PDA

View Full Version : Best Of Steaua

dutzu_yo
3rd January 2005, 22:46
mi-a venit si mie o idee....oau mai si gandesc :)
nu ar fi misto sa se faca o selectie cu cele mai frumoase n goluri(50/100) ale STELEI ???
da' nu ma ofer yo :p
poate se gaseste vrun voluntar sa imi faca si mie o surpriza :))

astept idei,propuneri,bani,femei,etc =))

stelist
3rd January 2005, 22:48
Golul lui Ciocoiu cu englezii...

aris-din-zalau
3rd January 2005, 22:51
Ar fi o idee...... Insa deocamdata sa se puna macar imagini video si apoi sa ne gandim la un astfel de clasament...

dutzu_yo
3rd January 2005, 22:54
yo am mai multe filmulete dastea cu goluri smechere luate majoritatea bineinteles de pe net da nu prea se vad bine....dak s-ar face ceva ar trebui sa cautam o calitate mai buna a imaginii sa inteleaga si lumea ce vede :)

Humanimal
3rd January 2005, 23:22
Datzi-mi materialele shi fac eu montajul.

dutzu_yo
4th January 2005, 00:33
Datzi-mi materialele shi fac eu montajul.

pai te gasesc pe vrun hub de dc ????
da-mi un msg ceva....k am ceva prin calc :)

Elias
4th January 2005, 02:31
mi-a venit si mie o idee....oau mai si gandesc :)
nu ar fi misto sa se faca o selectie cu cele mai frumoase n goluri(50/100) ale STELEI ???
da' nu ma ofer yo :p
poate se gaseste vrun voluntar sa imi faca si mie o surpriza :))

astept idei,propuneri,bani,femei,etc =))

Ai vazut aseara best 100 goals of Chelsea pe TV Sport, nu? :D

dutzu_yo
4th January 2005, 13:24

normal :)
macar aici sa semanam si noi cu ei ;)

aris-din-zalau
4th January 2005, 13:53
Mah, aia de la Chelsea au televiziune, fratilor..... Noi deocamdata sa ne facem televiziune si apoi sa ne gandim la un asemenea clasament...

dutzu_yo
5th January 2005, 17:05
Mah, aia de la Chelsea au televiziune, fratilor..... Noi deocamdata sa ne facem televiziune si apoi sa ne gandim la un asemenea clasament...

hai k am yo niste cabluri si o antena in ksa....tu vi cu o camera....si de acu filmam meciurile....ce pana acum nu au mai fost televizate meciurile stelei....nu o fi cnva in romania asta "minunata" care sa aiba o arhiva cu meciurile stelei ???
yo vreau sa va zic k mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut filmuletu ala cu MAGICA STEAUA......nu cre k e asa de greu sa adunam si noi 50 de goluri......mai vorbim noi.....macar asa k idee e frumos :) dak nu se materializeaza asta e....raman cu ideea :p

aris-din-zalau
5th January 2005, 17:16
hai k am yo niste cabluri si o antena in ksa....tu vi cu o camera....si de acu filmam meciurile....ce pana acum nu au mai fost televizate meciurile stelei....nu o fi cnva in romania asta "minunata" care sa aiba o arhiva cu meciurile stelei ???
yo vreau sa va zic k mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut filmuletu ala cu MAGICA STEAUA......nu cre k e asa de greu sa adunam si noi 50 de goluri......mai vorbim noi.....macar asa k idee e frumos :) dak nu se materializeaza asta e....raman cu ideea :p
Care film, mah ? Ala cu Steaua din `86, nu ?

Humanimal
8th January 2005, 14:51
pai te gasesc pe vrun hub de dc ????
da-mi un msg ceva....k am ceva prin calc :)

O sa te caut pe privat sa stabilim cum o sa facem cu materialele .

mansiz26
8th January 2005, 15:20
Ce goluri dau aia de la 20 de metrii ... te doare capu'!!!....io cred ca aia nu shtiu decat sa traga in vinclu'!!