View Full Version : super site-ul dar...
just_anna
4th December 2004, 23:33
mie personal imi place foarte mult site-ul...gasesti tot ce vrei pe aici desi mai multe poze cu jucatorii n-ar strica...dar vad ca se lucreaza la asta...apar wallpaperuri noi...ceea ce e super...dar totusi am gasit io o mica mica problema minora...dar totusi...la sectiunea Club - Conducere la datele oficiale ale clubului la adresa figureaza "Hotel Marriott Grand Offices Blvd 13 Septembrie nr.90 Sectorul 2 Bucuresti" avand in vedere ca eu stau langa hotel...si la mine e sectorul 5 nu-mi dau seama cum a aparut sectorul 2 in zona asta...am mai vazut aceasta greseala si pe alte site-uri....stiu ca nu e deloc interesant si nici important dar macar asa pentru linistea mea...daca s-ar putea modifica...daca nu...nu conteaza...oricum site-ul e super...tine-ti-o tot asa...FORZZA STEAUA
Elias
5th December 2004, 01:05
Parerea mea este ca singurul lucru care ar face site-ul mult mai atractiv ar fi aparitia de stiri noi in fiecare zi.
uvi
5th December 2004, 01:07
da! ar trebui mai multe stiri...si daca se poate o sectiune video!
evil`boy
5th December 2004, 02:17
stiri noi ?! adik ? nu sunt destule ? poate din curtea interioara a clubului... :naughty:
stelist
5th December 2004, 12:08
Eu as dori sa se faca un chat...cum este cel de pe gsp....pentru a putea intra in legatura cu jucatorii shi oamenii din anturajul STELEI...:)
Giuseppe
5th December 2004, 15:29
Eu as dori sa se faca un chat...cum este cel de pe gsp....pentru a putea intra in legatura cu jucatorii shi oamenii din anturajul STELEI...:)
Ar fi o idee.
just_anna
7th December 2004, 15:27
ar fi super un chat...nu stu voi...dar io nu pot intra pe chat-ul asta care apare aici p site... o fi ceva d l mine...nu stiu...:( dar oricum sa vina jucatorii sa stea cu fanii in povesti e o idee excelenta...:P
mihaitayoyo
19th December 2004, 19:44
:carucior:cred ca ar trebui cateva fotografii a fostelor glorii ale stelei
KosmyN
19th December 2004, 19:47
:carucior:cred ca ar trebui cateva fotografii a fostelor glorii ale stelei
Cauta la arhiva foto....sunt sigur ca vei gasi ...
savy
1st January 2005, 18:49
siteu este bun asa ca grafica, ca si conceptie, insa sa fim seriosi are mari lipsuri. stirile parvin greu, sunt foarte putine articole despre echipa noastra, mult prea putine interviuri. sa fie ceva gen gsp sau prosport, cu articole zilnice.
sa fie si o rubrica cu stiri despre alte echipe, care ar putea avea o legatura indirecta cu clubul, sau sunt f interesante
o sectiune video ar fi buna
raspunsurile d-lui stoica d pe forum ar putea fi puse sub forma unui articol
MIREL6RADOI
1st January 2005, 19:06
Daca intrii pe chat de pe site,aterizezi pe #steaua de pe undernet!haha
mansiz26
1st January 2005, 22:46
Mai multe poze cu Ogararu!!!:)
aris-din-zalau
7th January 2005, 02:04
Sectiune video.......
Elias
7th January 2005, 03:41
Se face Steaua TV si nu mai ai nevoie de nimic.
Chestia e sa semneze contracte cu mai toate firmele de televiziune prin cablu ca as turba daca nu as prinde Steaua Tv, sau ****** TV, cum s-o chema.
Asta a fost ideea anului.
steauaclub.tk
7th January 2005, 22:28
just anna, esti vecina cu mine! ;)
independe
9th January 2005, 12:15
Chestia e sa semneze contracte cu mai toate firmele de televiziune prin cablu ca as turba daca nu as prinde Steaua Tv, sau ****** TV, cum s-o chema.
pe tv sport dau mereu imagini de pe chelsea tv...oamenii aia stiu tot ce se intampla cu echipa lor favorita..multe interviuri cu jucatorii,filmari de la antrenamente, cantonament..etc..
toate astea inseamna banii lui abramovich..pe care ****** nu ii are, deocamdata.
nu e asa usor sa intretii un post tv.
07.05.1986
9th January 2005, 14:26
Vise placute.
Elias
9th January 2005, 18:18
pe tv sport dau mereu imagini de pe chelsea tv...oamenii aia stiu tot ce se intampla cu echipa lor favorita..multe interviuri cu jucatorii,filmari de la antrenamente, cantonament..etc..
toate astea inseamna banii lui abramovich..pe care ****** nu ii are, deocamdata.
nu e asa usor sa intretii un post tv.
Chelsea avea televiziune inainte sa vina Abramovici la echipa, si in plus, Gigi vrea sa-si faca reclama, si sigur va avea televiziune.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.