PDA

View Full Version : Filme

Pages : [1] 2 3 4 5

zidane
2nd May 2005, 23:52
As dori sa discutam pe acest thread despre filme in general.
Care dintre acestea v-au placut, ce filme recomandati, etc.

steauaclub.tk
3rd May 2005, 00:07
Filmele mele preferate: Forrest Gump, Omul din Luna, Truman show si altele...

#Alex
3rd May 2005, 00:09
Pentru cei ce inca n-au aflat de acest link:

www.imdb.com

Uomoragno
3rd May 2005, 00:26
Ultimul film vazut : Sahara ..frumos dar nu pot spune f frumos..penultimul film National Treasure..asta chiar mi-a placut..dar cele mai frumoase filme pe care le-am vazut si inca le mai vad , sunt cele cu Bud Spencer si Terence Hill...super filme..voua va plac astea??

steauaclub.tk
3rd May 2005, 00:33
Taica-miu e cel mai mare fan al lui Bud Spencer :) Cred ca le-a vazut pe toate.

Uomoragno
3rd May 2005, 00:38
:P .si eu le-am vazut aproape pe toate dar as da orice sa le mai vad inca o data..oricum aici in italia e un program care da in fiecare saptamana cate un film cu Bud Spencer si Terence Hill..si mereu ma uit..poa sa fie si Champions la tv pe alt program , eu ma uit la filmul cu Bud.

#Alex
3rd May 2005, 00:39
Filmul care mi-a placut cel mai mult a fost Equilibrium. In general imi plac filmele de acest tip iar acesta este, dupa parerea mea, cel mai bun.

zidane
3rd May 2005, 00:45
eu am vazut o comedie misto A night at the Roxbury, m-am uitat de vreo 5 ori la filmul ala

unu`
3rd May 2005, 00:45
imi plac mult comediile cu negri dar mi`au placut si filmele astea doua "Dawn of the dead" si "The day after Tomorrow"
PS. care`mi zice si mie cu ce e bud spencer ala
baftã

KosmyN
3rd May 2005, 05:43
Bud Spencer e Piedone....

jimi
3rd May 2005, 08:20
mie imi plc filmele cu van diesel.triple x,fast and fourios,2fast 2 fourios,ceva de genu.da mai imi plac si astea de groaza.cum ar fi bones x(cu snoop dog,e ceva..),wrong turn etc

caddy89
3rd May 2005, 10:04
ce parere aveti de filmul SAW ?? e thriller spre horror,eu nici nu banuiam ca ala e criminalu,ala care ii baga in camera dupa ce ii mardea si apoi mureau pe acolo,nu toti!

nUCLEo
3rd May 2005, 10:41
V-as recomanda filmele frantuzesti. Si cele veci, si cele mai noi. Mi-au placut in mod deosebit Le transporteur si toate Taxi-urile.

chris_t
3rd May 2005, 10:54
Ultimele filme bune vazute: the butterfly effect, mindhunters, suspect zero.
"Cele mai" filme : The Godfather, Forrest Gump, Inchisoarea Ingerilor

zidane
3rd May 2005, 14:59
ce parere aveti de filmul SAW ?? e thriller spre horror,eu nici nu banuiam ca ala e criminalu,ala care ii baga in camera dupa ce ii mardea si apoi mureau pe acolo,nu toti!
este un fim care te sustine in suspans pe toata durata acestuia
mie mi-a placut foarte mult si Ultimul Samurai

Uomoragno
3rd May 2005, 15:43
Bud Spencer e Piedone....

Piedone = picior mare ..adica ca e gras.. asta e porecla lui....au fost multe filme cu el cu Piedone dar a facut multe altele..astea cu Piedone au fost cam primele lui filme...mie mi-au placut cele mai mult celelalte filme mai noi..in care nu era Piedone..lol :)

Uomoragno
3rd May 2005, 15:44
V-as recomanda filmele frantuzesti. Si cele veci, si cele mai noi. Mi-au placut in mod deosebit Le transporteur si toate Taxi-urile.

Mie imi plac cele cu Louis De Funes..Jandarmii..au fost beton..

anamarya
3rd May 2005, 15:54
filme.... hmmm... care mi-au placut cel mai mult.... bine sunt cateva cam siropoase si nu dau nume ca o sa radeti, dar mi-a placut enorm Shogun si LOTR, Rambo si Rocky (la vremea lor..... aveam vreo 10 ani asa imi explic chestia) si in general cele cu teme istorice

r0bb3n
3rd May 2005, 20:06
filme... uitati'va la - Calcium Kid- e de anu trecut da personal mi'a placut .. sau - Wrongfully accused- cu Leslie Nielson

Juventu$
3rd May 2005, 20:09
Triple X / Constantine[cu diavolii :))]/ Scary Movie toate partzile mi-au placut ! Van Wilder/ in special comediile..

Juventu$
3rd May 2005, 20:10
PS:si actiune[karate] cu Jet Li am jucat si eu cu el pe acolo :)) i-am carat sticla cu apa :P

zidane
3rd May 2005, 20:13
calcium kid este un film destul de interesant, oricum englezii fac niste filme de calitate

Celtic
3rd May 2005, 21:03
Pot spune ca am vazut ceva filme pana acum, cele mai multe proaste, o parte mediocre, si putine bune sau foarte bune. Cele din ultima categorie sunt cele pe care le-as nota de la 8 in sus si care cred ca nu ar trebui ratate de nici un cinefil.

Intr-o ordine absolut aleatorie, acestea ar fi:
-The Godfather (toata seria)
-The Shawshank Redemption
-American Beauty
-La vita e bella
-Forrest Gump
-The Green Mile
-Shrek (ambele parti )
-Gladiator
-Amores perros
-Rain Man
-Scarface
-Trainspotting
-Taxi Driver
-Fight Club
-Goodfellas
-Pulp Fiction
-Schindler's List
In mod sigur sunt mai multe pe care ori le-am uitat ori nu le-am vazut.

Swoosh_89
3rd May 2005, 21:44
Mie-mi plac foarte mult filmele de razboi,ca de exemplu:Windtalkers,Behind Enemy Lines,Saving Private Ryan etc.

KosmyN
4th May 2005, 05:16
Eu o sa va sokez. Mie imi plac filmele......BUNE !!!

Duckadam
4th May 2005, 12:03
Mie imi plac mult filmele romanesti..mai ales cele vechi. Cele mai tari !

aris-din-zalau
4th May 2005, 12:09
Mie imi plac filmele: Home alone toate 3(ca pe 4 inca nu l-am vazut :D), Forrest Gump, Spiderman(ambele 2), Lantzul amintirilor(Yadoon ki baraat) si imi plac filmele romantice: Love story, Strada Hanovra, Bodyguard si inca o gramada, dar nu le pot enumera ca mi-ar lua prea mult…

anamarya
4th May 2005, 12:17
Kosmyn... chiar ca ne-ai uimit..... :blush: :blush: crdeam ca-ti plac filmele "ne-bune" :roll: :roll:

Gruppo Aparte
4th May 2005, 13:55
Cel mai bun film ar fi "Plecarea lui MM" dar sa fie trilogie:D

zidane
4th May 2005, 13:57
cred ca glumesti
MM este unul cel mai bun presedinte la ora actuala din Romania

Gruppo Aparte
4th May 2005, 13:58
Sau "Legendele STELEI" insa nu cred ca or sa scoata filmul asta deoarece televiziunea care l-ar transmite ar face maxim de audienta. Cred ca doar postul acasa ar mai supravietui cu telenovelele "dinamo campionana europei " sau cainii rosii -stapanii lumii hehehehehehehe.

anamarya
4th May 2005, 14:04
alea ar fi pt Irealitatea TV, sau pt un festival SF......

sm3naru
4th May 2005, 14:28
Constantine e cel mai marfa film pe care l-am vazut in ultimul timp......super marfa........dar mi-a placut si Hitch(marfa si ala).uitati-va la amandoua:D

savi
4th May 2005, 15:21
hmmm sa incep:
hitch
100 girls
van wilder
seria american pie
seria scary movie
ocean's 11 si 12
LOTR
not another teen movie
heartbreakers
roadtrip, boattrip(parca asa era), eurotrip
godfather
the ring 1 (2 nu e asa de inspaimantator)
resident evil 1 & 2
kill bill
i robot
taxi 1,2,3 + taxi-versiunea americana
blow
alfie
ray
be cool -dragut da ma asteptam la mai mult, avand in vedere ce distributie are
the hot chick
sororoty boys
green mile
meet the parent & meet the fockers
SAW
fight club
pirates of the carabiean
phone booth
the butterfy efect
the terminal
under suspicion
goodfellas
desperados & once upon of time in mexico
Ali G
national treasure
friday 13
friday & next friday
constantine
king arthur
troia
fast and furious 1 & 2
bikerboys
alexander
seria blade
national security

si ma mai gandesc

zidane
4th May 2005, 15:24
le-am vazut pe toate
mie nu mi-a prea placut be cool, m-am plictisit in timp ce ma uitam

KosmyN
4th May 2005, 15:52
Stau si ma gandesc la filmele enumerate de savi si realizez ca am vazut ceva filme pana acum :mrgreen:

savi
4th May 2005, 16:07
si astea sunt doar cela care mi-au placut f mult si de care mi-am adus aminte. mai am ceva, insa trebuie sa mi le reamintesc. sunt un cinefil convins ( macar o data la 2 seri vad un film nou-am net klumea si-mi permit sale iau :D )
be cool intr-adevar a fost cam plictisitor. distribuitia a fost excelenta, ideea minunata, insa a plictist. cu un scenarist mai bun, putea iesi ceva "mare"

Cristi
4th May 2005, 16:25
taxi ala american e un gunoi. o copie ordinara. daca la taxi alea frantuzesti am ras non-stop cat a durat filmul la ala american abia daca am zambit de cateva ori.

KosmyN
4th May 2005, 16:25
Ai dreptate, si la mine e cam la fel. Daca nu vad cel putin 3 filme pe saptamana, park nu ma simt bine

savi
4th May 2005, 16:26
continuare:
am uitat filmul meu preferat: Swordfish - distributie, idee, scenariu, regizare perfecte
in aceeasi tema cu swordfish, da cu 50 de sutimi mai jos: the good thief
Toata seria South Park (9 sezoane si 1 film) - ceva mai tare decat south park nu pot gasi
ICE AGE - zuper
shrek 1 & 2 (la doi ma asteptam la mai mult)
Monster inc.
garfield
honey
triple x ( la doi nu ma bag ca nu l-am vazut inca )
miss congineality (cred ca asa se scrie. 1, ca doi la fel nu l-am vazut)
american beauty
tomb rider
a beautiful mind
Leon
gone in sixty seconds
hannibal
tacerea mieilor
mindhunters
saving private ryan
underworld
what women want
the girl next door
white chicks
galadiatorul
bad boys 1 & 2
around the world in 80 days
never die alone
sleepover
final destination 1 & 2
half baked
how high
adrenalin
hotel rwanda
ladykillers - am auzit ca ar fi bun
Pacificatorul - idem
stuck on you
cellular
after the sunset
closer - e aiurea

va urma

savi
4th May 2005, 16:27
taxi ala american e un gunoi. o copie ordinara. daca la taxi alea frantuzesti am ras non-stop cat a durat filmul la ala american abia daca am zambit de cateva ori.
mai era o parodie. intr-adevar ca nu se compara cu cele frantuzesti, dar zic ca e un film care nu trebuie ratat

Cristi
4th May 2005, 16:30
Eu prefer filmele eroice, istorice (Troia, Alexander, King Arthur) si tot ce e cu De Niro si Travolta. Astia actori nu putzoii astia tinerei care isi arata mai mult alunitzele si muschii decat actoria din ei.
De Niro merita o statuie sa se vada de pe luna

Cristi
4th May 2005, 16:32
mai era o parodie. intr-adevar ca nu se compara cu cele frantuzesti, dar zic ca e un film care nu trebuie ratat
lasa frate ca am mai vazut parodii si dintre toate asta e cea mai varza vazuta vreodata. si distributia+scenariu=zero
Parerea mea

ZIZOU
4th May 2005, 16:34
Mie imi plac filmele de actiune si comedie ex.Baieti rai 2 cu Martin Lawrance si
Will Smith,Ora de varf 1 si 2 ,cu Jackie Chan si Cris Tucker.

anamarya
4th May 2005, 16:36
ma vad in necesitatea de a posta doar pt a-ti da dreptate....

si mai aveam o idee: hai sa zicem si ce filme nu ne-au placut

Kishcutia
4th May 2005, 17:12
hai sa zicem si ce filme nu ne-au placut
lady killers :D cel mai aiurea film pe care l-am vazut!

lauda
4th May 2005, 17:30
U-turn (Sean Penn, Jennifer Lopez) in regia lui Oliver Stone e filmul meu favorit. Dar orice film de Tarantino e bun. LOTR, Troia sau The Day After Tomorrow merita vazute daca va plac scenele monumentale.
Pentru cei carora le place sa rada, le recomand serialul South Park (www.awesomo.net).

alyna_stelista
4th May 2005, 18:14
Cel mai mult mi-a placut The Day After Tomorrow....super-film! Comedii mi-au placut Just Married si How to Lose a Guy in 10 Days.
A vazut careva The Birds? Am auzit ca are un efect psihologic teribil, ca e kind of infricosator....

anamarya
4th May 2005, 18:20
e cam strange.... dar super misto dc nu te sperii usor

The Pretender
14th May 2005, 01:22
Ordinea nu este semnificativa:
Gattaca (superb)
City of Gods(Brazilia)
Watterworld
Pisica Alba, Pisica Neagra
Filantropica
Love, actually
Fight Club
Amelie
Pianistul
Reqviem for a dream
Inteligenta Artificiala
American Beauty
Saving private Ryan
Inchisoarea ingerilor
Gladiatorul
Phone Booth
Tacerea Mieilor
Seinfield
K-pax
451 Fahrenheit Francois Truffaut
2001-A space odyssey
Morometii
Meet Joe Black
The Truman Show
Forest Gump
The Butterfly Effect
Lista lui Schindler
Intalnire de gradul 3
Cube
Cercul poetilor disparuti
21 de grame
Terminator II
Avocatul diavolului
Formidabilul
Isus din Nazareth
Stand By Me
Cel mai iubit dintre pamintenii
The sixth Sense
Seven
Filmele lui Hitchcok
Comediile frantuzesti
................................si lista continua.

P.S.urasc filmele cu Steven Seagal.

aris-din-zalau
14th May 2005, 03:20
ma vad in necesitatea de a posta doar pt a-ti da dreptate....

si mai aveam o idee: hai sa zicem si ce filme nu ne-au placut
pey eu nu m-am uitat la filme care nu mi-au placut
cand am vazut la un film ca nu-mi place cum incepe nici nu m-am uitat la el... :D

chris_t
16th May 2005, 20:35
Adaug la ce am zis mai inainte:"Carlito's Way". Senzational. Cum de altfel e si Pacino, in orice rol.

Si, sa nu uit: Misery, IT, Thinner, Rose Red, Children Of The Corn, Shining, Carrie, Christine, Secret Window, The Dark Half, Dreamcatcher, Firestarter, The Green Mile, Hearts In Atlantis, Storm Of The Century. Despre The Shawshank Redemption cred ca am mai zis:) Oricum, STEPHEN KING RULLLZ!!!

independe
16th May 2005, 20:46
pearl harbour, save the private ryan, philadelphia, forrest gump, fight club, legendele toamnei, 7 ani in tibet, triple X 1 si 2(apropo 2 e super tare), alexander, american pie1,2,3, the fast and the furious, 2fast2furious......
ceva de genul asta..

Vladimir
16th May 2005, 20:54
Preferatele mele:

A Beautiful Mind
American History X
10 Things I Hate About You
American Beauty
Amelie
Bridget Jones 1 si 2
The Butterfly Effect
Black Cat, White Cat
Carolina
Dead Poets Society
Cruel Intentions 1 (restu is cam varza)
National Treasure
Final Destination 1 si 2
Helen Of Troy
Rose Red
The Grudge
50 First Dates
Goodbye Lenin
Interview With A Vampire
City Of Angels
Children Of Dune
Lucia Y El Sexo
Levity
Dogma
Honey
LOTR
Laws Of Attraction
Le Grand Bleu
Oceans 11 si 12
Man On Fire
Godfather (toate)
Point Break
Reqviem For A Dream
Stealing Beauty
The Prince And Me
The God Thief
Underworld
L.A. Confidential
Wimbledon
White Oleander
Transamerican Killer
Love Actually
How To Lose A Guy In 10 Days

si mai sunt o gramada.... da nu-mi vin toate in cap acum.

PS: Caut un film.. il aveam pe cd da nu mai gasesc Cd-u si nu mai stiu titlul ca sa-l caut. Ideea filmului era despre cel mai norocos om din lume... e un tip care supravietuieste unui accident (de avion cred)... si este recrutat de un asa zis impresar care ii aranjaza tot felul de jocuri de noroc... in fine... Cea mai mare provocare e sa joci ruleta ruseasca cu un rus care detine titlul de campion mondial si de cel mai norocos om din lume.... in fine... e mult de povestit... daca stie cineva cum se numeste filmul... Help me pls!!! THX.

bicolor
16th May 2005, 21:03
good will hunting, salvati soldatul ryan, ten things i hate about you, da mai departe! (super film), talentatul domn ripley, patriotul (si in general toate filmele cu mel gibson), pretty women, pearl harbor, philadelphia, scarface (al pacino e genial), instinct, o minte sclipitoare; nici filmele cu bruce willis nu imi displac

geoovy
16th May 2005, 21:31
se pare ca dorinta ti s-a indeplinit....doar in 12 zile :D

geoovy
16th May 2005, 21:41
Forest Gump, Saving Private Ryan, Meet Joe Black, Scent of a Woman, Gladiator, Godfather, Swordfish, Pretty Woman, Philadelphia, Interview With A Vampire.
nu spun ca nu mi-au placut si altele, dar astea chiar merita revazute de n ori.
actorii preferati: Robert de Niro, Mel Gibson, Al Pacino, Tom Hanks, John Travolta Bruce Willis si cred ca mai sunt vreo 2 :)

jimi
29th May 2005, 20:46
am vazut star wars 3....revenge of the sith...da nu e cine stie ce....pacat de luke ca devine dark vader!!!

kyyra
29th May 2005, 20:47
am vazut star wars 3....revenge of the sith...da nu e cine stie ce....pacat de luke ca devine dark vader!!!
vrei sa spui anakin...luke abia s-a nascut in star wars 3:P

jimi
29th May 2005, 20:48
cum o fi...nu prea mia placut...da asa e...scuzoaiele mele....

Jackass
30th May 2005, 16:30
star wars e cel mai genial film posibil! mie personal mi-a placut partea 3 :pimp: !!!
si stapanul inelelor e bun rau! :romania2:

anamarya
30th May 2005, 17:15
intrebare: chiar e asa super partea a 3-a? ca n-am apucat s-o vad

Vladimir
30th May 2005, 17:43
Va recomand un film .... Intacto. E interesanta ideea. Good Luck!!!

@anamarya: LOTR e fain... partea a 2-a e cea mai misto. 3 se termina prea aiurea... plus ca e finalu ala... luuuuung.

Jackass
30th May 2005, 23:29
intrebare: chiar e asa super partea a 3-a? ca n-am apucat s-o vad

mie personal mi-a placut!!! ;) oricum daca te-ai uitat la celelalte parti tre sa fazi partea 3!!!
io ii dau nota 10... :cool:

jimi
31st May 2005, 00:02
nu prea sunt un mare fan al star warsului.....

Jackass
31st May 2005, 00:04
nu prea sunt un mare fan al star warsului.....

da care e filmul tau preferat?

jimi
31st May 2005, 00:11
mie imi plc filmele cu van diesel.triple x,fast and fourios,2fast 2 fourios,ceva de genu.da mai imi plac si astea de groaza.cum ar fi bones x(cu snoop dog,e ceva..),wrong turn etc
vezi vezi!!!!!astea-s...si se mai adauga:the grudge(e foarte de groaza....imi era frica sa merg singur prin casa noaptea...abia mi--a trecut....

#Caddy
31st May 2005, 00:18
care ati vazut Triple X 2 sau The Grudge?!
pareri...

Jackass
31st May 2005, 00:18
:bere2: la 14 ani te-nteleg!!! da nu-s nici alea filme rele!
doar la the grudge am ras ca la comedia anului!!! :yup: ce e asa infricosator??

Jackass
31st May 2005, 00:21
cadddy xxx 2 e misto!! dar xxx 1 mi-a placut mai mult sincer!!!
la the grudge vezimai sus!!
si tu ce parere ai de star wars ( filmul meu preferat)??

p.s. voi ati vazut filmul american history x?????? un film super misto

bigrabbyt
31st May 2005, 00:38
ala da film american history x,de celelalte (triple x 1,2 si the grudge)slabe de tot parerea mea

jimi
31st May 2005, 08:23
triple x1 e mai misto ca e cu vin diesel.......al 2-lea.....nu prea.....da merge
si the grudge am mai zis........

#Caddy
31st May 2005, 11:27
in triple x 1 e vin diesel nuj parerea mea ca e joaca mai bine decat Ice Cube din Triple X 2

just_anna
31st May 2005, 14:52
Saving Private Ryan, Meet Joe Black, The Grudge, Saw ....mmm si am vazut zilele trecute un film chiar misto nu stiu dk la mai vazut cineva...sau poate nu lam vazut scris "THe Notebook" ar mai fi multe...de insirat..da...

pinky
31st May 2005, 14:57
the others cel mai tare film in opinia mea mai ales vazut pe dvd surround!grrrrrrrrr creepy!apoi the grudge,the ring,vanilla sky si poltergeist

4steaua
31st May 2005, 15:09
Matrix1 Si 2, The Butterfly Effect Si The Ring 1, Super Tari, Ce Mai!si Pearl Harbour, Si Mai Noul Constantine!
Si Sa Nu Uit Top Gun, Inca Imi Mai Place

4steaua
31st May 2005, 15:10
Dap, Super Tare The Others

anamaria
31st May 2005, 15:15
Sunt adepta filmelor de genul Nasul si Clanul Soprano (serial, da' merge). Pantelimonul si-a lasat amprenta asupra mea... :-D

pinky
31st May 2005, 15:15
si mie mia plakut enorm lam vazut d vreo 4 ori da orican dlas revedea !e mega imi place conceptul merita!

zidane
31st May 2005, 15:19
nu sunt un fan al filmelor de groaza dar daca este unul bun ma uit la el
acuma caut sa vad cu e the grudge :yup:

savi
31st May 2005, 15:23
mah eu ma cam uit la fimle de groaza, ca sa rad la ele mai mult (cu prietena, ea se sperie si sare in bratele mele :D ) dar the grudge m-a cam speriat putin. e un film de groaza reusit
cat despre LOTR ca am vazut ca se discuta e super tare. o capodopera

r0bb3n
31st May 2005, 15:29
Filme marfa sunt alea chinezesti ( asiatice) , in special comediile , am ras cu lacrimi la Kung fu hustle si Shaolin Soccer , dar marfa a fost si Formula 51 , l'am vazut dupa finala Ucl ... si in film e vorba si de lierpool .. oricum de belea

anamarya
31st May 2005, 15:33
Va recomand un film .... Intacto. E interesanta ideea. Good Luck!!!

@anamarya: LOTR e fain... partea a 2-a e cea mai misto. 3 se termina prea aiurea... plus ca e finalu ala... luuuuung.

LOTR il am tot pe cd-uri.,..... ziceam de partea 3-a din Star War

Vladimir
31st May 2005, 16:24
@ana ... sorry n-am fost eu atent.
@zidane .. The grudge e destul de fain... din pacate nu prea mai sunt idei originale ptr. filme de groaza.

Va mai recomand inca 2 filme. Sah la rege si Oldboy ... le-am vazut ieri la TIFF (Festivalul Intrenational de Film Transilvania)... si au primit in proportie de 90% calificativul excelent. Enjoy!!

anamarya
31st May 2005, 18:16
mercic de recomandare

Jackass
1st June 2005, 21:54
mah eu ma cam uit la fimle de groaza, ca sa rad la ele mai mult (cu prietena, ea se sperie si sare in bratele mele :D ) dar the grudge m-a cam speriat putin. e un film de groaza reusit
cat despre LOTR ca am vazut ca se discuta e super tare. o capodopera

savi daaaaaa exact asa-i frumos sa se sperie gagika lana tine!! io unul nu am mai ras de mult ca la the grudge!!! the ring mi-a placut mai mult... :D

jimi
1st June 2005, 23:06
in triple x 1 e vin diesel nuj parerea mea ca e joaca mai bine decat Ice Cube din Triple X 2
pai cred ca vin e preferatu meu.....

jimi
1st June 2005, 23:08
singura chestie nu mi-a placut la the grudge a fost faza aia de final.....cu mortaciunea aia care facea....nuj...ciudata...parca ii trosneau oasele...sau parca vomita...nuj cum....da e ....naspa

bigrabbyt
2nd June 2005, 02:56
Filme marfa sunt alea chinezesti ( asiatice) , in special comediile , am ras cu lacrimi la Kung fu hustle si Shaolin Soccer , dar marfa a fost si Formula 51 , l'am vazut dupa finala Ucl ... si in film e vorba si de lierpool .. oricum de belea
bun film formula 51 l-am vzt anu trecut ,un film bun este Four Feathers mi-a placut mult

savi
4th June 2005, 10:42
am vazut ieri un film de stul de intersant (sau poate doar distractiv, nu stiu cum sa-i zic. decideti voi)
the football factory
ideea generala e cum se bat suporterii englezi intre ei. filmul nu are nici o leg cu fotbalul, ci doar cu bataile intre fani, cum se organizeaza. accentul este pus pe rivalitatea dintre chelsea si millwall. este destul de dragut, mai ales daca esti fan care te duci la scandaluri (nu-i cazul meu :) )

cr(:)s_tina13
4th June 2005, 21:23
cel mai bolnav film....este saw.....trust me

kyyra
4th June 2005, 21:24
the saw n-a fost catusi d putin sadik..mai dgraba interesant..si...a avut un final neasteptat:P

savi
5th June 2005, 00:59
da, mi-a placut. destul de sadic si de nesteptat. presimteam eu ca-i ceva cu ala acolo. e de vazut

d3vilgirl
5th June 2005, 01:01
clar ... SAW un film extraordinar... e un pic sadic... ca la ce metode avea ala cica de "vindecare"... da oricum... foarte mishto shi merita vazut...

#Caddy
5th June 2005, 01:28
clar ... SAW un film extraordinar... e un pic sadic... ca la ce metode avea ala cica de "vindecare"... da oricum... foarte mishto shi merita vazut...
exact elena..saw un film extraordinare..excelent gandit filmul nu cred ca nimeni nu s`a gandit nimeni cine e criminalu..excelent FELICITARI PRODUCATORILOR?
ce parere ai despre the grudge?

d3vilgirl
5th June 2005, 01:30
the grudge? dragutz film... cam copiat ce-i drept dupa the ring... destul de mishto efectele... dar parca prea tras de par... nush... ma ashteptam la mai mult dupa ce am vazut reclama... ashtept partea a doua... poate o sa-mi placa mai mult...

#Caddy
5th June 2005, 01:32
da the ring e prea misto...destul de reusit..ambele parti sunt marfa..dap faza cu aia care a murit seamana cu aia din the ring care a cazut in fantana..:))marfa,orikm destul de reusit..dar imi place sf..knd aia sarah michelle se trezeste in spate cu aia care a murit..YOKO ruulz..knd ii lipsea maxilaru:))

MilkyWay
5th June 2005, 02:33
Matrix1 Si 2, The Butterfly Effect Si The Ring 1, Super Tari, Ce Mai!si Pearl Harbour, Si Mai Noul Constantine!
Si Sa Nu Uit Top Gun, Inca Imi Mai Place

Intr-adevar "The Butterfly Effect" e un film super marfa, iar din aceeasi categorie (nu stiu care e mai frumos decat celalalt) e si "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind". Aaaaa...niste filme vechiute si pe care probabil le stie toata lumea dar care sunt printre preferatele mele: "Pretty Woman" si "Dirty Dancing". :d

#Caddy
5th June 2005, 02:58
Intr-adevar "The Butterfly Effect" e un film super marfa, iar din aceeasi categorie (nu stiu care e mai frumos decat celalalt) e si "The Eternal Sunshine of the Spotless Mind". Aaaaa...niste filme vechiute si pe care probabil le stie toata lumea dar care sunt printre preferatele mele: "Pretty Woman" si "Dirty Dancing". :d
am vzt si eu the butterfly efect..prea multe planuri ..amestecate..prea multe istorii,ameteala dar mijto film

d3vilgirl
5th June 2005, 03:02
:)) lol caddy... tocmai pt ca sunt prea multe planuri e super tare filmu... a trebuit sa-l vad de 2 ori ca sa prind ideea... numai ca prima oara eram cam "high" :D dar oricum.. super ideea... shi efecte shi tot...

MilkyWay
5th June 2005, 03:31
Hm....cred mai degraba ca "The Eternal Sunshine of The Spotless Mind" e nevoie sa fie vazut de mai multe ori (mai ales ca incepe cu sfarsitul si la inceput nu te prinzi :P ). Tocmai d-asta sunt super marfa ambele filme... tre sa te si chinui un pic sa intelegi ce se petrece. :-)

d3vilgirl
5th June 2005, 04:17
Hm....cred mai degraba ca "The Eternal Sunshine of The Spotless Mind" e nevoie sa fie vazut de mai multe ori (mai ales ca incepe cu sfarsitul si la inceput nu te prinzi :P ). Tocmai d-asta sunt super marfa ambele filme... tre sa te si chinui un pic sa intelegi ce se petrece. :-)

pe asta inca nu l-am vazut... dar am sa fac tot posibilul sa fac rost de el...

#Caddy
5th June 2005, 11:12
:)) lol caddy... tocmai pt ca sunt prea multe planuri e super tare filmu... a trebuit sa-l vad de 2 ori ca sa prind ideea... numai ca prima oara eram cam "high" :D dar oricum.. super ideea... shi efecte shi tot...
pai da si eu ce zic...mi`a placut filmu cred ca l`am vazut de 3 ori ca sa`l inteleg mai ales ca incepe cu sfarsitul apoi se rasuceste in mai multe planuri..orikm MERITA VAZUT! :coffee:
ps1.Hai sa fim "High" ... (dak stii piesa)
ps.iau filmu ala aqm de pe dc++ daca il vrei mi`l ceri

savi
5th June 2005, 11:18
bah , eu unul nu prea l-am "prins" in intregime. dar mi-e lene sa ma mai uit o data la el. nu prea am inteles nici sfarsitul de la fight club, cand se sinucide ala, insa el nu moare, moare doar celalta personalitate. destul de complex filmul, insa nu am inteles asta

jimi
5th June 2005, 11:39
imi plac filme deastea.....da e psihologic????? :smile: ca imi plac deastea

#Caddy
5th June 2005, 11:47
imi plac filme deastea.....da e psihologic????? :smile: ca imi plac deastea
da jimi asa este..

MilkyWay
5th June 2005, 11:56
Daca va intereseaza mai multe detalii despre filmul ala va pot face un mic rezumat dar imi trebuie mai intai acordul vostru fiindca sunt persoane carora daca le povestesti ceva din el le strici placerea de a il mai vedea...surpriza aia...oricum eu va recomand sa il vedeti, sunt sigura ca o sa va placa.

@jimi daca iti plac psihologicele o sa iti placa si asta clar :-)

d3vilgirl
5th June 2005, 16:15
nu lasa... nu ne povesti... ca vrem sa vedem noi :D

#Caddy
5th June 2005, 16:25
exact..n vreau sa stiu din inainte ca asa a facut un coleg..la The Grudge si ma enerva

5th June 2005, 16:50
sa fac o mica sugestie de film.....The convent...pt cei carora le plac filmele d groaza...
eu nu am putut sa ma uit la mai mult d 20 d minute din film...e spooky.....k sa nu mai zic......k intr-o faza esentiala mi-a cazut o kestie p birou shi m-am speriat......
anyway...dak l-a vaz cineva sa-mi zica shi mie cum i s-a parut...dak nu...poate il vedeti :p

zidane
5th June 2005, 17:07
Ma ia lasa-ti putin filmele de groaza si spuneti pe aici niste comedii ca am chef sa vad si nu prea mai stiu, ca le-am vazut pe maj.:-)

ReyMysteryo
5th June 2005, 17:09
comedia Are We There Yet cu Ice Cube..l-ai vazut? Kung Fusion(Shaolin Soccer 2)??

zidane
5th June 2005, 17:20
comedia Are We There Yet cu Ice Cube..l-ai vazut? Kung Fusion(Shaolin Soccer 2)??
azi dimineata am downloadat-o, ma uit mai pe seara la ea :D

jimi
5th June 2005, 22:35
comedii nu prea.....nu prea.....dar in ultimu timp nu am mai luat ca.....invat...nu tin calc aprins mereu

sm3naru
5th June 2005, 22:53
Kingdom of Heaven e marfa rau.....Star Wars III e .......... ( sa spun drept ma asteptam la mai mult :D)........astea sunt ultimele pe care le-am vaz :D

MilkyWay
5th June 2005, 23:02
Comedii...am auzit ca ar fi marfa "Hitch" dar nu stiu sigur pt ca inca nu l-am vazut. Abia l-am luat si eu. "Just Married" e dragutel dar e semi-comedie. Un film interesant dar care nu este comedie ar fi "The day after tomorrow".

uvi
5th June 2005, 23:54
hitch e destul de fain! o comedie fainutza e si s1m0ne cu al pacino(unul din actorii mei preferati)! e ceva mai vechi...adica din 2002 : ) )
alte filme care mi-au placut(in ordinea in care imi vin in minte):godfather (normal), lotr, troy, kingdom of heaven, merchant of venice, pirates of carribean, a beautiful mind, la vita e bella, national treasure, the passion of the Christ, hotel rwanda, master & commander, ray, million $ baby, the pianist, contele de monte cristo, italian job si multe altele(istorice, psihologice s.a)

MilkyWay
6th June 2005, 00:28
hitch e destul de fain! o comedie fainutza e si s1m0ne cu al pacino(unul din actorii mei preferati)! e ceva mai vechi...adica din 2002 : ) )
alte filme care mi-au placut(in ordinea in care imi vin in minte):godfather (normal), lotr, troy, kingdom of heaven, merchant of venice, pirates of carribean, a beautiful mind, la vita e bella, national treasure, the passion of the Christ, hotel rwanda, master & commander, ray, million $ baby, the pianist, contele de monte cristo, italian job si multe altele(istorice, psihologice s.a)

Dap e super marfa si "Troy" si nu pentru ca e cu Brad Pitt, din contra...mi se pare ca el strica filmul... ( mie nu-mi place acest nenea :) ). Dar filmul e super marfa.

jimi
6th June 2005, 00:32
Comedii...am auzit ca ar fi marfa "Hitch" dar nu stiu sigur pt ca inca nu l-am vazut. Abia l-am luat si eu. "Just Married" e dragutel dar e semi-comedie. Un film interesant dar care nu este comedie ar fi "The day after tomorrow".
am vazut eu filmu...il am.....e ceva,da e si putina drama pe la final

MilkyWay
6th June 2005, 00:35
am vazut eu filmu...il am.....e ceva,da e si putina drama pe la final

E perfect atunci... ca imi plac astea. Nu ma prea omor dupa comediile pure. Mai interesante sunt dramele, psihologicele, alea romantice bineinteles ca doar sunt fata :P si de ce nu si fantasticele, istoricele, etc.

bigrabbyt
6th June 2005, 00:59
Kingdom of Heaven e marfa rau.....Star Wars III e .......... ( sa spun drept ma asteptam la mai mult :D)........astea sunt ultimele pe care le-am vaz :D
kingdom of....am mai spus (parerea mea)f f f slab(inafara de scenele de lupta )care si alea-s putzine nu sh c ti-a putut placea la filmul asta...

6th June 2005, 01:31
hitch este o comedie romantica...super film...io zic sa-l vedeti.....o sa ramaneti cu un sentiment dragutz...dupa...ce-l vedeti...:p :wub:

cora20
6th June 2005, 13:27

Inca nu am vazut Kingdom of Heaven. O sa-l vad sambata, sper sa fie la fel de bun pe cat zici. :)

RoxanaSuperFan
6th June 2005, 15:11
Filemele mele preferate sunt ceva mai vechi:
BRAVEHEART (cu Mel Gibson)
Dreptul la viata (regia lui Oliver Stone, 1997)
Men of honor (cu Robert de Niro, Cuba Gooding Jr.)
Sweet november (cu Keanu Reeves & Charlize Theron)
Persona non grata

sm3naru
6th June 2005, 15:30
Inca nu am vazut Kingdom of Heaven. O sa-l vad sambata, sper sa fie la fel de bun pe cat zici. :)
Mie mi-a placut mult......nush ce parere o sa ai u despre el :D....Star Wars III ti-a placut?.....Dupa ce il vezi sa-mi zici dak ti-a placut (Kingdom....):D

Elias
6th June 2005, 16:56

Incepusem sa citesc toate posturile incepand de la 1 si aveam de gand sa recomand filmul asta.

SAW are cel mai tare final de film pe care l-am vazut vreodata.

Merita vazut.

Elias
6th June 2005, 18:09
Imi plac filmele de actiune, politiste(cu detectivi :D), de groaza.

De fapt imi plac filmele "ingrijite" si prin asta ma refer la efectele speciale ( nu imi place sa vad ceva ce e aproape paranormal) , cu actiune buna si in primul rand cu o idee buna.

Actori preferati : din toate timpurile :D : Al Pacino si Robert de Niro

in prezent : Johnny Deep si Edward Burns

Jackass
6th June 2005, 18:59
:unsure: nu mi s-a parut prea extraordinar filmul "kingdom of heaven" dar a TREBUIT sa-l vad ca m-a obligat prietena!! joaca homo ala in film si era f. innebunita!! :shifty:
anyway...poate voua va place! mie unu mi s-a parut cam plictisitor!

bigrabbyt
6th June 2005, 19:13
Incepusem sa citesc toate posturile incepand de la 1 si aveam de gand sa recomand filmul asta.

SAW are cel mai tare final de film pe care l-am vazut vreodata.

Merita vazut.
astea se numesc filme adevarate (saw,21 grame,butterfly efect....si mai sunt) ce-i care-s satui de finale fericite in care pers.poz.castiga si se casatoreste cu pers iubita si salvata de el si acelasi si acelasi subiect k m-am saturat de comercialul asta ,uitati-va la filmele astea si mai vb .....

6th June 2005, 21:26
butterfly effect a fost vel mai genial film....adik...am ramas cu o senzatie super marfa...dupa ce l-am vazut.....shi saw....este un film bolnav..dar genial...;-)...sa le vedeti....

#Alex
6th June 2005, 21:29
Alt film misto: The Usual Suspects. Merita vazut!

Jackass
6th June 2005, 23:47
butterfly effect a fost vel mai genial film....adik...am ramas cu o senzatie super marfa...dupa ce l-am vazut.....shi saw....este un film bolnav..dar genial...;-)...sa le vedeti....

daaa misto butterfly effect!! :-D il am in colectia mea pretioasa!

jimi
6th June 2005, 23:48
l-am vazut si eu...e mai vechi el asa....da e interesant!!!!!mi-a placut ;)

mary_alyna
7th June 2005, 00:15
si 21 grame a fost interesant intr-adevar....realizare originala ...nu mai vazusem asa ceva..orikm filmu kre mi-a placut cel mai mult a fost the ring 1:D(genial)

Snakes
7th June 2005, 00:17
Cel mai mishto film: American History X !
Cel mai bun actor: Edward Norton !
:yes:

Snakes
7th June 2005, 00:18
4 Rooms ati vazut? :D

7th June 2005, 00:20
the ring 1..a fost genial...la ring 2...mi-e frica sa-l vad singura..... :-P

Snakes
7th June 2005, 00:21
Chiar azi am vazut The Ring 2 ! Super! Ti-l recomand!

mary_alyna
7th June 2005, 00:23
cum e fata de primu?am auzit k nu e asa de reusit k primul...u k l-ai vazut..ce zici?

Jackass
7th June 2005, 00:25
Cel mai mishto film: American History X !
Cel mai bun actor: Edward Norton !
:yes:

asa e! filmul e genial! se termina nasol...m-a emotionat, true!! ;)

p.s. the ring 2 nu e chiar asa de dur!

jimi
7th June 2005, 00:25
care e the ring 1???aia cu fetitza din fantana???cu caseta aia in care daca te uiti la ea in 7 zile byr bye???ca l-am vazut

Snakes
7th June 2005, 00:27
cum e fata de primu?am auzit k nu e asa de reusit k primul...u k l-ai vazut..ce zici?
Pai nu prea pot sa-mi dau seama care sunt diferentele, unde e unul mai mishto shi altul mai prost! Dar cert e k mi-a placut mai mult 1! Poate doar pt k acum stiam la ce sa ma astept!

7th June 2005, 00:30
ma....io am vaz trailer-ul d la 2...shi e....scary.....nu-l vad singura...mi-e frica.....shi dak mai suna shi telefonu..kred k raman shokata...... :unsure:

Jackass
7th June 2005, 00:31

nu stiu ce sa zic! la primul era ceva nou...era fetita nesuferita care te lua si nu se stia de ce etc., dar la the ring 2 deja se stie ce tricks are mortaciunea!! oricum merita vazut! un prieten a sarit de cateva ori in sus...

pinky
7th June 2005, 00:33
alte filme?!d groazaa!da s afie chiar dgroaza ,suspans nu clisee ca peste tot!

Snakes
7th June 2005, 00:33
nu stiu ce sa zic! la primul era ceva nou...era fetita nesuferita care te lua si nu se stia de ce etc., dar la the ring 2 deja se stie ce tricks are mortaciunea!! oricum merita vazut! un prieten a sarit de cateva ori in sus...
Ah... shi apropo de filme d-astea "scary"! Ati vazut Blair Witch 1 ? E infricosator rau de tot! Cand au facut 2-ul s-au stricat...

mary_alyna
7th June 2005, 00:34
lol..eu am sarit o data la primul ...ms mult..o sa ma uit la el in curand..si la saw k tot zice toata lumea k e asa si pe dincolo:P....ati vazut the others?ce parere ati avut ?(dak da)

pinky
7th June 2005, 00:35
the others cel mai tare film d groaza/suspans ever seen! e cel maiu tare!rupe tot!vazut pe dvd surround crima!vil recomand

Snakes
7th June 2005, 00:37
the others cel mai tare film d groaza/suspans ever seen! e cel maiu tare!rupe tot!vazut pe dvd surround crima!vil recomand
The Others nu m-a impresionat... :-?

the others...e geniala...mie mi-a venit sa plang...are un final...genial......

pinky
mia mia plakut rau!cat despre blairwitch mia plakut d anu cine stie ce d e capul lui!parerea mea!

Snakes
7th June 2005, 00:42
mia mia plakut rau!cat despre blairwitch mia plakut d anu cine stie ce d e capul lui!parerea mea!
Sa nu uiti k Blair Witch 1, e un film facut cu un buget de 50000 $ ! Shi a avut incasari de aproape 1000 de ori mai mult !

pinky
7th June 2005, 00:43
da stiu!ideea e buna dar sunt faze care te pliktisesc!

Jackass
7th June 2005, 00:43
The Others nu m-a impresionat... :-?

corect!! da mi-a placut de nicole kidman! :P
blair witch hmmm a fost ceva de capul lui, iar la 2 nu m-am uitat ca mi-au zis multi ca e nasol rau!
da ce fil "de groaza" mi-a placut e the house of the 1000 corpses!! e asa sadic filmul!chiar scarbos pt. unii si bolnav!

#Alex
7th June 2005, 01:16
Mi-a placut si seria Cube. Mai ales Cube I. Cube II chiar a iesit nasol, mult mai slab decat primul. Cube III (Cube Zero) .. arata ceva mai bine decat II dar e sub I.
Oricum, ideea e interesanta.

pinky
7th June 2005, 01:17
cube I mia placut si mie mult!

The Pretender
7th June 2005, 02:05
Intotdeauna continuarea unui film, este mai slaba decat originalul (parca ar fii o lege din Murphi).
Cube I a fost tare.
Blair Witch I este super, super, te lucreaza la latura psihologica acest film.
Filmele de actiune, pentru mine sunt boring, mai mult rad la ele cand vad o gramada de stupiditatii.Ma incumet sa ma uit, daca are un scenariu bine facut, nu doar pac, pac........

A vazut cineva Inteligenta Artificiala (AI prescurtarea ) ? sincer m-a emotionat acest film si chiar nu ma asteptam de la un SF.

Snakes
7th June 2005, 12:40
Shi inca un film genial... Natural Born Killers ! :naughty:

7th June 2005, 13:29
final destination 1 shi 2 anyone...?.....c ziceti ..?v-a placut?

pinky
7th June 2005, 13:30
maiu plakut!atata ma ras la ele d nam mai outu!ce idei !~cum mmureau aia!mai ales l a2 faza aia in care il striveshte cu geva geam!:))ca o rosie!

7th June 2005, 13:36
dap,,,,genial..mie...cel mai mult mi-a placut faza cand a explodat baietelu la sfarsit....nu ma asteptam.. :D :woot:

pinky
7th June 2005, 13:37
yaop!ceva d coma!da atzi vazut careva drum inchis?nu stiu exact cum era in engl dead end sau asa ceva!va plakut?!mia mia palkut mult!

7th June 2005, 13:39
nu l-am vaz....e horror?sau...c?
(sa nu-mi spui finalu ...pls)

Elias
7th June 2005, 13:40

Da, misto film. Final impresionant si neprevazut :D

pinky
7th June 2005, 13:41
:))!yap!ceva cu o familie care merge la drum si pe rand mor ii ia ceva masihna neagraa sa un caddilac si ii reda familiei mortzi sau asha!si acolo nishte faze scarboshewele!da mereg mai razi un pik!finalul e tare nu til spun!e unexpected!try it!si spunemi cum itzi pare!

Elias
7th June 2005, 13:42
final destination 1 shi 2 anyone...?.....c ziceti ..?v-a placut?

Misto. O serie care mi-a placut.

Imi plac ideile :D

Mor aia in cele mai misto feluri :D

pinky
7th June 2005, 13:42
Da, misto film. Final impresionant si neprevazut :D
stiu !tot filmul mam gandit care erau the bad guys!ba servitorii ba copii!a fost super!Mie imi place afetitza era tare!cam diabolik asha!super orikum

7th June 2005, 13:43
k..asta dupa c o sa-l iau d p dc....adik dureaza....:))......

Elias
7th June 2005, 13:46
Mi-au mai placut Wrong turn, Texas Chainsaw Massacre si chiar jeepers Creepers 1 si 2.

Elias
7th June 2005, 13:48
stiu !tot filmul mam gandit care erau the bad guys!ba servitorii ba copii!a fost super!Mie imi place afetitza era tare!cam diabolik asha!super orikum

L-am vazut cu prietena mea si o prietena a ei, noaptea pe la 3.

Stateam in pat. Era o faza tensionata. Am pus un plic cu poze pe dulap si l-am legat cu ata. Am tras de ata cand era o faza infricosatoare si au sarit fetele de parca le taiai cu drujba :D (apropo de Texas chainsaw Massacre).

7th June 2005, 13:53
L-am vazut cu prietena mea si o prietena a ei, noaptea pe la 3.

Stateam in pat. Era o faza tensionata. Am pus un plic cu poze pe dulap si l-am legat cu ata. Am tras de ata cand era o faza infricosatoare si au sarit fetele de parca le taiai cu drujba :D (apropo de Texas chainsaw Massacre).
lol...c om sadic.....io as fii murit d frica...sau d ras...una din doua sigur.......
sau as fii tipat pana ai fii murit u:twisted:

jimi
7th June 2005, 16:30
yaop!ceva d coma!da atzi vazut careva drum inchis?nu stiu exact cum era in engl dead end sau asa ceva!va plakut?!mia mia palkut mult!
dead end pinki!!!l-am vazut e de groaza....ceva ceva.........are un final.....eheeeeeee
te cam lasa cu ochii in soare

mary_alyna
7th June 2005, 16:48
A vazut cineva Inteligenta Artificiala (AI prescurtarea ) ? sincer m-a emotionat acest film si chiar nu ma asteptam de la un SF.
am vazut si mi-a placut mult de tot knd l-am vazut.exact cum ai zis impresionant.nu ma asteptam deloc iar baietelul a jukt genial in my opinion :yes:

Danna
7th June 2005, 17:45
Am vazut ceva filme, insa filmul care shi`a lasat "amprenta" asupra mea a fost Blaire Witch Project... De atunci (adica de acu` vreo 2 ani) m`am lecuit de filme de groaza... Daca l`a vazut cineva... Ashtept shi`o parere...
Acu` ma cam amuz cand imi amintesc ce frica`mi era sa dorm singura sau chestii de genu`... In jur de un an am fost terorizata... :-|

anamarya
7th June 2005, 17:51
Danna, pai anul asta cred ca v-a trebui sa suportam inca un film de groaza.... ca il filmeaza astia acum aici pe la mine prin facu

jimi
7th June 2005, 17:53
da chiar danna!!!eu am vazut numai partea a 2-a....dar am auzit ca prima e reala......si var`miu...avea 13 ani cand l-a vazut si ii era frica sa intre in paduri...sa mearga pe afara noaptea....faze deastea...da nu am apucat sa il vad.....si am observat ca nu prea il are lumea...nici pe siteuri..pr dc nu iau ca abia abia misca la mine ca am probleme......
da partea a 2-a...nu e cine stie ce,nu prea m-a ingrozit!!!!si imi placea de tipa aia in negru...care se intalneste prima data cu ei in cimitir...asta la partea a 2-a

Danna
7th June 2005, 17:59
Eu am vazut prima parte, cica aia "reala"... Acu`... ma gandesc... Mi se pare cam trasa de par... Sincer... Nu prea este posibil sa fie adevarata... Ce Dumnezeu... In fine... A fost interesant... Da` la catzi ani aveam eu pe`atunci m`am speriat... Shi nici acu`, cand imi amintesc, nu mi`e bine :D Oricum... merita vazut... sa va speriatzi nitzel... Shtiu ca noi il inchiriasem pe caseta... Shi ne adunasem totzi, intr`un birou la o cofetarie... A fost nashpa... Mai ales ca shi incepuse sa ploua shi sa tune pe`afara :)) Atmosfera excelenta cu filmul :)) Nerecomandat celor slabi de inger!!! Sincer :)

jimi
7th June 2005, 18:02
stiu in mare despre ce e vorba.......da nu e la fel cand cineva iti povesteste si cand te uiti singur la ell......sau cu cineva,seara tarziu......singur in casa,sau cu cineva.....sa ploua torential afara....sa ai caine sau pisica....iar in momentele mai tensionate sa inceapa sa miaune/latre......uffffff

KosmyN
7th June 2005, 18:59
Eu am vazut prima parte, cica aia "reala"... Acu`... ma gandesc... Mi se pare cam trasa de par... Sincer... Nu prea este posibil sa fie adevarata... Ce Dumnezeu... In fine... A fost interesant... Da` la catzi ani aveam eu pe`atunci m`am speriat... Shi nici acu`, cand imi amintesc, nu mi`e bine :D Oricum... merita vazut... sa va speriatzi nitzel... Shtiu ca noi il inchiriasem pe caseta... Shi ne adunasem totzi, intr`un birou la o cofetarie... A fost nashpa... Mai ales ca shi incepuse sa ploua shi sa tune pe`afara :)) Atmosfera excelenta cu filmul :)) Nerecomandat celor slabi de inger!!! Sincer :)

Prima aprte a fost facuta dupa o filmare adevarata. Dar e un film, facut sa para asa....

savi
7th June 2005, 21:23
putem sa-l vedem impreuna :D

#Caddy
7th June 2005, 21:25
Am vazut ceva filme, insa filmul care shi`a lasat "amprenta" asupra mea a fost Blaire Witch Project... De atunci (adica de acu` vreo 2 ani) m`am lecuit de filme de groaza... Daca l`a vazut cineva... Ashtept shi`o parere...
Acu` ma cam amuz cand imi amintesc ce frica`mi era sa dorm singura sau chestii de genu`... In jur de un an am fost terorizata... :-|
da l`am vzt e super tare...pe hbo il dadeau am jucat si jocu` :))
frica?!

8th June 2005, 00:09
da l`am vzt e super tare...pe hbo il dadeau am jucat si jocu` :))
frica?!
putem sa-l vedem impreuna :D
dap...a fost genial blair witch...da ciudat...totusi..... :oh:
savi...c propunere....nu cumva vrei sa faci k....jackass..care le-a speriat p fete....in timpu filmului....? :P

8th June 2005, 00:11
stiu k am mai pus intrebarea asta....da o mai pun odata:p.....a vazut cineva...THE Convent.....?....e horror......io n-am putut sa trec d primele 20 d min.....extrem de terifiant......

8th June 2005, 00:12
stiu k am mai pus intrebarea asta....da o mai pun odata:p.....a vazut cineva...THE Convent.....?....e horror......io n-am putut sa trec d primele 20 d min.....extrem de terifiant...... :-?

pinky
8th June 2005, 00:13
nope!havent seen it!what is it about?

8th June 2005, 00:17
e..despre niste studenti...care descopera...un secret...despre o manastire...unde inainte...se realizau avorturi....shi se duc acolo....sa mai afle kestii...,.......shi :crazy: ......acolo....se petrec tot felyu d kestii shokante.......
la mine a sunat telefonu intr-o faza shokanta......

Jackass
8th June 2005, 00:20
tre sa ma uit si io la filmul asta!! suna cool!!! :lol:

p.s. stie careva cum se numeste filmul cu paris hilton?? unu de groaza cik! (nu one night in paris, ca asta e deja vechi) :rolleyes:

pinky
8th June 2005, 00:21
si cei asha creepy?adik noah!ce actori joak?d can de filmul?

8th June 2005, 00:25
pai....sunt faze,,,,,teribile...serios....shi nu sunt actori cunoscuti...adik din cate stiu io...nu sunt...fff cunoscuti......

io nu cred k o sa-l termin d vazut.... :oh:
dak-l vedeti....sa-mi ziceti shi mie...:p.....
alte filme...ceva?

Jackass
8th June 2005, 00:26
si cei asha creepy?adik noah!ce actori joak?d can de filmul?

pai mai pinky...banuiesc ca-s puicute bune pe care le omoara unu rau, da rau de tot! :)

pinky
8th June 2005, 00:29
:)))))!ce tare ai fost!da le violeaza preotul d la maanstire ale araman grel esi duap avorteaza~lol si l eomoara preotul pe rand ca noah mereu eo ordine!fain film ne uitam?:)))

Jackass
8th June 2005, 00:31
:)))))!ce tare ai fost!da le violeaza preotul d la maanstire ale araman grel esi duap avorteaza~lol si l eomoara preotul pe rand ca noah mereu eo ordine!fain film ne uitam?:)))

:yup: ma pinky ne facem regizori! cati bani facem! finantam noi steaua!! super tare faza!! lol!!!

MilkyWay
8th June 2005, 00:31
Daca tot am vazut ca sunteti nelamuriti cu ce e filmul ala, despre ce e vorba, cum se numeste filmul cu Paris Hilton, va recomand situl www.imdb.com (adica The Internet Movie DataBase) si aici puteti da search dupa un film, aflati despre ce este vorba, ce au zis cei care l-au vazut, ce tip de film e, comedie, drama, sf, etc. Cred ca se poate da search si dupa un nume de actor dar trebuie sa va faceti cont.

pinky
8th June 2005, 00:33
:yup: ma pinky ne facem regizori! cati bani facem! finantam noi steaua!! super tare faza!! lol!!!
ca s anu te mai acuze lumea ca nai tu bani dfinantzat echipa si te bagi pe altzii!stii u la c ma refer!

8th June 2005, 00:33
lol.....filmu e low budget....shi este groaznic sa vezi cum satana vine shi o taie p o tipa p viu......shi cum maicutele......eunt omorate...cu mitraliera.......crede-ma k nu e fun....

MilkyWay
8th June 2005, 00:36
lol.....filmu e low budget....shi este groaznic sa vezi cum satana vine shi o taie p o tipa p viu......shi cum maicutele......eunt omorate...cu mitraliera.......crede-ma k nu e fun....

Poate nu esti tu obisnuita cu filmele de groaza si d-aia ti s-a parut asa creepy...ai prins serialul Aventuri in Casa Mortii? :))

8th June 2005, 00:42
Poate nu esti tu obisnuita cu filmele de groaza si d-aia ti s-a parut asa creepy...ai prins serialul Aventuri in Casa Mortii? :))
crede-ma k imi plac filmele d groaza...Texas Chainsaw massacre...SAW......The Ring.....u name it....da asta....e......Groaznic...rau....serios.... :yup:

savi
8th June 2005, 11:25
savi...c propunere....nu cumva vrei sa faci k....jackass..care le-a speriat p fete....in timpu filmului....? :P
...nu, vroiam doar sa fiu alaturi de tine, in caz ca te sperii, sa aiba cine sa te linisteasca, sa-ti spuna ca este doar un film, ca nu ai de ce sa te sperii, etc......... :D

savi
8th June 2005, 11:27
tre sa ma uit si io la filmul asta!! suna cool!!! :lol:

p.s. stie careva cum se numeste filmul cu paris hilton?? unu de groaza cik! (nu one night in paris, ca asta e deja vechi) :rolleyes:
ma jack, eu stiu un film cu paris hilton, insa numai de groaza nu e.. :D

KosmyN
8th June 2005, 15:01
Da,da ...tare filmul ala savi :naughty:

Jackass - House of wax e filmul ala horror :mrgreen:

bigrabbyt
9th June 2005, 04:11
Prima aprte a fost facuta dupa o filmare adevarata. Dar e un film, facut sa para asa....
Kosmyn yo stiu altceva despre acest film.am citit p un sitte k materialele din film au fost gasite la un an de la disparitia acelor studenti,in aceiasi padure si cu acordul parintilor s-a facut montajul si s-a difuzat.au fost 2 camere una de amatori si una profesionala dupa cum s-a si vzt in film.uita-te atent si la sfarsitul filmului scrie mai multe chestii

KosmyN
9th June 2005, 04:15
Kiar nu stiam faza asta...

bigrabbyt
9th June 2005, 04:31
aici gasesti mai multe informatii despre c s-a intamplat http://www.blairwitch.com/
p.s.vezi k e cam infricosatoare introducerea cu melodia aia da vol incet in casti !:)

KosmyN
9th June 2005, 05:11
Interesting site :mrgreen:

pinky
9th June 2005, 05:12
da chiar asa creepy e muzica?s astiu intru acum sau o las pt cand nus singura ib acmera!:))

aris-din-zalau
9th June 2005, 13:16
fratzilor, am o intrebare.... exista e-mailuri cu o capacitate cu care sa se poata trimite filme pe e-mail ????

Snakes
9th June 2005, 13:42

Am vorbit mai mult de filmul asta in posturile anterioare! Yo am fost cel care l-a laudat! :) Citeste mai in urma...

Snakes
9th June 2005, 13:43
fratzilor, am o intrebare.... exista e-mailuri cu o capacitate cu care sa se poata trimite filme pe e-mail ????
Yahoo are 1 GB iar G-mail are 2 GB ! (a nu se intelege Gigi Becali!)

Elias
9th June 2005, 22:14
Da, dar nu poti atasa un film.

Maxim 10 MB parca.

cora20
9th June 2005, 22:37
Cui ii plac comediile? :lol:

KosmyN
9th June 2005, 22:48
Cui nu ii plac comediile :mrgreen:

cora20
9th June 2005, 22:56
Am vazut ca se vorbeste foarte mult de filme de groaza.Recunosc ca nu am vazut nici una de la cap la coada.

Vladimir
10th June 2005, 00:13
Am vazut ca se vorbeste foarte mult de filme de groaza.Recunosc ca nu am vazut nici una de la cap la coada.

Iti recomand Rose Red ... Poate asta o sa-l vezi tot.... chit ca e lung!!!

MilkyWay
10th June 2005, 01:07
Iti recomand Rose Red ... Poate asta o sa-l vezi tot.... chit ca e lung!!!

Hmmm....sunt doua filme "Red Rose". Unul e din 1980 iar unul din 2004 si cred ca e drama. La care din ele te refereai?
Ahhh...si mai e unul din 2002 al lui Stephen King, probabil la el te refereai :doh: (stupid me)

pinky
10th June 2005, 01:08
lam vazut!e super tare!mia plakut mult!

Vladimir
10th June 2005, 01:20
Hmmm....sunt doua filme "Red Rose". Unul e din 1980 iar unul din 2004 si cred ca e drama. La care din ele te refereai?
Ahhh...si mai e unul din 2002 al lui Stephen King, probabil la el te refereai :doh: (stupid me)

Da ... La cel de Stephen King ma refeream si e Rose Red nu Red Rose a nu se face confuzie.

MilkyWay
10th June 2005, 01:29
Da ... La cel de Stephen King ma refeream si e Rose Red nu Red Rose a nu se face confuzie.

Ah...ok...merci de informatii :P ( Horror / Mystery / Thriller...suna interesant)

pinky
10th June 2005, 01:36
l adat tvr 1 acu juma a an cred!

MIREL6RADOI
10th June 2005, 01:43
Tacerea Mielor,Gladiatorul,In numele Tatalui,A BEAUTIFUL MIND!
Acu cativa ani pe pro tv a fost un film pe pro tv,jucau kurt russell,unul din fratii baldwin si robert de niro.Stie careva cum se numea?

Elias
10th June 2005, 07:31
Filmul se numeste Backdraft.

E cu Kurt Russell, Robert de Niro si William Baldwin.

sm3naru
10th June 2005, 17:00
Am mai vaz The Interpreter.......mi s-a parut cam plictisitor......apare azi in cinema dak vreti sa-l vedeti :P

sm3naru
10th June 2005, 17:04
Si cica a aparut o comedie super marfa "The LOngest Yard" cu Adam Sandler.......toti mi-au zis k e super marfa....asa k va recomand si io sa il luati :D

jimi
10th June 2005, 20:16
o comedie tare de tot!!!!!
not another teen movie(nu alt film despre adolescenti)
e tare de tot!!!!!!de 3 ori m-am uitat la el...si iar vreau sa-l vad!!!e jale filmu!!!
care l-a vazut???

10th June 2005, 20:21
e tare de tot!!!!!!de 3 ori m-am uitat la el...si iar vreau sa-l vad!!!e jale filmu!!!
care l-a vazut???
io l-am vazut...da nu a fost kiar atat...de genial.... :ntz:

Vladimir
10th June 2005, 20:39
care l-a vazut???

L-am vazut o data... am ras... dar nu ma tin nervii sa il revad ;)
Incearca 10 Things I hate about you :mrgreen:

10th June 2005, 20:46

super film 10 thins i hate about u :wub: :yup:

MilkyWay
10th June 2005, 22:47
care l-a vazut???

Si io l-am vazut si parca era super amuzant pe la inceput, avea faza aia cand ii sare tipei chestia aia (nu zic ce :P ) in tort de fata cu preotu si toata lumea care intrase sa ii zica La Multi Ani. Pe urma...nu mi s-a mai parut atat de amuzant...parca avea din ce in ce mai putzine faze super haioase.

Am vazut si 10 things i hate about you, shtiu ca era haios dar nu mai tin minte exact cu ce era :(. E super amuzant Just Married. :D

jimi
10th June 2005, 22:57
Si io l-am vazut si parca era super amuzant pe la inceput, avea faza aia cand ii sare tipei chestia aia (nu zic ce :P ) in tort de fata cu preotu si toata lumea care intrase sa ii zica La Multi Ani. Pe urma...nu mi s-a mai parut atat de amuzant...parca avea din ce in ce mai putzine faze super haioase.
ba da ma...e tare pana la final......de exemplu.......a.......cand erau ei la petrecerea aia....si se arunca ea de pe casa in piscina...si zicea ca e beata...iar parteneru ia zis ca ea a baut bere fara alcool.......sau cand era unu la liceu la ei fara clorofila......era alb alb...e misto ma!!!faza aia cu tipu ala care aplauda cand nu e era momentu.....iar cand a fost la final tensiune...lumea adunata..liniste totala...el si-a zis ca a sosit timpu sa aplaude...si i-o ia altu inante.......e jale tare filmu ma!!!!
vlade...o sa incerc sa fac rost de el...da nu acum ca nam timp...

chris_t
11th June 2005, 01:35
Brrrrr.
Tocmai ce am vazut "Exorcistul - The Beginning". Recomandabil noaptea, singur in casa si cu un sistem 5.1:D. In sfarsit un film de groaza mai ca lumea, dupa toate comercialele scoase in ultimii ani.

pinky
11th June 2005, 01:36
ati vazut careva feardotcom?merita sa ma uit sau neah!exorcistul da a fost fain!copila aia avea o moak!nu prea iti vine dupa sa mai faci nimik!:D

MIREL6RADOI
11th June 2005, 01:38
Filmul se numeste Backdraft.

E cu Kurt Russell, Robert de Niro si William Baldwin.
Mai,sigur asa-i zice?Era un film cu o sectie de pompieri...touching movie:)

chris_t
11th June 2005, 01:43
ati vazut careva feardotcom?merita sa ma uit sau neah!exorcistul da a fost fain!copila aia avea o moak!nu prea iti vine dupa sa mai faci nimik!:D

Merita si fear.com in lipsa de altceva:D Dar eu nu de exorcistul ala zic. A aparut acum unul mai nou, care e dupa parerea mea cel mai scary din toata seria.

MilkyWay
11th June 2005, 02:08
Mai,sigur asa-i zice?Era un film cu o sectie de pompieri...touching movie:)

Backdraft (1991)
Directed by
Ron Howard

Writing credits (WGA)
Gregory Widen (written by)

genre: Action / Drama / Mystery / Thriller (more)

Tagline: One breath of oxygen and it explodes in a deadly rage.

Plot: A rookie firefighter tries to earn the respect of his older brother and other firefighters while taking part in an investigation of a string of arson/murders. This detailed look into the duties and private lives of firemen naturally features widespread pyrotechnics and special effects.

Kurt Russell .... Stephen 'Bull' McCaffrey/Dennis McCaffrey
William Baldwin .... Brian McCaffrey
Robert De Niro .... Donald 'Shadow' Rimgale
Donald Sutherland .... Ronald Bartel
Jennifer Jason Leigh .... Jennifer Vaitkus
Scott Glenn .... John 'Axe' Adcox
Rebecca De Mornay .... Helen McCaffrey
Jason Gedrick .... Tim Krizminski
J.T. Walsh .... Alderman Marty Swayzak
Anthony Mockus Sr. .... Chief John Fitzgerald (as Tony Mockus Sr.)
Cedric Young .... Grindle
Juan RamÃ*rez .... Ray Santos
Kevin Casey .... Nightingale
Jack McGee .... Schmidt
Mark Wheeler .... Pengelly

MIREL6RADOI
11th June 2005, 02:30
Backdraft (1991)
Directed by
Ron Howard

Writing credits (WGA)
Gregory Widen (written by)

genre: Action / Drama / Mystery / Thriller (more)

Tagline: One breath of oxygen and it explodes in a deadly rage.

Plot: A rookie firefighter tries to earn the respect of his older brother and other firefighters while taking part in an investigation of a string of arson/murders. This detailed look into the duties and private lives of firemen naturally features widespread pyrotechnics and special effects.

Kurt Russell .... Stephen 'Bull' McCaffrey/Dennis McCaffrey
William Baldwin .... Brian McCaffrey
Robert De Niro .... Donald 'Shadow' Rimgale
Donald Sutherland .... Ronald Bartel
Jennifer Jason Leigh .... Jennifer Vaitkus
Scott Glenn .... John 'Axe' Adcox
Rebecca De Mornay .... Helen McCaffrey
Jason Gedrick .... Tim Krizminski
J.T. Walsh .... Alderman Marty Swayzak
Anthony Mockus Sr. .... Chief John Fitzgerald (as Tony Mockus Sr.)
Cedric Young .... Grindle
Juan RamÃ*rez .... Ray Santos
Kevin Casey .... Nightingale
Jack McGee .... Schmidt
Mark Wheeler .... Pengelly
WOW!Asta-i filmul....milky :notworthy

Crys
11th June 2005, 03:50
Star Wars I, II si III si bineinteles MATRIX!!!

Respect Zenga!

Danna
11th June 2005, 17:03
Am vorbit mai mult de filmul asta in posturile anterioare! Yo am fost cel care l-a laudat! :) Citeste mai in urma...

Sorry Snakes... Am lipsit ceva timp shi nu puteam citi fiecare mesaj in parte postat in aproape 1 luna... Totushi... Considera postul meu ca o opinie la ce`ai spus tu... :)

sm3naru
11th June 2005, 23:48
M-am uitat la 10 things i hate about u si nu am ras atat de mult :D
Comedii marfa ( da mai vechi unele) :Boat Trip,Euro Trip,American Pie (toate),Me,Myself and Irene,Si acum unul nou The LOngest Yard ;)

Vladimir
12th June 2005, 03:17
M-am uitat la 10 things i hate about u si nu am ras atat de mult :D

N-am zis nicaieri ca e mai haioasa... dar ca si calitate: Nota 10.
Meet the Parents, Meet the Fockers acolo am ras bine :mrgreen:

Tot ce inseamna Jim Carrey e beton!!! :chinez: (ma refer la ce ziceai tu cu Me, Myself and Irene)

sm3naru
12th June 2005, 11:42
N-am zis nicaieri ca e mai haioasa... dar ca si calitate: Nota 10.
Meet the Parents, Meet the Fockers acolo am ras bine :mrgreen:

Tot ce inseamna Jim Carrey e beton!!! :chinez: (ma refer la ce ziceai tu cu Me, Myself and Irene)
DA,Jim Carrey e haios rau :D
SI Meet the parent,Meet the FOckers sunt super ( am uitat sa le pun :P)

#Alex
12th June 2005, 15:15
Adaug .. The new guy si Mean girls.

jimi
12th June 2005, 15:43
ooooooooooo the new guy....vechi da tare!!!!!!!!imi placea "PRIVIREA" de la el cand era mai smecher..........

12th June 2005, 19:48
Adaug .. The new guy si Mean girls.
Mean girls super genial film...l-am vaz d muuuulte...ori....:p

jimi
12th June 2005, 20:08
rezident evil 2.....jale filmu lumeeeeeee!!!!acum l-am vazut...ca nu am avu timp de le pana acum.....bate tipa aiaaaaaaaaaa nu as vrea sa ii fiu sot........da nu stiu de ce presimt ca o sa fie si partea a 3-aa.........

cora20
13th June 2005, 12:42
Cine a vazut "Team America", super filmul, o adevarata parodie la adresa americanilor shi a filmelor facute de ei. :D

pinky
15th June 2005, 11:59
eu am vazut zilele astea 'finding forrester'cu sean connery!e superb mi s facut pielea d gaina!la vazut careva?

Cristi
15th June 2005, 13:50
rezident evil 2.....jale filmu lumeeeeeee!!!!acum l-am vazut...ca nu am avu timp de le pana acum.....bate tipa aiaaaaaaaaaa nu as vrea sa ii fiu sot........da nu stiu de ce presimt ca o sa fie si partea a 3-aa.........
probabil din cauza sfarsitului ai presimtirea asta. Simpaticutz filmul

steauaclub.tk
15th June 2005, 14:47
1. The Godfather (1972)
2. The Shawshank Redemption (1994)
3. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
4. The Godfather: Part II (1974)
5. Shichinin no samurai (1954)
6. Schindler's List (1993)
7. Casablanca (1942)
8. Star Wars (1977)
9. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
10. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) 11. Pulp Fiction (1994)
12. One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
13. The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
14. Citizen Kane (1941)
15. Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
16. Rear Window (1954)
17. Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
18. Raiders of the Lost Ark (1981)
19. The Usual Suspects (1995)
20. 12 Angry Men (1957)
21. Cidade de Deus (2002)
22. Memento (2000)
23. North by Northwest (1959)
24. C'era una volta il West (1968 )
25. Psycho (1960)
26. Lawrence of Arabia (1962)
27. It's a Wonderful Life (1946)
28. Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (2001)
29. Goodfellas (1990)
30. The Silence of the Lambs (1991)
31. Sunset Blvd. (1950)
32. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
33. American Beauty (1999)
34. The Matrix (1999)
35. Vertigo (1958 )
36. Apocalypse Now (1979)
37. Fight Club (1999)
38. To Kill a Mockingbird (1962)
39. Paths of Glory (1957)
40. The Pianist (2002)
41. The Third Man (1949)
42. Sen to Chihiro no kamikakushi (2001)
43. Taxi Driver (1976)
44. Singin' in the Rain (1952)
45. Boot, Das (1981)
46. Double Indemnity (1944)
47. M (1931)
48. Se7en (1995)
49. Chinatown (1974)
50. Some Like It Hot (1959)
51. Rashômon (1950)
52. Requiem for a Dream (2000)
53. Monty Python and the Holy Grail (1975)
54. The Bridge on the River Kwai (1957)
55. L.A. Confidential (1997)
56. All About Eve (1950)
57. The Maltese Falcon (1941)
58. Léon (1994)
59. Modern Times (1936)
60. American History X (1998 )
61. Raging Bull (1980)
62. Alien (1979)
63. Saving Private Ryan (1998 )
64. A Clockwork Orange (1971)
65. The Treasure of the Sierra Madre (1948 )
66. Kill Bill: Vol. 1 (2003)
67. The Sting (1973)
68. Mr. Smith Goes to Washington (1939)
69. The Manchurian Candidate (1962)
70. Vita è bella, La (1997)
71. Amadeus (1984)
72. On the Waterfront (1954)
73. Reservoir Dogs (1992)
74. The Wizard of Oz (1939)
75. City Lights (1931)
76. Ran (1985)
77. Touch of Evil (1958 )
78. The Great Escape (1963)
79. 2001: A Space Odyssey (1968 )
80. Million Dollar Baby (2004)
81. The Apartment (1960)
82. Hotel Rwanda (2004)
83. Sjunde inseglet, Det (1957)
84. The Shining (1980)
85. Metropolis (1927)
86. Aliens (1986)
87. Kill Bill: Vol. 2 (2004)
88. The Great Dictator (1940)
89. Jaws (1975)
90. The Incredibles (2004)
91. Braveheart (1995)
92. Strangers on a Train (1951)
93. High Noon (1952)
94. Nuovo cinema Paradiso (1989)
95. Finding Nemo (2003)
96. Annie Hall (1977)
97. Fargo (1996)
98. The General (1927)
99. Donnie Darko (2001)
100. Untergang, Der (2004)

Vladimir
15th June 2005, 15:31
1. The Godfather (1972)
2. The Shawshank Redemption (1994)
3. The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
4. The Godfather: Part II (1974)
5. Shichinin no samurai (1954)
6. Schindler's List (1993)
7. Casablanca (1942)
8. Star Wars (1977)
9. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)
10. Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) 11. Pulp Fiction (1994)
12. One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
13. The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
14. Citizen Kane (1941)
15. Buono, il brutto, il cattivo, Il (1966)
16. Rear Window (1954)
17. Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
18. Raiders of the Lost Ark (1981)
19. The Usual Suspects (1995)
20. 12 Angry Men (1957)
21. Cidade de Deus (2002)
22. Memento (2000)
23. North by Northwest (1959)
24. C'era una volta il West (1968 )
25. Psycho (1960)
26. Lawrence of Arabia (1962)
27. It's a Wonderful Life (1946)
28. Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (2001)
29. Goodfellas (1990)
30. The Silence of the Lambs (1991)
31. Sunset Blvd. (1950)
32. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
33. American Beauty (1999)
34. The Matrix (1999)
35. Vertigo (1958 )
36. Apocalypse Now (1979)
37. Fight Club (1999)
38. To Kill a Mockingbird (1962)
39. Paths of Glory (1957)
40. The Pianist (2002)
41. The Third Man (1949)
42. Sen to Chihiro no kamikakushi (2001)
43. Taxi Driver (1976)
44. Singin' in the Rain (1952)
45. Boot, Das (1981)
46. Double Indemnity (1944)
47. M (1931)
48. Se7en (1995)
49. Chinatown (1974)
50. Some Like It Hot (1959)
51. Rashômon (1950)
52. Requiem for a Dream (2000)
53. Monty Python and the Holy Grail (1975)
54. The Bridge on the River Kwai(1957)
55. L.A. Confidential (1997)
56. All About Eve (1950)
57. The Maltese Falcon (1941)
58. Léon (1994)
59. Modern Times (1936)
60. American History X (1998 )
61. Raging Bull (1980)
62. Alien (1979)
63. Saving Private Ryan (1998 )
64. A Clockwork Orange (1971)
65. The Treasure of the Sierra Madre (1948 )
66. Kill Bill: Vol. 1 (2003)
67. The Sting (1973)
68. Mr. Smith Goes to Washington (1939)
69. The Manchurian Candidate (1962)
70. Vita è bella, La (1997)
71. Amadeus (1984)
72. On the Waterfront (1954)
73. Reservoir Dogs (1992)
74. The Wizard of Oz (1939)
75. City Lights (1931)
76. Ran (1985)
77. Touch of Evil (1958 )
78. The Great Escape (1963)
79. 2001: A Space Odyssey (1968 )
80. Million Dollar Baby (2004)
81. The Apartment (1960)
82. Hotel Rwanda (2004)
83. Sjunde inseglet, Det (1957)
84. The Shining (1980)
85. Metropolis (1927)
86. Aliens (1986)
87. Kill Bill: Vol. 2 (2004)
88. The Great Dictator (1940)
89. Jaws (1975)
90. The Incredibles (2004)
91. Braveheart (1995)
92. Strangers on a Train (1951)
93. High Noon (1952)
94. Nuovo cinema Paradiso (1989)
95. Finding Nemo (2003)
96. Annie Hall (1977)
97. Fargo (1996)
98. The General (1927)
99. Donnie Darko (2001)
100. Untergang, Der (2004)

Am ingrosat filmele pe care le-am vazut sau pe care le am pe cd-uri.... poate mai sunt si altele dar nu-s suta la suta sigur. Filme vechi poti sa faci rost... ca sunt care le au..numa trebuie sa-i gasesti

cora20
18th June 2005, 23:00
In sfarshit am vazut Regatul cerului! Mi s-a parut ca seamana cu Troia :) Oricum mi-a placut, chiar daca a fost cam lung. Pentru Orlando Bloom shi tot merita vazut :wub:

MilkyWay
18th June 2005, 23:04
In sfarshit am vazut Regatul cerului! Mi s-a parut ca seamana cu Troia :) Oricum mi-a placut, chiar daca a fost cam lung. Pentru Orlando Bloom shi tot merita vazut :wub:

Hmmm...daca seamana cu Troia chiar merita vazut :D. Troia mi-a placut super mult...o sa il caut si eu sa il vad.