PDA

View Full Version : Marime Tricou

-HuntR-
20th September 2008, 17:58
As vrea sa stiu daca cumva stii care sunt dimensiunile tricourilor de pe magazinul online fiindca vreau sa-mi cumpar un tricou de pe el si nu vreau sa-mi fie prea mic din moment ce dau 250 RON pe el si stau la 600 km distanta...Nu ma pricep cu marimile...stiu ca ordinea e S,M,L,Xl,etc(small,medium,large,extra large...)insa nu stiu care mi se potriveste...Daca cineva stie dimensiunile in centimetrii sau altceva care m-ar putea ajuta il rog sa posteza aici...Multumesc anticipat!

MIREL6RADOI
20th September 2008, 18:04
Nu e nevoie sa deschizi 1000 de topicuri pt acelasi subiect.Daca tu nu stii ce marime porti la haine..sa stim noi?Uita-te pe tichetul din spatele unui tricou de-al tau.Numai bine.

-HuntR-
20th September 2008, 18:07
Scuza-ma!am inteles...dar oare corespund??Marimile trcourilor de pe magazinul online corespund celor Nike,Adidas,etc.???Fiindca si alea sunt diferite...

steauaclub.tk
20th September 2008, 21:35
Daca mai ai nevoie poti sa te uiti pe pagina de mai jos cam cum sunt masurile la Nike.

http://www.kitbag.com/stores/common/products/product_sizing.aspx?strChart=1&site=44

-HuntR-
21st September 2008, 17:44
Nu prea ma ajuta tabelul ala...Hai ca zic ce dimensiuni ar trebui sa aiba tricoul ca poate stie cineva in care marime se incadreaza...Ar trebui sa aiba intre 68-71cm lungime si 45,47 cm. latime...Cam in care marime s-ar incadra??