PDA

View Full Version : Problema jucătorilor Stelei

mariandanutciulei
19th April 2009, 20:53
Jucătorii Stelei stau foarte prost din punct vedere moral, cauza ar fi starea de tensiune ce se află în jurul echipei creată de o mare parte din, aşa-zişi suporteri(o să spun puţin mai încolo ce înseamnă pentru mine a fi suporter adevărat), dar şi de cei de la alte cluburi; altă cauză ar fi teama antrenorului de a nu fi schimbat(aceasta este o "modă" la noi, nu se are răbdare), nimeni nu înţelege că...cu un antrenor trebuie să ai răbdare şi să îi oferi linişte la echipă, antrenorul nu trebuie să fie tratat ca pe un angajat şi doar atât, ci între antrenor, jucători şi conducere trebuie să existe o relaţie de prietenie...nu trebuie să existe divergenţe între părţi...totul ar trebui să se rezolve pe cale amiabilă, prin vorbă directă, a reprezentantului galeriei sau a altor suporteri, cu oficialii clubului.Eu, ca absolvent de psihologie şi suporter al Stelei,aş fi dispus să îi ajut din punct de vedere moaral pe jucători...nu cer nimic pentru asta, pentru că mă doare să văd Steaua în situaţia din prezent.
După mine un adevărat suporter ăşi susţine echipa şi în cele mai grele momente, niciodată nu îşi "huiduie" echipa favorită, face tot posibilul ca să existe linişte la echipă; deci galeria Stelei care scandează împotriva d-lui Lăcătuş este formată din falşi suporteri...şi cu asta am încheiat. Pe data viitoare.
Vă rog să îmi răspundeţi.

e-mail: mariandanutciulei@yahoo.com

m.dionis
19th April 2009, 21:33
Eu, ca absolvent de psihologie şi suporter al Stelei, aş fi dispus să îi ajut din punct de vedere moaral pe jucători...
[...]
După mine un adevărat suporter ăşi susţine echipa şi în cele mai grele momente

Hmmm, sa zicem ca e doar o eroare de keyboard.

O buna tema de studiu de specialitate ar fi psihologia utilizatorilor nou-veniti, care stiu ei care e problema si au dorinta de a isi face cunoscuta proaspata descoperire si celorlalti utilizatori, evident ignoranti. Sa nu mai amintim si de eficienta indiscutabila a ajutorului oferit verbal pe un forum. Nu are un nume oficial, dar ar putea sa i se spuna sindromul primelor postari.

colonelu Voiculescu
19th April 2009, 22:46
cauza ar fi starea de tensiune ce se află în jurul echipei creată de o mare parte din, aşa-zişi suporteri(o să spun puţin mai încolo ce înseamnă pentru mine a fi suporter adevărat), dar şi de cei de la alte cluburi;

Discutabil . Cu suporterii adversarilor nu avem ce face . Ai nostri jucatori trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca nu toti sunt suporterii Stelei si ca vor fi huiduti de fanii altor echipe.
In ceea ce priveste suporterii proprii , pina acuma nu prea au fost admonestati jucatorii , doar cei din conducerea administrativa (****** + ********* ) . Sigur sunt si exceptii precum Lovin care e in gura tribunei cam de cand a venit de la Bacau .
Sa inteleg ca jucatorii nostri sunt demoralizati pentru ca fanii echipei il injura p ****** ?

altă cauză ar fi teama antrenorului de a nu fi schimbat(aceasta este o "modă" la noi, nu se are răbdare), nimeni nu înţelege că...cu un antrenor trebuie să ai răbdare şi să îi oferi linişte la echipă, antrenorul nu trebuie să fie tratat ca pe un angajat şi doar atât, ci între antrenor, jucători şi conducere trebuie să existe o relaţie de prietenie

Lacatus e la Steaua de 1 ani si jumate . Rezultatele echipei au fost din ce in ce mai proaste , ca si jocul prestat . Lui Lacatus ar trebui sa-i fie frica de demitere pe buna dreptate

deci galeria Stelei care scandează împotriva d-lui Lăcătuş este formată din falşi suporteri...şi cu asta am încheiat. Pe data viitoare.

Impotriva lui Lacatus scandarile au fost izolate . Mai mult pe forum i s-a cerut demisia de catre

Fara sa neg ca la nivelul echipei e un blocaj psihic , cred ca motivele pentru caderea echipei din ultimii 2 ani sunt reprezentate de modul haotic in care gestioneaza oierul clubul , precum si de aducerea unui antrenor mediocru , incapabil sa gestioneze o echipa cu pretentii la titlu

m.dionis
20th April 2009, 11:41
Fara sa neg ca la nivelul echipei e un blocaj psihic , cred ca motivele pentru caderea echipei din ultimii 2 ani sunt reprezentate de modul haotic in care gestioneaza oierul clubul , precum si de aducerea unui antrenor mediocru , incapabil sa gestioneze o echipa cu pretentii la titlu

Hehe: odata cu identificarea problemei (blocajul psihic, cf. noului nostru coleg de forum) putem purcede la rezolvarea ei, ceea ce inseamna ca potential vom avea o echipa care poate pierde meci dupa meci insa ramane cu un moral beton.
:imported_icon_naugh

Dumitrescu.Daniel
25th April 2009, 12:14
La finalul meciului cu CFR, Gigi ****** a indicat motivul pentru care Steaua nu a reuşit să învingă: pregătirea fizică precară făcută în iarnă.

„Echipa are valoare, dar trebuie să o mai ţină şi picioarele! Cred că nu s-a făcut bine pregătirea fizică în iarnă”, a spus finanţatorul Stelei, după care a dezvăluit că şi jucătorii s-au plâns de metodele lui Mihai Teja şi Horia Codorean: „Mi-au spus că nu se simt bine pe teren, că nu ştiu ce le cauzează la pregătirea fizică şi aşa mai departe. Le-am tăiat‑o din start şi le-am spus că dacă nu le convine, atunci să se ducă la Steaua II”, a povestit ******. De altfel, scandalul mocnea de mai multă vreme în Ghencea, Mihai Teja fiind aproape de a demisiona tocmai din această cauză în săptămâna premergătoare meciului.

„Pedrazzini e antrenor de juniori”

Fostul preparator fizic din era Dorinel Munteanu, Yüksel Yesilova, spune că situaţia de acum nu este o noutate. „Îmi pare foarte rău de situaţia actuală, nu vreau să scrieţi că mă bucur de răul Stelei, dar adevărul e că eu am observat că lucrurile nu sunt chiar în regulă de când am venit la echipă. Nu este vina lui Lăcătuş, ce poate să facă el dacă are în staff un antrenor de juniori (n.r. - Pedrazzini) şi nişte preparatori fizici care folosesc metode de pregătire de acum zece ani?”, a spus Yüksel, care a vorbit şi despre ce s-a întâmplat cât timp a fost şi el la echipă: „Eu am fost şcolit la Ajax şi peste tot pe unde am fost făceam teste fizice în fiecare lună, pentru a vedea nivelul echipei. Trebuie să ştii dacă lucrezi aerob, anaerob sau numai tactic. Când eu făceam aceste teste, ceilalţi colegi din staff (n.r. - Pedrazzini şi Teja) se uitau la mine ca la extratereştri”.

Erau probleme şi pe vremea lui Olăroiu

În primăvara lui 2007, Gigi ****** şi MM Stoica l-au dat afară, într-o situaţie similară cu cea de acum, pe preparatorul fizic italian Ferdinando Hippoliti, găsit vinovat pentru desele accidentări ale jucătorilor, dar şi de faptul că echipa practica un joc mult prea lent pentru cerinţele fotbalului modern. „Sunt dezgustat! Eu eram la stadion de la 9 dimineaţa şi plecam la 8 seara, în fiecare zi. Nu cred că ştia cineva mai bine ca mine starea jucătorilor. A venit cineva să mă întrebe ceva? Nu, niciodată. Au venit acum şi m-au dat afară fără să mă anunţe”, spunea la vremea respectivă italianul, care a lucrat în România la Sportul, Poli Timişoara şi Steaua.

"Noi, când am venit la Steaua, le-am cerut lui Pedrazzini şi Teja ultimele rezultate ale unui test fizic. Mi‑au spus că au făcut un astfel de test în urmă cu un an şi jumătate. La ce să ne mai folosească acele rezultate?", Yüksel Yesilova, fost preparator fizic Steaua

"Nu este adevărat ce a spus Yüksel. Orice antrenor face astfel de teste după o strategie, dar şi în funcţie de cerinţele echipei la un moment dat. Cel mai bun test pentru noi este randamentul fotbaliştilor din timpul jocului", Mihai Teja, antrenor secund Steaua. ... Prosport.

N-am gasit alt loc mai potrivit.

Krysty91
25th April 2009, 21:25
E clar: fara departament de scouting, preparatori fizici de 2 lei si antrenori de kkt