PDA

View Full Version : Steaua Tv

Duckadam
31st March 2005, 15:03
Se va mai infiinta sa nu postul nostru de televiziune ? Dupa mai multe promisiuni vad ca nu se mai aude nimic.
Am citit in ziar ca dinamo e chiar hotarata sa faca postul. Cica initial va emite 2-3 ore pe zi pe frecventa altui post (nu e o idee rea) pana se vor mai dezvolta.
Mai stiti ceva ? :romania:

Danna
31st March 2005, 15:05
De s`ar infiintza... Asha ash sta toata ziua :woot: in fatza TV`ului.

slice23
31st March 2005, 15:22
daca ar mai fi fost campanie electorala sigur se infiinta.sa aiba gg unde sa-si spuna ineptiile.oricum suntem de rasul lumii daca maidanezii deschid un post de televiziune inaintea noastra.si ganditiva ca noi avem de ceva timp licenta de la sigma tv.asa ca poate vom avea si noi televiziune la urmatoarele alegeri

07.05.1986
31st March 2005, 15:41
Pana una alta se pare ca maidanezii ne-o vor lua inainte.

MIREL6RADOI
31st March 2005, 15:42
Rivulus bro,crezi ca se lasa jiji sa-i ia borcea inainte?Sa fim seriosi....:)
Pana la meciul cu dinamo,o sa avem STEAUA TV:)

unu`
31st March 2005, 16:38
mai da`l dreaq de TV... noi avem alte nevoi mult mai imp.... si in plus... ce sa dea aia la TV ?! OMG ... noi sa ne vedem de gazon... si de jucatori si de antrenor... si atat momentan
baftã

zidane
31st March 2005, 16:55
deja avem post: OTV

anamarya
31st March 2005, 16:57
Rivulus bro,crezi ca se lasa jiji sa-i ia borcea inainte?Sa fim seriosi....:)
Pana la meciul cu dinamo,o sa avem STEAUA TV:)

macar, desi greu de crezut.............

vrajitoru
31st March 2005, 18:45
sa mor io ce coincidenta!...am facut si io un thread asa aku 5 min...

este nevoie de un plan si altele pentru a face un post de televiziune.... o sa avem post eventual da nu foarte curand...

i0nutz83
31st March 2005, 19:15
Chiar daca deocamdata au avansat doar o idee, cainii ne-au luat-o inainte..2 ore pe licenta altui post nu mi se pare totusi cine stie ce.. Cand se duce gigi la talk-showuri sarim sigur de 2 ore/zi..shi asta pe posturi centrale :)

eusunt
31st March 2005, 19:23
mai da`l dreaq de TV... noi avem alte nevoi mult mai imp.... si in plus... ce sa dea aia la TV ?! OMG ... noi sa ne vedem de gazon... si de jucatori si de antrenor... si atat momentan
baftã
Luni, 18 aprilie, de la ora 12:00, conducerea FC Steaua organizeaza la stadionul din Bd. Ghencea o intalnire cu firmele specializate in refacerea suprafetelor de joc.

Deci mai intai sa facem naibilii gazon de gazon si apoi Tembeleziune.... la cate zice GiGi pe la televiziunile la care este invitat sigur o sa platim la amenzi de desfiintzeaza astea de la CNA postul....
Si chiar ca nu mai dezlipim 4mil de romani din fatza televizorului numai daca se dau meciurile din 1985-1989 si astea de sub era Zenga....adio timp liber popor Roman.....

anamarya
31st March 2005, 19:24
Chiar daca deocamdata au avansat doar o idee, cainii ne-au luat-o inainte..2 ore pe licenta altui post nu mi se pare totusi cine stie ce.. Cand se duce gigi la talk-showuri sarim sigur de 2 ore/zi..shi asta pe posturi centrale :)

nu e acelasi lucru

Juventu$
31st March 2005, 23:02
NE pisham pe 2 ore ale lor sa vezi ce post o sa faca gigi cand o sa afle stiti ca el sufera :)) GIGI ESTI cel MAI TARE !!! ARATA-LE CA SUNTEM CEI MAI TARI!!!! Steaua.Tv marfa de marfa

nUCLEo
31st March 2005, 23:20
Ma autopropun moderator la Steaua TV. Veniti si voi?

07.05.1986
1st April 2005, 10:29
Stati putin si nu va hazardati chiar asa. Se face televiziune dar ... o sa ajunga si in casele voastre? Daca nu vrea compania de cablu?

Duckadam
1st April 2005, 10:47
Ma autopropun moderator la Steaua TV. Veniti si voi?

Da...trebuie sa gasim pe cineva care sa prezinte meteo...sa stie lumea cum e vremea pe stadion in ziua meciului...daca e frig sau ploua. :-D

unu`
1st April 2005, 11:17
Luni, 18 aprilie, de la ora 12:00, conducerea FC Steaua organizeaza la stadionul din Bd. Ghencea o intalnire cu firmele specializate in refacerea suprafetelor de joc.

Deci mai intai sa facem naibilii gazon de gazon si apoi Tembeleziune.... la cate zice GiGi pe la televiziunile la care este invitat sigur o sa platim la amenzi de desfiintzeaza astea de la CNA postul....
Si chiar ca nu mai dezlipim 4mil de romani din fatza televizorului numai daca se dau meciurile din 1985-1989 si astea de sub era Zenga....adio timp liber popor Roman.....

am vazut :) parerea mea e ca teveu mai poate astepta cum a asteptat si gazonul ani de zile ... in fine... sper sa faca ceva bun ... nu doar de ochii lumii... if you know what I mean...
baftã

danilovici
16th April 2005, 01:05
Cosmos tv va fi postul lui Gigi?

nUCLEo
16th April 2005, 01:10
Cosmos tv va fi postul lui Gigi?
Mai rau ar fi PNG TV... :-x

Kishcutia
16th April 2005, 10:34
Macar daca se infiinteaza(si daca o sa fie preluata de toate companiile de cablu) sper sa fie ceva gen Chelsea TV sau MUtv, care dupa parerea mea sunt geniale! Vorba voastra...in cazul asta...adio timp liber :D:D

jimi
16th April 2005, 11:28
poate o sa fie cristea tv,ca tot ii place de cristea

caddy89
16th April 2005, 11:30
si daca se va infiinta sper sa nu apara mai mereu Jiji..ca si asa sunt satul de el cand il vad la stirile sportive x(

eusunt
16th April 2005, 11:36
Stati putin si nu va hazardati chiar asa. Se face televiziune dar ... o sa ajunga si in casele voastre? Daca nu vrea compania de cablu?
Cand un club ca steaua are 4mil de suporteri ce te face a crezi ca aceste regii de cablu nu vor da acest post de televiziune? pai daca aparitiile lui GiGI si meciurile lui Steaua sunt cele mai vazute emisiuni vor fi numai la SteauaTV ce va face sa credetzi ca nu va fi bagata in toate firmele de cablu TV... eu cred ca acest post va avea interes mai mare ca HBO... sincer ...eu ash sta ore de ore pe acest post sa vad meciuri vechi shi noi cu si despre Steaua...

ViolaFan
16th April 2005, 12:12
[QUOTE]Cand un club ca steaua are 4mil de suporteri
I-ai numarat tu ?? Cred ca ti-a luat ceva timp si bani....... :lol:
ce te face a crezi ca aceste regii de cablu nu vor da acest post de televiziune? pai daca aparitiile lui GiGI si meciurile lui Steaua sunt cele mai vazute emisiuni vor fi numai la SteauaTV ce va face sa credetzi ca nu va fi bagata in toate firmele de cablu TV... eu cred ca acest post va avea interes mai mare ca HBO... sincer ...eu ash sta ore de ore pe acest post sa vad meciuri vechi shi noi cu si despre Steaua..
:wallbash: :wallbash:
Tu chiar crezi ce ai spus ?? Poate ca emisiunile in care apare gigi sunt vizionate deoarece mai rade si omu !! Dar asta nu cred ca e o mandrie !! Patronul vostru se cam face de ras oriunde merge !!
Si va garantez ca acest post TV nu se va prinde decat in bucuresti, si nici aici in toate zonele !! In orase precum Craiova, Timisoara, Cluj nu se va prinde deoarece nimeni nu se va risca sa isi piarda abonatii !!

unu`
16th April 2005, 12:38
ti`a cerut cineva parerea viola ???
baftã

ViolaFan
16th April 2005, 12:51
ti`a cerut cineva parerea viola ???
baftã
Dar tie ti-a cerut-o cineva ??
"bafta"

mansiz26
16th April 2005, 13:27
Tu chiar crezi ce ai spus ?? Poate ca emisiunile in care apare gigi sunt vizionate deoarece mai rade si omu !! Dar asta nu cred ca e o mandrie !! Patronul vostru se cam face de ras oriunde merge !!

Nu cred ca sunt patroni de club in romania cu care sa te mandresti!:)...el apare mai des la tv pt ca are de ce!

Danna
16th April 2005, 14:37
poate o sa fie cristea tv,ca tot ii place de cristea

Ar fi prea frumos :woot: :D

Neaga25
21st April 2005, 23:36
:-D Ar fi foarte frumos sa avem in tara post de televiziune.STEAUA TV.Cum au Chelsea si Man Utd.Cred ca ar muri de ciuda si Dinamo si Rapid.

ksu3andrei
1st May 2005, 23:17
Ideea infiintarii unui post de televiziune a clubului de fotbal Steaua este excelenta, ar putea avea efecte pozitive nebanuite , la care acum nici nu le putem imagina!

caddy89
2nd May 2005, 10:03
GIGI ( akka Ursu ) TV -----> Televiziunea n`a ajuns niciodata atat de departe

vrajitoru
2nd May 2005, 17:20
:-D Ar fi foarte frumos sa avem in tara post de televiziune.STEAUA TV.Cum au Chelsea si Man Utd.Cred ca ar muri de ciuda si Dinamo si Rapid.
Sa vbit ca dinamu va avea o televiziune....

eusunt
2nd May 2005, 17:42
Au deja propia lor tembeliziune in colaborare cu ciorile ... AnimalPlanet este televisiunea ce ii reprezinta ...este chinologica si ciorologica...hehehehe....

Humanimal
2nd May 2005, 21:38
Mah ... da voi credetzi ca o televiziune se face asha cum vrea borcea!?!?
Siktir ..... punetzi pariu cu mine ca dinamo nu va avea nici peste 5 ani televiziune ....pentru o televiziune e nevoie de o gramada de bani shi eu nu-i vad pe borcea sau netzoiu sa scoata atatzia bani din buzunarul lor !

jimi
2nd May 2005, 21:44
Mah ... da voi credetzi ca o televiziune se face asha cum vrea borcea!?!?
Siktir ..... punetzi pariu cu mine ca dinamo nu va avea nici peste 5 ani televiziune ....pentru o televiziune e nevoie de o gramada de bani shi eu nu-i vad pe borcea sau netzoiu sa scoata atatzia bani din buzunarul lor !
humanimal!!!!!putin respect!!!!!porcea nu borcea:P :drunk:

Humanimal
2nd May 2005, 21:45
lolza .... scuzele mele jimi .. :)

jimi
2nd May 2005, 21:57
lolza .... scuzele mele jimi .. :)
te iert de data asta:)))))

Humanimal
2nd May 2005, 21:57
hehehe ..... :P

steauaclub.tk
2nd May 2005, 22:25
E greu de facut televiziune. Pana da cna-ul aprobare...Si drepturile de televizare care se pare ca apartin mai mult lpf-ului decat cluburilor.

unu`
2nd May 2005, 22:32
we don't need TV !!!!!
baftã

The Pretender
3rd May 2005, 01:11
Televiziune..............???? Mda asta ne mai lipsea, ca jucatorii avem cu duiumu si de superclasa, gazonu' il face de rusine pe cel de pe Old Traford, avem magazin de desfacere pe trei nivele.....................

P.S.sa fim in spiritul romanesc, "iarna car si vara sanie".

caddy89
3rd May 2005, 08:46
Au deja propia lor tembeliziune in colaborare cu ciorile ... AnimalPlanet este televisiunea ce ii reprezinta ...este chinologica si ciorologica...hehehehe....
buna...hai ca a fost tare

zidane
3rd May 2005, 13:57
cred ca sunt multe lucruri mai importante decat televiziunea, dar daca va fi facuta nu as avea nimic impotriva ei

ZIZOU
4th May 2005, 21:40
Echipele mari au televiziune asa ca trebuie sa avem si noi.

GrimleyFanSteaua
21st October 2005, 16:58
Domnul Gigi ****** a promis o televiziune suporterilor Stelei.Este vorba de acea "STEAUA TV" pe care o dorim cu totii.Credeti-ma ca este destul de dificil pentru cei care merg la meci sa vada golurile echipei.Eu de exemplu alerg dupa meci acasa sa vad golurile si de multe ori nu mai prind nici o emisiune sportiva.Ca sa nu mai zic ca imi doresc foarte mult sa vad si o reluare a meciului ca sa vad mai amanuntit jocul echipei.Plus ca toti suporterii Stelei isi doresc un post de televiziune unde pot fi la curent in fiecare zi cu ce se intampla la echipa...si nimeni nu isi doreste sa ne-o ia inainte Dinamo sau Rapid in aceasta problema...Va multumesc !

cogdao
21st October 2005, 17:07
Cred ca ar fi cazul sa se faca o tv pt noi cei care traim pt aceasta echipa.Eu unul am un program f aiurea si de multe ori nu am cum sa vad golurile si sa nu mai zic de meciuri

Cristi
21st October 2005, 17:44
Sincer sa fiu nu cred ca e momentul sa se faca o asemenea investitie................sunt multe alte chestii necesare si o televiziune nu o faci cu 5000 de $. In Ghencea nu se vede investit nici-un cent de f mult timp (ma refer la modernizari nu la intretinerea stadionului, sunt convins ca si asta costa ceva bani) si noi vb de televiziune.

steauaclub.tk
21st October 2005, 18:40
Poate sa dureze si doi ani pana cand obtii licenta de la CNA. Pana cand nu ai ce sa transmiti nu cred ca are sens. Ar fi o cheltuiala in plus. Am vazut ca dinamo vrea sa-si faca televiziune, dar sa emita vreo 2 ore pe zi si de fapt marea televiziune e de fapt o emisiune pentru dinamovisti preluata si produsa de una dintre televiziunile de sport din Romania.

mansiz26
21st October 2005, 21:36
pana una alta am cititi undeva...nu mai stiu pe unde ca apare dinamo tv

revinho
21st October 2005, 21:59
intr-adevar, apare dinamo tv... n-o sa reziste mult credeti-ma :P

offtopic: MM Stoica a MENTIONAT ceva aseara de o renovare a stadionului, daca nu ma-nsel.

apophis_redblue
21st October 2005, 23:28
Chiar daca GG ar investi o suma importanta pentru o asa zisa STEAUA TV ...nu cred ca va avea discernamantul sa lase postul doar pentru suporteri si echipa, fara sa-l transforme intr-o tribuna electorala.

Ana712
22nd October 2005, 00:50

offtopic: MM Stoica a MENTIONAT ceva aseara de o renovare a stadionului, daca nu ma-nsel.
Da!Chiar a mentionat ceva si ar fi cazul!
Chiar o sa apara dinamue tv??? :shocked: :doh: Nuuuu....

#EffecT
22nd October 2005, 10:31
Dar noi avem deja o televiziune la care apare zilnic Jiji Razboinicul si anume Otv-ul ..dupa ce se termina contractul cu Telesport si celelalte televizinui jiji a si anuntat ca meciurile stelei le va ceda gratis Otv-ului

mansiz26
22nd October 2005, 10:39
Dar noi avem deja o televiziune la care apare zilnic Jiji Razboinicul si anume Otv-ul ..dupa ce se termina contractul cu Telesport si celelalte televizinui jiji a si anuntat ca meciurile stelei le va ceda gratis Otv-ului
nu m-as supara sa vad meciurile pe otv...decat pe telesport:|

Steaua_rap
22nd October 2005, 10:59
O echipa importanta shi cunoscuta shi iubita k Steaua merita un pic de atentie shi meciurile ei sa fie difuzate peste tot....desi, vb lui mosh_cristi, dak nu ma insel, nu acum ii timpul...sasi revina nea jiji shi sa ne repunem pe picioare din punct de vedere financiar shi apoi sa ne gandim la Steaua TV....SIngururl meu regret este k o sa apara shi dinamu tv...cine dreq se uita la el? :D

korkom
22nd October 2005, 11:46
In momentul in care o sa apara Steaua TV inseamna ca Steaua joaca in Champions League de doi ani consecutivi, terenul este 'masa de biliard, tabela este ceva in genul tabelelor din Japonia s.a.m.d.
Mai avem mult pana acolo!!!

Ana712
22nd October 2005, 12:02
Si eu la fel.
Ma chiar apare dinamue tv??De unde stiti?Pe mine ma deranjeaza... :grr:

savi
22nd October 2005, 12:06
o sa reziste ! de ce ? pentru ca daca ai fost atent, pana si la meciurile internationale astia au tribunele goale ! au inceput sa aiba suporteri de televizor, carora sa le convina sa stea la caldurica, in cotetz decat sa dea 5 lei pe un bilet

savi
22nd October 2005, 12:09
nu am vazut pana acum nici un meci la telesport, asa ca nu pot sa ma pronunt. ins anu cred ca otv-ul are forta sa faca o transmisiune de calitate.
pt un meci iti trebuie cel putin 5 camere de filmat, iar otv-ul nu cred ca are atatea. plus calitatea imaginii, care eu zic ca lasa de dorit.

colonelu Voiculescu
22nd October 2005, 12:37
GG a promis multe ...

Jucatori in vara , avion (nu ca ar fi necesar ) , gazon
Mai nou a promis extinderea tribunelor si acoperirea lor

Ramine de vazut ce face .
Bine ... asta daca ii da Mapn-ul stadionul pt mai mult timp

Nu stiu daca postul TV e o prioritate . Personal nu cred :fotbal:

Alex14
22nd October 2005, 20:11
Nici yo k OTV prind :)

h1911
22nd October 2005, 20:41
Pai sa faca televiziune dar sa transmita ce?Ca drepturile de televizare a meciurilor sunt in alta parte,cel putin pana in 2007 parca.

eli.
22nd October 2005, 20:49
Pai sa faca televiziune dar sa transmita ce?Ca drepturile de televizare a meciurilor sunt in alta parte,cel putin pana in 2007 parca.

degeaba face.. dupa mine zic ca merita sa faca o televiziunea doar cand vom juca in cl

dax
23rd October 2005, 00:18
dinamo tv o sa aiba abonati toti cei incadrati in Ministerul de Interne. Din cate stiu, parca li se lua din salariu 1% celor din MI pentru clubul sportiv dinamo.

Dar pana sa avem noi televiziunea noastra, mai degraba am avea gazon. Si apoi un stadion care sa arate european. Parca nici autocar nu avem macar.

cogdao
23rd October 2005, 08:17
Chiar nu conteaza ce post difuzeaza meciurile noastre atata timp cat putem sa le vedem si revedem

Streetcat
23rd October 2005, 23:45
am citit si eu de dinamo tv..dar am inteles ca vor transmite 3 ore pe saptamana...nu oricum..si nimik mai mult
asa ca...sa nu ne facem griji...ca sunt varza baietzii ..nu sunt in stare de asa ceva..parerea mea

aris-din-zalau
23rd October 2005, 23:51
tot mai bine pe OTV decat pe Tele Sport, insa nu vad ce rost are sa le cedeze gratis, mai bine le cedeaza la televiziuni serioase cum ar fi TVR1 sau ProTV si mai si castiga si ceva bani care l-ar ajuta la modernizarea gazonului sau la orice altceva in folosul clubului

ANTIDINAMO
24th October 2005, 13:35
domne noi nu avem rezerve , gazon , stadion si ne arde de televiziune !
hai sa fim seriosi .....

eli.
24th October 2005, 14:22
de ex : etapa viitoare o sa fie steaua-gloria care va fi difuzat pe telesport.. io 1 nul prind voi il prindeti ?
intradevar antidinamo nu e vremea de televiziune...

eusunt
24th October 2005, 15:05
de ex : etapa viitoare o sa fie steaua-gloria care va fi difuzat pe telesport.. io 1 nul prind voi il prindeti ?
intradevar antidinamo nu e vremea de televiziune...

Domnul GG ar putea face in colaborare cu OTV un fel de remeber Steaua...cum sunt cele de pe TvSport cu TvMU...deci ziua cand OTV da oricum numai relori ori porcarii sa dea in reluare meciurile bune ale lui Steaua.. cele mai vechi si cele mai noi chiar si ultima aparitie din saptamana curenta... deci nu cred ca Diaconescu ar avea ceva impotriva si nici GG nu are nimic de pierdut ca OTV ar avea drept de televizare a partidelor disputate pe Ghencea pentru darea lor in reluare pe OTvSteaua de ex...

GrimleyFanSteaua
24th October 2005, 15:39
Sunt sigur ca ar exista companii care ar fi dispuse sa plateasca pentru publicitate pe STEAUA TV....ganditi-va ca sunt foarte multi suporteri STEAUA BUCURESTI.Eu personal cred ca televiziunea clubului STEAUA ar merge pe profit.Depinde acum si de organizarea ei....ar trebui facute emisiuni despre fiecare jucator , despre viata particulara a acestora , despre cum isi petrec timpul liber.Ar trebui inclus si programul de antrenament ...sa se spuna tot despre club , conducere, meciuri istorice si tot asha.Mi-ar placea ca pe langa o televiziune clubul Steaua sa organizeze intalniri cu siporterii ...sunt multe ...f multe.

adriancostin83
10th November 2005, 23:57
Cred ca ar fi cazul sa se faca o tv pt noi cei care traim pt aceasta echipa.

adriancostin83
4th December 2005, 23:55
de ce nu avem si noi o televiziune inca :@ ???chiar daca e greu,atunci de ati mai promis frate???? :wallbash:

Streetcat
5th December 2005, 12:34
nu imi aduc aminte sa fi promis cineva ca o sa avem televiziune. este la statutul de proiect. sa asteptam si vom vedea

p4link
5th December 2005, 12:41
Noi ne comparam cu Manchester sau Celsea ? Steaua TV nu este o necesitate, mai degraba e un moft.. noi nu avem gazon , Stadion la standarde europene, parcare amenajata, toalete curate, terenuri de antrenament si vrem televiziune.

star's child
5th December 2005, 14:34
Echipele mari au televiziune asa ca trebuie sa avem si noi.
daaa...si echipele mari au si GAZON si altele....telviziunea nu e chiar o prioritate...ar fi frumos...

adriancostin83
8th December 2005, 06:06
pana la urma cred ca trebuie sa lasam balta televiziunea si sa se apuce astia odata...de......gazon si macar tabela

colonelu Voiculescu
9th December 2005, 15:15
Ce televiziune ? NU avem gazon , conducerea nu e capabila sa cumpere jucatori de valoare si parca nici autocar nu avem .

MIREL6RADOI
10th December 2005, 12:19
COMUNICAT DE PRESA, LANSAREA PROGRAMELOR DINAMO TV 9 Decembrie 2005

Incepand cu data de 15 decembrie 2005, Dinamo Bucuresti va lansa primul program propriu destinat televiziunilor din Romania, purtand marca DinamoTV.
Sub titlul Info Dinamo, DinamoTV va produce si va distribui catre Mass-Media un flux zilnic de informatii sportive construit in principal in jurul activitatii FC Dinamo. In scurt timp de la lansare, DinamoTV va extinde acest flux informativ prezentand si informatii de actualitate din activitatea Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
Programul Info Dinamo va contine interviurile zilei, informatii cu privire la activitatea specifica echipei FC Dinamo, analize si comentarii ale reprezentatilor oficiali ai clubului. Tintind standarde ridicate de calitate si de etica jurnalistica, DinamoTV va gestiona informatia Dinamo destinata audio-vizualului, adaugand un plus de inedit prin capacitatea de a reflecta din interior realitatea cotidiana. Venind in intampinarea televiziunilor cu un material destinat buletinelor de stiri, Dinamo va asigura publicului un acces mult mai facil la informatia interna.
Fluxul de stiri "Info Dinamo" face parte din prima etapa a proiectului de televiziune DinamoTV. Dupa cum se stie, Dinamo Bucuresti este primul club sportiv din Romania care a initiat propriul proiect de televiziune. Conceptul de lansare al postului DinamoTV prevede trei etape distincte:

etapa 1: lansarea programelor DinamoTV, ca produs destinat pietei de televiziune
- decembrie 2005
etapa 2: extinderea grilei de programe
- martie-decembrie 2006
etapa 3: lansarea postului DinamoTV
- incepand cu 2007

Programul Info Dinamo va fi pus la dispozitia televiziunilor in intervalul orar 16.00-17.00, in format DVD la standard de televiziune. Textul materialului informativ va fi postat pe site-ul oficial al clubului www.fcdinamo.ro. Pentru informatii suplimentare contactati dinamotv@fcdinamo.ro.
DinamoTV a dezvoltat un pachet de programe destinate televiziunii care vor intra in productie in prima parte a anului viitor. Grila de programe DinamoTV poate fi consultata tot in cadrul site-ului oficial www.fcdinamo.ro.
http://www.fcdinamo.ro/index.php?cat=stiri_detalii&id=5385
Mda,ne-au facut cei de la dinamo...desigur,televiziunea nu pare a fi o prioritate,insa asta ne arata ce bine mergea departamentul marketing STEAUA Marketing-ul la clubul STEAUA e sublim dar lipseste cu desavarsire....
Dl Mihai Stoica,miscati-va...dinamo ne-o ia mult inainte cu marketing-ul!!!!
Colonelul:dinamo nu are mai multi bani decat STEAUA,nu are imaginea interna & internationala a STELEI..nu se compara cu NOI!Insa stiu sa-si valorifice acel "nimic"..noi,pauza,de nu stiu cati ani,conducatorii ne amagesc cu o sala de trofee....abureala e un sport national la conducatorii STELEI...Din pacate.

colonelu Voiculescu
10th December 2005, 12:24
Pentru post de TV trebuie bani !
Noi nu avem bani nici macar sa cumparam vreun jucator mai de soi .

eusunt
10th December 2005, 12:36
Pentru post de TV trebuie bani !
Noi nu avem bani nici macar sa cumparam vreun jucator mai de soi .

La toti aici citesc ca :"Nu avem bani de jucatori buni" , pai oameni buni ce jucator din Romania poate intra in primul 11? scoate unu din 11 si baga unu din Romania mai de doamne ajuta cum zici tu? hai sa aud.... pai de unde mai frate jucatori de 11? aaaaaaaaa ca sa aducem japitze ca alea care le avem pe banca de rezerve numa de dragu de a ne bate pe bursa transferurilor?...mai bine Gazon+Tabela asta este imp......

colonelu Voiculescu
10th December 2005, 12:41
La toti aici citesc ca :"Nu avem bani de jucatori buni" , pai oameni buni ce jucator din Romania poate intra in primul 11? scoate unu din 11 si baga unu din Romania mai de doamne ajuta cum zici tu?..

reformulez :
-primul 11 e stas dar nu avem rezerve de calitate . Pentru rezerve de calitate e nevoie de bani .
-nu trebuie sa ne rezumam la a aduce numai jucatori romani
-gazonul ca si aducerea de carne proaspata sunt prioritatile

unu`
10th December 2005, 13:20
Noi ne comparam cu Manchester sau Celsea ? Steaua TV nu este o necesitate, mai degraba e un moft.. noi nu avem gazon , Stadion la standarde europene, parcare amenajata, toalete curate, terenuri de antrenament si vrem televiziune.

uite un om care gandeste inainte sa scrie !!!
respect!!!
baftã

eli.
10th December 2005, 16:51
noi nu ne comparam dar dinamo da.. :

http://www.gsp.ro/index.php?a=29152&shift=1

dan_fuica
10th December 2005, 19:12
Mai mai dati-o draq de televiziune.Noi nu avem un stadion k lumea si vrem sa avem televiziune.Lasa-i pe javre sa aiba.Oricum nu or sa aiba ce vedea acolo.Sunt multe lucruri mai importante decat acest moft.

steauaclub.tk
10th December 2005, 20:27
Mai mai dati-o draq de televiziune.Noi nu avem un stadion k lumea si vrem sa avem televiziune.Lasa-i pe javre sa aiba.Oricum nu or sa aiba ce vedea acolo.Sunt multe lucruri mai importante decat acest moft.
E foarte corect ce spui! :) Ca sa fim realisti ce se poate difuza la o televiziune a unui club de fotbal? Antrenamentele in direct? Ce faceam din decembrie pana in martie? Era difuzata muzica sau scandari din tribune? Din ce am citit ca isi face dinamo este interesant ca vor difuza spre cotidianele de sport si spre agentiile de presa stiri despre club.

dan_fuica
11th December 2005, 10:23
E foarte corect ce spui! :) Ca sa fim realisti ce se poate difuza la o televiziune a unui club de fotbal? Antrenamentele in direct? Ce faceam din decembrie pana in martie? Era difuzata muzica sau scandari din tribune? Din ce am citit ca isi face dinamo este interesant ca vor difuza spre cotidianele de sport si spre agentiile de presa stiri despre club.
ma bucur ca imi dai dreptate...singurul lucru bun cu televiziunea ar fi stirile, care nu cred ca ar mai fi numai minciuni.

oaie
11th December 2005, 13:37
ma bucur ca imi dai dreptate...singurul lucru bun cu televiziunea ar fi stirile, care nu cred ca ar mai fi numai minciuni.
cand nu ajungem la "struguri" sunt acrii...

eusunt
11th December 2005, 13:54
cand nu ajungem la "struguri" sunt acrii...
Ce sa facem mai cu TV cand mai avem de lucru cu gazonul cu stadionul si o tabela de doamne ajuta si nici cu jucatorii nu prea stam bine ...pai si ce sa facem cu Tv? aaaaaaaaaaaaaaaa sa ne batem cu caramida in piept?

Ce face ddInamonuie cu TV?? le arata la altii prin satelit ca nu au tribune ca au si ei un gazon de tot kk si ca dupa ce ca au 12000 locuri in tribune si alea is goale... ce naiba mai cu strugurii aia...

oaie
11th December 2005, 15:43
Ce sa facem mai cu TV cand mai avem de lucru cu gazonul cu stadionul si o tabela de doamne ajuta si nici cu jucatorii nu prea stam bine ...pai si ce sa facem cu Tv? aaaaaaaaaaaaaaaa sa ne batem cu caramida in piept?

Ce face ddInamonuie cu TV?? le arata la altii prin satelit ca nu au tribune ca au si ei un gazon de tot kk si ca dupa ce ca au 12000 locuri in tribune si alea is goale... ce naiba mai cu strugurii aia...
pai da fii atent, noi nu avem 12.000 de locuri, noi mai umplem si stadionul, avem ce arata, uita-te nitel la palmares sa vezi titluri, cupe, CCE si multe altele, avem destule meciuri de vizionat pe Steaua Tv ;) la care se mai adauga si interviuri, stiri, antrenamente...

bigrabbyt
11th December 2005, 16:15
bah daca face asta shi televiziune,vinde toata echipa ...k pt stadion deja incearca sa faca bani prin vanzari de jucatori ..asha k hai sa nu-i dam idei ..k a kam uitat de planu asta...

p4link
11th December 2005, 19:45
Si daca ar fii cum spui tu , tot ar fii bine , dar ma insel ca GB vinde "jucatorii" de pe banca de rezerve pentru gazon.Decat sa tii 7-8 jucatori care mananca banii clubului aiurea doar ca participa la antrenamente , mai bine ii vinzi si iti tragi un gazon de calitate.Se numeste profit. Dar nu e asa.Deocamdata nu a plecat nimeni si atunci cand vor pleca chiar ii stranga mana lui GB pentru ca si-a dat seama ca nu putem face performanta cu "rezervele" noastre din acest an care nu au aratat nimic.Jucatori la Steaua vor veni si cred ca numai cei ce merita...

colonelu Voiculescu
12th December 2005, 17:14
Daca se face SteauaTV , cine credeti ca o sa fie pe ecran 90% din timp ?

dan_fuica
12th December 2005, 20:21
Daca se face SteauaTV , cine credeti ca o sa fie pe ecran 90% din timp ?
aaaaaa.........sa ma gandesc.....jucatorul cel mai important BACALI? :pirat:

stelist20
12th December 2005, 22:45
Nu cred k avem acum nevoie de televiziune....sa avem noi intai gazon,sa cumepere ****** jucatori,tabela...mai sunt multe prioritati....televiziunea poate sa mai astepte....Nu-i urgenta....

cogdao
15th December 2005, 15:43
Eu cred ca avem mare nevoie de SteauaTV,poate asa reusim sa vedem si noi meciuri care ne-au placut in reluare si sa aflam stiri adevarate despre echipa noastra,nu barfe din ziare.
Problema e ca ne-o iau javrele inainte,deja au infiintat postul DinamueTV si va incepe sa emita din ianuarie 2006 cate 5 min pe posturile unde isi va face publicitate urmand ca de la inceputul returului sa ajunga la 60 min si sa aiba program normal incepand cu ianuarie 2007.Daca astia pot noi de ce nu?

SeBaN
16th December 2005, 09:28
deja avem post: OTV
sa mor eu daca nu e cel mai tare raspuns care l-am citit :)) :) :)) :fotbal:
brava may :

TANITA
16th December 2005, 10:17
dinamo chiar are nevoie de post de televiziune.doar sunt simpli spectatori la acest fenomen,nu?

elyzutzawz
16th December 2005, 11:23
Nu cred k avem acum nevoie de televiziune....sa avem noi intai gazon,sa cumepere ****** jucatori,tabela...mai sunt multe prioritati....televiziunea poate sa mai astepte....Nu-i urgenta....
sunt de acord,sunt alte lucruri prioritare.televiziunea dupa ce rezolvam cu astea.

red_blue_demon
16th December 2005, 14:58
Este clar k nu televiziunea este prioritara pentru club in acest moment.Atunci cand vom avea un stadion modern cu gazon nou si toate alea de abia atunci am putea sa ne gandim sa facem un post de televiziune.

Mandark
16th December 2005, 16:32
dinamo chiar are nevoie de post de televiziune.doar sunt simpli spectatori la acest fenomen,nu?
Dinamo s-a pregatit pentru primavara europeana: se va uita la televizor. La dinamo tv, sa vasa reluarile meciurilor cu bulgarii si francezii. Sa-si puna reluari cu golul lui chihaia.

dan_fuica
16th December 2005, 20:55
Mai hai sa terminam cu televiziunea asta ce naiba.noi sa avem stadion bun si jocuri multe in europa ca meciuri si stiri avem unde vedea.Televiziunea chiar nu e o prioritate.

nicolita_16
17th December 2005, 12:11
Dinamo s-a pregatit pentru primavara europeana: se va uita la televizor. La dinamo tv, sa vasa reluarile meciurilor cu bulgarii si francezii. Sa-si puna reluari cu golul lui chihaia.
Nu cred...or sa puna numai meciu cu Everton sa se dea mari cat de buni sunt ei

Mandark
17th December 2005, 14:31
Mai hai sa terminam cu televiziunea asta ce naiba.noi sa avem stadion bun si jocuri multe in europa ca meciuri si stiri avem unde vedea.Televiziunea chiar nu e o prioritate.
Perfect adevarat. Imi doresc un stadion bun si de ce nu o finala de cupa UEFA. Iar Steaua TV poate sa apara "din mers".

SteauafcGirl
18th December 2005, 11:05
Ar fi mishto sa avem si noi un post!

i0nutz83
19th December 2005, 12:32
Ar fi mishto sa avem si noi un post!

nu crezi ca sunt altele de facut inainte?

Gepeto
19th December 2005, 12:59
Decat bani aruncati pe un post tv, mai bine cumpara jucatori de valoare; oricum, se bat tv-urile din Romania ca sa preia meciurile Stelei(doar are cei mai multi suporteri...).

i0nutz83
19th December 2005, 13:06
Decat bani aruncati pe un post tv, mai bine cumpara jucatori de valoare; oricum, se bat tv-urile din Romania ca sa preia meciurile Stelei(doar are cei mai multi suporteri...).

si asa gigel a cotizat destul la Dan Senzationescu.. Altfel, de unde atatea ore pe saptamana la o televiziune, sa recunoastem, de cartier?

Mandark
19th December 2005, 13:39
si asa gigel a cotizat destul la Dan Senzationescu.. Altfel, de unde atatea ore pe saptamana la o televiziune, sa recunoastem, de cartier?
Mi se pare normal sa cotizeze la senzationescu, ca e cam ultimul care il mai invita sa apara pe sticla. Toata lumea avazut cum se transforma emisiunea lui in JIJI show. Deci si la Steaua TV cred ca ar avea emisiune speciala si ar vorbi de anul nou la miezul noptii.

red_blue_demon
19th December 2005, 14:04
Diferenta dintre Steaua TV si postul lui Senzationescu ar fi probabil facuta de faptul k la Steaua TV am putea sa vedem si niste stiri despre echipa, imagini de la antrenamentele echipei sau poate chiar vreun meci.In rest ar fi aceleasi talk-showuri nesfarsite cu jiji pana a doua zi la pranz.

dan_fuica
19th December 2005, 18:48
Diferenta dintre Steaua TV si postul lui Senzationescu ar fi probabil facuta de faptul k la Steaua TV am putea sa vedem si niste stiri despre echipa, imagini de la antrenamentele echipei sau poate chiar vreun meci.In rest ar fi aceleasi talk-showuri nesfarsite cu jiji pana a doua zi la pranz.
intr-o emisiune era judecatoru a doi certareti din nu stiu ce sat.m-am stricat de ras.cand vreau sa rad ma uit sa vad daca nu e gigi pe la respectiva televiziune.

Clujeanu`
19th December 2005, 19:36
Sa nu va intristati ca dinamue are televiziune,iar Steaua nu!!Va spun o faza tare!!Pt asi face reclama(in caz ca te abonezi) au trecut ce meciuri poti vedea cu dinamue!!=>printre ele era ceva de genu:daca te abonezi poti sa vezi meciuri de ale lui dinamue in europa, in cupa live!!

Mandark
19th December 2005, 19:47
Sa nu va intristati ca dinamue are televiziune,iar Steaua nu!!Va spun o faza tare!!Pt asi face reclama(in caz ca te abonezi) au trecut ce meciuri poti vedea cu dinamue!!=>printre ele era ceva de genu:daca te abonezi poti sa vezi meciuri de ale lui dinamue in europa, in cupa live!!
Da meciurile lui dinamue, live din piata constitutiei. Sunt curios cu ce o sa-si ocupe programul, ca nu prea mai joaca live prin Europa.

Pisicot
19th December 2005, 23:31
mie mi- placut faza de la antena 1 sau protv, nu mai stiu, cu hm-ham Tv, super!!!!! Si prezentare grilei de progame, fost "foarte tare, frate"

Xander33
31st January 2006, 18:16
Vreau sa stiu si eu cand o sa existe un Steaua TV ca vad ca rivalii au deja.
Daca vrem sa devenim o echipa de talie Europeana cum este Juve sau Inter trebuie sa avem si noi o televiziune proprie. Si cand va fi gata gazonu sa vedem echipa din nou in ghencea ?

ReyMysteryo
31st January 2006, 18:22
Daca vrem sa devenim o echipa de talie Europeana cum este Juve sau Inter trebuie sa avem si noi o televiziune proprie. Si cand va fi gata gazonu sa vedem echipa din nou in ghencea ?

hehe..daca vrem sa devenim o echipa de talie europeana tre sa avem rezultate in teren..nu canal tv..lool

steauaclub.tk
31st January 2006, 18:26
Exista topicul Steaua TV (http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=1894).Multumesc. :D

Clujeanu`
31st January 2006, 18:38
esti nou si probabil nu stii ca deja s-o deschis vreo 3 threduri despre televiziune.Ce aveti cu toti !Vreti sa avem o televizune de cartier ca dinamue si sa nu avem rezultate in europa sau sa castigam cupa uefa si nu avem televiune?

dan_fuica
31st January 2006, 20:44
mai las-o naibii televiziune......ce naiba...vad ca pe multi ii macina subiectu asta.....eu Nu Vreau....vreau stadion european si rezultate.

LACATUS
31st January 2006, 23:31
Vad ca unii vor televiziune,altii vor doar rezultate.Uite,eu sunt mai pretentios si vreau si rezultate si si televiziune!!!:)

independe
31st January 2006, 23:51
Vad ca unii vor televiziune,altii vor doar rezultate.Uite,eu sunt mai pretentios si vreau si rezultate si si televiziune!!!:)
e simplu...dupa ce vor veni rezultatele va veni si televiziunea...

khelu
1st February 2006, 05:41
>:)))e si mai simplu...dupa ce va da gigi banii "va veni" si postul TV propriu,nu televiziunea...

adriancostin83
1st February 2006, 06:40
cum adik?......ce rezultate mai mari vor...cl...sau uefa?.....treaba e asa...daca vrea jiji sa dea bani va da si vom avea si televiziune(parerea mea care este :P )

p4link
1st February 2006, 09:40
Deocamdata nu avem nevoie de televiziune sau post TV.Sa bage banii in stadion ca in 2 ani nu vom mai avea drept de joc in Europa cu stadionul actual.Lasati-ma cu postul TV.Dinamo e un club ce incearca sa isi faca imagine prin postul TV daca performante in Europa nu are.Noi nu avem nevoie deocamdata de asa ceva.Sunt multe lipsuri in clubul de fotbal Steaua ....avem stadion acoperit 2/3 ?...avem toalete , parcari, gazon, terenuri de antrenament, trotuare ... ce sa arate la TV cum ajung suporterii prin mocirla la Stadion?
Mai bine mai ia 1-2 jucatori decat sa dea banii pentru un post Tv.
Cand ajungem in CL atunci are toate motivele sa faca si televiziune...Dar nu inainte de a rezolva celelalte probleme spuse mai sus.

b|p
1st February 2006, 09:47
nu e ma!tin eu minte ca am am vazut odata la dan diaconescu ca vorbea ****** cu unu de se pricepe la televiziune si zicea ala ca era vorba doar sa traga cablu in ghencea si apoi se putea transmite da nu a mai vrut gigi.
deci ideea e ca daca se vroia se putea face.numai ca yo zic sa nu mai luati in seama ce vorbeste 'oieru' ca una zice si alta face.cred ca sie toata lumea ca are gura sparta!
cre ca ****** se gandea sa faca televiziune doar asa pentru campania electorala nu pentru noi,pentru suporteri.

si apropo e cineva care inregistreaza meciurile stelei?ca as vrea sa am si eu meciurile pe casete video!daca are cineva sa ma anunte.as oferii desigur destui bani binefacatorului daca ar exista unul.

si apropo e cineva care inregistreaza meciurile stelei?ca as vrea sa am si eu meciurile pe casete video!daca are cineva sa ma anunte.as oferii desigur destui bani binefacatorului daca ar exista unul.

Xander33
1st February 2006, 19:55
Din pacate mai trebuie sa asteptam pana sa avem Televiziune proprie; se pare ca rivalii(cateii) au deja;am vazut unele reportaje la stiri preluate de la Dinamo TV .se pare ca am ramas putin in urma.

p4link
1st February 2006, 20:45
Noua ne arde camasa pe noi cu stadioanele care sunt sub orice critica , dar de fuduli ce suntem vrem televiziune.. de parca noi ne comparam cu Manchester , Celsea sau Ac Milan.Lasatii pe Dinamo sa-si faca televiziune , si sa ne urmareasca pe noi in Europa din fotoliile de acasa.Ei nu sunt nici macar in primavara europeana in UEFA si vor Champions League.Nu-i primea in CL fara post TV. :wallbash: :baby:

pinky
2nd February 2006, 08:20
sunt de acord...nu cred ca televiziunea ar tb sa se afle p lista de prioritati a clubului...intr-adevar cred ca i-ar face o imensa placere lu gigi sa aiba televiziunea propie unde sa se dea in stamba zilnic;))

eusunt
2nd February 2006, 08:30
sunt de acord...nu cred ca televiziunea ar tb sa se afle p lista de prioritati a clubului...intr-adevar cred ca i-ar face o imensa placere lu gigi sa aiba televiziunea propie unde sa se dea in stamba zilnic;))

Da ca ar fi sa fie anticipate sigur ca poate iar trece prin cap sa faca o colaborare cu OTV prin care de dim pana seara la 20 cand incepe Dan sa se transmita Steaua TV...in care sa se discute despre Steaua si ce a facut el GG la Steaua un fel de campanie electorala mascata ca sa le scoata ochii la astia....voiculescu cu A1 a lor....

LACATUS
2nd February 2006, 11:01
Si crezi ca ar avea chiar asa multi telespectatori?Noi am urmari cand s-ar arata ceva despre Steaua,nu cand spune el povesti de adormit copii.De astea s-a cam saturat toata lumea.

Ana712
2nd February 2006, 18:15
Am aceeasi parere cu Andrada...mai avem multe de rezolvat pana sa ne gandim la televiziune..pe care eu una nu o consider o prioritate... :D

george_bton
2nd February 2006, 20:56
parerea mea e ca ar fi super adevarat sa avem televiziune. dar, cum nu avem, am putea macar sa facem o chestie interesanta. zicea cineva ceva mai devreme despre meciurile stelei, le are cineva pe casete??? nu cineva pe toate, evident. dar asa, are vreunul dintre voi meciuri acasa. si nu numai astea care circula pe net: cu valencia, cu ...barcelona din 86. meciuri, cu bacau, cu dinamo, cu toti fraierii astia de pe aici?

cogdao
2nd February 2006, 23:49
Am aceeasi parere cu Andrada...mai avem multe de rezolvat pana sa ne gandim la televiziune..pe care eu una nu o consider o prioritate... :D

Da' de ce nu ar fi o prioritate?...toate echipele mari au televiziune proprie...ar fi cazul sa intram si noi in elita fotbalului cu un stadion,gazon ca lumea,transferuri de marca,televiziune,samd

p4link
3rd February 2006, 07:20
Pai nu e o prioritate pentru ca inca nu avem un stadion european, un gazon la standarde, terenuri de antrenament,case de bilete , autocar, parcari, trotuare, toalete, magazine..Ce sa transmiti pe post ?Mocirla in care se inghesuie suporterii?Lacurile din parcare?

dan_fuica
3rd February 2006, 19:14
punct ochit punct lovit p4link....trebuie sa avem ce arata la tv

Thrylos
4th February 2006, 00:37
Pai asta nu e greu...putem baga stiri adevarate ca ne-am saturat de minciunile din ziare si de la televizor,putem baga meciuri amicale ale stelei,meciuri ale juniorilor stelei,rezumaturi ale meciurilor oficiale ale stelei,reportaje cu jucatorii nostrii sau chiar cu membri din stafful nostru tehnic,putem face reclame la produse deale noastre cum erau acele bratari cu steaua,putem chiar sa facem o emisiune mai ciudata cum este seara lui maradona.De exemplu seara lui lacatus.Si daca ne mai ramane timp sa mai intre si ****** sa mai spuna cate o prostie din cand in cand :-)

dan_fuica
4th February 2006, 13:45
intra el destul pe otv.......nu intra diaconescu cat intra ******

h1911
25th May 2006, 00:22
De ce nu se realizeaza o transmisie in direct a meciurilor Stelei pe internet in sistem Pay Per View?

sorin_g
25th May 2006, 00:42
Eu in general nu sunt de acord cu ideea ca o echipa de fotbal sa aiba post TV.
Ganditi-va ca o partida are doar 90 de minute.
Un post TV ne-ar indeparta si mai mult de esenta echipei, jocul propriu zis.

cogdao
25th May 2006, 11:14
Cred ca e toata lumea de acord ca prin vizionarea unor meciuri din deceniile trecute multi vor intelege ce inseamna Steaua cu adevarat.Cunosc multi "stelisti" care nu au habar ce inseamna Steaua in afara de cateva meciuri.
Steaua este o legenda si trebuie vazuta ca atare.

sorin_g
25th May 2006, 11:24
Dar n-o sa se intample asta.
Daca ar exista Steaua TV, 20 de ore din 24 ar aparea declaratiile lui ******.
Sunteti in stare sa negati asta?

miki_stelista
25th May 2006, 11:28
Aici ai si tu dreptate...Si, decat sa ma enervez ca, in loc s-o vad pe Steaua, il vad pe ****** 24 din 24, sua cum zici tu, 20 din 24....MAI BINE FARA STEAUA TV!

sorin_g
25th May 2006, 11:30
Paca vad:
BREAKING NEWS: Gigi ****** sta la semafor la Universitate in Maybach
BREAKING NEWS: Gigi ****** ia cina la Marriot
///etc

eusunt
25th May 2006, 11:35
Aici ai si tu dreptate...Si, decat sa ma enervez ca, in loc s-o vad pe Steaua, il vad pe ****** 24 din 24, sua cum zici tu, 20 din 24....MAI BINE FARA STEAUA TV!

Eu prefer sa vad un OM tampit ca GG dar care ne mai aduce si viata spirituala si sufleteasca si chiar ne intretzine o bucurie interioara clubul nostru DRAG...dar daca voi nu vreti ca sa fim noi si numai noi pe un Tv...atunci ne meritam soarta ca sa auzim si sa vedem numai tampeniile la comanda politicului conservator(stravid in ulei) un fiasco impotriva clubului Steaua...

sorin_g
25th May 2006, 12:02
La indobitocire nu raspunzi tot cu indobitocire.

ZIZOU
25th May 2006, 21:40
Cand apare Steaua Tv pana la urma?Sunt putin dezinformat.

eusunt
25th May 2006, 21:57
La indobitocire nu raspunzi tot cu indobitocire.

Exista niste posibilitati ...adica ori suntem prosti ca ne uitam la A1, ori suntem prosti ca nu reactionam la tot spectacolul asta idiot antiSteaua, ori prea buni si prosti....

Nu zice nimeni acum sa avem Tv.Steaua ca sa offticam pe altii dar uite ca daca am avea postul nostru ash sta si eu calm in fatza Tv.`ului...pentru ca sincer eu ii pot ignora tampeniile lui GG...si stati voi linistiti ca GG nu va sta numai la noi pe post pentru ca el in mintea lui nu pe noi trebuie sa ne abureasca ...noi il stim bine si cu bune si cu rele...el tot la Diaconescul va merge...

#EffecT
3rd June 2006, 22:51
Cred ca astazi totzi suporterii stelisti au realizat cat de important este pentru club si pentru noi infiintzarea unui post de televiziune al stelei...pe toata durata partidei dintre Steaua si Jiul am fost un car de nervi ...nu din cauza prestatziei slabe a echipei noastre..ci din cauza comentatorilor meciului. Cosmin Baleanu si Sorin Barbu au fost jalnici in aceasta seara incercand prin orice mijloace sa sugereze faptul ca meciul din aceasta seara ar fi fost aranjat...mai aveau un pic si ii injurau pe jucatorii de la Jiul ca nu ataca!!! sincer m-am saturat sa vad cum totzi acesti asha-zisi comentatori ishi bat joc de steaua si de suporterii ei ...trebuie sa avem un post de televiziune care sa ne transmita meciurile ...asha cum toate marile echipe au ...! sper sa fie un semnal de alarma pentru suporterii si conducatorii stelei! inca o data RUSINE !!! :furios:

eli.
3rd June 2006, 22:52
stelistuu ai dreptate dar faza e ca nu toate meciurile Stelei sunt pe antena1... oricum avem nevoie mare de un post de televiziune... dar este cam greu... si ar costa ceva...

Gepeto
5th June 2006, 11:36
Cred ca astazi totzi suporterii stelisti au realizat cat de important este pentru club si pentru noi infiintzarea unui post de televiziune al stelei...pe toata durata partidei dintre Steaua si Jiul am fost un car de nervi ...nu din cauza prestatziei slabe a echipei noastre..ci din cauza comentatorilor meciului. Cosmin Baleanu si Sorin Barbu au fost jalnici in aceasta seara incercand prin orice mijloace sa sugereze faptul ca meciul din aceasta seara ar fi fost aranjat...mai aveau un pic si ii injurau pe jucatorii de la Jiul ca nu ataca!!! sincer m-am saturat sa vad cum totzi acesti asha-zisi comentatori ishi bat joc de steaua si de suporterii ei ...trebuie sa avem un post de televiziune care sa ne transmita meciurile ...asha cum toate marile echipe au ...! sper sa fie un semnal de alarma pentru suporterii si conducatorii stelei! inca o data RUSINE !!! :furios:

Acum ar fi indicat sa cumparam jucatori de top, nu sa dam banii pe un post tv...Eu asa consider...

allex_inl
10th June 2006, 12:07
S-ar putea face bani frumosi pentru club cu o televiziune proprie!

CristiMor
10th June 2006, 16:46
Sa fim realisti, nu da bani pe transferuri si crezi ca va da bani ptr a face o televiziune proprie? Da pe naiba numai visati acest ****** nu este decit o simpla sugativa.

sergiuku
30th April 2007, 00:41
pai va face televiziune.....pt EL nu pt STEAUA !!!!!:banned: .......asa-i cand esti politician,tre' sa minti mult si mai ales multa lume !!!!

ANUTZA
24th May 2007, 22:29
DACA FACE TELEVIZIUNE .... PE CINE O SA INVITE ....K PT JIJI TOTI SUNT ..COMUNISTI...ASA CA EL PREZINTA ..EL RASPUNDE...:dica10:

raulutz
24th May 2007, 22:30
nu este STEAUA TV..este ****** tv..

TupacFan
5th June 2007, 15:21
nu este STEAUA TV..este ****** tv..
De asta sunt sigur pentru ca acelasi lucru l-a patit si sarmanul avion! :(

stelista_yo
5th June 2007, 17:32
Doamne.....****** Tv..=)))

SkizzukShark
5th June 2007, 17:44
****** tv:p !!va folosi postul pentru a se lauda:doh: cu nimicurile si tampeniile care le face zi de zi:doh:!

dan_fuica
5th June 2007, 18:59
parca vad ca o sa schimbe si numele echipei in FC ******. Deja e de tot rasu.