View Full Version : D-le Stoica pleaca HAMU ?
Redy
8th December 2004, 01:58
Pe siteul gazetei sporturilor [in stirile de sus care se deruleaza] se spune ca GIGI a zis ca Steaua se va desparti de Khomutovsky ! E adevarat ?
Dj_B
8th December 2004, 08:27
mai, baieti... GB a zis clar ca nu pleaca nici un jucator de care inca mai este nevoie... ce va agitati atata?
erlick
8th December 2004, 10:48
mai Dj_B eu vad ca tu esti cam agitat....daca tot zici ca esti suporter al Stelei....de ce nu citesti si tu prin ziare ce se mai intampla pe la echipa.....sau nu te intereseaza?
"Hamutovski poate pleca"
Gigi ****** spune că Steaua se va despărţi de bielorus. - Sursa GSP
Dj_B
8th December 2004, 12:30
da... mai, tu inca nu te-ai invatat ca ceea ce citesti in ziare nu e adevarat aproape niciodata? aia isi dau cu presupusu... plus ca de f multe ori zic niste chestii pe care aia nici nu le-au declarat.. eu am vazut ca GB a spus ca nu va pleca nici un jucator de care inca mai este nevoie... de khamu este nevoie asa ca nu va pleca..
si pana la urma ce? sa plece... mai sunt si altii... nici un jucator nu este indispensabil unei echipe... dk este o echipa adevarata asa cum sustinem noi ca este steaua..
Dj_B
8th December 2004, 12:35
da... tocmai si-a dat drumu site-ul GSP.. mie nu mi-a mers de azi dimineata delok...
sa plece.. daca nu vrea sa joace la steaua sa fie sanatos... nu trebuie sa ne para rau de un jucator care "e disperat sa plece"!!! ADIO!
PS: a facut multe lucruri bune la steaua, dar dk vrea sa plece sa fie sanatos...
danielac
8th December 2004, 12:38
eu sper sa nu plece? de ce credeti ca e disperat sa plece?
Dj_B
8th December 2004, 13:12
pai asa a zis GB! citeste pe gsp :D
GrimleyFanSteaua
8th December 2004, 14:34
Nu e bine daca pleaca Hamu....Nu e bine deloc !
anghel iulia
8th December 2004, 14:55
da... mai, tu inca nu te-ai invatat ca ceea ce citesti in ziare nu e adevarat aproape niciodata? aia isi dau cu presupusu... plus ca de f multe ori zic niste chestii pe care aia nici nu le-au declarat.. eu am vazut ca GB a spus ca nu va pleca nici un jucator de care inca mai este nevoie... de khamu este nevoie asa ca nu va pleca..
si pana la urma ce? sa plece... mai sunt si altii... nici un jucator nu este indispensabil unei echipe... dk este o echipa adevarata asa cum sustinem noi ca este steaua..
nu vreau sa intru in polemica cu tine , dar ai doar 16 ani si asta se vede in modul tau de gandire.la un lant daca se rupe o zala se observa oricat de bine ai suda-o , asa este si la o echipa cand vrei sa faci performanta.si daca Hamu vrea sa plece , nu cred ca o face in disperare , poate are el motivele lui.eu sper doar sa nu plece HAMU!!!!!!!
just_anna
8th December 2004, 15:02
da fiecare cu motivele lui...parerea mea ca Hamu s-a simtit...si speram ca se va simti la fel de bine la Steaua...si va avea evolutii foarte bune ca si cele din meciul cu Bilbao... "pana si Zenga ar trebui sa fie mandru de apararile lui" si cred ca a fost...oricum sper si eu sa mai ramana cu noi pentru ca avem nevoie de el ca portar...
revinho
8th December 2004, 16:19
sincer vorbind Hamutovski este cel mai bun portar pe care l-am vazut vreodata aparand poarta stelei (repet... din cate am vazut; n-am trait momentul 86 sau anii 60/70 ca a-i vad si pe ceilalti). E un jucator profesionist, modest, TALENTAT. NORMAL CA AVEM NEVOIE DE EL!!!!!!!!!!!!! E o prostie sa declari ca ce dak vrea sa plece atunci asta e. Cea mai mare prostie pe care poate sa o faca vreun suporter. Se poate spune chiar ca e un gest de lasitate. HAMUTOVSKI este in momentul de fata cea mai buna solutie a noastra dintre buturi (la prima vedere Tudor si Hamu par la fel, dar dak privesti mai atent si asculti si parerile profesionistilor atunci vei vedea ca Hamu este peste Tudor). Dar si asa, Tudor este un portar de apreciat pe care multe echipe cred l-ar vrea. Eu il respect foarte mult pentru atitudinea si rezultatele lui si pentru toata perioada sa de la Steaua. Sper sa nu plece.
Tre sa fim atenti sa nu alergam dupa doi iepuri deodata. Trebuie discutat cu amandoi si convinsi ca ei trebuie sa ramana.
Nu trebuie uitat faptul ca o echipa in care portarii se completeaza unul pe celalalt, are un foarte mare plus in aparare pe termen lung!!!!!!
andreicostea
8th December 2004, 16:22
Sincer vorbind Hamutovski este cel mai bun portar pe care l-am vazut vreodata aparand poarta stelei (repet... din cate am vazut; n-am trait momentul 86 sau anii 60/70 ca a-i vad si pe ceilalti). E un jucator profesionist, modest, TALENTAT. NORMAL CA AVEM NEVOIE DE EL!!!!!!!!!!!!! E o prostie sa declari ca ce dak vrea sa plece atunci asta e. Cea mai mare prostie pe care poate sa o faca vreun suporter. Se poate spune chiar ca e un gest de lasitate. HAMUTOVSKI este in momentul de fata cea mai buna solutie a noastra dintre buturi (la prima vedere Tudor si Hamu par la fel, dar dak privesti mai atent si asculti si parerile profesionistilor atunci vei vedea ca Hamu este peste Tudor). Dar si asa, Tudor este un portar de apreciat pe care multe echipe cred l-ar vrea. Eu il respect foarte mult pentru atitudinea si rezultatele lui si pentru toata perioada sa de la Steaua. Sper sa nu plece.
Tre sa fim atenti sa nu alergam dupa doi iepuri deodata. Trebuie discutat cu amandoi si convinsi ca ei trebuie sa ramana. Echipa nu i-a lasat la greu, nici ei nu trebuie sa lasa echipa la greu.
Nu trebuie uitat faptul ca o echipa in care portarii se completeaza unul pe celalalt, are un foarte mare plus in aparare pe termen lung!!!!!!
Redy
8th December 2004, 17:59
Hamu nu trebuie sa plece din ghencea ! Din cate scrie prin ziare are un salariu de 85.000 euro ! Sper ca de la STEAUA sa nu plece nimeni decat in vara daca este un transfer bun pt ambele parti !
DOMNULE STOICA DACA CITITI ACEST POST VA ROG SA NE LAMURITI DACA HAMU VREA SAU NU SA PLECE !
Wholigan
8th December 2004, 19:46
Hamutovski e cel mai bun portar din Divizia A, si nu e meci in care sa nu isi arate clasa. E la fel de important sa ramana Hamutovski cum este sa ramana Radoi sau Neaga. Daca nu se poate, nu se poate, dar e esential in poarta Stelei.
KosmyN
8th December 2004, 20:11
Astia la sport la Antena 1 au zis ca in afara de plecarea sigura a lui Hamu, va pleca si Ciocoiu !!!!!!!
aris-din-zalau
8th December 2004, 20:35
Mah, da` unde pleaca Khamu ca eu n-am auzit nimic ????
uvi
8th December 2004, 21:11
Astia la sport la Antena 1 au zis ca in afara de plecarea sigura a lui Hamu, va pleca si Ciocoiu !!!!!!!
asa rapid pleaca ciocoiu?????????
stelist
8th December 2004, 21:33
Unde pleaca Ciocoiu?
KosmyN
9th December 2004, 00:15
Unde pleaca Ciocoiu?
Nu stiu bro', a fost asa o stire ambigua, la sfarsit de emisiune spusa cu juma de gura. Cik n-a dat randament....
uvi
9th December 2004, 01:23
dar pe hamu l-au dat asa sigur ca si plecat?
MM Stoica
9th December 2004, 01:32
La aceasta ora nu exista nici o oferta concreta pt Neaga sau Khamutovski. Pe ciocoiu il transfera ziaristii, asa ca stati linistiti!
KosmyN
9th December 2004, 01:33
La aceasta ora nu exista nici o oferta concreta pt Neaga sau Khamutovski. Pe ciocoiu il transfera ziaristii, asa ca stati linistiti!
Multumim !!!
Ca de obicei, asteptam sa veniti dvs sa ne lamuriti !!!
Redy
9th December 2004, 01:42
Ciocoiu chiar mi-a placut mult in meciu cu Poli. Juca dezivolt pastra mingea la picior,si pana sa iasa accidentat nu pierduse nici o minge ! Fata de Oprita care a fost prins in meciu ala de 12 ori cel putin in OFFSIDE !
D-le Stoica : am dat un mail si mi-ati spus ca imi raspunde-ti dupa meciu din Spania ,insa nu am mai avut timp sa trimit mailu` inca o data [probleme la facultate ] Puteti sa imi spuneti daca cu abonamentu` de la TR2 pot intra la meciuirle [sper cat mai multe] din cupa UEFA la peluza I , la meciu` cu Besiktas am vrut sa intru cu colegii de facultate la Peluza I si nu m-au lasat !
MM Stoica
9th December 2004, 01:58
Ciocoiu chiar mi-a placut mult in meciu cu Poli. Juca dezivolt pastra mingea la picior,si pana sa iasa accidentat nu pierduse nici o minge ! Fata de Oprita care a fost prins in meciu ala de 12 ori cel putin in OFFSIDE !
D-le Stoica : am dat un mail si mi-ati spus ca imi raspunde-ti dupa meciu din Spania ,insa nu am mai avut timp sa trimit mailu` inca o data [probleme la facultate ] Puteti sa imi spuneti daca cu abonamentu` de la TR2 pot intra la meciuirle [sper cat mai multe] din cupa UEFA la peluza I , la meciu` cu Besiktas am vrut sa intru cu colegii de facultate la Peluza I si nu m-au lasat !
Cu abonamentele de TR2 se poate intra la ... TR2!
stelist
9th December 2004, 02:01
Corect shi normal...
MM te implor...nu mai lasa intrarea libera!!!!
KosmyN
9th December 2004, 02:04
Corect shi normal...
MM te implor...nu mai lasa intrarea libera!!!!
Convinge-l pe GB ca nu e benefic....
Bebe
9th December 2004, 02:06
Nici eu nu sunt de acord cu intrarea libera ...
MM Stoica
9th December 2004, 02:07
Cred ca dupa meciul cu Apulum s-a convins si Gigi ca nu mai tb sa lasam intrarea libera.
Redy
9th December 2004, 11:10
Cu abonamentele de TR2 se poate intra la ... TR2!
Nu cred ca eu singur as aglomera peluza dar daca asta e regula ,o sa ma duc la TR2 !
O intrebare d-le Stoica : Abonamentele pt tot sezonu la tribuna a 2-a au costat 500.000 ! Pt jumatate de sezon si mai putine meciuri in UEFA (sper totusi sa ajungem in finala;) :D ) cat o sa coste abonamentu` ,250.000-300.000? Sau asteptati sa vedeti cu cine picam si in functie de echipa cu care jucam o sa puneti si pretu` la abonamente ?
EX: Picam cu AJAX ! Biletu o sa coste 400.000 iar abonamentul 500.000 [ca pt tot sezonu ] ?
Ciprian Bojan
9th December 2004, 12:28
Domnu Stoica , De la Satu mare va deranjez . Prin Diviziile inferioare nu va uitati . EFTIN SI BUN !
flaviuf
9th December 2004, 12:29
Parearea mea strict personala este ca exista o legatura foarte stransa intre gradul de inteligenta al unui atacat si numarul datilor in care este prins in off-side.
danielac
9th December 2004, 13:01
Aseara, la TV, au zis ca pleaca Hamu, e sigur sau e zvon?
Redy
9th December 2004, 17:00
Parearea mea strict personala este ca exista o legatura foarte stransa intre gradul de inteligenta al unui atacat si numarul datilor in care este prins in off-side.
Sunt de aceeasi parere !
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.