PDA

View Full Version : Nicolae Dica

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

stelist19
30th April 2005, 20:25
Nicolae Dica
http://img519.imageshack.us/img519/2471/10dicanicolae4cy.jpg

nUCLEo
30th April 2005, 20:27
Sa mai zica cineva ca Dica nu e bun...

#Alex
30th April 2005, 20:28
Mi-a placut jocul lui Dica!
Felicitari numarului 10 ! Bravo Nicolae Dica !

Triphat
30th April 2005, 20:28
Bravo Dica, Bravo Steaua! Rusine celor care au huiduit.. cum dracu tu iti huidui echipa la scor favorabil... nici daca pierzi cu 3-0 nu trebui sa huidui. Rusine fanilor falsi. :@

jimi
30th April 2005, 20:34
daca noi ii huiduim ca au castigat......da aia de la dinamo?????

valentin.ultras
30th April 2005, 20:36
Dar voua v-a placut ca pierdeau mingea la mijlocul terenului si faceau pe ei de frica asteptau sa se termine meciul mai repede?...pana si Zenga a tipat la ei de nu mia stia ce sa zica...voua v-a placut victoria asta cu emotii nu?(mare echipa sportul asta)...si mai vrem sa intram in CL cu jocul asta...

stelist19
30th April 2005, 20:38
Dar voua v-a placut ca pierdeau mingea la mijlocul terenului si faceau pe ei de frica asteptau sa se termine meciul mai repede?...pana si Zenga a tipat la ei de nu mia stia ce sa zica...voua v-a placut victoria asta cu emotii nu?(mare echipa sportul asta)...si mai vrem sa intram in CL cu jocul asta...

De acord jocul nu a fost dintre cele mai bune dar pana la urma cele 3 puncte conteaza nu?Javrele s-au impiedicat la brasov iar noi trebuia sa profitam(in orice mod)

caddy89
30th April 2005, 20:40
bravo dica..dica este omul-gol in retur la steaua!ca in returul trecut

caddy89
30th April 2005, 20:42
Bravo Dica, Bravo Steaua! Rusine celor care au huiduit.. cum dracu tu iti huidui echipa la scor favorabil... nici daca pierzi cu 3-0 nu trebui sa huidui. Rusine fanilor falsi. :@
tu incepi sa semeni cu viola ala

Triphat
30th April 2005, 20:43

Asta nu-i motiv sa huidui echipa! :furios: scoate al 2 lea cuvant din nickul tau ca nu-l meriti..

bicolor
30th April 2005, 20:45
da din nou dica. dar ca un atacant (ca asta a fost el in ultimele meciuri) a marcat. tb sa facem thread de fiecare data cand da gol un atacant? si erau discutii ca de ce s-a facut thread ptr a-i ura la multi ani lui zenga... a jucat insa bine, a fost unul dintre cei mai buni. eu care am fost mereu langa el ma bucur ca si-a revenit.
dar acum se pare ca va tb sa fiu langa cristea. ce huiduit a fost!!! da chiar nu pot intelege ce joaca. intra o repriza si de abia alearga.

Triphat
30th April 2005, 20:45
tu incepi sa semeni cu viola ala

Pai zi ma, cadillacule... nu-i mai bine sa iti incurajezi echipa decat s-o huidui ? si mai ales c-am batut, si taranii "huoo huoo". Stati acasa la televizor si injurati acolo, stadionul este pentru suporteri adevarati!

ZIZOU
30th April 2005, 21:14
Am vazut si eu meciul.Din pacate nu prea am avut ce vedea.Din nou un
meci in care am inscris si apoi n-am aparat.Nu sunt de-acord ca dupa ce marcam un gol ne aparam.Atacantii,nu comentez(n-au inscris din 2004,cu
exceptia lui Cristea din meciul cu Valencia),mijlocasii au facut un meci destul de bun,cel mai bun fiind Dica care a marcat ultimile 5 goluri pt. Steaua,fundasii
au facut cateva greseli grave,care ne putea costa(faza lui Bucur cand a ratat in debutul partidei),Hamu a facut o partida buna.Nu stiu ce se intampla
cu atacantii nostri.S-a vazut inca odata ca avem mare nevoie de 1,2 atacantii.Sper ca miercuri sa castigam la Iasi,si sper sa inscrie si Cristea odata.

The Pretender
30th April 2005, 21:33
Multi tarani DOAMNE in peluza (si nu numai) ; si chiar ma asteptam findca biletul a fost 30.000 lei.Numai cacaciosii astia strica atmosfera, sunt primii la criticat jucatorii, primii la fluierat echipa daca nu joaca superspectaculos...............si inca ceva, ce mama masi vreti sa va mai faca Dica de il tot criticatii, sa va lustruiasca pantofii ...........??

P.S. acest post vizeaza taranii care vin pe GHENCEA
-Domnule MM Stoica va rog faceti in asa mod, incat la peluze sa se intre numai cu abonament, iar pretul acestuia sa fie minim 500.000 lei .

"PELUZA NORD INTERZISA SEMINTARILOR/TARANILOR..... HUUUUOOOOO LA TV CU VOI"!!!!!!

caddy89
30th April 2005, 21:33
Pai zi ma, cadillacule...
vezi pe cine faci caddilac..sti versurile alea din melodia "un 2 shi 3 de 0".."o ratusca sta pa lac...etc"..!o iei pe urmele lui viola?!daca e asa nu avem nevoie de viola jr!
si mai ales c-am batut, si taranii "huoo huoo". Stati acasa la televizor si injurati acolo, stadionul este pentru suporteri adevarati!
nimeni n`a huiduit pe nimeni..dar ce u ai fost pe stadion sau ce?!eu nu merg ca nam cand ca sunt din cta
(off-topic)

#on-topic : dica e in revenire de forma..si sper ca va marca si in meciul urmator..e omul cu golul la steaua

caddy89
30th April 2005, 21:36
-Domnule MM Stoica va rog faceti in asa mod, incat la peluze sa se intre numai cu abonament, iar pretul acestuia sa fie minim 500.000 lei .

off-topic : cum mah 500 de mii si doar abonament?!esti sanatos?!

claudiu90
30th April 2005, 21:38
cel mai tare site cu steaua ,cu poze, stiri si un forum f bun www.clau4steaua.home.ro intrati si nu o sa va para rau :nope: :grin: :naughty:

Juventu$
30th April 2005, 21:48
va zic eu ca se accentueaza oboseala !!! se observa clar ca sunt obositi sa nu uitati ca steaua a avut un program de program !!

bicolor
30th April 2005, 21:49
Multi tarani DOAMNE in peluza (si nu numai) ; si chiar ma asteptam findca biletul a fost 30.000 lei.Numai cacaciosii astia strica atmosfera, sunt primii la criticat jucatorii, primii la fluierat echipa daca nu joaca superspectaculos...............si inca ceva, ce mama masi vreti sa va mai faca Dica de il tot criticatii, sa va lustruiasca pantofii ...........??

"PELUZA NORD INTERZISA SEMINTARILOR/TARANILOR..... HUUUUOOOOO LA TV CU VOI"!!!!!!
de acord cu tine. si eu m-am saturat sa se gaseasca mereu un tap ispasitor si pe ala sa il huiduie tot meciul. acum ca a scapat dica (cu golurile astea) l-au luat pe cristea in vizor. si eu vreau o galerie care sa cante tot meciul, indiferent de cum jucam (chiar daca eu cred ca daca noi cantam si le aratam ca suntem alaturi de ei jocul echipei va arata altfel). da o solutie ar fi si preturi egale la tribuna si peluza si aia care vor sa cante tot meciul sa vina in peluza si aia care vor sa manance seminte sa se duca la tribuna. ca poate nu toti stelistii adevarati au 500.000 sa dea pe un abonament, oricat de mult ar vrea sa fie langa echipa.

Triphat
30th April 2005, 21:58
vezi pe cine faci caddilac..sti versurile alea din melodia "un 2 shi 3 de 0".."o ratusca sta pa lac...etc"..!o iei pe urmele lui viola?!daca e asa nu avem nevoie de viola jr!

nimeni n`a huiduit pe nimeni..dar ce u ai fost pe stadion sau ce?!eu nu merg ca nam cand ca sunt din cta
(off-topic)

Tu vrei sa fac naveta din Anglia pana in Bucuresti sa fiu prezent la fiecare meci ? Si nu inteleg cum o iau pe urma lui Viola, deoarece spun ca e inacceptabil ca suporterii ros albastrii sa huiduie pe Steaua cand bate? Esti lovit in cap.. hai ca nu ma mai cobor la nivelu tau. grow up.

ZIZOU
30th April 2005, 22:01
De acum incolo nu ma mai mir cand ne salveza din nou Dica,pt.ca el a marcat
ultimile 5 goluri ale noastre care sunt 12 puncte.Si ma gandesc ca inaintea derby-ului cu dinamo,Dica a fost fluierat de suporterii care au fost la meci.

KosmyN
30th April 2005, 22:06
In acest meci , alaturi de Munti, Dica a fost cel mai bun de pe teren. Atat.

Swoosh_89
30th April 2005, 22:07
Jocul Stelei a fost lipsita de stralucire,dar totusi am obtinut trei puncte.Mai avem putin si vom scoate sampania din frigider....
Nu mi se pare normal ca sa huidui echipa pe care o iubesti,mai ales daca esti un ultras.
Ma deranjeaza foarte mult faptul ca nici un atacant nu a jucat prea bine. :nope: Daca nu ar fi fost Dica ,lucrurile ar fi stat mai prost in acest retur....imi e dor de Neaga... :*(

#Alex
1st May 2005, 02:29
lucrurile ar fi stat mai prost in acest retur....imi e dor de Neaga... :*(
Cauta Coreea pe harta. :evil:
Intr-adevar a fost un meci slab facut de atacantii nostrii si in special de Cristea,de la care ma asteptam la mai mult.

Danna
1st May 2005, 02:44
Intr-adevar a fost un meci slab facut de atacantii nostrii si in special de Cristea,de la care ma asteptam la mai mult.

Doh.... iar Cristea? TRECE PRINTR`O PASA PROASTA... Fitzi domnilor mai intzelegatori... chiar asha? Nu suntem oameni? :*(

"Se simte si oboseala, dar ies eu din pasa asta! Eu vreau sa înscriu meci de meci, însa nu disper. Tot ce conteaza e ca Steaua sa ia campionatul, nu neaparat sa dau eu goluri"
Andrei Cristea

corinutza
1st May 2005, 02:46
citesc post-urile si nu pot sa cred cate laude pt dica. de cand asteptam clipa cand o sa citesc asa ceva.in sfarsit incep si stelistii sa vada ca dica are valoare (si nu doar noroc la golurile lui)
BRAVO DICA!!!!!!!!!!!!
tot asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danna
1st May 2005, 02:48
Cat despre victoria de ieri (30 Apr :P)... Iar ne`a adus`o Dica... 12 pct. aduse de el in acest retur... Cred ca merita tot respectul nostru :) Imi pare tare bine ca le`a inchis gura (shi sper ca va continua sa o faca) tuturor celor ce l`au huiduit shi injurat... Bravo Dica!!! Bravo Steaua!!! Sa vina 22!!!

corinutza
1st May 2005, 02:49
[QUOTE=Danna]Doh.... iar Cristea? TRECE PRINTR`O PASA PROASTA... Fitzi domnilor mai intzelegatori... chiar asha? Nu suntem oameni? :*(

"Se simte si oboseala, dar ies eu din pasa asta! Eu vreau sa înscriu meci de meci, însa nu disper. Tot ce conteaza e ca Steaua sa ia campionatul, nu neaparat sa dau eu goluri"
Andrei Cristea[/QUOT

ai dreptate, se pare ca acum s-au intors privirile spre cristea. cred ca tre lasat in pace si o sa-si revina el, precum dica.
cristea e un jucator cu potential mare.

#Alex
1st May 2005, 02:55
N-am nimic cu Andrei Cristea dar ar fi bine sa inscrie. Sa iasa odata din pasa asta proasta. Si sa lase scuza cu oboseala ca n-are varsta lui Dorinel.
Cristea poate mult mai mult insa ieri nu a reusit decat sa dezamageasca, prin evolutia slaba, milioane de stelisti.

corinutza
1st May 2005, 02:59
N-am nimic cu Andrei Cristea dar ar fi bine sa inscrie. Sa iasa odata din pasa asta proasta. Si sa lase scuza cu oboseala ca n-are varsta lui Dorinel.
Cristea poate mult mai mult insa ieri nu a reusit decat sa dezamageasca, prin evolutia slaba, milioane de stelisti.

oboseala nu se refera numai la varsta. e vb aici si de antrenament, chiar experienta. dorinel a ajuns la un nivel la care stie sa isi canalizeze fortele si la cat a jucat el pan acum putem spune ca i-a intrat in reflex alergatul :)

Danna
1st May 2005, 03:06

O sa iasa... Sunt sigura... La meciul cu Otzelu`... atunci o sa marcheze... Am o presimtzire... Am mai spus... :P Trebuie doar sa`l sustzinem... Nu sa`l huiduim... Eu... cel putzin... n`o sa fac niciodata asta... Andrei :wub:

#Alex
1st May 2005, 03:10
Din pacate jucatorii care intra intr-o pasa proasta sunt taxati foarte repede de catre publicul din Ghencea.
Sper sa ti se adevereasca presimtirea. Si daca se poate sa inscrie un pic mai repede, adica in meciul de la Iasi.

bigrabbyt
1st May 2005, 04:09
BRAVO DICA !!!!!!!!!!!joc slab pt STEAUA dar ma gandesc si yo k s-a acumulat o oboseala dupa progr. aglomerat p care l-a avut si il va avea mai ales de acuma in colo ( 2 meciuri in deplasare),asa k Doamne ajuta ! k tare mai vrem 22-ul!!!!!!!!!

mansiz26
1st May 2005, 05:31
ma voi nu sunteti sanatosi...nu a huiduit nimeni pe nimeni...mai veniti fratilor la stadion nu mai stati la tv si comentati dupa...
:nope: :nope: :nope:

The Pretender
1st May 2005, 10:04
ma voi nu sunteti sanatosi...nu a huiduit nimeni pe nimeni...mai veniti fratilor la stadion nu mai stati la tv si comentati dupa...

Eu am stat la peluza la galerie si eram inconjurat de cativa taranii care il huiduiau/criticau pe DICA si CRISTEA.

"PELUZA NORD INTERZISA TARANILOR/SEMINTARILOR"!!!

SpEEdy
1st May 2005, 11:58
Felicitari STEAUA ===>> Un nou titlu se apropie ...Fortzaaa Steauaa !!!

caddy89
1st May 2005, 12:22
andrei e inca tanar si mai are de invatat,iar dorinel care se afla la polul opus are destula experienta, fiind si un fost jucator din bundesliga..este si oboseala ca steaua a avut un retur foarte incarcat

Swoosh_89
1st May 2005, 12:50
oboseala nu se refera numai la varsta. e vb aici si de antrenament, chiar experienta. dorinel a ajuns la un nivel la care stie sa isi canalizeze fortele si la cat a jucat el pan acum putem spune ca i-a intrat in reflex alergatul :)

Cristea e inca tanar,dar ma deranjeaza faptul ca nu avem cu cine sa-l inlocuim,asta e problema.Trebuie sa-l luam pe Tomasson.Cand Cristea nu joaca bine,il inlocuim cu Tomasson si el da gol!Na solutie!

Mar_is
1st May 2005, 13:43
Nu inteleg de ce tot vorbiti de inlocuiri cand stiti bine cu totii ca in mijlocul sezonului nu se pot face transferuri. Asa ca trebuie sa castigam campioanatul cu ce avem si sa ne sustinem echipa mai ales la greu.
Spectacol va fi in ultima etapa cand Steaua va avea minim 4 puncte avans fata de locul 2 si nu va mai conta rezultatul. Atunci vom sarbatori un sezon plin de impliniri... pana atunci tot ce ne trebuie este 1-0 pentru noi :)

Bravo Dica pentru ca ai demonstrat ca ai valoare !!!

Wholigan
1st May 2005, 13:46

Bah eu sunt relativ sanatos, cel putin fizic, si la Trib I cred ca 90% huiduiau spre final. N-au cantat deloc, n-au scandat nimic, dar cand a fost de huiduit, imediat s-au remarcat tzaranii!

mansiz26
1st May 2005, 14:13
ma....s-a bagat prin statie....un sunet asemanator unor huiduieli, carese mai baga din cand in cand la diferite faze...au fost cativa care au fost influentati si au inceput sa huiduie si ei...dar prea putini....io asa am vazut.

valentin.ultras
1st May 2005, 16:14
Asta nu-i motiv sa huidui echipa! :furios: scoate al 2 lea cuvant din nickul tau ca nu-l meriti..

Am zis eu ca am huiduit echipa...eu cred ca ar trebui sa citesti mai atent...eu doar am spus ca nu am jucat bine si ca ne va fi greu sa castigam campionatul...in conditiile date cu deplasarile foarte grele pe care le avem desi eu sper din tot sufletul...
Tu ai fost la meci?dak nu, nu mai comenta nick-ul meu pentru ca eu am fost si cu Villareal si am stat pana a plecat ultima persoana pe ninsoarea aceea(nu ma laud pentru ca multa lume a stat),si am stat si cu apulum in ploaie o ora cand arbitrul a decis sa amane meciul in turul campionatului parca...si la ala nu cred ca ai stat o ora...asa ca cine e ultras?

valentin.ultras
1st May 2005, 16:20
O sa iasa... Sunt sigura... La meciul cu Otzelu`... atunci o sa marcheze... Am o presimtzire... Am mai spus... :P Trebuie doar sa`l sustzinem... Nu sa`l huiduim... Eu... cel putzin... n`o sa fac niciodata asta... Andrei :wub:

Da si eu te sustin deoarece cred in baiatul asta care se vede ca este foarte talentat...sper sa isi revina cat mia repede pentru ca in lipsa lui Oprita se pare ca din pacate numai Dica ne salveaza pentru ca Dinita nu prea mia face nimik iar Cristea nu stiu de ce nu isi revine mai repede la forma pe care ne-a demonstrat-o...eu zic ca ar trebui folositi cei doi gemeni Simion si Litu...insa stie Zenga mai bine ca oricine ce are de facut...

SA VINA 22!!!

talentscout
1st May 2005, 16:29
Doh.... iar Cristea? TRECE PRINTR`O PASA PROASTA... Fitzi domnilor mai intzelegatori... chiar asha? Nu suntem oameni? :*(

Andrei Cristea

Atat timp cat Neaga a fost dat afara din cauza lui Cristea cred ca e normal sa ii sara lumea in cap pt ca toti asociaza plecarea lui Neaga cu el si eu fac la fel recunosc iar de cand a plecat Neaga ii gasesc nod in papura lui Cristea la orice greseala dar cred ca trebuie sustinut si o sa-si revina

talentscout
1st May 2005, 16:31
Din pacate jucatorii care intra intr-o pasa proasta sunt taxati foarte repede de catre publicul din Ghencea.
Sper sa ti se adevereasca presimtirea. Si daca se poate sa inscrie un pic mai repede, adica in meciul de la Iasi.

Si e f bine pt ca noi suporteri Stelei nu vrem gloabe la Steaua si inseamna ca Steaua e echipa mare inseamna ca suntem obisnuiti cu un joc pe masura numelui echipei adik Stelar

talentscout
1st May 2005, 16:36
Eu am stat la peluza la galerie si eram inconjurat de cativa taranii care il huiduiau/criticau pe DICA si CRISTEA.

"PELUZA NORD INTERZISA TARANILOR/SEMINTARILOR"!!!

Auzi prietene fiecare vede lucrurile in felul lui,daca tie iti place jocu slab dar sa castigi e treaba ta nu inseamna ca toti vor asta,eu unu sunt adeptul sa jucam Stelar si sa pierdem decat sa joc in halu asta
Nu am fost la meciu asta m-am uitat la tv si sincer am inceput sa-mi fie rusine cu echipa asta (la modu cum joaca)
Eu stiu ca echipa care trebuie sa ia campionatul trebuie sa fie cea mai buna iar in momentul asta o spun cu parere de rau NU MERITAM LOCU 1 la cum jucam

KosmyN
1st May 2005, 16:37
Am zis eu ca am huiduit echipa...eu cred ca ar trebui sa citesti mai atent...eu doar am spus ca nu am jucat bine si ca ne va fi greu sa castigam campionatul...in conditiile date cu deplasarile foarte grele pe care le avem desi eu sper din tot sufletul...
Tu ai fost la meci?dak nu, nu mai comenta nick-ul meu pentru ca eu am fost si cu Villareal si am stat pana a plecat ultima persoana pe ninsoarea aceea(nu ma laud pentru ca multa lume a stat),si am stat si cu apulum in ploaie o ora cand arbitrul a decis sa amane meciul in turul campionatului parca...si la ala nu cred ca ai stat o ora...asa ca cine e ultras?

Moah, nu incepetzi iar discutii pe tema ultras...va rog eu ...nu are nici un rost...e tardiv.

P.S: Meciul amanat din cazua ploii a fost cu Fc Oradea :mrgreen:

Kod
1st May 2005, 16:40
ma....s-a bagat prin statie....un sunet asemanator unor huiduieli, carese mai baga din cand in cand la diferite faze...au fost cativa care au fost influentati si au inceput sa huiduie si ei...dar prea putini....io asa am vazut.

nu s-a bagat nici un sunet in boxe, au fost fluieraturi :(

Fiecare se manifesta cum simte, dar oricum jocul din repriza a doua a fost jalnic. Greseli nepermise, neatentii...lasati oboseala...nu numai noi jucam 2 etape pe saptamana. Voua v-a placut jocul ? Mie nu. Acum ca s-a huiduit, se mai intampla, poate nu meritau, dar nici sa fie tinuti "ca in palme" jucatori nu e bine.

superglue
1st May 2005, 16:40
talentscout:

Daca Steaua ar juca "Stelar" si nu ar lua nici un trofeu ti-ar conveni?
Atunci ai sa vii sa spui ca preferi sa nu joace nimic dar sa ia titlul?

talentscout
1st May 2005, 16:45
talentscout:

Daca Steaua ar juca "Stelar" si nu ar lua nici un trofeu ti-ar conveni?
Atunci ai sa vii sa spui ca preferi sa nu joace nimic dar sa ia titlul?
Daca am juca Stelar am fi tari in Europa iar satisfactia ar fi mai mare
La campionate mai au de castigat cainii si tiganii ca sa ne poata ajunge asa ca......:)

Mihai Marchis
1st May 2005, 18:20
De mine sa le castigam pe toate asa!!! :)))

Stelista_cristea_4_ever
1st May 2005, 18:42
Tre' sa recunosc k m-am inselat in priviinta lui Dica. Am crezut k a decazut si k nu mai e bun de nimic, dar se pare k a fost iesit putin din forma si acum si-a revenit! Astept sa-si revina si Cristea si sa revina Oprita, caci doar cu Dica nu putem face mare lucru. Yo zic k tre' sa intelegeti k echipa a obosit un pic, dar asta trece si e normal si sa va bucurati mai mult pentru punctele obtinute!!

Swoosh_89
1st May 2005, 19:26
Trebuie sa ne bucuram pentru cele trei puncet,dar altfel te simti daca echipa ta a jucat spectaculos si a castigat 1-0 sau cand joaca prost si castiga 1-0,dar pana la urma...avem trei puncte.

vrajitoru
1st May 2005, 19:49
Trebuie sa ne bucuram pentru cele trei puncet,dar altfel te simti daca echipa ta a jucat spectaculos si a castigat 1-0 sau cand joaca prost si castiga 1-0,dar pana la urma...avem trei puncte.
Si asta este stilul italian...

danilovici
1st May 2005, 21:25
Nu din cauza stilului italian, am jucat prost in repriza a-II-a.
Afost o perioada intre min.80 si 90 cind nu ne-a mai iesit nici o pasa,
absolut toti jucatori greseaua, parca erau sfirsitii.Trebuie bagati
urgent la recuperare. Miercuri la Iasi si simbata la Galati se joaca
titlul. Daca cistigam ambele meciuri suntem campioni.

#Alex
1st May 2005, 22:29
Meciurile de la Iasi si de la Galati sunt extrem de importante in lupta pentru titlu. Daca vom castiga aceste meciuri vom avea mari (foarte mari) sanse sa luam titlul.
Importante sunt cele 6 puncte, pe care sper sa le obtinem.

Wholigan
1st May 2005, 22:55
Stilul asta de joc pe care il vedem acuma nu este alegerea lui Zenga. Vezi rezultatele de 5-1, 4-2 sau 3-0 din tur. Acum nu mai avem atac!!!

revinho
2nd May 2005, 11:50
mah... voi vreti sa facem spectacol, cum face poli... sa dam un gol, si sa tot atacam sa facem scheme pase cu calcaiul, show, fente... si sa terminam 1-1 sau sa pierdem? sa fim seriosi... suntem pe primul loc si ar trebui sa sacrificam spectacolul pentru puncte. campionatu asta e ambrozia stelei :)
ps: badaranii de la peluza ar trebui BATUTI! procentul ultras din peluza e inca f mic...

valentin.ultras
2nd May 2005, 12:46
Moah, nu incepetzi iar discutii pe tema ultras...va rog eu ...nu are nici un rost...e tardiv.

P.S: Meciul amanat din cazua ploii a fost cu Fc Oradea :mrgreen:

Nici nu am de gand sa incep discutii pe tema ultras...dar ma enerveaza cand unii oamenii iti comenteaza parerile fara sa citeasca tot ce ai scris si mia ales cand nici ei nu sunt mari fani....
Eu raman la parerea ca meciul acela despre care vb a fost cu apulum(si de aceea s-a rejucat pe 5 decembrie 2004 penrtru ca nu s-a putut atunci)...

eusunt
2nd May 2005, 19:20
Partidele de acasa le castigam ca de daca nici palea nu le castigam... iar in deplasari tinand cont ca dinamo la 6pde noi avem voie 3 egaluri ..in caz de egal puncte cu dinamo suntem campioni ...deci cred din punct de vedere matematic ca o singura victorie in deplasare si sa nu mai luam batatie CAMPIONII SUNTEM NOI!!!

zidane
2nd May 2005, 20:49
se pare ca dica si-a revenit si speram sa onscrie cat mai multe goluri de acum incolo pentru Steaua
sa speram ca acest lucru se va intampla cat de curand si cu ceilalti jucatori, la tacanti ma refer in mod special

fanatica
2nd May 2005, 21:09
cam multe laude pentru dica,eu nu stiu de voi dar pe mine inca nu ma convinge jocul lui Dica,nu pot spune ca si-a revenit!da, e intr-o crestere,dar nu una convingatoare,mai are mult de muncit pentru a ne dovedi ca e in forma lui maxima!
apropo de cristea,da!recunosc e intr-o forma slaba acum dar nu ii mai sariti omului la gat atata!se intampla multor fotbalisti sa mai aiba si jocuri proaste,dar poate isi revine!aveti incredere in el!

nUCLEo
2nd May 2005, 21:26
cam multe laude pentru dica,eu nu stiu de voi dar pe mine inca nu ma convinge jocul lui Dica,nu pot spune ca si-a revenit!da, e intr-o crestere,dar nu una convingatoare,mai are mult de muncit pentru a ne dovedi ca e in forma lui maxima!
Ce forma maxima mai vrei? A dat ultimele 5 goluri ale Stelei !!! A salvat echipa in 4 meciuri !!! Ce nu-ti convine ???

zidane
2nd May 2005, 21:29
adevarul este ca dica ne-a salvat dar n-a fost cel mai bun jucator
oricum merita felicitarile noastre

corinutza
2nd May 2005, 21:44

n-o fi fost el cel mai bun jucator dar a stiut sa fie cel mai util stelei
ai dreptate, merita toate felicitarile noastre

Humanimal
2nd May 2005, 22:34
da .... dar din pakate treaba lui nu e sa dea 5 goluri ci de 10 ori mai multe pase decisive .... doar de aia e cotat ca shi playmaker shi are nr 10 !

nUCLEo
2nd May 2005, 22:49
da .... dar din pakate treaba lui nu e sa dea 5 goluri ci de 10 ori mai multe pase decisive .... doar de aia e cotat ca shi playmaker shi are nr 10 !
Nu e vina lui ca atacantii nostri se impiedica in minge. Sa zicem merci ca a inscris de atatea ori !

Humanimal
2nd May 2005, 22:52
nici atacantzii nu sunt fenomenali ... da nici dica nu este un super mijlocash .... asta o vedem cu totzii la fiecare meci

corinutza
2nd May 2005, 23:31

ce rost sa dea pase daca atacantii nu reusesc sa bage mingea in poarta?
acum avem sa-i reprosam ca nu da pase ci goluri????????asta chiar ii absurd :shocked:

lol_cs
3rd May 2005, 01:27
Si-a revenit Dica fratilor !!!E de bine!!! Da are si mult noroc!!! :romania2:

lol_cs
3rd May 2005, 01:37
Dica e bun fratilor!!Da intrase intr-un con de umbra!!Si acum si-a revenit!!!

KosmyN
3rd May 2005, 05:13
Eu raman la parerea ca meciul acela despre care vb a fost cu apulum(si de aceea s-a rejucat pe 5 decembrie 2004 penrtru ca nu s-a putut atunci)...

Ia aduti tu aminte. Meciul s-a rejucat pe stadionul Cotroceni. Am batut cu 2-1, dubla Raducanu. Cu Fc Oradea. Iti trimit si poze daca vrei.
Cu Apulum am batut cu 4-1

#EffecT
3rd May 2005, 11:18

NU TE supara pe mine,dar tu unde erai in momentul acela ! haide sa facem ceva vino si tuu cu solutii concrete! hai noi astya de pe forum ne intalnim frumos mergem in galerie ! si cantam!

daby
3rd May 2005, 12:21
Sa mai zica cineva ca Dica nu e bun...
Dica este solutia acum, tre sa avem incredere in el si sa-l lasam sa joace..... :fotbal:

stelist19
3rd May 2005, 12:49

Exact,a adus 4 victorii in 5 meciuri,ganditi-va ca daca in aceste meciuri nu marca Dica,faceam egal...cum era cu 4 egaluri...nu mai castiagm nici anu asta titlul...

Dani@Steaua4ever
3rd May 2005, 13:43
sa mai dea inca 2 goluri in meciurile astea grele cu Iasiu si cu Otelu si asta e:D Oricum dica in returu asta incepe sa asi arate incet incet valoarea adevarata...e in genu lui neaga ,stim toti cum juca el la inceput pana sa faka mika excursia prin Arabia :) si dupa aia ...Explozia... :D

andrei_vs_25rn
3rd May 2005, 14:29
speranta ne este Dica . vad ca numa' el a dat golurile pana acu..... asta e lucru' bun ! ma bucur ca si-a revenit . ( dar ma gandesc dc nu mai fac ceva atacantii nostri? < cristea , dinita>????????????

carmen_steaua
3rd May 2005, 14:45
Mai ziceti voi ce vreti dar Dica, iar a salvat echipa! Bravo lui! Ar trebui sa fim mandri ca il avem la noi in echipa :D. Maine speram ca mai da un gol, dar asteptam si ceva de la Cristea :pray: , care mai nou nu a facut nimic interesant pe teren. In fine.
Titlul e al nostru! :notworthy

Dani@Steaua4ever
3rd May 2005, 15:04
Hmm toata lumea k titilu e al nostru etc..mai sunt 7 etape....titlu poate fi al nostru in proportie de 80% dak batem acum pe iasi si pe Otelu....sa speram k ne salveaza iar DICA ..doamne ajuta:)
Titlu al meritam si anu trecut dar ati vazut ce sa intamplat ....tocmai la Brasov neam incurcat cu terminatii aia...pacat!

stelist
3rd May 2005, 15:23
:mrgreen: mie imi place ca pe forum aici...exista numai persoane care incurajeaza echipa tot timpul :mrgreen:

anamarya
3rd May 2005, 16:44
mai ce putem face.... Felicitari, Dica... la mai mare :D

deja sunt 8 puncte aduse de el....e ceva, nu?

KosmyN
3rd May 2005, 16:48
8 ????
Eu zic ca sunt 12......

anamarya
3rd May 2005, 17:20
pai am castigat 12.... si fara goluri am fi avut doar 4.... adik 8 le-a adus el

Vladimir
3rd May 2005, 17:51
Politehnistii astia.... nu e bine sa te pui cu ei:D... sper sa le bage Dica si lor una sau doua .. Imi pare bine ca a continuat pe panta asta ascendenta pe care e... PS: Daca si la golul asta care practic a pornit de la el... mai ziceti ca a avut noroc... fac cu nervii!!!

anamarya
3rd May 2005, 17:52
offtopic: pai dc asa era..... si lasa-i pe cei care vb sa vorbeasca

ontopic: ne-a dat si noua sambata unul..... cand sa ne mai dea?

Vladimir
3rd May 2005, 17:56
Ma referam la Poli Iasi ;)

BlauRot
3rd May 2005, 18:06
[ Dica e un zeu...merita toti banii,a adus stelei multe puncte sezonul asta.Nu stiu de ce uni il huiduie,ca nu merita tratamentul asta.E adevarat ca nu joaca cine stie ce dar da goluri asta-i esential. :ermm:

Humanimal
3rd May 2005, 18:24
ce rost sa dea pase daca atacantii nu reusesc sa bage mingea in poarta?
acum avem sa-i reprosam ca nu da pase ci goluri????????asta chiar ii absurd :shocked:
decat 5 goluri mai bine 30 de pase decisive

nUCLEo
3rd May 2005, 18:32
Decat 30 pase "decisive" la Cristea sau Dinita (care dau cu stangu'n dreptu' celuilalt), mai bine 5 goluri care sa ne transforme in campioni...

erlick
3rd May 2005, 18:40
tot mai sunt carcotasi d'astia care au ceva cu Dica......30 de pase decisive cui?
Daca ar pasa Dica pt Dica.......ca pe altcineva s-o bage in poarta in momentul asta nu avem.....

anamarya
3rd May 2005, 18:50
cum sa paseze Dica pt Dica? ce suntem in Tom si Jerry?

Kishcutia
3rd May 2005, 18:52
cum sa paseze Dica pt Dica? ce suntem in Tom si Jerry?
da...cand tom ii paseaza lui jerry si apare spike si da GOOOOOOOL!

erlick
3rd May 2005, 19:08
o sa anunt cand e o gluma.....poate va prindeti si voi....

Kishcutia
3rd May 2005, 19:11
glumeai? credeam ca vbesti serios si d-aia am vbit si eu serios!

erlick
3rd May 2005, 19:16
te-ai simtit cu musca pe caciula? nu era vorba de tine....

anamarya
3rd May 2005, 19:26
de mine era vorba.... si sa stii ca asa cum tu ai dreptul sa fii ironic si eu am dreptul sa fac o gluma.....

Humanimal
3rd May 2005, 19:38
Decat 30 pase "decisive" la Cristea sau Dinita (care dau cu stangu'n dreptu' celuilalt), mai bine 5 goluri care sa ne transforme in campioni...
pasa decisiva = pasa finalizata cu gol !

erlick
3rd May 2005, 19:41
finalizata de cine ?

Uomoragno
3rd May 2005, 19:43
finalizata de cine ?

tocmai asta e..a gresit nucleo mesajul..nu trebuia sa spuna decisiva daca nu a dat gol Cristea sau Dinita

Kishcutia
3rd May 2005, 19:43
daca spun pasa decisiva te referi ca a dat o pasa pe care cineva a finalizat-o cu gol! si se refera ca mai bine da 50 pase din care sa rezulte gol decat sa dea 5 goluri! ce atata polologhie!

nUCLEo
3rd May 2005, 19:54
tocmai asta e..a gresit nucleo mesajul..nu trebuia sa spuna decisiva daca nu a dat gol Cristea sau Dinita
tocmai din cauza asta am pus decisiva intre ".."

Uomoragno
3rd May 2005, 19:57
tocmai din cauza asta am pus decisiva intre ".."

ok oricum eu nici nu ti-am citit mesajul..cel din fata mea care ti-a dat definitia pasei decisive ti-a vazut mesajul..eu i-am raspuns celui cu intrebarea cu pase decisive?..lol..

The Pretender
3rd May 2005, 21:16
NU TE supara pe mine,dar tu unde erai in momentul acela ! haide sa facem ceva vino si tuu cu solutii concrete! hai noi astya de pe forum ne intalnim frumos mergem in galerie ! si cantam!

Eram in galerie (era si culmea sa stau in fata tv-ului si sa ma iau de cetatenii)

Cat despre solutii,(doar daca as fi fost liderul galeriei, puteam sa fac ceva) ca le atrag eu atentia dar taranu tot taran.

corinutza
4th May 2005, 15:56

tie ce nu iti convine?faptul ca steaua castiga?!! important ii sa se dea goluri si nu pase de gol. in mom asta, cand nu prea avem atacanti, nu stiu cat de decisive pot fi.
in caz ca ai uitat meciul se castiga pe goluri si nu pe pase. si daca vrem sa castigam campionatul, ne trebuie victorii-adica goluri ...
intelegi rationamentul?

erlick
4th May 2005, 17:20
sunt multi oameni frustrati de existenta jucatorului Dica in echipa Steaua....ba ca au fost golurile marcate de el norocoase, ba ca .... mai bine pase de gol decat goluri, in curand o sa fie vinovat de penaltyul de la Constanta.....

KosmyN
4th May 2005, 17:26
Cea mai ipocrita faza legata de Dica am auzito la meciul cu Sportul, unde parerea unui "suporter" a fost ca golul a fost de fapt autogol, ca si-a bagato portarul in poarta :wallbash: , asa ca nimic nu ma mai mira.

erlick
4th May 2005, 17:50
intr-adevar mingea se duce la vreo 2 metrii de poarta si a fost deviata in plasa.....

Humanimal
6th May 2005, 18:25
daca spun pasa decisiva te referi ca a dat o pasa pe care cineva a finalizat-o cu gol! si se refera ca mai bine da 50 pase din care sa rezulte gol decat sa dea 5 goluri! ce atata polologhie!
multzumesc kish :)

Humanimal
6th May 2005, 18:27
tie ce nu iti convine?faptul ca steaua castiga?!! important ii sa se dea goluri si nu pase de gol. in mom asta, cand nu prea avem atacanti, nu stiu cat de decisive pot fi.
in caz ca ai uitat meciul se castiga pe goluri si nu pe pase. si daca vrem sa castigam campionatul, ne trebuie victorii-adica goluri ...
intelegi rationamentul?
Am vazut cate goluri am dat shi in ultimul meci

Humanimal
6th May 2005, 18:28
sunt multi oameni frustrati de existenta jucatorului Dica in echipa Steaua....
sa intzeleg ca tocmai m-ai facut frustrat ?

independe
6th May 2005, 18:56
adevarata faza ca mai bine dai 50 de pase decisive decat 5 goluri, dar unde gasesti u jucatorul ala?
sa zicem k fl. dumitru a fost odata genul asta de jucator, dar atunci finaliza cl. raducanu..
acum sa ne multumim cu dica, daca alti oameni de gol nu mai avem.

Humanimal
6th May 2005, 19:03
adevarata faza ca mai bine dai 50 de pase decisive decat 5 goluri, dar unde gasesti u jucatorul ala?
sa zicem k fl. dumitru a fost odata genul asta de jucator, dar atunci finaliza cl. raducanu..
acum sa ne multumim cu dica, daca alti oameni de gol nu mai avem.
din pacate independe ai foarte foarte mare dreptate .

ZIZOU
6th May 2005, 21:09
A fost o greseala din partea conducerii,ca n-a cumparat un atacant.

anamarya
6th May 2005, 21:15
independente... mare dreptate ai.... pt un mijlocaj e mai bine sa dea 50 de pase decizive decat 5 goluri... dar cine fructifica cele 50 de pase, sa iasa macar de 5 goluri?

serte_bogdan
8th May 2005, 11:00
Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bicolor
11th June 2005, 21:31
si iarasi dica :). prin golul asta cred ca s-au intors toate ghinioanele de la celelalte ratari. si ce gol important...

Danna
11th June 2005, 21:34
Bravo Dica, Bravo Cristea!!! :D
Intuitzia mea n`a dat gresh... ma simt atat de bine... Andrei a dat un gol cat pentru tot returul... Shi hai ca deviez de la subiect... Aici e despre numarul 10, Nicolaeeeeeeeeeeee DICA!!!
Trebuia sa ma laud un pic cu Andrei :D STEAUA - CAMPIOANA ROMANIEI!!! :romania:

Ana712
11th June 2005, 21:51
Cine sterge thread-ul ala cu "Cristea lasa-ne"???Rapid...
Bv Steaua!Bv Andrei!!!!!!!!!!! :drool:
Si nu in ultimul rand bv lui Dica si intregii echipe!!!(Inclusiv Zenga...)
Steaua merita titlul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Campioni Campion ole ole ole ole Campioni Campioni....

MRadoi
11th June 2005, 21:52
Din Nou Cristea!!! Din Nou Dica!!!

Eeeee...cam Asa Trebuia Sa Se Termine!!!

andrei_vs_25rn
11th June 2005, 21:53
bravo DICA .... sa-i dea DOMUL sanatate , fericire si tot ce vrea dansu' ca mi-a readus fericirea in mine la golul dat de el...........

MEREL_STEUA
11th June 2005, 21:56
Ce sa mai zic?...a fost ca in povesti!!!! Golul lui Cristea m-a facut sa-mi pierd vocea!!!!...apoi a venit golul lui Dica!!!! ce mai??? A FOST SENZATIONAL!!!! :drunk: :*:

zidane
11th June 2005, 21:59
bravo Dica, bravo Cristea dar trebe sa recunoastem ca Dica a avut noroc mare la gol si pacat ca a rata atunci cu poarta goala
oricum multumim tuturor jucatorilor pt. ca ne-ati adus 22-ul

Giuseppe
11th June 2005, 22:03
Dica a avut noroc la gol, dar nu stiu cine il mai poate contesta acum.
BRAVO DICA! BRAVO CRISTEA!
FORZA STEAUA!!!

Ana712
11th June 2005, 22:04
Ce sa mai zic?...a fost ca in povesti!!!! Golul lui Cristea m-a facut sa-mi pierd vocea!!!!...apoi a venit golul lui Dica!!!! ce mai??? A FOST SENZATIONAL!!!! :drunk: :*:
Ca in povesti??Ff putin spus!!!
Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sm3naru
11th June 2005, 23:40
Nu mai conteaza cat s-a ratat,important e ca STEAUA A CASTIGAT TITLUL!!!!!!!!!!!
FORZA STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wholigan
11th June 2005, 23:45
Super, am cazut de pe scaun la golul II, cu vreo 8 persoane din jurul meu, SUPEEEEEEEEER!!! I-am dominat pe aek-national de nu o sa uite multa vreme, la fel ca 8-1 ala de poveste.

Streetcat
11th June 2005, 23:50
bravo andrei cristea..bravo nicolae dica...deci tanarul..magnific andrei cristea..I told you he'll do the best..numa trebuia aclamat putzin..sa se simta si mai iubit de cat era oricum....ok..bravo dica...

adyultras
12th June 2005, 00:05
Nush cum face Dica... Ne mananca sufletu tot meciu cum joaca, dar reuseste sa dea gol. Incredibil!!!

Kishcutia
12th June 2005, 00:06
si totusi adevarat! ar fi mai rau sa ne manance sufletu si sa nu dea gol nu ctrezi :P?

Ana712
12th June 2005, 00:08
Nush cum face Dica... Ne mananca sufletu tot meciu cum joaca, dar reuseste sa dea gol. Incredibil!!!
Da bine spus!E bun ma...n-ai ce sa ii zici!!A adus atatea puncte Stelei.El si ceilalti evident! :P

adyultras
12th June 2005, 00:10
PS. Chiar daca se pare ca ne-a adus titlul prin golurile sale, tot nu pot sa il suport... pentru ca nu moare pe teren ca ceilalti jucatori

Ana712
12th June 2005, 00:18
PS. Chiar daca se pare ca ne-a adus titlul prin golurile sale, tot nu pot sa il suport... pentru ca nu moare pe teren ca ceilalti jucatori
Pai daca de Dica ai parerea asta(si ti-o respect)ce sa mai zic de Litu...sau de Simion...oameni buni ultimii doi sunt paraleli cu fotbalul....nu merita sa joace la Steaua.Chiar nu shtiu ce cauta aici?

Danna
12th June 2005, 00:20
Pai daca de Dica ai parerea asta(si ti-o respect)ce sa mai zic de Litu...sau de Simion...oameni buni ultimii doi sunt paraleli cu fotbalul....nu merita sa joace la Steaua.Chiar nu shtiu ce cauta aici?

Hmmm... inca un antrenor pe forum?

adyultras
12th June 2005, 00:21
Lipsa de experienta si varsta... In apararea lui Dica ce poti sa zici?

Ana712
12th June 2005, 00:25
Hmmm... inca un antrenor pe forum?
Nu.Doar mi-am spus parerea...dar sper ca Litu si Simion sa ma faca sa ma razgandesc in privinta lor...astept..nu-i problema...pana acum nu m-au impresionat...dar evident ca imi doresc ca ei sa faca treaba buna la Steaua...
Sa vedem...

Ana712
12th June 2005, 00:26
Lipsa de experienta si varsta... In apararea lui Dica ce poti sa zici?
Da...ai dreptate mai trebuie lucrat la apararea lui Dica...dar dupa parerea mea joaca ff bine la fel ca si restul echipei.
Voi ce credeti despre Baciu????

Danna
12th June 2005, 00:30
Nu.Doar mi-am spus parerea...dar sper ca Litu si Simion sa ma faca sa ma razgandesc in privinta lor...astept..nu-i problema...pana acum nu m-au impresionat...dar evident ca imi doresc ca ei sa faca treaba buna la Steaua...
Sa vedem...

Sunt TINERI! N`au jocuri in Divizia A. Lipsa de experientza ishi spune cuvantul... In 3-4 meciuri, cam cate au jucat ei, ai fi vrut sa dea goluri? Poate este o presiune mare pe ei, ca joaca pe prima scena a fotbalului romanesc, oricum... Nu cred ca trebuiau ashteptate atat de multe lucruri de la ei, avand in vedere ca sunt de foarte putzin timp in echipa "mare" a Stelei.
Eu cunosc un jucator de la juniori de la Otzelu`... care mi`a spus ca Litzu joaca foarte, foarte bine :) M`am interesat :P pentru ca am incredere mare in aceshti doi tineri atacantzi. Promit multe shi cred ca gresheshti daca spui ca sunt paraleli cu fotbalul, daca nu i`ai vazut in mai multe meciuri jucand.

Ana712
12th June 2005, 00:48
Sunt TINERI! N`au jocuri in Divizia A. Lipsa de experientza ishi spune cuvantul... In 3-4 meciuri, cam cate au jucat ei, ai fi vrut sa dea goluri? Poate este o presiune mare pe ei, ca joaca pe prima scena a fotbalului romanesc, oricum... Nu cred ca trebuiau ashteptate atat de multe lucruri de la ei, avand in vedere ca sunt de foarte putzin timp in echipa "mare" a Stelei.
Eu cunosc un jucator de la juniori de la Otzelu`... care mi`a spus ca Litzu joaca foarte, foarte bine :) M`am interesat :P pentru ca am incredere mare in aceshti doi tineri atacantzi. Promit multe shi cred ca gresheshti daca spui ca sunt paraleli cu fotbalul, daca nu i`ai vazut in mai multe meciuri jucand.
Ai dreptate
IMI RETRAG CUVINTELE!!!!!!!!!!!

stefan_moraru
12th June 2005, 05:05
Steaua are un centru tare de copii si juniori !!! Cu putina experienta Litu si Simion vor deveni un cuplu de atac foarte bun. Inca sunt in perioada de rodaj.

stefan_moraru
12th June 2005, 05:08

Ce mai conteaza daca moare sau nu, desi eu sunt un fanaticul unor jucatori tip Opritza sau Munti...dar pt moment sa lasam, rautatile si sa ne bucuram de 22. Ca bucuria asta nu tine o vesnicie.

talentscout
12th June 2005, 05:12

Bai prietene Dica tia adus titlu in pm ce tot o dai cu Dica
Deocamdata fara golurile lui eram undeva pe 5-6 omu a dat numai goluri decizive

KosmyN
12th June 2005, 07:24

Omule, esti penibil..... :wallbash:
Daca si acum, cadn DICA ti-a adus 22, critici..ori esti orb ori esti.....

#Caddy
12th June 2005, 08:18
@adyultras: DICA=omul cu golurile..daca nu era el..numai pupai 22`ul..am vazut parca la peluza sud un banner..scria cva cu "critici"..hmm..
in fine..pune`ti ochelari

ViolaFan
12th June 2005, 08:42
Goulul al 2-lea a lui Dica a fost noroc pur !! Am vazut reluarea la TV azi dimineata si nu mi-a venit sa cred ce aiurea a fost golul asta !! Ati castigat titlul din noroc !!

Kishcutia
12th June 2005, 08:55
norocul e de partea celor puternici!

ViolaFan
12th June 2005, 08:57
norocul e de partea celor puternici!
norocul este de partea celor norocosi....!

#Caddy
12th June 2005, 09:28
Goulul al 2-lea a lui Dica a fost noroc pur !! Am vazut reluarea la TV azi dimineata si nu mi-a venit sa cred ce aiurea a fost golul asta !! Ati castigat titlul din noroc !!
ai mah viola..n`o mai da pe noroc..mai mult noroc ati avut voi..ca ati scapat de un penalty..si alte ratari monumentale care puteau sa duca la acel scor de care va amintiti cu neplacere 8-1 :)))
ps.viata e ca zarul se cam rostogoleste/cine e mai slab ala se parleste(cine stie cunoaste)

adyultras
12th June 2005, 11:31
Omule, esti penibil..... :wallbash:
Daca si acum, cadn DICA ti-a adus 22, critici..ori esti orb ori esti.....
Dica a adus 22? Pai ce ma a jucat singur? Fratilor sa nu exageram... parerea mea e ca tot este cel mai slab jucator... Doar ca este cel mai norocos jucator din lume!!!

adyultras
12th June 2005, 11:33
Bai prietene Dica tia adus titlu in pm ce tot o dai cu Dica
Deocamdata fara golurile lui eram undeva pe 5-6 omu a dat numai goluri decizive
Ai fost la meciu cu Brasov din tur? Presupun ca nu, era mai bine in fata televizorului...
Am inghetat 4 ore ca sa vad cum vine Dica sa ne injure. uite un alt motiv pt care nu il suport. Acum cu ce il mai aparati?

Giuseppe
12th June 2005, 11:40
Bai omule, din 11 goluri (sau cate naiba a dat Dica, ca deja ma enervez), cred ca cel putin 6 au fost decisive! si acum sa nu-ti aduc aminte cine l-a injrat mai intai pe Dica.
Daca tu esti printre cei care l-au injurat, e problema ta! eu unul nu l-am injurat niciodata si nu spun asta pentru ca a dat ieri gol, ci pentru ca nu e normal sa-ti injuri proprii jucatori.

Giuseppe
12th June 2005, 11:41
Viola, taci reaq' din gura, ca topicu' asta te depaseste...

adyultras
12th June 2005, 11:48
Bai omule, din 11 goluri (sau cate naiba a dat Dica, ca deja ma enervez), cred ca cel putin 6 au fost decisive! si acum sa nu-ti aduc aminte cine l-a injrat mai intai pe Dica.
Daca tu esti printre cei care l-au injurat, e problema ta! eu unul nu l-am injurat niciodata si nu spun asta pentru ca a dat ieri gol, ci pentru ca nu e normal sa-ti injuri proprii jucatori.
Pai cine din tot stadionu nu l-a injurat pe Dica macar o data campionatu asta?? Tare sunt curios... Plus ca un asemenea comportament fata de suporteri e inadmisibil, dar ce a fost a fost...
Bine ca am luat titlu ca innebuneam altfel!

zidane
12th June 2005, 12:23
ma viola da n-ai vazut cum a ratat Dica cu poarta goala, Dica a sutat iarasi in portar, Paraschiv a sutat in bara
astea nu le-ai vazut ma ca sa vezi cat de norocosi ati fost voi ma?

MIREL6RADOI
12th June 2005, 12:25
Dica a avut pacatele lui (injurat suporterii) Desi gestul este incalificabil...golurile marcate au facut uitat acest episod regretabil.
Multumesc,Nicolae Dica.

Giuseppe
12th June 2005, 12:26
ma viola da n-ai vazut cum a ratat Dica cu poarta goala, Dica a sutat iarasi in portar, Paraschiv a sutat in bara
astea nu le-ai vazut ma ca sa vezi cat de norocosi ati fost voi ma?
Lasa-l, nu vezi acum cauta scuze pentru propria lor neputinta? :no: ba ca a fost noroc, ba ca a fost ceva dubios, bla, bla, bla :zzz:

The Pretender
12th June 2005, 12:27
Ai dreptate
IMI RETRAG CUVINTELE!!!!!!!!!!!

Hai ca te iert, daca ti-ai retras cuvintele, ca altfel iti tineam o predica de mama, mama :) :twisted:

The Pretender
12th June 2005, 12:34

DUPA TITLUL 22 FRUSTRAREA URLA IN VOI

DUPA TITLUL 22 FRUSTRAREA URLA IN VOI

Ana712
12th June 2005, 12:44
Auleou!Esti in viata...si eu care credeam ca ai facut atac de cord dupa golul lui Dica...

dargo
12th June 2005, 12:47
Sa inteleg ca va simtiti norocosi? De ocazia lui Dinita ce zici? De ratarea lui Dica cu poarta goala? de bara lui Paraschiv? de faza la care a scos balace de pe linie? Asta noroc. Si tot noroc au avut Contra si aburitu' ala cu picioare de lemn Petre ca nu si-au luat rosu. Nu mai spun de fitzele unora de la voi, de erau sa-si ia o bataie sora cu moartea. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa degenereze bataia aia de dupa golul de 1-1.

S0nIK
12th June 2005, 14:24
Forzza DICA. Sper ca lea dat peste nas la toti aia care lau injurat si mai ales la bulangiu ala de RATB-ist

cr(:)s_tina13
12th June 2005, 17:23
io imi sustin in continuare parerea..... Dica nu are ce cauta la Steaua,....shi cu atat mai mult la nationala...... :notworthy

Vladimir
12th June 2005, 17:27
Dica e un fel de inzaghi numa ca alearga mai putzin. Eu zic sa-l acceptam asa cum e. :mrgreen:

talentscout
12th June 2005, 17:36
io imi sustin in continuare parerea..... Dica nu are ce cauta la Steaua,....shi cu atat mai mult la nationala...... :notworthy

Iar tu nu ai minte deloc inseamna
Ce nu iti place la el?fundu?sau ochii?
Dute fata in parc mai plimbate dute la un film fati vreo 5 gagii si lasane cu parerile astea proaste ale tale
Pe Cristea il lauzi si nu a facut nici pe jumatate cat a facut Dica dar de iti place cum arata cu toate ca nu imi dau seama ce iar la Dica nu iti place moaca lui si de nu.....
Deci cum am spus pe alt thread daia nu va pricepeti voi femeile(fetele)la fotbal fara suparare

Ana712
12th June 2005, 17:36
CE???????????
Sper ca tu glumesti..nu?? :shock:

12th June 2005, 17:41
Iar tu nu ai minte deloc inseamna
Ce nu iti place la el?fundu?sau ochii?
Dute fata in parc mai plimbate dute la un film fati vreo 5 gagii si lasane cu parerile astea proaste ale tale
Pe Cristea il lauzi si nu a facut nici pe jumatate cat a facut Dica dar de iti place cum arata cu toate ca nu imi dau seama ce iar la Dica nu iti place moaca lui si de nu.....
Deci cum am spus pe alt thread daia nu va pricepeti voi femeile(fetele)la fotbal fara suparare
ma...deci fiecare cu parerile lui.....
pana una alta...invata sa scrii...shi nu mai imi da mie sugestii d c sa fac in timpul liber.... :notworthy

kyyra
12th June 2005, 17:58
hai sa-ti explic ceva...dak esti fata..nu inseamna k te uiti numai la cum arata un fotbalist...asta e o conceptie mai mult dkt gresita....give me a break..m-am saturat sa tot aud tampania asta..dak esti fata nu te uiti dkt la cum arata un jucator..NU E DELOC ASA!!!!

deeachatterbox
12th June 2005, 18:46
bai ia lasati-l pe dica in pace el ne-a adus titlul cu golul lui de aur daca nu era el...ce il injura toti asa cum e el e jucatorul nostru si ne-a salvat din multe situatii neplacute.BRAVO DICA

adyultras
12th June 2005, 19:56
In sfarsit cineva cu care sunt de acord in privinta lui Dica... Nu ne-ar prinde mai bine un atacant care sa si joace fotbal decat ametitu asta care pierde toate mingiile si care nush cum naibii face de da gol? Dica pentru mine e un mister total prin faptul ca reuseste sa inscrie... E incredibil cum cineva care joaca in halu asta sa dea si gol... Mult noroc i-ai dat Doamne!!!
Acum ma astept sa imi sariti cu totii in cap spunand ca el ne-a adus titlu... cum am mai spus-o, total fals. Echipa a adus titlul. Sa nu uitam prin ce am trecut la 1-0 pt Timisoara. Deja revedeam sf de camp din anii trecuti. Dar iata ca titlul a fost deis prin golurile lui Cristea (care de la meciu cu Valencia a cam uitat ce e ala fotbal) si de Dica (no comment).

12th June 2005, 19:58
In sfarsit cineva cu care sunt de acord in privinta lui Dica... Nu ne-ar prinde mai bine un atacant care sa si joace fotbal decat ametitu asta care pierde toate mingiile si care nush cum naibii face de da gol? Dica pentru mine e un mister total prin faptul ca reuseste sa inscrie... E incredibil cum cineva care joaca in halu asta sa dea si gol... Mult noroc i-ai dat Doamne!!!
Acum ma astept sa imi sariti cu totii in cap spunand ca el ne-a adus titlu... cum am mai spus-o, total fals. Echipa a adus titlul. Sa nu uitam prin ce am trecut la 1-0 pt Timisoara. Deja revedeam sf de camp din anii trecuti. Dar iata ca titlul a fost deis prin golurile lui Cristea (care de la meciu cu Valencia a cam uitat ce e ala fotbal) si de Dica (no comment).
finally :bye: ....k pana acuma toti era sa ma ia la bataie........

Kishcutia
12th June 2005, 19:59
ogararu are alt post cris!...

#Caddy
12th June 2005, 20:04
cris..vezi k ne suparam...cum adik nu are ce cauta la steaua...faptu ca a dat majoritatea golurilor de 3 pct din acest retur,ca nea salvat pielea,ca a dat golu`l titlu..te face sa crezi asta?!..la nationala nuj..nu prea a fct mare lucru..dar la steaua totusi.. :furios:

12th June 2005, 20:05
ogararu are alt post cris!...
pardon...am remediat....... :doh:
se mai intampla.....nu mi-am luat doza:p

independe
12th June 2005, 20:05
nu stiu cum pot unii sa spuna k dica nu are ce cauta la steaua.
returul asta el a fost cel care ne-a adus majoritatea victoriilor, iar acum in ultimul meci si-a demonstrat inca o data valoarea.
multumim dica!

12th June 2005, 20:07
gata nu mai zic nimik rau d dica......pana la urma a dat gol...asa k...gata...shsh ;-)

adyultras
12th June 2005, 20:15
Dica e un fel de inzaghi numa ca alearga mai putzin. Eu zic sa-l acceptam asa cum e. :mrgreen:
Mai bine ne abtinem sa facem astfel de comparatii... Inzaghi parca e in stare sa dea o pasa in fata, spre deosebire de Dica, specialitatea lui fiind pasele in spate . Dar gata. Nici eu nu mai zic nimic de Dica. O sa vedem la anu cine are dreptate. Pana atunci, avem doar sa asteptam...

The Pretender
12th June 2005, 20:49

Ma abtin, ca esti fata :cenzurat:

12th June 2005, 20:55
Ma abtin, ca esti fata :cenzurat:
ma...mi-am recunoscut greseala...mai devreme......gata...am zis k nu mai zic nimik d dica......incredibil....am uitat shi io sa-mi aiu doza......

justtupeu
12th June 2005, 21:17
Dica are valoare de echipa nationala, insa deocamdata trebuie sa munceasca putin mai mult, astfel incat sa evolueze constant. Intradevar, ne-a salvat de multe ori, dar au fost si meciuri in care nu-mi venea sa cred ca cel de pe teren este Dica. Cu mai multa munca, are viitor! http://www.steaua.trei.ro

adyultras
12th June 2005, 21:27
Cand o sa il vad pe Dica alergand pe teren o sa imi cer scuze in fata tuturor pt ce am zis fata de Dica... insa pana atunci nu il mai laudati!!!

12th June 2005, 21:43
Cand o sa il vad pe Dica alergand pe teren o sa imi cer scuze in fata tuturor pt ce am zis fata de Dica... insa pana atunci nu il mai laudati!!!
nu-l mai vb p dica d rau...k arunca astia cu pietre in tine...:p
shi da dica stie sa dea gol...da nu e genial....

adyultras
13th June 2005, 17:30
nu-l mai vb p dica d rau...k arunca astia cu pietre in tine...:p
shi da dica stie sa dea gol...da nu e genial....
Nu ii cere nimeni sa fie genial... doar sa mearga un pic mai mult pe teren

star's child
13th June 2005, 17:37
nu, nu sa mearga!atunci cand vezi cum dorinel e peste tot, iar dica....are noroc...
dar sa nu se interpreteze:MULTUUUUMIIIIIM, DICA! :) Daca nu erai tu...

anamarya
13th June 2005, 17:47
Dincolo de toate discutiile e clar ca golurile lui din retur au facut cat un titlu..... al 22-lea...... si tot restule istorie..... nu mai conteaza..... ne-a redat la toti suflul sambata..... si trebuie sa-i multumim... am mai zis-o si o repet.... din partea mea sa joace execrabil si sa continue sa marcheze...... nu mai conteaza cat ai alegat sau n-ai alergat cand dai gol de 2-1 in meciul decisiv,s au cand dai gol de 1-0 intr-un meci in care atacu a fost decedat

cristi_mutu
13th June 2005, 20:26
Nu stiu dak ati vazut golul lui Dica atent....dar de fapt mingea nu intra in poarta, era o denivelare chiar pe linie si a sarit din dambul ala.

Giuseppe
13th June 2005, 20:28
Mai curand cred ca mingea a avut efect si de aceea cand a lovit solul a intrat in poarta; ma rog, poate o fi fost si un damb pe acolo :p

chris_t
13th June 2005, 20:30
Multumim dambule :D:D:D.

Ma gandeam eu ca nu putea inscrie Dica, acum mi s-a confirmat. Merci de informatie.

anamarya
13th June 2005, 20:36
chris_t: comica idee: deci... multumim dambule...... vine mie la TV mi s-a parut a fi gol... in direct mare lucru n-am vazut pt ca fiind langa tunel ramasesem cu ochii la ceea ce se intampla vizavi adica pe banca unde se agita ca un mess cu cola capitanul nostru care isi luase in serios rolul de secund

bytisor
15th June 2005, 10:57
haideti sa-i aratam cat de mult ne dorim sa ramana la echipa si sa-i promitem ca nu il vom mai contesta,pentru ca merita,lui ii datoram bucuria de a fi din nou campioni!

mansiz26
15th June 2005, 11:01
stai ca-l sun acum.....
:)
parerea mea e ca daca nu se loveau de mingile alea de el sa intre in poarta....pardon....golurile decisive ale omului titlu...dadea altcineva golurile alea.
De fiecare data dupa ce lua conducerea echipa se retragea in aparare si tinea de rezultat...

viorel 31
15th June 2005, 11:08
mansiz@ nu ai dreptate deloc in ceea ce-l priveste pe Dica.
La cum am jucat noi in retur daca nu "se loveau" mingiile de Dica noi nu terminam campionatul mai sus de locul 3, deci afara din cupele europene.

Dica - golgheterul echipei, ii datoram majoritatea punctelor din retur, daca el nu marca din cand in cand WZ pleca dupa meciul cu Villareal si nu cu 3 etape inainte de finalul campionatului.

TB FELICITAT PT CE A FACUT LA ECHIPA! :yes:

pinky
15th June 2005, 11:09
haideti sa-i aratam cat de mult ne dorim sa ramana la echipa si sa-i promitem ca nu il vom mai contesta,pentru ca merita,lui ii datoram bucuria de a fi din nou campioni!
nu mi s pare ca lui ii datoram bucuria d a fi campioni ,nici p edeparte!a a vut noroc s recunoastem l amulte dintre goluri!si orikum nu mi spare ca a dovedit forma care era asteptata d la el can d avenit la steaua !parerea mea!as prefera s plece dica si sa vina altcineva in lokul lui!:D

#Caddy
15th June 2005, 11:20
nu mi s pare ca lui ii datoram bucuria d a fi campioni ,nici p edeparte!a a vut noroc s recunoastem l amulte dintre goluri!si orikum nu mi spare ca a dovedit forma care era asteptata d la el can d avenit la steaua !parerea mea!as prefera s plece dica si sa vina altcineva in lokul lui!:D
pai ii datoram si lui,andrada..dar titlul l`a castigat intreaga echipa..fara echipa mingile nu se "loveau" de dica..dc sa plece dica..dica care a dat 20 de goluri de cand e la steaua si a adus 15 pct in retur?!..si altii n`au facut asta?! nu cred ca ar fi corect sa plece

bytisor
15th June 2005, 11:22
total gresit,imi dati voie sa-mi fie rusine ca sustin echipa alaturi de niste oameni care nu vor sa recunoasca ca Dica este un jucator exponential pentru steaua chiar daca nu da el impresia asta mereu,asta o spun eu,o spun multi a spus-o piturca cand era la echipa a repetat-o WZ spunund ca este jucatorul lui cheie,a spus-o si Titi asa ca nu cred ca voi meritati sa va bucurati de acest titlu daca ganditi asa.nu sunteti stelisti adevarati.

normal ca as vrea sa vina jucatori mai buni ca el,dar in momentul de fata e cel mai bun dupa radoi si munteanu-asta e foarte clar si daca de Radoi m-as despartii pentru ca merita sa ajunga la o echpa mare(nu stiu de ce nu a plecat la arsenal-e un stelist extraordinar si de-aia cred ca o sa-l egaleze pe Lacatus la po****ritate si le vom face amandoura statui in ghencea) de Diuca nu l-as da sub ruptul-capului!

mansiz26
15th June 2005, 11:25
eu imi pastrez parerea ca dica a avut f mult noroc la golurile acelea....f mult...
l-am vazut cum alearga cum se demarca....am vazut ca nu are pic de viziune in joc. Cel mai frecvent mingea de la el ajunge la unul dintre fundasi asta in cazul in care nu o pierde.
Asta e parerea mea si nu vreau sa ma cert acum cu toti fanii dica ! va respect parerea!
peace!

mansiz26
15th June 2005, 11:27
total gresit,imi dati voie sa-mi fie rusine ca sustin echipa alaturi de niste oameni care nu vor sa recunoasca ca Dica este un jucator exponential pentru steaua chiar daca nu da el impresia asta mereu,asta o spun eu,o spun multi a spus-o piturca cand era la echipa a repetat-o WZ spunund ca este jucatorul lui cheie,a spus-o si Titi asa ca nu cred ca voi meritati sa va bucurati de acest titlu daca ganditi asa.nu sunteti stelisti adevarati.

nu sunt suporter adevarat si nu merit sa ma bucur de titlu ca nu imi place de dica....ei pe dreacu.... :@

anamaria
15th June 2005, 11:29
pinky, e grav daca se cere inlocuirea lui Dica, care este unul dintre cei mai buni jucatori de la Steaua. Pai daca si pe el il vrem inlocuit, ce facem cu restul echipei? Ii schimbam pe toti? De obicei asta face o echipa care nu mai spera la nimic... Nu e cazul Stelei, chiar daca acum trecem cu totii prin momente dificile.

#Caddy
15th June 2005, 11:29
eu imi pastrez parerea ca dica a avut f mult noroc la golurile acelea....f mult...
l-am vazut cum alearga cum se demarca....am vazut ca nu are pic de viziune in joc. Cel mai frecvent mingea de la el ajunge la unul dintre fundasi asta in cazul in care nu o pierde.
Asta e parerea mea si nu vreau sa ma cert acum cu toti fanii dica ! va respect parerea!
peace!
la meciul cu timisoara a avut noroc..a avut si momente bune si f slabe..dar asta este..
PEACE!!
ps.nu va mai certati atata!

#Caddy
15th June 2005, 11:32
nu sunteti stelisti adevarati.

numai face afirmatii din astea...

bicolor
15th June 2005, 11:35
din tot sufletul pentru dica...mare parte din camp asta i-o datoram lui, daca nu era el acolo, sa se loveasca mingea de el ce faceam? pierdeam camp? mm zicea ca l-a vazut pe dica la antrenament si zenga i-a zis ca daca vine vreun impresar sau vreun trimis de la o mare echipa din europa si il vede la antrenamente il ia, ptr ca se antreneaza profesionist.
recunosc ca ptr el am o mare slabiciune, dar pot aprecia si obiectiv, si el ne-a ajutat mult. chiar asa dupa radoi si munti el e urmatorul. pana la urma fotbalul se joaca pe goluri, goluri pe care el a reusit sa le dea, el si nu cristea, dinita, litu sau restul.

justtupeu
15th June 2005, 11:36
Dica e stelist adevarat, si nu imi doresc sa plece de la Steaua. Chiar si atunci cand a fost huiduit de aproape intre stadionul, el a continuat sa munceasca si sa faca treaba buna pentru Steaua. Fara ajutorul lui nu am fi castigat cel de-al 22-lea titlu. http://www.steaua.trei.ro

anamarya
15th June 2005, 11:42
dincolo de faptul ca pt Dica mai sunt o sumedenie de topicuri.... merita felicitarile noastre.... norocos sau nu,... a dat goluri f importante pt castigarea campionatului.... nu face prea multe fitze.... (spre deosebire de altii), si revin golurile alea au fost importante.... ca daca nu le dadea el, le dadea altcineva e cu dus si intors pt ca pana la proba contrara le-a dat el..... am zis-o si o repet.... daca continua sa marcheze constant, din partea mea poate sa alerge si ca o musca beata tot meciul.... daca 20 de secunde e acolo unde trebuie si baga mingea in poarta....

erlick
15th June 2005, 11:54
nu imi vine sa cred ca mai sunt suporteri care il contesta pe Dica....

viorel 31
15th June 2005, 12:14
nu imi vine sa cred ca mai sunt suporteri care il contesta pe Dica....
Din pacate sunt consecventi contestatarii :wallbash:

#EffecT
15th June 2005, 12:30

Nu te supara ! dar cine sa vina in locul lui! prin acest mesaj se vede ca esty unul dintre contestatarii lui Dica ! rusine nu meriti sa fii suporterul Stelei! dak Dica nu ne aducea 15 puncte in retur isi dadea vreo 2 autogoluri mai intelegeam sa te iei de el!

mansiz26
15th June 2005, 12:37
Nu te supara ! dar cine sa vina in locul lui! prin acest mesaj se vede ca esty unul dintre contestatarii lui Dica ! rusine nu meriti sa fii suporterul Stelei! dak Dica nu ne aducea 15 puncte in retur isi dadea vreo 2 autogoluri mai intelegeam sa te iei de el!
cine eshti tu sa decizi cine merita si cine nu merita sa fie suporter al stelei....
Daca nu imi place un jucator inseamna ca trebuie sa imi fie rusine....a avut super noroc la fiecare gol pe care l-a dat. Asta e parerea mea si cum eu o respect pe a ta te rog sa faci acelasi lucru!

KosmyN
15th June 2005, 12:39
@Mansiz....oare te suporti cand il contesti in continuare pe Dica ???
Uitea-te inca o data pe golurile marcate de el si vezi cate dintre ele au fost DECISIVE in economia campionatului.

P.S. Si Oprita ajunsese sa fie contesta pt ca nu marca. Alerga de ii sareau capacele da nu marca.....si lumea il huiduia...nu le convenea
Acum, Dica markeaza o groaza de goluri, dar stai ca tot e huiduit....k cik nu alearga ca Michael Johnson la 200 de m.
Nici asa, nici asa nu e bine...

4steaua
15th June 2005, 12:40
saracu om!!nici acu nu-l lasati mah???ne-a adus camopionatul,omu pune suflet, se chinuie,ce aveti cu el???joaca mai bine decat multi carora nu le ziceti nimik!!!
dica= omul-titlu

mansiz26
15th June 2005, 12:42
mda...nush ce sa mai zic....ma abtin ca nu vreau sa imi pun pe toata lumea in cap...
sa vedem ce o sa fie....i doresc mult succes si sa imi arate ca m-am iselat insa din ce am vazut io pe teren nu mi se pare ca e un mare jucator si cred ca asta o sa se vada foarte curand....inca o data repet sper sa gresesc si sa aveti voi dreptate
Peace!

bicolor
15th June 2005, 12:46
sa vedem ce o sa fie....ii doresc mult succes si sa imi arate ca m-am inselat Peace!
pai deja tb sa iti fi aratat ca te inseli :mrgreen:. mai sunt jucatori care nu joaca nimic, sau joaca mai prost decat el si nimeni nu vb de aia. dica a fost decisiv camp asta.

i0nutz83
15th June 2005, 12:51
cine il mai contesta si acum pe Dica inseamna ca nu are nici un pic de bun-simt..

bytisor
15th June 2005, 12:56
ideea e ca este un jucator care trebuie ajutat,mai ales pe plan pshic,eu il stiu de la pitesti,atunci cand are sustinere face meciuri extraordinare si poate va aduceti aminte inceputul lui in ghencea,toti l-am primit ca pe un jucator de baza si ne-am bucurat la venirea lui chiar daca la momentul respectiv credeam ca argesul ne mai da o tzeapa dupa Neaga.dar s-a dovedit ca si neaga si Dica sunt jucatori care pun mult suflet si de-aia au nevoie de sustinere,daca intalnesc oameni care la prima ratare ii contesta,sau care nu stiu prea multe de fotbal si vin la unu doua meciuri ca sa-l conteste pe unul sau altul,atunci nu or sa poata trece peste sau daca or s-o faca le va fi foarte greu-nu toti avem o tarie de caracter sau un caracter puternic.
uitati cand neaga nu s-a putut abtine sa-l scuipe pe unul din suporteri cand il contesta,la fel s-a intamplat si cu Dica pe lia manoliu ...ar trebui sa le fie rusine celor care sunt acolo sa-i incurajeze si n-o fac
numai unul care nu a jucat vreodata fotbal nu stie cat de mult conteaza suportul adus de public,nu degeaba se spune ca e jucatorul 12,la noi au fost momente cand suporterii erau jucatorul -1!
sa le fie rusine!!parerea mea

chestia cu peace e degeaba nu am nimik cu voi nu ma cert cu voi dar avem pareri diferite,poate eu tin intr-un fel la steaua altii in alt fel,fiecare iubeste cum stie,si intelege sa ajute o echipa la greu sau s-o infunde mai rau:
n-am sa uit niciodata cum se scanda in cotroceni:'plecati toti din Ghencea'-eu asa suporteri nu mai vreau sa vad-poate de-aia ii respect pe timisoreni mai mult uneori mai mult decat pe cei care striga m__e Dinamo!

bicolor
15th June 2005, 13:16
[QUOTE=KosmyN
Acum, Dica markeaza o groaza de goluri, dar stai ca tot e huiduit....k cik nu alearga ca Michael Johnson la 200 de m.
Nici asa, nici asa nu e bine...[/QUOTE]
Nou record mondial în proba masculină de 100 metri
Atletul jamaican Asafa Powell a stabilit ieri un nou record mondial în proba de 100 metri, în cadrul unei reuniunii atletice la Atena, care a contat pentru circuitul Super Grand Prix IAAF. Powell a încheiat cursa cu timpul de 9 secunde şi 77 de sutimi. Precedentul record era deţinut de americanul Tim Montgomery, care a alergat în 9 secunde şi 78 de sutimi pe 14 septembrie 2002, la Paris
sau poate vor sa alerge ca asafa powell :).

bicolor
15th June 2005, 13:17
Nici asa, nici asa nu e bine...
Nou record mondial în proba masculină de 100 metri
Atletul jamaican Asafa Powell a stabilit ieri un nou record mondial în proba de 100 metri, în cadrul unei reuniunii atletice la Atena, care a contat pentru circuitul Super Grand Prix IAAF. Powell a încheiat cursa cu timpul de 9 secunde şi 77 de sutimi. Precedentul record era deţinut de americanul Tim Montgomery, care a alergat în 9 secunde şi 78 de sutimi pe 14 septembrie 2002, la Paris. gsp.ro

sau poate vor sa alerge ca asafa powell :).

justtupeu
15th June 2005, 13:22
Dica alearga mult, inscrie destul de des.. Nu vad nici un motiv pentru ca el sa nu fie pastrat la Steaua. http://www.steaua.trei.ro

sm3naru
15th June 2005, 13:24
Si eu cred ca ar trebui pastrat (macar pt k a marcat atatea goluri in retur).......

Kishcutia
15th June 2005, 13:25
mai...deci....mie mi se pare ca se exegereaza rau de tot cu Dica in ambele directii! In primul rand: mai lasati-l in pace...nu o fi el cel mai bun la capitolul viteza sau la altele(:D)dar lasati-l odata in pace ca la unele meciuri sunt altii care gresesc mai mult decat el si tot la el se injuira cel mai mult. In al doilea rand: nici nu-l mai ridicati atat in slavi ca nu nici mijlocasul genial! se exagereaza in 2 directii :)

zidane
15th June 2005, 13:28
Dica nu are o viteza si conditie fizica excelenta dar el este un juator care poate face diferenta pe teren
La meciul cu poli a lergat cat a putut baiatu', si bv lui

#EffecT
15th June 2005, 13:43
cine eshti tu sa decizi cine merita si cine nu merita sa fie suporter al stelei....
Daca nu imi place un jucator inseamna ca trebuie sa imi fie rusine....a avut super noroc la fiecare gol pe care l-a dat. Asta e parerea mea si cum eu o respect pe a ta te rog sa faci acelasi lucru!
Scuza-ma pentru comportamentul meu , dar eram cam nervos deoarece dupa ce am luat titlul tot exista persoane care il contesta pe Dica ! E adevarat ca nu am nici un drept sa spun cine merita si cine nu merita sa ajunga suporterul Stelei dar fiindca sunt un suporter inflacarat ma doare cand se contesta orice jucator bun ,slab cum o fi el ! dak joaca la Steaua inseamna ceVA! ii contest si eu atunci cind nu joaca cu ambitie sau nu isi dau viatza pe teren , dar nu ii contest ca nu imi place cum trage la poarta sau paseaza! ce conteza dak da goluri la noroc mai tin minte ca in istoria stelei au fost destui care marcau asa gen piturca sau raducanu! voi in loc sa il aplaudati pe dica am si inregistrarea meciului cu poli dak o ai si tu uita-te la Dica ce simt al golului are , cum tasneste de langa fundasul lui poli si ce damarcare poate sa aiba! Imi cer inca o data scuze !

adyultras
15th June 2005, 13:45
cine il mai contesta si acum pe Dica inseamna ca nu are nici un pic de bun-simt..
Eu zic sa o lasi mai moale... mai du-te pe la stadion si uita-te la toti jucatorii (televizorul nu e asa de mare incat sa ii poti vedea pe toti)

adyultras
15th June 2005, 13:47
Dica alearga mult,
Hai nu zau! Daca si Dica alearga mult, atunci marmota sigur invelea ciocolata...
Hai sa fim un pic mai realisti.

4steaua
15th June 2005, 13:49
dc are picioarele alea asa departate nu inseamna ca nu alearga!!!omu chiar se chinuie, si mult mai mult decat altii

Kishcutia
15th June 2005, 13:49
ady...marmota chiar invelea ciocolata...numai ca nu-l credea aia!!! :lol:

adyultras
15th June 2005, 13:50
dc are picioarele alea asa departate nu inseamna ca nu alearga!!!omu chiar se chinuie, si mult mai mult decat altii
Hai zi unu care alearga mai putin decat Dica (cred ca si Tudor il intrece la capitolu asta)

mansiz26
15th June 2005, 13:51
Hai nu zau! Daca si Dica alearga mult, atunci marmota sigur invelea ciocolata...
Hai sa fim un pic mai realisti.
ady chill...nu are rost ..fiecare cu parerea lui
io sunt convins ca in viitorul nu foarte indepartat o sa se vada daca dica e cu adevarat valoros sau nu...pana atunci multa bafta!

adyultras
15th June 2005, 13:51
ady...marmota chiar invelea ciocolata...numai ca nu-l credea aia!!! :lol:
Gluma-i gluma, treaba-i treaba, berea-i bere, apa-i apa...
:offtopic:

bytisor
15th June 2005, 13:52
rahat,uita-te la ronaldo nu alearga deloc dare da goluri si asa a facut mereu,raducanu le dadea numai din prostie,sarea mingea la el dar era cel care ne-a adus ultimul titlu

inca o data rusine celor care contesta valoarea lui dica-cainilor

mansiz26
15th June 2005, 13:53
alo...hai sa pastram discutia in limitele bunului simt ...
mi se pare mie sau tu m-ai facut caine????? :blink:

bytisor
asa a fost si cu neaga si ai vazut in viitor cat de mult vrei sa vina inapoi,asa si cu raducanu...

Kishcutia
ok...deja ai exagerat rau de tot! si e o diferenta intre ronaldo si dica...mie asa mi se pare! ce comparati-s astea? si care e faza cu cainilor...nu mai au voie sa aiba alta parere!?

adyultras
15th June 2005, 13:55
rahat,uita-te la ronaldo nu alearga deloc dare da goluri si asa a facut mereu,raducanu le dadea numai din prostie,sarea mingea la el dar era cel care ne-a adus ultimul titlu

Asta chiar a durut - rapidistule!

bytisor
15th June 2005, 13:56
la un moment dat daca esti asa convins de ce spui sa stii ca sunt si caini pe site,poate nu tu...
dar sa stii ca a gresi e omeneste a persista in greseala deja e mult mai rau,eu zic sa-i ceri scuze lui Dica si tuturor suporterilor adevarati care il sustin

stii cum e cand mai multi iti spun ca esti beat te duci acas si te culci

bytisor
15th June 2005, 13:57
merci frumos,dar eu cred ca sunt printre cei care isi respecta cuvantul de suporter=sustinator la bine si la rau

bicolor
15th June 2005, 13:58
Eu zic sa o lasi mai moale... mai du-te pe la stadion si uita-te la toti jucatorii (televizorul nu e asa de mare incat sa ii poti vedea pe toti)
hai sa ii iau eu apararea lui ionutz: el vine la fiecare meci pe ghencea, asa ca replica ta nu isi are rostul.
te-am mai intrebat o data: para ce joaca? ca nici nu il vad pe teren. de ce nu ii contestam pe toti, ci doar pe dica?
si nu e vb numai de alergat e vb si de eficienta alergarii. ca doar nu alearga degeaba si dica a reusit sa mai dea si goluri, in timp ce nu alerga :).

adyultras
15th June 2005, 13:58
la un moment dat daca esti asa convins de ce spui sa stii ca sunt si caini pe site,poate nu tu...
dar sa stii ca a gresi e omeneste a persista in greseala deja e mult mai rau,eu zic sa-i ceri scuze lui Dica si tuturor suporterilor adevarati care il sustin

Nu e greseala, e o parere care se pare ca mai e impartasita de cativa, deci nu sunt singurul. Dar sa amanam cearta asta pana cand o sa isi dovedeasca Dica adevarata lui valoare si o sa imi cer scuze, insa pana atunci...

mansiz26
15th June 2005, 13:59

uite ti-am zis il sun acum sa ii zic ca imi pare rau si ca nu e chiar atat de netalentat si lipsit de viteza cum il consider...si sa dea un gol pentru mine

cat despre faza cu faptul ca sunt beat....nush daca ai observat dar nu am vrut sa insist asupra subiectului deoarece am si precizat ca asta e doar parerea mea...

adyultras
15th June 2005, 14:00
hai sa ii iau eu apararea lui ionutz: el vine la fiecare meci pe ghencea, asa ca replica ta nu isi are rostul.
te-am mai intrebat o data: para ce joaca? ca nici nu il vad pe teren. de ce nu ii contestam pe toti, ci doar pe dica?
si nu e vb numai de alergat e vb si de eficienta alergarii. ca doar nu alearga degeaba si dica a reusit sa mai dea si goluri, in timp ce nu alerga :).
NU l-am laudat niciodata pe Para!!!

bicolor
15th June 2005, 14:01
@adyultras-da nici nu l-ai contestat cum faci cu dica.

bytisor
15th June 2005, 14:04
ok-poate am exagerat dar v-am spus-am ales acest subiect pentru ca stiu ca si Dica citeste ce se scrie poe aici si are nevoie sa vada ca are sustinere,si asta doream sa aud de la voi,se pare ca inca mai sunteti contestatari si sper sa nu plangeti dupa dica cum ati plans si plangem dupa neaga-uiti cat de rau a dus-o neaga cu 3 goluri intr-un sezon si asta tot datyorita noua,unora din suporteri-dar piturca l-a ajutat pentru ca antrenorii simt cine si cat de bun e!

adyultras
15th June 2005, 14:05
@adyultras-da nici nu l-ai contestat cum faci cu dica.
Asa e, poate si pentru ca e stelist 100%. Plus ca nu ii poti compara, avand roluri putin cam diferite.
Dar gata. Nu mai zic nimic de Dica pana incepe returu. Atunci sa va tineti bine... :D

mansiz26
pe para nu l-a contestat nimeni ca a vazut multa lume ca incearca mult...si se agita si isi da sufletul pe teren...nu aceeasi parere o am despre dica...dar repet...este o parere subiectiva impartasita si de altii se pare...si iti mai zic un lucru nu sunt singurul la stadion care gandeste asa...nu am mai zis nimic de dica de mult timp, nu l-am injurat

dar de la asta pana la a zice ca e super jucator e cale lunga

mansiz26
;) Asa e, poate si pentru ca e stelist 100%. Plus ca nu ii poti compara, avand roluri putin cam diferite.
Dar gata. Nu mai zic nimic de Dica pana incepe returu. Atunci sa va tineti bine... :D
ce retur ma:)

adyultras
15th June 2005, 14:07
;)
ce retur ma:)
Il las jumatate de campionat sa isi demonstreze valoare ma.. (prea multa fizica dauneaza grav gandirii :offtopic: )

bytisor
15th June 2005, 14:08
a fost retur am castigat campionatul,sau poate se refera la returul cu barcelona din liga campionilor

mansiz26
15th June 2005, 14:09
ok-poate am exagerat dar v-am spus-am ales acest subiect pentru ca stiu ca si Dica citeste ce se scrie poe aici si are nevoie sa vada ca are sustinere,si asta doream sa aud de la voi,se pare ca inca mai sunteti contestatari si sper sa nu plangeti dupa dica cum ati plans si plangem dupa neaga-uiti cat de rau a dus-o neaga cu 3 goluri intr-un sezon si asta tot datyorita noua,unora din suporteri-dar piturca l-a ajutat pentru ca antrenorii simt cine si cat de bun e!
am spus-o si o repet...sper sa imi arate ca m-am inselat amarnic si atunci o sa vin si o sa recunosc da domne...nu aveam dreptate e super jucator. Sa ii dea Domnu cat mai multe goluri sezonul viitor si multe dintre ele sa fie in Grupele UCL....

INSA....un jucator mare nu este influentat atat de mult de public...
eu nu il vad pe ronaldinho jucand prost pentru ca il huiduie unii....

si gata asta e parerea mea si nu vreau sa ma mai cert cu nimeni si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva!

Peace!

adyultras
15th June 2005, 14:10
a fost retur am castigat campionatul,sau poate se refera la returul cu barcelona din liga campionilor
Era vorba de returul campionatului viitor... :baby:

bicolor
15th June 2005, 14:11
Asa e, poate si pentru ca e stelist 100%. Plus ca nu ii poti compara, avand roluri putin cam diferite.
cred ca era vb depre tur. si dica e stelist, odata ce a semnat cu noi peste giovanni&co. da roluri mai diferite: pe cand para isi cunoaste locul pe teren, dica tb cand sa fie varf, cand sa fie mijlocas dreapta sau stanga.
@mansiz-chiar asta ziceam ca tb sa fie si eficient, nu numai sa alerge degeaba, si para cam degeaba a alergat. nu e super jucatorul dica, asta e rolul lui dorinel, dar nu e nici cel care tb injurat meci de meci, ptr orice greseala.

Adrians
15th June 2005, 15:32
peace!

Mai sa fie ! La Arges se loveau mingiile de el,in returul trecut iarasi s-au lovit,la fel si in turul campionatului pe care l-am cistigat.In plus, pina sa-l luam noi,pe el s-au batut toate echipele din Bucuresti.Cu siguranta ca s-au batut pe el pentru ca este norocos,nu pentru ca este un jucator bun si de caracter.Iti sugerez sa cumperi Fanatikul de ieri,este un articol interesant despre el.

Alex14
15th June 2005, 16:15
Da` ce mah a zis Dica ca o sa plece?Stati linistiti ca nu pleaca el tocmai acum cand suntem campioni si jucam in CL.Pararea mea...

i0nutz83
15th June 2005, 16:24

esti penibil! Mai mult nu am de zis..

corinutza
15th June 2005, 16:32
fie ca a avut doar noroc(ceea ce nu cred) fie ca a fost priceperea lui( si sunt sigura ca asta a fost) dica merita toate felicitarile nostre pt ac daca nu era omul potrivit la loculk potrivit sunt sigura ca acum nu mai vedeam 22 in fata.
important a fost ca dica a fost o piesa f importanta pt echipa si nu faptul ca mai sunt niste supoorteri care il contesta atat de aprig. ma intreb care le-o fi motivul.
BRAVO DICA !!!!!!!!!!!!SPER SA MAI RAMAI MA STEAUA MACAR UN SEZON
LASA-I PE ALTII SA VORBEASCA SI TU FA-TI TREABA IN CONTINUARE, CACI O FACI BINE.