PDA

View Full Version : A auzit cineva de Viorel Soare, cel care canta manele pt STEAUA? Ce parere aveti?

caesar
9th December 2004, 21:22
Nu stiu daca ati vazut stirile din sport de pe antena, dar a fost un reportaj despre manele ce aveau drept subiect fotbalistii Stelei. Haidetzi mah, chiar am ajuns ca lautarii&manelishtii din giulesti-land?

KosmyN
9th December 2004, 21:25
Pai sau scris si s-au zis prea multe lucruri bune despre noi...
Trebuia sa ne faca si o faza dasta....

Wholigan
9th December 2004, 22:11
Parca am vazut tot ceva de genu asta la Antena cum ca ei asculta Hip-Hop in autobuz, cu Daniel Niculae DJ, era un filmulet destul de haios asa, "foaaaaaarte interesant".
Adevaru e ca oamenilor le plac manelele, sunt lucruri si mai rele (vezi semnatura mea).
Ce sa mai, jucatorilor le plac manelele, poate nu tuturor, dar le plac. Nimic nu e perfect, nici echipa noastra nu e...

steaua'86
10th December 2004, 10:14
Nu stiu daca ati vazut stirile din sport de pe antena, dar a fost un reportaj despre manele ce aveau drept subiect fotbalistii Stelei. Haidetzi mah, chiar am ajuns ca lautarii&manelishtii din giulesti-land?

Azi citeam ca Jiji Becali a rupt relatiile cu Seche'!
Adio Goian!

Ne comportam ca o echipa IEFTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anghel iulia
10th December 2004, 11:24
ce este atat de grav ca fotbalistilor le plac manelele? Bai din toate tantar faceti armasar. Acum ar fi chiar culme ca la un "bairam" (am invatat un cuvant ce se foloseste in Bucuresti) sa se distreze baieti pe Verdi sau Mozart, hai ca deja uni isi depasesc cu mult limitele.Eu stiu un lucru " gusturile nu se discuta".
am sa propun clubului sa angajeze data viitoare corul filarmonici..........ca sa fim o echipa "scumpa"

ioana_steaua
10th December 2004, 11:47
in chestia asta sunt de acord cu iulia...eu nu sunt manelista,dar pana la urma ce atata scandal ca asculta baietii manele?cum ramane cu "gusturile nu se discuta"?fiecare asculta ce vrea si ce-i place...cand o sa-ncetam sa mai catalogam oamenii in functie de muzica pe care o asculta?ar fi cazul sa incepem sa ne acceptam asa cum suntem...in plus,baietii isi fac treaba pe teren,acum ar fi chiar culmea sa avem pretentia sa-i controlam si sa la spunem si ce muzica sa asculte!

flaviuf
10th December 2004, 13:32
Deh, nu toti sunt asa educati ca Mutu..probabil ca el prefera o carte.

RoxanaSuperFan
10th December 2004, 13:53
Aseara cand m-am uitat la stirile sportive de pe antena 1 si TVsport l-am vazut & auzit pt prima oara pe Viorel Soare, cantand manele despre jucatorii STELEI. Eram curioasa sa stiu si parerea voastra! Deci? ....
:lol: , :furios:, :punk: sau :drunk: ???

aris-din-zalau
10th December 2004, 14:01
L-am vazut si eu..... e tare, mai ales cand zicea de Andrei Cristea....

RoxanaSuperFan
10th December 2004, 14:46
Si mie mi-a placut...desi nu e cel mai inteligent mod de a ne lauda favoritii!
Stie cineva daca se gaseste pe piata CD-ul sau caseta cu aceste melodii dedicate jucatorilor STELEI?

stelist
10th December 2004, 14:55
Manele=incultura...STEAUA nu trebuie sa-l lase pe "cantaretzul" ala sa se ridice pe spatele ei....ce dreaq mah numai rrapidishtii au scos casete cu manele dupa ce au cashtigat campionatul...

07.05.1986
10th December 2004, 14:57
Acest stil de muzica nu arata decat lipsa de cultura si in acelasi timp imbecibilitatea celor care incurajeaza stilul. Parere strict personala.

just_anna
10th December 2004, 15:27
da da....normal el mai citeste o liniutza...decat sa recurga la "alte" metode mai bine sa asculte manele...daca alea le plac...agree cu fetele d mai sus si repet gusturile nu se discuta...si atata timp cat isi fac treaba pe teren...toate bune si frumoase...

stelist
10th December 2004, 15:38
Da...yupiii...sa moara dushmanii mei hai sa aruncam cu bani pe tzigani shi sa petrecem 4 zile shi 4 noptzi...shi sa ii aplaudam pe straini cand ne vor striga din nou "tziganii...tziganii"...

danielac
10th December 2004, 15:38
din pacate manelele au ajuns si aici... sper sa fie doar un vis urat... si Steaua nu merita o astfel de imagine!!

admin
10th December 2004, 15:40
Acel ........ colorat nu are nici o legatura cu Steaua si cu nimic ce tine de noi. A fost dat afara pe usa la club si a prins un moment in care televiziunile nu au ce da sa faca circ...... :no:

anghel iulia
10th December 2004, 15:41
Da...yupiii...sa moara dushmanii mei hai sa aruncam cu bani pe tzigani shi sa petrecem 4 zile shi 4 noptzi...shi sa ii aplaudam pe straini cand ne vor striga din nou "tziganii...tziganii"...

ra tu chiar faci o tragedie din acel "bairam" ? s-au ascultat manele si care este problema , cred ca nu au fost numai manele , poate s-a cantat si "dupa blocurile gri " ca doar aia este muzica pentru intelectuali.............

KosmyN
10th December 2004, 16:00
L-am vazut si eu..... e tare, mai ales cand zicea de Andrei Cristea....

Ti-am zis eu ca esti cantaret de manele....
Au dat reportajul pt ca se vorbise prea mult de bine in ultima vreme despre Steaua.
Macar de era un cantaret cunoscut... :blink:

stelist
10th December 2004, 17:37
ra tu chiar faci o tragedie din acel "bairam" ? s-au ascultat manele si care este problema , cred ca nu au fost numai manele , poate s-a cantat si "dupa blocurile gri " ca doar aia este muzica pentru intelectuali.............

Nu am recomandat nici un fel de muzica...dar manele... :doh: ...yo zic sa puna shi pe stadion...ce Scooter...Safta pune manele ca doar trebuie sa ne distram...

uvi
11th December 2004, 01:01
de accord cu ra55u....in problema "manelelor"!

independe
13th December 2004, 19:41
nu am auzit de ala si nici nu as vrea sa aud!

danielac
13th December 2004, 20:04
Acel ........ colorat nu are nici o legatura cu Steaua si cu nimic ce tine de noi. A fost dat afara pe usa la club si a prins un moment in care televiziunile nu au ce da sa faca circ...... :no:

Multumim pentru explicatie Admin, eu una m-am linistit!!!

LACATUS
13th December 2004, 22:15
Mai ales cand se lauda ca se drogheaza,sau ca au facut puscarie!

stelist
13th December 2004, 23:03
Cine se lauda?

TANITA
13th December 2004, 23:06
manele,manele,
ne ***** pe ele!
GT

LACATUS
15th December 2004, 22:42
Cine se lauda?

Cei ce canta hip-hop.

stelist
15th December 2004, 23:38
haha...dupa parerea mea este o mare diferentza intre hip-hop shi manele...de mentalitate ma refer...hip-hop transmite unele mesaje...pe cand manelele sunt un numai lauda...sunt ascultate ori de oameni cu bani care sufera de grandomanie shi vor sa ii vada un restaurant intreg aruncand cu bani...fie de saraci lipitzi care nu au o chiftea in stomac(scuzati expresia) care vor sa para mari zmei shi asorteaza pantofii lacuitzi cu orice trening...

Dau un exemplu...Parazitii sunt apreciatzi si de hoardele de manelishti si de ascultatori de rock s.a.m.d....pe cand manelele...
Acum serios voua chiar va place sa ascultatzi muzica in care nici macar limba romana nu se vb cum trebuie :no:

a4stagioni
16th December 2004, 00:30
sunt 2 termeni absolut diferitzi : steaua shi manele ! nu se pot asocia niciodata ! e inutil sa mai discutam :D :devil:

LACATUS
18th December 2004, 22:00
haha...dupa parerea mea este o mare diferentza intre hip-hop shi manele...de mentalitate ma refer...hip-hop transmite unele mesaje...pe cand manelele sunt un numai lauda...sunt ascultate ori de oameni cu bani care sufera de grandomanie shi vor sa ii vada un restaurant intreg aruncand cu bani...fie de saraci lipitzi care nu au o chiftea in stomac(scuzati expresia) care vor sa para mari zmei shi asorteaza pantofii lacuitzi cu orice trening...

Dau un exemplu...Parazitii sunt apreciatzi si de hoardele de manelishti si de ascultatori de rock s.a.m.d....pe cand manelele...
Acum serios voua chiar va place sa ascultatzi muzica in care nici macar limba romana nu se vb cum trebuie :no:

Totusi manelistii macar canta,nu recita.
Nu sunt de acord nici cu conceptia lor de viata,cu aruncatul banilor,etc,etc,pur si simplu imi place muzica.Nu chiar orice,dar sunt destule care imi plac.Nici nu ma dau afara banii din casa,dar nici muritor de foame n/am ajuns inca:).

stelist
20th December 2004, 13:52
Mah cel mai rau imi pare ca a ajuns ca termenul de "manea" sa fie atribuit din ce in ce mai mult Romaniei...shi mai rau este ca multora le place acest lucru...
Daca erau chiar asha bune manelele astea nu erau interzise pe majoritatea posturilor...
Cat despre cantat shi recitat...nu cred ca Ombladon de exemplu sau oricare altul care reprezinta genul se crede cantaretz...

unu`
20th December 2004, 15:00
ca au ascultat sau nu manele... ce sa le facem... nu avem ce...
Parerea mea... : pot sa asculte cate manele vor daca ne aduc campionatul si o dubla demna cu Valencia...
bafta....

LACATUS
20th December 2004, 19:02
Mah cel mai rau imi pare ca a ajuns ca termenul de "manea" sa fie atribuit din ce in ce mai mult Romaniei...shi mai rau este ca multora le place acest lucru...
Daca erau chiar asha bune manelele astea nu erau interzise pe majoritatea posturilor...
Cat despre cantat shi recitat...nu cred ca Ombladon de exemplu sau oricare altul care reprezinta genul se crede cantaretz...

Gusturile muzicale difera,eu de ex oricand ascult mai cu placere Liviu sau Adi,decat Mafia sau La Familia,Parazitii,etc.
Cat despre Ombladon,habar n-am cine e!

stelist
20th December 2004, 19:27
Haha..Ombladon a cashtigat la premiile MTV gazduite la Roma premiul pentru "best romanian act"....
Nush difera gusturile...dar sa shti ca pentru a fi fan hip hop trebuie sa intzelegi anumite chestii :smoking: ,ca sa potzi spune ca itzi shi place...pe cand la manele este de ajuns sa fi beat :blush: ...

MIREL6RADOI
20th December 2004, 20:09
Romanul mare pasionat de manele,ca dovada cate reply'uri au fost la acest topic...bleah

stelist
20th December 2004, 20:29
Multe au fost contra lor... :evil:

mmbank
21st December 2004, 03:45
Gusturile muzicale difera,eu de ex oricand ascult mai cu placere Liviu sau Adi,decat Mafia sau La Familia,Parazitii,etc.
Cat despre Ombladon,habar n-am cine e!
Prietene,Ombladon e unul dintre componentii trupei Parazitii.Ba chiar a castigat best romanian act la mtv.
o chestie misto:Cheloo(alt component al trupei Parazitii) a declarat la un moment dat ca albumele lor solo(cheloo-Sindromul tourette si Ombladon-Condoleante) "au avut si rolul de a mai tria din taranii care asculta Parazitii",asa fara a intelege nimik.
Deci,Parazitii sunt super tari,fac super versuri.Trupa mea romaneasca preferata.
Despre manele acum.Eu ascult si manele.Insa dintre cele lansate in ultimii 4 ani,le pot numara pe degetele de la maini pe cele care imi plac.Eu am ascultat(e drept ca din intamplare) Adi Minune cand eram clasa a 6-a.Si mi-a placut.Acum sunt anul 4 la facultate.Deci se poate intelege ca nu m-am facut manelist fiindca m-a luat valul.De fapt nu ma consider manelist.Ascult manele pt ca mi se pare ca baietii au voce si pentru ca merg bine la chefuri.Si imi place sa cred ca sunt chiar un tip cat de cat cult,deci nu se asociaza(nu neaparat) manelele cu incultura.Repet,nu imi plac manelele actuale.Versuri numai cu trimitere la sex si orchestratii identice la toate piesele.S-au prostit cu totii.Am fost la un concert(unul singur) si am putut sa aud cat de bine canta baietii live si cat de misto poate improviza un instrumentist priceput(Selciuc)
Dar Soare ala e un impostor,incearca sa faca punga mare pe baza Stelei.Nu ar trebui lasat.
Deci,gusturile nu se discuta,De fapt se discuta.Si eu gandesc rau despre cei care asculta manele de-asta f. f. naspa. :)
Revenind,Hip hop-ul e mai mult decat muzica,e un fenomen social.Asa s-a nascut.Chiar se transmite un mesaj.Pana si Mafia(pe care i-as putea numimici prostituate) transmit ceva mesaje.Nu alea cu cartierul."Romaneste" e cea mai buna piesa a lor din punctul asta de vedere!Iar Parazitii sunt numarul 1.
Ia asculta Fuck You Romania!

KosmyN
21st December 2004, 04:08
Degeaba il pui sa asculte Parazitii dak nu pricepe si mesajul...
Ca fapt divers, si eu tot printr-a 6-ea eram cand am auzit "prima" manea...
:mrgreen:

Triphat
21st December 2004, 05:44
1. Rap
.
.
.
.
.
567. Manele

The Pretender
21st December 2004, 14:15
"A auzit cineva de Viorel Soare, cel care canta manele pt STEAUA? Ce parere aveti? "

DA AM AUZIT CA ESTE "IN TOP 300 STUPID MAN". :-)

Giuseppe
21st December 2004, 17:57
Ma doare-n cot de Viorel Soare. Iti dai seama ce manelist 'tare' e daca nici n-am auzit de el pana acum. Mie imi e rusine ca tot felul de nulitati isi ataseaza numele de STEAUA.
Oricum --> I F**KING HATE MANELE!
ROCK RULZ!!!

LACATUS
21st December 2004, 19:24
Prietene,Ombladon e unul dintre componentii trupei Parazitii.Ba chiar a castigat best romanian act la mtv.
o chestie misto:Cheloo(alt component al trupei Parazitii) a declarat la un moment dat ca albumele lor solo(cheloo-Sindromul tourette si Ombladon-Condoleante) "au avut si rolul de a mai tria din taranii care asculta Parazitii",asa fara a intelege nimik.
Deci,Parazitii sunt super tari,fac super versuri.Trupa mea romaneasca preferata.
Despre manele acum.Eu ascult si manele.Insa dintre cele lansate in ultimii 4 ani,le pot numara pe degetele de la maini pe cele care imi plac.Eu am ascultat(e drept ca din intamplare) Adi Minune cand eram clasa a 6-a.Si mi-a placut.Acum sunt anul 4 la facultate.Deci se poate intelege ca nu m-am facut manelist fiindca m-a luat valul.De fapt nu ma consider manelist.Ascult manele pt ca mi se pare ca baietii au voce si pentru ca merg bine la chefuri.Si imi place sa cred ca sunt chiar un tip cat de cat cult,deci nu se asociaza(nu neaparat) manelele cu incultura.Repet,nu imi plac manelele actuale.Versuri numai cu trimitere la sex si orchestratii identice la toate piesele.S-au prostit cu totii.Am fost la un concert(unul singur) si am putut sa aud cat de bine canta baietii live si cat de misto poate improviza un instrumentist priceput(Selciuc)
Dar Soare ala e un impostor,incearca sa faca punga mare pe baza Stelei.Nu ar trebui lasat.
Deci,gusturile nu se discuta,De fapt se discuta.Si eu gandesc rau despre cei care asculta manele de-asta f. f. naspa. :)
Revenind,Hip hop-ul e mai mult decat muzica,e un fenomen social.Asa s-a nascut.Chiar se transmite un mesaj.Pana si Mafia(pe care i-as putea numimici prostituate) transmit ceva mesaje.Nu alea cu cartierul."Romaneste" e cea mai buna piesa a lor din punctul asta de vedere!Iar Parazitii sunt numarul 1.
Ia asculta Fuck You Romania!

Mie pur si simplu nu-mi place acel gen de muzica.N-o sa dau bani ca sa ascult injuraturi.
Cat despre manele,nici eu nu-s manelist,doar ca-mi place.Si pot sa spun ca sunt 100% de acord cu ce-ai afirmat tu despre manele!Asa cum nu-mi plac injuraturile din hip-hop,nu-mi plac nici textele sexuale din manele.Cand le ascult o data-de doua ori ma distreaza,dar dupa aceea incep sa ma enervexe acele texte.Si la fel am patit si cu hip-hopul.Candva mi-a placut,dat mi-a trecut.
Si revenind la Adi Minune,acum 6-7 ani nu-l suportam!!!:)

anghel iulia
21st December 2004, 21:37
eu de cand s-au luat de mine stelisti ca ascult manele am trecut la simfonii , opere si operete..................

MIREL6RADOI
21st December 2004, 22:02
HAHAHAHA ASTA-I TARE:) Vivaldi "anotimpurile" asculti?:)

anghel iulia
21st December 2004, 22:03
Doar AIDA de Verdi................

KosmyN
21st December 2004, 22:04
Doar AIDA de Verdi................

Da de Aida care canta cu Fizz nu ai auzit ?!? :mrgreen:

anghel iulia
21st December 2004, 22:08
Da de Aida care canta cu Fizz nu ai auzit ?!? :mrgreen:

iar te iei de mine , nici acum nu e bine ? doamne cine va m-ai inteleage pe voi barbati astea?

MIREL6RADOI
21st December 2004, 22:10
kosmyn,misoginule:)

KosmyN
21st December 2004, 22:15
iar te iei de mine , nici acum nu e bine ? doamne cine va m-ai inteleage pe voi barbati astea?

Nu ma iau de tine...dar ai zis de Aida lui Verdi...si te-am intrebat si de Aida lui Fizz....nimic mai mult :naughty:

revolta
21st December 2004, 23:36
E specific femeiesc termenul: ''gusturile nu se discuta''. Da, nu se discuta cand e vorba de muzica adevarata (un exemplu: mie imi place zeppelin, tie stones), dar cand vine vorba de manele....
Pentru mine, maneaua este o ''muzica'' care de coboara din conditia ta de om; e vulgara, gretoasa, injositoare, si cu asta am spus tot!

talentscout
22nd December 2004, 01:46
E specific femeiesc termenul: ''gusturile nu se discuta''. Da, nu se discuta cand e vorba de muzica adevarata (un exemplu: mie imi place zeppelin, tie stones), dar cand vine vorba de manele....
Pentru mine, maneaua este o ''muzica'' care de coboara din conditia ta de om; e vulgara, gretoasa, injositoare, si cu asta am spus tot!

Mai prietene daca maneaua e vulgara hip hop cum e? daca maneaua e gretzoasa si injositoare rockul ala de satanisti zepelini aia ai tai cum e?
De data asta sunt de acord cu fetele(de care m-am cam luat in ultima vreme)si le dau dreptate GUSTURILE NU SE DISCUTA si faptul ca asculti manele nu inseamna ca esti nu stiu cum sau prostii dastea nici rock(in afara de satanisti)nici hip hop nici clasica etc,fiecare asculta ce vrea
Eu de ex ascult si manele si hip hop si clasica(in cand in cand) si R&B si house si trance aproape orice numai sa-mi sune mie bine la ureche:)in afara de spurcaciunea aia de rock satanist
Nu sunt de acord ca a aparut Soare ala la tv pe baza Stelei dar nici nu fac o tragedie din asta(se uita repede) si sunt sigur ca jucatorilor le plac manelele
Iar despre faptul ca strainii ne fac tzigani nu ne fac din cauza manelelor stim noi mai bine de ce:)nu cred ca e cazul sa mai mentzionez stitzi cu totzii
Forza Steaua!!!!

revolta
22nd December 2004, 02:56
Toate bune si frumoase pana in momentul in care se incearca ridicarea kitch-ului la rang de arta si a non-valorii la rang de model. Poate nu asta s-a dorit dar si toleranta (merge si-asa, si ce daca aia asculta) fata de imoral, prostesc si incultura este de acuzat. Daca vrei sa dezvolt ideea te astept cu o replica...nu ti-as dori sa intri in polemica cu mine.
P.S. Vali Sterian (Dumnezeu sa-l ierte!) a spus o mare vorba: ''La tiganii care asculta manele mai poate exista intelegere dar, ce poate fi mai respingator decat un roman care fredoneaza aceea muzica?".
P.S.2 a acuza numai un gen muzical de satanism este o mare greseala. ori toata muzica, in-afara de cea de factura religiosa, este satanista ori nici una. Asta o spun preotii si sfintii!...nu te baga in domenii care iti sunt straine!

Humanimal
22nd December 2004, 09:47
Manele yuuks... :P mi se par pur giuleshtene.

mmbank
22nd December 2004, 12:09
Toate bune si frumoase pana in momentul in care se incearca ridicarea kitch-ului la rang de arta si a non-valorii la rang de model. Poate nu asta s-a dorit dar si toleranta (merge si-asa, si ce daca aia asculta) fata de imoral, prostesc si incultura este de acuzat. Daca vrei sa dezvolt ideea te astept cu o replica...nu ti-as dori sa intri in polemica cu mine.
P.S. Vali Sterian (Dumnezeu sa-l ierte!) a spus o mare vorba: ''La tiganii care asculta manele mai poate exista intelegere dar, ce poate fi mai respingator decat un roman care fredoneaza aceea muzica?".
P.S.2 a acuza numai un gen muzical de satanism este o mare greseala. ori toata muzica, in-afara de cea de factura religiosa, este satanista ori nici una. Asta o spun preotii si sfintii!...nu te baga in domenii care iti sunt straine!
De mare efect replica asta:"nu ti-as dori sa intri in polemica cu mine"!Nu stiu ce ai vrut sa spui.Nu mie mi-a fost adresata,dar m-a atras formularea.
Voiam sa te intreb:exact astea au fost cuvintele lui Vali Sterian?Pentru ca "la" nu intra bine in enunt.Adik intra,dar nu cred ca ala e sensul pe care ai vrut tu sa il dai frazei.Cred ca trebuia sa scrii "pentru tiganii".Pentru ca "la tiganii" imseamna ca ei,tiganii,au intelegere pentru ceva.
Eu am vrut sa ma iau de replik ta.Parerea mea despre treburile astea o gasesti pe aici.

revolta
23rd December 2004, 18:18
De mare efect replica asta:"nu ti-as dori sa intri in polemica cu mine"!Nu stiu ce ai vrut sa spui.Nu mie mi-a fost adresata,dar m-a atras formularea.
Ideea era ca am atatea argumente in favoarea mea incat l-as fi lasat cu ''buza umflata'' si...i-ar fi mult mai bine daca ar renunta.
Voiam sa te intreb:exact astea au fost cuvintele lui Vali Sterian?Pentru ca "la" nu intra bine in enunt.Adik intra,dar nu cred ca ala e sensul pe care ai vrut tu sa il dai frazei.Cred ca trebuia sa scrii "pentru tiganii".Pentru ca "la tiganii" imseamna ca ei,tiganii,au intelegere pentru ceva.
Eu am vrut sa ma iau de replik ta.Parerea mea despre treburile astea o gasesti pe aici.
Aici m-ai prins! Corect este: ''pentru tigani''.
In plus, formularea exacta nu o cunosc dar, aici vroia sa ''bata''.

MIREL6RADOI
24th December 2004, 00:08
Manele yuuks... :P mi se par pur giuleshtene.
hahaha good point ,bro:)
maldaraseanu a dedicat suporterilor rrapidisti melodia "tiganii din tiganie"o lada de bere pt malda:))sa mai aud ca zic rrapidisti ca nu's echipa de tigani.:)maldaraseanu asta e capitanul lor.

caesar
24th December 2004, 00:19
Faza aia m-a uns pe inima. :devil:

steaua'86
27th December 2004, 12:18
Azi citeam ca Jiji Becali a rupt relatiile cu Seche'!
Adio Goian!

Ne comportam ca o echipa IEFTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cam de mult ne comportam ieftin dar ce sa facem!
Dam banii cu televiziunile pe noi, dam bani la saraci iar mai nou platim colindatorii cu bacnote de 500.000! Asa conducere asa echipa( din pacate........)

r0bb3n
27th December 2004, 15:35
bah in primu rand ca bugetu stelei nu este egal cu averea totala alu gigi becali,dak asta e viziunea depre viatza a patronului nostru asta e s banii lui,oricum no sa uit faza cu gigi cand fugea de cioara aya mica krey cerea banii.LOL

LACATUS
27th December 2004, 21:49
eu de cand s-au luat de mine stelisti ca ascult manele am trecut la simfonii , opere si operete..................
:)Esti tare!

LACATUS
27th December 2004, 21:51
Te rog frumos sa nu-i bagi pe toti barbatii in aceeasi oala!