PDA

View Full Version : promisiunea lui NEA GIGI

timaru
16th December 2004, 16:00
M-a dezamagit putin NEA GIGI pentru ca a zis ca ne schimba gazonul si nu s-a tinut de cuvant. si il stiam ca un om care atunci cand vrea sa faca ceva face indiferent de mijloace dar ceva l-a impiedicat de nu a schimbat gazonul! tota stima pentru cel care a salvat STEAUA!SA NE TRAIESTI O MIE DE ANI PATROANE!!!

anghel iulia
16th December 2004, 17:31
eu cred ca daca Gigi ar avea siguranta ca acest stadion i-ar apartine ar face mult mai multe , dar e cam greu sa investesti in ceva ce nu iti apartine. Care din noi ar face-o?

zidane
16th December 2004, 21:49
nea GIGI deja a investit destul in stadion si daca va reusi sa-l inchirieze pentru o perioada mai lunga de timp, va face un super gazon si poate va mari capacitatea stadionului

unu`
16th December 2004, 22:03
momentan echipa care joaca pe ghencea este Steaua si nimeni nu va da afara Steaua de pe Ghencea.. asta e sigur... nu e cu putinta...
Totusi cred ca GB ar trebui sa refaca gazonul pt ca Steaua joaca acolo si o sa vina uefa in primavar... vine vreo echipa si stiti cum e primavara.... MOCIRLA... ( si sa nu zica lumea ca "pe acelasi gazon au jucat si xxx ca si Steaua" ca e fumata asta...)si daca joaca pe mocirla mai bine joaca pe maidan... parerea mea
bafta...

Triphat
17th December 2004, 20:33
a mai zis ca daca e al lui stadionu inca 20 - 30 de ani o sa-l acopere shi o sa adauge inca 10.000 de locuri..

Dj_B
17th December 2004, 22:21
da, bine... cand becali va acoperi stadionul eu voi fi presedintele romaniei... :D

uvi
17th December 2004, 23:44
dj_b, orice s-ar spune despre becali tu esti contra.....ar trebui sa recunosti ca a facut si lucruri bune la steaua!

Dj_B
18th December 2004, 01:04
nu-i adevarat... nu sunt mereu contra! si da, este adevarat... dk nu era el nush unde era steaua acum... dar trebuie totusi sa recunoastem ca are gura cam mare si se mandreste cu niste chestii care nu le poate realiza...
in primul rand el nu va putea modifica infrastructura din ghencea decat daca acest lucru va fi prevazut in contractul de inchiriere... si in al doilea rand el nu va avea forta financiara necesara:P
PS: faza cu becali tv mi se pare o aberatie, dar fie...

Wholigan
18th December 2004, 01:22
cica anul trecut a avut profit cat bugetul stelei pe 10 ani, are bani!!! o televiziune nu costa atat de mult sa stii, ma rog probabil shtii dar crezi ca nu e o idee buna, si aici s-ar putea sa ai dreptate... cam la fel cu ideea de a cumpara un partid si a candida la presedentie, esec clar si ultra-previzibil...

Dj_B
18th December 2004, 09:49
nu e vb-a numai de asta... dar o sa vezi... o sa demonstreze inca o data ca este un om relativ incult... asa cum a demonstrat in campania electorala! imi pare rau ca nu poate si el sa conduca din spate... trebuie mereu sa iasa in fata :(
PS: abia astept sa il vad pe radoi moderator la Becali TV :doh:

stelist
18th December 2004, 11:01
Omule dar cat de acid eshti....

mihaitayoyo
18th December 2004, 13:45
da e el incult da are caracter ,si asta conteaza cel mai mult la un om .daca nu era el steaua era ca dinanamo in privita transferurilor.si o sa faca si gazonul nu.

timaru
18th December 2004, 14:28
dj b , tu te crezi atat de destept sa il infrunti pe nea GIGI fata in fata? daca nu esti nu te mai lua de cineva care mai face cate ceva si pt altii spre deosebire de tine care probabil ca stai numai in fata calculatorului si te intalnesti cu fete virtuale. pune mana si fa si tu ceva !!!!! parerea mea e ca tu nu esti stelist si te oftici ca nu aveti si voi un conducator ca nea GIGI. ca stii tu : VULPEA CAND NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRII!!!

Dj_B
18th December 2004, 15:54
ma,omule... in primul rand sunt mai vechi decat tine pe forum, am mai multe posturi si dupa cate vad am si un coeficient de inteligenta mai ridicat...
oricum, de unde ziceai ca esti de la tara?
PS: nu te-am intrebat ce faci tu cu fetele virtuale si oricum nu ma cunosti ca sa zici daca as fi capabil sa am o confruntare fata in fata cu GB... iti spun sigur ca pe plan intelectual asa avea la orice ora...
PPS: de cand ai intrat pe forum ai deschis o gramada de thread-uri tampite si acum incepi sa faci si urat la ceilalti utilizatori... du-te nene si impusca-te!

anghel iulia
18th December 2004, 17:00
nu va mai certati , eu cred ca fiecare are parerea lui si trebuie respectata, oricum noi aici doar ne spunem parerile pentru ca nu avem vreo putere in in a lua decizii.Cei ce sunt in jurul lui Gigi ar trebui "sa-i deschida ochii' acolo unde gresete.Dar atat timp cat el este cu banu , decizia finala ii apartine.

uvi
18th December 2004, 17:23
[...]parerea mea e ca tu nu esti stelist si te oftici ca nu aveti si voi un conducator ca nea GIGI. [...]
nu cred ca e corect sa spui despre cineva ca nu e stelist doar pentru ca nu are aceeasi parere cu tine.....

Dj_B
18th December 2004, 17:33
eu am mai zis-o... sunt unele pers pe forumu asta care mai bine s-ar uita la hochei... el are pana nick-ul pus dupa numele unui hocheist... decciiiiiiii... :D

aris-din-zalau
19th December 2004, 01:47
da, bine... cand becali va acoperi stadionul eu voi fi presedintele romaniei... :D
Tine minte ce-ai spus si informeaza-te cu cate ceva despre Cotroceni.........

Giuseppe
19th December 2004, 17:06
Iar va certati degeaba! Va dau cartonas rosu daca nu va potoliti.
Cat despre promisiunile lui Gigi, eu sunt multumit daca schimba gazonul, ca sa nu mai fim subiect de mishto. Restul nu prea ma intereseaza (si nici nu cred ca se vor face). Poate ca vom avea un nou sistem de sonorizare, poate si o tabela noua, dar nu cred ca va fi marit sau acoperit stadionul; cred ca Gigi spune chestiile astea fara sa-si dea seama cat costa.

KosmyN
19th December 2004, 17:18
Cu gazonul e delicata problema. Nu "iarba" in sine are probleme, ci drenajul.
Intelesesem mai demult ca din cauza faptului ca s-a turnat prea mult nisip de-a lungul vremii, pamantul s-a argilat (parca asa era) si drenajul nu a mai functionat corespunzator.
Asadar, schimbarea doar a gazonului propriuzis va fii mai mult o carpeala.

Giuseppe
19th December 2004, 17:21
Cand spun gazon ma refer si la drenaj si chiar la incalzirea lui.
Un gazon cu 'de toate' cred ca ar costa peste 1 mil. $. Dar din cate spune Gigi, cred ca are de gand sa faca doar o carpeala pana in primavara.

r0bb3n
19th December 2004, 17:57
bey n o fi gigi cel mai destept din romania.D.A apropo unde suntem la CIao DArwin-Desteptzi contra Ynteligentzi.? mey dj_b u crezi ca gigi a ajuns unde a ajuns dak nu shtia nik.

Dj_B
19th December 2004, 18:05
ce, r0bb3n, te-ai simtit??? nu vad care e pb... pana la urma gigi si-a demonstrat capacitatile intelectuale!!!

r0bb3n
19th December 2004, 18:24
dah, gigi nu i prea deshtept, dar s sigur ca are alte klitati

r0bb3n
19th December 2004, 18:25
mah omule nai cum sa ai atati bani dak esty prost SHI dak ii furi oricum tre sa shtyy sa i pastrezi shi cum sa nu te prinda.tre sa aiba ceva gigi in cap!!!

Dj_B
19th December 2004, 21:28
tu ai zis faza cu furatu'... nu eu...

stelist
19th December 2004, 22:03
Sa speram ca vom avea un gazon acceptabil la meciul cu liliecii... :blush:
In fiecare pauza competitzionala noi tot speram...poate de data asta...

P.S. Mey copiilor voi va credetzi mai filozofi decat GB?...chill out...

timaru
20th December 2004, 11:27
Sa speram ca vom avea un gazon acceptabil la meciul cu liliecii... :blush:
In fiecare pauza competitzionala noi tot speram...poate de data asta...

P.S. Mey copiilor voi va credetzi mai filozofi decat GB?...chill out...

el s-a nascut filosof . e practician

aris-din-zalau
20th December 2004, 11:29
Mah, GB ne baga pe toti sub radical la toate capitolele, asa ca nu va mai faceti probleme, nu aveti cum sa concurati cu dansul..........

Dj_B
20th December 2004, 13:20
poate tu nu ai... daca tu crezi ca o pers ca el iti este superioara... inseamna ca ai o parere f proasta despre tine! :(

timaru
20th December 2004, 15:03
Ba Dar Mare Profesor Uivesitar Te Crezi dj-b

Dj_B
20th December 2004, 20:27
pai decat sa cred ca un om ca GB e mai destept ca mine... mai bine ma spanzur... :P

timaru
20th December 2004, 20:40
pai decat sa cred ca un om ca GB e mai destept ca mine... mai bine ma spanzur... :P
nu cred ca ar trebui sa ne mai certam pe marginea unui om care probabil nu are nici o legatura cu tine sau cu mine de sange sau prin alianta macar . asa ca hai s-o lasam asa ca vin sarbatorile si trebuie sa nu ne prinda certati cu cineva. SARBATORI FERICITE LA TOTI!!!!