PDA

View Full Version : Fiorentina-STEAUA (0-0)

steauaclub.tk
18th September 2008, 13:43
http://img82.imageshack.us/img82/6264/steauafio1cd7.png
LIGA CAMPIONILOR - Grupa F - 30 Septembrie - Ora 21:45
Stadion Artemio Franchi (Florenta)

MihaiStelistuL
18th September 2008, 13:45
am votat pentru meci egal! dar am sperante mai mari!:steag_steaua_ro:

spernik
18th September 2008, 13:51
Eu nu vreau sa fiu,nu pot sa fiu realist..cand ma gandesc la STEAUA imi doresc victoria...am votat cu Bayern victoria,cu Fiorentina tot victorie:fular_campionii:!!!

aheobarbos
18th September 2008, 14:03
Am votat victorie Fiorentina. De ce? fiindca Steaua nu are omogenitatea si individualitatile Fiorentinei. Sa dea Dumnezeu sa fiu contrazis de baietii nostri.

alexxx89
18th September 2008, 14:22
nu mai sunt visator....fiorentina ne bate..si lyon..si cred ca locu 4 nu ni-l ia nimeni din pacate....

roby_stelist4ever
18th September 2008, 14:49
Dupa ce am vazut in meciul cu Bayern,mai mult de un egal cu Fiorentina nu pot spera.Sper sa ma contrazica ai nostri si sa iese mai bine,desi nu cred.

Dumitrescu.Daniel
18th September 2008, 15:31
Castigam 100% cu fiorentina..si totusi n-am baut nimic,poate se razbuna ghinionul din primul meci,am incredere in acest meci si stiu ca vom scoate cele 3 puncte.

aheobarbos
18th September 2008, 15:35
Mda...speranta moare ultima. Dar cand moare si aia se duce dreak totul...Cineva il injura pe Mutu pentru "profetiile" sale anti Steaua. Ma tem ca omul ala stie ceva fotbal si a analizat obiectiv grupa.

JustMe
18th September 2008, 15:54
As vrea sa vad urmatoarea echipa la Fiorentina:

------------------ Zapata -----------------
Golanski ----- Radoi ---- Goian ---- Emeghara
-------------Ov. Petre -- Plesan -----------
Nicolita (Szekely) --- Dayro-------- Toja
-------------------Stancu -----------------

Desi cred ca iar il vom vedea pe Lovin si nu stiu cat de bine poate duce un meci Emeghara deci probabil va fi pe dreapta Ogararu si stanga Golanski. Toja trebuie jucat in stanga acolo unde da randament maxim. Arthuro trebuie odihnit ca se pare ca e foarte obosit. Are nevoie de un sezon intreg de pauza... iar Pedriel (am o presimtire ca ne va parea foarte rau ca nu e pe lista UEFA) nu e pe lista. Semedo poate intra in repriza a doua cand sunt obositi italienii.

St3phano
18th September 2008, 16:02
As vrea sa vad urmatoarea echipa la Fiorentina:

------------------ Zapata -----------------
Golanski ----- Radoi ---- Goian ---- Emeghara
-------------Ov. Petre -- Plesan -----------
Nicolita (Szekely) --- Dayro-------- Toja
-------------------Stancu -----------------

Desi cred ca iar il vom vedea pe Lovin si nu stiu cat de bine poate duce un meci Emeghara deci probabil va fi pe dreapta Ogararu si stanga Golanski. Toja trebuie jucat in stanga acolo unde da randament maxim. Arthuro trebuie odihnit ca se pare ca e foarte obosit. Are nevoie de un sezon intreg de pauza... iar Pedriel (am o presimtire ca ne va parea foarte rau ca nu e pe lista UEFA) nu e pe lista. Semedo poate intra in repriza a doua cand sunt obositi italienii.

echipa asta o vreau si eu. tziganel titular si schimbarile fiind semedo si szekely pt viteza pe contraatac si una de rezerva in caz ca se intampla ceva neprevazut.

fiorentina joaca mai bine in deplasare decat acasa, din cate stiu eu.
pana atunci ramane sa il vedem pe stancu titular in campionat!

m.dionis
18th September 2008, 16:04
.Cineva il injura pe Mutu pentru "profetiile" sale anti Steaua. Ma tem ca omul ala stie ceva fotbal si a analizat obiectiv grupa.

Prea multi l-au injurat pe Mutu si pe degeaba, fiindca el a dat un pronostic rece si neplacut, nu unul "anti-Steaua": "nu cred ca Steaua va prinde locul trei". In definitiv, daca vreunul dintre noi se inscrie la o cursa de 100 m impreuna cu Usain Bolt, Tyson Gay si Asafa Powell, pronosticul "nu cred ca vei prinde locul trei" reprezinta o evaluare (realista) a sanselor, nu un comentariu impotriva sprinterului de ocazie.
Ramane totusi speranta ca tipii aia din teren si de pe langa el care reprezinta Steaua sa se trezeasca si sa ii infirme pronosticul lui Mutu. In particular, incepand de la meciul de la Florenta.

aheobarbos
18th September 2008, 16:16
Bine , m-am exprimat gresit cu "anti Steaua" insa nu asta am vrut sa scot in evidenta, ci faptul ca omul a fost injurat, in conditiile in care a facut o analiza realista, din punctul de vedere a unui om care stie " cu ce se mananca" fotbalul international.

KosmyN
18th September 2008, 16:44
Din pacate, Steaua a avut mereu rezultate sub-mediocre cu echipele din Italia.
Exceptand amicalul cu Roma, doar acel 0-0 cu Sampdoria din Uefa a fost un rezultat bunicel.
Ramane de vazut ce o sa fie la Firenza.
Prezenta lui Radoi este vitala.

m.dionis
18th September 2008, 19:21
Bine , m-am exprimat gresit cu "anti Steaua" [...] omul a fost injurat

Nu a fost catusi de putin exprimare gresita: omul a fost injurat de catre cei care au considerat (pripit) parerea lui drept antistelista.

In rest, opiniile noastre nu difera.

joseph_stelist
18th September 2008, 20:10
zapata

golanky ghionea goian p.marin

szekely radoi ov. petre toja

dayro stancu

nu avem de ce juca cu un varf impins daca arthuro si kapetanos sunt praf. mai bine un 4-4-2 unde ar avea loc si dayro si stancu. :yes:

oop
18th September 2008, 20:18
mda ... bifam la 13-lea joc fara victorie in liga! ... yey!

Nea Popa
19th September 2008, 11:39
sa speram intr-un x/2 ....si formatia cred ,si sper ca va fi :

zapata

ogararu(golansky) radoi goian p.marin(emeghara , daca isi revine...)

szekely tiago ov. petre toja

dayro stancu

aris-din-zalau
19th September 2008, 12:03
am votat victorie STEAUA, am incredere ca putem sa castigam la Florentza :yes: :fular_steaua2:

M4r|us
19th September 2008, 12:05
Eu ma abtin de la pronosticuri, astept doar un meci f bun facut de noi.

sergiuku
19th September 2008, 12:07
in cel mai bun caz ...egal !!:soccer_h4h:

danielac
19th September 2008, 13:50
meci egal am ales, dar sper in victoria Stelei! Doamne ajuta!

#EffecT
19th September 2008, 15:01
Stancu titular ! atat vreau de la meciul asta :)

aheobarbos
19th September 2008, 21:33
Eu mi-as dori o echipa cu cat mai multi romani. In momentul de fata unii straini din lot nu-mi prezinta increderea ca ar fi apti de performanta in UCL. Cam asa ceva as dori la meciul cu Fiorentina:
Zapata - Ogararu, Radoi, Goian, Marin - Nicolita, O.Petre, Lovin, Szekely - Dayro, Stancu
Din cei enumerati mai sus, doar Ogararu, Szekely, Dayro si Stancu n-au experienta in UCL, dar sa nu uitam ca Stancu e titular la nationala de tineret si a jucat suficiente meciuri internationale cu adversari de calibru, iar Dayro joaca in nationala Columbiei. Cat despre Ogararu, sper sa-si revina la forma care l-a consacrat.

jointu_ucigash
19th September 2008, 21:39
Eu mi-as dori o echipa cu cat mai multi romani. In momentul de fata unii straini din lot nu-mi prezinta increderea ca ar fi apti de performanta in UCL. Cam asa ceva as dori la meciul cu Fiorentina:
Zapata - Ogararu, Radoi, Goian, Marin - Nicolita, O.Petre, Lovin, Szekely - Dayro, Stancu.

alooo, admini! Cred ca nea jiji i-a spart parola lu aheobarbos si posteaza la noi pe forum...

aheobarbos
19th September 2008, 21:49
alooo, admini! Cred ca nea jiji i-a spart parola lu aheobarbos si posteaza la noi pe forum...

:p Mai, esti convins ca Toja, Semedo, Tiago, Arthuro, Kapetanos sunt mai valorosi decat romanii pe care ii inlocuiesc ? Crezi ca au mai multa experienta in meciurile din cupele europene decat romanii, astfel incat sa nu le tremure chilotii? Eu unul n-as crede.

jointu_ucigash
19th September 2008, 21:56
oricum romanii au boala asta de a se caka pe ei de frica atunci cand vad numele adversarului. Eu nu as face discriminare intrre ei. Adica cu Bayern au jucat prost si Toja si Semedo, dar si Ogararu si marin, de exemplu. Strainii au alta mentalitate atunci cand joaca cu adversari mai bine cotati, iar cel mai bun exemplu e cfr care nu a avut niciun moment frica de Roma. Nu numai experienta conteaza, ci si valoarea. E clar ca noua ne trebuie oameni de atac straini pt ca acestia sunt mai inventivi decat romanii. Singurii fotbalisti romani valorosi la ora actuala sunt de profil defensiv (exceptandu'l pe Mr. Liniutza Mutu). Din cei enumerati de tine, Arthuro si kapetanos clar nu au valoare, ei fiind doar niste erori ale conducerii, Semedo e un jucator inca neacomodat ce joaca titular doar ca e febletea oierului, iar Toja e un jucator talentat care trebuie valorificat, nu stricat punandu-l sa joace pe posturi inedite pt el...

valy
19th September 2008, 22:32
sper s castigam....trebuie s ne revenim dupa infrangerea cu bayern

alexxx89
19th September 2008, 22:47
sper s castigam....trebuie s ne revenim dupa infrangerea cu bayern

vise vise:zzsoft:

aheobarbos
19th September 2008, 22:57
cu Bayern au jucat prost [...] Ogararu si marin, de exemplu. Strainii au alta mentalitate atunci cand joaca cu adversari mai bine cotati, iar cel mai bun exemplu e cfr care nu a avut niciun moment frica de Roma. Nu numai experienta conteaza, ci si valoarea.

Ogararu a jucat prost fiindca abia a revenit in Ghencea si nu a avut cine stie ce meciuri in picioare. Un Ogararu in forma care l-a consacrat e peste Golanski. Petrica a jucat prost fiindca a imbatranit si nu mai poate( aici consider ca e o greseala vanzarea lui Nesu in conditiile in care nu ai luat altceva pe acel post). Strainii intr-adevar au alta mentalitate dar pe langa asta trebuie sa aibe si valoare, ori Arthuro, Kapetanos, Tiago si chiar si Toja nu au convins ca sunt peste Stancu, Szekely, Neaga, O.Petre sau Lovin. Nici Dayro nu a convins ca ar fi peste Dica. Despre CFR ...iti spun eu ca in primele 10-15 minute erau cu chilotii uzi, cu exceptia lui Culio, Muresan(roman) si Tony, a caror motivatie o pun pe seama dorintei extreme de a iesi din anonimat. Dar o sa-i vedem acasa cu Chelsea. Pe de alta parte, un antrenor valoros face din rahat bici, vezi cum un Dan Petrescu ajutat de MM a reusit sa impuna romanilor de la Urziceni o mentalitate de invingator si sa le scoata frica din cap. Un Bordeanu sau Mara, petarde sub mana altor antrenori, fac furori la Urziceni. In meciul cu Bayern s-a vazut clar ca Goian, Ghionea, Lovin, Marin n-au avut nici cel mai mic trac in fata adversarului fiindca au mai vazut si alte nume mari in fata lor. In schimb Semnedo, Toja, Arthuro erau din alt meci. In meciul cu Fiorentina eu cred ca n-avem nevoie de improvizatii, asa ca trebuie sa jucam cu 2 inchizatori ( Petre si Lovin) cu Banel si Szekely laterali si cu Dayro si Stancu in atac, asta pentru ca Stancu vrea enorm sa se afirme ca si Szekely dealtfel. Ori eu ii consider pe cei doi peste Semedo, Arthuro si Toja in momentul de fata.

rusudanion
21st September 2008, 15:13
salut.sunt nou pe forum dar vechi stelist.
as vrea sa merg la meciul cu fiorentina insa nu tiu cum as putea sa fac rost de bilet.eu traiesc in italia la roma si aici nu se gasesc bilete de vanzare pt meciul cu fiorentina.
nu as vrea sa ma duc pana la firenze degeaba.sa ajung acolo si sa nu gasesc bilet.
va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc un bilet in galeria oaspetilor adica steaua.

sper ca steaua sa castige macar 1-0 sau mai mult.am votat victoria

Rica25
22nd September 2008, 01:07
Victorie STEAUA :steag_steaua_ro:

Boggy
22nd September 2008, 01:28
salut.sunt nou pe forum dar vechi stelist.
as vrea sa merg la meciul cu fiorentina insa nu tiu cum as putea sa fac rost de bilet.eu traiesc in italia la roma si aici nu se gasesc bilete de vanzare pt meciul cu fiorentina.
nu as vrea sa ma duc pana la firenze degeaba.sa ajung acolo si sa nu gasesc bilet.
va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc un bilet in galeria oaspetilor adica steaua.

sper ca steaua sa castige macar 1-0 sau mai mult.am votat victoria

Singura solutie este sa dai un telefon la secretariatul clubului Fiorentina, si sa intrebi de unde se pot achizitiona biletele. Banuiesc ca singurul loc de unde poti, este de la Firenze... Sau au ceva asemanator pe net, cum avem aici bilete.ro

Wholigan
22nd September 2008, 16:00
Nu a fost catusi de putin exprimare gresita: omul a fost injurat de catre cei care au considerat (pripit) parerea lui drept antistelista.

In rest, opiniile noastre nu difera.

Mutu a fost injurat de catre cei care au considerat parerea lui drept antibecalista. Oamenii respectivi sunt sclavii lui becali, si sunt dispusi sa faca orice ca sa isi respecte statutul.

M-as multumi cu un egal la acest meci.

MIREL6RADOI
22nd September 2008, 16:22
Mutu nu e un fost stelist,e un catelus de-a lui borcica...Sa fie tratat ca orice fost/actual dinamovist.Mai trist e ce s-a intamplat atunci cand Adi Ilie a jucat pe Ghencea cu Valencia.

Bogdanbibi
22nd September 2008, 16:28
mutu se dadea stelist cand juca la fc arges ... am un numar din pro sport magazin de prin 98 in care dadea o declaratie de genul "prietena mea e studenta in bucuresti. din toamna daca ma transfer la Steaua o sa fiu mai aproape de ea .."

bend_it_like_banel
22nd September 2008, 16:31
bogdan! am si eu acelasi nr acasa...dobitocul chiar declara ca vrea la steaua.

liviu82
22nd September 2008, 16:39
Singura solutie este sa dai un telefon la secretariatul clubului Fiorentina, si sa intrebi de unde se pot achizitiona biletele. Banuiesc ca singurul loc de unde poti, este de la Firenze... Sau au ceva asemanator pe net, cum avem aici bilete.ro

si eu sunt in Italia si as vrea sa merg la meci,dar as vrea sa stau in galeria Stelei,stie cineva cum se organizeaza galeria? de unde isi iau bilete,cand pleaca,as vrea sa ma intalnesc cu ei acolo si sa intru pe stadion cu ei,biletul pot sa-l platesc de aici daca e nevoie :steaua:

m.dionis
22nd September 2008, 16:43
Mutu a fost injurat de catre cei care au considerat parerea lui drept antibecalista.

Huh?! Ce are de-a face parerea pesimista a lui Mutu cu Becali?
Mutu a fost injurat fiindca suporterul mediu este extrem de previzibil: ii spui ceva ce nu ii place -> gaseste un pretext oarecare sa te antipatizeze -> te potopeste cu injuraturi.
In cazul de fata, neplacuta pentru suporterii Stelei este opinia cum ca Steaua va termina cel mai probabil pe locul 4, iar pretextele sunt o gramada, de la cele cateva luni petrecute de Mutu la Dinamo pana la faptul ca in urma cu peste 4 ani a utilizat cocaina. Evident, penibilitati de prost gust; totusi nu am vazut pe nimeni sa il aduca in discutie si pe oier intre pretexte.

Rica25
22nd September 2008, 21:55
bogdan! am si eu acelasi nr acasa...dobitocul chiar declara ca vrea la steaua.

mutu se dadea stelist cand juca la fc arges ... am un numar din pro sport magazin de prin 98 in care dadea o declaratie de genul "prietena mea e studenta in bucuresti. din toamna daca ma transfer la Steaua o sa fiu mai aproape de ea .."

Serios ?:rofl:Doamne, ce mercenar=))...

Boggy
22nd September 2008, 22:03
Serios ?:rofl:Doamne, ce mercenar=))...

Se numeste fotbalist profesionist. N-am treaba cu Mutu, nu-i iau apararea, dar daca nu ai fi "mercenar", nu ai fi fotbalist profesionist.

Rica25
22nd September 2008, 23:49
Se numeste fotbalist profesionist. N-am treaba cu Mutu, nu-i iau apararea, dar daca nu ai fi "mercenar", nu ai fi fotbalist profesionist.

Pai daca vrei sa fii ,,profesionist" nu zici cand se iveste prima ocazie sunt stelist de mic sau dinamovist de mic...Atunci se numeste ,,mercenar", asa cum sunt bostina, plesan si multi altii din pacate...

iuli@n@
26th September 2008, 17:38
Pe ce data joaca Steaua cu Fiorentina?

joseph_stelist
26th September 2008, 18:40
@iuliana: :hubba aaaaaaaa... se joaca marti,30 septembrie! :ohoh:

Marius_Black
26th September 2008, 18:59
La 21:45 :hubba

p.s. de ce presimt o avalansa de views la profilul ei? :))

ULTRAS STEAUA
26th September 2008, 19:10
mda...ma abtin de la comentarii...

Mai intai sa invete sa citeasca.Sau sa foloseasca google.

Fiorentina-STEAUA / 30.09.2008, ora 21:45

roby_stelist4ever
27th September 2008, 11:28
Zicea cineva acum cv timp ca fetele care vin trebuie sa ne dea un hi5 sau cv... deci unde e?:hubba

KosmyN
27th September 2008, 11:43
Daca jucam ca aseara va fi greu sa obtinem un rezultat bun.

roby_stelist4ever
27th September 2008, 11:50
Ba chiar cred ca daca jucam ca aseara, n-avem nicio sansa,nici macar la un egal.Trebuie sa pregatim bine meciul,iar Laca sa isi fi dat seama dupa meciul cu cfr ce nu merge bine la mijloc si in atac.Sa vina cu solutii.Ca acum avem,nu ca acum cativa ani cand primul 11 era acelasi in toate competitiile.

Marius_Black
27th September 2008, 13:53
Pe cat pariem ca la Firenze o sa jucam cu exact acelasi 11? :))
Singura noutate care ar putea interveni ar fi introducerea lui Janos pe una din benzi da asta e greu ca ar trebui sa scoata ori pe preferatul sau ori pe preferatul lui Jiji asa ca..nu va faceti sperante , Cocaina si ai lui o sa ne manance de vii.

alexxx89
27th September 2008, 14:25
daca marele lacatus continua cu formula si tactica asta nu avem nici o sansa!...........la nivelul asta sa ai de fiecare data cel putin 3 maini dea dreptul moarte este imposibil sa joci bine si sa scoti un rezultat bun....

joseph_stelist
27th September 2008, 16:28
Toja va lua loc pe banca la meciul cu italienii,asa ar fi normal. desi nu se stie sigur,ca daca a zis jiji ca a fost cel mai bun de pe teren cu CFR...
la centru cred ca va juca Lovin cu Radoi [Tiago e condamnat sa nu i se dea nicio sansa,e clar].
pe benzi avem un titular indiscutabil,legendarul gladiator Ciordel Linguritza! pe partea cealalta sper sa nu-l mai vad pe Semedo,ca Fiorentina nu e Gaz metan... poate intra Szekely.sau chiar Toja.

jointu_ucigash
27th September 2008, 17:52
Probabil cuplul Lacatus-fecali va trimite in teren urmatoarea echipa:
Zapata-Ogararu, Goian, Ghionea, Marin-Lovin, Toja (la inchidere)-Nicolita, Semedo (pe benzi)-Dayro-Arthuro

aheobarbos
27th September 2008, 18:19
Daca si de data asta Lacatus joaca cu Toja mijlocas la inchidere, cu Arthuro varf si cu Semedo lateral, nu ma mai uit la meci, iar daca o fi sa o luam pe coaja, atunci Steaua isi merita soarta. Eu as vrea sa vad in teren urmatoarea echipa: Zapata - Golanski/Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Lovin, Radoi( daca e apt)/Tiago - Nicolita, Dayro, Szekely/Toja - Stancu.

Dumitrescu.Daniel
27th September 2008, 21:36
Probabil cuplul Lacatus-fecali va trimite in teren urmatoarea echipa:
Zapata-Ogararu, Goian, Ghionea, Marin-Lovin, Toja (la inchidere)-Nicolita, Semedo (pe benzi)-Dayro-Arthuro

I-as da o sansa lui Kapetanos ,chiar daca n-ar face mare lucru,m-am saturat de PALUGA aia proasta de Arthuro care face o faza si strica 10.

Adrians
28th September 2008, 19:03
Daca jucam ca aseara va fi greu sa obtinem un rezultat bun.

Kosmyne,daca jucam ca vineri seara luam 3 bobite,fara efort prea mare din partea italienilor.Pe bulevardul care este pe partea centrala a mijlocasilor nostri,unde doar Lovin isi face meseria,o sa fie taifun mare marti seara.Vor fi ploi abundente insotite de tunete si fulgere.

Boggy
28th September 2008, 19:10
Kosmyne,daca jucam ca vineri seara luam 3 bobite,fara efort prea mare din partea italienilor.Pe bulevardul care este pe partea centrala a mijlocasilor nostri,unde doar Lovin isi face meseria,o sa fie taifun mare marti seara.Vor fi ploi abundente insotite de tunete si fulgere.

Si la sfarsit lapovita si ninsoare, urmate de un inghet masiv al moralului.

Partea nasoala e ca Radoi, care cica ar fi putut sa intre cu Gaz Metan, nu este gata! Iar cum Toja este cobaiul de post, o sa vedem... adica n-o sa vedem, pentru ca spargem TV-ul in primele 15min, la 2-0 pt Italieni.

Trebuie 2 mijlocasi defensivi de valoare apti oricand. Avem multi dar degeaba. Abel sa zicem ca nu e defensiv, Tiago nu e folosit pentru ca numele lui incepe cu T(alt motiv nu gasesc), Lovin strica orice minge care ajunge la el. Poate ii comunica cineva ca trebuie sa strice doar constructia adversarilor. Plesan si Ovidiu Petre sunt Glass Bones.

Metoda, acum, ar fi sa-i atacam, sa-i sufocam... Daca stam sa ne aparam... Ideea e ca n-am bani de dat acum pe alt TV.

KosmyN
30th September 2008, 01:56
Ca de obicei, meciurile de UCL nu-mi inspira deloc incredere, iar optimismul este aproape 0.
Totusi, prezenta lui Radoi in teren poate da mai multa incredere baietilor si de ce nu, poate asistam la o supriza.

ULTRAS STEAUA
30th September 2008, 02:35
Ca de obicei, meciurile de UCL nu-mi inspira deloc incredere, iar optimismul este aproape 0.
Totusi, prezenta lui Radoi in teren poate da mai multa incredere baietilor si de ce nu, poate asistam la o supriza.

la fel..eu de la un timp nici nu mai am acelasi entuziasm...
Sper sa intre Radoi, da sunt sanse mici din cate am inteles.Evident ca iar ne bagam cu fundu' in poarta...altceva nu prevad.Desi fiorentina nu e genul de echipa sa se arunce peste tine...ba chiar din contra.Nu vreau sa exagerez da' ne cam trebuie o minune ca sa batem maine.

b13agc
30th September 2008, 04:10
sper la victorie... sper sa ii vad pe benzi pe sekely si pe toja, sa il vad pe banca pe semedo, sa il vad in teren pe tiago, poate pe mirel (dar numai daca nu se rupe mai rau, si e 100% apt), si mi-ar place sa ii vad jucand pe baieti cu tupeu!... Poate ca imi doresc prea multe, dar... poate ca nu!

FORTZA STEAUA!!!

radu_b
30th September 2008, 09:25
Cu acelasi stil ca in meciul cu Bayern probabil, din nou, nu vom realiza nimic.
Daca luam compartiment cu compartiment probabil la linia defensiva sa stam cam la fel. Parerea mea e k ar fi o paine de mancat in centrul defensivei lor, mai ales daca joaca Dainelli,dar,din nou, dk va juca Arthuro mi-e greu sa cred ca va obtine mare lucru.
Pe benzi cam aceeasi situatie: centrarile cred ca vor lipsi atata timp cat mijlocasilor nostri de banda oricare ar fi ei li se va cere un aport defensiv crescut; nu ii mai pun la socoteala pe Ogararu-P Marin/Golanski; ce-i drept pt un Mutu si probabil Jorgensen/Kuzmanovic trebuie sa iti iei masuri...
La mijloc din nou va fi o mare varza, mi-e de ajuns sa spun Lovin si Felipe Melo...Cu Radoi probabil s-ar mai schimba lucrurile..
Concluzia: ne trebuie aparare buna, atentie la fazele fixe, joc pe contraatac si noroc...

roby_stelist4ever
30th September 2008, 11:06
Sa nu il joace iar pe Toja in centru...:ablow:
cat despre Arthuro:..............praf si pulbere:ablow:

St3phano
30th September 2008, 11:55
vreau ashea: tiago titular, langa mirel.daca mirel nu poate, atunci pacaliciul de lovin.
pe benzi: ciurdelis si szeleky, iar in atac dayro si stancu.
restul ar trebui sa vina de la sine.

roby_stelist4ever
30th September 2008, 12:05
De ce sa nu incercam pe benzi Toja-Szekely? (daca poate juca Szekely pe dreapta) sau Toja-Banel?
La mijloc,cum ai zis si tu Stephano: Mirel/Lovin-Tiago.

JustMe
30th September 2008, 12:25
Toja trebuie jucat pe stanga. Asta e clar. Pe dreapta se poate alege intre Banel si Szekely, dar banuiesc ca Banel va fi preferat pentru ca fuge mai mult...

roby_stelist4ever
30th September 2008, 12:36
Da,are disponibilitate mai mare la efort si face mai bine faza defensiva,dar n-ar fi rau nici cu Szekeli.:yes:

ULTRAS STEAUA
30th September 2008, 12:44
sunt sanse mici sa joace mirel...ar merge un Tiago totusi.E masiv, tehnic...si face si faza defensiva.Insa vom vedea...

oop
30th September 2008, 13:22
meci fara emotii.Luam bataie cu 1-0,2-0.Sper sa nu dea Mutu gol

ULTRA_BOY
30th September 2008, 13:40
Luam bataie luam asta e nu e o problema dar macar sa vad si eu o atitudine adevarata sa nu mai aratam ca niste gaini in ghete ......

starsteel
30th September 2008, 13:50
Sanse ar fi sa facem un meci bun insa eu sunt extrem de reticent din cauza bancii tehnice.....Lacatus nu e antrenor!

ULTRAS STEAUA
30th September 2008, 14:42
sper sa nu ne dea nenea fainutza 1-2 boabe...in rest nici eu nu`s foarte optimist

Ursu Stelist
30th September 2008, 21:28
Echipa din seara asta:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin, Rădoi - Nicolita, Dayro Moreno, Semedo - B. Stancu.

Cu Mirel deja aveam ceva mai multe sanse

MIREL6RADOI
30th September 2008, 21:43
Echipa din seara asta:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin - Lovin, Rădoi - Nicolita, Dayro Moreno, Semedo - B. Stancu.

Cu Mirel deja aveam ceva mai multe sanse
Si fara King Arthur!Hei,hei,Arthuro nu e!:clap::clap: Era un vis daca nu era road runner si joga bonito!:soccer_h4h:
N-am marcat niciodata impotriva unei echipe din Italia..Ar fi cazul sa stricam statistica!

jointu_ucigash
30th September 2008, 21:52
bai nene da' tot se insista cu semedo?

roby_stelist4ever
30th September 2008, 21:55

mai bine il vad pe Semedo in teren,indiferent ca joaca la mijloc sau in atac.El face mai multe de cat a facut Arthuro de cand a venit.In seara asta,sper ca Stancu sa faca un meci bun si sa castigam.Sa demonstreze ca merita postul de titular si sa-l lase pe banca pe King.Sper ca toata echipa sa faca un meci bun si sa plecam cel putin cu un punct,sau chiar victoria.
L'as fi vrut pe Tiago la inchidere langa Mirel in locul lui Lovin...

spernik
30th September 2008, 21:57

l-as fi preferat pe toja in locul lui...:fular_steaua2:

rayden
30th September 2008, 23:05
ogararu ce plm pazeste?

ULTRAS STEAUA
30th September 2008, 23:14
semedo ..e praf.

Bate 2-0 Juve hahahahahhahaaha =))

edit: uitati-va la joga bonito...:afro:

MIREL6RADOI
30th September 2008, 23:17
Prost e lovin...asta iar imi mananca nervii.:imported_icon_mad22

crucificatoru
30th September 2008, 23:18
Care il mai pupati mah in cur pe rahiticul ala de lovin????.... PRAF PULBERE JALNIC JOGA BONITO ..Si multe fete verzi si lu Lacatus ca e un fricos si jumate si nu joaca cu tiago la mijloc

MIREL6RADOI
30th September 2008, 23:20
Eddie Murphy a ratat destul..ar fi cazul s-o bage in poarta florentinilor.

ULTRAS STEAUA
30th September 2008, 23:21
semedo e PASTA!..

semedo si joga bonito se intrec care mai decare sa imi manace zilele

Kingpin
30th September 2008, 23:26
daca il baga laca pe Toja in locul lui Semedo avem o sansa buna de a face ceva

valy
30th September 2008, 23:26
semedo are emotii.....cand e in fata portii, se pierde

MIREL6RADOI
30th September 2008, 23:28
Pana acum jucam bine...

M4r|us
30th September 2008, 23:34
semedo e PASTA!..

semedo si joga bonito se intrec care mai decare sa imi manace zilele

Asa praf cum e Joga Bonito Lovin, i-a pus pe tava lui Semedo 2 mingi BESTIALE, pe care n-a fost in stare sa le fructifice.

Marius_Black
30th September 2008, 23:37
Asa praf cum e Joga Bonito Lovin, i-a pus pe tava lui Semedo 2 mingi BESTIALE, pe care n-a fost in stare sa le fructifice.

Dar a si pierdut 2 mingi de era sa ne coste scump , noroc cu Goe ca ia reparat greselile , Lovinho are talent la pasele lungi si deposedari da cand e vorba sa primeasca mingea si sa o dea mai departe...jale , sta 10 ani pana da drumul la minge

Rica25
30th September 2008, 23:38
Nu stiu ce sa zic, dar mie mi se pare ca Lovin joaca bine:imported_icon_mello

jointu_ucigash
30th September 2008, 23:40
Lovinho si Semedo au fost cei mai periculosi oameni in prima repriza, insa au ales si niste solutii total neinspirate. Lovinho a mai comis-o de asemenea in defensiva de cateva ori.

Per total, ei sunt protagonistii primei reprize la Steaua.

De remarcat si Goe si Ghionea care fac iar un meci mare. Dayro si Stancu au fost aproape invizibili.

crucificatoru
1st October 2008, 00:09
Petrica sa se pensioneze dracului si sa-si revina Emeghara cat mai repede ca saracul e depasit total...si cat il mai tinem in teren pe tigan care a pierdut lejer 90 % din mingi....Voi mai suportati simulacrul asta de fotbal??

ULTRAS STEAUA
1st October 2008, 00:35
drogat infect ...cel mai infect caracter.Nu`l suport ..si nici n-am sa o fac vreodata.

//edit

uitat-va la kapetanos...incredibil

ag1313
1st October 2008, 00:39
Mama cat a ratat Semedo. Doamne Dumnezeule numai cu portarul. Ocaziile mai clare le-am avut noi dar ne-am batut joc de ele. ne trebuie un varf de exceptie ca sa speram ca nu se mai freaca mingile bune.

Si kapetanos la ultima faza. Ii trebuia numai un lob usor.

Master Steaua
1st October 2008, 00:39
Sunt curios ce ar fi zis marele "specialist" daca grecul inscria?

ULTRAS STEAUA
1st October 2008, 00:41
Sunt curios ce ar fi zis marele "specialist" daca grecul inscria?

nu sunt genu care sa pupe`n dos jucatorii asa ca nu as fi zis nimic...putea sa inscrie si de 3 ori..pt mine tot praf ramane

Boggy
1st October 2008, 00:42
Probabil se referea la Becali :rofl:

Marius_Black
1st October 2008, 00:43
Totusi omul a avut in 2 minute mai multe ocazii (e ironic spus ca a avut doar una) decat Dayro in tot meciul ...incredibil!

jointu_ucigash
1st October 2008, 00:44
imi pare rau ca nu a inscris Kapetanos la acea faza, in primu rand ca sa dea peste bot celor care nu ii dau nicio sansa.

Oricum punctul nu este foarte meritat. Steaua nu a jucat NIMIC pe faza de atac, noroc ca apararea a functionat excelent, asta si datorita tacticii italienilor care au bubuit mingile in fata, prada usoara pt fundasii nostri centrali.

Lacatus a fost din nou varza la schimbari. Trebuia sa schimbe mult mai repede in atac.

#EffecT
1st October 2008, 00:45
Kapetanos e cel mai bun atacant din lot(nu ca asta ar fi vreo mare realizare) . Sper ca sambata cu Otopeniul sa-si primeasca si el sansa pe care o merita cu prisosinta

Legat de partida cred ca cea mai populara concluzie va fi ca nu avem un marcator . Iar asta ne-a costat cel putin un punct cu Bayern si 3 puncte de aur in Italia . Pe alte pozitii am fi stat in acest moment

Oricat , acest punct nu valoareza NIMIC daca nu incepem sa jucam ca o echipa mare pe teren propriu . Astept doua victorii cu Lyon si Fiorentina pe teren propriu

Boggy
1st October 2008, 00:47
Astept doua victorii cu Lyon si Fiorentina pe teren propriu

Nu e imposibil. E chiar realizabil.

sorin_g
1st October 2008, 00:48
Dacia Mioveni a scos primul punct in Liga Campionilor.
Bravo, Sorinaccio!

Boggy
1st October 2008, 00:49
Hai ca n-a fost in halul asta de grav... Puteam foarte usor sa dam si gol... Se vede ca trebue inchegat jocul. Si asta o sa se poata realiza doar cu timp.

Marius_Black
1st October 2008, 00:49
Ar fi realizabil daca am avea un om care sa bage mingea in ate ...nu sunt sigur dar cred Kapetanos ar fi acel om de care avem nevoie , desi a jucat foarte putin grecul a demonstrat cu adevarat ca este atacant . Si-a creat ocazii imediat cum a intrat in teren in fiecare partida si a realizat mai multe lucruri decat alti coechipieri care au jucat 90 de minute pe meci. Sa speram ca in meciul cu Otopeni va fi titular si va avea un cuvant greu de spus in acel meci :yes:

zapata
1st October 2008, 00:50
dezamagit...nu inteleg schimbarile lui lacatus , Steaua fara atacant pe teren dupa iesirea lui Stancu si apoi si mai rau , iese si dayro , cred ca daca intra kapetanos si iesea stancu , nu tiago aveam o sansa la vreo centrare , insa asta e , bun si egalul reusit

ULTRAS STEAUA
1st October 2008, 00:52
dacia mioveni =)))...una peste alta am jucat praf, dar nu dezastruos.E un inceput :soccer_h4h:

//edit

neasteptat de sters stancu...

Gepeto
1st October 2008, 00:54
Chiar nu vede nimeni faptul ca Stancu NU poate juca varf de careu...S-a calcat pe bataturi cu Dayro...Steaua resimte lipsa unui coordonator de joc si a unui varf de careu...Grecul Kapetanos incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult...Se zbate, are plasament si un dram de noroc...Poate-i acorda Lacatus o sansa...

ag1313
1st October 2008, 00:55
Avem nevoie de Eme si de Ov Petre in forma. Astia doi in forma inseamna cam 10% potential in plus. Unul e meserias pe partea stanga iar celalalt are un sut baban de la distanta..

Apropos. Bate a facut 2-2 cu Juventus. Acu cand te gandesti ca i-am eliminat acu un an nu mai par asa modesti.

ag1313
1st October 2008, 00:57
Chiar nu vede nimeni faptul ca Stancu NU poate juca varf de careu...S-a calcat pe bataturi cu Dayro...Steaua resimte lipsa unui coordonator de joc si a unui varf de careu...Grecul Kapetanos incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult...Se zbate, are plasament si un dram de noroc...Poate-i acorda Lacatus o sansa...

Kapetanos are bulan la faze de gol. Cam trage si el pe langa poarta dar din ce am vazut de mult ori scapa de fundasi repede.

Marius_Black
1st October 2008, 00:57
Avem nevoie de Eme si de Ov Petre in forma. Astia doi in forma inseamna cam 10% potential in plus. Unul e meserias pe partea stanga iar celalalt are un sut baban de la distanta..

Si nu numai , joaca bine la inchidere si stie sa paseze unde trebuie azi Lovin iar m-a disperat , cand primeste mingea trebuie sa faca 10 miscari pana da drumul la minge parca ar musca nu gluma..o fi bun in ultima perioada pe faza de aparare da cand e vorba de pasat...jale mare , sa speram ca dupa revenirea lui Ovidiu Petre dispare din peisaj si inceteaza sa ne mai manance nervii mie si celorlalti care nu-l suporta.

NIKOLETA
1st October 2008, 01:01
in afara de faptul ca puteam mai mult vreau sa zic ca eu una il urasc sincer pe MUTU,si nu doar pt ca sunt Stelista,nici la nationala nu a facut nimic fraierul secolului,nu se poate numi Roman...nu merita,pooop toti stelisti

aheobarbos
1st October 2008, 01:25
Avand in vedere ca am luat un punct in deplasare e totusi bine, dar....unde naiba e curajul si determinarea in atac? Am bagat autobaza in poarta si parca am vazut meciul Romania - Franta de la Euro. Tot timpul am lasat senzatia ca putem mai mult si senzatia mea este ca Lacatus incepe sa semene tot mai mult cu Olaroiu. Daca Dayro a fost obosit trebuia schimbat cu Kapetanos, fiindca Stancu avea nevoie de un varf masiv pe post de pivot. Senzatia mea e ca nu cred ca putem scapa de ineficienta pe faza de atac prea curand. Am vazut ca aproape toate fazele de atac se desfasurau cu cel mult 3 oameni...cand nu ai sustinere pe faza de atac nu ai cum sa marchezi decat daca esti superjucator. In alta ordine de idei, s-a vazut prezenta lui Radoi, singurul jucator de mare valoare din lotul nostru si remarc jocul excelent facut de Ogararu care, impreuna cu Nicolita l-au facut mic de tot pe Mutu. Incep sa regret plecarea lui Nesu, Petrica e cu un pas spre oficiul de pensii. In seara asta Steaua a aratat ca o echipa cu jucatori care au ceva probleme cu colesterolul( n-au sange in instalatie).

MIREL6RADOI
1st October 2008, 01:49
Frumos gestul jucatorilor lui Fiorentina , care la sfarsitul meciului au aplaudat pe jucatorii Stelei.:yes:

steauaclub.tk
1st October 2008, 01:49
Acum toti suntem antrenori si putem sa spunem ca trebuia bagat X si scos Y, dar pana la urma nu stiu cati se asteptau la un punct, chiar daca e el s 0-0, un rezultatul in purul stil italienesc.
M-am cam saturat sa aud mereu ca n-am avut curaj, ca nu atacam, dar ca poate doar atat putem in Liga. Avand in vedere cat ne-au dominat in repriza a doua nu vad de ce ar fi un rezultat rau.
Cel mai rau e ca nu dam si noi un amarat de gol.

aheobarbos
1st October 2008, 01:54
Cum naiba sa nu te domine cand tu ai singurul atacant pe la mijlocul terenului si le cedezi deliberat initiativa? Cum sa dai gol cand pe faza de contraatac 3-4 jucatori trebuie sa fuga 70 de metri pana sa ajunga la poarta adversa? Noi la Euro am facut egal cu campioana si vicecampioana mondiala, rezultate excelente spun unii, dar jocul nostru la Euro a fost cel mai non-combativ din tot turneul. Nu te supara, dar nu asa se joaca in UCL. Daca emiti pretentii la calificare trebuie sa ataci si sa-ti impui putin jocul la jumatatea terenului. CFR-ul cum a putut avea curaj la Roma? Sincer, Fiorentina nu mi s-a parut superioara Romei in seara asta. Nu e un rezultat rau, dar impresia generala este ca Steaua ar fi putut scoate 3 puncte din aceasta intalnire , iar chestia asta face sa ne simtim cumva frustrati.

KosmyN
1st October 2008, 01:55
Avem 2 meciuri si nici un gol marcat...cam rusinos.
0-0 in urma unui meci slab in care am fost dominati destul de clar, asa ca rezultatul e bun. Sa ne vedem lungul nasului si sa lasam impresiile ca meritam victoria.
In repriza secunda, italienii cam gafaiau, nu mai aveau prospetime si totusi ai nostrii preferau sa bubuie baloane, dar deh, purul stil mioritic.

MIREL6RADOI
1st October 2008, 01:56
Cum naiba sa nu te domine cand tu ai singurul atacant pe la mijlocul terenului si le cedezi deliberat initiativa? Cum sa dai gol cand pe faza de contraatac 3-4 jucatori trebuie sa fuga 70 de metri pana sa ajunga la poarta adversa? Noi la Euro am facut egal cu campioana si vicecampioana mondiala, rezultate excelente spun unii, dar jocul nostru la Euro a fost cel mai non-combativ din tot turneul. Nu te supara, dar nu asa se joaca in UCL. Daca emiti pretentii la calificare trebuie sa ataci si sa-ti impui putin jocul la jumatatea terenului. CFR-ul cum a putut avea curaj la Roma? Sincer, Fiorentina nu mi s-a parut superioara Romei in seara asta.
Nea,Cornel..ce faci,bre?Eliminati pe nec?;))
Kosmyn:erai mai mandru daca aveam 0 puncte si 4 goluri marcate si 6 luate?

alter ego
1st October 2008, 01:58
Steaua astăzi a fost Lovin. Acel gen de abordare a unei competiţii cu capul īn pămānt, cu o bucurie naivă de a face o fază bună, fără a vedea imaginea de ansamblu.
La ce ne ajută acest joc la 0-0 ? păi, pactic la nimic, Fiorentina rămāne cu un punct peste noi. 0-0 ne-ar fi ajutat dacă aveam un plan gen," e greu să ne impunem īn Italia īn faţa lor, dar la Bucureşti suntem pe ei, pe mama lor." Dar, īn mod evident, şi acasă o să facem acelaşi joc cu fundul īn poartă, cu care nu o să putem marca. Sigur vom avea speranţa că or greşi fundaşii lor īn apărare. Ceea ce e foarte posibil să se īntāmple, dovadă meciul de azi, doar că noi n-avem atacanţi. Stancu mānă moartă, Moreno īn nota obişnuită (excesiv de nervos, lent, fără ruperi de ritm, e clar că nu contraatacul e ceea ce ştie să facă mai bine), Arthuro văd că nici pe bancă nu mai stă, iar Kapetanos, să mă ierte Dumnezeu, dar dacă şi el are o ţinută sportivă demnă de un fotbalist, atunci fotbalul e īntr-un mare regres.
Īn rest, Semedo pare un jucător de CL eşalonul 2, o viteză bună, i-a ieşit foarte bine preluarea de la a doua sa ocazie, dar modul cum a ratat a fost lamentabil, n-are forţă de pătrundere, iar şuturile sunt foarte slabe. Īn plus, īntreb şi eu, băiatul ăsta nu mānāncă, nu are activitate īn sala de forţă ? e pur şi simplu mult prea slab pregătit fizic. La vreo două contre a sărit el mai mult decāt mingea.
De Nicoliţă ce să mai zic, el īn apărare face o preluare lungă, după aia sare īn bazin aşteptānd fluierul arbitrului, care poate să vină sau nu, iar īn atac, la un moment dat a centrat īn careul advers unde era Moreno şi 3 fundaşi !!! Am īnţeles partea cu sufletul, că aleargă mult, că se apără zonal, că etc, dar totuşi la fotbal din păcate pentru el toate chestia ţine de balon.
Īn apărare īn schimb totul a fost ok, Ghionea mi s-a părut omul meciului. Goian şi el bun, doar că l-au sărit vreo două mingi. Ogărarul mult mai bun faţă de ce a jucat cu Bayern.

Toate peste toate, mie unul meciul din seara asta mi-a īntărit o opinie (personală, şi repet, e o opinie personală, fără să am pretenţia să mai fie altcineva de acord cu ea) că Steaua 2006 a fost īntāmplare fericită, care ne-a permis să ajungem īn semifinalele cupei uefa şi din care am trăit īncă 3 ani prin prisma coeficientului dobāndit care ne-a făcut să fim capi de serie īn turul 3. Nimic nu pare să fie organizat pe un termen mediu sau lung. Totul e o inerţie .
Noi jucăm īn CL fără un atacant care să aibă un joc bun de cap īn fazele cursive de atac (cred că suntem caz unic). Moreno nu e jucător de contraatac, dar de la el ne aşteptăm să facă totul. Semedo pare singurul jucător cumpărat ce are o logică cu ceea ce īşi propune Steaua să joace īn atac īn CL.
Mendoza şi P. Moreno au fost aduşi să facă faza de atac īn returul campionatului trecut. Ceea ce au şi făcut,iar apoi au plecat īn vară. Care o fi fost logica aici nu īnţeleg. Singura explicaţie plauzibilă pe care o găsesc e că nu s-au īnţeles la bani cu clubul, dar asta ar fi iarăşi o dovadă de inerţie a conducerii, să duci 2 jucători hotărātori īn ofensivă, doar ca apoi să o iei de la 0 peste cāteva luni.
Nu mai vorbesc de stadion, preţ la bilete scaunele jegoase şi goale de la meciurile cu Arsenal şi Bayern.
Din păcate modul ăsta total neprofesionist de manageriat o să ne aducă din nou īn postura de acum 5-6 ani, odată ce coeficientul din 2006 va dispărea, iar noi nu vom mai fi capi de serie.

aheobarbos
1st October 2008, 01:59
Scuze daca am fost prea academic pentru tine, dar te rog nu ma acuza de dinamovism fiindca chiar ii urasc pe aia...;))

Mabrick
1st October 2008, 02:50
Stancu a fost cel mai slab,nici un duel aerian castigat ,pt stilul pe care-l practica steaua mai ales cand se apara e nevoie de jucatori gen Kapetanos,Arthuro chiar daca toata lumea il injura,cu el in teren cred ca aveam mai multe sanse

Taica Tereza
1st October 2008, 03:07
Meci de lupta, fara realizari tehnice deosebite. La noi, apararea a functionat f bine (misiunea fiindu-i usurata si de tactica englezeasca adoptata de italieni, cu mingi lungi pe Mutu si Gilardino, ultimul fara nici o sansa in fata turnurilor noastre gemene), Mirel a fost imperial la mijloc, dovedind inca o data ca e 80% din psihicul echipei (ceea ce e extraordinar pt el, dar cel putin ingrijorator pt colegi si pentru capacitatea de a motiva echipa a lui Laca. e clar ca fara el sunt blocati in meciurile importante, iar de pe banca nu prea vine solutia), iar Lovin a fost la fel de util ca de obicei (chiar nu inteleg ce au unii de aici cu el. recupereaza enorm si pana la urma asta e rolul lui. si nici vorba sa piarda atat de multe baloane pe cat cred unii care au ramas in cap cu imaginea lui Lovin de acum 1-2 ani).
Problemele noastre incep in atac, dovada stand faptul ca suntem singura echipa din grupa fara gol marcat. Ocaziile au aparut, daca ne uitam atent, in mare parte pe greselile adversarilor, nu pe vreo super faza lucrata de ai nostrii. La fel s-a intamplat cu Bayern. Daca atunci s-a gasit scuza ca nemtii erau o super forta si nu prea aveam cum sa-i dovedim cu ce avem in momentul de fata (o scuza subtire totusi daca ne gandim la jocul f slab al nemtilor din acest debut de sezon si la faptul ca anonimii de BATE au avut destul sange in veioza sa domine si sa conduca cu 2-0 pe Juventus), acum am avut in fata o echipa accesibila, cu o aparare rigida si imobila mai ales in centru. Cu 2 stoperi ca Gamberini (e o enigma cum de a prins lotul Italiei) si Dainelli, nu poti ajunge niciodata o echipa de calibru. Ce-i drept ca nici cu un antrenor ca Laca n-o sa reusesti asta. De ce? Pentru ca numai un fricos si un antrenor slab poate sa inceapa meciul cu 4 jucatori (Nicolita, Semedo, Dayro si Stancu) care pot crea pericol in careul advers pe devierile unui varf masiv, fara insa a introduce si varful masiv in teren. Trebuie sa fii orb sa nu observi ca Stancu nu e varf de careu si ca era singurul dintre atacantii nostri care nu era in stare sa se bata cu stoperii Fiorentinei din cauza gabaritului sau redus. A-l introduce pe teren pe post de varf impins denota faptul ca habar nu ai de calitatile omului respectiv. Lacatus a facut o echipa de "ciupeala", o echipa in care cei 4 mai sus pomeniti trebuiau sa astepte greselile adversarului si sa incerce sa profite de ele. Atat. Cine sa protejeze mingiile in apropierea careului advers si sa le devieze pe urcarile celor 4? Solutia era Kapetanos, omul care in singurul meci in care i s-a dat credit mai mult (cel cu Gaz Metan) a facut exact treaba varfului de gabarit: a deviat pentru Semedo urcat din linia a doua (la golul 3) si a marcat cu capul din centrarea lui Janos. Sa ne amintim ca la singura faza avuta cu italienii a reusit sa creeze panica in careul lor si numai faptul ca nu era inca intrat in meci ( era si greu in 30 de secunde cat a avut la dispozitie) l-a facut sa nu aleaga o solutie mai buna. Nu e nici el vreun super atacant, dar atat cat a jucat pare mai bun decat Arthuro si este mai varf de careu decat Stancu.
Azi am intalnit cel mai slab adversar din grupa, intr-o forma slabuta, dar am jucat tot fricos, la ciupeala, asteptand sa ne cada 3 puncte din cer. Lyon si Bayern sunt din alta liga. S-a vazut la Bucuresti ca pe astea nu le poti pacali cu tactici din astea de echipa mica. Vine un meci capital, acasa cu Lyonul. Daca si acum Lacatus va gandi echipa la fel, vom simti aceeasi frustrare la final ca si astazi, ca si acum 2 saptamani. Acea senzatie ca se putea mai mult. Raman la parerea ca Laca atat poate. Spre binele Stelei, sper din tot sufletul sa ma insel.

Kubuntu
1st October 2008, 08:02
Aiurea....Avem un punct! daca nu pierdem in continuare facem mai multe decit CFR...la ce va asteptati dupa tragerea la sorti????la mult mai rau...dai doamne locu 3 ca o sa fim multumiti...:steag_steaua_ro::steag_steaua_ro::ste ag_steaua_ro:

nepal_
1st October 2008, 11:43
Sper sa nu fiu inteles gresit, dar mie unuia a inceput sa nu-mi mai placa sa ma uit la meciurile Stelei in CL... Doua meciuri si zero goluri la activ, daca dam gol o s-o facem intamplator la felul in care jucam. Cel mai tare m-au enervat fazele la care italienii veneau cu ultimii fundasi la 40 de metri de poarta noastra si nici atunci n-aveau de ce sa se teama ca noi eram toti in preajma careului... chiar asa nasol era daca lasam si noi 1-2 oameni la centrul terenului ca sa-i tinem un pic la respect?

Vad ca multi acuza faptul ca n-avem un atacant de calibru. Asa o fi, dar eu zic ca mult mai tare ne arde buza dupa un mijlocas de constructie. Unul care sa nu preia mingea cu spatele la adversari la 40 de metri de poarta noastra (daca trebuie sa-l mai vad mult pe Makelele-Lovin facand d-astea cred ca o iau razna).

una peste alta, ma astept la acelasi joc si cu Lyon: aparare beton si la mica ciupeala pe atac. Daca din intamplare dam un gol nu mai iesim din 16-le nostru pe urma.

bend_it_like_banel
1st October 2008, 12:01
Unul care sa nu preia mingea cu spatele la adversari la 40 de metri de poarta noastra (daca trebuie sa-l mai vad mult pe Makelele-Lovin facand d-astea cred ca o iau razna)..

cam asta zic strainii de lovin: Lovin -5.5: He worked very well in the middle and looked comfortable on the ball. He had some decent chances and created most of the play. Performed well when tracking back and he often broke up the play.

cum zice si Adrians...problema noastra e pe faza ofensiva.

nepal_
1st October 2008, 12:10
cam asta zic strainii de lovin: Lovin -5.5: He worked very well in the middle and looked comfortable on the ball. He had some decent chances and created most of the play. Performed well when tracking back and he often broke up the play.

cum zice si Adrians...problema noastra e pe faza ofensiva.

Lovin e om de inchidere, si atat. Problema e ca din cauza lipsei unui mijlocas veritabil de constructie i se cere sa faca si faza asta, si nu poate.

bend_it_like_banel
1st October 2008, 12:19
pai nici eu nu-l vad playmaker. ar trebui sa fie tiago acolo langa inchizator(care o fi el), dar nu vezi ca la noi trebuie sa joace ca deco in 10 min pe meci cat il baga.

cum dreaq nu reusim sa marcam cand alde bate borisov le da 2 celor de la juventus.

nepal_
1st October 2008, 12:43
si lumea radea de Steaua ca n-a scos decat un 2-2 la Borisov anul trecut...

erau niste jucatori buni in echipa aia (va mai aduceti aminte cati peri albi ne-a scos Pavel Platonov?), da' dupa 2-2 cu Juventus cred ca nu mai iei nimic ieftin...

oop
1st October 2008, 12:51
n-am jucat rau si spre surprinderea mea,nu am pierdut.
Daca am avea un atac la macar jumatate din valoarea apararii am fi mari!

MickaelC
1st October 2008, 13:14
Cu Fiorentina au mers jucatorii cu ceva meciuri in cupele europene: Ogararu, Lovin, Ghionea, Goian, Radoi, Nicolita, Zapata. Petrica incepe sa isi arate limitele, sper sa se refaca Eme sau sa aducem un fundas stanga de calitate. Pe faza ofensiva, au fost Dayro, Semedo, Szekely, Stancu, oameni care abia ies in Europa si care o sa inceapa sa mearga cum trebuie abia de la anul. Eu cred ca daca avem rabdare cu echipa asta, putem sa ne si batem cu echipele mari. Ne trebuie vreo trei plombe: un fundas stanga, un coordonator si un varf cu experienta in Liga.

Bogdanbibi
1st October 2008, 13:35
erau niste jucatori buni in echipa aia (va mai aduceti aminte cati peri albi ne-a scos Pavel Platonov?), da' dupa 2-2 cu Juventus cred ca nu mai iei nimic ieftin...
platonov ala e rezerva in echipa de anul asta, si au schimbat si portarul, nu mai e ala de 100 de kile ... cred ca au bagat ceva bani si au crescut bielorusii

danielac
1st October 2008, 16:25
meci egal am ales, dar sper in victoria Stelei! Doamne ajuta!

vad ca de data sta am nimerit-o... desi puteau sa inscrie si sa castige....ufff..

radu_b
1st October 2008, 17:21
platonov ala e rezerva in echipa de anul asta, si au schimbat si portarul, nu mai e ala de 100 de kile ... cred ca au bagat ceva bani si au crescut bielorusii

da,printre altii au adus un fundas care e rezerva, il cheama ivan pecha si a venit de la ceahlaul piatra neamt, daca nu ma insel a dat un autogol in ultima etapa sezonul trecut cu craiova :hubba

Gildo
1st October 2008, 20:15
sincer.....nu am avut noroc...dar daca nu era stancu in teren si era kapetanos.... altfel are jocul....