PDA

View Full Version : Stelishti in Hattrick

Pages : [1] 2

alpopa
11th January 2005, 18:38
Propun ca fiecare hattrick-ist stelist sa-shi scrie aici, intr-un scurt mesaj, numele shi id-ul echipei, precum shi o scurta descriere. Ne va fi mai ushor sa ne gasim pentru amicale, etc.

River Colentina (180460)
Momentan joc in IV, dar voi retrograda in V, unde recunosc ca mi-e locul. Deocamdata. :yup:
Stadion Gran Bombonera 50.000 locuri
Antrenez ATACANTZI

mansiz26
11th January 2005, 19:36
Besiktas Craiova (184874)
Momentan joc in VI dar voi promova in V unde mi-e locul:)
Stadion Inonu Oblemenco 23000 de locuri
Antrenez fundasi!

superglue
11th January 2005, 22:40
FC Adeziv Galati (181604)
Momentan joc in V, vroiam sa promovez sezonul asta in IV dar m-am razgandit. Cred ca o sa busesc barajul.
Stadion Geo YFTYNY 86.000 locuri la sf sezonului asta
Antrenez mijlocasi

Kishcutia
11th January 2005, 23:28
deedeedee (183314) in Vi.555. Antrenez fundasi...cred ca merita o privire si echipa mea :)

Elias
12th January 2005, 03:18
SuperDreamTeam (182295) , locul 3 in VI.428

Sperante de promovare in noul sezon, dintr-o grupa destul de dificila.

Antrenez fundasi.

La sfarsitul sezonului o sa am 30.000 de locuri. Momentan 20.050

http://www.ht-arena.com/superdreamteam/

Snakes
13th January 2005, 20:57
FC Mosilor (181569)
Arena: Marius Lacatus - 53000 locuri
Joc in VI.337 shi termin pe 2 sezonul asta !
Antrenez fundasi !

ionescus
17th January 2005, 22:29
Fc Buboiu Seria vi.374 termin pe opt.Retrogradez.Nu e vina mea am preluat echipa de pe 8 farasanse de a ajunge pe 7.Am batut si locu trei dar am pierdut la primu cu trei zero.Cred ca n-o sa am probleme sezonul viitor pentru ca echipa e foarte buna pentru seria a saptea.Am mai avut 4 echiper da m-i le-au scos ca am facut transferuri intre ele.Forza Steaua.Cand se dau abonamentele pentru retur? :romania:

talentscout
17th January 2005, 23:57
FC LEONES(180545)-atrenez si fundasi si mislocasi si atacantzi:) locul 5 in seria VI 545
E primu sezon,dezamagitor dar la anu atac promovarea:)

mansiz26
18th January 2005, 15:08
Maine e meciul cu dinamovistii! Bafta!

eusunt
19th January 2005, 12:00
FCM 5CALARASI.COM (181540)

Ţară: România
Regiune: Călăraşi
Stadion: FCM 5CALARASI.COM Arena
Limbă: Romanian
Serie: # 5 în VI.333
Galerie: eulicii galactici
Clubhouse: 5CALARASI

Proprietar
Proprietar: Rusnac Cristian
Alias: DarkkStorm
E-mail: (Privat)
Mai multe detalii despre proprietar

Bafta multa in noul season hattrick....!!!!

chris_t
21st January 2005, 18:30
cs team(180593)
locul 3 in VI.215
Keeper trainer.

Guitzaru
5th February 2005, 03:19
guitzarii ( 693238 )

Regiune: Bucureşti
Stadion: guitzarii Arena

Primul meu sezon l-am petrecut in VII, iar acum ma pregatesc de al doilea sezon in VI.955
Trainer de Playmaking

zidane
5th February 2005, 12:07
ireal steaua (34765)
Tara: Romania
Regiune: Neamt
Stadion: ireal steaua Arena

caesar
5th February 2005, 12:47
Iasi Stallions FC
Tara:Romania
Regiune:Iasi
Stadion:Iasi Stallions FC Arena
Serie:VII.739

Andrei_c
5th February 2005, 13:35
.C. Grinties (692924)

Regiune: Neamţ
Stadion: F.C. Grinties Arena
Serie: VI.809

#Alex
5th February 2005, 13:40
Steaua Constanta (179264)

Regiune: Constanţa
Stadion: Steaua Constanta Arena
Serie: VII.732

Jesse_James
6th February 2005, 22:26
Steau@Bucuresti ( 180858 )
Alias: Jesse_James
Stadion: Steau@Bucuresti Arena
Capacitate totală: 7610
Serie: # 3 în VI.248

Time2Chill
7th February 2005, 23:15
daca tot suntem atat de multi, propun sa facem o cupa la Ht.... asta daca vreti... cu cupmanager e foarte simplu de facut.... nu trebuie decat vointa...
mai nou cu cup manager nu se pot face cupe decat in sistem eliminatoriu... daca sunteti interesati de asa ceva... postati aici.....ca sa stabilim ce si cum sa facem.

FC Barzesti (693644)

Regiune: Argeş
Stadion: FC Barzesti Arena
Serie: # 2 în VII.99

superglue
7th February 2005, 23:58
baga... dar numai cei de aici de pe forum ca sa se joace toate meciurile..sa nu fie walkoveruri.

Snakes
8th February 2005, 00:02
daca tot suntem atat de multi, propun sa facem o cupa la Ht.... asta daca vreti... cu cupmanager e foarte simplu de facut.... nu trebuie decat vointa...
mai nou cu cup manager nu se pot face cupe decat in sistem eliminatoriu... daca sunteti interesati de asa ceva... postati aici.....ca sa stabilim ce si cum sa facem.

FC Barzesti (693644)

Regiune: Argeş
Stadion: FC Barzesti Arena
Serie: # 2 în VII.99
Facem... facem! Buna idee! Dar mai inai sa mai treaca vreo 2 tururi din Cupa Romaniei, k sa iasa mai multa lume! :)

dargo
8th February 2005, 00:48
pai exista federatia "FC Steaua Bucuresti" care organizeaza cupa in fiecare sezon. In plus are si premii, si este singura federatie, de fapt este federatia reprezentativa a suporterilor stelisti din Hattrick.

talentscout
8th February 2005, 04:08
pai exista federatia "FC Steaua Bucuresti" care organizeaza cupa in fiecare sezon. In plus are si premii, si este singura federatie, de fapt este federatia reprezentativa a suporterilor stelisti din Hattrick.

Pai da frate da vin eu cu echipa aia varza din liga a sasea sa ma bat in cupa cu vreunu din prima liga??

Mai interesanta e o cupa organizata doar intre noi cei de aici
Astept sa se organizeze sa ma inscriu dar vb lui Sankes sa mai treaca doua tururi din cupa ca eu unu sunt calificat:) da iau bataie turu asta

dargo
8th February 2005, 09:47
Eu unul prefer sa ma inscriu intr-o cupa cu premii. Motivul e lesne de inteles.

Time2Chill
8th February 2005, 23:37

n-am stiut de cupa... si ar fi interesant, dar problema e ca eu am o echipa noua, de 2 sapt, iar, de obicei, in amicale intaresc rezervele, deci eu din 7 sa joc cu unu din 2-3-4 e sinucidere... dar niciodata nu se stie... de unde sare buturuga... daca vreti, facem si cupa a noastra, a celor mai slabi, dar ideea este sa se inscrie doar cei care chiar doresc sa joace, sa nu ii incurce pe cei care doresc sa joace... asteptam sa vedem cum se incheie si periplurile voastre in cupa de la hT...

p.s. se poate adera la federatie??

aris-din-zalau
9th February 2005, 00:39
Echipa mea se numeste "Aristeaua" si momentan ocupa locul 2 in liga VII !!!

dargo
9th February 2005, 10:17
n-am stiut de cupa... si ar fi interesant, dar problema e ca eu am o echipa noua, de 2 sapt, iar, de obicei, in amicale intaresc rezervele, deci eu din 7 sa joc cu unu din 2-3-4 e sinucidere... dar niciodata nu se stie... de unde sare buturuga... daca vreti, facem si cupa a noastra, a celor mai slabi, dar ideea este sa se inscrie doar cei care chiar doresc sa joace, sa nu ii incurce pe cei care doresc sa joace... asteptam sa vedem cum se incheie si periplurile voastre in cupa de la hT...

p.s. se poate adera la federatie??

1. Promoveaza in fiecare sapt de la tineret
2. se poate adera doar daca ai Hattrick suporter

PIF4STEAUA
9th February 2005, 15:38
baieti cum ma bag si eu in hattrick??? PLS

zidane
9th February 2005, 15:44
intri pe site-ul hattrick.org si dai inscriere

Andrei_c
9th February 2005, 16:17
facem o cupa sau nu ?

Marketing
9th February 2005, 19:23
Eu unul prefer sa ma inscriu intr-o cupa cu premii. Motivul e lesne de inteles.
Daca organizarea e pusa la punct poate rezolvam si cu premiile :smoking:

Andrei_c
9th February 2005, 21:59
mmm ... suna bine :D

mansiz26
9th February 2005, 22:47
suna bine de tot...insa s-ar putea sa fie diferente valorice prea mari intre echipe!

#Alex
9th February 2005, 22:50
Echipa mea se numeste "Aristeaua" si momentan ocupa locul 2 in liga VII !!!
poate facem un amical ... ce serie ???(VII.***)

Kishcutia
9th February 2005, 23:49
da ...suna bine o cupa...insa nu suntem chiar atat de multi si cei care au echipe mai bune s-ar putea sa nu aiba cum sa joace cu cineva la acelasi nivel....dargo parca zicea ca are echipa in IV....mai are cineva in Iv?

dargo
9th February 2005, 23:56
Daca organizarea e pusa la punct poate rezolvam si cu premiile

in cazul asta ma inscriu !

dargo
9th February 2005, 23:58
da ...suna bine o cupa...insa nu suntem chiar atat de multi si cei care au echipe mai bune s-ar putea sa nu aiba cum sa joace cu cineva la acelasi nivel....dargo parca zicea ca are echipa in IV....mai are cineva in Iv?

In V. Am promovat acum vreo 3 saptamani din VI.

Kishcutia
10th February 2005, 00:00
In V. Am promovat acum vreo 3 saptamani din VI.
parca avea cineva echipa in iv....totusi....

mansiz26
10th February 2005, 02:11
River Colentina (180460)
Momentan joc in IV, dar voi retrograda in V, unde recunosc ca mi-e locul. Deocamdata.
Stadion Gran Bombonera 50.000 locuri
Antrenez ATACANTZI

primul post;)

Kishcutia
10th February 2005, 09:38
tineam eu minte ceva...Oricum cred ca majoritatea au echipe in VI,VII....se poate juca totusi echilibrat o cupa :D

superglue
10th February 2005, 16:46
acu.. treaba e..vreti sa participam doar noi "forumistii".. sau sa fie o cupa deschisa...?

ca de organizare nu ar fi mare problema

Jesse_James
10th February 2005, 16:50
Doar noi ;)

Jesse_James
10th February 2005, 16:53
@[smiley: ROTFL: [36/36_11_6]]
sdfasdfasdfasdfadsf

superglue
10th February 2005, 16:55
suna bine de tot...insa s-ar putea sa fie diferente valorice prea mari intre echipe!

s-ar putea crea anumite grupe valorice...meciurile sa se joace la echipele mai slab cotate, ca sa beneficieze de plusul la mijloc.. nu e o mare problema... oricum echipe mai sus de IV nu cred ca or sa intre... mai ales daca aceasta cupa se vrea una doar intre noi, cei de pe forum

sunt dispus sa ma ocup de organizare daca nu aveti alte propuneri....

Kishcutia
10th February 2005, 17:11
n-o sa fie prea multe echipe asa ca n-o sa fie greu sa fii organizator...oricum eu nu m-as ocupa asa ca.....spor la treaba!

superglue
11th February 2005, 19:47
Pai hai sa ne hotaram cum facem....ca sa fie timp de organizare...ca deja de prin tururile 4-5 cred ca iesim majoritatea...

Time2Chill
11th February 2005, 22:23
deci daca aveti conturi la www.cupmanager.org scorurile si clasamentu se calculeaza automat singuru lucru pe care trebuie sa-l faci este sa provoci pe cel cu care ai meci, ca la un amical, in rest cupmanageru face totul....
daca vreti sa va inscrieti si sa jucati eu sunt dispus sa creez o cupa, dar mai nou nu se pot face decat cupe eliminatorii, nu se mai poate juca tip sezon sau ca tip mondiale, asa ca trebuie sa fim 8, 16, s.a.m.d.
daca vreti sa facem spuneti care vreti si cand sa incepem cupa

dargo
11th February 2005, 23:47
Ah si vroiam sa fiu eu ala care sa fac in cupmanager... Nu-i nimik, mai bine altii.

superglue
12th February 2005, 00:16
cupmanager nu stiu daca ar fi potrivit in cazul cupei asteia..aranjarea echipelor in grupe se poate doar dupa 3 criterii aleator, in ordinea inscrierii sau dupa liga. ultimul criteriu nu e relevant si ar aparea probleme.. pt ca sunt unele ligi de V de valoarea unei ligi de VI si invers

dargo
12th February 2005, 10:40
cupmanager nu stiu daca ar fi potrivit in cazul cupei asteia..aranjarea echipelor in grupe se poate doar dupa 3 criterii aleator, in ordinea inscrierii sau dupa liga. ultimul criteriu nu e relevant si ar aparea probleme.. pt ca sunt unele ligi de V de valoarea unei ligi de VI si invers

Am putea face si fara Cup manager, facand cupa in sistem eliminatoriu. O tragere la sorti dupa capi de serie...

superglue
12th February 2005, 12:36
asta spuneam si eu :yes:

Kishcutia
12th February 2005, 15:40
:coffee: si...se ocupa cineva?

dargo
12th February 2005, 16:45
problema este ca suntem 18 echipe, si ar trebui 16 ca sa facem in sistem eliminatoriu.
Ar trebui deschis un nou thread in care sa spuna fiecare daca se inscrie sau nu.

superglue
12th February 2005, 17:28
poate nu se inscriu toate... sau poate vor intra mai multe...
eu as inclina spre un format cu grupe.. ca sa fie mai multe meciuri
daca se gasesc 20 de echipe.. 4 grupe a cate 5 echipe...meciuri doar tur..2 echipe calificate...(total 7 saptamani)

pana la urma putini si-au dat cu parerea in privinta formatului...ceilalti ce parere au?

talentscout
12th February 2005, 17:47
s-ar putea crea anumite grupe valorice...meciurile sa se joace la echipele mai slab cotate, ca sa beneficieze de plusul la mijloc.. nu e o mare problema... oricum echipe mai sus de IV nu cred ca or sa intre... mai ales daca aceasta cupa se vrea una doar intre noi, cei de pe forum

sunt dispus sa ma ocup de organizare daca nu aveti alte propuneri....

Eu unu te sustin

talentscout
12th February 2005, 17:52
problema este ca suntem 18 echipe, si ar trebui 16 ca sa facem in sistem eliminatoriu.
Ar trebui deschis un nou thread in care sa spuna fiecare daca se inscrie sau nu.

Eu unu ma inscriu

Time2Chill
12th February 2005, 18:03
mai deci, eu am zis ca acu "cupmanageru" nu mai face cupe decat in sistem eliminatoriu[deci se joaca numai in sistem eliminatoriu], deci ar fi bine, daca ar vrea sa se inscrie 18, poate tragem la sorti, 4 echipe care sa joace cate un meci eliminatoriu si asa ar ramane 16, dar cineva a zis ca ar trebui un nou topic despre cupa si mi se pare o idee buna, si pe alte forumuri, exista un topic despre ht, si unu despre cupa de ht

p.s. dargo, daca vrei sa fi tu organizatorul, nu am nimic impotriva...

talentscout
12th February 2005, 18:04
parca avea cineva echipa in iv....totusi....

Ala era Alpopa
Mansiz26 avea in Vi

superglue
12th February 2005, 18:05
mai deci, eu am zis ca acu "cupmanageru" nu mai face cupe decat in sistem eliminatoriu[deci se joaca numai in sistem eliminatoriu], deci ar fi bine, daca ar vrea sa se inscrie 18, poate tragem la sorti, 4 echipe care sa joace cate un meci eliminatoriu si asa ar ramane 16, dar cineva a zis ca ar trebui un nou topic despre cupa si mi se pare o idee buna, si pe alte forumuri, exista un topic despre ht, si unu despre cupa de ht

cupmanager inca mai face cupe in sistem grupe... am verificat eu ieri..dar nu cred ca ceea ce ar trebui cupei asteia

dargo
12th February 2005, 19:30
vedem intai cate echipe se inscriu si stabilim apoi formatul.

adyultras
12th February 2005, 19:38
Super Steaua Buc, in VII.506. E primu meu sezon dar sper sa invat cat mai repede. Antrenez portari

zidane
12th February 2005, 21:16
ma inscriu si eu, sa vedem cine are norocu sa cada cu echipa mea sigur va castiga

superglue
12th February 2005, 21:20
a mai facut talentscout un thread.. postati si acolo

http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?p=34180

Kishcutia
13th February 2005, 12:10
deedeedee (183314)

Stadion: Me_Dee_Dee superArena
Serie: # 5 în VI.555

mansiz26
14th February 2005, 13:00
Ala era Alpopa
Mansiz26 avea in Vi
am promovat eu dar e jale mare....nu cred ca iau vreun punct in seria aia... :wallbash:

dargo
14th February 2005, 20:45
superglue, te-ai grabit cand ai facut cupa. Eu ziceam sa asteptam cel putin pana saptamana viitoare sa vedem cate echipe se inscriu si abia apoi sa stabilim formatul. Ia spune tu cam cum sta treaba cu regulile acestei cupe...

am postat aici ca sa las celalat topic pt. cei care se inscriu.

superglue
14th February 2005, 21:19
recunosc ca m-am grabit..dar pana ne hotaram noi poate unii se inscriau prin alte cupe.. si asa nu suntem prea multi...daca raman doar 16 modificam acolo si lasam doar 4 echipe in grupa. eu cred insa ca se vor inscrie 24.. poate nu au dat toti managerii peste threadul asta.

Reguli?
Lumea sa-si stabileasca amicalele pana duminica seara(ora 21 ora Romaniei)...cine nu-l stabileste pierde cu 3-0. Am sa am grija totusi sa le reamintesc etapa de etapa perticipantilor ca au meciuri..desi sincer nu prea cred ca o sa fie probleme de genul asta.
Asta ar fi principala....
Meciurile din grupe jucate Normal, cele din fazele eliminatorii se vor juca Cup Rules.
La egalitate de puncte criteriile de departajare folosite sunt cele din HT (golaveraj, goluri inscrise)

Edit: si a mai fost un motiv care m-a determinat sa ma grabesc. sa fie timp sa facem grupele echilibrate si sa nu existe probleme.

superglue
14th February 2005, 21:51
mai dargo.. nimic nu e batut in cuie..asta cred ca e cel mai potrivit format... sa fie si ceva meciuri, sa se elimine cat de cat diferenta dintre echipe..

tu ce zici.... de fapt voi ce ziceti? propuneti altul mai interesant

dargo
14th February 2005, 22:09
mai dargo.. nimic nu e batut in cuie..asta cred ca e cel mai potrivit format... sa fie si ceva meciuri, sa se elimine cat de cat diferenta dintre echipe..

tu ce zici.... de fapt voi ce ziceti? propuneti altul mai interesant

sunt de acord, dar sa vedem cate echipe se inscriu. Intrebare: cate echipe ti-ai propus sa promoveze din grupe?

superglue
14th February 2005, 22:38
2 echipe..direct semifinale parca nu e asa placut :)).
uita-te pe acolo ca esti coorganizator

VladRosca
20th February 2005, 16:23
In Federatia FC Steaua Bucuresti sunteti? Sau nu aveti pachetul suporter?
De site-ul federatiei ce parere aveti?

superglue
20th February 2005, 16:29
eu nu am suporter. m-am uitat pe site (daca te referi la fcsteaua.org). interesant.. dar parca la capitolul look ar mai trebui lucrat. sunt prea mari titlurile alea. parerea mea

si inca ceva.. acolo la membri.. banuiesc ca trebuie sa apara cei din federatie.. nu apare nimic

VladRosca
20th February 2005, 16:37
eu nu am suporter. m-am uitat pe site (daca te referi la fcsteaua.org). interesant.. dar parca la capitolul look ar mai trebui lucrat. sunt prea mari titlurile alea. parerea mea

si inca ceva.. acolo la membri.. banuiesc ca trebuie sa apara cei din federatie.. nu apare nimic

Mai e mult de lucru la el, intr-adevar. Intro-ul ai avut rabdare sa-l vezi?

superglue
20th February 2005, 16:42
Mai e mult de lucru la el, intr-adevar. Intro-ul ai avut rabdare sa-l vezi?
:blush: sincer nu.

VladRosca
20th February 2005, 16:51
:blush: sincer nu.

Ar trebui. www.fcsteaua.org da drumu la boxe si asteapta sa se incarce. Intro-ul e nitel mai mare insa merita.

dargo
22nd February 2005, 11:02
Ar trebui. www.fcsteaua.org da drumu la boxe si asteapta sa se incarce. Intro-ul e nitel mai mare insa merita.

Vlade, n-ai tu grija... Prima federatie in care ma voi inscrie este Fc Steaua Bucuresti. Cred ca mi-am dovedit pe conferinta loialitatea fata de Steaua (Ex. certurile cu flaviusO cand l-a luat pt. prima oara gura pe dinainte...).
Am urmarit pe conferinta cand se certau cele 2 conferinte ale Stelei, cand a ramas asta singura federatia, cand v-ati lansat site-ul asta nou, cand avea briliants propriul site la care vad ca a renuntat.

nUCLEo
2nd March 2005, 16:46
Steaua DrTab

Momentan sunt pe locul 7 in VI.532
Am primit echipa cum 3 zile si sper sa nu retrogradez, daca se poate asa ceva. Nu cunosc prea multe despre structura competitionala.
Oricum ma pricep destul de bine ca manager. Antrenez general

superglue
3rd March 2005, 18:20
Nu antrena general... daca vrei sa fii un bun manager in continuare :)

Stelista_cristea_4_ever
4th March 2005, 23:16
Imi place Hattrick-ul la nebunie! Am echipa UMT si sunt in VI.798, sper sa promovez, dar nu cred ca am sanse , deocamdata sunt pe 5 :)) :romania: :fotbal:

mister_flur
4th March 2005, 23:16
F.C. Power flower
stadion 16000
joc in 6 abia am promovat
inca incepator:)
fortza steaua

superglue
4th March 2005, 23:23
Am echipa UMT si sunt in VI.798, sper sa promovez,:

VII.798 :evil: :))

succes la promovare

Triphat
29th March 2005, 19:54
ok care face un amical cu dezastroasa mea echipa Triphat FC ?

zidane
29th March 2005, 19:57
ok care face un amical cu dezastroasa mea echipa Triphat FC ?
acuma suntem toti in cupa Steaua, saptamana viitoare o sa iasa majoritatea poate atunci

eusunt
29th March 2005, 20:22
F.C. Steaua Calarasi (34151)

Stadion: F.C. Steaua Calarasi Arena
Serie: # 4 în VII.11
Galerie: Stelista

Sunt inca un novice in hattrick.... shi de miercurea viitoare pote fac cu cineva de aici un amical...

imnikey
20th April 2005, 19:06
FC Pandurii Balcesti (699908)

Regiune: Gorj
Stadion: Balcesti Arena
Serie: # 2 în VII.882

Sunt in al doilea an de Hattrick si anul acesta sper sa promovez. Mai ales dupa ce anul trecut am scapat promovarea in ultima etapa.

sergiux
11th May 2005, 15:47
CVF STEAUA (694594)

Regiune: Brăila
Stadion: Ghencea
Serie: # 5 în VII.218
Galerie: Armata Ultra

Snakes
11th May 2005, 17:28
Fratilor, puneti mana si inscrieti echipele in SteauaFC Forum Cup II ! :)
http://www.cupmanager.org/files/index.php?nCupId=5473

jimi
11th May 2005, 17:35
mai de asteptat 1762 de insi.....of of of....e de grele

sm3naru
11th May 2005, 17:46
Nush ce s-a intamplat k mi s-a sters contul pe hatrick si asteptam de 2 sapt sa-mi dea echipa.........mai aveam putin :(((((((((((((((((((((((((((((

chris_t
11th May 2005, 18:10
Nush ce s-a intamplat k mi s-a sters contul pe hatrick si asteptam de 2 sapt sa-mi dea echipa.........mai aveam putin :(((((((((((((((((((((((((((((

Mai incerca o data. Vezi sa dai datele exacte si corecte, ca-s vigilenti. Si vezi sa nu mai ai o alta echipa, si sa fi uitat de ea;) Daca ai frate, sora, mama, tata, sau pe oricine care se conecteaza de pe acelasi PC la Hattrick, da si tu un mail si explica-le situatia, asa preventiv:P Bafta!

jimi
14th May 2005, 15:10
baaaaaaaa ce naiba ca avem 1700 si ceva de insi in fata....si acum am 2051.ce sa intamplat???????

eusunt
14th May 2005, 16:54
o adresa interesanta:
http://www.fcsteaua.org
este cel mai frumos site dedicat echipei Steaua

Jesse_James
15th May 2005, 13:01
www.ht-arena.com/jesse/ please visit & sign my guestbook :)

Gone
16th May 2005, 18:51
Tiratorii

www.ht-arena.com/tiratorii/

#Alex
16th May 2005, 19:49
www.ht-arena.com/xxxy/ :yes:

klu
17th May 2005, 05:14
sunt in proaspat promovat in VI.323
fc.klu se numeste echipa

ionescus
19th May 2005, 17:40
FC Tripa locul7 liga vi.628.Am promovat.Sunt in al doilea sezon si antrenez atacanti de 18 ani.

s0me1
19th May 2005, 22:33
Minerul Motru in vi.90 al doilea sezon in primul am promovat. Antrenez atacanti.
In curand(o luna cred ca sunt 1900 pe lista de asteptare) o sa am inca o echipa F.C.Steaua_Bucuresti ( am avut grija sa nu aiba nici un indiciu cu ajutorul caruia sa afle ca am 2 echipe)

zidane
19th May 2005, 22:34
pai tocmai te-ai dat de gol
avem pe forum administratori de pe hattrick

superglue
19th May 2005, 22:40
Mare greseala ai facut......eu zic sa renunti la cea de-a doua...desi de acum.....
Risti sa pierzi tot timmpul alocat primei echipe..

chris_t
19th May 2005, 22:50
pai tocmai te-ai dat de gol
avem pe forum administratori de pe hattrick

cine, cine?

superglue
19th May 2005, 22:53
Doar nu vrei sa zica :P

i0nutz83
20th May 2005, 14:00
FCM Targoviste (184447)

#3 in VI.697 ...

Sunt la a doua incercare in ht, am avut o prima echipa super, prin IV.44 care acum nu mai e.. Din motive hai sa spunem de neatentzie.. ;-)
Antrenez atacanti, sper ca sezonul asta sa termin pe podium iar peste 2 sezoane sa incerc promovarea in V.

s0me1
21st May 2005, 05:46
Pai atunci cum renunt la ea ca o sa renunt sigur desi sunt sigur ca pot sa ma descurc? Pot sa o dau la altcineva care vrea sa joace si el dupa ce o primesc ? Si schimba el datele acolo.

superglue
21st May 2005, 19:34
Falimenteaz-o imediat pe cea de-a doua.... ia-ti multi specialisti.. investeste masiv in stadion.... ca sa treci sub -10 milioane.

Nu e vb ca nu poti sa te descurci cu 2, e problema de regulament... si daca te prinde cu 2... le pierzi pe amandoua.

s0me1
22nd May 2005, 00:16
Mersi superglue

sm3naru
8th June 2005, 16:42
sm3naru 4 Steaua (875451)

Stadion: sm3naru 4 Steaua Arena
Serie: # 7 în VIII.102

Acu mi-am facut echipa.....
Antrenez portari (normal nu? :P)

fan_steaua_2004
9th June 2005, 22:44
Fc Ceahlaul Piatra Neamt (35936)

Country: România
Region: Neamţ
Arena: Borzoghean ( 90.000 )
Language: English
Series: # 2 in III.9

Owner: (Anonymous)
Alias: gavieritei Online!

Momentan lupt pentru supravietuire prin III. Sper sa reusesc :D

DjAmorphis
10th June 2005, 15:00
Fc Ceahlaul Piatra Neamt (35936)

Region: Neamţ
Arena: Borzoghean ( 90.000 )
Series: # 2 in III.9
Owner: (Anonymous)
Alias: gavieritei Online!

Tu ce cauti ma aici??? :mrgreen:

sm3naru
10th June 2005, 16:39
www.ht-arena.com/xxxy/ :yes:
Mama da ce mult platesti pe jucatorii aia........io am luat unu de 1240 cu 20000 si altii mai buni ca aia care sunt pe pagina cu cam tot atat..putin mai mult........nu mai da atat pe jucatori......

fan_steaua_2004
10th June 2005, 16:58
Tu ce cauti ma aici??? :mrgreen:

Looooooooooooool.

Si tu brutus? :cool:

#Alex
10th June 2005, 17:11
Mama da ce mult platesti pe jucatorii aia........io am luat unu de 1240 cu 20000 si altii mai buni ca aia care sunt pe pagina cu cam tot atat..putin mai mult........nu mai da atat pe jucatori......
In afara de portar nu cred ca ti-ai luat altceva cu itc 1240 la 20 000lei.

sm3naru
10th June 2005, 17:44
:)))))))asa e ala e portar,dar mi-am luat unu la 800 tot cu 20 000 :P ( atacant)

jimi
10th June 2005, 20:11
am la incredere in sine...la jucatori dezastruoasa........ce trebe sa fac??sa castig meciuri...si altceva??nu conteaza antrenamentul????antrenorul????

chris_t
10th June 2005, 20:18
Sa castigi meciuri. Si sa angajezi vreo 2 sau 3 psihologi daca iti permiti.

mansiz26
11th June 2005, 02:01
:)))))))asa e ala e portar,dar mi-am luat unu la 800 tot cu 20 000 :P ( atacant)
ma.....nu conteaza atata tsi-ul ala.....ce tot discutati asa.....ca poate sa aiba rezistenta excelent si faze fixe sau pase si restul dezastruos si nu ai ce face cu el.....mai util e unu cu aparare sau atac inadecvat care are tsi mult inferior....deci asta nu e asa relevant...

Antecoume
11th June 2005, 22:19
Hattrick rulz !

Bobby_Ro
23rd June 2005, 14:48
echipa : Gloria Ivesti
ID : 695001
seria : VII.279
stadion : Nicu Nour
capacitate : 24.000 locuri

Am sanse sa promovez sezonul asta ... dar nu cred ca as putea sa rezist in liga a VI-a ... Momentan sunt pe locul 2 in grupa mea !
Momentan trec printr-o situatie mai dificila ... deoarece stau foarte prost cu banii ... mi-am marit stadionul la 24.000 de locuri ... si sunt pe minus :(
Am scos niste jucatori la vanzare ... cu preturi mici ... sper sa ma redresez cat mai repede financiar !

Misu87
5th July 2005, 17:50
Echipa: C.S.Steaua(179928)
Seria: V.210
Stadion: "Marius Lacatus" (40.000)-locuri

Deocamdata abia am promovat si ma lupt sa rezist acolo.Antrenez mijlocasi de un sezon,iar vedeta echipei e un impresionant de 21 ani, iar ca tanara speranta un formidabil +4 de 18 ani (chel).

eusunt
12th July 2005, 15:34

Serie: # 6 în VII.11

Am mai postat echipa dar acusi am sigla noua la ea si vreau sa o postez...
Daca cineva dintre voi are suportter si vrea o sigla dragutza poate sa ceara ca eu ii trimet in e-mail cateva sigle personalizate cu echipa lui si daca ii plac le folosestedaca nu cere cum vrea si ii fac GRATIS singura clauza este sa aiba suportter ca sa poata pune sigla.... pot face sigle si pentru pagini web despre echipe daca careva dintre voi are pagina la echipe....

#EffecT
25th July 2005, 14:28
Fc Liverpool(STEVEN GERARD)
Stadion: Carlsberg
Limbă: English
Serie: # 5 în VIII.77
Galerie: Stelisti pana la moarte!
Din pacate sunt doar in divizia a VIII-a , dar promit fanilor mei ca voi reusi sa promovez sezonul urmator!

eusunt
6th October 2005, 13:10

Serie: # 6 în VII.11

Am mai postat echipa dar acusi am sigla noua la ea si vreau sa o postez...
Daca cineva dintre voi are suportter si vrea o sigla dragutza poate sa ceara ca eu ii trimet in e-mail cateva sigle personalizate cu echipa lui si daca ii plac le folosestedaca nu cere cum vrea si ii fac GRATIS singura clauza este sa aiba suportter ca sa poata pune sigla.... pot face sigle si pentru pagini web despre echipe daca careva dintre voi are pagina la echipe....

Uite ca omul cand nu are ce face isi mai face cate o sigla poate poate asta aduce un nou spirit la echipa...hehehe nu sa schimba nimic dar fie....

MIREL6RADOI
8th October 2005, 13:42
Damn it...am pierdut 2-0 in liga:( Iar o virez spre VI...

eusunt
8th October 2005, 14:09
Damn it...am pierdut 2-0 in liga:( Iar o virez spre VI...

Imi place si golaverajul tau...dar toate ca toate ai portarul ala fain ..imi place ...antrenezi portari?

MIREL6RADOI
8th October 2005, 14:11
Am antrenat portari cateva sezoane,dupa care am bagat stampina,apoi passing si acu pm..Adevaru-i ca e o dif enorma intre VI si V...

s0me1
8th October 2005, 14:28
Adevaru-i ca e o dif enorma intre VI si V...
Cand am promovat din vii in vi am zis ca o sa fie usor. In vii defilam nu aveam probleme. Am crezut ca o sa ii rup pe aia din vi insa era sa retrogradez.
Am un prieten care nu a avut probleme in vii nici in vi in urmatorul sezon.

eusunt
8th October 2005, 14:36
Cand am promovat din vii in vi am zis ca o sa fie usor. In vii defilam nu aveam probleme. Am crezut ca o sa ii rup pe aia din vi insa era sa retrogradez.
Am un prieten care nu a avut probleme in vii nici in vi in urmatorul sezon.
Eu unu prefer sloganul decat codash la orash mai bine fruntash la tzara... puteam lejer sa promovez la trupa pe care o am..dar astept sa`mi fac trupa buna ..sa fac rost de finantze si abia apoi sa incerc sa promovez ...in sezonul asta am obiectiv PROMOVAREA si sper sa reusesc...

mansiz26
9th October 2005, 01:27
Am antrenat portari cateva sezoane,dupa care am bagat stampina,apoi passing si acu pm..Adevaru-i ca e o dif enorma intre VI si V...
da...prea mare...io tot am incercat de vreo doua ori da m-am intors de buna voie...nu ca nu aveam echipa...as fi rezistat, dar prefer sa imi fac echipa tare si sa urc direct in IV

#EffecT
10th October 2005, 15:00
Nici eu nu cred ca am vreo sansa in jocul asta e prea dur ...:D

Ciomy
11th October 2005, 22:59
Echipa: FC Ultra Berceni <698068>
Stadion: Arena Ultras Berceni
Serie: # 3 în VII.471
Galerie: Arno Boys from Berceni

Joc de un an de zile Hattrick si imi place la nebunie. Am promovat in primul sezon din VII in VI, dar vrand sa fac bani m-am apucat sa antrenez portari. Am antrenat un sezon, mi-am facut bugetul, dar acest lucru si-a spus cuvantul si dupa 2 sezoane in liga a VI-a am retrogradat inapoi intr-a VII-a. Acum m-am apucat sa antrenez atacanti si sper sa mearga bine.
Mai jos am bagat si sigla echipei mele :yes:

Succes tuturor stelistilor care joaca la Hattrick !!

MIREL6RADOI
25th October 2005, 13:59
Care da un amical cu mine?Lasati mesaj pe acest topic.
Nume echipa:SHEVA7GOL :notworthy :naughty: :punk:

Kishcutia
25th October 2005, 14:12
cine vrea un amical cu mine pls anuntati :)
Nume echipa: deedeedee<---really! :)

g0ldy
27th October 2005, 15:55
AFC Atletico Bucuresti (694390)
Stadion: Agronomie
Serie: # 2 în VII.434
Antrenez portari

khelu
28th October 2005, 13:47
Kelu's team (184743)

Region: Galaţi
Arena: Tunarii's Stadium
Series: # 8 in V.199

antrenez atacanti...45000 locuri...altceva?

Ratza13
28th October 2005, 19:49
PlaYing 4 FuN (186027)

Stadion: PlaYing 4 FuN Arena
Serie: # 6 în VIII.394

elyzutzawz
28th October 2005, 20:50
Poate sa-mi spuna cineva cam ce presupune acest joc?acum am auzit de el.m-am inscris si urmeaza sa-mi dea echipa.multumesc oricum.

nu mai e nevoie,am citit instructiunile. :coffee: sper sa fac fatza.

elyzutzawz
28th October 2005, 21:04
nu mai e nevoie,am citit instructiunile. :coffee: sper sa fac fatza.

nicolita_16
28th October 2005, 21:23
io nu ma nscriu ca mi e lene sa bag acolo toate datele..am incercat sa le bag la nimereala dar nu vor sa ma lase..le verifica ai naibii:(

s0me1
28th October 2005, 22:33
io nu ma nscriu ca mi e lene sa bag acolo toate datele..am incercat sa le bag la nimereala dar nu vor sa ma lase..le verifica ai naibii:(
Dak nu vrei echipa nu iti face. Pentru ce sa iti mai faci ?

korkom
29th October 2005, 00:07
Imi astept echipa ..asa ca ne vedem si pe hattrick.

nicolita_16
29th October 2005, 13:51
Dak nu vrei echipa nu iti face. Pentru ce sa iti mai faci ?

nicolita_16
29th October 2005, 14:05
hai k imi fac si eu...ce scriu la codul postal?

#Alex
29th October 2005, 14:13
Cauta aici codul tau postal http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=coduri_postale&c=offices ..

elyzutzawz
29th October 2005, 14:35
eu n-am stiut codul postal,abia acum l-am aflat dupa ce m-am uitat la adresa aia.am pus ceva la nimereala...doar ca stiu ce numar am pus. :confused:

steauaclub.tk
29th October 2005, 14:46
http://www42.hattrick.org/Common/images/Dresses/dressShirt00.gifBrigada13 (877841)

Stadion: Brigada13 Arena

campioniidinghencea
29th October 2005, 14:49
Ce e acesta hattrick? Ce fel de joc e acesta ca eu nu inteleg...

i0nutz83
31st October 2005, 02:51
user i0nutz83
echipa: FCM Targoviste

21Cristea
31st October 2005, 19:22
FC.Logitech (699148)

Stadion: Amsterdam Arena
Serie: # 1 în VIII.610

Proprietar
Proprietar: (Anonim)
Alias: 5p00k Conectat!
Mai multe detalii despre proprietar

Home Page: http://www.steauafc.ro

mult noroc in seriile voastre!!!!!!!!!!!!!

directoru
1st November 2005, 17:34
SAL si eu sunt stelist si am echipa pe hattrick .Senumeste Gruppo Aparte User directoru is in V.42 de ceva sezoane :romania:

nicolita_16
1st November 2005, 23:14
Cauta aici codul tau postal http://www.posta-romana.ro/index.jsp?page=coduri_postale&c=offices ..
Mersi mult...am incercat sa mi fac echipa cu un cod postal fals si nu-mi dau voie :grr:

aris-din-zalau
2nd November 2005, 21:55
Ce e acesta hattrick? Ce fel de joc e acesta ca eu nu inteleg...
intra pe www.hattrick.org , selecteaza limba romana si citeste regulamentul, vei intzelege mai multe... :D

sergiu...
2nd November 2005, 22:27
anti dinamo seria a VII 392
User: 7acatus joc pe olimpico anti giulestina 12 000
imi place sa antrenez mijlocasi
:fotbal: :woot:
Nu am suporter Hattrick :romania:

radu miscol
3rd November 2005, 14:56
echipa; my way
user: sinatra1972
seria a-V-a

rovine
3rd November 2005, 16:46
echipa: rovine
seria 6

claudiu_s
3rd November 2005, 17:07
BUCURESTI F.C. ( 183908 ) Locul 2 seria VI
stadion Marius Lacatus 45.000 de locuri
1689 suporteri
lichiditati 140 milioane
Vedeta echipei Ove Bendixen Mijlocas de 6 stele ITC 38 440
obiective: reconstructia echipei si o noua serie de mijlocasi de viitor + creearea unei economii foarte puternice.

doctorassh
4th November 2005, 01:44
Steaua Aviatiei FC (698102)

Region: Bucureşti
Arena: GHENCEA 1.0
Series: # 4 in VII.57

traiu
4th November 2005, 01:53
red & blue steaua (182014)

Region: Bucureşti
Arena: red & blue steaua Arena
Series: # 2 in VII.754

Johnny_radoi
8th November 2005, 20:35
eu nu primesc nicicum o echipa :( care ma poate ajuta??

forzzasteaua
8th November 2005, 21:10
eu nu primesc nicicum o echipa :( care ma poate ajuta??
si mi-am asteptat echipa de 2 saptamani numita FC Fulger si nimic. :(

rovine
10th November 2005, 17:00
si mi-am asteptat echipa de 2 saptamani numita FC Fulger si nimic. :(

ori mai repeti inscrierea o data, ori trimiti mail la ei(e pe pagina mail-ul de romania)

nicolita_16
11th November 2005, 00:02
steauadinghencea(ce nume prost:(..asa mi a venit) (696389)
#1 in VII.862

Mabrick
11th November 2005, 01:18
Grenada Bucuresti
#1 in VI.292

forzzasteaua
12th November 2005, 16:59
Incercati cel mai tare hattrick din lume:
eurosport.sundayleague.com (http://eurosport.sundayleague.com)
Echipa mea: FC Steaua
Sunt in ultima liga si pe locul 13.

forzzasteaua
12th November 2005, 18:09
Iata campionatul in care joc eu.
Merita sa va inscrieti pe linkul de mai sus. :yup:
Last Edit: Va rog dati un click pe urmatorul link pentru cei care s-au inscris deja ca sa aiba clubul meu bani.(cu cat mai multi fani am...atati bani primesc) Multumesc.
http://eurosport.sundayleague.com/f.php?f=forzzasteaua

elyzutzawz
16th November 2005, 16:54
Ultras Chitila (877159)

Stadion: Ultras Chitila Arena
Serie: # 8 în VIII.315

Qoss
2nd December 2005, 22:49
AC Hope (696115)
Region: Timiş
Arena: Arena of Hope
Series: # 7 in VIII.223

zattara
5th December 2005, 22:00
Nemuritorii
# 3 în VIII.387
Regiune:Iasi

khelu
19th December 2005, 03:35
iata ca a venit momentul cand a trebuit sa beau paharul amar al retrogradarii, din V in VI !Retrogradarea puteam s-o evit, zic eu, usor, dar am preferat sa-mi continui planul de lunga durata si asta insemnand sa nu "prejudiciez" antrenamentele& jucatorii

eusunt
19th December 2005, 10:54
iata ca a venit momentul cand a trebuit sa beau paharul amar al retrogradarii, din V in VI !Retrogradarea puteam s-o evit, zic eu, usor, dar am preferat sa-mi continui planul de lunga durata si asta insemnand sa nu "prejudiciez" antrenamentele& jucatorii
Din pacate sunt unii care nu vor sa promoveze ..adika eu pentru ca mai vroiam sa acumulez capital si jucatori buni dar ce sa fac asta este trebuie sa promovez... ne intalnim in a VI`a poate cadem in aceeasi serie.... echipa mea este F.C. Steaua Calarasi (34151)

Serie: # 1 în VII.11
Rang în ligă: 10486

elyzutzawz
19th December 2005, 10:55
am preluat echipa pe locul 8 in etapa a 8-a si am terminta pe 6 ;) ,am castigat 4 meciuri din 6. imi pare rau k am facut niste greseli grave la inceput :-(

khelu
19th December 2005, 11:10
eusunt, daca ne intalnim (si as vrea sa se intample asa) atunci placerea va fi mai mult a mea, mai ales in meciurile directe, dar ce ti s-a intamplat tie mi s-a intamplat si mie in VI.734...Am terminat pe primul loc, dar eu am fost plecat(undeva) si nu am mai avut timp de hattrick (RUSINE sa-mi fie, promit ca nu se va mai intampla) si am jucat cu cel de pe locul doi, normal, cu titularii si l-am spulberat...Daca dadeam ordinele si jucam pic cu rezervele luam bataie, terminam tot pe primul loc(caci erau 5 puncte intre noi) dar macar jucam baraj si vedeam si eu in ce liga ar fi trebuit sa promovez si daca as fi considerat ca e prea tare as fi "trantit" meciul (adik as fi jucat pic cu rezervele)...dar asa...iata-ma din nou in VI...stii cum se zice:"decat ultimul la oras, mai bine primul la tara"...:))...asa si aici....Oricum, BAFTA!!!...sezonul e lung asa ca nu te speria prea repede...
>P.S.:ideea pe care trebuie sa o retina toti incepatorii e ca nu trebuie sa se arunce la promovare fara sa nu faca o cercetare a potentialului lor in raport cu echipele din liga superioara...trebuie sa fiti cel putin de un nivel mediu unde vreti sa ajungeti...
>P.P.S.:Fiecare face ce vrea...asta e parerea mea

eusunt
19th December 2005, 11:17
Pai am echipa de a-VI`a dar nu vreau sa ma streses cu meciurile ca atunci nu ma mai pot concentra cu antrenamentele si vanzarile pentru a acumula capital..si stii tu infragerile..distruge starile de spirit,..spectatorii si alte genuri de a aduna banutii...ashea ca nu prea doream VI`le dar asta este drumul este lung si nu se stie cu putina bafta poate nu o sa am o grupa rea....

khelu
19th December 2005, 11:38
lasa ca acum o sa intervina neofactorii care te vor face sa crezi ca ai facut bine ca ai promovat...VI e o liga mai puternica decat VII, poate ai norocul sa cazi intr-una in care e activitate pe conferinta, pe scurt, in care exista hattrickari adevarati...atunci hattrickul ti se va parea placere pura, cand vei bate un jucator care stie la fel de bine ca tine "meserie"...atunci vei sti ca esti pe drumul cel bun si ca TU esti un manager bun...SUCCES!!!...la toti

s0me1
19th December 2005, 12:20
Da` faza cu rangul care e ? Acuma am vazut ca a aparut.

khelu
19th December 2005, 13:08
pai citeste news-ul din urma in care se zicea ca se va face, pentru prima si ultima data o "curatenie" a ligilor, odata cu dublarea numarului de echipe de la divizia VII in jos...unele echipe care se vor clasa pe locul doi in grupele lor si care vor avea cele mai mari ranguri vor avea astfel o extrasansa de promovare...ATENTIE! e pentru prima si ultima data cand se face asa ceva!

khelu
21st December 2005, 10:43
19.12.2005 Hattrick Masters
Today we launch a new international competition for clubs: the Hattrick Masters. We will finally be able to tell who is the best manager in Hattrick!

The new competition will affect most teams in some way, so make sure you are up to speed on the changes. Read more about it in the editorial or directly on the Hattrick Masters page.

>Uraaa...de cand asteptam eu asta!!!...Va fi ceva gen "Champions League", numai ca vas fi disputata pe o singura saptamana, a opta din sezon!...ADEVARAT ca acum vom sti care sunt greii lumii...

superglue
31st December 2005, 15:13
http://www.cartoonutd.org/
Benzi desenate legate de Hattrick.... Eu m-am amuzat copios ! :))

MilkyWay
19th January 2006, 22:16
F.C. Pisi-Funda Berceni (183179)

Stadion: MilkyWay
Serie: # 7 în VII.529
Rang în ligă: 16629

Antrenez portari, ce altceva dupa o saptamana jumate de joc? :lol:

s0me1
20th January 2006, 00:19
Eu am iesit din cupa in turul asta de miercuri.
Se organizeaza vreo cupa intre noi ?

khelu
20th January 2006, 04:32
>...fa cu gigi ca si el a iesit:))))))))...nu mai pot de ras...el sa fie principalul organizator!!!...si sunt sigur ca ar mai vrea si altii...me, still in cup!;)

superglue
20th January 2006, 17:56
>...fa cu gigi ca si el a iesit:))))))))...nu mai pot de ras..

:*( :furios: :wallbash:

Nu ma pot ocupa acum...sunt in sesiune. Poate sezonul viitor reluam seria cupelor.

LeGaL_1991
25th January 2006, 20:34
Zi ms eu nici nu am intrat :))

khelu
30th January 2006, 07:26
>ma asteapta meci greutz in cupa...cine imi tine pumnii stransi?...hai gigi si tu, nu mai fi asa rautacios chiar dak ai iesit asa devreme ca acum bati tot in grupa la tine...hai ca-ti dau o bere dak trec de asta miercuri;), si nu-ti zic de care decat ca e bruna de care iti place tie!

khelu
2nd February 2006, 22:24
>ufff...am iesit din cupa la penalty-uri...avea un portar de 5 stele jumate parca...dar lasa ca am sa ma rzbun in sezonul viitor...:((...nu a fost corect!

khelu
22nd February 2006, 18:19
>diseara,la ora 21:00[ora Romaniei], in noua si captivanta competitie HT Masters (=un fel de UCL a Hattrick-ului, unde participa doar castigatoarea titlului si a cupei din fiecare tara) sa-i tinem pumnii Stiintzei (castigatoarea cupei Romaniei) care a ajuns in Turul 6=SFERTURI;)...din pacate Z'Inq, castigatorul campionatului a fost eliminat in turul precedent,adik 5.:(

elyzutzawz
22nd February 2006, 22:43
echipa mea de ceva timp:

St3aua Bucuresti (180970)

Serie: VII.55

khelu
24th February 2006, 11:27
>Felicitari "campionului lumii", FC Barentin, care dupa cum am vazut chiar are cea mai puternica echipa din lume si care,din pacate, a scos-o la penalty-uri si pe Stiintza noastra:(...asta e...sezonul viitor;)

Qoss
10th April 2006, 00:34
Nu facem o cupa... asa ca intre stelisti?

khelu
10th April 2006, 12:03
>pai facem mah dar va incepe acum Cupa Romaniei si daca e facem dupa 3-4 etape;)...bine...eu cred si sper ca tot in Cupa Romaniei voi fi...dar vreau sa spun ca nu putem sa o "facem" de acum;)...ideea oricum e f buna!

superglue
10th April 2006, 13:57

Pai apucati-va de organizare de pe acum... sa nu fie probleme mai tarziu.
Sunt dispus sa dau (doar) o mana de ajutor celui care se va ocupa, asta in cazul in care are nevoie.

khelu
10th April 2006, 15:58
>urla lenea-n tine gigi:))...eu vreau sa particip:P

dargo
10th April 2006, 20:45
S-au mai facut doua cupe. Deci asta ar fi a treia editie.

Andrei4Steaua
11th April 2006, 00:29
M-am inscris si eu si joc de un sezon ... deci nu e mare lucru echipa mea dar e in devenire ... sper :P

Steaua4eveer (881685)
Joc in VIII.881 tinand cont ca am preluat echipa de pe ultimul loc si am reusit sa ma mentin in divizia asta ... sezonul urmator promovez 100 % dar din pacate am de munca sa ajung sus si sper sa am si rabdare .. am prieteni care joaca de super mult timp
Stadion: Ghencea (878247)
Aparţine lui: Steaua4eveer
Capacitate totală: 12000

Antrenez portari

mheemhee
5th July 2006, 10:43
echipa nemilosii
user:nemilosul

am echipa de 2 sezoane jumate

03.05.2006 Echipa a fost eliminată din Cupă în turul 2 sezonul 17
07.04.2006 nemilosii a terminat pe locul 1 în VIII.261 sezonul 16
04.01.2006 Echipa a fost eliminată din Cupă în turul 1 sezonul 16
16.12.2005 nemilosii a terminat pe locul 5 în VIII.261 sezonul 15
14.10.2005 Clubul şi-a schimbat proprietarul când nemilosul a preluat controlul şi l-a redenumit nemilosii

cam asta e istoria

acum sunt pe primu loc in VII.1008 la 8 pct de locu` 2

deci sunt 99% promovat

sunt foarte mandru` de mine ca doar dupa 2 sezoane jumate am ajuns din 8 direct in 6:p
nemilosii arena :
Ultima modernizare: 13.06.2006
Capacitate totală: 21000
Locuri în picioare: 13600
Locuri pe scaune: 5000
Locuri acoperite: 2000
Loje VIP: 400
astept provocari pt amical...nu prea am citit topicul asta poate se face o cupa ceva..... :notworthy

JustMe
5th July 2006, 10:46
echipa nemilosii
user:nemilosul

am echipa de 2 sezoane jumate

07.04.2006 nemilosii a terminat pe locul 1 în VIII.261 sezonul 16
16.12.2005 nemilosii a terminat pe locul 5 în VIII.261 sezonul 15
14.10.2005 Clubul şi-a schimbat proprietarul când nemilosul a preluat controlul şi l-a redenumit nemilosii

cam asta e istoria

acum sunt pe primu loc in VII.1008 la 8 pct de locu` 2

deci sunt 99% promovat

sunt foarte mandru` de mine ca doar dupa 2 sezoane jumate am ajuns din 8 direct in 6:p

astept provocari pt amical...nu prea am citit topicul asta poate se face o cupa ceva..... :notworthy

Felicitari de promovare... sa te intaresti ca sa poti supravietui in 6.

#EffecT
5th July 2006, 10:58
In sfarsit s-a mai decis cineva sa posteze pe acest thread!!!
Felicitari mheemhee,vei avea viatza grea in liga a 6 !!!
Chiar nu mai face nimeni o cupa,ceva ???:whistling

mheemhee
5th July 2006, 11:23
In sfarsit s-a mai decis cineva sa posteze pe acest thread!!!
Felicitari mheemhee,vei avea viatza grea in liga a 6 !!!
Chiar nu mai face nimeni o cupa,ceva ???:whistling
mersi

stiu ca o sa am viata grea si de asta tb neaparat sa fac rost de $ ca sa imi iau fundasi ca acolo e marea buba

daca vreti ma apuc io sa fac o cupa dar sa stiu ca sunt participanti...

JustMe
5th July 2006, 11:37
mersi

stiu ca o sa am viata grea si de asta tb neaparat sa fac rost de $ ca sa imi iau fundasi ca acolo e marea buba

daca vreti ma apuc io sa fac o cupa dar sa stiu ca sunt participanti...
Apropo, ce antrenezi acuma?

mheemhee
5th July 2006, 11:40
Apropo, ce antrenezi acuma?
mijlocasi

tu ce echipa ai???

JustMe
5th July 2006, 11:47
mijlocasi

tu ce echipa ai???
Sofosmi F.C.
Series: IV.21
O am din 02.12.2002. Antrenez atacanti, dar nu cred ca e foarte rentabil. Mijlocasii sunt mai rentabili. Probabil ca o sa revin in 2 sezoane la mijlocasi, inca ma mai gandesc

mheemhee
5th July 2006, 11:53
Sofosmi F.C.
Series: IV.21
O am din 02.12.2002. Antrenez atacanti, dar nu cred ca e foarte rentabil. Mijlocasii sunt mai rentabili. Probabil ca o sa revin in 2 sezoane la mijlocasi, inca ma mai gandesc
mamaaa ce echipa :drool:
pb ca aveam si io asa ceva daca nu ma manca in cr sa fac "manevre" acum 2-3 ani cand avam 2 echipe in 6 :slap:

dar gata m-am linistit o sa am grija de nemilosii mei si nu o sa mai trisez :cry:

JustMe
5th July 2006, 11:54
mamaaa ce echipa :drool:
pb ca aveam si io asa ceva daca nu ma manca in cr sa fac "manevre" acum 2-3 ani cand avam 2 echipe in 6 :slap:

dar gata m-am linistit o sa am grija de nemilosii mei si nu o sa mai trisez :cry:
|:) ai facut transferuri de te-o prins?

mheemhee
5th July 2006, 11:58
|:) ai facut transferuri de te-o prins?

da... eram si io mic si prost.....

:baby:

#EffecT
5th July 2006, 12:18
Haidetzi baietzi sa ne apucam de treaba,si sa organizam o cupa a stelistilor de pe forum :D!!!
Cred ca mai intai ar trebui facuta o lista preliminara sa vedem cine se baga!!!
Mheemhee vad ca itzi plac jucatorii din Europa de Nord,ai nishte suedezi foarte buni la mijloc!!! :yes:
Felicitari Justme pentru echipa pe care o ai!
Cand o sa ajung cu echipa mea la nivelul echipei tale,ma las de Hattrick :D

eli.
5th July 2006, 12:29
Haidetzi baietzi sa ne apucam de treaba,si sa organizam o cupa a stelistilor de pe forum :D!!!
Mheemhee vad ca itzi plac jucatorii din Europa de Nord,ai nishte suedezi foarte buni la mijloc!!! :yes:
ma-m inscris si eu si trebuie sa primesc echipa ...is pe lista de asteptare... numai ca nu stiu cum sa-l joc :D care-mi explica ? :)

Cristi
5th July 2006, 12:42
ma-m inscris si eu si trebuie sa primesc echipa ...is pe lista de asteptare... numai ca nu stiu cum sa-l joc :D care-mi explica ? :)
pe www.hattrick.org gasesti tot ce-ti trebuie ;-)
selecteaza limba romana si gasesti "ajutor" in stanga
Citeste regulamentul si Introducere pentru începători

elyzutzawz
5th July 2006, 13:53
07.04.2006 St3aua Bucuresti a terminat pe locul 5 în VII.55 sezonul 16
28.12.2005 Clubul şi-a schimbat proprietarul când elyzutzawz a preluat controlul şi l-a redenumit St3aua Bucuresti

St3aua Bucuresti (180970)

Serie: # 1 în VII.55
Rang în ligă: 10920

Sunt in al 2-lea sezon, de data asta promovez in VI, anul trecut n-am vrut pentru ca nu eram pregatita. Acum antrenez portari, ii vand pe cei doi cand ajung la sclipitor prin sapt 2-3 a sezonului viitor si trec pe mijlocasi. O sa-mi si intaresc echipa.

JustMe
5th July 2006, 14:44
Felicitari Justme pentru echipa pe care o ai!
Cand o sa ajung cu echipa mea la nivelul echipei tale,ma las de Hattrick :D
Cand o sa ajungi la nivelul echipei mele o sa te gandesti ca si mine cum sa faci sa o faci mai puternica sa mai urci:)

mheemhee
5th July 2006, 14:58
Cand o sa ajungi la nivelul echipei mele o sa te gandesti ca si mine cum sa faci sa o faci mai puternica sa mai urci:)
ahh vroiam sa te provoc si io la un amical.. :( dar vad ca deja ai

mai imi rotunjeai si mie bugetul....si vedeau si suporterii mei o echipa adevarata :P

asta e...poate sapt viitoare :drool:

stelistuu tu ce echipa ai???

ca vad ca Fc Liverpool(STEVEN GERARD) e bot

JustMe
5th July 2006, 15:10
ahh vroiam sa te provoc si io la un amical.. :( dar vad ca deja ai

mai imi rotunjeai si mie bugetul....si vedeau si suporterii mei o echipa adevarata :P

asta e...poate sapt viitoare :drool:

stelistuu tu ce echipa ai???

ca vad ca Fc Liverpool(STEVEN GERARD) e bot
Lasa ca dam un amical... data viitoare nici o pb :)

Rio
5th July 2006, 15:47
Mioritica Bucuresti (875636)

Stadion: La Stana
Serie: # 2 în VII.190
Rang în ligă: 12405

User : Starsailor_Rio89

Sunt la primul sezon cu Mioritica si deja promovez. Tare mi-e teama ca o sa fie greu in VI . Spun ca promovez pentru ca echipa de pe primul loc era pana de curand semibot si abia acuma a preluat-o un user.In timp ce urmaritoarele mele nu vor sa promoveze.Avand in vedere meciurile viitoare si daca vreau sa nu promovez nu pot, rezervele mele fiind mai bune decat titularii altor echipe

#Alex
5th July 2006, 15:50
pui mai putin de 7 jucatori in lineup si pierzi cu 5-0 ..

elyzutzawz
5th July 2006, 15:52
@Rio Nu e prea bine daca promovezi din prima in VI , pentru a putea face fata acolo trebuie sa ai multe milioane pentru intariri. Eu o sa am 60-70 mil pentru 10 mijlocasi si pentru niste excelenti-formidabili cel putin pentru alte posturi, si tot mi-e teama ca o sa ma intorc in VII cu coada intre picioare. Sezonul trecut m-am apucat din timp sa pierd meciuri ca sa evit promovarea. Imi asezam rezervele total aiurea pe teren.

@xxxy Asa pierde antrenamentul, si antrenamentul e mai important ca orice.

#Alex
5th July 2006, 15:55
Atunci baga 8-9 rezerve in oficiale si joaca cu titularii in amicale

JustMe
5th July 2006, 16:03
O alta solutie ar fi sa pui doar jucatorii care ii antrenezi pe pozitiile lor si pe restul sa ii amesteci. De ex daca antrenezi mijlocasi pui numai inneri pe pozitiile lor si funadsii ii pui atacanti, atacantii fundasi, mai bagi in poarta unu care nu ii portar si dai PIC :)

JustMe
5th July 2006, 16:03
Eu o sa am 60-70 mil pentru 10 mijlocasi si pentru niste excelenti-formidabili cel putin pentru alte posturi, si tot mi-e teama ca o sa ma intorc in VII cu coada intre picioare. La ce iti trebuie 10 mijlocasi cand tu poti antrena numai 6 la maxim?

elyzutzawz
5th July 2006, 16:06
La ce iti trebuie 10 mijlocasi cand tu poti antrena numai 6 la maxim?
De ce sa nu antrenez si extremele cu 50% constructie? Asa ca tot tinere le iau.

Rio
5th July 2006, 16:57

ar fi o solutie dar am facut asta intr-un amical si antrenamentul a fost un dezastru

@Rio Nu e prea bine daca promovezi din prima in VI , pentru a putea face fata acolo trebuie sa ai multe milioane pentru intariri. Eu o sa am 60-70 mil pentru 10 mijlocasi si pentru niste excelenti-formidabili cel putin pentru alte posturi, si tot mi-e teama ca o sa ma intorc in VII cu coada intre picioare. Sezonul trecut m-am apucat din timp sa pierd meciuri ca sa evit promovarea. Imi asezam rezervele total aiurea pe teren.

@xxxy Asa pierde antrenamentul, si antrenamentul e mai important ca orice.

Am crescut portari sezonul asta si dupa calculul meu sunt mari sanse sa ajunga la impresionant la inceputul sezonului viitor asa ca voi lua cel putin 20 de milioane pentru fiecare . O sa am 40 de milioane deci din care 20 le bag pentru intariri si 20 pentru jucatori antrenabili. Ma gandesc sa antrenez extreme

O alta solutie ar fi sa pui doar jucatorii care ii antrenezi pe pozitiile lor si pe restul sa ii amesteci. De ex daca antrenezi mijlocasi pui numai inneri pe pozitiile lor si funadsii ii pui atacanti, atacantii fundasi, mai bagi in poarta unu care nu ii portar si dai PIC :)

Nu e mare nenorocire daca promovez . Oricum poate am noroc cum am avut si anul asta

elyzutzawz
5th July 2006, 17:18
Am crescut portari sezonul asta si dupa calculul meu sunt mari sanse sa ajunga la impresionant la inceputul sezonului viitor asa ca voi lua cel putin 20 de milioane pentru fiecare . O sa am 40 de milioane deci din care 20 le bag pentru intariri si 20 pentru jucatori antrenabili. Ma gandesc sa antrenez extreme
Cam putini bani pentru VI dar poate ai noroc. Oricum, o retrogradare nu ar fi un dezastru daca te tii de antrenament.

JustMe
5th July 2006, 17:27
De ce sa nu antrenez si extremele cu 50% constructie? Asa ca tot tinere le iau.
Nu cred ca se merita. Cred ca mai bine de banii aia ti-ai lua un jucator care sa iti intareasca echipa pe un alt post.

JustMe
5th July 2006, 17:28

Eu zic sa schimbi antrenamentul pentru ca cel de portari este cel mai putin profitabil.

mheemhee
5th July 2006, 18:54
Nu cred ca se merita. Cred ca mai bine de banii aia ti-ai lua un jucator care sa iti intareasca echipa pe un alt post.
de ex io am luat extreme de 17 ani cu acceptabil la constructie si acceptabil la extrema

si acum au ajuns excelent la constructie

io zic ca se merita sa ai extreme antrenabile....daca chiar dispune de banii aia ar putea sa ia ceva mai bun ca extrema decat acceptabil

io de ex am 1 mijlocas impresinant si inca 2 formidabili care 99% o sa creasca la impresionant pana in sezonul urmator

mi-am cumparat chiar azi un fundas excelent cu 2 mil si cred ca cu inca 4 mil mi-am rezolvat apararea

daca nu am ghinionul sa nimeresc in cine stie ce grupa io cred ca fac fata

io zic ca in 6 cu un buget de 20 mil daca stii ce sa cumperi ai putea sa faci fata lejer daca ai macar 1 compartiment rezolvat

elyzutzawz
5th July 2006, 19:50
Eu zic sa schimbi antrenamentul pentru ca cel de portari este cel mai putin profitabil.
Orice antrenament este profitabil daca il faci cum trebuie. Alta este problema la portari, nu e recomandat sa intri in seriile superioare cu acest antrenament. Intr-un anumit punct trebuie sa fii tare, iar portarul nu-ti asigura prea mult asta. Tocmai d-aia o sa trec pe mijlocasi cand vand portarii. Si o sa-i antrenez la maxim (adica pe toti 10). Nu se merita sa pierzi niste bani de pe urma neantrenarii a 4 jucatori, performanta se face in timp.

Rio
5th July 2006, 21:23

oricum il schimbam

JustMe
6th July 2006, 10:31
de ex io am luat extreme de 17 ani cu acceptabil la constructie si acceptabil la extrema

si acum au ajuns excelent la constructie

io zic ca se merita sa ai extreme antrenabile....daca chiar dispune de banii aia ar putea sa ia ceva mai bun ca extrema decat acceptabil

io de ex am 1 mijlocas impresinant si inca 2 formidabili care 99% o sa creasca la impresionant pana in sezonul urmator

mi-am cumparat chiar azi un fundas excelent cu 2 mil si cred ca cu inca 4 mil mi-am rezolvat apararea

daca nu am ghinionul sa nimeresc in cine stie ce grupa io cred ca fac fata

io zic ca in 6 cu un buget de 20 mil daca stii ce sa cumperi ai putea sa faci fata lejer daca ai macar 1 compartiment rezolvat

Daca luai o singura extrema cu excelent la extrema din banii aia aveai o echipa mai puternica. Fa un calcul sa vezi cu cat i-ai vinde si dupa cat timp ca sa vezi daca s-a meritat investitia.

mheemhee
6th July 2006, 18:39
Daca luai o singura extrema cu excelent la extrema din banii aia aveai o echipa mai puternica. Fa un calcul sa vezi cu cat i-ai vinde si dupa cat timp ca sa vezi daca s-a meritat investitia.
io i-am luat cand mi-am primit echipa

cu 5 mil nu prea poti sa cumperi si antrnor si specialiisti si sa iti mai si permiti jucatori excelenti

mai ales la ce petarda de echipa am primit de a tb sa dau afara toti jucatorii

Andrei4Steaua
9th July 2006, 16:35
Steaua4eveer (881685)

Serie: # 1 în VIII.881
Rang în ligă: 19579

Proprietar
Proprietar: (Anonim)
Alias: Tataienstein Conectat!

Echipa am preluat-o la jumatatea sezonului trecut si acum promovez 100 % ... am antrenat portari acum ma axez pe constructie.

1. Steaua4eveer Meciuri 11 Golaveraj 67 - 7 Puncte 30

Golgeteri
Jucător Echipa Goluri
1. Haralamb Anton Steaua4eveer 17
2. Fãnus Mocanu Steaua4eveer 15
3. Florinas Botea Poli McLaren Timisoara 7
4. Nebojša Prelić Steaua4eveer 7
5. Robert Roman Steaua4eveer 6

khelu
14th July 2006, 13:47
>hmmm...mama lor de suedezi incompetentzi...:cenzurat:...ba ca dureaza putzin, ba ca o zi, ba ca doua si parca vad ca nici maine nu vad meciul live :@

elyzutzawz
14th July 2006, 13:57
Problema nu e ca nu vezi meciul live, ci ca nu poti sa dai ordine de meci. Dar nu stiu daca se mai joaca la ora la care trebuia sa se joace in caz ca nu rezolva.

#EffecT
14th July 2006, 14:12
Aiurea faza cu hattrickul!
Am intrat miercuri si mergea,mai bine dadeam ordinele de meci de atunci!
Stie careva cam cand se rezolva problema :?:

pinky
14th July 2006, 14:23
eu ce s mai zic???!!ca 3 sapt n-am avut calc deci 3 meciuri duse plus asta de sapt asta dak ramane asa situatia:))retrogradare scrie p mine

JustMe
14th July 2006, 14:30
Aiurea faza cu hattrickul!
Am intrat miercuri si mergea,mai bine dadeam ordinele de meci de atunci!
Stie careva cam cand se rezolva problema :?:
The restore from backup is progressing, but progressing slower than we hoped. The current estimate is that we can be live again on Saturday morning, 2006-07-15. We sincerely regret this.

khelu
14th July 2006, 14:37
>ba e problemna ca nu-l vad live ca asa e cel mai frumos si de dat ordinele, cei care nu le-au dat sa traga invatzatura de minte...eu le-am dat...si cred ca da, meciurile se vor juca normal, nu stiu si nu cred ca se vor amana...poate ca se va da drumu' la "curent" inainte de 11:00...

eli.
14th July 2006, 14:45
eu cred ca se va rezolva la noapte ... app eu am dat ordinea :) pt ca nu am salvat ordinea aia sa fie in fiecare meci ordinea default la orice meci... numai in amical am pus rezervele :D deci nu pot sa-mi fac griji ... dar nu stiu sigur :) vom vedea...
app cei care suntetzi de mult timp : s-a mai intamplat asa ceva ?

khelu
14th July 2006, 14:55
>da..si pt perioade si mai lungi...dar si acum se cam chinuie baietzii sa reediteze recordurile negative:(

Andrei4Steaua
14th July 2006, 22:13
Si eu am ordinea salvata :D dar nu cred ca vor lasa lucrurile asa ... nu cred ca se vor juca meciurile

elyzutzawz
14th July 2006, 22:20
O asezare standard am si eu, dar formele se schimba asa ca nu e de ajuns. Nu ar fi corect sa dea drumul la meci, se gandesc si ei ca nu toata lumea are date ordinele de meci.

superglue
15th July 2006, 04:08
app cei care suntetzi de mult timp : s-a mai intamplat asa ceva ?

>da..si pt perioade si mai lungi...dar si acum se cam chinuie baietzii sa reediteze recordurile negative:(

S-a mai intamplat o data sa fie ceva apropiat ca gravitate (sa se intoarca la un back-up) ... ceva numit "vinerea neagra".

Khelu tin sa te contrazic....de 3 ani de cand joc nu imi aduc aminte sa fi fost o asa lunga perioada de inactivitate.

Sper sa se rezolve pana la meciuri, echipa standard e pusa total aiurea, iar urmatorul meci e crucial pt ramanerea in IV

mheemhee
15th July 2006, 09:12
au primit jucatorii antrenament???sau doar formele au fost modificate???

la mine tb sa imi creasca 2 dupa calculul meu si nimic...:(

#EffecT
15th July 2006, 10:55
Gata mah s-a rezolvat,si au primit si antrenament!
De exemplu,mie mi-a crescut un atacant la formidabil! :naughty:
Am dat si ordinele,acum astept sa umilim echipe !

eli.
15th July 2006, 11:27
Gata mah s-a rezolvat,si au primit si antrenament!
De exemplu,mie mi-a crescut un atacant la formidabil! :naughty:
Am dat si ordinele,acum astept sa umilim echipe !
si eu am primit antrenament dar mie mi sau sters transferurile recente ... si am ramas fara bani la naiba ... si ce transferuri prindeam

#EffecT
15th July 2006, 12:39
Deshi au trecut 30 de minute de la inceputul meciului,cei din hattrick nu au reushit inca sa ia legatura cu reporterul :lol:
Prin urmare in minutul 30 nu stiu nimik,nici macar formatziile de start nu au aparut!
Doamne,au stricat astia jocu :doh:

elyzutzawz
15th July 2006, 14:18
A luat-o si random-ul aiurea? Cred ca trebuia sa bat si am facut egal :(

#Alex
15th July 2006, 14:41
va apare clasamentul seriei ?

mheemhee
15th July 2006, 14:59
A luat-o si random-ul aiurea? Cred ca trebuia sa bat si am facut egal :(
pe mine m-a rupt ala

cei mai importanti jucatori accidentati...prima infrangere sezonul asta...cu banii o duc cam rau..incep sa regret ca promovez:(

Andrei4Steaua
15th July 2006, 15:21
Am batut cu 9 - 0 in schimb nu imi arata nici clasamentul nici meciul nu imi apare la "meciuri" :P oricum o scot ei la capat cumva

#EffecT
15th July 2006, 15:24
Da,nici mie nu imi arata clasamentul!
Am batut cu 5-2 ca sa ma laud si eu un pic :D!

elyzutzawz
15th July 2006, 18:41
Am batut cu 9 - 0 in schimb nu imi arata nici clasamentul nici meciul nu imi apare la "meciuri" :P oricum o scot ei la capat cumva
Vad ca s-a rezolvat. Eu inca "injur" random-ul pentru egalul de azi:D

eli.
15th July 2006, 22:48
pe mine m-a rupt ala

cei mai importanti jucatori accidentati...prima infrangere sezonul asta...cu banii o duc cam rau..incep sa regret ca promovez:(
si la mine ... nu m-a rupt dar am pierdut ... sar putea sa pierd primul loc ... app promooveaza si locul 2 ? cu banii o duc si eu cam naspa ... si culmea la naiba ca realizam un transfer beton inainte sa cada serverul...imi luam 2mil si scapam de orice griji ...

Andrei4Steaua
16th July 2006, 02:57
si la mine ... nu m-a rupt dar am pierdut ... sar putea sa pierd primul loc ... app promooveaza si locul 2 ? cu banii o duc si eu cam naspa ... si culmea la naiba ca realizam un transfer beton inainte sa cada serverul...imi luam 2mil si scapam de orice griji ...

Depinde in ce liga esti .... oricum ai la detaliile ligii "promovare" si vezi acolo cine promoveaza si cine retrogradeaza

khelu
16th July 2006, 23:50
>gigi (superglue), cand am scris eu postul ala nu se ajunsese inca la atatea ore de "shut down" dar asa cum ai "auzit" e adevarat ca a mai fost o zi denumita vinerea neagra in care s-a intamplat ceva asemanator...din pacate de data aceasta a fost cea mai mare perioada de cadere si intr-un fel e explicabil avand in vedere nr de useri care a crescut de la an la an...