PDA

View Full Version : Fetele indraznetele,baietii desteptii!!!

stelar
11th December 2004, 08:21
Ma baieti,in legatura cu siteu fetelor,ce saracie,maine poimaine ne dau afara si de pe site.Daca deja si-au facut theard cu ban pe baieti...Apoi sa fim seriosi,eu din cate stiu baietii sunt mai stelisti dacat fetele(ca sa nu zic ca fetele nu au nici o legatura cu fotbalul,noi macar mai jucam un fotbal din cand in cand...).Ce ar fi sa le lasam pe ele acolo sa discute despre ,,jucatorul ideal"(din toate punctele de vedere) si sa ne facem noi mai multe theard ANTI-FETE.Nu conteaza despre ce vorbim,dar sa vorbim si pe ele sa nu le lasam sa intre in discutie.Sunteti de acord???

anghel iulia
11th December 2004, 08:27
ce vretzi ma sa va razbunatzi pe noi ? stai linistit ca nu ne faceti fatza?!si cum ne putetzi opri sa nu intram si noi?si incercatzi numai sa ne barfitzi ca atunci vedetzi voi.........

uvi
11th December 2004, 10:53
ce mai thread..ca si ala cu "stelistele si stelistii lor"......

aris-din-zalau
11th December 2004, 10:59
ce vretzi ma sa va razbunatzi pe noi ? stai linistit ca nu ne faceti fatza?!si cum ne putetzi opri sa nu intram si noi?si incercatzi numai sa ne barfitzi ca atunci vedetzi voi.........
pey cum, Iulia, adica voi vreti sa aveti un astfel de thread, iar noi, nu ? Ti se pare corect ?

stelist
11th December 2004, 11:47
Iulia nu shtiu de ce crezi ca nu vom face fatza...oricum ca nu am facut un thread ca al vostru....spune multe...noi scriem pe cele despre STEAUA..despre jucatori idei s.a.m.d...poate va simtzeatzi pe langa subiect shi d'aia v-atzi facut alt thread... :lol: :lol:
Bafta!

MIREL6RADOI
11th December 2004, 12:18
ra55u neata....pai tre sa iti zic eu cum is fetele nu se stie de peste 1000 de ani?dooh...

stelist
11th December 2004, 12:20
Neatza...De mai mult de 1000 de ani...insa credeam ca au mai evoluat :zzz:

MIREL6RADOI
11th December 2004, 12:21
ra55u keep dreaming....

MIREL6RADOI
11th December 2004, 12:22
Unele lucruri will never change...and this is of this

stelist
11th December 2004, 12:24
Incercam sa fiu politicos doar... :blush: ...dar oricum vad ca au inceput sa loveasca sub centura :no:

MIREL6RADOI
11th December 2004, 12:28
ra55u pai nu vezi cine e personal instigator?o prostituata....asta e,internetul is free:)
ra55u daca-i bati in struna la acea persoana ma faci sa intru la suspiciuni:D

stelist
11th December 2004, 12:31
Bro' yo ma cert cu o STELISTA...nu cu o prostituata...
Suspiciuni...sunt fidel Alinei...asha ca daca la asta te refereai...

MIREL6RADOI
11th December 2004, 12:33
ra55u fa-ti un banner pe care sa scrie FEDELISSIMI:)

stelist
11th December 2004, 12:42
Mda..cum zici tu...

mmbank
11th December 2004, 12:49
Baieti,eu vad problema asta in felul urmator:
1.Noua ne place sa vedem lesbiene,nimanui nu-i place sa vada barbati homosexuali.Vreau sa spun ca e oarecum placut sa urmaresti fetele cand se simt in elementul lor
2.E absolut normal ca fetele sa simta nevoia sa discute,acolo,intre ele,chestiuni care le intereseaza doar pe ele.Asa sunt ele construite.
3.Mi se pare o copilarie ca sa se faca un topic doar ca sa nu ramana baietii mai prejos decat fetele.Adik,ce,ele sa aiba spatiul lor si noi nu?A simtit vreunul dintre voi ca ar vrea sa scrie ceva si nu a putut sa o faca fiindca citesc si fetele?
Deci asta e ultimul meu post pe topic-ul asta fiindca il vad infantil si inutil
Fetelor,spre sa intelegeti faza cu homosexualitatea.Nu am fost rautacios,am vrut doar sa dau un argument baietilor

uvi
11th December 2004, 13:29
ce a ajuns din forumul stelei....i-as propune adminului sa stearga TOATE topicurile de genul asta....pentru ca deja nu mai are farmec! cine are chef sa discute orice alte tampenii sa se duca pe mirc! NU AICI!

stelist
11th December 2004, 13:33
Yo zic sa ramana doar un thread pentru off-topic(pt ca asemenea discutzii sigur vor mai fi)...iar restul mesajelor sa fie numai despre STEAUA...deshi am raspuns shi yo la multe thread-uri aiurea...nici mie nu-mi mai place ce e p'aci...

uvi
11th December 2004, 13:38
bine ra55u ca esti de accord oarecum cu mine...dar sa nu ajungem la vorba lui caragiale "sa se revizuiasca, dar sa nu se schimbe nimic"!!! :)

stelist
11th December 2004, 13:44
Oricum pentru a se intampla...cred ca trebuie facuta o renovare destul de mare a forumului...

uvi
11th December 2004, 13:47
dar trebuie facuta...parerea mea!

Kishcutia
11th December 2004, 20:35
De ce se trece la generalizari??? Eu sunt fata si totusi mi s-a parut aiurea post-ul ala! Si pana la coada suntem toti suporteri Steaua si asta e cel mai important! Chiar daca unii/unele inteleg ceva putin aiurea prin asta!
Dupa mine FORZA STEAUA!!! si atat no comment!

Bebe
11th December 2004, 20:39
Shi mie mi s-a parut aiurea. No comment !

independe
13th December 2004, 16:48
cred ca multi care posteaza pe forum au uitat de fapt cu ce scop au intrat aici...din pacate...pt unii e mai important k esti fata sau baiat decat faptul k esti stelist...de aceea forumul si-a cam pierdut farmecul...ar trebui facuta o "curatenie" acum de sarbatori :)

Steauaxxl
13th December 2004, 17:54
Ma baieti,in legatura cu siteu fetelor,ce saracie,maine poimaine ne dau afara si de pe site.Daca deja si-au facut theard cu ban pe baieti...Apoi sa fim seriosi,eu din cate stiu baietii sunt mai stelisti dacat fetele(ca sa nu zic ca fetele nu au nici o legatura cu fotbalul,noi macar mai jucam un fotbal din cand in cand...).Ce ar fi sa le lasam pe ele acolo sa discute despre ,,jucatorul ideal"(din toate punctele de vedere) si sa ne facem noi mai multe theard ANTI-FETE.Nu conteaza despre ce vorbim,dar sa vorbim si pe ele sa nu le lasam sa intre in discutie.Sunteti de acord???

SA LE IGNORAM?????? NU STII CA FEMEILE VOR TOTDEUNA SA IASA IN EVIDENTA. EU ZIC SA LE LASAM SA-SI FACA DE CAP CA ORICUM LE SUNTEM SUPERIORI DIN TOTATE PUNCTELE DE VEDERE

Steauaxxl
13th December 2004, 17:55

Fiecare pasare pe limba ei piere

danielac
13th December 2004, 18:54
SA LE IGNORAM?????? NU STII CA FEMEILE VOR TOTDEUNA SA IASA IN EVIDENTA. EU ZIC SA LE LASAM SA-SI FACA DE CAP CA ORICUM LE SUNTEM SUPERIORI DIN TOTATE PUNCTELE DE VEDERE

asa crezi tu.... :@

MIREL6RADOI
14th December 2004, 19:02
vreau doar sa zic hahahhahahahahahhahahaha

MIREL6RADOI
14th December 2004, 19:04
Good point!

talentscout
14th December 2004, 20:30
am scris un msj pe "stelistele si stelisti lor" si cred ca o sa fie sters de acea il postes si aici

FETELOR SUNTETI JALNICE
Ce visuri marete va faceti nu imi vine sa cred,una cu hamu alta cu oprita,neaga.....
)))))))))))))))))cat despre vb care le-ati spus pe aici no coment ma-ti lasat masca pe mine unul,aveam alta parere despre voi sincer
Treaba cu"o prostituata te-a facut si pe tine"e chiar urata.
Ioana nu toate femeile(cel putin cele dinainte de pe vremea lu mama bunica)sunt asa cum ati aratat voi din cateva cuvinte incat anumiti va facut cum va facut, sincer dupa cum ati scris si eu vas fi spus la fel daca aveam mai mult tupeu,deci Ioana nu uita ca inainte nu stiai cum sa fi bagata in seama de ra55u,kosmin si restu iar acum te iei in clanta cu ei
Mai baieti nu va lasati dusi in eroare de cuv gen"nu mai intru pe forum"bla bla bla e tipic femeiesc ce naiba,daca nu vrea sa mai intre sa nu mai intre e alegerea ei nu o da nimeni afara,dar femeilor nu stiti ca le place sa fie rugate,le place sa o intoarca 360 de grade in favoarea lor din acuzatoare sa iasa victima,ce naiba ma astea sunt singurele arme de care ele dispun in fata noastra
Oricum parerea mea este ca femeile in general care urmaresc fotbalul nu il urmaresc pt ca le place jocul ci jucatorii deci parerea mea este ca femeile nu au ce cauta la fotbal(macar aici sa ne lase in pace)
Admin sper sa nu imi stergi msj asta daca nu ai ajuns marioneta femeilor si nu esti un pappy a lor sa nu spun in rom ca suna urat
FORZA STEAUA!!!!!!!!

Pisicot
14th December 2004, 20:53
ce a ajuns din forumul stelei....i-as propune adminului sa stearga TOATE topicurile de genul asta....pentru ca deja nu mai are farmec! cine are chef sa discute orice alte tampenii sa se duca pe mirc! NU AICI!
pefect deacord cu tine. e un site care vrea saa fie respectat dar cu asa subiecte mai bine lasa. dar nu sunt deacord cu faptul ca fetele nu au nici o legatura cu fotbalul, unele chiar joaca si joaca bine asa ca ... oricum e un subiect "dus"

unu`
14th December 2004, 21:46
fetele astea ... dau dovada de sindromul numit "creier ingust"... ah... ;)
bafta...

superglue
14th December 2004, 22:38
si aici in spectator mode...intr-adevar... incepem sa uitam pe ce site (respectiv forum) suntem

stelar
15th December 2004, 09:10
am scris un msj pe "stelistele si stelisti lor" si cred ca o sa fie sters de acea il postes si aici

FETELOR SUNTETI JALNICE
Ce visuri marete va faceti nu imi vine sa cred,una cu hamu alta cu oprita,neaga.....
)))))))))))))))))cat despre vb care le-ati spus pe aici no coment ma-ti lasat masca pe mine unul,aveam alta parere despre voi sincer
Ioana nu toate femeile(cel putin cele dinainte de pe vremea lu mama bunica)sunt asa cum ati aratat voi din cateva cuvinte incat anumiti va facut cum va facut, sincer dupa cum ati scris si eu vas fi spus la fel daca aveam mai mult tupeu,deci Ioana nu uita ca inainte nu stiai cum sa fi bagata in seama de ra55u,kosmin si restu iar acum te iei in clanta cu ei
Mai baieti nu va lasati dusi in eroare de cuv gen"nu mai intru pe forum"bla bla bla e tipic femeiesc ce naiba,daca nu vrea sa mai intre sa nu mai intre e alegerea ei nu o da nimeni afara,dar femeilor nu stiti ca le place sa fie rugate,le place sa o intoarca 360 de grade in favoarea lor din acuzatoare sa iasa victima,ce naiba ma astea sunt singurele arme de care ele dispun in fata noastra
Oricum parerea mea este ca femeile in general care urmaresc fotbalul nu il urmaresc pt ca le place jocul ci jucatorii deci parerea mea este ca femeile nu au ce cauta la fotbal(macar aici sa ne lase in pace)
Admin sper sa nu imi stergi msj asta daca nu ai ajuns marioneta femeilor si nu esti un pappy a lor sa nu spun in rom ca suna urat
FORZA STEAUA!!!!!!!!

Nu te ingrijora,nu o sa stearga nimeni ce ai scris.As vrea sa spun ca nu am nimic cu fetele care sunt suporteri,dar ma deranjeaza ca nu le ajunge gradul de suporteri,ele vor sa fie SUPORTER SEF.Cat despre restul,am observat ca sau rezolvat lucrurile(in mare) si cred ca ar fi bine sa le lasam asa.Sunt sigur ca astfel de cazuri vor mai fi si de aceea vom avea 2 locuri in care sa lamurim aceste lucruri(cel de-al doilea ar fi cel al fetelor cu Stelistele si Stelistii lor).

danielac
16th December 2004, 10:41

FETELOR SUNTETI JALNICE
FORZA STEAUA!!!!!!!!

te obosesti cam mult cu mesajele astea... e bine totusi ca stii sa folosesti functiile de editare...

danielac
16th December 2004, 10:46
fetele astea ... dau dovada de sindromul numit "creier ingust"... ah... ;)
bafta...

tu ai dat dovada de un creier foarte mare,... felicitari,... dar din pacate folosit in proportie de 2%, restul ... paie... :bye:

Kustino
16th December 2004, 14:34
Am citit ce s-a scris aici pana acum si am reazlizat ca asta este forumul unde se scriu cele mai multe aberatii pe pixel patrat. Cum puteti sa va luati dupa un copil de 12 ani si sa dezvoltati un subiect pueril si plin de idiotenii. Mai Stelar du-te si imparte sandwich-ul cu branza Hohcland cu una din fete si poate va impacati si cu putin noroc poate te si saruta. Copii intrati pe mirc si lasati-ne va rog!!! Promit sa numai postez aici .

MIREL6RADOI
16th December 2004, 16:03
Kustino,rau esti mai,ai face buna pereche cu para in linia mediana a STELEI,rautatea ta imi aduce aminte de GATTUSO:)HAI noroc,postu tau cu sandwich mi-afacut pofta!
Hai ca ma duc sa bag ceva la server:)

MIREL6RADOI
16th December 2004, 16:06
Mi-a facut:D

superglue
16th December 2004, 22:21
Mai Stelar du-te si imparte sandwich-ul cu branza Hohcland cu una din fete si poate va impacati si cu putin noroc poate te si saruta.

:))
mai bine nu... ca o sa trebuiasca sa o lasi sa conduca masina dupa aia....:)

stelar
17th December 2004, 20:14
Kustino,rau esti mai,ai face buna pereche cu para in linia mediana a STELEI,rautatea ta imi aduce aminte de GATTUSO:)HAI noroc,postu tau cu sandwich mi-afacut pofta!
Hai ca ma duc sa bag ceva la server:)

Care este problema cu varsta mea mah???In primul rand ca sunt de 200 de ori mai SUPORTER STEAUA ca tine,si asta sa stii ca nu tine de varsta.In al doilea rand sa stii ca nu imi place cascavalul.

:romania:Victoria este singura sansa:romania:

stelist
17th December 2004, 20:23
Alt Aris....luatzi-o ushor mah :D

just_anna
17th December 2004, 20:27
lol...hai ca aici ai fost tare bro...nu ne ajungea un Aris ....da stii cum e Aris e unic...:)) da se pare k asta micu ii seamana..:)))

stelar
17th December 2004, 21:01
lol...hai ca aici ai fost tare bro...nu ne ajungea un Aris ....da stii cum e Aris e unic...:)) da se pare k asta micu ii seamana..:)))
Am sa o i-au ca un compliment...

MIREL6RADOI
17th December 2004, 21:18
Care este problema cu varsta mea mah???In primul rand ca sunt de 200 de ori mai SUPORTER STEAUA ca tine,si asta sa stii ca nu tine de varsta.In al doilea rand sa stii ca nu imi place cascavalul.

copil nebun,care-i problema ta?

_Ultras_
17th December 2004, 21:20
bah STELISTILOR....calmatzi-va..."capitane" tu chiar vrei sa te certzi cu totzi de pe forumul asta?

stelar
17th December 2004, 22:05
Asculta Mirel6Radoi,eu nu am nimic cu tine si nu inteleg de ce esti asa nervos.Nu consider ca daca ai 12 ani,nu ai dreptul de a fii suporter Steaua,dar infine...

uvi
17th December 2004, 22:28
si asta are acelasi "sindrom" ca aris....el e mai suporter ca toti ceilalti! :) :-)

MIREL6RADOI
17th December 2004, 22:54
Stelar,esti un pic nebun...am zis eu ceva despre tine?hai gata
By the way happy b-day lui don denver:)

Kustino
20th December 2004, 11:51
Stelar, in naivitatea ta esti amuzant fara sa vrei.Sa-ti citez din Parazitii "cand ai sa cresti mare ai sa intelegi mai bine". Tu mananca acolo toata mancarea din farfurie, ia vitaminele si in felul asta poate ajungi de 1000 de ori mai stelist decat mine.

P.S Ai idee la ce ora e Dexter in reluare azi la tv?

Dj_B
20th December 2004, 12:23
mai, voi cred ca aveti un complex... care e mai stelist dintre toti... mi se pare o prostie! toti suntem stelisti asa ca nu vad rostul afirmatiei "eu sunt mai stelist decat X!"...

r0bb3n
20th December 2004, 13:57
bah copile(Stelar nu m-ai dau astya desene animate-du te shi fa protest,ca poate le baga la loc

r0bb3n
20th December 2004, 14:04

bah din partea mea sincer nu mi pasa dak iti place sau nu kashkavulu'.mie mi pasa de steaua .SHi inca ceva de unde vii mancatzeash?

timaru
20th December 2004, 14:13
Asculta Mirel6Radoi,eu nu am nimic cu tine si nu inteleg de ce esti asa nervos.Nu consider ca daca ai 12 ani,nu ai dreptul de a fii suporter Steaua,dar infine...
pe tine trebuie sa te doara in p..a de toti care te enerveaza si sa-i bagi pe unde au iesit, adica in mama lor. si nu-i baga pe astia in seama si tu fii suporter pana la moarte si dupa daca se poate

MIREL6RADOI
20th December 2004, 14:36
pe tine trebuie sa te doara in p..a de toti care te enerveaza si sa-i bagi pe unde au iesit, adica in mama lor. si nu-i baga pe astia in seama si tu fii suporter pana la moarte si dupa daca se poate
timaru,iti multumim ca il sfatuiesti sa ne jigneasca mamele,esti un dulce,traiti-ar crosa
De unde esti din buc?ferentari,pantelimon?dupa ce ai scris pari a fi un tip lovit de soarta,plin de frustari.esti cumva homeless?

laura19is
20th December 2004, 15:26
:yup: Nu contest faptul ca voi baietii sunteti mai imatimiti ai fotbalului dar cine spune ca noi fetele nu jucam fotbal???Si nu are rost sa discutam aprins pe tema asta atata timp cat
toti iubim aceasi echipa STEAUA!

timaru
20th December 2004, 16:02
timaru,iti multumim ca il sfatuiesti sa ne jigneasca mamele,esti un dulce,traiti-ar crosa
De unde esti din buc?ferentari,pantelimon?dupa ce ai scris pari a fi un tip lovit de soarta,plin de frustari.esti cumva homeless?
l-ati gasit pe ala mai mic si va luati de el . lasati-l in pace sa scrie si el pe forum, de ce va puneti la mintea lui?

r0bb3n
20th December 2004, 16:28
:yup: Nu contest faptul ca voi baietii sunteti mai imatimiti ai fotbalului dar cine spune ca noi fetele nu jucam fotbal???Si nu are rost sa discutam aprins pe tema asta atata timp cat
toti iubim aceasi echipa STEAUA!
ai dreptate pan la urma ce conteaza dak esty fata, bayat,cioara sau moldovean.
toti tinem cu steaua. Eu nam nik cu nimeni,dar nu pot sa sufar prostya -vezy pushtu ala mic

uvi
20th December 2004, 17:47
[...] -vezy pushtu ala mic
tu esti mare tare, robbben!!!!!

stelist
20th December 2004, 17:52
Ba copiilor...ya terminatzi odata cu chestiile astea...v-atzi gasit 2 "MARI" suporteri la 12-13 ani...care abia acum va datzi seama la ce se foloseshte **** shi voi suferitzi de grandomanie shi de fanatism aici...

mmbank
21st December 2004, 02:50
Am sa o i-au ca un compliment...
1.Se scrie iau nu i-au,pentru ca este forma de persoana 1 a verbului a lua.
2.Ia-o cum vrei tu :D
Nu te supara.Glumim si noi prieteneste