam serile trecute radioul cand...ce mi-a fost dat sa aud???
ceva gen "singurul om pe care il respect din tara asta e gigi becali"...da...ati citit bine...era o formatie de hip-hop si ma hazardez sa spun ca s-ar putea sa fi fost la familia...dar nu bag mana n foc...ca nu ma pricep...
va suna cunoscut?ca eu ma gandesc ca asa ceva merita ascultat... :mrgreen:
#Caddy
7th February 2006, 21:53
da e hip-hop.piesa se numeste : Codu Penal feat Sharky&Puya - Pentru cine se simte
Codu' Penal - Pentru cine se simte
I:
Am inteles ca-n Romania voi faceti rap
Am doua, patru, sase motive ca sa incep
Am inteles ca trupa ta nu are loc de trupa mea
Ia o ....,stai asa
Ca n-am murit, nici n-am sa mor, nici n-am plecat nicaieri
Am auzit ca trupa ta a avut concert pe trei beri
Tu zici ca eu copiez, ca nu sunt original
Dar zic stop, reprezint Codu' Penal
Ca pot sa si fur, ca pot sa si dau cum vreau
Oricum ..., ca v-ati innegrit cu totii la fatza
Codu' Penal e de-abia la inceput
Ca fanii striga..., da-le Shoby
Si am sa..., respect Gigi Becali.
Asta e rapul in Romania, chiar deloc nu s-a schimbat
Si chiar acum, ...., ca acum m-am apucat.
Semnez contract de 2000 de ani direct din Ploiesti
Si vezi ca intra Puya din Salajan, Bucuresti.
II:
Zic stop, intra strofa lui Cabron
Aici e vorba despre tine, onorabile domn
E adevarat, in '93 ai aparut tu, nu eu
Si te-am respectat prea mult dar tu ai prins prea mult tupeu
Fanii dau din cap da' n-au habar ce se intampla
Si poate cred ca rapul e unic cand ne asculta
Si daca e asa cum cred calculeaza tu
Si spune-mi cate trupe au sarit pentru Sisu.
Unii veterani vor bani pentru vreo colaborare
Nu le dam nimic, tragem noi, fratioare
La nivel inalt nu sunteti voi, sunt fanii
Pentru mine om puternic nu-i decat Gigi Becali.
Punct.Astea fiind spuse chiar nu reprezinti nimic pentru mine
Tu nu reprezinti nimic pentru nimeni
Nu cere razboi ca vei avea si o sa castigam ca Steaua la Sevilla.
r0bb3n
7th February 2006, 23:09
Ce parere aveti de melodia asta ?? Mie mi se pare super...Reggaeton..
http://media.putfile.com/DOWN74
Ciprian 86
8th February 2006, 01:09
B.u.g. Rulzz !!!!!!!!!!!!!!
"zi Cholo De Unde P..a Mea Sa Stii Cand Tu N-ai Fost Acolo..."
HandyDandy
8th February 2006, 09:22
System Of A Down For The win !!!! Hai sa mai pun Children of Bodom, Nightwish , Bullet for my Valentine si Metalica :mrgreen:
daby
21st March 2006, 23:07
Cheloo - Fabricant de gunoi....album full :
http://www.filehost.ro/110157/Fabricant_De_Gunoi_rar/
doar pt cunoscatori
skill
10th June 2006, 04:50
ascult muzica buna in general....in afara de manele...in special MoRanDi ascult!.:)
eli.
10th June 2006, 10:58
Morandi e o panarama... Marius Moga aduce versurile de la portughezi si spanioli(ibiza) din discoteci etc si aici le reproduce "morandi"
ziceti fiecare ce melodie ascultati in acest moment... cate 1-2posturi pe zi daca se poate
asa incep eu : Adrian Eftimie - No side effect :naughty:
steauaclub.tk
1st July 2006, 15:41
ziceti fiecare ce melodie ascultati in acest moment... cate 1-2posturi pe zi daca se poate
asa incep eu : Adrian Eftimie - No side effect :naughty:
Mai bine NU!!!
A mai fost un astfel de topic si a murit repede. :naughty:
superglue
1st July 2006, 16:22
Calitate si nu cantitate. Si-asa... nici cu, calitatea nu stam f bine.
No hard feelings dar pe cine crezi ca ar interesa ce melodie ascult eu acum, sau ce melodie asculti tu sau oricare altul?
Calitate si nu cantitate. Si-asa... nici cu, calitatea nu stam f bine.
No hard feelings dar pe cine crezi ca ar interesa ce melodie ascult eu acum, sau ce melodie asculti tu sau oricare altul?
ok imi cer scuze a fost doar o simpla "propunere"
r0bb3n
2nd July 2006, 11:02
Ce ziceti de melodia aia noua cu Valentino si cu Garcon - Juntos para siempre... Valentino e o panarama.. canta in engleza la nivel de clasa a 3 a.. Garcon e bine..totusi..are talent.. pacat ca tarasc numele Reggaeton in asa ceva..
eli.
13th July 2006, 23:45
Armin van Buuren anyone ? chillout anyone ? drum'n'bass anyone ? :D
am un mix tzeava facut de van Buuren - LIVE IN AMSTERDAM @ Queensday Party @ Museumplein Amsterdam ... e putin cam veki 29-04-06 da e super ...
mai stiti ceva mixuri noi ? mai am eu unul ... chillout session @ 22-01-06 ...
ps : caut niste mixuri facute in Ibiza(Spain) nu conteaza daca e 2005/2006 ... am nevoie pt un prieten ... lasati aici niste nume ... de mixuri Ibiza
Andrei4Steaua
14th July 2006, 03:51
System of a Down, Red Hot Chilly Peppers, HIM, Slipknot, Nightwish, Marilyn Manson :devil: :devil:
Dar de fapt eu sunt houser =)) dar din cauza logodnicei ascult si rock
tecton_sdr
14th July 2006, 09:22
pt muzicanti...la targu-mures incepe in 26 iulie festivalul peninsula...the rasmus,ATB, multe trupe foooarte bune din tara o sa fie si hip-hop...parazitii e numele cel mai notabil... informatii la www.peninsula.ro
kalashnikov
14th July 2006, 20:19
doar rock : System of a Down ,Nirvana, AFI , Metallica , Marilyn Manson , Nightwish , Within Temptation , Lordi , NoFX , Coal Chamber
RedStar
14th July 2006, 20:29
Cine spunea ca nu se mai face educatie buna in ziua de azi :D
Keep up the volume high !
eli.
14th July 2006, 21:19
doar rock : System of a Down ,Nirvana, AFI , Metallica , Marilyn Manson , Nightwish , Within Temptation , Lordi , NoFX , Coal Chamber
NightWish si With. Temptation ascult si eu doar pt ca muzica lor este pusa in filmele de cs(counter-strike) ... prea bine se potrivesc fazele de cs cu o melodie cantata de cei mentionati mai sus ...
Lordi chiar nu-mi place deloc ... si acum sunt de parere ca nu meritau sa castige Eurovision ... au fost multi altii care au cantat mai bine/frumos ...
si costumele alea ma-u speriat da-le naibii :doh:
#EffecT
14th July 2006, 21:59
Coup de boule,melodie compusa special dupa lovitura lui Zidane aplicata lui Materazzi ,a devenit hit in Frantza,probabil ca in scurt timp va prinde si la noi! :lol:
eli.
14th July 2006, 22:00
Coup de boule,melodie compusa special dupa lovitura lui Zidane aplicata lui Materazzi ,a devenit hit in Frantza,probabil ca in scurt timp va prinde si la noi! :lol:
melodia melodia da ai vazut filmul cu turistii din Paris ? =))
Bogdanbibi
4th November 2006, 22:46
sa readucem la actualitate threadu asta:
la mine nu conteaza genul, sau solistul, conteaza sa aud un pic de talent: coldplay, richard ashcroft, depeche mode, michael jackson, oasis, RHCP, robbie williams, sting, U2.....nu neaparat in ordinea asta.....aici i-am numit pe cei de la care ascult mai mult de 5 melodii.......in rest, de la tiesto la metallica, de la justin timberlake la akon..:P etc......recunosc ca revelionu trecut m-am distrat de minune pe "barosanu no.1" si "iar am pus-o", spre rusinea mea
kalashnikov
5th November 2006, 10:07
Bine Bogdanbibi ca ai adus la actualitate acest thread
Deci actualizez - trupe preferate (sau solisti) : Cradle of Filth , Dimmu Borgir , Nirvana , Nightwish , System of a Down , Metallica , Negura Bunget , Anathema , Within Temptation , Lordi , Crematory , A.F.I. , Coal Chamber , Scorpions
- videoclip preferat : Crematory-Tears of Time
- album preferat : Cradle of Filth-Nymphetamine
- melodii preferate sunt prea multe , in general orice tip de rock ascult , mai ales necomercial , iar romanesc doar Negura Bunget
r0bb3n
6th November 2006, 09:04
Saptamana Trecuta Au Aparut 2 Albume F Asteptate..
The Game - Doctors Advocate
Akon - Konvicted
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.