View Full Version : Am nevoie de...Ma puteti ajuta?
MIREL6RADOI
10th May 2005, 23:37
Menirea acestui topic este acel de a ne ajuta intre noi,precum se face intr-o familie,nu?
Daca vreun user al acestui forum are nevoie de un program,carte,text,samd,sa posteze aici.Cel care va putea oferi sprijinul sau,sa trimita un pm urmand ca apoi sa trimita pe /ym/msn fisieru dorit.
Hai ca fac eu primul apel umanitar:)Are careva carti importante in format word?:)
Sunt curios ce succes va avea acest topic:)Sa vedem cat de "frati" suntem :innocent:
Noapte buna!
ps am in format word "Codul lui Da Vinci" Dan brown,tradus in limba lui Mutu.
Uomoragno
10th May 2005, 23:58
Carti in limba romana?? am eu cateva romane..in word..daca vrei.
steauaclub.tk
10th May 2005, 23:58
Eu am cateva mii de pagini de literatura(romana) pe un cd, cred ca sunt in pdf.
eu am referate la greu!!!!!daca vrea cineva......brothers and sisters
sm3naru
11th May 2005, 17:24
As vrea si eu un program in care sa pot face wallpapers.......are cineva?
steauaclub.tk
13th May 2005, 23:43
As vrea si eu un program in care sa pot face wallpapers.......are cineva?
Adica Adobe Photoshop?
#Alex
13th May 2005, 23:46
Sau poate un Corel Draw.
Dar parca mai nimerit e Adobe Photoshop.
valentin.ultras
14th May 2005, 01:00
Are careva coregrafia de la meciul cu dinamuistii....dar sa se vada bine?...amandoua dak le aveti plzz
aris-din-zalau
14th May 2005, 03:23
daca nu gasesc pe google sau pe e-referate apelez la tine, ms ca mi-ai spus ! :yes:
Kishcutia
14th May 2005, 16:10
puteti sa cititi carti pe calculator?
anamarya
14th May 2005, 16:19
daca nu cumva vrei carti tehnice, nu te pot ajuta....
p.s. Kish... eu nu pot... printez ce ma intereseaza si asa rezolv
Kishcutia
14th May 2005, 16:21
mi se pare ciudat sa citesti un roman(de exemplu) chiar si de pe foi...daca nu e carte eu nu cred c-as putea sa citesc!
anamarya
14th May 2005, 16:30
e ciudat, dar merge.....
sm3naru
14th May 2005, 16:35
Are careva coregrafia de la meciul cu dinamuistii....dar sa se vada bine?...amandoua dak le aveti plzz
Poftim........
ideea e urmatoarea. am tras pe calculator de pe video ceva. le-am salvat ca mpeg 2 (asta il comprima cel mai bine). insa 20 de minute de film au cam 700 de mega. cum fac eu sa comprim acest film ???
Uomoragno
14th May 2005, 16:50
ideea e urmatoarea. am tras pe calculator de pe video ceva. le-am salvat ca mpeg 2 (asta il comprima cel mai bine). insa 20 de minute de film au cam 700 de mega. cum fac eu sa comprim acest film ???
lol..ce bine le comprima..:))
sm3naru
14th May 2005, 17:37
Adica Adobe Photoshop?
Am cautat pe oDC da nu am gasit prog :((((((((
zidane
14th May 2005, 17:58
ma mir ca nu l-ai gasit, incearca pe mai multe hub-uri
sau cauta Corel Photo Draw, mi se pare ca si la ala poti face wallpapere (nu sunt sigur)
cautati adobe photoshop???intrati mai pe www.download.com .sper sa nu iau ban ca fac reclama.
lol..ce bine le comprima..:))
pai l-am pus prima oara sa le faca avi, si 60 de minute de film aveau 9.88 GB
Uomoragno
14th May 2005, 21:47
Adobe Photoshop este mai mult pentru pagini web , design..sa prelucrezi poze , sa iei capul cuiva dintr-o poza si sa il pui la altu din alta poza..are foarte multe efecte..tre doar sa descarci pluginuri..este super..nu stiu ce fel de wallpapere vrei u sa faci dar asta ti-am spus mai mult e pentru design..eu il folosesc de 10 ani de cand am inceput sa fac pagini web..
MIREL6RADOI
25th May 2005, 17:38
People,care ma poate ajuta cu ceva date despre kurzii din turcia,situatia Quebec ori situatia bascilor din Spania:) Am de facut o lucrare despre un conflict interetnic:D
pls pls
Dj_Smurf
25th May 2005, 18:08
Ia de pe Odc Encarta 2005 ;) o am eo si are datele pe care le doresti, dar ai de tradus , ca'i in engleza... Sigur sunt date despre situatilor Kurzilor:P din turcia , dar vezi ca encarta 2005 are 3GB:D :P
Dj_Smurf
25th May 2005, 18:10
A Kurds in Turkey
Kurdish Conflict in Turkey Turkish soldiers in southeastern Turkey engage in a military exercise against members of the Kurdistān Workers’ Party (PKK), a Kurdish rebel group. From 1984 to 1999 the PKK waged an armed struggle against the Turkish government in an attempt to establish an independent Kurdish homeland.Panos Pictures/Caroline Penn
Turkey put down Kurdish revolts in 1925 and 1945; the Turkish government also passed various laws forbidding the use of the Kurdish language and imposing other restrictions on manifestations of Kurdish nationalism. In the mid-1990s, however, the government lifted some of these restrictions, allowing, for example, the publication of materials in Kurdish. Although all Turkish Kurds possess full Turkish citizenship and millions of Kurds have assimilated into Turkish society, relations between Kurds and the Turkish government continue to be strained. In 1984 the Kurdistān Workers' Party (PKK), a Marxist group considered a terrorist organization by the Turkish government, launched an armed struggle against Turkey in an effort to secure an independent Kurdish homeland. The conflict intensified, and in March 1995 35,000 Turkish troops moved across the border into northern Iraq to prevent PKK rebels from mounting cross-border raids into Turkey. Turkey withdrew its troops six weeks later. Over the next few years Turkey periodically sent troops into Iraq for retaliatory attacks, each time withdrawing its troops afterwards. By mid-1999 at least 30,000 Kurdish rebels, Turkish troops, and civilians had been killed or left homeless as a result of the fighting since 1984.
In February 1999 Turkish commandos, assisted by U.S. intelligence agencies, captured PKK leader Abdullah Öcalan in Nairobi, Kenya. A Turkish court sentenced Öcalan to death for treason. Following the arrest the Turkish government hinted that it would consider reforming its policies toward Kurds in Turkey if the PKK would stop its armed struggle. In August 1999 the PKK announced that it would impose a unilateral ceasefire, withdraw its forces from Turkey, and transform itself from a guerrilla group into a political organization. In response to these moves, the Turkish government began to phase out emergency rule in southeastern Turkey. In February 2000 the PKK declared a formal halt to its uprising against the Turkish government, affirming that it would work for Kurdish rights within a democratic framework.
Microsoft ® Encarta ® Reference Library 2005. © 1993-2004 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Am luat doar despre Kurzii din turcia .. tradu si tu.. si mai baga cate cva.. ca e cam putin
r0bb3n
25th May 2005, 18:36
da as avea si o intrebare : Nu e vba de siteu asta da cum se face un thread:D . nu glumesc am uitat:)))))))))))) si vreau sa stiu please
uite aci!!!!intri la forums......alegi un subiect.......dai click pe el...iti apar mai multe theaduri...si o sa ai undeva jos sau sus new thead....ceva de genu!!!si dai acolo!!!!dar daca vrei sa faci un pool....dai numai la sectiunea pools!!!good luck........bye the way......forums e in stanga sus!!!!
MIREL6RADOI
26th May 2005, 09:55
@Dj_Smurf
Nu am odc...:( Da-mi pls link-ul.GRAZIE:)
valentin.ultras
26th May 2005, 10:20
Poftim........
Ms mult.....
i0nutz83
28th June 2005, 16:16
Are cineva de pe aici scooter-maria.mp3 pe tel sa`mi`o trimita shi mie MMS ? Las nr pe privat daca se ofera cineva ;)
4steaua
28th June 2005, 19:44
am eu,cum vrei, toata melodia sau refrenul???le am pe amandoua pe tel
dar sunt cam mari sa le primesti mms!!!maxim parca e 200 si ceva kb
4steaua
28th June 2005, 19:45
dar sunt cam mari sa le primesti mms!!!maxim parca e 200 si ceva kb
i0nutz83
30th June 2005, 14:58
doar refren :P
Menirea acestui topic este acel de a ne ajuta intre noi,precum se face intr-o familie,nu?
Daca vreun user al acestui forum are nevoie de un program,carte,text,samd,sa posteze aici.Cel care va putea oferi sprijinul sau,sa trimita un pm urmand ca apoi sa trimita pe /ym/msn fisieru dorit.
Hai ca fac eu primul apel umanitar:)Are careva carti importante in format word?:)
Sunt curios ce succes va avea acest topic:)Sa vedem cat de "frati" suntem :innocent:
Noapte buna!
ps am in format word "Codul lui Da Vinci" Dan brown,tradus in limba lui Mutu.
Daca te intereseaza pot sa fac rost de Dune, dar e in notepad ca sa poata fi citita si pe palm.
va rog datimi informatii despre acest jucator .nu stiu aproape nimik despre el
independe
7th July 2005, 16:50
a jucat pe la sfarsitul catorva meciuri, pe vremea lui piturca:)
a fost imprumutat si acum l-au adus inapoi :))
MEREL_STEUA
7th July 2005, 17:12
Nici eu nu stiu nimic de el!!! Joaca bine????
ANTIDINAMO
7th July 2005, 17:18
Orac este nepotul lui Orac de la dinamue .
este o extrema falsa care dribleaza bine in regim de viteza !
a jucat la Otelul si a jucat bine !
nepotul lui costel orac???
MIREL6RADOI
7th July 2005, 18:02
daby,take a break!m-ai "ucis" cu topicurile tale!
MR.KILLER.ULTRAS
7th July 2005, 22:06
nepotul lui costel orac???
da!!!!!!!!!!!!
Steaua_rap
7th July 2005, 23:35
A venit la STEAUA??? Poate o sa ziceti "da ce bah tu nu stii ce se inrtampla la ekipa ta de suflet", poi la asta am un raspuns: Am fost la munte 3 zile shi de aia nu am putut sa ascult stirile! ;), aja k pana la urma Orac a venit la STEAUA??
zidane
8th July 2005, 22:36
Orac este de mic copil junior la Steaua deci nu cred ca ar conta foarte mult ca e nepotul lui costel orac, si pana la urma nu cred ca ar fi probleme daca ar avea inmpatii dinamoviste atata timp cat si-ar face datoria fata de Steaua
Bobby_Ro
9th July 2005, 03:24
Orac este de mic copil junior la Steaua deci nu cred ca ar conta foarte mult ca e nepotul lui costel orac, si pana la urma nu cred ca ar fi probleme daca ar avea inmpatii dinamoviste atata timp cat si-ar face datoria fata de Steaua
Felicitari pentru mentalitatea pe care o ai ! Asa cred si eu ...
In momentul in care un jucator e la Steaua ... trebuie sa i se uite trecutul ... si trebuie sustinut ... insa daca nu are valoare de Steaua sau greseste fata de culorile ros-albastre cred ca trebuie sa isi faca valiza si sa ne lase ...
Orac a jucat foarte bine la Otelul sezonul care s-a incheiat si tocmai de aceea a revenit la Steaua ... pentru ca in conditiile in care nu juca bine la Otelul ar fi ramas acolo pentru inca un sezon !
#EffecT
9th July 2005, 10:57
E un jucator de viitor care poate juca atat extrema dreapta cat si varf! a jucat la otelul si la Fc caracal unde a facut o figura frumoasa sper sa se tina de treaba !
axentemihai
9th July 2005, 12:13
mai bobby te vad din galati dar esti cam penibil. Orac a fost in Galati acum 2 sau 3 ani. el vine acu de la Caracal sau asa ceva, in nici un caz de la Otelu. auzi tu cica a mai jucat shi bine
geoovy
9th July 2005, 17:22
are cineva imaginea (.jpg :)) in care este prezentata o harta a lumii, asa cum o vad americanii...este prezentata normal doar America, iar celelalte continente au diferite forme si denumiri...daca o are cineva, pls ataseaz-o aici
Lupino_1957
10th July 2005, 20:14
Orac a jucat la Otelul (putin dar binisor !), apoi a revenit la Steaua un an, dupa care Steaua l-a imprumutat la FC Caracal (Impreuna cu Alexandru Piturca). Este atacant, banda stanga, tehnica si viteza bunicele. Cam atat.
morpheus
11th July 2005, 09:28
Ce daca bunicasu a fost sau este dinamovist trecutu in urmaaaaaaaaaa!!! Ce Bratu care a fost pe la rapid nu s-a dus aku in groapa cu jucatori de divizia B a lu di**mo??
Thrylos
13th July 2005, 12:06
Bai fratilor pana la urma ce e Orac asta,extrema dreapta sau atacant banda stanga?Hotarati-va!Dar Enescu ala?Stiu ca e mijlocas,dar pe ce parte?Si ce fel de mijlocas e(extrema,la inchidere,inaintas)?
aris-din-zalau
17th July 2005, 23:40
Cine stie unde se gasesc in Bucuresti geamantane cu Steaua, am vazut ca la magazinul virtual s-au epuizat, eu merg vineri in Grecia si am nevoie de unul.
Tatal meu va merge poimaine in Bucuresti si as vrea sa stiu sa-i spun o sursa sigura unde sa gaseasca.La magazinul de langa Cismigiu sunt, stie careva ???
Va multzumesc anticipat !!!
aris-din-zalau
17th July 2005, 23:41
ca sa se evite confuziile, asa ceva as vrea... :wink:
#Alex
17th July 2005, 23:44
ca sa nu se evite confuziile
Cu siguranta NU o sa evitam confuzile. :offtopic:
aris-din-zalau
17th July 2005, 23:48
Cu siguranta NU o sa evitam confuzile. :offtopic:
ms de corectare ! :yes:
savi
17th July 2005, 23:48
ca sa nu se evite confuziile, asa ceva as vrea... :wink:
ai comis-o si se data asta :)
din cate tin eu minte parca totusi nu aveau genti ultima oara cand am fost pe-acolo (nu am intrebat, insa m-am uitat cam la toate articolele, sa vad pt ce sa pun bani la puschulitza :D ).
totusi daca tot vii in buc, poti incerca si acolo
stelist
17th July 2005, 23:52
Cine stie unde se gasesc in Bucuresti geamantane cu Steaua, am vazut ca la magazinul virtual s-au epuizat, eu merg vineri in Grecia si am nevoie de unul.
Tatal meu va merge poimaine in Bucuresti si as vrea sa stiu sa-i spun o sursa sigura unde sa gaseasca.La magazinul de langa Cismigiu sunt, stie careva ???
Va multzumesc anticipat !!!
-Magazinul de langa Cismigiu nu are legatura cu clubul.
-La magazinul oficial nu mai sunt pe stoc.
aris-din-zalau
17th July 2005, 23:53
-Magazinul de langa Cismigiu nu are legatura cu clubul.
-La magazinul oficial nu mai sunt pe stoc.
Stiam ca nu are legatura, insa pt. asta tot se vand produse cu Steaua si la acel magazin...
stelist
17th July 2005, 23:59
Acolo nu gasesti tot ce vezi tu pe magazinul virtual sau la mag. mobil...
Acolo gasesti produse confectionate de ei...
aris-din-zalau
18th July 2005, 00:04
Acolo nu gasesti tot ce vezi tu pe magazinul virtual sau la mag. mobil...
Acolo gasesti produse confectionate de ei...
Aha... intzeleg !!!
eu am fost acolo acu` 2-3 ani si-mi aduc aminte ca avea in fatza si in lateral sigla Stelei si 90% din magazin era numai cu produse marca Steaua, acuma e impartzit, exista si produse cu Steaua, dar si cu alte echipe, sper sa am noroc si sa se gaseasca acolo acel geamantan, pt. ca daca nu gasesc acolo, chiar nu stiu unde altundeva ash mai putea gasi, de vreme ce la magazinul virtual s-au epuizat deja... :-(
i0nutz83
18th July 2005, 00:26
Aha... intzeleg !!!
eu am fost acolo acu` 2-3 ani si-mi aduc aminte ca avea in fatza si in lateral sigla Stelei si 90% din magazin era numai cu produse marca Steaua, acuma e impartzit, exista si produse cu Steaua, dar si cu alte echipe, sper sa am noroc si sa se gaseasca acolo acel geamantan, pt. ca daca nu gasesc acolo, chiar nu stiu unde altundeva ash mai putea gasi, de vreme ce la magazinul virtual s-au epuizat deja... :-(
in Brezoianu n-ai cum sa gasesti.. Nu iti e clar? Dugheana aia nu are nici o legatura cu clubul.. Nimic din ce gasesti la magazinul mobil sau ce poti comanda pe net n`o sa gasesti acolo..
aris-din-zalau
18th July 2005, 00:54
in Brezoianu n-ai cum sa gasesti.. Nu iti e clar? Dugheana aia nu are nici o legatura cu clubul.. Nimic din ce gasesti la magazinul mobil sau ce poti comanda pe net n`o sa gasesti acolo..
alt loc unde as putea gasi, nu stii ?
#Alex
18th July 2005, 01:11
Caut un eBook .. John King - Football Factory
Thrylos
18th July 2005, 01:13
Bai aris sa vii sa ma vizitezi daca tot vii in grecia :-).Apropo unde te duci?Pe vreo insula?Santorini?Micono?
casuals
18th July 2005, 03:00
am eu un film cu numele asta,este cu incidente intre suporteri,spune-mi daca asta cauti
savi
18th July 2005, 10:23
am eu un film cu numele asta,este cu incidente intre suporteri,spune-mi daca asta cauti
super tare filmul. mi-a placut
Steaua_rap
18th July 2005, 11:13
IO am nevoie de adobe photo shop...mil puteti trimite shi mie pe yahoo....va prv shi facem skimba de iduri....plm...referate am cu caru, subiecte de la capacitate de anu trecu(de la fratemiu), mai am kestii.....
Steaua_rap
18th July 2005, 11:16
Numi spune k lai vazut shi tu?....suuuper, filmul ala lam vazut de 20 de ori.....stiu toate replicile pe de rost....totul se invarte in jurul suporterilor lui Chelsea.....filmul incepe cadn ei sunt la totenham aks shi ii prind pe aia intro crajam...shi dau cu lacrimogene shi ies unu cate unu shi iau batut de lea sunat apa in cap....in paralel...Tommy Johnson ala tot vede lucruri ciudate....visuri in care este avertizat sa se lasa de huliganism, sai spunem, shi gata k deja stric tot filmul...:P
aris-din-zalau
18th July 2005, 11:58
Bai aris sa vii sa ma vizitezi daca tot vii in grecia :-).Apropo unde te duci?Pe vreo insula?Santorini?Micono?
Nu !
Ma duc la Paralia Katerini...
Stii unde ii asta ???
i0nutz83
18th July 2005, 12:02
alt loc unde as putea gasi, nu stii ?
in Europa ;)
aris-din-zalau
18th July 2005, 12:07
in Europa ;)
in Europa, unde ???
adica exista geamantane cu Steaua de vanzare in alte tzari si nu exista in Romania, asa ceva e greu de crezut... :huh:
i0nutz83
18th July 2005, 12:10
in Europa, unde ???
adica exista geamantane cu Steaua de vanzare in alte tzari si nu exista in Romania, asa ceva e greu de crezut... :huh:
ma refeream la en-gros-ul ala de la marginea bucurestiului ;)
aris-din-zalau
18th July 2005, 12:14
ma refeream la en-gros-ul ala de la marginea bucurestiului ;)
Aaa.....
pey am o matusa care merge acolo destul de des, insa acuma cred ca si-a luat o scurta vacantza, iar eu am nevoie de geamantan pana vineri.
Am sa-i spun lui tati sa treaca si pe-acolo, vedem ce se rezolva...
i0nutz83
18th July 2005, 12:16
Aaa.....
pey am o matusa care merge acolo destul de des, insa acuma cred ca si-a luat o scurta vacantza, iar eu am nevoie de geamantan pana vineri.
Am sa-i spun lui tati sa treaca si pe-acolo, vedem ce se rezolva...
suna totusi la club, la marketing, si intreaba acolo.. e cel mai simplu..
aris-din-zalau
18th July 2005, 12:22
suna totusi la club, la marketing, si intreaba acolo.. e cel mai simplu..
pey la club la marketing s-au epuizat si in rest, cei de la club nu cred ca stiu daca sunt in centrul "Europa" sau la magazinul din Brezoianu... :nope:
i0nutz83
18th July 2005, 12:26
pey la club la marketing s-au epuizat si in rest, cei de la club nu cred ca stiu daca sunt in centrul "Europa" sau la magazinul din Brezoianu... :nope:
Era bine sa dai un telefon, totusi..
#Alex
18th July 2005, 12:39
Filmul este foarte misto ;), dar ceea ce cautam este cartea virtuala, in format PDF.
aris-din-zalau
18th July 2005, 12:43
Era bine sa dai un telefon, totusi..
k ms de sfat !
Am sa dau... :yes:
Steaua_rap
18th July 2005, 12:44
Omule, nai cumva ADobe Photoshop sa mil trimiti shi mie pe yahoo.....?
#Alex
18th July 2005, 13:07
Attachmentul maxim pe yahoo e de 10 Mb.
Photoshop 7 are 160Mb .. mai bine il iei de pe Dc++.
Steaua_rap
18th July 2005, 13:15
aaaaaa. da ms, am uitat de dc++....;) :shock:
The Pretender
19th July 2005, 02:27
Cine vrea cartii (in limba romana) in format pdf, rtf... de beletristica, romane, etc.........spuneti-mi si va servesc cu placere.
Ca sa va fac o idee din aproape 1Gb de cartii, uitatii cateva titlurii si autorii: 1984, Ferma animalelor, Codul lui Da'Vinci, o gramada de Asimov, Dune (toate volumele), cartii de Stephen King, Dostoievski,si multe altele..........
MIREL6RADOI
19th July 2005, 02:41
I do I do!Poti face o lista cu ce ai?pls pls...
Trimiti un pm,k?pls...:P
s0me1
24th July 2005, 17:48
Are cineva exact partea care se aude la noi la stadion ? M-am uitat si la celelalte thread-uri facute de altii si nu am gasit nimik. Mi-e cam lene sa dau mereu sa ascult melodia si sa dau si la secunda 56 cum e la mine. Plus ca nu e identica. La stadion se combina de acolo de la 56" cu finalul " ... thank you !"
Trebuie sa o aiba cineva :pray :
steauaclub.tk
24th July 2005, 17:59
Cred ca asa e facuta pt stadion. Se vede ca nu e tot cantecul, ci se difuzeaza mai mult refrenul.
s0me1
24th July 2005, 18:02
Cred ca asa e facuta pt stadion. Se vede ca nu e tot cantecul, ci se difuzeaza mai mult refrenul.
Pai e ceva de la secunda 56 si ceva de la sfarsit. Sa ne dea si noua ... nu cred ca sunt singurul care o vrea :roll:
steauaclub.tk
24th July 2005, 19:06
Nu poti sa o tai singur melodia? Si pui refrenul sa se repete si bagi un Thank you la sfarsit. http://e.deviantart.com/emoticons/j/jedi.gif
s0me1
24th July 2005, 19:14
Nu poti sa o tai singur melodia? Si pui refrenul sa se repete si bagi un Thank you la sfarsit. http://e.deviantart.com/emoticons/j/jedi.gif
As vrea dar nu stiu. Poate imi spui un program pls.
#Alex
24th July 2005, 19:15
Sound Forge.
=>N4P4sT4<=
24th July 2005, 22:48
Va salut pe toti stelisti!
As vrea si eu niste poze bune cu jucatori de la Steaua si cu jucatori ai generatiei de aur.
Va rog sa ma ajutati!
daby
24th July 2005, 23:14
daca vrei iti dau id meu de yahoo si iti trimit poze ca am 106mb doar poze cu STEAUA
dargo
24th July 2005, 23:17
vezi ca ai pe site arhiva foto si poti sa dai search dupa numele fiecarui jucator.
s0me1
25th July 2005, 00:17
Pot sa iti dau doar cateva care au si autograf. Din pacate aici nu pot sa le pun ca sunt prea mari si arhiva tre sa bag probabil cate 2 sau 3 ca e prea mare si arhiva :(
anghel iulia
25th July 2005, 10:25
cine vrea poze de la meciul Romania 94 - Brazilia 94 sa-mi spuna , am peste 150 .....faze din timpul meciului , echipele , jucatori.....
anamarya
25th July 2005, 10:43
Iulia, daca si cand poti..... vreau si eu.... please
4steaua
25th July 2005, 12:55
Sau Cu Wave Editor De La Nero!!!eu Asa Am Taiat Si Modificat Toate Melodiile, Mai Ales Pt Telefon
#EffecT
25th July 2005, 14:48
As avea si io cateva poze , bineinteles dak si u ai dori
eusunt
25th July 2005, 15:08
Iulia, daca si cand poti..... vreau si eu.... please
Nu vreau sa par interesant dar cea mai simpla modalitate de a avea sute de mega de poze cu steaua am un lick pentru totzi...
http://images.google.ro/images?q=Steaua+Bucuresti&hl=ro&btnG=Caut%C4%83+Imagini
adica dai cu www.google.com pe imagini si scrii Steaua Bucuresti or numele unui jucator de la Steaua.... este o tema frumoasa de casa pentru totzi ce iubesc Steaua...
anamarya
25th July 2005, 15:09
mercic.... de sugestie, dar pe aia am aplicat-o deja :blush: :blush:
eusunt
25th July 2005, 15:36
mercic.... de sugestie, dar pe aia am aplicat-o deja :blush: :blush:
Sa vizitezi paginile web ale celor care tzin cu Steaua si joaca hattrick... ca aia care dintre ei au pagini web au si poze interesante cu steaua..."
http://www.fcsteaua.org/
e ceva dragutz...
daby
2nd August 2005, 18:33
cum pot sa adaug imgini
steauaclub.tk
2nd August 2005, 22:29
cum pot sa adaug imgini
Sa adaugi imagini pe site sau sa apara direct in pagina forumului? Daca vrei pe site folosesti "Manage attachments" de mai jos. "Go advanced" mai intai :)
valentin.ultras
2nd August 2005, 22:54
Are cineva coregrafia(+mesaje) de la supercupa si aici ma refer in special la cea a Sudului.....va rog mult de tot dak puteti sa mi le dati si mie.....
s0me1
2nd August 2005, 23:02
Am aia cu marijuana si 2 bannere ... poate te intereseaza.
Eu le pun oricum aici.
#Alex
2nd August 2005, 23:26
Poze gasesti pe www.ultras.ro
OT: Siteul a fost actualizat si reorganizat.
s0me1
2nd August 2005, 23:36
Cum fac sa imi dispara acel "incepator" de sub nume si sa imi apara altceva ? Se poate sa scriu ce vreau ? Sau e in functie de posturi sau de timpul petrecut pe forum ?
claudinho
3rd August 2005, 00:04
Cum fac sa imi dispara acel "incepator" de sub nume si sa imi apara altceva ? Se poate sa scriu ce vreau ? Sau e in functie de posturi sau de timpul petrecut pe forum ?
La 300 de posturi o sa scrie sub numele tau "junior" in loc de "incepator". Hai ca nu mai ai mult pana acolo!
s0me1
3rd August 2005, 01:01
La 300 de posturi o sa scrie sub numele tau "junior" in loc de "incepator". Hai ca nu mai ai mult pana acolo!
Mie imi place a lui xxxy Intotdeauna superiori :D
#Alex
3rd August 2005, 01:08
Exista inainte o optiune la user cp prin care puteai schimba textul acela (banuiesc k il puteai schimba si in admin :lol: .. ).
Acum nu stiu daca mai este posibil. Da un pm unui moderator sau adminului si o sa afli.
#EffecT
8th August 2005, 11:55
Interesanta idee , sunteti tari , cer si io referate dar cand incepe scoala! :D
s0me1
9th August 2005, 02:06
Un mail de la eurosport stie cineva ? Am nevoie.
ciuboflo
10th August 2005, 13:54
Semnaturi pentru forum:
http://www.forumuri.myguide.ro/semnaturi-forum/index.php?semnatura=steaua
eusunt
10th August 2005, 13:58
Semnaturi pentru forum:
http://www.forumuri.myguide.ro/semnaturi-forum/index.php?semnatura=steaua
Nu prea am inteles ce e pe acolo dar cred ca am votat...
steauaclub.tk
10th August 2005, 14:04
Ei bine, pe acest forum este dezactivat codul HTML la semnatura, din cate observ, asa ce degeaba. :)
geoovy
11th August 2005, 10:47
vreau sa inscriptionez niste cd-uri cu filme in format vcd sa le pot vedea pe dvd...stie careva un program de transformat din avi in vcd, ca cu nero dureaza o grama de timp
si inca ceva...cum atasez subitrarea ca sa mi-o deschida dvd-ul?
Cristi
11th August 2005, 11:26
...stie careva un program de transformat din avi in vcd, ca cu nero dureaza o grama de timp
cu orice program dureaza f mult timp..........chiar si cu un comp. f pricopsit dureaza destul de mult..........eu am facut convertirea asta (ptr VCD trebuie sa-l convertesti in MPEG) cu tmpgenc iar ptr subtitrare (aici e ceva mai complicat) trebuie sa folosesti un alt program, nu face si convertirea si treaba cu subtitrarea in acelasi timp. te sfatuiesc sa intrii pe dc si sa intrebi acolo.................te lamuresc baietii imediat, sunt unii care fac asta de dimineata pana seara :yup:
MIREL6RADOI
16th August 2005, 23:19
Dl admin,va rog mai aduceti "sange proaspat" in trupa de moderatori....Aveti un moderator de toata jena aka zidane!Nu ar fi rau ca o fata sa fie moderator pe aici,as propune un nume "anamarya",asta ca sa nu fiti acuzati ca sunteti misogin.
Acest zidane crede ca prin faptul ca a devenit moderator pe acest forum,l-a tras de picior pe Dumnezeu...La topicul "poli timisoara vs STEAUA" mi-a sters un mesaj unde ziceam ca fanii lui poli aek sunt prezenti la mec de acasa,nu si cele din deplasare....ce motiv era sa mi-l stearga?
Rog pe onorabilul moderator zidane sa nu raspunda la acest mesaj.
s0me1
18th August 2005, 19:32
Pe kissfm se difuzeaza o melodia house destul de des in timpul zilei. Mie imi place mult dar nu o gasesc. Mi se pare ca seamana cu Faithless cel care vorbeste.
Stie cineva despre ce este vorba ?
Snakes
24th August 2005, 12:58
Caut de ceva timp subtitrari in romana pentru episoadele Twin Peaks ! Nu gasesc pe nicaieri, decat pentru episodele: Pilot, 1...8 ! Cine are sau imi poate spune unde pot gasi subtitrarile pentru episoadele 9...29 ???
Ii raman recunoscator pe viata ! :)
Multumesc mult !
Snakes
25th August 2005, 00:14
Nu ma poate ajuta nimeni... ?
daby
27th August 2005, 12:14
puteti sami dati niste sfaturi pt a cucerii o fata ? va implor!!!!!!!!!!!!
#Caddy
27th August 2005, 12:16
am trait sa o vad si pe asta :*(
ReyMysteryo
27th August 2005, 12:36
puteti sami dati niste sfaturi pt a cucerii o fata ? va implor!!!!!!!!!!!!
fii tu insuti daby ca sa o cuceresti ;)
daby
27th August 2005, 12:50
fii tu insuti daby ca sa o cuceresti ;)
am incercat asta dar nu ma baga in seama
#Caddy
27th August 2005, 13:05
vedeti ca e un thread matrimoniale :mrgreen: :*(
daby
31st August 2005, 17:32
va rog spunetimi cum pot sa scap de spyware :pray:
anamarya
31st August 2005, 17:35
vedeti ca e un thread matrimoniale :mrgreen: :*(
exact... e pe aici pe undeva un topic de matrimoniale... incearca acolo poate te ajuta careva, sau poate te inspira.....
Snakes
2nd September 2005, 12:03
Dai format ! (shi scapi de tot) :)
Gruppo Aparte
2nd September 2005, 12:14
Am codul lui da vinci in romana tata. :bere:
Cristi
2nd September 2005, 12:30
cauta ma un utilitar ca e plin pe net de asa ceva > google > search anti spyware si-ti alegi si tu de acolo ce crezi ca e mai bun...........eventual poti sa faci asta pe DC++
nicolita_16
2nd September 2005, 16:28
jimi acum stiu unde sa apelez:)la biologie ai?
daby
2nd September 2005, 22:13
va implor datimi niste sfaturi despre cum pot sa cuceresc o fata, URGENT.sunt nebun dupa ea.
fata:
nume : Alexandra
culoarea pielii : neagra
par saten
e inalta
ce sa mai , nam cuvinte sai pot descrie frumusetea
steauaclub.tk
2nd September 2005, 22:43
va implor datimi niste sfaturi despre cum pot sa cuceresc o fata, URGENT.sunt nebun dupa ea.
fata:
par saten
e inalta
Am ajuns sa citesc si mesaje d-astea. Aleluia! :pray:
Bebe
2nd September 2005, 22:57
fata:
par saten
e inalta
OMG !
La prima vedere am crezut ca am gresit site-ul.... :doh:
Ana712
2nd September 2005, 23:03
fata:
par saten
e inalta
Ce ti-e si cu dragostea asta... :doh:
Baga-te in vorba cu ea..lol
nicolita_16
2nd September 2005, 23:09
fata:
par saten
e inalta
Mah suntem de-o seama..dar eu in locul tau NU as cere sfatul tuturor..nu poti stii cum este o fata..adik...baga te in vb cu ea...incearca sa fii p placul ei...ooo dak este mai inalta k tine nu cred k merge...cat d inalt eji..cat d inalta e?
ReyMysteryo
2nd September 2005, 23:48
fata:
par saten
e inalta
nu mai visa... baga-te in vorba cu ea , daca te respinge , deschide o sticla de votca si imbata-te...si sa vezi cum iti trece si o uiti..lasa ca esti mic ..de ce vrei sa ai o povara pe capul tau de la varsta asta?..esti inca tanar.. :nope: :D
The Pretender
3rd September 2005, 00:25
Incearca cu SpyBot, este bun si gratis.
daby
3rd September 2005, 00:30
nu mai visa... baga-te in vorba cu ea , daca te respinge , deschide o sticla de votca si imbata-te...si sa vezi cum iti trece si o uiti..lasa ca esti mic ..de ce vrei sa ai o povara pe capul tau de la varsta asta?..esti inca tanar.. :nope: :D
am mai avut o prietena
ww
5th September 2005, 18:25
stie careva sau imi poate da careva informatii despre programe sau codecuri pt citirea mp4 filmuletze de pe un telefon mobil nec E228...
ReyMysteryo
5th September 2005, 18:30
stie careva sau imi poate da careva informatii despre programe sau codecuri pt citirea mp4 filmuletze de pe un telefon mobil nec E228...
da stiu eu...am si eu un motorola a835 , 3G ..si folosesc mpegableXlive pt a vizualiza si pt a converti din avi in mp4 xilosoft 3gp converter folosesc..
ReyMysteryo
5th September 2005, 18:31
am mai avut o prietena
si ce??... te crezi don juan ?
r0bb3n
6th September 2005, 01:12
am mai avut o prietena
Baila morena, baila morena
Perreo pa' los nenes, perreo pa' las nenas
Baila morena, baila morena
(Dale morena, vamonos afuegote!) :o) :o) super penala faza..exact ca in fazele de la desenele cu Bugs Bunny..cand arata un cui si o minge de baseball pe un semn di'nala:))
M-ai spart sa moara aia micii culoarea pielii neagra ... e africana.. hai gata cu ''the cheap'' mijto.. bafta la agatat femei
PentruCulori
6th September 2005, 11:24
dar pentru citirea fisierelor video 3qp -clipuri filmate cu sony ericsson?
daby
8th September 2005, 12:04
Name: Daniel ORAC
Date of birth: 06.04.1985
Place of birth: Galaţi
Height 172 cm
Weight 68 kg
Nationality: Romanian
Position: striker
'Career
First match in Divizia A: 07.12.2002 • Steaua Bucureşti - Oţelul Galaţi 1-0
1999-2000 Dunărea Galaţi 16B 1 0
2002-2003 Steaua Bucureşti 2A 6 0
2003-2004 Oţelul Galaţi 5A 10 1
2004-2005 FC Caracal B
'Matches
Divizia A 16 matches - 1 goal
Divizia B 1 match - 0 goals
ANTIDINAMO
8th September 2005, 12:27
ce mai aveti cu Orac ca este la Craiova in B ?!
daby
18th September 2005, 18:02
puteti sami spuneti de ce pe stadion nu se mai striga "Cine sare Armatra Ultra e e e e"
ReyMysteryo
18th September 2005, 18:49
dar pentru citirea fisierelor video 3qp -clipuri filmate cu sony ericsson?
3gp este acelasi lucru cu mp4 .. acelasi format... tu daca ai un fisier mp4 poti sa-l redenumesti tu manual .3gp si vezi... deci cu acelasi program se poate converti si vedea.. mpegablexlive
MIREL6RADOI
18th September 2005, 19:50
Are careva inventor autodesk?Mersi.
Cristi
22nd September 2005, 12:13
Are cineva (dispus sa-si sacrifice un mms:P) un background frumos cu Steaua ptr Nokia? Si scooter-maria................bucata aia din melodie care o auzim in Ghencea la goluri:P. Pls mult de tot............merg ambele cu un singur mms........daca nu aveti gratuite va trimit prin Western Union 0,2 para :naughty:
Saru' mana anticipat :drunk:
h1911
22nd September 2005, 12:17
Vezi pe site-ul de mai jos l-am facut special pentru al meu nokia 3650 se potriveste perfect pe ecran
Cristi
22nd September 2005, 12:25
Vezi pe site-ul de mai jos l-am facut special pentru al meu nokia 3650 se potriveste perfect pe ecran
ms frumos ptr ajutor, problema e ca nu am IR la computer ca poze si embleme am si io o gramada sa-mi fac unul cum vreau io. De asta rugam pe cineva sa-mi dea prin MMS
h1911
22nd September 2005, 12:47
Pai daca imi dai numarul de telefon ti-l trimit
Cristi
22nd September 2005, 13:04
0723.622.800
multumesc anticipat :drunk:
Bafta multa!
Cristi
22nd September 2005, 13:08
done...............ms frumos
cora20
23rd September 2005, 20:38
Cine poate sa-mi dea shi mie subiectele de la bac 2005?
dan_fuica
23rd September 2005, 21:38
nu te pot ajuta..nu stiu
ReyMysteryo
23rd September 2005, 21:42
cauta pe google... se gasesc..
Duckadam
23rd September 2005, 22:10
Subiectele de la bacalaureat din anii trecuti toate materiile la http://portal.edu.ro/index.php/articles/c52/?letter=A
Bafta la examene !
elyzutzawz
23rd September 2005, 22:48
stie cineva cum imi pot face un avatar ca cel pe care il am acum?adica, din mai multe imagini.am nevoie de un program?sorry,poate intrebarea e stupida.mersi oricum
ReyMysteryo
23rd September 2005, 22:52
stie cineva cum imi pot face un avatar ca cel pe care il am acum?adica, din mai multe imagini.am nevoie de un program?sorry,poate intrebarea e stupida.mersi oricum
Ulead GIF Animator... cu asta iti poti face.. bine exista mai multe programe..eu ti-am spus doar unu..
katutza
23rd September 2005, 23:24
sorry k va deranjez...am si eu nevoie de niste carti in lb romana...stiti cumva site-uri unde as putea citi...sau are cineva ratacite prin calculator?
#Alex
23rd September 2005, 23:26
Da niste titluri :) ...
katutza
23rd September 2005, 23:40
Costache Negruzzi :''Alexandru Lapusneanu"
I.L Caragiale :"In vreme de razboi"
Mihail Sadoveanu :"Zodia Cancerului"
Camil Petrescu:"Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi"
Hortensia Papadat Bengescu:"Concert de muzica de Bach"
George Calinescu:"Enigma Otiliei"
Marin Preda:"Morometii" vol 2
#Alex
23rd September 2005, 23:54
Am gasit George Calinescu:"Enigma Otiliei" si Camil Petrescu:"Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi". :)
cora20
25th September 2005, 23:09
Daca tot suntem la capitolul carti are cineva "Nunta in cer"-Mircea Eliade. Cat mai repede, eventual azi.
nicolita_16
25th September 2005, 23:12
eu am nevoie d tema la mate:|
savi
26th September 2005, 19:47
am si eu o mare intrebare: mai sunt in bucuresti magazine adidas in afara de cele din unirea, mall, plaza si magheru ??? si ce alte magazine mai sunt care au si produse adidas (gen intersport) ???
MilkyWay
28th September 2005, 15:31
Nu pot spune ca am nevoie de ceva...dar este cineva care are nevoie de cineva :D
Sa va lamuresc...este vorba de un pisic mic si amarat pe care l-am gasit si m-am chinuit sa ii dau sa pape putin laptic cu pipeta.
Ideea e ca eu nu am cum sa il tin pt ca nu prea ar fi de acord ai mei. Daca este vreunul din voi sau vreo cunostinta de-a vostra care iubeste pisicile si care ar vrea un pisic mic de care sa aiba grija...va rog sa imi spuneti cat mai curand posibil.
Deja ma gandesc ca probabil se va trezi cineva sa faca misto de acest post, tot ce pot sa spun e ca este cat se poate de serios si ii rog pe eventualii useri care poate vor gasi ceva amuzant sa se abtina.
Multumesc.
Vladimir
28th September 2005, 16:33
Eliza, ai incercat sa-l duci la un magazin care se ocupa de vanzari de animale?... Cred ca ar fi cea mai inteleapta decizie, asta daca nu gasesti pe cineva care sa-l adopte inainte :mrgreen:
MilkyWay
28th September 2005, 16:41
Eliza, ai incercat sa-l duci la un magazin care se ocupa de vanzari de animale?... Cred ca ar fi cea mai inteleapta decizie, asta daca nu gasesti pe cineva care sa-l adopte inainte :mrgreen:
E o idee asta dar nu prea o pot pune in aplicare, o sa iti zic intr-un pm de ce. Sper totusi sa il vrea cineva :(
s0me1
4th October 2005, 22:57
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care Marcel Iures este managerul unei echipe de fotbal din care fac parte niste vedete de la Real Madrid ?
#Caddy
4th October 2005, 22:59
Stie cineva cum se numeste filmul acela in care Marcel Iures este managerul unei echipe de fotbal din care fac parte niste vedete de la Real Madrid ?
se numeste GOAL :bere:
ReyMysteryo
4th October 2005, 23:58
se numeste GOAL :bere:
wow.. am auzit si eu de filmul asta aici in Italia..iese peste o saptamana, 2... nu stiam ca este si Marcel Iures in film..misto..o sa ma duc sa-l vad
KosmyN
5th October 2005, 04:11
Marcel Iures este managerul ekipei Newcastle United ,dar din cate stiu, vedetele Realului nu au mai participat, ci doar cativa jucatori de la Newcastle
ReyMysteryo
5th October 2005, 15:49
Marcel Iures este managerul ekipei Newcastle United ,dar din cate stiu, vedetele Realului nu au mai participat, ci doar cativa jucatori de la Newcastle
astia sunt cei care sunt in film :
Credited cast:
Kuno Becker .... Santiago Munez
Alessandro Nivola .... Gavin Harris
Marcel Iures .... Erik Dornhelm
Stephen Dillane .... Glen Foy
Anna Friel .... Roz Harmison
Kieran O'Brien .... Hughie McGowan
Sean Pertwee .... Barry Rankin
Cassandra Bell .... Christina
Greg Ellis .... Charlie the Newcastle Fan
rest of cast listed alphabetically:
Frances Barber .... Carol Harmison
David Beckham .... Himself
Miriam Colon .... Mercedes
Tracy Dali .... Cheerleader
Kieron Dyer .... Himself
Emma Field-Rayner .... Lorraine
Raul Gonzalez .... Himself
Jack Gustav .... Goalkeeper/Himself
Andy Hawthorne .... Immigration Official
Brian Johnson .... Himself
Rhydian Jones
Patrick Kluivert .... Himself
Kevin Knapman .... Jamie drew
Ernesto Leszek .... Latin American characters (the drunkard, the airport passenger, the immigrant, the football fan, the TV soap actor).
Gary Lewis .... Mal Braithwaite
Sammy Montero .... Stand -In Santiago Munez
Tony Plana .... Hernan Nunez
Peter Rnic .... Football Club Chairman
Lee Ross .... Bluto
Alan Shearer .... Himself
Ren Urano .... Chinese-chef
Alexander von Roon .... Val's husband
Ashley Walters .... Carl francis
Zinédine Zidane .... Himself
Xsi0
5th October 2005, 17:25
cine ma poate ajute cu un shell sau cu un bnc ?
nicolita_16
13th October 2005, 11:18
am nevoie rpd de un referat la istorie...urmarile revolutiei de la 1821 ajutati-ma va rog
star's child
13th October 2005, 11:21
ai cautat pe referate.ro?pe google, ceva...tre' sa gasesti...
Ciprian Bojan
13th October 2005, 11:27
am nevoie rpd de un referat la istorie...urmarile revolutiei de la 1821 ajutati-ma va rogClasa a VII-a? pai eu sunt prof de Istorie! Du-te la Biblioteca, si cauta manuale vechi de Istoria Romanilor, editate dupa 1990! SCRIE TOT!!! ;-)
star's child
13th October 2005, 11:31
pai eu sunt prof de Istorie!
esti prof de istorie??? ce tare!!! :)
si cum e?unde predai?
Ciprian Bojan
13th October 2005, 11:32
:pray: :blush: Cine vine la meci la Cluj? E pe 5 sau 6 noiembrie! N-am nici macar un fular ros- albastru!!! Dau o palinca buna de Ardeal!!! PE BUNE!!!
ioana20
13th October 2005, 12:19
:pray: :blush: Cine vine la meci la Cluj? E pe 5 sau 6 noiembrie! N-am nici macar un fular ros- albastru!!! Dau o palinca buna de Ardeal!!! PE BUNE!!!
Meciul va fi pe 6 noiembrie, cel mai probabil la ora 15.00; in legatura cu fularul, cred ca vei avea ocazia sa iti cumperi de la magazinul mobil, care va trece si prin Cluj in zilele alea.
ioana_steaua
13th October 2005, 12:38
eu am nevoie de nenorocita aia de agenda care nu se gaseste nicaieri...cineva de la marketing aude???
Snakes
18th October 2005, 23:01
Lume... va rog !
Are cineva titrari in romana la filmele documentare IMAX ???
Dak are cineva shi e dispus sa le imparta cu mine, poa` sa le trimita la Snakes_Steaua@yahoo.com !
Multumesc ! :)
:bere2:
s0me1
19th October 2005, 21:04
Maine la 12 gasesc magazinul la stadion ? Sau la ora meciului macar ? De preferat pe la 12 :D
Lume... va rog !
Are cineva titrari in romana la filmele documentare IMAX ???
Dak are cineva shi e dispus sa le imparta cu mine, poa` sa le trimita la Snakes_Steaua@yahoo.com !
Multumesc ! :)
:bere2:
Am gasit ceva titrari la documentare IMAX dar nu stiu daca sunt ce iti trebuie ... imi iei id-ul de yahoo si vb. acolo dak vrei.
Nu merge sa le trimit poate de la extensie ... asa imi zice ...
s0me1
20th October 2005, 11:35
Vreau coregrafia din meciul cu Villareal si ce scrie pe banner ( "Vitrina de trofee mai cere inca o cupa" sau ceva de genul asta parca era )
Are cineva ?
Ciprian Bojan
20th October 2005, 11:56
esti prof de istorie??? ce tare!!! :)
si cum e?unde predai?Predau in satul natal, Corund, jud. Satu Mare, iar pt. salariile de mizerie din tampitu asta de system muncesc cu fii taranilor (fara sensul rau al cuvantului) sa-i mai luminez. In rest n-am timp nici sa respir!
Ciprian Bojan
20th October 2005, 11:59
Meciul va fi pe 6 noiembrie, cel mai probabil la ora 15.00; in legatura cu fularul, cred ca vei avea ocazia sa iti cumperi de la magazinul mobil, care va trece si prin Cluj in zilele alea.Multam pt informatie!!! :notworthy
eusunt
20th October 2005, 12:21
[QUOTE=s0me1]Maine la 12 gasesc magazinul la stadion ? Sau la ora meciului macar ? De preferat pe la 12 :D
QUOTE]
Da in general magazinul se afla la poarta stadionului pana la ora meciului cu 2ore inainte de meci...apoi mai il baga si in incita stadionului pe platoul din spatele PN...dar nui sigura treaba...la poarta stadionului este sigur de pe la 10 dimineatza pana cu 2ore inaintea meciului....
s0me1
20th October 2005, 17:53
Magazinul era dar nu aveau fulare :furios:
Cristi
20th October 2005, 17:59
Magazinul era dar nu aveau fulare :furios:
apropo de magazin....................sa nu dea dreaq sa va duceti la ala de la cismigiu. Preturile sunt fix de 2 ori la majoritatea produselor. Am vrut sa cumpar 3 cani ieri si zic: cat face? 600.000 lei................cum dreaq 600 ma ca e 100.000 o cana.................bla bla bla nu ca e 200.................. si am iesit trantind usa. La fulare la fel: cel care la mag mobil si pe site e 150 la ei e 250-300. Daca comandati un fular pe site, platiti fularul, platiti transportul si tot ma mai raman bani de un brifcor.
s0me1
20th October 2005, 18:03
apropo de magazin....................sa nu dea dreaq sa va duceti la ala de la cismigiu. Preturile sunt fix de 2 ori la majoritatea produselor. Am vrut sa cumpar 3 cani ieri si zic: cat face? 600.000 lei................cum dreaq 600 ma ca e 100.000 o cana.................bla bla bla nu ca e 200.................. si am iesit trantind usa. La fulare la fel: cel care la mag mobil si pe site e 150 la ei e 250-300. Daca comandati un fular pe site, platiti fularul, platiti transportul si tot ma mai raman bani de un brifcor.
M-am gandit sa ma duc la cismigiu dar am ramas doar la punctul de gand. Asta e ... inainte de meci sa poti sa iei doar tricou e rusinos. Si erau multi care vroiau sa cumpere fulare.
eli.
20th October 2005, 19:12
am si eu nevoie de traducerea la filmul Goal! - 2005 care e super fain dar nu am titrarea :( ma poate ajuta cineva ? pls
revinho
20th October 2005, 19:30
"Act Venetian" Camil Petrescu ... are cineva?
Xsi0
21st October 2005, 12:50
eu o sa vin la meci am putea sa facem o intalnire cu cei de pe forum care vin la meci si dupa meci sa mergem la o bere. ce ziceti ?
s0me1
21st October 2005, 12:53
"Act Venetian" Camil Petrescu ... are cineva?
Aoleu ce procarie si eu am facut la scoala. Nu l-am gasit nici eu ... cand intrebam pe undeva de carte nu auzise nimeni nimik.
ladyhawk
21st October 2005, 13:47
la cluj? intalnire? unde? vin si eu..
#EffecT
22nd October 2005, 13:12
Deci va rog am o problema foarte important la scoala ..trebuie sa demonstrez ca opera literara "Nopti la Serampore" de Mircea Eliade e nuvela fantastica ma ajuta careva ??
#Alex
29th October 2005, 15:10
Am neaparata nevoie de "Principii de estetica"-George Calinescu ...
#Caddy
29th October 2005, 16:03
Un eseu despre Rolul senzatiilor si perceptilor in existenta umana (la psiholgie) sau ceva materiele...PRV pe Y!M sau PM . mersi
ioana_steaua
30th October 2005, 17:11
aoleu,ma ajuta careva sa aflu titlul in original al filmului"da,dar mai degraba ba"cu dean cain si denise richards???10x
h1911
30th October 2005, 17:13
I Do (But I Don't)
Selena
30th October 2005, 22:11
Ma ajuta si pe mine cineva cu o traducere din Latina in romana:-s?PM
Si cu un regulament pentru fotbal.
#Caddy
30th October 2005, 23:37
selena... incearca fifa.com
h1911
31st October 2005, 00:00
Avem nevoie de jucatori valorosi la echipa Steaua.Ne poate ajuta cineva?
Ana712
31st October 2005, 00:05
Avem nevoie de jucatori valorosi la echipa Steaua.Ne poate ajuta cineva?
nu iti convin jucatorii actuali?Gen Lovin,Oprita sau Dumitru care vrea nush ce salariu ca sa stearga banca de rezerve?
ingerash_negru
2nd November 2005, 17:22
:P
Daca are careva melodii de la OCs (Omul cu sobolani) ... poate dati si voi un pm... :bere2: thx
#Caddy
7th November 2005, 14:20
Are cineva un kit de Borland C++ sau C++ ? eu nu`l mai gasesc pe PC :(
superglue
8th November 2005, 17:40
am eu...dar nu stiu cum sa ti-l trimit ca momentan nu am net la camin
Johnny_radoi
8th November 2005, 18:08
am nevoie de o casa, o masina si ....cateva conturi in Elvetzia ....ma poate careva ajuta??? :))
lucian_iasi
8th November 2005, 18:25
As avea nevoie de un referat la chimie....importanta practica acizilor carboxilici...poate ma puteti ajuta...
stelist20
8th November 2005, 18:28
As avea nevoie de un referat la chimie...importanta practica a acizilor carboxilici...poate ma puteti ajuta...
h1911
8th November 2005, 18:31
As avea nevoie de un referat la chimie...importanta practica a acizilor carboxilici...poate ma puteti ajuta...
Ai gresit username-ul cand ai postat asa-i?:lol: la ce va trebuie frate mai multe?
MIREL6RADOI
12th November 2005, 14:08
Cine are de vanzare "Enciclopedia Blackwell"?!Ati vazut aceasta enciclopedie prin vreo librarie?Daca o gasiti,va rog sa o achizitionati,urmand a va restitui contravaloarea cartii.Pentu necunoscatori,aceasta enciclopedie cuprinde nume de ganditori politici Platon,Aristotel+ doctrine,ideologii politice,etc,etc.
Enciclopedia este editata de Humanitas.
Mersi.
cora20
12th November 2005, 19:53
Si eu as avea nevoie de kitul de la Borland C++ si mai ales de la FoxPro. Daca aveti va rog sa ma ajutati. :bere2:
Johnny_radoi
13th November 2005, 11:32
as avea nevoie de un key de la Fifa06, daca ma ajuta careva?
j.c.
13th November 2005, 11:39
Am nevoie de cd-uri sau dvd-uri cu lectii de golf.Are cineva ?
savi
13th November 2005, 12:45
as avea nevoie de un key de la Fifa06, daca ma ajuta careva?
4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
none_elf_ear
13th November 2005, 13:00
Pentru cine doreste carti in format electronic, am un mare numar in format .pdf sau Word. Va rog sa imi scrieti un mesaj privat sau un mail, ceva asemanator, si sa imi spuneti ce anume ati dori :)
Cat despre mine, eu caut cu inversunare inregistrari video pe suport CD/DVD ale meciurilor Stelei din sezonul asta, sau macar poze din aceste partide. Ma poate ajuta cineva?
#Alex
13th November 2005, 13:05
Vreau si eu niste poze cu stadionul Ullevaal de la meciul de baraj Norvegia-Cehia .. cine are da un pm .. ms
Johnny_radoi
13th November 2005, 17:36
4788-7MA4-C2MF-GXEF-QDXQ
10x man ;)
dan_fuica
13th November 2005, 17:41
Niste fotografii din meurile Stelei si cu galeria as vrea si eu,daca are cineva.
nicolita_16
13th November 2005, 20:11
Am nevoie de ajutor.....mi-am pierdut parola(probabil mi-a schimbat-o cineva)si acum nu mai pot sa intru pe idu meu de messenger..Are cineva un program de spart parole??
Snakes
13th November 2005, 20:18
Am nevoie de ajutor.....mi-am pierdut parola(probabil mi-a schimbat-o cineva)si acum nu mai pot sa intru pe idu meu de messenger..Are cineva un program de spart parole??
Ma indoiesc ca exista asa ceva... care chiar sa mearga !
nicolita_16
13th November 2005, 20:21
Exista...parca am si avut candva..insa acum nu mai am dc++...cred ca imi fac alt id:(...cat o sa am de muncaa:(((((((((((((
Snakes
13th November 2005, 20:31
Exista...parca am si avut candva..insa acum nu mai am dc++...cred ca imi fac alt id:(...cat o sa am de muncaa:(((((((((((((
Shi l-ai testat ? Ai reusit sa "spargi" vreo parola ?
ReyMysteryo
13th November 2005, 21:39
Shi l-ai testat ? Ai reusit sa "spargi" vreo parola ?
tu chiar il crezi pe pustan?? cum sa sparga vreo parola.. un pogram pt spart parole este brute force si se lucreaza cu el din dos.. dupa ce ca pt o parola tre sa astepti cateva zile, tre sa cunosci si un limbaj.. nimic nu este usor.. ma indoiesc sa fi spart vreo parola.. alt program nu exista.. numai brute force.. dar daca exista, nu functioneaza nici unu..
nicolita_16
13th November 2005, 21:43
Da....am avut si nu functiona.Oricum..daca dai search pe DC++ la programe de spart parole gaseste sute....acum nu mai am DC si m-am gandit ca are vreunu un program....Oricum..acum vreo 2 luni avea un coleg de-al meu un program de spart parole si mergea...asa ca nu cred ca este singurul brute force;)
Snakes
13th November 2005, 21:44
tu chiar il crezi pe pustan?? cum sa sparga vreo parola.. un pogram pt spart parole este brute force si se lucreaza cu el din dos.. dupa ce ca pt o parola tre sa astepti cateva zile, tre sa cunosci si un limbaj.. nimic nu este usor.. ma indoiesc sa fi spart vreo parola.. alt program nu exista.. numai brute force.. dar daca exista, nu functioneaza nici unu..
Pai tocmai d-asta l-am intrebat (chiar dak stiam raspunsul dinainte)... Sunt o groaza de programe d-astea pe net... care cick iti afla parola de la mail... de la messenger... shi alte conturi... Numai aberatii ! :)
ReyMysteryo
13th November 2005, 23:17
Da....am avut si nu functiona.Oricum..daca dai search pe DC++ la programe de spart parole gaseste sute....
nu este adevarat.. nu exista sute.. sute din alea sun falsuri.. pe DC ++ se pun sharuri.. asa si eu fac un text in notepad, il salvez ca : "spart parole pt yahoo" si gata jocul e facut...il sharuiez pe dc++ si poate se gaseste vreun fraier sa-l descarce... in acel text scriu : trimite un mail la find_pass@yahoo.com(care este un cont facut de mine) si pe urma scriu : pe prima linie in mesajul pe care il trimiti, tre sa scrii mailul tau, pe a doua linie sa scrii parola ta(numai pt verificare..nu se intampla nimic) iar pe a 3-a linie sa scrii adresa de mail a carui parola vrei sa afli....gata.. asta este doar un exemplu..tu avand doar 12 ani..crezi tot felul de prostii..iti spun doar sa stai atent.. nu te juca cu hackul ca nu este un joc.. numai hackerii adevarati pot afla parole..nu exista programe commerciale pt a afla parolele..intelegi acum sau tot ma conrtazici?? Brute force este unicul program scos de catre hackeri.. unicul program comercial..
s0me1
13th November 2005, 23:46
Ma duceam la ICI ( probabil stiti ce e aia :D ) la cursuri de html si la o lectie intreaba un pusti " O sa putem sparge site-uri ? O sa putem fi hackeri ? " dar foarte serios. Cam asa ceva si cu Nicolita_16 al nostru de 12 ani :lol:
cora20
14th November 2005, 00:01
Mare lucru, iti faci alt cont si gata ai rezolvat problema. Ii mai treci pe toti in lista inca odata, sau aveai si tu( ca Aris in telefonul pierdut) un ID al unei persoane importante, de care nu mai poti face rost :naughty: E mult mai simplu decat sa spargi paroale. :P
nicolita_16
14th November 2005, 01:41
Da..dar sa bagi vreo 100 de id-uri e o munca....nu eji amuzant some1....si nu-s nicolita al vostru :baby:
steauaclub.tk
14th November 2005, 10:40
Vreau sa va anunt ca acest forum nu este creat pentru warez sau crack sau orice ilegalitati mai vreti. Daca cineva pune o intrebare si voi stiti raspunsul, contactati-l pe respectivul printr-un mesaj privat.
Snakes
20th November 2005, 23:07
Tocmai mi-am downloadat NFS Most Wanted ! :naughty:
Dar am o problema... cred... :)
Nu am serialul ! Il are cineva ? Dak da, mi-l poate da shi mie? :D Multumesc !
Tot aici, propun sa se discute despre jocul asta, despre care am auzit numai lucruri bune ! :)
s0me1
20th November 2005, 23:09
Yy4u-p4sd-tqha-w3sy-xqwc
Snakes
20th November 2005, 23:16
Yy4u-p4sd-tqha-w3sy-xqwc
Oh... Genial ! Merge! :D
Multumesc mult !
Sper sa nu apara alta problema... ;)
Snakes
22nd November 2005, 04:46
Pentru cine joaca NFS Most Wanted... Cine ma lamureste shi pe mine ??? :pray:
Ce inseamna chestia aia pe care am incercuit-o eu mai jos ? :)
Multumesc !
http://img453.imageshack.us/img453/9131/13em.jpg http://img453.imageshack.us/img453/651/25ok.jpg
cora20
27th November 2005, 18:16
Pentru cei care au dat atestat la engleza : Am si eu nevoie de niste idei (titluri de teme) pentru atestatul la engleza legate de cultura si civilizatia englezilor sau americanilor.
Ionut_stelistu
28th November 2005, 13:19
Daca stie cineva cum se fac paginile web ma poate ajuta?
As vrea sa imi fac una...si nu stiu cum :neutral:
#Caddy
28th November 2005, 13:25
Incearca:
1.limbaje pt editare
-HTML si Java Script
-pHp & MySQRL
2.programe
-programe pt pagini web (in care pui direct obiectele,numai stai sa scrii in HTML)
-Microsoft Frontpage
Ionut_stelistu
28th November 2005, 17:27
Incearca:
1.limbaje pt editare
-HTML si Java Script
-pHp & MySQRL
2.programe
-programe pt pagini web (in care pui direct obiectele,numai stai sa scrii in HTML)
-Microsoft Frontpage
Multumesc frumos!!!voi incerca
daby
1st December 2005, 20:40
cine stie niste situri cu theme pentru desktop ...pls :pray:
s0me1
2nd December 2005, 19:47
Am inregistrat ceva de la meci in format *.wav insa nu merge sa le ascult. Da o eroare ca nu se gaseste codec sau ceva de genul asta. Cine stie ce trebuie sa fac ca sa mearga ?
MilkyWay
3rd December 2005, 02:09
Cauta pe net GSpot. Este un program care iti spune de ce codec ai nevoie pt un anumit fisier video/fisier audio. Dupa ce verifici cu ala ce codec iti lipseste, mai ramane sa cauti tot pe net codecul respectiv si sa il instalezi.
adriancostin83
3rd December 2005, 04:50
vreau si eu clipul cu Ronaldinio va rog ca lam pierdut ala cu cele 4 bari!Apropo am vazut pe cineva care il pot ajuta dar nu stiu adresa lui.A mea e adriancostin83@yahoo.com :rolleyes:
apophis_redblue
3rd December 2005, 09:05
Are cineva referate de psihologie - anul I ? Ca ma omoara nevasta-mea daca nu-i fac rost ...
aris-din-zalau
17th December 2005, 21:40
Imi spunetzi va rog daca are cineva skin de Winamp cu Steaua si daca are mi-l poate trimite ???
Multzumesc anticipat !!!
savi
18th December 2005, 11:39
Imi spunetzi va rog daca are cineva skin de Winamp cu Steaua si daca are mi-l poate trimite ???
Multzumesc anticipat !!!
eu il am p-asta
aris-din-zalau
18th December 2005, 11:44
eu il am p-asta
ms mult Savi !
da` cum il instalez ??? :mrgreen:
cogdao
18th December 2005, 15:33
Ii dai save la winamp skins
Dupa aia intri pe winamp si schimbi skinul
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.