View Full Version : Live on Steaua TV sau SBT
ForzaSteaua
14th December 2004, 23:36
****** TV, Steaua TV sau SBT (Steaua Bucuresti Television)?
aris-din-zalau
15th December 2004, 00:00
Steaua TV e suficient.Fara nici un ****** !!!!!
uvi
15th December 2004, 00:49
cred ca ar fi bine sa se numeasca steaua tv atunci cand va fi....
KosmyN
15th December 2004, 00:54
Important e ca meciurile sa fie comentate de Gabi Safta :mrgreen:
a4stagioni
15th December 2004, 01:06
Important e ca meciurile sa fie comentate de Gabi Safta :mrgreen:
:)) chiar ...
viorel 31
15th December 2004, 07:46
Cred ca STEAUA TV este cea mai buna denumire pt acest viitor post tv al clubului. Hai sa nu fim noi mai catolici decat Papa - daca exista deja M.U.tv, Chelsea tv la noi de ce sa fie SBT sau mai stiu eu cum :ntz: -
TANITA
15th December 2004, 08:39
STV - STEAUATV
GT
Duckadam
15th December 2004, 09:01
Cred ca pana la urma se va numi ****** TV dupa cum a aparut in ziarul de azi , asta e dorinta patronului :((
Jesse_James
16th December 2004, 21:16
Steaua Tv Rullz! :)
Triphat
16th December 2004, 23:38
Steaua Tv e cel mai potrivit nume, dar aia inseamna ca se vor difuza numai materiale cu Steaua... sa vedem.
stelist
17th December 2004, 00:11
STEAUA TV-NUMAI in cazul in care televiziunea ar avea ca subiect echipa...daca nu...nu cred ca merita ca numele STELEI sa fie folosit...
KosmyN
17th December 2004, 03:23
GB inclina tot mai mult spre ****** TV
unu`
17th December 2004, 13:29
Steaua TV. !!!
Wholigan
17th December 2004, 13:39
STEAUA TV-NUMAI in cazul in care televiziunea ar avea ca subiect echipa...daca nu...nu cred ca merita ca numele STELEI sa fie folosit...
Cam asa as zice si eu, Steaua TV numai daca materialele de pe post vor fi 100% despre Steaua, altfel... Cum va dori Sefu'.
Apropo de asta, credeam ca Nationalu o sa cada ca o frunza uscata, la National TV ma refer, si uite ca supravietuieste, chiar daca 90% dintre reclame sunt al produsele patronilor postului...
danielac
17th December 2004, 15:19
Steaua TV este cel mai potrivit nume dupa parerea mea!
anghel iulia
17th December 2004, 15:55
****** a declarat ca se v-a numi "****** TV" pentru ca pe langa meciurile Stelei si discutii despre tot ce tine de club , vor fi si emisiuni cu referire la partidul lui.De aceea nu se v-a numi "SteauaTV".
Ciomy
17th December 2004, 17:20
Steaua TV e suficient.Fara nici un ****** !!!!!
Si eu sunt de aceiasi parere. (ex. MAN U Tv, Chelsea TV, etc.)
caesar
17th December 2004, 18:02
Steaua TV. Da' numai sa nu amestece nea Gigi PNGul cu Steaua. Daca vrea sa aiba si o televiziune in care sa discute despre partid sa-si faca alta. Sa aiba doua Steaua TV & PNG TV. :D
MIREL6RADOI
17th December 2004, 18:16
STEAUA Channel,hai ca am venit cu ceva nou:) V-am facut:))
Redy
17th December 2004, 19:10
Daca se va infinta o televiziune de catre JIJI cred ca ar fi cel mai bine sa se numeasca ****** TV ! De ce ? Pt ca chiar daca se va numi STEAUA TV sau ****** TV ,tot o sa-l vedem pe GIGI cu PNGu` lui cu tot ! Asa ca numele Stelei nu trebuie asociat cu politica si implicit cu PNG !
Daca insa se vrea infintarea unei televiziuni a clubului atunci acesta s-ar numi logic si normal : STEAUA TV [insa cred ca deocamdata nu se va infiinta ] !Ma refer la o TV serioasa care sa vorbeasca doar de Steaua , insa acest lucru e doar un vis , deoarece cred ca am vedea pe ecran ode aduse lui GIGI si PNG-ului !
aris-din-zalau
18th December 2004, 11:39
Poate ca daca se va vb si despre fotbal si despre politica ar fi mai bine sa se numeasca ****** TV, iar noi ar trebui sa-i facem cat mai mare audienta......
stelist
18th December 2004, 11:47
mda ce "cul" ar fi...urmarim meciurile STELEI...in pauza vedem campanie electorala...iar daca invingem,victoria sa-i fie atribuita PNG-ului...
prefer sa faca post de televiziune care sa nu aibe nici o treaba cu clubul,doar faptul ca este acelashi patron...Daca e STEAUA TV sa fie NUMAI pentru club...
Oricum noi discutam pe un subiect,dupa parerea mea,imaginar inca...
Dj_B
18th December 2004, 13:13
asa e.. IMAGINAR si INUTIL...
danbalauru
18th December 2004, 14:49
daca e vorba numai despre fotbal ar trebui sa se numeasca Steaua TV
Redy
18th December 2004, 21:32
mda ce "cul" ar fi...urmarim meciurile STELEI...in pauza vedem campanie electorala...iar daca invingem,victoria sa-i fie atribuita PNG-ului...
prefer sa faca post de televiziune care sa nu aibe nici o treaba cu clubul,doar faptul ca este acelashi patron...Daca e STEAUA TV sa fie NUMAI pentru club...
Oricum noi discutam pe un subiect,dupa parerea mea,imaginar inca...
Asa e !!!!!!!!
Redy
18th December 2004, 21:37
Poate ca daca se va vb si despre fotbal si despre politica ar fi mai bine sa se numeasca ****** TV, iar noi ar trebui sa-i facem cat mai mare audienta......
Aris , sa fi stelist nu inseamna sa te rogi la GIGI nu pricepi ? Vad ca tot ne indemnai sa votam PNG , acum sa facem audienta lui GIGI !Nu cred ca la 15 ani ai tai ai destula claritate sa vezi lucrurile asa cum sunt ! Nici fanatic nu pot sa iti spun deoarece fanatic esti dupa un club nu dupa o persoana !
Asa ca lasa indemnurile penibile !
uvi
18th December 2004, 21:45
redy, daca s-ar face un post si s-ar numi ****** tv, si ar avea in principal stiri despre Steaua, dar cateodata si lucruri care nu sunt legate de echipa, te-ai abona la acest post?
intrebarea nu iti e adresata numai tie......
Redy
18th December 2004, 21:58
redy, daca s-ar face un post si s-ar numi ****** tv, si ar avea in principal stiri despre Steaua, dar cateodata si lucruri care nu sunt legate de echipa, te-ai abona la acest post?
intrebarea nu iti e adresata numai tie......
La noi domeniu nu este asa dezvoltat ca in Anglia ! [CHELSEA TV , MANUTD TV.............]
Oricum daca ar aparea o televiziune dedicata clubului ar fi interesant dar nu cred ca pot umple programul cum e la MAN utd cu meciuri din cupe europene, mari derbyuri.............. ! Ce sa vad ! Meciu cu Apulum,Arges,CFR Cluj in reluare ! Stiri despre echipa apar destul in ziare si la televiziuni ! Ideea e buna ,realizare e inexistenta ! NU O SA APARA O ASTFEL DE TELEVIZIUNE ! Desi poate sunt in asentimentul multora ,eu nu m-as abona ! De ce ? Pt ca nu cred ca as primi informatii importante de la televiziunea clubului !
Redy
18th December 2004, 21:59
Iar daca postul s-ar numi ****** TV , nici macar vreau sa aud despre el !
Redy
18th December 2004, 22:01
Mai bine GIGI ar face gazonu promis de cativa ani ! Tabela ............. si alte lucruri NECESARE !
aris-din-zalau
18th December 2004, 22:23
Si daca le face, ce zici ? Tot vei mai zice ca n-am experienta la 15 ani ?
Redy
18th December 2004, 22:37
Nu era vorba de experienta , ci de "claritate" !
aris-din-zalau
18th December 2004, 22:42
Nu era vorba de experienta , ci de "claritate" !
Oooopaaa....... Deci, reformulez: Daca le va face, tot vei mai zice ca n-am claritate ?
Redy
20th December 2004, 22:50
Aris ! Nu va face ****** televiziune ca il doare de Steaua ! Daca o face o face ca sa apara el 24 din 24 ! Sa isi faca campanie.......... ! Ca o sa se numeasca Steaua sau ****** TV pt el conteaza mai putin ! De aia sa ii zica ****** TV daca o face ,si sa se uite la ea cine vrea [eu nu] !
Am vazut la stiri : JIJI isi taie singur porcu` !!!! Sa mor de ras nu alta ! Isi ascutea cutitele ! :D ! Pana la urma fiecare isi face singur imaginea ! Daca el asa vrea sa apara la televizor treaba lui ! COMIC ORICUM !
unu`
20th December 2004, 22:58
am mai zis`o si o mai zic : pistolul la tampla si.... POC!!!
Dj_B
20th December 2004, 23:32
aris.. nu vezi ca in tot ce zici e o urma de pustan de 10 ani??? am scris bine... de ZECE! cum o putea o persoana ajunsa la varsta de 15 ani, cand ar trebui totusi sa vada intr-un anumit fel lucrurile sa gandeasca asa?
nu pot sa nu ma intreb... ai suferit diferite traume ca si copil sau asa sunt cei de la tine din familie?
dargo
21st December 2004, 11:04
yap
si eu am 15 ani dar am sentimentul ca fata de Aris am vreo 2-3 ani in plus cel putin.
CheGuevara
22nd December 2004, 21:37
Da' mah da' aris are posturi cat voi toti la un loc :). Televiziunea sa se numeasca Jiji TV ca oricum ar fi televiziunea lui si nu a stelei.
Ca tot a zis cineva ceva de national tv...aia nu supravietuiesc ci se pompeaza bani in ei ca sa serveasca anumite interese. E greu sa faci bani din televiziune atata timp cat la noi nu exista vreun sistem pay-per-view....si oricum romanii n-ar avea bani sa plateasca abonamente cat sa asigure un buget decent televiziunii respective.
Da' daca jiji vrea sa isi mai toace niste bani pe o prostie (cum a fost si politica) e treaba lui.
Wholigan
22nd December 2004, 23:05
Probabil televiziunea va fi o greseala, ramane de vazut.
Eu am zis de National TV, si s-ar putea sa ai dreptate. Shtii ce televiziune are cele mai mari datorii acuma? Pro Tv, zeci de miliarde la stat, asa ca in ultimii 4-5 ani au fost sclavii PSD, pe fatza. Stirile de la ora 19:00, pe cine a pupat Nastase, ce a mai facut Nastase, ce culori prefera Dana Nastase, cat a luat Andrei Nastase la BAC, etc. TVR la fel fiindca in consiliul director sunt oamenii PSD, si de cand PUR s-a aliat cu PSD, Antena 1 la fel, traiasca mass-media "libera".
E de c***t sa faci o televiziune numai cu scop politic, deci...
aris-din-zalau
22nd December 2004, 23:28
Ba` sa stiti ca eu ma simt mai mare decat voi cu vreo 5-6 ani si nu invers.........
r0bb3n
23rd December 2004, 00:00
Ba` sa stiti ca eu ma simt mai mare decat voi cu vreo 5-6 ani si nu invers.........
da bine , da bine bine . :whistling
caesar
23rd December 2004, 00:02
Probabil fiindca ai par pe picioare or somethin' si crezi ca pari mai matur...oricum ia-o ca o gluma :D
aris-din-zalau
23rd December 2004, 02:24
Probabil fiindca ai par pe picioare or somethin' si crezi ca pari mai matur...oricum ia-o ca o gluma :D
Ca pe o gluma o iau, daca tu zici........ :) si o sa vedem in timp, cine a fost mai mare........ Sarbatori fericite !!!!!!
Redy
23rd December 2004, 04:16
Nu simti bine !:baby::baby::baby:
aris-din-zalau
23rd December 2004, 12:41
Nu simti bine !:baby::baby::baby:
Mah, Redy, da` daca tot zici ca nu simt bine, tu de ce nu-ti dai varsta pe forum, ti-e jena, draga ?
Wholigan
23rd December 2004, 13:04
Eu cred ca Redy are defapt 70 de ani si ii este rusine, de-aia nu isi da varsta pe forum. Aris tu de ce nu iti dai marimea de la pantofi pe forum?
r0bb3n
23rd December 2004, 13:52
Eu cred ca Redy are defapt 70 de ani si ii este rusine, de-aia nu isi da varsta pe forum. Aris tu de ce nu iti dai marimea de la pantofi pe forum?
lol asta a fost buna :yup:
#Alex
23rd December 2004, 14:38
dak tot era vorba de politica...
aris, vezi k devii un fel de prm ... nu se aliaza nimeni q tine :smile:
aris-din-zalau
23rd December 2004, 15:01
pey nu exista rubrica.........
aris-din-zalau
23rd December 2004, 15:01
dak tot era vorba de politica...
aris, vezi k devii un fel de prm ... nu se aliaza nimeni q tine :smile:
Niciodata prm, eu sunt doar PNG... !!!!!!!!
Redy
24th December 2004, 03:22
TARE faza !:yes: :woot:
Dj_B
24th December 2004, 08:14
aris... cred ca nici PNG... mai degraba PLOP... :D
auzi, cand te maturizeze da-mi si mie un buzz pe msn... (daca o mai fi valabil serviciul celor de la yahoo :)))
florinzamfir
24th December 2004, 18:04
MM please, esti singurul care-l poate convinge pe GG ca postul trebuie numit STEAUA TV.
Wholigan
24th December 2004, 18:59
MM please, esti singurul care-l poate convinge pe GG ca postul trebuie numit STEAUA TV.
Pai da, el ar putea, dar depinde ce va fi pe acel post, ca daca o sa abia loc in grila postului si campanie electorala mascata, (daca asta nu avem deja la fiecare meci al Stelei), atunci mai bine nu se cheama Steaua Tv, e prea mare numele Stelei ca sa fie amestecat in politica, asta daca nu mai spunem ca tot lotul a fost folosit in acest scop la Bacau.
E o pata pe stema Stelei treaba asta, rrapidistii pot face misto de noi si de caini acuma, cel putin pana luam campionatu'
Celtic
31st December 2004, 14:23
Daca televiziunea o sa fie o amestecatura de fotbal si politica, prefer sa nu se mai faca deloc. Nu-mi place deloc ideea de club-partid si invers. Daca se doreste innfiintarea unei televiziuni a FC STEAUA sa se numeasca TV STEAUA. Daca se doreste altceva sa-i spuna cum vor .
stelist
31st December 2004, 14:31
Dupa ultimul interviu dat de GB s-a intzeles ca televiziunea o sa transmita meciurile de acasa ale echipei...incepand din luna martie 2005...numele ei se pare ca va fi "STEAUA TV"
Philosopher
31st December 2004, 15:31
Televiziune infiintata de catre patronul echipei Steaua? Imi place ideea. Numele trebuie sa fie unul sugestiv in conformitate cu ceea ce se va difuza pe postul de televiziune. Daca se vrea sa fie o televiziune care sa transmita meciurile echipei Steaua, atunci "STEAUA TV" sau "TV STEAUA" sunt printre cele mai potrivite.
Exista insa o problema dupa parerea mea. Infiintarea unei astfel de televiziuni implica faptul ca meciurile echipei noastre favorite vor fi difuzate cu preponderenta, daca nu in exclusivitate de catre acest post TV. Daca acest post nu va fi difuzat de catre companiile de cablu TV atunci cine va avea de suferit? Noi suporterii, care acum suntem liberi sa urmarim majoritatea meciurilor la posturile cele mai accesibile.
Infiintarea acestui post de televiziune (daca se va face asa ceva) este si un pas inainte in marketingul FC Steaua, insa sper ca nu numai banii sa conteze ci si suporterul de rand care poate fi dintr-un colt uitat de tara, si care prinde doar 2,3 posturi TV.
Sper sa auzim numai de bine, in anul 2005.
Pisicot
31st December 2004, 21:08
Steaua TV. Da' numai sa nu amestece nea Gigi PNGul cu Steaua. Daca vrea sa aiba si o televiziune in care sa discute despre partid sa-si faca alta. Sa aiba doua Steaua TV & PNG TV. :D
la asta ma gandeam si un: Steaua :*: nu trebuie amestecata in politica :!: . daca nu poate sa-si faca 2 tv atunci sa dea un nume mai neutru dar nu ****** tv, ne facem de ras! :coffee:
Pisicot
31st December 2004, 21:11
Televiziune infiintata de catre patronul echipei Steaua? Imi place ideea. .... Daca se vrea sa fie o televiziune care sa transmita meciurile echipei Steaua, atunci "STEAUA TV" sau "TV STEAUA" sunt printre cele mai potrivite. Daca acest post nu va fi difuzat de catre companiile de cablu TV atunci cine va avea de suferit? Noi suporterii, care acum suntem liberi sa urmarim majoritatea meciurilor la posturile cele mai accesibile.
...insa sper ca nu numai banii sa conteze ci si suporterul de rand care poate fi dintr-un colt uitat de tara, si care prinde doar 2,3 posturi TV.
E bine ca este cineva care se gandeste si la dezavantaje! bravo!
The Pretender
2nd January 2005, 11:16
Televiziune infiintata de catre patronul echipei Steaua? Imi place ideea. Numele trebuie sa fie unul sugestiv in conformitate cu ceea ce se va difuza pe postul de televiziune. Daca se vrea sa fie o televiziune care sa transmita meciurile echipei Steaua, atunci "STEAUA TV" sau "TV STEAUA" sunt printre cele mai potrivite.
Exista insa o problema dupa parerea mea. Infiintarea unei astfel de televiziuni implica faptul ca meciurile echipei noastre favorite vor fi difuzate cu preponderenta, daca nu in exclusivitate de catre acest post TV. Daca acest post nu va fi difuzat de catre companiile de cablu TV atunci cine va avea de suferit? Noi suporterii, care acum suntem liberi sa urmarim majoritatea meciurilor la posturile cele mai accesibile.
Infiintarea acestui post de televiziune (daca se va face asa ceva) este si un pas inainte in marketingul FC Steaua, insa sper ca nu numai banii sa conteze ci si suporterul de rand care poate fi dintr-un colt uitat de tara, si care prinde doar 2,3 posturi TV.
Sper sa auzim numai de bine, in anul 2005.
Vezi cazul TeleSport, pe care nici acum societatea de cablu unde sunt abonat nu la introdus in grila de programe
Xander
18th February 2005, 17:29
Daca se va infinta o televiziune de catre JIJI cred ca ar fi cel mai bine sa se numeasca ****** TV ! De ce ? Pt ca chiar daca se va numi STEAUA TV sau ****** TV ,tot o sa-l vedem pe GIGI cu PNGu` lui cu tot ! Asa ca numele Stelei nu trebuie asociat cu politica si implicit cu PNG !
Daca insa se vrea infintarea unei televiziuni a clubului atunci acesta s-ar numi logic si normal : STEAUA TV [insa cred ca deocamdata nu se va infiinta ] !Ma refer la o TV serioasa care sa vorbeasca doar de Steaua , insa acest lucru e doar un vis , deoarece cred ca am vedea pe ecran ode aduse lui GIGI si PNG-ului !
Asa este cel mai corect !!!!
Daca e numai despre STEAUA sa se numeasca: STEAUA CHANNEL (ex: inter channel), iar daca jiji se baga si el prin program sa se cheme JIJI tv sau ****** Tv sau Ciobanu tv ...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.