PDA

View Full Version : Alin Litu

zidane
13th March 2005, 16:17
Alin Litu
http://img163.imageshack.us/img163/6808/25litualin7rt.jpg

unu`
13th March 2005, 16:25
da... e bine ca se axeaza si pe jucatori tineri din pepiniera proprie... bravo....
sper sa fie suficient de matur la aceasta varsta ... dar sa aiba tupeu in el sa bage goluri multe....
baftã

talentscout
13th March 2005, 16:27
O initiative buna din partea conducerii care merita salutata
Il asteptam pe Roman acum:)

07.05.1986
13th March 2005, 16:32
BAFTA si cat mai multe goluri!

Celtic
13th March 2005, 16:42
E bine ca promoveaza jucatori din curtea noastra pentru ca Ogararu era singurul stelist 100% din echipa. Din cate stiu, tipul e foarte inalt, pe placul lui Zenga. Sa speram ca robotul va avea mult de lucru 8)

@zidane: chiar ieri vorbeam cu tine pe tema asta si se pare ca am avut dreptate... hai sa continuam discutia poate vine si un mijlocas de atac 8)

Davis
13th March 2005, 16:47
Multa bafta si la cat mai multe goluri in campionat si in Champions League ! :flowers: :yes:

zidane
13th March 2005, 16:48
la urma urmelor sunt si eu de acord ca ar trebui sa asucem si un mijlocas ofensiv dar nu prea vad unul de valoare in Romania si aia care vin din strainatate sunt foarte slabi dar au fost si jucatori straini care au confirmat gen Khamutovski

Celtic
13th March 2005, 16:53
Prepelita si Plesan sunt doua variante bune, chiar daca olteanul a dat-o la intors in iarna enerevandu-ne destul cu fitele lui de mironosita.

zidane
13th March 2005, 16:56
dar problema este ca cele 2 cluburi cer bani buni pe cei 2 jucator (nu valoreaza inca atat, celputin asta cred eu)i si in plus mai multe cluburi sunt interesate de cei 2 jucatori

revinho
13th March 2005, 17:08
Plesan no way! Prepelita ar fi o idee foarte foarte buna... Steaua ar deveni Ajax-ul Romaniei :P cu Cristea, Nicolita, Prepelita, Litu... jucatori de Steaua(adica de clasa!), cu varsta sub 20 de ani :) si avem si jucatori cu experienta pe teren ca sa-i coordoneze pe tinerei.
si daca nu vine Prepelitza... tragem un mijlocas ofensiv de la tineret :P
sa speram ca Litu va confirma. sunt nerabdator sa-l vad ce stie :) BAFTA!

07.05.1986
13th March 2005, 17:09
Oameni buni, parca discutam despre Litu si nu despre cine ar trebui sa vina si cine nu la Steaua.

Celtic: Paraschiv nu e produs de-al nostru?

zidane
13th March 2005, 17:14
Oameni buni, parca discutam despre Litu si nu despre cine ar trebui sa vina si cine nu la Steaua.

cred ca Paraschiv a mai jucat si pe la o grupa de juniori din constanta si dupa aceia a venit la noi

revinho
13th March 2005, 17:14
In momentul de fatza, in echipa de seniori sunt 3 jucatori crescuti la steaua: Ogararu, Paraschiv si Litu. Speram la cati mai multi...

Celtic
13th March 2005, 17:28

Din ce stiu eu, Paraschiv a venit la Steaua pe la 14 ani de la Alexandria. Dupa Ogararu e cel mai vechi din echipa. Ogararu a fost si pe la Galati ca de... Piti nu-l vedea nici in lotul mare :!:

KosmyN
13th March 2005, 17:43
E un lucru foarte bun promovarea lui Litu la echipa mare. Cum numarul atacantilor din lotul nostru s-a subtiat, e foarte buna promovarea lui. Cand Steaua se afla la conducerea unui meci lejer, poate fii introdus pentru a acumula experienta.

eusunt
13th March 2005, 18:49
E un lucru foarte bun promovarea lui Litu la echipa mare. Cum numarul atacantilor din lotul nostru s-a subtiat, e foarte buna promovarea lui. Cand Steaua se afla la conducerea unui meci lejer, poate fii introdus pentru a acumula experienta.
eu zic ca la meciurile di Ghencea cand deja este 2-0 sa fie bagat acest baiat ca sa poata sa se acomodeze cu div.A...shi eu cred ca daca se mai aduc pushti la echipa mare o sa constatam ca cei batrani vor trebuii sa traga tare sa nu frece banca de rezerva in fatza copiilor ce vor sa se remarce...

dargo
13th March 2005, 19:13
Pentru mine nu este o noutate promovarea lui Litu. De fapt, pentru cei care au urmarit topicurile si stirile din ultima vreme, era evident ca el va fi promovat. De cand spuneam eu ca va fi promovat ??? De la meciul cu Braila.

MIREL6RADOI
13th March 2005, 19:36
Il astept pe Avram de la 86,sa faca pasul cel mare.Idem 4 romanescu!

a4stagioni
13th March 2005, 20:38
aveam neaparat nevoie d un atacant ... dar totushi cred ca era nevoie d unul consacrat ... ma refer la cazul in care doamne fereshte se accidenteaza sau sunt suspendatzi 2 atacantzi ...

dargo
13th March 2005, 21:12
aveam neaparat nevoie d un atacant ... dar totushi cred ca era nevoie d unul consacrat ... ma refer la cazul in care doamne fereshte se accidenteaza sau sunt suspendatzi 2 atacantzi ...

formula de baza e 4-4-2, nu 4-3-3. Asta e mai mult o improvizatie datorata lipsei lui Dumitru.

Mar_is
13th March 2005, 23:15
E bine venita promovarea lui. Si imi place tupeul.. asa un mesaj de robot denota multa incredere in sine.. sa speram ca se va materializa si pe tabela de marcaj.

paul
13th March 2005, 23:31
JJ daca ar fi fost putin mai inspirat ar fi avut un diamant mai tare ca si Cristea: Claudiu Keseru ... 18 ani si el ...

mansiz26
13th March 2005, 23:43
Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate acestui copil sa inscrie cat mai multe goluri sub culorile ros - albastre!...
o mutare inteligenta!

nUCLEo
14th March 2005, 00:15
Mult succes tanarului stelist. Sa perforeze de cat mai multe ori portile adversarilor.

RxN
14th March 2005, 02:37
Bravo lui si sa dea cat mai multe goluri !!!
Asa e...il asteptam pe Roman acum :) Sper sa nu ne dezamageasca..

dargo
14th March 2005, 09:38
il asteptam pe Roman acum :) Sper sa nu ne dezamageasca..
Asteapta-l tu mult si bine. Nici macar nu e titular la juniori !!!

07.05.1986
14th March 2005, 11:04
Chiar asa, ce s-a intamplat cu Roman? Ca doar era la un moment dat cel putin invitat la antrenamentele echipei mari.

dargo
14th March 2005, 11:32
Chiar asa, ce s-a intamplat cu Roman? Ca doar era la un moment dat cel putin invitat la antrenamentele echipei mari.

Iarasi ma puneti la munca? Uite aici:

talentscout:
Frate pe Roman nu il vrea lumea ca a fost al lui Piturca(nici eu nu-l halesc pe piti),cred ca nu mai are rost sa mentionez cine,aceasi pers care nu il doreste nici pe Alin Stoica si care ii cam pregateste plecarea lui Neaga(parerea mea)
Si stai linistit Roman e scula,tin minte am jucat cu niste olandezi si le-a incurcat picioarele lu aia ia dat cap in cap pe vre-o trei dupa care a dat pase de gol,se anunta ca va fi un mare jucator
Si sar putea sa fie doi de Roman la Steaua(nu stiu sigur o sa ma uit pe net)si sar putea sa-l confunzi,in orice caz eu vb de Roman cel care a venit de la Craiova

MM Stoica
Olandezii tai erau unguri iar el a jucat 10 minute, a intrat la 3-0 si a dat pasa de gol pt 4-0. Asta se intampla acum DOI ani. Intre timp a regresat fantastic, ajungand rezerva la Steaua II. L-ai vazut jucand vreodata ?

dargo
14th March 2005, 11:34

Pentru Roman cred ca ar trebui sa infiintam o sectie de fotbal in sala...

btw, daca tot cautati un jucator mijlocas ofensiv la tineret., poate va mai ganditi si la Orac...

eusunt
14th March 2005, 14:38
Pentru Roman cred ca ar trebui sa infiintam o sectie de fotbal in sala...

btw, daca tot cautati un jucator mijlocas ofensiv la tineret., poate va mai ganditi si la Orac...
Era o scula de baiat dar nush ce sa intamplat cu el dupa ce o plecat la Galatzi sper ca mai joaca dar cred ca so stins shi el...ca nu mai auzish nica de el....

07.05.1986
14th March 2005, 15:22
Orac parca e la Caracal cu Piturca-jr.

zidane
14th March 2005, 15:45
Orac mi se pare ca joca la caracal alaturi de piturca

vrajitoru
14th March 2005, 19:37
Baiatu asta e exact c avem nevoie...steaua are nevoie d jucatori tineri care stiu fotbal...nu babaciuni ca munteanu!

bicolor
14th March 2005, 19:50
e babaciune munteanu? de ce ca are 36 ani? mai imp in fotbal e modul in care joaca, nu varsta. o babaciune ca munteanu a jucat 2 ore fara nici o greseala, o babaciune ca munteanu ne-a castigat o data un meci dand toate pasele de gol, o babaciune ca munteanu e sufletul echipei in teren cel care ii det pe jucatori sa dea totul ptr steaua. toate echipele mari au o babaciune din asta si o duc f bine. sa aducem jucatori ptr atunci cand munti nu va mai putea cu adevarat, dar mai e mult pana atunci.

dargo
14th March 2005, 20:12
e babaciune munteanu? de ce ca are 36 ani? mai imp in fotbal e modul in care joaca, nu varsta. o babaciune ca munteanu a jucat 2 ore fara nici o greseala, o babaciune ca munteanu ne-a castigat o data un meci dand toate pasele de gol, o babaciune ca munteanu e sufletul echipei in teren cel care ii det pe jucatori sa dea totul ptr steaua. toate echipele mari au o babaciune din asta si o duc f bine. sa aducem jucatori ptr atunci cand munti nu va mai putea cu adevarat, dar mai e mult pana atunci.

Lasa-l, are 12 ani...

dargo
14th March 2005, 20:13
Orac parca e la Caracal cu Piturca-jr.

Da, e la Caracal, dar parca e doar imprumutat, nu?

zidane
14th March 2005, 20:25
Da, e la Caracal, dar parca e doar imprumutat, nu?
este doar imprumutat, dar nu prea este dorit inapoi la club

anamarya
14th March 2005, 20:38
pai ce putem face... sa-i uram succes si sa onoreze mesajul de pe robot.....

cariera lunga....

Lancelotu'
14th March 2005, 22:33
Eu nu l-am vazut pe baiatul asta cum joaca, dar daca a fos promovat ...well ..cred ca stie ceva...ca si voi toti astept sa-l vad in teren

adyultras
14th March 2005, 22:38
E bine ca promoveaza jucatori din curtea noastra pentru ca Ogararu era singurul stelist 100% din echipa. Din cate stiu, tipul e foarte inalt, pe placul lui Zenga. Sa speram ca robotul va avea mult de lucru 8)

@zidane: chiar ieri vorbeam cu tine pe tema asta si se pare ca am avut dreptate... hai sa continuam discutia poate vine si un mijlocas de atac 8)
Cred ca si Paraschiv e tot de la noi... :doh:

zidane
14th March 2005, 22:43
nu este un produs 100% al clubului

Humanimal
14th March 2005, 23:33
sa ashteptam sa-l vedem in teren ...

superglue
15th March 2005, 01:34
Mie mi-a lasat o impresie buna la Braila. Pe vremea care a fost.. si pe terenul care a fost.. si avand in vedere ca era totusi doar un amical.. mi s-a parut foarte motivat..

Humanimal
15th March 2005, 01:36
da superglue ... dar shti ca un amical e totushi doar un amical .... dar oricum .... sper sa se integreze in echipa shi sa devina un nume.
Eu unul ii urez succes.

superglue
15th March 2005, 01:44
dar shti ca un amical e totushi doar un amical

Pai tocmai asta zic si eu..S-a zbatut destul de mult pentru un amical
Succes si din partea mea.. cat mai multe goluri!

gianini
15th March 2005, 01:55
sa-l vedem la lucru.

KosmyN
15th March 2005, 04:08
nu este un produs 100% al clubului

Dar cat e 99 % ???

Vladimir
15th March 2005, 13:48
Dar cat e 99 % ???
99,(9)% cam atat e. :)

zidane
15th March 2005, 15:30
Dar cat e 99 % ???
Paraschiv a venit de laun club din constanta la noi, nu este bucurestean

07.05.1986
15th March 2005, 16:41
Dar ca si fotbalist la nivelul juniorilor s-a afirmat la Steaua.

KosmyN
15th March 2005, 18:16
Paraschiv a venit de laun club din constanta la noi, nu este bucurestean

Paraschiv e din Alexandria si junioratul l-a facut la Steaua

zidane
15th March 2005, 18:19
Paraschiv e din Alexandria si junioratul l-a facut la Steaua
am citit ca a mai jucat si pentru alt club

KosmyN
15th March 2005, 18:41
Poate ca primii pasi in fotbal, primii ani ai junioratului i-a facut la alt club. Nu e exclus.
El a debutat in Div A (daca nu ma insel) acum 5 sezoane, spre sfarsitul camp, intr-un meci in deplasare la Gaz Metan Medias.
Si cand facea parte din nationala U-17, era prezentat ca fotbalist al Stelei.

MIREL6RADOI
15th March 2005, 20:36
Topicul e "alin litu" iar acum se vorbeste de paraschiv.... :doh: Ca sa revenim la topic l-a vazut cineva jucand pe acest litu?!

MaCHer
17th March 2005, 12:07
dar problema este ca cele 2 cluburi cer bani buni pe cei 2 jucator (nu valoreaza inca atat, celputin asta cred eu)i si in plus mai multe cluburi sunt interesate de cei 2 jucatori
ei vor doar sa profite cat mai mult de darnicia lu' nea GiGI

MaCHer
17th March 2005, 12:16
Nimeni nu ajunge la Steaua fara sa aiba valoare ... Paraschiv are valoare si Litu la fel ... l-am mai vazut in niste meciuri si mi s-a parut destul de bun ... daca va acumula experienta va ajunge mare ...

eusunt
18th March 2005, 12:19
Nimeni nu ajunge la Steaua fara sa aiba valoare ... Paraschiv are valoare si Litu la fel ... l-am mai vazut in niste meciuri si mi s-a parut destul de bun ... daca va acumula experienta va ajunge mare ...
Ai dreptate dar problema ca acesti jucatori adusi la steaua sa aiba in primul rand acceptul antrenorului si apoi al conducerii...adica oameni gen Titzi sa ii descopere sa ii propuna antrenorului iar de acolo antrenorul sa trimeata o cerere conducerii pentru achizitionarea jucatorului...daca totul se produce invers adica se ia jucatorul si i se aduce antrenorului ial shi fa ceva din el... eu cred ca nu va iesii nimic..ca se poate intampla ca acesti jucatori sa stie cu balonul dar sa nu se integreze in stilul antrenorului si atunci ura shi la gara cu acel jucator se va stinge viitor talent pe banca de rezerva si mai rau va tzine un post ocupat la Steaua.. unde ar putea fi adushi jucatori pe care Antrenorul sii doreste nu conducerea...

daby
11th October 2005, 01:54
e golgheter la Steaua 2 :yes:

eli.
21st November 2005, 12:41
Atacantul Alin Liţu s-a evidenţiat marcând trei goluri în Divizia C
Atacantul stelist Alin Liţu (foto) a reuşit să marcheze un hat-trick pentru “satelitul” formaţiei din Ghencea, în partida disputată contra celor de la Petrolul Videle, în seria a IV-a Diviziei C. Deşi în ultimul timp nu a intrat în vederile antrenorului Oleg Protasov, jucătorul a avut evoluţii constant bune, vineri reuşind să marcheze de trei ori, în prima repriză, în minutele 15, 22, şi 42. Echipa “satelit” a campioanei ocupă locul 7, cu o linie de clasament: 4-3-4 şi golaveraj 16-12

colonelu Voiculescu
26th November 2005, 11:48
Divizia C nu este Divizia A . Litu a mai jucat si la prima echipa si nu a impresionat .
In alta ordine de idei , linia de clasament a echipei Steaua 2 este cam jenanta

Ir3aL^
26th November 2005, 19:46
Este un jucator tanar care promite..

Taica Tereza
27th November 2005, 00:34
Steliştii au dat recital în “C“
Fotbaliştii trimişi de antrenorul Oleg Protasov la „satelit“ pentru confruntarea din deplasarea cu Rova Roşiori au reuşit să aducă victoria formaţiei divizionare C. Alin Liţu, Daniel Bălan şi Andrei Enescu au marcat fiecare câte două goluri, echipa lor impunându-se cu scorul de 6-2. De remarcat este forma bună prin care trece atacantul Liţu, care se află la golul cu numărul 11 la Steaua II. (sursa Prosport)
e adevarat ca C nu e A, dar e bine ca incepe sa dea randament si incepe sa o dea in atze. poate asa capata mai multa incredere in sine ca are destule atuuri sa ajunga jucator mare. si e iarasi bine ca incep sa se lege pustii intre ei in formula cu Litu , Enescu, Simion, Tudose, Filip.

EagleRaider
15th December 2005, 16:58
litu tine-o tot asa si visul tau va devenii realitate cat de curand :P

revinho
15th December 2005, 17:33
Pe Litu si Simion i-am facut vedete in Football Manager :)
Acum revenind la realitate, cred ca este solutia perfecta Steaua II pentru ei, decat sa slefuiasca banca echipei mari. Litu ar trebui sa faca schimb cu Cristea daca nu-si revine no.21. Vazandu-se la Steaua II Cristea cred ca va deschide ochii, va ridica capu :D si o sa-si revina.

Ana712
15th December 2005, 17:46
Nu stiu cat de buna e ideea ca A.Cristea sa evolueze in acelasi timp si pt Steaua 2 insa sunt sigura ca Litu inca nu are valoare de a juca pt Steaua;ar mai trebui sa joace la echipa satelit...

s0me1
15th December 2005, 19:16
Pe Litu si Simion i-am facut vedete in Football Manager :)
Acum revenind la realitate, cred ca este solutia perfecta Steaua II pentru ei, decat sa slefuiasca banca echipei mari. Litu ar trebui sa faca schimb cu Cristea daca nu-si revine no.21. Vazandu-se la Steaua II Cristea cred ca va deschide ochii, va ridica capu :D si o sa-si revina.
Litu a jucat la Steaua II o perioada si e printre cei mai buni marcatori daca nu cumva cei mai buni.

dan_fuica
15th December 2005, 19:42
As vrea sa vad cum se descurca la echipa mare,dar asta doar bagat intr-o repriza a doua in care steaua conduce

red_blue_demon
15th December 2005, 20:51
Litu este prea necopt ca sa joace la prima echipa.Ii trebuie cat mai multe meciuri in picioare la Steaua II si dupa aia sa faca pasul la prima echipa.Ar fi mai bine dak l-ar imprumuta in retur pe la vreo echipa din A ca sa se obisnuiasca cu atmosfera.

viperafrumushik
31st December 2005, 18:17
Frumusete de baiat

eli.
31st December 2005, 20:26
offtopic vipera tu umbli cu multzi tare :P joking.. si cu Cristea si cu Litzu.. ai grija :P

Ana712
31st December 2005, 23:04
As vrea sa vad cum se descurca la echipa mare,dar asta doar bagat intr-o repriza a doua in care steaua conduce
Probabil vrei sa spui daca a mai evoluat decand l-ai vazut la echipa mare;pt ca Zenga i-a dat nenumarate sanse sa isi dovedeasca valoarea cand l-a titularizat.
Eu cred ca este talentat dar nu cred ca are valoare de echipa mare INCA :chinez:

viperafrumushik
1st January 2006, 21:52
E frumusete de baiat...habar n-am cum joaca si nici nu ma intereseaza

pinky
1st January 2006, 23:36
E frumusete de baiat...habar n-am cum joaca si nici nu ma intereseaza
sa fiu rea.....sa nu fiu rea???!da p tine ce te intereseaza/cum arata fotbalistii/asa ii evaluezi tu?:D

LACATUS
2nd January 2006, 01:22
sa fiu rea.....sa nu fiu rea???!da p tine ce te intereseaza/cum arata fotbalistii/asa ii evaluezi tu?:D
Da,pt unele ar trebui sa se faca o echipa doar din baieti frumosi!.Fatuca asta a cam gresit domeniul,sa-i explice cineva ca aici se discuta despre fotbal.:)Dar pana la urma oare la cine se referea?La Litu(despre cine e vb in acest thread)sau Cristea,al carui fan se declara?

Ana712
2nd January 2006, 01:34
Si te intrebi de ce se uita stramb baietii la noi cand sustinem ca suntem microbiste... :fotbal:
Inca ceva,cand ma gandesc la Litu imi aduc aminte de gafele si ratarile din returul cu National :hmm:

mymystelista2005
20th January 2006, 15:21
despre care Roman e vorba?Cumva Marius?

Rio
20th March 2006, 02:12
Dupa accidentarea lui Iacob ne mai raman 3 variante

- Oprita - la prima vedere varianta optima dar dupa mine e mai bun pe benzi nu ca varf de careu
- Cristea - e jucator de viteza , mic de statura nu se potriveste rolul de varf de careu
- Litu - anul trecut a avut evolutii bune relativ bune iar anul asta e goalgetterul echipei a doua . Cred ca ar trebui sa ne bazam pe el .

Litu - Arata ce poti!

ioana20
20th March 2006, 02:32
si tu crezi ca Oli va miza pe el? eu ma indoiesc...

adriancostin83
20th March 2006, 08:19
Asta e lipsa noastra imensa!!!....nu avem nici macar un atacant de valuare...ca sa poata sa ii inlocuiasaca pe iacob sau dica.....uitati-va la rrrrrapid....sai javrele....astia au frate.....noi?...de ce nu?????....tre sa luam cativa :-D

On topic:Cred ca oli vamiza pe oprita...sau cristea :-P

dar 65% oprita, 30% cristea si 5% litu....sper ca am calculat bine ;)

Trybalus
20th March 2006, 16:08
Litu mai este la echipa? auzisem ca e imprumutat pe undeva...

aris-din-zalau
20th March 2006, 16:15
Asta e lipsa noastra imensa!!!....nu avem nici macar un atacant de valuare...ca sa poata sa ii inlocuiasaca pe iacob sau dica.....uitati-va la rrrrrapid....sai javrele....astia au frate.....noi?...de ce nu?????....tre sa luam cativa :-D

On topic:Cred ca oli vamiza pe oprita...sau cristea :-P

dar 65% oprita, 30% cristea si 5% litu....sper ca am calculat bine ;)
nici n-avea rost sa-l pui pe Litzu cu 5%, chiar daca ar fi in lot, suntem intr-o faza prea periculoasa ca sa ne permitem experimente gen Litzu, Simion, etc
Avem in acest moment 4 atacantzi, dintre care unul accidentat si cred ca de-acuma deja trebuie sa ne rugam sa nu ni se mai accidenteze vreunul, fiindca daca mai pierdem vreunul, atunci chiar suntem pusi intr-o situatzie delicata, fiindca va trebui sa improvizam si-atunci riscam sa pierdem meciuri, dar sa dea Domnul sa nu avem astfel de probleme si accidentarea lui Iacob sa-l redescopere pe Cristea si sa-l faca sa ocupe postul care il avea Iacob, cel putzin la fel de bine cum o facea el... yup:

r0bb3n
20th March 2006, 18:26
Sa-l bage pe Litu , pe Simion..care mai e atacant..oricare.. si sa nu mai jucam cu 2 mijlocasi la inchidere..................... e greu???? trebuie sa renuntam la paraschiv..sau sa-l reprofilam !!!

Gepeto
21st March 2006, 11:27
La Steaua nu se pot face improvizatii. Steaua este obligata sa invinga. Cu jucatori de valoare. Tinerii se testeaza la alte echipe!!
Daca mai facem cateva etape testari, sigur pierdem campionatul.
Oli are o sarcina ingrata, dar Litu nu e sigur solutia.

Rio
21st March 2006, 11:52
La Steaua nu se pot face improvizatii. Steaua este obligata sa invinga. Cu jucatori de valoare. Tinerii se testeaza la alte echipe!!
Daca mai facem cateva etape testari, sigur pierdem campionatul.
Oli are o sarcina ingrata, dar Litu nu e sigur solutia.

Litu se pliaza cel mai bine pe ce juca inainte Iacob

ZIZOU
21st March 2006, 16:38
Hai sa fim seriosi.Litu nu o sa joace titular la Steaua.Este inca tanar si nu a demonstrat deocamdata ca are valoare de Steaua,poate peste 2,3 ani cande va avea si el sansa sa joace.

colonelu Voiculescu
1st April 2006, 13:36
Litu mai este la echipa? auzisem ca e imprumutat pe undeva...

Stie cineva situatia exacta a lui Litu ?
Este la noi ?
Este imprumutat ?

red&blue forever
1st April 2006, 15:01
Cum De Astia De La Arsenal .au Un Tupeu In Ei De Si Au Facut O Echipa De Pusti In Frunte Cu Fabregas Ala, Si Noi Sa Nu Il Aruncam Il Lupta Macar Pe Litu Sau Pe Ochirosii!!!!!!!!
Trebuie Sa Faca Si Ei Pasul Spre Echipa Mare (sa Joace Constant In Prima Echipa)
Avem Nevoie De Ei

ZIZOU
1st April 2006, 20:11
Stie cineva situatia exacta a lui Litu ?
Este la noi ?
Este imprumutat ?
Litu este la noi,dar oricum nu avem ce face cu el,nu-i asa de important.

r0bb3n
1st April 2006, 22:16
Cum De Astia De La Arsenal .au Un Tupeu In Ei De Si Au Facut O Echipa De Pusti In Frunte Cu Fabregas Ala, Si Noi Sa Nu Il Aruncam Il Lupta Macar Pe Litu Sau Pe Ochirosii!!!!!!!!
Trebuie Sa Faca Si Ei Pasul Spre Echipa Mare (sa Joace Constant In Prima Echipa)
Avem Nevoie De Ei
Frate..trebuie sa joace mai bn ca titularii de azi la Steaua..ca sa fie titulari..;)

Ciprian 86
2nd April 2006, 01:18
Alin o sa fie un atacant de valoare,
Se vede de la o posta ca are pedigree.
Daca era la un club din strainatate deja prindea minute bue pe gazon.

FORZA STEAUA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!1
:romania2:

Ana712
2nd April 2006, 15:42
Alin Litu titular la Steaua??
Ar fi trebuit sa isi demonstreze valoarea pe vremea lui Zenga...nu il consider asa grozav..dar sper sa ma insel! :flowers:
Poate mai intra si el pe finalul unei reprize cand conducem detasat... :roll:

red&blue forever
2nd April 2006, 17:24
Oricum Litzu Parerea Mea Este Ca Are Un Car De Talent In Plus Fata De Fitzosul De Cristea Venit Pe Filiera Bacau

Ana712
2nd April 2006, 19:26
Oricum Litzu Parerea Mea Este Ca Are Un Car De Talent In Plus Fata De Fitzosul De Cristea Venit Pe Filiera Bacau
N-as prea crede ca e mai bun decat Andrei Cristea :naughty: ...dar fiecare cu parerea lui nu?
Are potential,e talentat dar nu e de ajuns sa devi titular la o echipa precum Steaua!Pe viitor spun eu,ca va fi o alternativa f bun..momentan..

ZIZOU
3rd April 2006, 16:31
Litu pana acuma nu a demonstrat nimic,sa nu-l laudam prea devreme,cel putin de Cristea stim de ce este in stare.

cogdao
4th April 2006, 04:15
E totusi pusti,are tot timpul sa se maturizeze ca fotbalist si atunci va fi probabil noul lider din Ghencea

colonelu Voiculescu
14th April 2006, 19:05
Trebuia impumutat in iarna undeva ca sa joace !
Asa freaca banca de rezerve degeaba !!

ZIZOU
14th April 2006, 20:01
Si de la vara il putem imprumuta,sa joace la ceva echipe mai mici din Divizia A.Sa vedem daca va confirma.

dargo
14th April 2006, 20:20
pai atunci sa-l lase sa joace, si sa nu ne mai vaitam ca avem doar 3 atacanti.

colonelu Voiculescu
14th April 2006, 20:24
Crezi ca Olaroiu il tine degeaba rezerva eterna ? Idem si pt Simion !
Poate ca nu sunt de Steaua ... te-ai gandit la asta ?

aris-din-zalau
14th April 2006, 21:34
asha este, Litzu si Simion nu sunt de Steaua, e cam la fel ca si cu Alexandru Piturca, de pe vremea cand Pitzurca era antrenor la Steaua si il baga si pe el asa cateodata, ca doar sunt de acelasi sange.... :ntz:

dargo
14th April 2006, 21:46
Crezi ca Olaroiu il tine degeaba rezerva eterna ? Idem si pt Simion !
Poate ca nu sunt de Steaua ... te-ai gandit la asta ?
Da, m-am gandit la asta, si dak te oboseai catusi de putin sa-mi citesti posturile te lamureai. Ideea e ca oli nu a avut incredere sa bage NICI UN junior. Nu e vorba numai de Litu sau Simion, ci de toti, Tudose, Enescu, Ochirosii etc.
De asta zic eu ca ei sunt de Steaua. Chiar si prin simplul fapt ca au fost pastrati la echipa. Evident insa ca nu-mi pot da cu parerea decat daca ii vad jucand. Iar daca in iarna cand s-a restabilit lotul, la capitolul atacanti figurau si Litu si Simion, atunci inseamna ca avem 5 atacanti in lot si nu 3.

cogdao
14th April 2006, 21:49
Cred ca juniorii nostri trebuie in primul rand sa-si demonstreze capacitatea la echipa a doua si apoi sa li se dea o sansa la echipa mare.Ati vazut ce s-a intamplat in cupa cu Rapid II.Nu am vrea sa vedem asa ceva in campionat sau Europa.Au destul timp sa creasca si daca va fi cazul sunt sigur ca Oli va fi deschis sa incerce variante noi in atac.

dargo
14th April 2006, 22:01
asha este, Litzu si Simion nu sunt de Steaua, e cam la fel ca si cu Alexandru Piturca, de pe vremea cand Pitzurca era antrenor la Steaua si il baga si pe el asa cateodata, ca doar sunt de acelasi sange.... :ntz:
De unde stii tu daca Litu sau Simion sunt sau nu de Steaua?

elyzutzawz
14th April 2006, 22:06
eu cred ca sunt promitatori daca ii tine in contiuare Oli pe banca.el stie cum joaca pustii astia si va face sper ce-i mai bine.

aris-din-zalau
14th April 2006, 23:04
De unde stii tu daca Litu sau Simion sunt sau nu de Steaua?
pt. ca i-am vazut si i-a vazut o gramada de oameni, care sunt de aceasi parere cu mine, compara-i cu Cristea numai, ca sa nu zic Iacob, nu vezi o diferentza intre ei ???

red&blue forever
15th April 2006, 10:24
pt. ca i-am vazut si i-a vazut o gramada de oameni, care sunt de aceasi parere cu mine, compara-i cu Cristea numai, ca sa nu zic Iacob, nu vezi o diferentza intre ei ???
Fara suparare !!!!!!!!
parerea mea este ............CRISTEA este o MARE PETARDA.....momentul lui maxim a fost valencia pe urma ..............
PS ar trebui sa se ia de mana cu OPRITZA....... atacantzii trebuie sa dea in primul rand gol!!!

#EffecT
5th July 2006, 20:15
Ma bucur enorm pentru Litu !
Golul marcat astazi si penaltyul obtzinut de el si transformat de Bostina in partida cu Tavria,ma fac sa cred ca Litu ishi merita locul la steaua!
Ma bucur ca Oli ii acorda asha de multa atentzie,sper ca aceelasi lucru sa se intample si cu Simion,Tudose sau Ochirosii!!

colonelu Voiculescu
5th July 2006, 20:18
Litu nu are sanse sa joace in partidele oficiale pentru ca e exista marile vedete Cristea si Oprita de care trebuie sa scapam urgent !

Mai bine jucam un unul tinar si dornic de afirmare decit cu expirati gen Oprita !

colonelu Voiculescu
5th July 2006, 20:23
Pina acuma Litu si Simion nu au avut sanse sa joace din cauza ca au fost preferati "marii jucatori " Cristea si Oprita . Sa nu uitam si de Dinita care ne-a parasit in iarna provocandu-ne o mare bucurie !

Litu merita mai multe sanse ! :fotbal:
Daca confirma atunci merita sa ramina la Steaua !

Maximus_X
6th July 2006, 13:59
Ma bucur enorm pentru Litu !
Golul marcat astazi si penaltyul obtzinut de el si transformat de Bostina in partida cu Tavria,ma fac sa cred ca Litu ishi merita locul la steaua!
Ma bucur ca Oli ii acorda asha de multa atentzie,sper ca aceelasi lucru sa se intample si cu Simion,Tudose sau Ochirosii!!

Pina acuma Litu si Simion nu au avut sanse sa joace din cauza ca au fost preferati "marii jucatori " Cristea si Oprita . Sa nu uitam si de Dinita care ne-a parasit in iarna provocandu-ne o mare bucurie !

Litu merita mai multe sanse ! :fotbal:
Daca confirma atunci merita sa ramina la Steaua !

Sustin si am aceeasi parere cu voi. LITU merita mai multe sanse.

Ana712
6th July 2006, 14:11
Si eu sunt de parere ca Litu merita mai multe sanse...insa sa avem grija cand sa le primeasca...ar trebui titularizat intr'un meci sa vedem macar daca se descurca..nu este nevoie sa marcheze,o pasa de gol sau sa faca (,) culoare pt jucatori zic ca e de ajuns... :flowers:

#EffecT
6th July 2006, 14:31
Cand a primit shanse sa joace in mandatul lui Zenga,a facut-o foarte bine.
Chiar daca nu a reushit sa marcheze,si-a creat ocazii de gol!
Tzin minte faza din meciul cu Otelul de acum doua campionate,cand Litu a lovit bara,si alte faze cand s-a desprins ushor din marcaj,dar din cauza lipsei de experientza a ratat!
Este clar ca Litu poate fi un jucator de viitor.
Oli trebuie sa aiba grija de el,sa stie cand sa il foloseasca,si cand sa-i acorde shansa sa prinda primul 11 al stelei!

Ana712
6th July 2006, 14:44
Mie recunosc ca nu mi'a placut deloc cum a jucat :( si asta nu zic doar ca sa fiu rea..de neuitat este cum a dat pe langa minge in returul din Cotroceni..
Dar asta nu se va mai intampla si sezonul asta!E ff tanar si a invatat din greseli.. ;-)

Maximus_X
6th July 2006, 15:25
Tzin minte faza din meciul cu Otelul de acum doua campionate,cand Litu a lovit bara,si alte faze cand s-a desprins ushor din marcaj,dar din cauza lipsei de experientza a ratat!
Este clar ca Litu poate fi un jucator de viitor.
Oli trebuie sa aiba grija de el,sa stie cand sa il foloseasca,si cand sa-i acorde shansa sa prinda primul 11 al stelei!
Ai dreptate. Comentasem si eu putin meciul respectiv pe alt thread. Sunt sigur ca Oli va stii sa-l modeleze a.i. sa devina un jucator de Steaua. Are potential!

stelistaO6
6th July 2006, 20:49
a jucat super bine pana acum..oli stie el ce face doar e profesinist ...si in plus inca un dica nu ar srica sa il avem in echipa...de asemenea si simion nu joaca rau

dargo
12th July 2006, 13:51
Mizează pe Liţu
După antrenamentul de luni seară, Oli a rămas pe teren aproximativ 45 de minute, lucrînd separat cu tînărul atacant Alin Liţu, în care tehnicianul roş-albaştrilor are mare încredere şi despre care spune că este de mare viitor: "Este tînăr, masiv şi puternic şi am mare încredere că va ajunge titular la Steaua". Solicitat de Lăcătuş la UTA, Liţu a rămas la Steaua la dorinţa expresă a lui Olăroiu.

gsp.ro

#EffecT
12th July 2006, 13:57
E o veste foarte buna ca Oli lucreaza cu el suplimentar,dar mai e mult pana departe!
Nu poate emite pretentzii la postul de titular,dar il vad intrand pe finalurile de meci!
Totushi,nu s-a rezolvat problema jucatorului ofensiv de care am mai avea nevoie!

dargo
12th July 2006, 14:02
Da, dar e bine sa stim ca cel putin sezonul asta Oli e dispus sa-i dea credit si lui Litu. E un castig pentru echipa.

ANTIDINAMO
12th July 2006, 14:15
Da, dar e bine sa stim ca cel putin sezonul asta Oli e dispus sa-i dea credit si lui Litu. E un castig pentru echipa.

dargo esti dus domne daca tu consideri ca tanarul Litu este o solutie pt atacul STELEI ! in viitor poate .......

dargo
12th July 2006, 14:18
dargo esti dus domne daca tu consideri ca tanarul Litu este o solutie pt atacul STELEI ! in viitor poate .......
Da, il consider o solutie. Asa cum a fost Marica o solutie la Dinamo, Paraschiv la Steaua sau Niculae la Rapid. E timpul sa primeasca sanse de a juca.

JustMe
12th July 2006, 14:18
Da, il consider o solutie. Asa cum a fost Marica o solutie la Dinamo, Paraschiv la Steaua sau Niculae la Rapid. E timpul sa primeasca sanse de a juca.
Atunci daca Litu e o solutie nu ne mai trebuie nici o achizitie. Multumim lui MM ca l-a descoperit pe Litu :huh:

dargo
12th July 2006, 14:22
Atunci daca Litu e o solutie nu ne mai trebuie nici o achizitie. Multumim lui MM ca l-a descoperit pe Litu :huh:
N-a zis nimeni asta. Litu merita sanse, dar asta nu inseamna ca nu mai avem nevoie de un jucator pt ofensiva.

ANTIDINAMO
12th July 2006, 14:26
complet de acord 15 -20 de minute poate sa joace in campionat !
daca se accidenteaza iar Iacob cu cine joci ? cu ratacitu' de Cristea pe care l-a dat GG afara ? cu Oprita care nu-si revine de 1 an ?
nu domne jucam cu Litu si in campionat si in ucl ! ca asa vrea dargo !

dargo
12th July 2006, 14:33
complet de acord 15 -20 de minute poate sa joace in campionat !
daca se accidenteaza iar Iacob cu cine joci ? cu ratacitu' de Cristea pe care l-a dat GG afara ? cu Oprita care nu-si revine de 1 an ?
nu domne jucam cu Litu si in campionat si in ucl ! ca asa vrea dargo !
N-am zis sa joace in UCL. De-aia a fost adus Badea onorabile.

JustMe
12th July 2006, 14:35
N-am zis sa joace in UCL. De-aia a fost adus Badea onorabile.
Inca Badea nu a dat nici un gol in meciurile de pregatire. Am jucat cu echipe de 2 lei si el nu a facut nimic. Crezi ca in fatza unor echipe de CL va da randament mai bun... Da-mi voie sa ma indoiesc de asta.

dargo
12th July 2006, 14:41
Inca Badea nu a dat nici un gol in meciurile de pregatire. Am jucat cu echipe de 2 lei si el nu a facut nimic. Crezi ca in fatza unor echipe de CL va da randament mai bun... Da-mi voie sa ma indoiesc de asta.
O sa vezi. Nu cred ca dupa 3 meciuri de pregatire poti sa zici ca gata n-o sa joace nimic. Tre sa prinda si el ritmul echipei, sa creeze scheme, sa se inteleaga cu coechipierii in teren.

#EffecT
12th July 2006, 14:48
Deocamdata Badea creeaza culoare,o sa vina si vremea sa dea goluri!!! :lol:

JustMe
12th July 2006, 15:29
O sa vezi. Nu cred ca dupa 3 meciuri de pregatire poti sa zici ca gata n-o sa joace nimic. Tre sa prinda si el ritmul echipei, sa creeze scheme, sa se inteleaga cu coechipierii in teren.
NU am zis ca nu o sa joace nimic. Am zis ca nu cred ca are deocamdata fatza de CL.

Dica
12th July 2006, 15:48
Litu merita sa joace la Steaua si ar putea fi acum rezerva si sa joace mai mult,mai ales ca am auzit ca pleaca Cristea.
Atacanti titulari - Iacob,Dica
Atacanti rezerva - Oprita.Litu,Badea

Bogdanbibi
20th July 2006, 11:10
bai astia au innebunit, dupa ce ca de-abia avem 3 atacanti, il mai si imprumuta pe litu la jiul. au mai ramas iacob, badea si dica, si eventual oprita. aoleoooo :wallbash:

mheemhee
20th July 2006, 11:13
bai astia au innebunit, dupa ce ca de-abia avem 3 atacanti, il mai si imprumuta pe litu la jiul. au mai ramas iacob, badea si dica, si eventual oprita. aoleoooo :wallbash:
stai calm prietene ca stiu conducatorii nostri ce fac :wallbash:
:no:

Gepeto
20th July 2006, 11:39
stai calm prietene ca stiu conducatorii nostri ce fac :wallbash:
:no:

Stiu, pe DRACU!! Astia au uitat ce am patit in sezonul trecut cand nu aveam atacanti...E de ajuns sa se accidenteze unul si suntem in pom...
Cristea, plecat, Litu, plecat, joaca varf...Carlos... :))

Kingpin
20th July 2006, 12:08
Stiu, pe DRACU!! Astia au uitat ce am patit in sezonul trecut cand nu aveam atacanti...E de ajuns sa se accidenteze unul si suntem in pom...
Cristea, plecat, Litu, plecat, joaca varf...Carlos... :))
Lasa mah ca noi vrem in C.L. :cenzurat:

#EffecT
20th July 2006, 12:13
Domnilor fitzi calmi!!
Nu era Oli prost sa il dea pe Litu la Jiul,si sa ramana cu trei atacanti in lot!
Va spun sigur ca steaua mai pregateste un transfer.(probabil sud-americanul de 2 milioane de euro) :D
Altfel,nu imi explic!

Kingpin
20th July 2006, 12:14
Nici eu nu imi explic multe lucruri ce sau intamplat la Steaua vara asta. Ma duce cu gandul la o incompetenta care nu e demna de un club ca STEAUA!

tecton_sdr
20th July 2006, 12:57
Nici eu nu imi explic multe lucruri ce sau intamplat la Steaua vara asta. Ma duce cu gandul la o incompetenta care nu e demna de un club ca STEAUA!

probabil ai dreptate...eu totusi nadajduiesc ca motivu imprumutului nu e faptu ca se zgarceste jiji sa-i plateasca salariu...ci ca mai vine un varf...oricum toata lumea dorea un imprumut sa aibas meciuri si sa joace....era bun anul trecut un imprumut...acum e cam...de...jiul nu joaca in A...de ce nu l-a dat la UTA?

dargo
20th July 2006, 13:06
probabil ai dreptate...eu totusi nadajduiesc ca motivu imprumutului nu e faptu ca se zgarceste jiji sa-i plateasca salariu...ci ca mai vine un varf...oricum toata lumea dorea un imprumut sa aibas meciuri si sa joace....era bun anul trecut un imprumut...acum e cam...de...jiul nu joaca in A...de ce nu l-a dat la UTA?
Jiul va juca in A daca i se da licenta, si asta cred ca se va intampla. Oricum il preferam pe Litu la echipa. Asta in conditiile in care era nevoie de un atacant.

sorin_g
20th July 2006, 13:33
Litu trebuia sa ramana la echipa in orice conditii.
Cu lotul asta nu prindem nici grupele UEFA.
Sau conducatorii nostri au uitat ca exista suspendari si accidentari?
Ne bazam pe inspiratia lui Dica? Si daca el nu joaca?
Il bagam pe Goian varf impins?
Asta e cel mai lung sezon din ultimii 15 ani (ar trebui sa fie) si noi il abordam cu doar doi atacanti de meserie???
Litu trebuia sa ramana. Macar cantitativ.

stelistaO6
20th July 2006, 15:21
off topic: mai ti minte unde am ajuns tot cu lotul asta?

Kingpin
20th July 2006, 16:17
off topic: mai ti minte unde am ajuns tot cu lotul asta?

traiesti din amintiri? e rau daca da!!!

mai tzii minte cat neam chinuit cu lotul asta sa luam 2 campionate?
mai tzii minte suferinta din ultimele etape?
mai tzii minte demiterea lui ZENGA?
mai tzii minte Gloria-STEAUA 0-1?
mai tzii minte STEAUA-crrapid 0-2?
mai tzii minte cate "prime" a trebuit GG sa dea adversarelor contracandidatelor?
mai tzii minte Boro- STEAUA 4-2?
ma tzii minte Rosenborg - STEAUA 3-2?
mai tzii minte declaratia lui MM: Daca stiam ca vom face performantza luam jucatori in iarna?

tzi se pare normal ?
mie nu!!!

#EffecT
20th July 2006, 17:21
Mai bine il trimitea Oli la UTA!!!
Celalalt tanar atacant,Simion a marcat din nou pentru UTA intr-un amical cu CS Otopeni.
Cred ca ar fi fost benefic sa mearga si Litu la UTA!
Laca ar fi avut grija de el.
Dar probabil cuvantul lui MM a fost hotarator.
Aveam nishte datorii de platit ! :wallbash:

Gepeto
20th July 2006, 17:56
traiesti din amintiri? e rau daca da!!!

mai tzii minte cat neam chinuit cu lotul asta sa luam 2 campionate?
mai tzii minte suferinta din ultimele etape?
mai tzii minte demiterea lui ZENGA?
mai tzii minte Gloria-STEAUA 0-1?
mai tzii minte STEAUA-crrapid 0-2?
mai tzii minte cate "prime" a trebuit GG sa dea adversarelor contracandidatelor?
mai tzii minte Boro- STEAUA 4-2?
ma tzii minte Rosenborg - STEAUA 3-2?
mai tzii minte declaratia lui MM: Daca stiam ca vom face performantza luam jucatori in iarna?

tzi se pare normal ?
mie nu!!!

Man, nu ne mai aduce aminte de clipele penibile....
Sa speram ca nu vom mai trai asa ceva...:P

elyzutzawz
20th July 2006, 18:03
Man, nu ne mai aduce aminte de clipele penibile....
Sa speram ca nu vom mai trai asa ceva...:P
N-ai inteles ce a vrut sa zica Kingpin. O anumita suportera traia din amintiri. Si alea sunt amintiri. Care se pare ca se vor repeta avand in vedere problemele noastre de lot : 3 atacanti etc etc... In viata trebuie sa vezi si momentele bune si cele proaste, ca sa poti invata din ele si sa iei decizii bune pe viitor. Dar mult iubita noastra conducere nu stiu daca va invata vreodata.

giuliano_101
20th July 2006, 18:35
daca intr-adevar nu mai facem nici un transfer cred ca era bine ca litu sa fie pastrat. dar s-ar putea ca faza cu incheiatul transferurilor sa fie iar o "aroganta" marca becali si sa avem totusi surprize.
in ceea ce-l priveste pe litu e important ca la jiul sa prinda echipa, sa joace pentru ca altfel pentru el nu e un pas inainte ci dimpotriva. personal mi-as fi dorit sa fie dat la uta. marius lacatus ar fi stiut sa-l creasca. deja simion in cantonamentul de la poiana brasov a dat un gol si a fost printre cei remarcati

colonelu Voiculescu
20th July 2006, 20:17
E bine ca Litu sa joace cat mai des
Pe de alta parte , e nasol ca am ramas in 3 atacanti , dar cum fundasii castiga trofee , chiar si 3 sunt prea multi

red&blue forever
20th July 2006, 22:00
S a anuntzat pe vreun canal de sport in afara de irealitatea ca Litu va fi imprumutat??? ...e ceva sigur??????:)

#EffecT
20th July 2006, 22:36
S a anuntzat pe vreun canal de sport in afara de irealitatea ca Litu va fi imprumutat??? ...e ceva sigur??????:)
Nu!!
Am urmarit stirile sportive si pe Antena si pe Protv si nu a aparut nicio stire legata de imprumuturile lui Litu si Panait.
Nu stiu ce sa mai cred,am incredere in cuvantul lui Oli,care la ultima conferinta de presa dinaintea plecarii spre Mierlo,a declarat ca Litu este o mare speranta si ca va fi pastrat in lotul mare.
Ramane de vazut,in caz ca este imprumutat sunt sigur ca va fi adus un atacant in locul lui!!!
Altfel nu mi-as putea explica aceasta mutare!

h1911
21st July 2006, 18:10
Daca Litu este o mare speranta atunci TREBUIE imprumutat undeva unde sa joace pentru ca la noi slabe sanse sa prinda echipa. ALTFEL riscam sa ajunga precum Cristea!

mike2funy
21st July 2006, 18:19
Daca Litu este o mare speranta atunci TREBUIE imprumutat undeva unde sa joace pentru ca la noi slabe sanse sa prinda echipa. ALTFEL riscam sa ajunga precum Cristea!

Faza cu imprumutul lui Litu si Panait daca este adevarata dovedeste ca totusi se gandesc sa mai aduca niste jucatori da' a zis gg ca nu mai aduce ca sa nu-i mai "deranjam" si sa-i lasam in pace sa-si faca transferurile ca altfel nush ce e in capul lor cand se gandesc sa intre in CL cu un lot "asa de numeros"

=>N4P4sT4<=
21st July 2006, 19:05
ai dreptate. ori mai vor sa aduca jucatori ori sint p culmile cele mai inalte ale inteligentelor...

giuliano_101
23rd July 2006, 20:41
pro sport anunta astazi ca si alin litu va fi imprumutat sub comanda lui marius lacatus la uta. daca oli crede ca e prea crud pentru a juca la steaua, mi se pare o decizie buna de a-l trimite sa se pregateasca cu un antrenor care il cunoaste si care cu siguranta va sti sa-l faca sa creasca.

geoovy
1st August 2006, 00:17
a jucat Litu la Jiul in prima etapa? s-au l-am trimis acolo sa frece banca de rezerve?...putea sa faca luciul bancilor noastre, nu la petrosani...

ww
1st August 2006, 00:26
a jucat Litu la Jiul in prima etapa? s-au l-am trimis acolo sa frece banca de rezerve?...putea sa faca luciul bancilor noastre, nu la petrosani...
a jucat o repriza dupa cate stiu eo
plus ca acolo are sansa sa nu faca banca stralucitoare...pt ca, zic eo, are mai multe sanse sa joace decat are la Steaua...

red&blue forever
1st August 2006, 02:26
am impresia ca cineva isi bate joc de litzu si de simion...cineva din conducerea echipei......pacat..........jucatori buni si stelisti suta la suta .........pacat ca in locul lor e preferat ca prima rezerva la STEAUA .un fotbalist ~idiot~ ca bobina.......pacat

colonelu Voiculescu
20th August 2006, 14:44
Il folosesc astia de la JIul pe Litu sau nu ?
Nu l-am trimis acolo sa frece banca de rezerve !
Idem pentru Tudose la UTA

raulutz
20th August 2006, 16:45
Il folosesc astia de la JIul pe Litu sau nu ?
Nu l-am trimis acolo sa frece banca de rezerve !
Idem pentru Tudose la UTA
macar joaca simion...

daby
1st October 2006, 03:45
Litu a jucat pe final in meciul FC National 0-0 Jiul, nu pot spune ca a jucat rau sau bine, nu prea a primit pase bune, binisor. Drida mai e jucatorul Stelei ?

jaap
1st October 2006, 13:00
am impresia ca Drida nu a fost niciodata jucatorului Stelei a existat doar o tentativa de a-l aduce dar nu a dat randament in probele din Austria..

radoitza89
13th October 2006, 23:57
din catae stiu yo si simion tot de Steaua e crescut..si acum se pare k ia cam lut fazta lu' Litu!!!

radoitza89
14th October 2006, 00:01
in prima etapa ..am auzit de la Simion k Litu era accidentat ,daia nu a jucat,...iar Tudose a avut accidentul ala cu motorul...in Galati dak nu mai stiti ,si daia a stat ...revin ei;)

daby
14th October 2006, 00:42
Litu a revenit de mult.

colonelu Voiculescu
6th November 2006, 11:10
Litu a jucat in meciul Jiul - Craiova 1-2 si a fost la fel de "activ" ca Dica in meciul Seahlaul- Steaua .

jaap
7th November 2006, 14:40
e important ca atat Litu cat si Simion au inceput sa joace...ce se mai aude de Tudose?
astea vor fi 'transferurile' in iarna, posibil ceva implanturi pe ruta ex-national: Caramarin, Olah, Popa...

kalashnikov
7th November 2006, 19:23
jucator de mana a2a

daby
7th November 2006, 20:36
Litu a jucat in meciul Jiul - Craiova 1-2 si a fost la fel de "activ" ca Dica in meciul Seahlaul- Steaua .
Ce vrei sa faca daca are colegi jucatori ca cei de la Jiul ?

colonelu Voiculescu
7th November 2006, 20:48
Un jucator care e "scula" se remarca si la o echipa mica

Gepeto
8th November 2006, 12:13

Daca imi permiteti sa va citez:
nu se poate mai limpede!!

jaap
10th November 2006, 12:55
merita o sansa (ca si Simion)

dumitra_
10th November 2006, 14:11
merita o sansa (ca si Simion)
de meritat merita si ochirosii...dar il vezi sa aiba loc de jijel coman?? :wallbash: ...unde sa avem noi loc in echipa daca avem legume si zarzavaturi....

colonelu Voiculescu
10th November 2006, 14:13
Litu a jucat si el la Jiul niste partide . Simion e titular meci de meci la UTA . Tudose nu l-am vazut sa fi jucat .
Au mai multe sanse sa arate ca sunt scule la ehipele unde au fost imprumutati . Daca nici acolo nu dau randament , ce sa caute la Steaua ??

colonelu Voiculescu
30th November 2006, 20:05
A jucat si in meciul cu noi . A iesit in evidenta doar cand a fost schimbat , iar publicul l-a huiduit nitel . E praf , ca tot ceea ce produce centrul de juniori in ultimul timp

stelista_yo
2nd July 2007, 00:13
La Jiul e acum Litu? Hmm...si el era anuntat ca un jucator de perspectiva, da incet, incet s-a stins:coffee:

Muggs
2nd July 2007, 10:12
La Jiul e acum Litu? Hmm...si el era anuntat ca un jucator de perspectiva, da incet, incet s-a stins:coffee:

Litu si SImion sunt la Buzau si nu sunt praf , sunt FOARTE praf

sorin_g
3rd July 2007, 08:45
Astia imi par juniori de-aia pe pile...
Chiar nu pot sa cred ca nu a venit nici un baiat mai talentat ca ei la juniori la Steaua.

Gepeto
3rd July 2007, 15:10
Din pacate, multi tineri ...se pierd si le intra fumuri prin capsor...Vezi cazul lui Ionescu de la Craiova...

colonelu Voiculescu
2nd September 2007, 00:38
Litu e tinut rezerva la puternica echipa Gloria Buzau
S-a nascut talent si a murit speranta

LACATUS 86
2nd September 2007, 03:27

Pai cum a ajuns in situatia asta.Alaturi de Ochirosii era considerat viitoare solutie,jucator cu talent , de perspectiva.

Stallob
2nd September 2007, 13:22
era bunicel, si ce? el juca parca canad era protasov, gresesc, k numi amintesc,oricum nu a fost crescut cum trebeca si altii ca ochirosii de care nu mai stiu nimica, sau simion ala:doh: :accident2 :lame: :wallbash: :wallbash: :wallbash: